PDA

View Full Version : Παρασκευή 12/5/2006 Σούνιο

Σελίδες : 1 [2]

airamhag
13/05/2006, 13:20
Sygnommi ..

oli i parea itan 3 atoma mono ? h gia na bgaloun foto prepei na exoun megala mesa ?

ektos kai an ...oi sygegrimenoi 3 opote eblepan flass olos tyxaios petagontan mprosta sto fako....! :D :rotflmao:

Λεωνίδας
13/05/2006, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Sygnommi ..

oli i parea itan 3 atoma mono ? h gia na bgaloun foto prepei na exoun megala mesa ?

ektos kai an ...oi sygegrimenoi 3 opote eblepan flass olos tyxaios petagontan mprosta sto fako....! :D :rotflmao: H παρέα ξεκίνησε με 6 άτομα (Cpt. Haddock, tati, Anritsu, zubitos, Maira και εγώ) από Καλλιμάρμαρο και παρακάτω (πού ήμασταν άραγε...) ενσωματώθηκαν οι γεροπιτσιρικος και manamanam.
Στο Σούνιο μας περίμεναν αρκετοί (gcrook, kostom, katanas και άλλοι) και αργότερα ήρθαν bartlal και capo998.
Κάποιοι δεν ήθελαν να εμφανιστούν, μας άφησε και από μπαταρία... Αυτά :rolleyes:

airamhag
13/05/2006, 13:51
Ax Ax anorganotoi ...:)

( ooooxiii den zileuo ntax ? )

Λεωνίδας
13/05/2006, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Ax Ax anorganotoi ...:)

( ooooxiii den zileuo ntax ? ) Ανοργάνωτοι θα ήμασταν αν χανόντουσαν οι μισοί... Αν δε βγήκαν φωτογραφίες δεν τρέχει τίποτα :rolleyes:
(πήγαμε Σούνιο ζήλεια ζήλεια :rotflmao: )

Tropeas
13/05/2006, 15:41
Ρεεεεεε!!!

αυτός που είχε την ιδέα να με ξυπνήσει για να ακούσει το MyTone,

να έρθει σπίτι,

χρωστάει εντριβές... και κομπρέσες....

:sick: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rolleyes:

Λεωνίδας
13/05/2006, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρεεεεεε!!!

αυτός που είχε την ιδέα να με ξυπνήσει για να ακούσει το MyTone,

να έρθει σπίτι,

χρωστάει εντριβές... και κομπρέσες....

:sick: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rolleyes: Αυτόν εννοείς μάλλον :rolleyes:

Edit: photo removed (excessive nag)

Tropeas
13/05/2006, 15:53
Ναι αυτόν νομίζω άκουσα...

ελπίζω να πιάνει το χέρι του...

χαμογελάει το πουλάκι μου...:mad: :D :wacko: ΜΟΝΤΕΛΟ ρε στην φωτό , φτου σου παλουκάρι μου...

Λεωνίδας
13/05/2006, 15:55
Ναι αυτόν νομίζω άκουσα...

ελπίζω να πιάνει το χέρι του...

χαμογελάει το πουλάκι μου...:mad: :D :wacko: ΜΟΝΤΕΛΟ ρε στην φωτό , φτου σου παλουκάρι μου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zubitos
13/05/2006, 19:17
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
[B]Sygnommi ..

Λεωνιδα τα υπολοιπα λεφτα(για τις φωτογραφιες) θα στα δωσω 20 του μηνα :lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
13/05/2006, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Λεωνιδα τα υπολοιπα λεφτα(για τις φωτογραφιες) θα στα δωσω 20 του μηνα :lol: :lol: :lol:
Η δεσποινίς με την οποία φωτογραφήθηκες δε θέλει δημοσιότητα.
Φυσικά μπορείς να μου στείλεις ένα πμ με το mail σου για να σου στείλω τις φωτογραφίες :rolleyes:

και μην αρχίσουν τα :a014: :a014: :a014: μερικοί...
:wave2:

gcrook
13/05/2006, 20:46
Ρε δε με χεζετε λεω γω;

Λεωνίδας
13/05/2006, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε δε με χεζετε λεω γω; :confused: :confused: :confused:
I beg your pardon?
:confused: :confused: :confused:

Tropeas
13/05/2006, 20:50
τι να σε κάνουμε?
δεν έρχεσαι για τις κομπρέσες που χρωστάς?
γλυκό αγόρι!
χαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

gcrook
13/05/2006, 20:58
Συγνωμη ημουν καπως αποτομος,(αν και δεν το μετανιωνω ιδιαιτερα...).
Βασικα μου αρεσει να βλεπω την μουτσουνα μου, οταν υπαρχει και κατι πρωτογνωρο και ενδιαφερον τριγυρω.
Πχ μια ωραια και καινουργια τοποθεσια που δεν εχω ξαναδει και εγω γραψει και καποια χλμ ας πουμε για να την απολαυσω (Το Σουνιο ΔΕΝ ειναι κατι τετοιο).

Οταν δεν εχω καποιον στα 2 μετρα μπροστα μου να μου λεει να τον κοιταξω σαν μαλακας, για να με φλασαρει καμια δεκαρια φορες.

Οκ;

Λεωνίδας
13/05/2006, 21:03
Συγνωμη ημουν καπως αποτομος,(αν και δεν το μετανιωνω ιδιαιτερα...).
Βασικα μου αρεσει να βλεπω την μουτσουνα μου, οταν υπαρχει και κατι πρωτογνωρο και ενδιαφερον τριγυρω.
Πχ μια ωραια και καινουργια τοποθεσια που δεν εχω ξαναδει και εγω γραψει και καποια χλμ ας πουμε για να την απολαυσω (Το Σουνιο ΔΕΝ ειναι κατι τετοιο).

Οταν δεν εχω καποιον στα 2 μετρα μπροστα μου να μου λεει να τον κοιταξω σαν μαλακας, για να με φλασαρει καμια δεκαρια φορες.

Οκ; Κι άλλος Γιώργος στη λίστα "don't take my photo asshole" λοιπόν...
Μία σε φλάσαρα και την έβαλα μετά από "πάσα" του Λάμπρου. Εν πάσει περιπτώσει βγήκε :wave2:

Tropeas
13/05/2006, 21:10
Ρε αρχίζετε και παραξενεύετε όλοι? ή θέλετε να ανεβάσετε το κασέ σας, παλιόπαιδα...

πόσο θα μου κοστίσει αυτή η γ@#$%νη η κομπρέσα...:bawl: :bawl: :bawl: :lol:

gcrook
13/05/2006, 21:21
Ρε αρχίζετε και παραξενεύετε όλοι? ή θέλετε να ανεβάσετε το κασέ σας, παλιόπαιδα...

Να το κατεβασουμε θελουμε ρε συ Λαμπρο γιατι πολυ "προβολη" εχει παιξει τωρα τελευταια γενικως και χωρις ιδιαιτερο λογο, και γουσταρουμε πλεον να κανουμε και καμια βολτιτσα χωρις να βλεπουν χιλιοι δυο που και τι και πως.
Δεν κανω πλακα, φωτο απο χαζοκαφεδες και δηθεν βολτες κομμενες για μενα, το πρωι ξυριζομαι με κλειστα τα ματια ( και ποναει πιστεψε με :lol: ) δεν μπορω να βλεπω την μαπα μου πια, ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ ΕΛΕΟΣ!

Λεωνίδας
13/05/2006, 21:21

πόσο θα μου κοστίσει αυτή η γ@#$%νη η κομπρέσα...:bawl: :bawl: :bawl: :lol: Στα Άγραφα έχει τσάμπα απόψε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
13/05/2006, 22:20
Να το κατεβασουμε θελουμε ρε συ Λαμπρο γιατι πολυ "προβολη" εχει παιξει τωρα τελευταια γενικως και χωρις ιδιαιτερο λογο, και γουσταρουμε πλεον να κανουμε και καμια βολτιτσα χωρις να βλεπουν χιλιοι δυο που και τι και πως.
Δεν κανω πλακα, φωτο απο χαζοκαφεδες και δηθεν βολτες κομμενες για μενα, το πρωι ξυριζομαι με κλειστα τα ματια ( και ποναει πιστεψε με :lol: ) δεν μπορω να βλεπω την μαπα μου πια, ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ ΕΛΕΟΣ!
Καταλαβαίνω , μα δεν έχει νόημα κιόλας...;)

gcrook
13/05/2006, 22:26
Καταλαβαίνω , μα δεν έχει νόημα κιόλας...;)

Τι δεν εχει νοημα δεν καταλαβαινω:confused:
Εκτος και αν υπονοεις κατι το οποιο πολυ θα ηθελα να ακουσω, (αν ειναι αυτο που υποπτευομαι), για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.
Μπορεις να μιλησεις απο ανοιχτα εως τελειως χυμα σε μενα το ξερεις ετσι;:wave2:

Λεωνίδας
13/05/2006, 22:57
:a014: :a014: :a014:

Tropeas
13/05/2006, 23:36
ότι πλέον και οι φωτό έχουν χάσει το νόημα τους γιατί έχουν βγει πάρα πολλές... ;)
και γω κάπου ενοχλούμαι... :rolleyes: