Σύνδεση

View Full Version : ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΖΑΝ

VAL-MPARIERINO
28/04/2004, 10:39
Ο κύριος ΖΑΝ που λέτε καλοί μου φίλοι, από χθες που βγήκε επιτυχώς από το χειρουργείο, την έχει πέσει για ύπνο και έχει γράψει τους γιατρούς στα παπάρια του και το μόνο που κάνει έιναι να τους προσφέρει τα ούρα του:beer: !!!
Ναι ναι καλά καταλάβατε το νέο καρμπυρατέρ έχει κατεβάσει ήδη 5λίτρα ούρα φουλ συνθετικά και η πίεση του είναι πάρα πολύ καλή.
Βέβαια ακόμα δεν μπορεί να τον δει κανείς, ούτε και η γυναίκα του η Τζίνα.

Θα σας ενημερώνω πάντα με νεότερα
για το MEGA CHANNEL VAL MPARIERINO:wave2:

ireneepi
28/04/2004, 10:43
Ρε μαναρι ειναι Πατρα εντελει..?????

Δοξα τον Θεο που ολα ειναι καλα,το ΠΣΚ θα ειμαι κατω αν ειναι πες μου για να παω να τον δω και μαλιστα λεω να μαζευτουμε ολοι...!

VAL-MPARIERINO
28/04/2004, 10:51
Είναι στην Αθήνα στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!!
Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να τον δούμε ακόμα. Απ ότι ρώτησα και την ΤΖίνα θα ήθελε πρώτα να συνέλθει ο Γιαννάκης και μετά να επισκευθούμε τουλάχιστον αυτήν για να της κάνουμε παρέα!!!

almalibera
28/04/2004, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Ο κύριος ΖΑΝ που λέτε καλοί μου φίλοι, από χθες που βγήκε επιτυχώς από το χειρουργείο, την έχει πέσει για ύπνο και έχει γράψει τους γιατρούς στα παπάρια του και το μόνο που κάνει έιναι να τους προσφέρει τα ούρα του:beer: !!!

;) Την καλυτερη δουλεια κανει!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Ναι ναι καλά καταλάβατε το νέο καρμπυρατέρ έχει κατεβάσει ήδη 5λίτρα ούρα φουλ συνθετικά και η πίεση του είναι πάρα πολύ καλή.Βέβαια ακόμα δεν μπορεί να τον δει κανείς, ούτε και η γυναίκα του η Τζίνα.

Καλα δεν πειραζει..εμεις θα παμε αλλη μερα....

afrotwin
28/04/2004, 11:46
kitakste sto evagkelismo ksero toi stin alagi karmpilater vazoune mikuni entaksi mpori na min ine tipota ekseretiko ala tin kanoun kala tin doulia tous ke ine aksiopista
opote min anisixite gia ton zan ine 8ema oron na akousete ke na dite nea tou zan me ton adamantino xaraktira
:lol: :lol:

superfour
28/04/2004, 11:53
A ρε κουφάλα Ιταλέ.... όσο δε μας κατούρησες μικρός θα μας κατουρήσεις τώρα!!!!

Παίζει θείος στις κεντρικές αποθήκες του Μαρινόπουλου! Πάω να καβατζωθώ με κανα container Pumpers (2χρ-3χρ, ναι αυτά που είναι σλιπάκια χωρίς αυτοκόλλητα και άρωμα λεβάντας) γιατί μας βλέπω για πOλύ κατούρημα...

Κι όπως λέγαν και οι Αφοι Ντάλτον....
HIP HIP OURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

LINA
28/04/2004, 12:30
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ κυριο ΖΑΝ? SORRY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

Capo_Di_Capi
28/04/2004, 12:51
Εγώ πάλι λέω να πάρω μία μπύρα και ένα καφάσι μπύρες από πάνω
να γεμίσουμε τα pampers ντεεεε!!!!!!

Lina ο κκ Ζαν μολις έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

VAL-MPARIERINO
28/04/2004, 12:55
Kαλημέρα σου. Ο Κος ZAN δηλαδή ο φίλος μας ο Γιάννης πέρασε και αυτός το δικό του βάσανο. Ο Γιάννης ΗΤΑΝ νεφροπαθής και έτρεχε στα νοσοκομεία για αιμοκάθαρση μέρα παρα μέρα και γενικότερα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με αυτό το θέμα υγείας!!!

Ομως ο Γιαννάκης μόλις εχθές, έκανε επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΡΙΣΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ και απ ότι δείχνει το πράγμα Λίνα όλα πάνε πάρα πολύ καλά!!!

Οπως λέει και μία φίλη από εδώ: ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ!!!

Και έχει δίκιο :winka:

illuminatios
28/04/2004, 12:58
Ναι,μεταμόσχευση νεφρού!Το μεταμοσχεύσανε απο την φτέρνα που είχε φτάσει, από τους κραδασμούς του ιταλικού παρταλίου που οδηγούσε, στο κανονικό του σημείο!

LINA
28/04/2004, 14:25
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
[B]Kαλημέρα σου. Ο Κος ZAN δηλαδή ο φίλος μας ο Γιάννης πέρασε και αυτός το δικό του βάσανο. Ο Γιάννης ΗΤΑΝ νεφροπαθής και έτρεχε στα νοσοκομεία για αιμοκάθαρση μέρα παρα μέρα και γενικότερα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με αυτό το θέμα υγείας!!!

____

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ) ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ ΛΟΓΟ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ

ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ..... ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!!! ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

code
28/04/2004, 16:33
.......the MASTER of ......
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
..
.
.
WET DIAPER!!!!!!!!!!:p :smokin: :p :smokin: :p

:wave2:

1654

petridist
28/04/2004, 19:22
Καλή ανάρρωση λοιπόν στο παλικάρι και όλα να πάνε κατέυχήν!!

κι εσείς που είστε πιο κοντά στο περιβάλλον του να μας ενημερώνετε τακτικά και να μεταδίδετε τις ευχές μας!!!

ΔΥΝΑΜΗ!!!! :beer: