View Full Version : Ατυχημα στην Λιμνη Ευβοιας
sunnymtx
10/05/2006, 19:41
Δυστυχως την Κυριακη που περασε ειχαμε μια πολυ ασχημη περιπετεια...Ο αδερφος μου (με KLR 650 sm) ειχε μια εφιαλτικη πτωση με τη μηχανη.Ξεκινησαν Κυριακη πρωι με τα αλλα παιδια (cbr 600 rr - r1 κ.τ.λ.) να πανε βολτιτσα Βορεια Ευβοια ,κατι που το εχουμε κανει πολλες φορες (Αλεξιου και τα ρεστα), εγω ειχα κανονισει κατι αλλο και δεν πηγα.Ενω πινουν το καφεδακι τους το ξανασκεφτονται και λενε "ας ανεβουμε πιο βορεια", προς Λιμνη - Αιδηψο μερια δλδ και αυτο εκαναν.Καθως κατευθυνονταν προς τα κει, σκαει ενας τεραστιος μπαμπουρας (εντομο-ζωυφιο) στο κρανος του και στην κυριολεξια του κρυβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εμπρος ... Τη συγκεκριμενη στιγμη βρισκοταν πανω στη στροφη και οι προσπαθειες να "σωσει" και τον εαυτο του και τη μηχανη, εσβησαν και εφυγε απο τον δρομο με αποτελεσμα να κατρακυλησει σε γκρεμο βαθους 100 μετρων τουλαχιστον ,μαζι με πετρες και ξυλα ... Τα παιδια εμειναν βουβοι θεατες του συμβαντος και ακομη δεν το'χουν συνηδειτοποιησει τι εγινε.Ο αδερφος μου ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ειναι ζωντανος και πραγματικα ειχε Αγιο.Λιγες γρατζουνιες, πολλα στουμπισματα ,καταστρεμενη μηχανη και εξοπλισμος (φορμα-μποτες-κρανος) ειναι η εικονα που υπαρχει πλεον.Υστερα απο το γεγονος "κρυωσα" παρα πολυ και εχω αποφασισει να πουλησω την αγαπη μου (Transalp). 2 πραγματα θελω σε ολους να πω τελειωνοντας.Φορατε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ κρανος και ενδυση, αυτα βοηθησαν τον αδερφο μου να βρισκεται παλι σημερα διπλα μας και δεν "εφυγε"
Και το 2ο που εχω να πω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ρε γαμωτο ... Ακουγεται τετριμμενο αλλα εχω πραγματικα βαρεθει να ακουω για ατυχηματα με μοτο και να φευγουν αδικα νεοι ανθρωποι που αγαπουμε ... Οι παλαιοτεροι, ξερουν , οι νεοτεροι ας προβληματιστουν... :(
adam_tsouk
10/05/2006, 19:47
αν και τα ειπαμε και στον ιδιο...
περαστικα να ειναι...
πραγματικα τυχερος, τι να πεις...
:wave2:
δοξα τον θεο που ειναι καλα ο αδερφος σου αυτο εχει σημασια
sunnymtx
10/05/2006, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αν και τα ειπαμε και στον ιδιο...
περαστικα να ειναι...
πραγματικα τυχερος, τι να πεις...
Ναι οντως, αυτο μου ελεγε πιο πριν... να σαι καλα Adam
PeterMurphy
10/05/2006, 22:18
File sunnymtx....den xero an eixe agio ...To thema einai oti einai kala to brotheri...perastika re man,don't worry..;)
Kostas NL
10/05/2006, 22:46
Περαστικά και καλή επάνοδο.
:sun:
alximistis
10/05/2006, 23:45
Α το παλιοζωύφιο!!!
Να είναι καλά ο αδελφός σου πάντα...
ειχε αγιο .............περαστικα του
Τι λε ρε φιλε;ευτυχως που ολα καλα!περαστικα
lampros_fazer
10/05/2006, 23:50
Τι λες ρε.. :eyepop:
Τι να πω.. :(
Ευτυχώς ήταν τυχερός..
Τις ευχές μου,να'ναι πάντα καλά και να το ξεπεράσει γρήγορα..
:beer: :beer: :beer:
latris mixanis
10/05/2006, 23:50
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!!
οπως εχω πει και στον ιδιο...Δωξα τον Θεο που ειναι καλα..
περαστικα και αγυριστα ευχομαι!
:beer: :beer: :beer:
Καλα ναναι και περαστικα του !
:sun:
:sad:
Πραγματικα χαιρομαι που ο αδερφος σου ειναι καλα,και του ευχομαι καλη αναρρωση και να μην του ξανασυμβει τιποτα τετοιο οσο ζει, αλλα πραγματικα προβληματιζομαι εντονα οταν ακουω οτι υστερα απο τετοια συμβαντα, πολλοι δεν θελουν να ξαναδουν μηχανη, και να πουλησουν αυτη που εχουν.
Εμενα εχουν πεθανει κοντινοι ανθρωποι απο μηχανη, απο αμαξι, απο οικοδομη, απο ασανσερ,απο αρρωστια απο χιλια δυο.
Θα παω να γινω δωρητης οργανων απο τωρα να ξενοιασω.
Δωσε χρονο στον εαυτο σου μαλλον εισαι ακομα συγκλονισμενος απο το συμβαν, και σκεφτεσαι καπως....
Εκτος και αν δεν το γνωριζες οτι οι μηχανες εχουν υψηλο ποσοστο κινδυνου, και οτι ο αναβατης ειναι εκτεθειμενος.....
Κριμα τοτε που αναγκαστηκες να το μαθεις ετσι...:sad:
Περαστικα στον αδερφο σου φιλε,ηταν τυχερος μεσα στην ατυχια του.ΑΛΛΑ θα συμφωνησω με τον gcrook οτι δεν πρεπει να σε επιρεασει το γεγονος αυτο.
Εγω προσφατα(2η περιηγηση Πελοποννησου) ειχα μια πτωση με αρκετα χιλ χωρις ομως να παθω κατι σοβαρο.Δεν σου κρυβω οτι σοκαριστηκα λιγο γιατι ηταν η πρωτη φορα που επεσα μετα απο αρκετα χρονια που οδηγω μηχανη.Δεν ηξερα τι θα πει πτωση και το περηφανευομουνα κιολας.
Ομως καβαλωντας μηχανη πρεπει να καταλαβεις οτι και η πτωση ειναι σιγουρα μια πιθανοτητα που αργα η γρηγορα καποια στιγμη μπορει να ερθει,οποτε τι κανεις?
1. περνεις τα μετρα σου απο την πλευρα σου(κρανος,μπουφαν,παντελονια,μποτες,γαντια)
Η
2.δεν ξανακαβαλας μηχανη
Αν σκεφτεις ομως οτι και με το αυτοκινητο υπαρχει η πιθανοτητα ατυχηματος,η ακομα και περπατωντας υπαρχει περιπτωση ατυχηματος τοτε να μπουμε σε μια γυαλα και να μην κανουμε τιποτα:look:
Η ΖΩΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ απλα παιρνουμε τα μετρα μας για να την ζησουμε,δεν σταματαμε να την ζουμε:beer: :beer:
Να εισαι καλα και περαστικα του brother
makis206
11/05/2006, 06:56
Στο πρόγραμμα είναι όλα τα κακά στη ζωή ενός ανθρώπου, το ίδιο όμως είναι και τα καλά. Γι'αυτό θα σου πω να μη βιαστείς να πουλήσεις τη μηχανή σου, μου έχεις πει πόσο την αγαπάς. Άφησε λίγο το χρόνο να κυλήσει και αποφάσισε όταν νιώσεις έτοιμος.
Εύχομαι στον αδερφό σου να έχει γρήγορα περαστικά και να είναι σιδερένιος ρε Γιάννη.
Και να το ξεπεράσετε αυτό το κακό σύντομα κι οι δυο σας !
:beer: :wave2: :beer:
Περαστικα και παντα να περνανε ΑΝΩΔΥΝΑ τετοιες καταστασεις ... :sick:
Και εγώ θέλω να προσθέσω πως σίγουρα τέτοις εμπειρίες είναι δυσάρεστες αλλά αν σκεφτούμε ότι στατιστικά τα πιο πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στις πιο κουφές καθημερινές δραστηριότητές μας τότε αυτό τι σημαίνει; Οτι θα πρέπει να κλειστούμε σε μια γυάλα για να μην πάθουμε τίποτα ;Ξανασκέψου το προτού την πουλήσεις ......
Περαστικά του φίλε. Μην τρομάζεις είναι το πρώτο ΣΟΚ όπως αν ακούσεις οτι ένας φίλος σου έφυγε απο καρκίνο...λες τέρμα το τσιγάρο...όταν μαθαίνεις οτι άλλη έφυγε απο εγκεφαλικό/ καρδία...λες λιγότερο αγχος. Οταν ακούς ...ακούς..ακους.... Φίλε μέσα σε δέκα μέρες άκουσα και τα τρία για φίλους...κάτι σαν κατάρα! Εδώ σε κάνει να λες ...πόσο λίγοι είμαστε και πόσο μικροί και ασήμαντοι. Εύκολα ερχόμαστε και εύκολα φεύγουμε! Η γυναίκα μου είναι στο ΚΑΤ και εκεί συνάντησα ένα παιδί με το πιο περίεργο ατύχημα...στην Αθηνών-Κορίνθου ένιωσε ένα τσίμπιμα στο πόδι και σταμάτησε να δεί τι έπαθε. Του έλειπαν τα δάχτυλα!!!:eyepop: :eyepop: είχε γυρίσει απο ταξίδι στην Ιταλία και έχει "οργώσει" όλη την Ευρώπη χωρίς ποτέ να συμβεί κάτι εκτός απο αυτό. Ακόμα δεν ξέρει τι έγινε!:eyepop:
Να είναι καλά ο αδερφός σου, περαστικά του γρήγορα. Και να το πώ για να ξορκίσω το κακο...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ! Πάντα καλά ολοι μας για να γράφουμε και για να βρισκόμαστε στους δρόμους έστω και χωρίς να γνωριζόμαστε ή να αναγνωριζόμαστε!:)
airamhag
11/05/2006, 08:28
Περαστικα στον αδερφο σου !
Ειμαι της γνωμης πως πρεπει να δωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου.Μην βιαστεις να την πουλησεις αλλα κ ουτε να την καβαλησεις εαν δεν νοιωθεις ετοιμος , οπως πριν.
Δοξα τω Θεω να λεμε , κ ολα θα πανε καλα!
Σιδερένιο το αδέρφι σου..
Λεωνίδας
11/05/2006, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σιδερένιο το αδέρφι σου.. +1 :wave2:
H.A.Balafoutre
11/05/2006, 13:10
Πώ πώ τρομακτικό. :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Να'ναι καλά ο αδερφός σου κι εσύ και όλοι.
devil's animal
11/05/2006, 14:33
περαστικα στον αδερφο σου...αν και απ'οτι καταλαβα ειναι καλα...οποτε περισοοτερο για το σοκ και την μηχανη!!
εσυ ανεκτησε την ψυχολογια σου γιατι τετοια γινονται καθε μερα και ισως χειροτερα:rolleyes: :sad:
το ευτυχημα ειναι οτι ειναι καλα...τωρα για να απαρνηθεις αυτο που τοσο αγαπας ...οπως ειπαν και οι αλλοι...ΔΕΝ ΖΕΙΣ!!
φιλικα...
sunnymtx
11/05/2006, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
Δυστυχως την Κυριακη που περασε ειχαμε μια πολυ ασχημη περιπετεια...Ο αδερφος μου (με KLR 650 sm) ειχε μια εφιαλτικη πτωση με τη μηχανη.Ξεκινησαν Κυριακη πρωι με τα αλλα παιδια (cbr 600 rr - r1 κ.τ.λ.) να πανε βολτιτσα Βορεια Ευβοια ,κατι που το εχουμε κανει πολλες φορες (Αλεξιου και τα ρεστα), εγω ειχα κανονισει κατι αλλο και δεν πηγα.Ενω πινουν το καφεδακι τους το ξανασκεφτονται και λενε "ας ανεβουμε πιο βορεια", προς Λιμνη - Αιδηψο μερια δλδ και αυτο εκαναν.Καθως κατευθυνονταν προς τα κει, σκαει ενας τεραστιος μπαμπουρας (εντομο-ζωυφιο) στο κρανος του και στην κυριολεξια του κρυβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο εμπρος ... Τη συγκεκριμενη στιγμη βρισκοταν πανω στη στροφη και οι προσπαθειες να "σωσει" και τον εαυτο του και τη μηχανη, εσβησαν και εφυγε απο τον δρομο με αποτελεσμα να κατρακυλησει σε γκρεμο βαθους 100 μετρων τουλαχιστον ,μαζι με πετρες και ξυλα ... Τα παιδια εμειναν βουβοι θεατες του συμβαντος και ακομη δεν το'χουν συνηδειτοποιησει τι εγινε.Ο αδερφος μου ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ειναι ζωντανος και πραγματικα ειχε Αγιο.Λιγες γρατζουνιες, πολλα στουμπισματα ,καταστρεμενη μηχανη και εξοπλισμος (φορμα-μποτες-κρανος) ειναι η εικονα που υπαρχει πλεον.Υστερα απο το γεγονος "κρυωσα" παρα πολυ και εχω αποφασισει να πουλησω την αγαπη μου (Transalp). 2 πραγματα θελω σε ολους να πω τελειωνοντας.Φορατε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ κρανος και ενδυση, αυτα βοηθησαν τον αδερφο μου να βρισκεται παλι σημερα διπλα μας και δεν "εφυγε"
Και το 2ο που εχω να πω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ρε γαμωτο ... Ακουγεται τετριμμενο αλλα εχω πραγματικα βαρεθει να ακουω για ατυχηματα με μοτο και να φευγουν αδικα νεοι ανθρωποι που αγαπουμε ... Οι παλαιοτεροι, ξερουν , οι νεοτεροι ας προβληματιστουν... :(
Σας ευχαριστω ολους και ολες για τις ευχες σας παιδια.Ειλικρινα παντα το πιστευα οτι οι "μηχανοβιοι" εχουν τεραστια αλληλεγγυη ο ενας για τον αλλον και πραγματικα νοιαζονται. Δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστο αλλα απο τη στιγμη που τραβηχτηκαμε σε νοσοκομεια καιειδα καιτη μηχανη του, σαν κατι να εσπασε μεσα μου ... Πριν 6 χρονια εχασα απο βλακωδη συμπτωση τον καλυτερο μου φιλο και εφαγα "flash back" ολες τις φασεις. Τι να πω, δεν ξερω ειλικρινα.Στενοχωρηθηκα, λυπηθηκα πολυ και παντα στενοχωριεμαι οταν ακουω για μηχανοβιο στο εδαφος ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, τιποτα αλλο ...
naxiotis
11/05/2006, 15:00
επειδή έχει τύχει δυστυχώς στους περισότερους από εμάς να χάσουμε φίλους και μερικές φορές μπροστά στα μάτια μας για αυτό οπως λένε και οι προλαλήσαντες ΜΗΝ βιάζεσαι φίλε μου να την πουλήσεις,απλά περίμενε λίγο καιρό. και όταν ηρεμήσετε σας εύχομαι καλές βόλτες :wave2:
φίλε περαστικά στον αδελφό σου,σιδερένιος.
νομίζω όμως πως αν πουλήσεις το μοτόρι μετά από κάμποσο καιρό θα το μετανιώσεις...
:a013:
Περαστικά να είναι....
sunnymtx
11/05/2006, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Περαστικά να είναι....
Δυστυχως με επηρεασε πολυ το ολο σκηνικο και πηρα αποφαση να την δωσω παιδες :( Δεν ξερω τι μ'επιασε ξαφνικα, ισως οντως σε λιγο καιρο να το μετανιωσω αλλα τωρα ετσι αισθανομαι γαμωτο... Τυχερος αυτος-αυτη που θα το παρει το μοτορι, γιατι το προσεχα σαν τα ματια μου, μονο αυτο εχω να πω πλεον ... Στις αγγελιες τα υπολοιπα :( :( :(
mystique
11/05/2006, 21:51
:sad:
startengine
13/05/2006, 16:14
Περαστικά στο αδερφάκι σου και σε σένα κυρίως για το σοκ που πάθατε, αφού άπ΄ό,τι κατάλαβα δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Να σου προτείνω κάτι και σκέψου το αν θέλεις. Άφησε τη μηχανή σου ασφαλισμένη και σκεπασμένη και προσπάθησε να μην τη σκέπτεσαι. Δεν θα σου ζητήσει κάτι και ούτε θα υπάρξει κάποια φθορά σε ένα διάστημα 1 μηνός (ας πούμε).
Μετά την πάροδο του διαστήματος που θα έχεις προσδιορίσει, αποφασίζεις με (σίγουρα) περισσότερη ψυχραιμία τι θα κάνεις με αυτήν. Άλλωστε καλοκαίρι θα είναι και θα πουληθεί πολύ εύκολα.
Έ? Τι λες?
Βαγγελας
13/05/2006, 16:32
εγω παλι θα σου ελεγα αφου κατι δεν σου καθεται καλα μεσα σου δωστη !!!!!!!!
αν αργοτερα αισθανθεις ανετος και πιο χαλαρος αγορασε μια πιο καινουργια !!!Φρεσκια που λεμε ......
Παντως περαστικα στον Αδερφο σου και μη φοβασε !!!
γιατι οποιου του μελει να πνιγει ποτε του δεν πεθαινει λενε στα μερη μου .....
Δεν μπορεις να προκαταβαλεις οτι θα παθεις ατυχημα με τη μηχανη ΜΟΝΟ και οχι με κατι αλλο !!!!
Κανε οπως αισθανεσαι και μη Βιαζεσαι !!!! Εξαλου μηχανες βγαινουν σαν τα ψωμακια !! Καθε μερα !!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
sunnymtx
13/05/2006, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
Περαστικά στο αδερφάκι σου και σε σένα κυρίως για το σοκ που πάθατε, αφού άπ΄ό,τι κατάλαβα δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Να σου προτείνω κάτι και σκέψου το αν θέλεις. Άφησε τη μηχανή σου ασφαλισμένη και σκεπασμένη και προσπάθησε να μην τη σκέπτεσαι. Δεν θα σου ζητήσει κάτι και ούτε θα υπάρξει κάποια φθορά σε ένα διάστημα 1 μηνός (ας πούμε).
Μετά την πάροδο του διαστήματος που θα έχεις προσδιορίσει, αποφασίζεις με (σίγουρα) περισσότερη ψυχραιμία τι θα κάνεις με αυτήν. Άλλωστε καλοκαίρι θα είναι και θα πουληθεί πολύ εύκολα.
Έ? Τι λες?
Παιδια εχετε απολυτο δικιο για την αποφαση μου.Ευτυχως η δυστυχως την πηρα ομως πλεον ... Σωστο ομως και το αλλο, οι μηχανες ποτε δεν τελειωνουν οποτε αν στο μελλον αισθανθω ετοιμος θα παρω αλλη.Ευχαριστω παρα πολυ θερμα ολους και ολες σας για το ενδιαφερον σας,να στε παντα καλα:wave2: