Σύνδεση

View Full Version : tuono 1000r 2006

Σελίδες : 1 2 [3]

lkol
30/12/2006, 17:11
Να κάνω μια ερώτηξη...?

στα settings της Tuonaras μου έχει κάποιες ρυθμίσεις για Tyre set-up & Suspension set-up.
Ξέρει κανείς τι είναι αυτά, γιατί στο manual δεν αναφέρει τίποτα. Είμαι περίεργος βασικά για το tyre set-up, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ακριβώς ο σκοπός του.

thanx

:a51:

byron
30/12/2006, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
έχει κάποιες ρυθμίσεις για Tyre set-up & Suspension set-up.
Ξέρει κανείς τι είναι αυτά, γιατί στο manual δεν αναφέρει τίποτα.

Ουσιαστικά είναι reminder. Περνάς τις πιέσεις των ελαστικών ανάλογα την χρήση (πίστα-δρόμος κλπ). Το ίδιο ισχύει και για τις ρυθμίσεις αναρτήσεων (πόσα κλικ τι απόσβεση κλπ )

:wave2:

edit@ Δεν το διευκρινίζεις, αλλά προφανώς αναφέρεσαι στις ενδείξεις του πολυοργάνου. Σωστά?

gixxerpap
31/12/2006, 11:40
παιδακια, εχετε υποψη οτι εχω ενα ζευγαρι RACETECH τελικα, για το tuono...
€200,00 δεν ειναι πολλα, ειναι?

lkol
01/01/2007, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ουσιαστικά είναι reminder. Περνάς τις πιέσεις των ελαστικών ανάλογα την χρήση (πίστα-δρόμος κλπ). Το ίδιο ισχύει και για τις ρυθμίσεις αναρτήσεων (πόσα κλικ τι απόσβεση κλπ )

edit@ Δεν το διευκρινίζεις, αλλά προφανώς αναφέρεσαι στις ενδείξεις του πολυοργάνου. Σωστά?

:a18:

thanx για την απάντηση.
Έτσι εξηγείται. Γιατί είχα αρχίσει κ σκεφτόμουνα κάτι διαστημικά συστήματα που έχει η Μ3 για ηλεκτρονικό φούσκωμα των ελαστικών κ ρύθμιση αναρτήσεων κ είχα τρελαθεί... :a21:
Αλλά τώρα επανήλθα στην πραγματικότητα :a9:

:a47:

sanguini
02/01/2007, 14:59
χαλαρα χαλαρα τουονο ειναι δεν ειναι και τιποτα εξωτικο:D

gixxerpap
02/01/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
:a18:

thanx για την απάντηση.
Έτσι εξηγείται. Γιατί είχα αρχίσει κ σκεφτόμουνα κάτι διαστημικά συστήματα που έχει η Μ3 για ηλεκτρονικό φούσκωμα των ελαστικών κ ρύθμιση αναρτήσεων κ είχα τρελαθεί... :a21:
Αλλά τώρα επανήλθα στην πραγματικότητα :a9:

:a47:

δεν πεφτεις και πολυ εξω.....

η λογικη που σχεδιαστηκε αυτο το software, ειναι ακριβως αυτη απο οτι εχω διαβασει!!!

για να ειναι συμβατο στο μελλον με τετοια συστηματα, που προφανως υπαρχουν στα σκαρια!!!

προς το παρον παντως, η χρηση του περιοριζεται σε αυτην που περιγραφηκε παραπανω...

Tropeas
11/01/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
παιδακια, εχετε υποψη οτι εχω ενα ζευγαρι RACETECH τελικα, για το tuono...
€200,00 δεν ειναι πολλα, ειναι?
Παπ, κράτα μου τες να τσεκάρουμε αν ταιριάζουνε.... είναι φουλ με λαιμούς?
μήπως να πάω να τις φτιάξω εγώ να ταιριάξουνε ή είναι slip on?

gixxerpap
11/01/2007, 10:30
λαμπρο ειναι τελικα μαζι με το ενδιαμεσο κομματι του σωληνα και συνδεονται με ελατηρια

byron
11/01/2007, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
λαμπρο ειναι τελικα μαζι με το ενδιαμεσο κομματι του σωληνα και συνδεονται με ελατηρια

Ναι αλλά ο Παπαγιάννης μπορεί να φτιάξει ότι κομμάτι θέλεις να για να τα ταιριάξεις.

(sorry για την παρέμβαση, απλά μου είχε φτιάξει ότι ήθελα στο Srx) :wave2:

byron
11/01/2007, 11:02
Και μια φωτό για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα Tuono...

BST carbon τροχοί ενός τρελλαμένου στο Tuono του....

74254

sapila racing
11/01/2007, 12:02
Γεια σου Βύρωνα!!

Αναρρωσα τελικά :)

Πολυ ωραίες οι ζάντες, αλλά δεν θα τις συνιστούσα σε κανέναν, εκτός κι αν του λείπουν 1-2 δέκατα για ρεκόρ γύρου, που σημαίνει οτι ειναι στις πρώτες θέσεις πρωταθλήματος δρόμου.

Εχουν σημειωθεί τρομακτικά ατυχήματα με carbon ζάντες.

Πρώτος και καλύτερος ο Freddie Spencer στο Kyalami με την πρώτη ανθρακονημάτινη ζάντα που παρουσιάστηκε στα GP από την Honda. Εφαγε τρομερή τούμπα οταν διαλύθηκε ο πίσω τροχός με αποτέλεσμα σοβαρό τραυματισμό στο χέρι από τον οποίο τελικά τερματίστηκε η καριέρα του.
Αλλος πολύ αργότερα ο Robert Dunlop (αδελφός του Joey) στο Isle of Man το 1994 (αν θυμάμαι καλά), τρομερή τούμπα από διαλυμένη πίσω ρόδα (της BST μάλιστα αν θυμαμαι καλά) αμέσως μετά από άλμα. Μετα το ατύχημα η δευτερη μηχανή του team σταμάτησε για έλεγχο στα πιτς και βρέθηκε να εχει κι αυτή ρωγμή.

byron
11/01/2007, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αναρρωσα τελικά :)

Αντε ρε φίλε περαστικά !!!!!

Καλά εκτός από τρελλαμένους Αμερικάνους που τους περισσεύουν $$$$$$, ποιός θα βάλει carbon ζάντες :eyepop:

Αν και φαντάζομαι ότι θα έχει βελτιωθεί η ποιότητα τους από τότε, προφανώς δεν έχουν πείσει ακόμα τους αγωνιζομένους για την ποιότητα τους. Στα Moto gp και SBK αν δεν κάνω λάθος δεν χρησιμοποιούνται.

Στους ελληνικούς δρόμους θα είχαν διάρκεια ζωής μερικών λεπτών.....

Aggelos_SV
12/01/2007, 00:31
Θελω και γω Tuonooooooooooooooooooooooo:bawl: :bawl:

Εχω οδηγησει το παλιο και ηταν υπερτατη γκκκκκ@υλα.

Το εχω και wallpaper στο pc μου!!:D

Με 4 χρονια εγγυηση...αναξιοπιστα τα ιταλικα:smokin: