PDA

View Full Version : 2ος Αγώνας Κυπέλλου Trail Ride 2006

Julius
05/05/2006, 12:19
Ελευσίνια μυστήρια!

Για αυτό ακριβώς τον λένε ψεύτη! Γιατί ενώ σε ξεγελάει με τις ομορφιές του θυμίζοντας την εδραίωση της άνοιξης, νά σου μια νεροποντή και πάλι πίσω στο μουντό χειμώνα! Κάτι πέρυσι με το σκληροπηρυνικό, κάτι τώρα με την Ελευσίνα... ο βαθμός δυσκολίας διπλασιάστηκε! Τα εύκολα έγιναν δύσκολα, και τα δύσκολα... υπερβολές! Πάντως, άλλος λίγο, άλλος πολύ, δοκίμασε την γλιστερή πέτρα της Ελευσίνας, πριν απολαύσει τα εδέσματα της Hellinmoto και τα προσπεράσματα του Melandri…

Οι 52 πάντως τολμηροί που έφτασαν το πρωί πρωί στις εγκαταστάσεις της Hellinmoto δεν μάσησαν από την πρωινή βροχή που έπεφτε εκνευριστικά από έναν μαύρο ουρανό... Ο πρωινός καφές και τα donuts πριν τα αδιάβροχα, όπλισαν με δυνάμεις τους συμμετέχοντες που ξεχύθηκαν στην Πέτρα του Πατέρα και του Καντηλιού. Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 ακριβώς. Τα πρώτα ασφάλτινα χιλιόμετρα, οδηγούσαν στο γεφύρι κάτω από την εθνική οδό, και μετά γρήγορα το χώμα έπαιρνε την πρωτοβουλία.
Οι πρώτες ανηφόρες ήταν ήδη βρεγμένες και δύσκολες! Η βοήθεια και η ομαδική εργασία αποδείχτηκαν απαραίτητες. Η πέτρα είχε ήδη δείξει το σκληρό την πρόσωπο! Απέναντι από το στρατόπεδο των Μεγάρων, περίμενε στεγνό το κουλουριώτικο ξεροπόταμο! Γρήγορη φλαταδούρα και βουρ για το κατηφορικό στα «καμένα»! Λίγα μέτρα ακροπολικής πριν τον οικισμό στα Παλαιοκούντουρα και μετά δυσκολότερη κατάβαση της διαδρομής!
Κατά τις 2 το μεσημέρι εμφανίστηκαν οι πρώτοι! Αλλά νωρίτερα είχαν φανεί κάποιοι εγκαταλείψαντες... Ο Σπύρος Παλαιολόγου οδηγώντας ένα ΚΤΜ 200 ήταν ο καλύτερος, ολοκληρώνοντας την διαδρομή χωρίς το παραμικρό λάθος, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην Enduro κατηγορία.
2ος ο συνεχώς βελτιούμενος Σταύρος Ανανιάδης με ΚΤΜ 525, ενώ 3ος ο γκουρού των Trail Ride Χάρης Καμαρούλιας που απαρνήθηκε τα τετράχρονα για χάρη ενός δίχρονου Gas Gas!
Πιο πίσω, ο Αλέξανδρος Ψωφάκης, που απαρνήθηκε το Raptor του για ένα βολικό KTM 200, και βρέθηκε σε ένα τερέν πολύ γνώριμο με αυτό που δουλεύει!
Ο Θόδωρος Χριστοδούλου με ΚΤΜ 250 και ο Σπύρος Τσιμέκας με Honda CRE 450 συμπλήρωσαν την εξάδα στη κατηγορία enduro αλλάκαι στην άτυπη γενική. Στους βετεράνους, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, αφού η κούραση αποδείχτηκε καθοριστική!
Έτσι, από τις λίγους που τερμάτισαν εντός χρόνου, νικητής αναδείχτηκε ο Ζαφείρης Καπετανάκος με ΚΤΜ 200. Κάτι ανάλογα συνέβη και στα βαριά on-off με τον Σταύρο Κωστάκο να τερματίζει πρώτος.
Η δυσκολία ήταν δεδομένη! Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που κατάφεραν να τερματίσουν!
Η ανταμοιβή τουλάχιστον στις γαστριμαργικές μας ορέξεις ήταν υπέρ του δέοντος παχυλή, αφού οι χιλιάδες μεζέδες που πρόσφερε η Hellinmoto ως βασικός χορηγός ήταν για τα διπλάσια τουλάχιστον άτομα!
Χορηγοί του 2ου Trail Ride ήταν επίσης η ΑΧΟ, η ΜΑΚΑΝ, τα Ελαστικά Χατζηγεωργίου, το Speed Wheel, το Hell in Store 001-018 και η Art Metron. Επίσης κληρώθηκαν αρκετά δώρα από την Hellinmoto και το Moto Χατζηγεωργίου.

Το επόμενο Trail Ride θα γίνει στις 9 Ιουλίου, με υποχρεωτικό μπάνιο! Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, το μπάνιο να μην γίνει από την... βροχή, αλλά στην παραλία που θα τερματίσουμε, κάτω από έναν λαμπρό ήλιο, με μπύρες και χορό! Για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχές, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.off-road.gr ή τηλ: 6936660300.

Για το Off-Road Team

Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

Julius
05/05/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Κάτι ανάλογα συνέβη και στα βαριά on-off με τον Σταύρο Κωστάκο να τερματίζει πρώτος.

O Γνωστός σε όλους μας KaTaNaS ή Αρκούδας

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Κατάφερε να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μοτορι που τερμάτισε στην κατηγορία του (No Guts No Glory λέμεεεεεε)

:ninja:

makis206
05/05/2006, 12:29
Κατάφερε να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μοτορι που τερμάτισε στην κατηγορία του (No Guts No Glory λέμεεεεεε)
:ninja:

ΌΛΕ !!:a23: :a23: :a25: :a23: :a23:

:beer: :beer: :beer:

Julius
05/05/2006, 12:32
1

46925

Julius
05/05/2006, 12:32
2

46926

Julius
05/05/2006, 12:33
3

46927

Julius
05/05/2006, 12:34
4

46928

Julius
05/05/2006, 12:34
5

46929

Julius
05/05/2006, 12:41
Και ΝΑ πώς φαίνονται οι απλοί και ταπεινοί αναβάτες

Ενώ όλοι οι άλλοι είναι στυμμένη για φωτογραφία ο Stoubi με τον Katana ακόμα ανταλλάζουνε σάντουιτς που βουτήξανε από τον μπουφέ…..

Την δευτέρα που μίλησα με τον Stoubi ακόμα δεν είχε φάει, μόνο σόδες έπινε

46937

OldMan
05/05/2006, 12:43
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Βάζε σωστές φωτο Broooo !!!

το 48 ήταν ο Σταυρής !!!

46932

OldMan
05/05/2006, 12:44
................

46934

OldMan
05/05/2006, 12:46
:a013: :a013: :a013:

46935

Nik0s
05/05/2006, 12:48
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Julius
05/05/2006, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

το 48 ήταν ο Σταυρής !!!

Εμένα αυτές τις φωτο μου έστειλε ο Doc

:smilea: :smilea: :smilea:

KaTaNaS
05/05/2006, 13:14

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τί αρκούδας ρεεεεεεε;;; :rotflmao:

μια χαρά 104 κιλάκια έχω :rolleyes: :lol:

ήταν πραγματικά πολύ όμορφα!

εύχομαι σε όλους να περάσουν τόσο διασκεδαστικά,

με το σοβαρό της υπόθεσης και το αστείο της υπόθεσης και τον χαβαλέ και την κούραση να χορεύουν γαιτανάκι και να εναλλάσονται συνεχώς

με ομαδικό χαρακτήρα και όχι "πάτα τον τον φούστη τώρα που έπεσε! "

μετά απο 5 μέρες μόλις κλείνω τα μάτια μου απλά ξανακάνω κάποιο κομμάτι της διαδρομής!

:sun: :sun: :sun:

KaTaNaS
05/05/2006, 13:24
Και ΝΑ πώς φαίνονται οι απλοί και ταπεινοί αναβάτες

Ενώ όλοι οι άλλοι είναι στυμμένη για φωτογραφία ο Stoubi με τον Katana ακόμα ανταλλάζουνε σάντουιτς που βουτήξανε από τον μπουφέ…..

ποιοί ταπεινοί ρε τζούλιε; :rotflmao:

μέσα στη λάσπη είμασταν (μόλις είχαμε φτάσει - μας περίμεναν να κάνουνε την απονομή! :rolleyes: )

και εκεί απο πίσω όντως υπήρχε το μπουφέ!

τί λουκανικοπιτάκια, τί πίτσούλες, τί σπανακοπιτάκια... γέμισα 3 φορές το πιατάκι!

ο κώστας (stoubi) τους κυνηγούσε πρίν κλείσουν να πάρει τα τελευταία! :rotflmao:

πάντως πλάκα στην πλάκα, χρειάζεται νερό στην πλάτη με καλαμάκι σε τέτοιους αγώνες! (water tank δε τα λένε;)

έπινα νερό σε κάθε ΣΕΧ μόνο και σε 2 - 3 κολλήματα που είχαμε περιμένοντας να περασουν οι μπροστά μας!

ο άλλος (ένας μαλλιάς 45άρης) έριχνε το νερό στο ψυγείο του που είχε ανάψει :look:

γενικά ήταν τόσα πολλά και τόσο γρήγορα που πολλά μου διαφεύγουν ακόμα!

KaTaNaS
05/05/2006, 13:29

το 48 ήταν ο Σταυρής !!!

Αντώνη σε αυτή τη φώτο είναι πόυ βλέπω τον φωτογράφο, και λόγω πολύ ψηλού αφράτου χαλικιού (σάν άμμος) πάω να χάσω την ισσοροπία και λέω

όχι ρε φούστη μου μπροστά στο φωτογράφο!!!:lol:

το ακροβατικό είναι για να την ξαναβρώ (την ισσοροπία μου)

εν το μεταξύ, όταν τους είδα μαζεμένους να φωτογραφίζουν μετά απο τόση ταλαιπωρία και πέτρα και χασίματα και ξανα βρισκόματα

αναφώνησα, δε το πιστευω, πάμε καλά!

:lol:

KaTaNaS
05/05/2006, 13:35
:a013: :a013: :a013:

για αυτή τη φώτο είμαι περήφανος!:)

έχουν προχωρήσει οι λοιποί του τετραμελους άτυπου γκρούπ που έιχαμε συντάξει (όσοι χαθήκαμε παρέα :rotflmao: )

, έχουν περάσει και τον φωτογράφο,

και εγώ προσπαθώ να κοντράρω με τα ποδια στα βράχια και να σηκώσω το μηχανάκι σπρώχνοντας με τα μπούτια το τιμόνι!

ο stoubi ήδη είχε ξεκαβαλήσει και ερχόταν να βοηθήσει!

τελικά τα καταφερα μόνος μου! :D

γειά σου ρε stoubi duracell

STOYBI
05/05/2006, 20:57
Ρεεεεε..... ΤΟ 18 ! ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ 18 !!!

:cry:

:D

46986

STOYBI
05/05/2006, 21:11
]Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius [/QUOTE] Και ΝΑ πώς φαίνονται οι απλοί και ταπεινοί αναβάτες [/QUOTE]

Και οι << ψιλολαλακες>> θα ελεγα που εχουν ξεχασει πως τρεχουν σε αγωνα, και προσπαθουν πως θα κανουν την βενζινη να σταματησει απο βροντο συναθλητη τους,( που το πας το ομαδικο πνευμα ?) που ανοιξε το ντεποζιτο του σαν γαρυφαλο!! Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα, πως εκεινη την ωρα το μηχανακι του παιδιου, θα λαμπαδιαζε, μιας και ανοιξε πανω απο το ρουμπινετο και ετρεχε λιτρα βενζινης στην καυτη κεφαλη του κινητηρα !!!

46995

STOYBI
05/05/2006, 21:51
Για τον Σταυρο ενα μεγαλο μπραβο !!! :a08: Τολμησε στον πρωτο του αγωνα αυτου του ειδους . Που η πλοηγηση σε συνδυασμο με πολυ δυσκολη διαδρομη ειναι απο τα πιο δυσκολα πακετα, για να παρεις αποφαση να βαλεις το βαρυ LC4 σε ενα ταιρεν εντελως ακαταληλο ( Η ΒΡΟΧΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ) για οτιδηποτε βαρυτερο απο καθαροαιμο !!! Απο το πρωτο στενο ανηφορικο, οπου η πετρες γλιστρουσαν λες και τις ειχες λουσει με λαδια και οι ασχημες τουμπες και με τα κοληματα χωρις ελπιδα ,που επαιρναν και εδιναν, τον ειχα τον Σταυρο συνεχως στο πισω μερος του μυαλου μου!! <<Σκεφτομουνα το ξυλο που θα ετρωγα μετα απο εκεινον, που φαγωθηκα να δωσει συμετοχη >>!! :look: 5 ωρες κοπανημα, μεσα στην βροχη χαμενος στους λοφους και τα λαγκαδια και να κανει κρα να δει το ματι σου εστω δειγμα απο μονοπατι δεν ειναι λιγο πραγμα !!! :cry: Παρολα αυτα ο Σταυρακας στο υψος του !!! :D Ουτε οικοπεδο αγορασε, ουτε κολημα περιεργο μες στο πονο μας να σπρωχνουμε, ουτε τιποτα αλλο σε σημεια που διαφορα exc 450 - 525 επαιρναν την αγουσα για τα αποδυτηρια !!!!

Σταυρο και οποιος αλλος το παρει αποφαση ραντεβου στο επομενο !!!

Julius... Εχουμε υπολοιπα για τις 28/5 εμεις !!! Περιμενω λεπτομερειες !!!! Μετα ραντεβου μονο για ψαροντουφεκο !!!

:lol: :lol: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

46998

crs-k
06/05/2006, 08:10
Χιλια Μπραβο ρε Μαγκες! :cool:

Το κΑφρικα να περναει απο 'κει αραγε ? :dizzy:

:lol: :rotflmao: :lol:

:smokin: :beer: :wave2:

OldMan
06/05/2006, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το κΑφρικα να περναει απο 'κει αραγε ? :dizzy:

Την μ@λακία σου να πεις, μην χάσεις... !!!

crs-k
06/05/2006, 20:07

Την μ@λακία σου να πεις, μην χάσεις... !!!

Γυρισαμε φορτσατοι (ΚΑΙ υμεις) απο ΔΣ βλεπω ... :D

Ειπαμε (εν γνωση μας) μια μαμακια, αμεσως εσεις να μας "πληγωσετε" ... :sad:

Αααααχχχχ ....

Να 'χα αλλο μηχανακι ... :rolleyes:

Και κορμι ... :sick: :dizzy:

:smokin: :beer: :wave2:

KaTaNaS
11/06/2006, 13:47
Το επόμενο Trail Ride θα γίνει στις 9 Ιουλίου, με υποχρεωτικό μπάνιο!

κάνω παράθεση την ημερομηνία του επόμενου τρέλι ράιντ , για να ετοιμαζόσαστε παιδιά...

αναφέρθηκε απο τους διοργανωτέςπώς θα είναι δυσκολίας 1 στα 5...

και θα χαρτογραφηθεί η διαδρομή απο άφρικα (με οδηγό βέβαια τον superspy σπύρο κατσιμαλή )

οπότε όσοι έχετε εξοπλισμό , προμηθευτείτε μια θήκη ρολό για roadbook, ένα water tank, μαγιό και βούρ για τον αγώνα!

έλα να κατέβουμε δυναμικά το moto.gr! :beer:

aaaa re xrήστο crs τώρα σου ρθε να το κοπανήσεις το ρημάδι το ποδάρι; :mad:

έλα Νίκ0, Πανουργιά για να σας βλέπω! :beer:

κατεμοπάπ, χωμάτινε, καμένε αφρικάνε,ντίμχίε κατέβα απο ρόδο για ΣΚ

έλα να βλέπω κόσμο!!!

Ανταμάκο κανόνισε!:smokin:

:wave2:

λοιπές πληροφορίες (http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-4154.html)

καλά γοα στούμπι και τζόυλ δε το συζητάω! :beer:

STOYBI
11/06/2006, 18:33
Για 9 / 7 δε ξερω ! :smilea: Αλλα ενα ξερω !! :mad:

Με τα τσιγαρα, τα ποτα , και τα ξενυχτια, χανουμε τις καλλυτερες τις βολτες !!! :mad: Φαντασου οτι μεχρι και καποιος αλλος με κατσαβιδιασμενο λαστιχο ( το ειχα πει εγω ) το καταευχαριστηθηκε !!! :D

Σταυρη κοιτα με προσοχη και χωρις βιασυνη αυτο που συζηταγαμε το πρωι !!!! :rolleyes:

DimChios
12/06/2006, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κατεμοπάπ, χωμάτινε, καμένε αφρικάνε,ντίμχίε κατέβα απο ρόδο για ΣΚ

έλα να βλέπω κόσμο!!!

Αχ.... :rolleyes:

Εσύ το πάς φιρί-φιρί να χάσω τη δουλειά μου μΕ φαίνεται!

ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ευχομαι να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και από χειμώνα σας υπόσχομαι να συμμετάσχω σε ένα από δαύτα!

Τό χω βάλει σαν στοίχημα ένα πράμα! :smokin:

STOYBI
12/06/2006, 09:41
DimChios
Ευχομαι να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και από χειμώνα σας υπόσχομαι να συμμετάσχω σε ένα από δαύτα!

Το συγγεκριμενο τρέλι ράιντ με κλιμακα δυσκολιας μολις στο 1 καντο αν μπορεσεις ,και θα με θυμηθης στο τελος που θα εχεις χαμογελο μεχρι τα αυτια !! :D

:beer: :beer:

DimChios
12/06/2006, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
DimChios

...στο τελος που θα εχεις χαμογελο μεχρι τα αυτια !! :D

Κοίτα, αυτό δεν είναι δυσκολο! Τα αυτιά μου είναι τόσο μεγάλα που έτσι κι αλλιώς φτάνουν μέχρι το στόμα μου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το δύσκολο είναι να φύγω από τη δουλειά για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες! :sad: Γι αυτό λέω από χειμώνα αν κάτσει κανένα παρόμοιο...

KaTaNaS
13/06/2006, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για 9 / 7 δε ξερω ! :smilea: Αλλα ενα ξερω !! :mad:

Με τα τσιγαρα, τα ποτα , και τα ξενυχτια, χανουμε τις καλλυτερες τις βολτες !!! :mad: Φαντασου οτι μεχρι και καποιος αλλος με κατσαβιδιασμενο λαστιχο ( το ειχα πει εγω ) το καταευχαριστηθηκε !!! :D

Σταυρη κοιτα με προσοχη και χωρις βιασυνη αυτο που συζηταγαμε το πρωι !!!! :rolleyes:

ela reeeee, ήρθε τελικά πάνω ρε κώστα; δε μάσησε εεε;

εγώ καβάλησα εχθές με τον Ανταμ, ανεβηκαμε αγωγό μεχρι τη μέση...

μέσα στη βροχή και κάτω γλύστραγε τρελά με το "βούτυρο" που ειχε μαζευτεί!

όσο για αυτό που λέγαμε, δεν κάνω βιαστικές κινήσεις...

έχω καιρό να κινηθώ, καΙ ΤΟ μαμημένο το εκδρομικό μου αρέσει πολύ επίσης...

βασικά βαθιά μέσα μου είμαΙ ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΟς ΜΕ ΤΟ βαρύ μοτόρι μου!

μου κάνει όλες τις χάρες το ατιμούτσικο!

Nik0s
13/06/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

έλα Νίκ0, Πανουργιά για να σας βλέπω! :beer:

Δεν θα είμαι εδώ ρε Σταύρε, θα λείπω.... :sad:

Κρίμα γιατί θα ήταν καλή ευκαιρία να μπω σε ένα Trail ride..... :bawl: