View Full Version : Me To Z Pas Taxidi?
GEIA STA KAWASAKIA
H8ELA NA ROTHSO OSOYS EXOYN Z ,AN FORTONEI H VALITSES PISO XORIS SXARES KAI AN KANEIS TAXIDI ME 150km-170km SXETIKA XALARA H SE SKIZEI O AERAS.EXO ENA MONSTER KAI EPHDEI HDH TO MONSTER DEN PERNEI SXEDON TIPOTA EPANO KAI EXEI POLY VIBRA SE TAXYTHTES PANO APO 140 KAI GIA POLY ORA ARXHZEI SEX!TO SKEFTOMAI NA PARO TO Z750 (EINAI K PAIXNIDIARIKO) H TO ZX12.ALLA TA NAKED TA BRISKO PIO VOLIKA K DEN XERO...TI LETE?
PeterMurphy
11/05/2006, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
GEIA STA KAWASAKIA
H8ELA NA ROTHSO OSOYS EXOYN Z ,AN FORTONEI H VALITSES PISO XORIS SXARES KAI AN KANEIS TAXIDI ME 150km-170km SXETIKA XALARA H SE SKIZEI O AERAS.EXO ENA MONSTER KAI EPHDEI HDH TO MONSTER DEN PERNEI SXEDON TIPOTA EPANO KAI EXEI POLY VIBRA SE TAXYTHTES PANO APO 140 KAI GIA POLY ORA ARXHZEI SEX!TO SKEFTOMAI NA PARO TO Z750 (EINAI K PAIXNIDIARIKO) H TO ZX12.ALLA TA NAKED TA BRISKO PIO VOLIKA K DEN XERO...TI LETE?
An goystareis prostasia k ekmetalleysi gazioy pare to z 750 S..alla opos katalaba pas gia naked..opote an eisai pano apo 1.80 sigoyra meta ta 150 tha tros xyliki ap ton aera..Pantos an einai na pares z750 naked k na to plakoseis me zelatines klp pare to S...amartia tha nai..pes kana geia k sti Yamaha..den'kako..:cool:
Φορτωμα στο Ζ ? Και στο naked? :eek:
:nono: :nono:
Το S ειναι για σενα..
:beer:
OTAN KANO +500km SE MIA MERA ETSI ME 1 STASH KAI XORIS ANEMO8ORAKA SE MONSTER.....DEN NOMIZO NA EXO PROVLHMA ME TO NAKED.AN EINAI POIO XALARO STO TAXIDI FORTOMENO ME ENDIAFEREI KAI AN FORTONEI XORIS SXARES...DEN M'ARESEI NA BAZO ANEMO8ORAKES KAI SXARES STHN MOTO.
HELLO KAI STA YAMAHAKIA ;) ME TO MONSTER EXO POLY VIBRA KAI KOYRAZEI KYRIOS TA XERIA KAI APO TA 140+ XTYPAEI O AERAS ARKETA....NOMIZO OTI KAPOY EIXA DIAVASEI OTI TO Z MEXRI TA 170 EINAI SXETIKA XALARO...GIAYTO ROTAO KIOLAS AN KAPOIOS TO EXEI NA PEI...
THANX BIKERS.
47595
PeterMurphy
11/05/2006, 09:32
Kana test ride an boroyses na kaneis pisteyo tha tan telika i pio antikeimeniki apopsi filaraki...koitaxe to ..:) :ninja:
adam_tsouk
11/05/2006, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
OTAN KANO +500km SE MIA MERA ETSI ME 1 STASH KAI XORIS ANEMO8ORAKA SE MONSTER.....DEN NOMIZO NA EXO PROVLHMA ME TO NAKED.AN EINAI POIO XALARO STO TAXIDI FORTOMENO ME ENDIAFEREI KAI AN FORTONEI XORIS SXARES...DEN M'ARESEI NA BAZO ANEMO8ORAKES KAI SXARES STHN MOTO.
HELLO KAI STA YAMAHAKIA ;) ME TO MONSTER EXO POLY VIBRA KAI KOYRAZEI KYRIOS TA XERIA KAI APO TA 140+ XTYPAEI O AERAS ARKETA....NOMIZO OTI KAPOY EIXA DIAVASEI OTI TO Z MEXRI TA 170 EINAI SXETIKA XALARO...GIAYTO ROTAO KIOLAS AN KAPOIOS TO EXEI NA PEI...
THANX BIKERS.
κοιτα, χαλαρο ΔΕΝ ειναι, ανεκτο ειναι!
το εχω ξαναπει, προσωπικα δεν εχω προβλημακαι στα 170-180 οπως και αρκετοι φιλοι, αλλα δεν αντεχουν ολοι (ισως αν εισαι πανω απο 1.80 να υπαρχει προβλημα... πιθανο).
τωρα για φότωμα... είχα δει κάτι σαμάρια σε φώτο κάποτε αλλά δεν ασχολούμαι με φορτωτικές εργασίες....
το μοτερι σε παει ΧΑΛΑΡΑ 200 ρες για οσες ωρες γουσταρεις.... καμια σχεση με το 2κυλινδρο τερατακι σου ...
ΕΣΥ θα αντεξεις τον αερα?
στο γυμνο δυσκολα βαζεις μπαγκαζιερες κτλ. γνωμη μου αν θες να κανεις ταξιδακια με συναναβατη ΑΝΕΤΑ παρε το S
αν ταξιδευεις μονος, και εγω το γυμνο εχω (1000) και το βρησκω οκ για μενα... ειμαι καφρος το ξερω αλλα δε με χαλαει που παλευω με τον αερα ...
Ετσι ετσι!!!
Αφηστε το S να το εχω μονο εγω και 2-3 ακομη.
Θα γινουμε και πιο σπανιοι απο τις MV AGUSTA, να μας βλεπετε στον δρομο και να ζηλευετε!!!! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ετσι ετσι!!!
Αφηστε το S να το εχω μονο εγω και 2-3 ακομη.
Θα γινουμε και πιο σπανιοι απο τις MV AGUSTA, να μας βλεπετε στον δρομο και να ζηλευετε!!!! :lol:
o 2os ειμαι εγω... ο τριτος?
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
o 2os ειμαι εγω... ο τριτος?
:wave2: :wave2:
Ωπα τεσσερις
Lantz & dbandit ακομα
Μαν εγω στο Τερας εχω βαλει τη ζελατινα και ειμαι πολυ ανετος στα 170...
Ουτε να σκυβεις ουτε τιποτα!
Ωπα τεσσερις
Lantz & dbandit ακομα
Σωστός!! :smokin:
Εγω φιλε μου εχω το 750,εχω βαλει την givi επανω που μπαινει χωρις να τρυπησεις το μασκακι(επανω σε βασεις που στειριζοντε στην τιμονοπλακα)χτυπαω τις200αρες χωρις πολυ σκυψιμο!
Τωρα για βαλιτσες που λες βαζω 2 σαμαρια της καμερουν και πηγαινω αερα μεχρι και 170+, κανενα προβλημα απλα στα σαμαρακια της εθνικης και στις αναπηδησεις μπορει να κουνηθουνε λιγακι και να ακουμπησουνε εξατμιση οποτε καταλαβαινεις,αν λυσεις το προβλημα αυτο με μια τιτανιου πιθανον να μην εχεις προβλημα!
Τωρα με σαμαρια αλλα και δικαβαλο δεν εχω εμπειρια....σε αυτο θα ειναι αρμοδιοι αλλοι να απαντησουνε..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε με χαλαει που παλευω με τον αερα ...
Οπως ειπε και ο idi, αν το γουσταρεις το μηχανακι σου γουσταρεις και το πως ειναι φτιαγμενο και ξερεις οτι μετα τα 180 παλευεις με τον αερα!εκει ξεκιναει η γλυκα του....!!Ουτε για αστειο για φοτωμα, θα τρως πολλους στροβιλισμους πιστευω
Σχετικα με τον αερα στο Ζ..
Εχω την μικρά ζελατίνα της kawasaki και πραγματικά η διαφορα στον αερα που ειναι ελάχιστη.
Τσαμπα τα 80ευρω-την εγκρίνω απο οπτικής πλευράς-.
Εκει πραγματικά χαρηκα το μηχανακι και μπορεσα να βγω εθνικη και να κινηθώ γρήγορα ήταν οταν αλλαξα ΚΡΑΝΟΣ!!
Είχα ενα Suomy,δεν θυμάμαι model(κοστος περίπου 200ευρω) και απόκτησα ενα Shoei XR1000. H μέρα με τη νύχτα....
Τότε καταλαβα το μηχανακι και τι μπορούσε να κάνει.
Επίσης προβλημα με το extra φορτίο δεν θα ελεγα πως εχεις, τουλάχιστον οταν δεν εχεις 2ο ατομο πάνω.
DrIoannis
19/05/2006, 20:16
Μετά τα 160-170 ρίχνει χαστούκια καλά το Ζ.Μπορείς βέβαια να βάλεις μία ζελατίνα μόνο όταν πας μακριά και μετά την βγάζεις εάν σε χαλάει εμφανισιακά.
Zbandit750
19/05/2006, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Εκει πραγματικά χαρηκα το μηχανακι και μπορεσα να βγω εθνικη και να κινηθώ γρήγορα ήταν οταν αλλαξα ΚΡΑΝΟΣ!!
Είχα ενα Suomy,δεν θυμάμαι model(κοστος περίπου 200ευρω) και απόκτησα ενα Shoei XR1000. H μέρα με τη νύχτα....
Τότε καταλαβα το μηχανακι και τι μπορούσε να κάνει.
Για πες δηλαδη τωρα δεν σου κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα και δεν στο παει πολυ προς τα πισω?
Εγω εχω προβλημα μεγαλο μετα τα 150 , νομιζω οτι φουσκωνει το κρανος και οτι θα βγει , για τον σβερκο αστο καλυτερα....
PADOS EGO DEN EXO TOSO PROVLHMA ME TO KRANOS KAI TON SVERKO STA POLLA KM EKTOS KAI AN PONANE PERISOTERO TA XERIA KAI DEN DINO SHMASIA STON SVERKO:D EKTOS AN KANO THN VLAKEIA NA GYRHSO NA DO PISO KAI EKEI SHKONETE H ZELATINA KAI EINAI LIGO ZORI...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
... ειμαι καφρος το ξερω αλλα δε με χαλαει που παλευω με τον αερα ...
ειναι και στον ανθρωπο ,τι αντοχες εχει,υπομονη ,ορεξη για περιπετεια αλλιως ολοι θα ειχαν μοτο με πλαστικα.....
idi ειναι γνωστο οτι οι ποντιοι(και γω) εχουν γαιδουρινη υπομονη και ειναι fighters .....αλλα και οσοι οδηγουν μοτο ειναι πραγματικα σκυλια με την καλη εννοια........
Ωπα τεσσερις
Lantz & dbandit ακομα
Έχω καιρό να γράψω & με ξεχάσατε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Για πες δηλαδη τωρα δεν σου κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα και δεν στο παει πολυ προς τα πισω?
Εγω εχω προβλημα μεγαλο μετα τα 150 , νομιζω οτι φουσκωνει το κρανος και οτι θα βγει , για τον σβερκο αστο καλυτερα....
Αν σου συμβαινει κατι τετοιο με το κρανος τοτε νομιζω οτι σου ειναι λιγο μεγαλο και δεν εχεις σφυξει καλα το λουρακι του στο λαιμο σου, δεν λεω να σε πνιγει αλλα να ειναι αρκετα σφιχτο ωστε να μην βγαινει απο το κεφαλι σου εστω και λιγο οταν το τραβας προς τα πανω....και βεβαια αρκετο σκηψιμο μετα τα 150....:evil: :evil: :evil:
Zbandit750
24/05/2006, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.R
Αν σου συμβαινει κατι τετοιο με το κρανος τοτε νομιζω οτι σου ειναι λιγο μεγαλο και δεν εχεις σφυξει καλα το λουρακι του στο λαιμο σου, δεν λεω να σε πνιγει αλλα να ειναι αρκετα σφιχτο ωστε να μην βγαινει απο το κεφαλι σου εστω και λιγο οταν το τραβας προς τα πανω....και βεβαια αρκετο σκηψιμο μετα τα 150....:evil: :evil: :evil:
Μεγαλο δεν ειναι , αλλα το λουρακι θα μπορουσα να το εχω λιγο πιο σφιχτο. θα το δοκιμασω να δω , παντως ειναι στα σχεδια μου να αλλαξω κρανος.
Ναι φιλε μου...ετσι ειναι! Μαλλον το κρανος φταιει. Φυσικα δεν εχουμε την προστασια ενος φερινγκ...αλλα αν σφιξεις το λουρακι του λαιμου στο κρανος...θα δεις μεγαλη διαφορα! Στην αρχη που πρωτοπηρα το κρανος,δεν ηξερα ποσο να το σφιξω και ουτος ή αλλος πηγαινα μεχρι 100-120.
Μετα που ανοιξα πανω απο 140-150 ειδα οτι κατι δε παει καλα!:sick:
Νομιζα οτι θα μου φιγει το κρανος (ασε και το εχω ακριβοπληρωσει:lol: )
Οταν τρεχεις να το εχεις λιγο πιο σφιχτο απ'οσο νομιζεις οτι πρεπει και μετα τα 150-160χλμ να σκιβεις λιγο το κεφαλι προς το ντεποζιτα που ο αερας να σε χτυπαει στη ζελατινα του κρανους και οχι στο σαγονι!
Ωπα τεσσερις
Lantz & dbandit ακομα
Γεια σου ρε After με τα κοκκινελια μας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Ωπα τεσσερις
Lantz & dbandit ακομα
Γεια σου ρε After με τα κοκκινελια μας!
Ρε εχουμε γινει πιο σπανιοι και απο boss hoss!!!!!!
stavrogin
24/05/2006, 23:48
Παρτο S που ναι και πιο ομορφο κι ας τους γυμνους να λενε.Δυο ταξιδακια που κανα προσφατα τα εκανα με 200-220
Αλλα εξαρτατε κι απο τον αερα.Υπηρχαν σημεια στην εθνικη Αθηνων Λαμιας που σε συνδιασμο με το δρομο πηγαινα με 120 και την ακουγα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Παρτο S που ναι και πιο ομορφο κι ας τους γυμνους να λενε.Δυο ταξιδακια που κανα προσφατα τα εκανα με 200-220
Αλλα εξαρτατε κι απο τον αερα.Υπηρχαν σημεια στην εθνικη Αθηνων Λαμιας που σε συνδιασμο με το δρομο πηγαινα με 120 και την ακουγα.
Πιο ομορφο ? :a26: :a029: :a46: :a028: :a5: :rotflmao: :lol: :D
Αδερφακι...το μαμησες! Ωραιο και το S (γιατι ειναι και αυτο Ζ) αλλα οχι και πιο ομορφο απο το γυμνο!!!!
Σιγουρα στον αερα θα ειναι πολυ καλυτερο...αλλα αν και βγαινω εθνικη καθε βδομαδα και του παιζω στ'αυτια (200-220) το S δε το επερνα με τιποτα!
Εδω κοντευω να χασω τη γκομενα μου γιατι της λεω οτι πιο πολυ μ'αρεσει ο κωλος του Ζ παρα ο δικος της και εσυ μου λες.... κουκου.....ρου.......κου !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Εδω κοντευω να χασω τη γκομενα μου γιατι της λεω οτι πιο πολυ μ'αρεσει ο κωλος του Ζ παρα ο δικος της και εσυ μου λες.... κουκου.....ρου.......κου !!! [/B]
Mαστορα προσεχε τι λες με τες γυναικες:eyepop: :sick:
Ξερεις δεν θελουν κ πολυ ορισμενες:rotflmao:
Παντως μαγκες το S και ταξιδι κανει κ απ'ολα! Μηχανακι πασπαρτου!:beer:
Αλλα μην το παρετε δεν ειναι καθολου καλο!
Ναμαστε εγω κ ο After μονο.
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Mαστορα προσεχε τι λες με τες γυναικες:eyepop: :sick:
Ξερεις δεν θελουν κ πολυ ορισμενες:rotflmao:
Παντως μαγκες το S και ταξιδι κανει κ απ'ολα! Μηχανακι πασπαρτου!:beer:
Αλλα μην το παρετε δεν ειναι καθολου καλο!
Ναμαστε εγω κ ο After μονο.
:smokin:
ΕΕΕΕ!!! Είμαι κι εγώ εδώ.. Πάντως εμένα μου αρέσει πίο πολύ ο κώλος του S.. αλλά απο μούρη το γυμνό είναι πιό ωραίο.. (αλλά σάμπως και θα τα παντρευτούμε;; οπότε για εμένα κριτήριο τώρα είναι ο κώλος!!) :rotflmao: :rotflmao:
Zbandit750
25/05/2006, 15:35
Οχι οτι σας νοιαζει αλλα ο κολος του S δεν μου αρεσει καθολου , πιστευω ο κολος του Ζ απο το ΖΧ636 του 03 ειναι μακραν ο καλυτερος κολος που εχει βγαλει η KAWA..
stavrogin
25/05/2006, 15:45
Οχι οτι σας νοιαζει αλλα ο κολος του S δεν μου αρεσει καθολου , πιστευω ο κολος του Ζ απο το ΖΧ636 του 03 ειναι μακραν ο καλυτερος κολος που εχει βγαλει η KAWA..
Καταρχην φιλε ο κω λος γραφεται με ω.Οχι οτι σε νοιαζει αλλα ειναι ενα μικρο δειγμα οτι τον κω λο δεν τον εχεις σε υπολυψη,σε αντιθεση μ'εμενα που χω Ντοκτορά στο θεμα.
Λοιπων ,ο κωλος του S ειναι πιο καλιγραμμος και λεγε εσυ οτι θες
49675
Επειδή είμαστε :a6: , καλύτερα να μεταφερθούμε στις διαμάχες :dizzy:
Πάντως προσωπικά το S μου φαίνεται "περισσότερο μοτοσυκλέτα" απ'οτι το γυμνό, αλλά απ' την άλλη εγω το S το διάλεξα με το μυαλό και όχι με την καρδιά... ;)
Zbandit750
25/05/2006, 16:03
Αν παρεις φορα και κανεις ενα λαθος μια φορα , μετα το ξανακανεις.......στο θεμα του ΚΩΛΟΥ τωρα , καλο ειναι να σου αρεσει ο κωλος που καβαλας......οποτε ειμαστε ολοι happy.
Πεσ'τα gold-οστομε!:sun:
Ρε να δω τι θα λεγατε εαν δεν ειμασταν εμεις να κραταμε την τιμη των Ζ ψηλα, εκει στα 200+
Σε πουπουλα θα επρεπε να μας εχετε :lol:
Σκεφτείτε το και λογικά..
έχεις 2 Ζ750.. ένα γυμνό και ενα S.. Και πηγαίνετε στην εθνική.. Λογικό δεν είναι το S να έχει πιο ωραίο κωλαράκι μιας και το γυμνό μόνο αυτό θα δει;; Είναι και ένας λόγος που οι σχεδιαστές του S δεν ασχολήθηκαν με τον αισθητικό τομέα της μούρης του S, ενώ στο γυμνό έδωσαν ρέστα :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2:
Με τοσο κουβεντα για τους κωλους που εχει πεσει στο τελος θα μας βαφτισουν και κολομπαραδες...
:bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Σκεφτείτε το και λογικά..
έχεις 2 Ζ750.. ένα γυμνό και ενα S.. Και πηγαίνετε στην εθνική.. Λογικό δεν είναι το S να έχει πιο ωραίο κωλαράκι μιας και το γυμνό μόνο αυτό θα δει;; Είναι και ένας λόγος που οι σχεδιαστές του S δεν ασχολήθηκαν με τον αισθητικό τομέα της μούρης του S, ενώ στο γυμνό έδωσαν ρέστα :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2:
:a20: :a23: :a19: :a18:
adam_tsouk
27/05/2006, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
.. Λογικό δεν είναι το S να έχει πιο ωραίο κωλαράκι μιας και το γυμνό μόνο αυτό θα δει;;
μην ορκιζεσαι......
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μην ορκιζεσαι......
Σωστοοοοσσσσττττ!!! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μην ορκιζεσαι......
Θες αποδειξη, εκτος και εντος πιστας? :a17:
Θες αποδειξη, εκτος και εντος πιστας? :a17:
Δυστυχως (για μενα) δε μενω Αττικη...αλλιως...θα εβλεπες τα χελωνακια (φλασακια) που εχω βαλει κατω απ΄την ουρα μου:rotflmao:οπως κατι GSXR600 (02'),VTR1000(2001),ZX6(03'),APRILIA RSV (2002)...κ.τ.λ.
To 60% ειανι ο οδηγος αδερφε...οχι το μηχανακι (δε το λεω για σενα).
ΑΑΑ ξεχασα να σου πω :lol: εχω βαλει ζελατινα μπροστα (οποτε το μηχανακι παει στην ευθεια οσο και το Sssssss).
SEE YAAAAA :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
Με τοσο κουβεντα για τους κωλους που εχει πεσει στο τελος θα μας βαφτισουν και κολομπαραδες...
:bigcry: :bigcry:
...κωλομπαραδες...
:lol: :lol:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Δυστυχως (για μενα) δε μενω Αττικη...αλλιως...θα εβλεπες τα χελωνακια (φλασακια) που εχω βαλει κατω απ΄την ουρα μου:rotflmao:οπως κατι GSXR600 (02'),VTR1000(2001),ZX6(03'),APRILIA RSV (2002)...κ.τ.λ.
To 60% ειανι ο οδηγος αδερφε...οχι το μηχανακι (δε το λεω για σενα).
ΑΑΑ ξεχασα να σου πω :lol: εχω βαλει ζελατινα μπροστα (οποτε το μηχανακι παει στην ευθεια οσο και το Sssssss).
SEE YAAAAA :wave2:
SSSSSSιγα!!!!!!
:lol:
Εμενα παλι , αλλο με νοιαζει....
Παγενετε και βαλτε 3 μαμισια στην σειρα. Ενα 750 ενα 750S και εναι 1000.
Καθηστε διαδοχικα στις σελες και τσεκαρετε την θεση οδηγησης.
Οι διαφορες ειναι τεραστιες.
Υποκειμενικα, απο χειροτερη σε καλυτερη 750-->1000--->750S
Αλλα πιστευο οτι αυτο το εχετε δει ολοι.
Ποιος θα μου πει ομως το ΓΙΑΤΙ?????
(Διοτι με ορθιο σωμα ειναι αλλο πραγμα να εχεις το τιμονι στο υψος του στηθους και αλλο να το εχεις στην κοιλια.)
Και μια που τοφερε η κουβεντα, πως σηκωνουμε το τιμονι στο 750 και μηπως σκιζουμε γεωμετριες αμα το κανουμε?
Φωτο και τιμες ευπροσδεκτες.
stavrogin
30/05/2006, 09:04
Δεν ηξερα οτι υπαρχει διαφορα τετοια μεταξι γυμνου και S.Kαι βασικα δεν πιστευω οτι υπαρχει.Οπως και να χει δεν τιθεται θεμα γεωμετριας,μιας και λιγο σκυψημο (που στην εθνικη ειναι αναγκαιο και για τους δυο) θα εξισωνε τα πραγματα.
Eimai kai egw me z750s, oso to ma8aineis to mhxanaki, toso pio aneto "ginetai". Sthn E8nikh phgaina apo Athina pros Patra tis proalles, kai me 200 mia xara hmoun, arkei na eisai skymmenos. FANTAZOMAI oti einai pio aneto sto taksidi apo to z750.
To 8ema twn kradasmwn pou exeis sth ducati, einai kai ayto problhma toy z, apla synh8izetai (molis to protoeixa kabalhsei, nomiza oti kanw masaz se kapoies strofes toy kinhthra..). Meta to synh8hsa. Den kserw posoys kradasmous exeis sth ducati, epomenws de mporw na kanw sygkrish. Kapoios eipe gia test ride, nomizw oti einai h kalyterh idea.
Me plaines balitses den to exw dokimasei akoma, alla mou ekane entypwsh tis proalles pou hmoun me synepibath, me eskisan oi strobilismoi (kamia sxesh me to pws htan otan hmoun monos). Isws eftaige kai h katey8ynsh toy aera ekeinh th mera.
Genika pantws, einai mia agora pou thn exw eyxaristh8ei trela. Twra, anamesa se z750s kai z750, peri oreksews koloky8opita. Kata thn proswpikh mou apopsh, to z750 einai pio omorfo, alla to S pio praktiko.
ωπα λαθος
το 750 και το 1000 ειναι ακριβως ιδια σε θεση οδηγησης
θα εβλεπες διαφορα μονο στο υψος αν καποιος ειχε ρυθμησει διαφορετικα τη προφορτηση. στο λεω γιατι το εχω κανει το πειραμα σου
το S ναι εχει διαφορα γιατι εχει διαφορετικη σελα και σε υψος και σε σχημα/πλατος
ειναι πιο χαμηλη αρα σε φερνει πιο ορθιο γιατι φτιαχνει αλλη γωνια με το τιμονι που ειναι στην ιδια θεση
για τον emankov ελεγα
stavrogin
31/05/2006, 13:52
Oι κραδασμοι του δικυλινδρου σε σχεση με αυτους του τετρακιλυνδρου ειναι η μερα με τη νυχτα.Και το Ζ εχει,αλλα καμια σχεση
Το Ζ για ταχυτητες 160-180 πρεπει να χει 8000-9000στροφες αν θημαμε ,με κοκκινα στις 11000.Το Ντουκατι θα πρεπει να πηγαινει ζορισμενο πριν τα κοκκινα για αυτες τις ταχυτητες (αν τις πιανει σε ταξιδι).Φανταζομαι οτι στα Τουονο με τα 120 αλογα τα πραγματα ειναι διαφορετικα καθως το μοτερ γουργουριζει στα 160χλμ/ωρα
Τωρα οι στροβιλισμοι που ειχες με συνεπιβατη φταιει η θεση του κεφαλιου του.Αν ειναι κεντραρισμενος πισω σου η αν εχει στριψει το κεφαλι αριστερα η δεξια.Συμβαινει οταν το κεφαλι του ειναι πολυ κοντα στο δικο σου.Δημιουργητε ρευμα αερα αντιθετο απο την φορα του ανεμου και δημιουργει τους στροβιλισμους.Επειδη εμενα μου χει συμβει σπανια,θα ελεγα οτι βρηκε την πιο κουλη θεση,και πιθανοτατα υπεφερε κι εκεινος απο στροβιλισμους
Ok thx idi,
Για πε τωρα την γνωμη σου για τους μικροτερους αποστατες του μοχλικου που θελω να βαλω...
Ποσο χαλαει γεωμετρικα το Ζ αν κατεβει η ουρα 2cm ?? Τι επιπτωση εχει οδηγικα?
Απλα ρωταω...:look:
γιατι να το κανεις αυτο?
διαβασε το αρθρο του Oldman για τις αναρτησεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από emankov
Ok thx idi,
Για πε τωρα την γνωμη σου για τους μικροτερους αποστατες του μοχλικου που θελω να βαλω...
Ποσο χαλαει γεωμετρικα το Ζ αν κατεβει η ουρα 2cm ?? Τι επιπτωση εχει οδηγικα?
Απλα ρωταω...:look:
Εαν θελεις να κατεβασεις την θεση οδηγησης, γιατι δεν κανει μια μετατροπη στην σελα?
Πηγαινε σε εναν σελά και θα σε κατατοπισει
Zbandit750
31/05/2006, 19:24
Δεν θα στριβει γιατι θα το φερεις σουζα.
stavrogin
31/05/2006, 20:07
H σελα ειναι ηδη πολυ λεπτη ,αμφιβαλω οτι μπορει να την μειωσει 2εκ..Γιατι δεν σηκωνεις το τιμονι;
adam_tsouk
31/05/2006, 21:30
εχετε φαγωθει αν το Ζ παει ταξιδι....
ΔΕΝ ΠΑΕΙ λεμε!
αλλα εγω λεω να ανεβω μεχρι Ολλανδια αν πανε ολα καλα....
τωρα αν εσεις θεωρηται ταξιδι Αθηνα-Θεσσαλονικη και το κανετε μεσανατολικο... τι να πω....
lampros_fazer
01/06/2006, 01:36
Mία άποψη από μένα που δεν έχω Ζ και πιστεύω οτι το βλέπω πιο αντικειμενικά το θέμα..Το γυμνό είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο όμορφο από το S..Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
adam_tsouk
01/06/2006, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Mία άποψη από μένα που δεν έχω Ζ και πιστεύω οτι το βλέπω πιο αντικειμενικά το θέμα..Το γυμνό είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο όμορφο από το S..Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..
αυτο νταξ, ειναι λιγο υποκειμενικο (αλλα εχεις δικιο)
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ειμαστε πολυ εκτος θεματος...αλλα...:a20:
dreamescaper
01/06/2006, 19:38
Διάβασα το τετρασέλιδο και ως καινούργιος και ως υποψήφιος αγοραστής κάποιος μηχανής θα μιλήσω πιο "αγνά" :a024:
Άπο εμφάνιση κώλου ή κόλου ΄(όπως θέλετε γράψτε το) δικαιολογώ του φίλους του S μιας και το καινούργιο είναι αλλιώς.
Από άνεση είναι τα ίδια...ακούστε μια ιστορία: εκδρομή πάτρα - ναύπλιο και στάση στο παρακάτω σημείο
έρχεται ένα S και λέει ο συνεπιβάτης: 'ρε μλκα σταμάτα, έχει πιαστει ο κώλος μου'. Βασικά και ο οδηγός γυναίκα ήταν.
Σαν σύνολο το γυμνό ακόμα δίνει ρέστα και παρόλο που άκουσα ότι θα βγεί καινούργιο fazer πολλοί θα προτιμήσουν το Ζ.
Το μόνο που με πειράζει στο γυμνό σε σχέση με το s είναι τα αυξημένα μαμούνια που κάνουν χάλια το μπουφαν (εμπειρία απο klr... είμαι ταξιδιάρης) και νομίζω ότι το παραδέχονται πολλοί.:mad:
Απο θέση οδήγησης νομίζω ότι τα πόδια είναι πιο κλειστά σε σχέση με το 1000 και τα ίδια με το s. αν κάνω λάθος sorry.
Απο φόρτωμα δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα του S.
Σαν σύνολο 3-4 παιδιά άσχετα απο μηχανες που τα έβαλα στην διαδικασία να πουν πιο τους αρέσει όλοι υποκειμενικά πάντα έδειξαν το γυμνό.
Για ταξίδια αν κοιτούσαμε την χρηστικότητα μάλλον θα παίρναμε dl 650 (οικονομικό) αλλά όλοι πάμε με την καρδιά (τουλαχιστον οι περισσότεροι)..
Έτσι λοιπόν διάθεση να υπάρχει και μπορούμε να φτάσουμε παντου και με τα 2...
η καρδιά μου λέει z 750 γυμνό και όταν το πάρω θα τα πουμε,,,,,:beer: :beer:
50417
Ρε παρτε το γυμνο λεμεεεε!!!
Αν δω αλλον με κοκκινο s θα παθει μεγαλη ζημνια!!!!!
:a39:
adam_tsouk
01/06/2006, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dreamescaper
Διάβασα το τετρασέλιδο και ως καινούργιος και ως υποψήφιος αγοραστής κάποιος μηχανής θα μιλήσω πιο "αγνά" :a024:
Άπο εμφάνιση κώλου ή κόλου ΄(όπως θέλετε γράψτε το) δικαιολογώ του φίλους του S μιας και το καινούργιο είναι αλλιώς.
Από άνεση είναι τα ίδια...ακούστε μια ιστορία: εκδρομή πάτρα - ναύπλιο και στάση στο παρακάτω σημείο
έρχεται ένα S και λέει ο συνεπιβάτης: 'ρε μλκα σταμάτα, έχει πιαστει ο κώλος μου'. Βασικά και ο οδηγός γυναίκα ήταν.
Σαν σύνολο το γυμνό ακόμα δίνει ρέστα και παρόλο που άκουσα ότι θα βγεί καινούργιο fazer πολλοί θα προτιμήσουν το Ζ.
Το μόνο που με πειράζει στο γυμνό σε σχέση με το s είναι τα αυξημένα μαμούνια που κάνουν χάλια το μπουφαν (εμπειρία απο klr... είμαι ταξιδιάρης) και νομίζω ότι το παραδέχονται πολλοί.:mad:
Απο θέση οδήγησης νομίζω ότι τα πόδια είναι πιο κλειστά σε σχέση με το 1000 και τα ίδια με το s. αν κάνω λάθος sorry.
Απο φόρτωμα δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα του S.
Σαν σύνολο 3-4 παιδιά άσχετα απο μηχανες που τα έβαλα στην διαδικασία να πουν πιο τους αρέσει όλοι υποκειμενικά πάντα έδειξαν το γυμνό.
Για ταξίδια αν κοιτούσαμε την χρηστικότητα μάλλον θα παίρναμε dl 650 (οικονομικό) αλλά όλοι πάμε με την καρδιά (τουλαχιστον οι περισσότεροι)..
Έτσι λοιπόν διάθεση να υπάρχει και μπορούμε να φτάσουμε παντου και με τα 2...
η καρδιά μου λέει z 750 γυμνό και όταν το πάρω θα τα πουμε,,,,,:beer: :beer:
Ζωστοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς...........
:beer: :beer: