PDA

View Full Version : Το είπαν και το έκαναν... !

Nik0s
11/05/2006, 09:27
Μήπως έχετε παρατηρήσει ότι η κίνηση στα BMW είναι λίγο πεσμένη τελευταία... ? :smokin:

Μήπως θυμάστε οτι κάποια στιγμή είχε ειπωθεί σαν ιδέα οτι θα ανοίξουνε δικό τους forum ?

Ε λοιπόν, το έκαναν ! Και απ'οτι μαντεύω, αφού δεν πήρε το μάτι μου κανένα άλλο ποστ, πρέπει να ήταν ενδο - ΠΜ - ιακή συνενόηση !!! :lol:

Άλλο motogp μας βρήκε !!! :lol: :lol:

Καλορίζικο παιδιά...

www.bmwforum.gr

Α, ξέχασα, έχει και για αυτοκίνητα :yuck: :smokin: :D

makis206
11/05/2006, 09:34
Εντάξει τι να πεις..

Το μόνο που δεν μπόρεσα να καταλάβω ήταν αυτή η διαμάχη με μερικούς...

Κατά τ'άλλα καλορίζικο να είναι κι ας βρουν εκεί τα παλικάρια ότι νιώθουν πως στερήθηκαν απο εδώ !

:beer: :beer: :beer:

DUKASII
11/05/2006, 09:36
ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στα παιδια με τα bmw που πηγαν καπου αλλου να υπαρχουνε σαν ιντερνετικοι χρηστες μοτοσυκλετων.

latris mixanis
11/05/2006, 09:40
:hypnotize :hypnotize :hypnotize

καλή αρχη λοιπόν στα παιδιά.

SF
11/05/2006, 09:41
Παιδιά, επ'ευκαιρίας, θα ήθελα να με στηρίξετε στο www.cb400superfour_models1992_1993.gr.

Ευχαριστώ.

OldMan
11/05/2006, 09:41
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Too good to be true !!!

adam_tsouk
11/05/2006, 09:43
εγω θα γινω και μελος!

ειχα για λιγο μια 120 td

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
11/05/2006, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Παιδιά, επ'ευκαιρίας, θα ήθελα να με στηρίξετε στο www.cb400superfour_models1992_1993.gr.

Ευχαριστώ.

ΔΕΝ δουλευει το link ρε ... :dizzy: :hypnotize

:lol: :rotflmao: :lol:

VANDA
11/05/2006, 09:47

Ευχαριστώ.

Πολύ το γενίκευσες.. Βάλε ικανή και αναγκαία συνθήκη να λείπει το ένα πίσω μαρσπιέ.

latris mixanis
11/05/2006, 09:59
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω όλους εσάς ότι σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει ένα νέο φόρουμ το www.latrismixanis.com :hypnotize .Eυχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να το φτιάξω...:rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

makis206
11/05/2006, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω όλους εσάς ότι σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει ένα νέο φόρουμ το www.latrismixanis.com :hypnotize .Eυχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να το φτιάξω...:rolleyes:

Θα άνοιγα κι εγώ ένα makis206.com αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα γεμίσει μόνο με γυναίκες και θα το κάνουνε Κοσμοπόλιταν το μαγαζί..

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao: :rotflmao:

kaps
11/05/2006, 10:03
Κάτι από συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ θα θυμίζουν στην αρχή μέχρι που στο τέλος δεν θα γεμίζουν ταξί.:rotflmao:

GST
11/05/2006, 10:32
ολα ξεκινησαν οταν απλα καποιοι φιλοι απο ενα κομματι του φορουμ αποφασισαν οτι μονο μεταξυ τους μπορουν να συνυπαρξουν και να αποτελεσουν παρεα για το μακρινο ταξιδη τους μεχρι τη χαλκιδα οπου παρθηκε και η μεγαλη αποφαση για τη δημιουργια ενος χωρου οπου το προιον προελευσης θα ειναι μονο απο τη γερμανια... αυτη ειναι η αληθεια .....

αυτο που βγαζω συμπερασμα τελικα ...ειναι οτι το μεγεθος μετραει:smokin:

Cpt. Haddock
11/05/2006, 10:37
:sad:

Έκανα μια γύρα στο φόρουμ... κάποια στιγμή θα γραφτώ κιόλας

Αρχή είναι ακόμα, εξ΄ου και το "φτωχόν" του περιεχομένου...και ο μικρός αριθμός εγγεγραμμένων χρηστών

Οι πιο πολλοί χρήστες είναι παιδιά που είναι και στο moto.gr και για τους δικούς τους λόγους δεν τους κάλυπτε η εδώ θεματολογία (μπορεί και άλλα).

Εγώ πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να χρειαστεί στην Ελλάδα και ΤΡΙΤΟ φορουμ για Bmw

Υπάρχουν ήδη τα bmwriders και το beemers... Λες και είμαστε Αγγλία ή Γερμανία με τους 100αδες χιλιάδες χρήστες...

Τι να πω...

Καλορίζικη η προσπάθεια των παιδιών

:smokin:

sniper
11/05/2006, 10:39
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά του BMW forum...

Δεν χρειάζεται όμως κριτκή... Όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε κάτι και με fair play γινόμαστε όλοι καλύτεροι....

sapila racing
11/05/2006, 10:43
Εγώ πάντως έκανα register ΚΑΙ εκεί, και είμαι σε καμιά 10ριά forum για μοτοσυκλέτες γενικά.

Το moto.gr είναι καλό αλλά δεν είναι το πάν.

Δεν βλέπω που είναι το κακό, και οι Ζ κάνανε το δικό τους και άλλοι θα κάνουνε, και όλοι καλα κάνουνε. :smokin:

Συν ότι έπεφτε αρκετό δούλεμα εδώ μέσα για τους BMWδόβιους, οπότε ίσως καλύτερα έτσι. :rolleyes:

adam_tsouk
11/05/2006, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά του BMW forum...

Δεν χρειάζεται όμως κριτκή... Όλοι μας είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε κάτι και με fair play γινόμαστε όλοι καλύτεροι....

θα συμφωνησω...

και στη τελικη, δε μας ζητησαν συνδρομη! :lol:

ασε που εκει μπορουν να κανονιζουν για παρτη τους, βολτες, καφεδες, προβληματα κτλ (ξερω εγω και μιλαω):lol:

Nik0s
11/05/2006, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εγώ πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να χρειαστεί στην Ελλάδα και ΤΡΙΤΟ φορουμ για Bmw

Υπάρχουν ήδη τα bmwriders και το beemers... Λες και είμαστε Αγγλία ή Γερμανία με τους 100αδες χιλιάδες χρήστες...

Τι να πω...

Καλορίζικη η προσπάθεια των παιδιών

Captain,

στην Ελλάδα, όλοι θέλουν να είναι "Πρόεδροι"....

Κατα τ'άλλα, εννοείται καλορίζικο !
:beer:

devil's animal
11/05/2006, 10:48

Ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω όλους εσάς ότι σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει ένα νέο φόρουμ το www.latrismixanis.com .Eυχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να το φτιάξω...

ειστε χαλιες....

και κλεινεται...

ο χαλιας
του χαλια
.
.
.
.

.
.οι χαλιες

Tropeas
11/05/2006, 11:40
Εχω κλείσει τα
www.dontbuysuzukingreece.gr
www.dontbuysuzukingreece.com
www.brokensuzukisv.com
www.brokensuzukisv.gr

Eλάτε να δείτε φωτό....:lol:

BELZEBOYLIS
11/05/2006, 12:01
:sad:

ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ....θα γράφω εγώ στα μοντέλα – BMW και εσύ θα σβήνεις , τις μαλακίες μου , θα τακτοποιείς τα κείμενα μου ...θα μου κάνεις παρατηρήσεις για να μην σπαμάρω στις συζητήσεις που άνοιξα....θα μου βγάζεις κάρτες ......ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα περάσουμε......:lol: :lol: :wave2: :beer:
...άσε που στις διαμάχες θα τσακώνομαι μόνος μου... :lol:

........Δεν μπόρεσα να συνδεθώ με το φόρουμ ….ενώ έκανα την διαδικασία που ζητήθηκε.. :confused: :confused:

Cpt. Haddock
11/05/2006, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ....θα γράφω εγώ στα μοντέλα – BMW και εσύ θα σβήνεις , τις μαλακίες μου , θα τακτοποιείς τα κείμενα μου ...θα μου κάνεις παρατηρήσεις για να μην σπαμάρω στις συζητήσεις που άνοιξα....θα μου βγάζεις κάρτες ......ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα περάσουμε......:lol: :lol: :wave2: :beer:
...άσε που στις διαμάχες θα τσακώνομαι μόνος μου... :lol:

Έτσι ρε συ!! Γιατί θα βαρεθώ μόνος μου...
:rotflmao: :rotflmao:

........Δεν μπόρεσα να συνδεθώ με το φόρουμ ….ενώ έκανα την διαδικασία που ζητήθηκε.. :confused: :confused:

Είσαι BAN πριν καν γραφτείς ρεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
11/05/2006, 12:04

Φταίει ο boxer ο κινητήρας και ο ψεκασμός..... Πηγαινε μια βόλτα από συνεργείο και ξαναέλα..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nostra
Sosta? :smokin:

OldMan
11/05/2006, 12:04
Δεν μπόρεσα να συνδεθώ με το φόρουμ ….ενώ έκανα την διαδικασία που ζητήθηκε.. :confused: :confused:

Σε έχουνε "σταμπαρισμένο¨, μάστοραααααα ...!!!

:lol: :wave2: :lol:

makis206
11/05/2006, 12:05
Είσαι BAN πριν καν γραφτείς ρεεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
11/05/2006, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Φταίει ο boxer ο κινητήρας και ο ψεκασμός..... Πηγαινε μια βόλτα από συνεργείο και ξαναέλα..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nostra

Ααααα ωραία ....και είχα αρχίσει να ανησυχώ !!!! Νόμιζα ότι είχε ζελεδιάσει ο κύριος κεφάλης μου από την δουλειά !!! :lol: :wave2:

Μπύρα δεν βάζω περιμένω να δω τι κακία θα γράψεις... :lol: :lol:

BELZEBOYLIS
11/05/2006, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σε έχουνε "σταμπαρισμένο¨, μάστοραααααα ...!!!

:lol: :wave2: :lol:

Κατάλαβα ....το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα .....!!!!!! :lol:

...Καταταγείτε μας έλεγαν θα γνωρίσετε καινούργια μέρη μας έλεγαν , καινούργιους ανθρώπους .... Πάρε BMW μας έλεγαν .....:lol: :beer: :beer: :lol:

Nostra
11/05/2006, 12:12
Μπύρα δεν βάζω περιμένω να δω τι κακία θα γράψεις... :lol:

Ασε φίλε βάζω εγώ... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :

Εγώ δε γράφω κακίες... αλλά που να σου μείνουν λεφτά για μπύρες.... στα τρώνε τα συνεργεία.... :lol: :lol: :lol:

Nostra

adam_tsouk
11/05/2006, 12:15
...Καταταγείτε μας έλεγαν θα γνωρίσετε καινούργια μέρη μας έλεγαν , καινούργιους ανθρώπους .... Πάρε BMW μας έλεγαν .....:lol: :beer: :beer: :lol:

BELZEBOYLIS
11/05/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
[
Nostra
Sosta? :smokin: [/B]

Φρόνιμα τις μπίρες ........έχω αγώνα αύριο !!!!! :beer: :beer: :beer: :lol: :lol: :wave2:

adam_tsouk
11/05/2006, 12:19
Φρόνιμα τις μπίρες ........έχω αγώνα αύριο !!!!! :beer: :beer: :beer: :lol: :lol: :wave2:

πινε να μην καταλαβαινεις τι θα σου ΚΑΝΟΥΝ!

x-rider
11/05/2006, 12:20

Ευχαριστώ.

να σε στηριξουμε

ΑΛΛΑ

δεν μας ειπες το πιο ΒΑΣΙΚΟ

ΕΝΤΑΞΕΙ 92 - 93

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ??

:rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
11/05/2006, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πινε να μην καταλαβαινεις τι θα σου ΚΑΝΟΥΝ!

:uplate: :hypnotize :eyepop:

τι θα μου κάνουν;;;;;

....κάτι ξέρει ο καπετάνιος και δεν έρχεται .....

adam_tsouk
11/05/2006, 12:32
:uplate: :hypnotize :eyepop:

τι θα μου κάνουν;;;;;

....κάτι ξέρει ο καπετάνιος και δεν έρχεται .....

εισαι πρωταρα, θα μαθεις!

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

(κουφαλες, ζηλευω απο τωρα, που να μπουν και φώτος με το καλο!!!):bigcry:

wild_cat/anima
11/05/2006, 12:48
κατ αρχήν καλή επιτυχία στα παιδιά με πολλά μέλη και όμορφες βόλτες με τις μπέμπες!
:winka:

τώρα για μερικούς/-ες που δεν καταλαβαίνουν το γιατί δημιουργούνται τόσα νέα φόρουμ, ίσως μπορώ να τους απαντήσω.
ίσως γιατι στα ήδη υπάρχοντα μας χαλάει.
από την πολυκοσμία, από τον τρόπο λειτουργιας, απο .., από...!
από τη στιγμή που κάποιος έχει το χρόνο και τα μέσα να δημιουργήσει κάτι δικό του, έτσι όπως το σκέφτεται και έτσι όπως το γουστάρει, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει.
για όλους τους άλλους, αυτό που θα έλεγα είναι οτι αν δεν τους αρεσει δεν κάνουν registration και δεν παρακολουθούν γενικά.

το να ναι μέλος κάποιος σε ένα φόρουμ, δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να ναι και σε ένα άλλο.κι αυτό είναι η ελευθερία του προσφέρει ο κάθενας από αυτούς διαδικτυακούς τόπους.

θεωρώ επίσης οτι το κάθε μοτο-φόρουμ αποκτά με τον καιρό την δική του προσωπικότητα.
πχ:στο kawa θεωρώ οτι υπάρχουν φίλοι που κανονίζουν βολτίτσα ανεξαρτήτων κυβικών και ίππων.
στο gp υπάρχουν άτομα που πραγματικά σε θέματα οδήγησης γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα από τον μέσο οδηγό.
κλπ κλπ κλπ...

για το κάθε φόρουμ προσωπικά τουλάχιστον έχω κι ένα καλό λόγο που θέλω να μαι μέλος.

υγ:σε καμια περίπτωση δεν θέλω να προσβάλω το moto.gr.
κι η καλύτερη απόδειξη είναι οτι και μετά τη δημιουργία του δικού μου φόρουμ μου είμαι ενεργό μέλος, γράφω, διαβάζω και συμμέχω σε εκδηλώσεις και βόλτες.
(αυτό το τελευταίο για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις)

:wave2: :wave2:

FestoNero
11/05/2006, 14:28
Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι δημιουργηθηκε το φορουμ επειδη εδω απαγορευτηκανε οι πονηρες φωτογραφιες...
Ξεμπαναρετε τις και θα δειτε για ποτε θα γυρισουν..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

makis206
11/05/2006, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι δημιουργηθηκε το φορουμ επειδη εδω απαγορευτηκανε οι πονηρες φωτογραφιες...
Ξεμπαναρετε τις και θα δειτε για ποτε θα γυρισουν..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Ναι ναι !!

Και ξεκλειδώστε και το μαντρί !!

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
11/05/2006, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι ναι !!

Και ξεκλειδώστε και το μαντρί !!

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

και την ζώνη και την ζώνη !!!:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

gixxerpap
11/05/2006, 17:14
εγω παντως ρε παιδια δεν καταλαβαινω το λογο
για τα πικροχολα σχολια...

Nik0s
11/05/2006, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Καμία πικροχολίασης.... :D

Εμένα μου έκανε απλώς εντύπωση οτι δεν ανακοινώθηκε... όχι ότι
έχει κανείς υποχρέωση να το κάνει, αλλά αφού τα παιδιά που το
έστησαν ήταν και είναι μέλη του moto.gr, θα μπορούσαν να ρίξουν
ένα ποστάκι να τους ευχηθούμε, να τους κράξουμε λίγο :lol: (πάντα καλοπροαίρετα) κτλ, όπως γίνεται συνήθως με καινούργια fora....

Εξαιρείται εκείνο το ΜΑΣΤΟΡΑΣ κάτι δεν θυμάμαι, που μας δούλευαν
ψιλό γαζί με ανακοινώσεις για ένα forum "μαστόρικο" το οποίο δεν
δούλεψε ποτέ.... :lol: :lol: :lol:

gixxerpap
11/05/2006, 17:29
εμενα αυτη η ''γευση'' μου εμεινε οσο διαβαζα,

αλλα δε θα επιμεινω...:beer: :beer:

rsp
11/05/2006, 17:47
Αυτη η γευση???Μηπως εφταιγε ο καφες??:lol: :lol: :lol:

Ελα μωρε πως κανετε ετσι:nono:
Χαβαλε να κανουμε και ας κανουν 500 φορουμ!!
:beer: :beer: :wave2:

KaTaNaS
11/05/2006, 17:57
kales θεματικές ενότητες, και πλούσια βάση δεδομένων και πληροφοριών εύχομαι!

μιάς και κάποτε θα αποκτήσω μια βαυαρέζικη!

κατα τα άλλα, ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ

Akatanomastos
11/05/2006, 20:53
molis vro forum gia dt tha tin kano..

tora kserete pos tha me dioksete..:D

SF
11/05/2006, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Tα όχι πικρόχολα αλλα ελαφρώς ειρωνικά σχόλια έχουν λόγο.

Αν ανοίξεις κι εσύ ένα φορουμ για κατέμ, εγώ ένα για σιμπί και ο τάδε για τάδε, ποιό είναι το νόημα και τι έχουμε να κεδρίσουμε?

Ως μοτοσυκλετιστές, άνθρωποι ιδιαίτερης ράτσας, έχουμε πολύ περισσότερα κοινά παρά διαφορές. Το να σκορπίζουμε αντί να μαζευόμαστε δε νομίζω ότι εξυπηρετεί κάπου.

Οπότε οι Χ χρήστες στο νέο Υ φόρουμ τι κατάλαβαν που το έκαναν? Γλύτωσαν από mods? Αισθάνονται πιο άνετα? Αστείο μου φαίνεται... Τι θα κάνουν? Φτου κι απ'την αρχή θα μιλάνε για μπουζί, λάστιχα και λαστιχάδες, λάδια και βενζίνες, συνεργεία και μηχανικούς, νόμους και κράτος, φίλους και γνωστούς...?

Η "ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ JOE BAR" λέει οτι ο μηχανόβιος είναι ζώον κοινωνικό και ζει σε αγέλες. Τα φόρουμ πρέπει να είναι λίγα και καλά, όχι πολλά και μόνο για βόλτες.

Φανταστικέ και καλύτερέ μου φίλε! :D

ela ela
11/05/2006, 23:43

Αν ανοίξεις κι εσύ ένα φορουμ για κατέμ, εγώ ένα για σιμπί και ο τάδε για τάδε, ποιό είναι το νόημα και τι έχουμε να κεδρίσουμε?

Ως μοτοσυκλετιστές, άνθρωποι ιδιαίτερης ράτσας, έχουμε πολύ περισσότερα κοινά παρά διαφορές. Το να σκορπίζουμε αντί να μαζευόμαστε δε νομίζω ότι εξυπηρετεί κάπου.

Οπότε οι Χ χρήστες στο νέο Υ φόρουμ τι κατάλαβαν που το έκαναν? Γλύτωσαν από mods? Αισθάνονται πιο άνετα? Αστείο μου φαίνεται... Τι θα κάνουν? Φτου κι απ'την αρχή θα μιλάνε για μπουζί, λάστιχα και λαστιχάδες, λάδια και βενζίνες, συνεργεία και μηχανικούς, νόμους και κράτος, φίλους και γνωστούς...?

Η "ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ JOE BAR" λέει οτι ο μηχανόβιος είναι ζώον κοινωνικό και ζει σε αγέλες. Τα φόρουμ πρέπει να είναι λίγα και καλά, όχι πολλά και μόνο για βόλτες.

+1000000:wave2:

grsart
11/05/2006, 23:44
καταλαβατε τωρα, μειναμε λιγοι και αντε να μιλησουμε.

δεν θα μας υποστηριζει κανενας
:bigcry:

ωρε γλεντια απο΄δω και περα...

:lol: :rotflmao: :lol:

ela ela
11/05/2006, 23:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ολα ξεκινησαν οταν απλα καποιοι φιλοι απο ενα κομματι του φορουμ αποφασισαν οτι μονο μεταξυ τους μπορουν να συνυπαρξουν και να αποτελεσουν παρεα για το μακρινο ταξιδη τους μεχρι τη χαλκιδα οπου παρθηκε και η μεγαλη αποφαση για τη δημιουργια ενος χωρου οπου το προιον προελευσης θα ειναι μονο απο τη γερμανια... αυτη ειναι η αληθεια .....

αυτο που βγαζω συμπερασμα τελικα ...ειναι οτι το μεγεθος μετραει:smokin:

αχαχαχχχχααααααααααααααααααχχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα χαχχχχχχχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: να με συμπαθατε ρε παιδια αλλα αμα γελαω απο εδω που ειμαι δεν ακουγομαι,οποτε πρεπει να τα γραψω:lol: :lol:

πανας
11/05/2006, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μήπως έχετε παρατηρήσει ότι η κίνηση στα BMW είναι λίγο πεσμένη τελευταία... ? :sm

Καλορίζικο παιδιά...

www.bmwforum.gr

καποιοι είναι ακόμα εδώ:wave2: :wave2:

BELZEBOYLIS
12/05/2006, 00:08
Συνεχίζω να μην μπορώ να κάνω log in !!!!! Τι διάολο η Λουκά είναι mod και την χαλάει το nick name ;;;;:confused:

dio650gs
12/05/2006, 12:49
ΒMWδακηδες, ΚΤΜακηδες, ΥΑΜΑΗΑκηδες,ΗΟΝDAκηδες, SUZUKAκηδες, Π@π@ρ@κηδες όλοι είναι ΜΟΤΟ

Μια παρέα, μια κοινότητα.... με κοινή αγάπη τη μοτοσυκλέτα. Καλό να υπάρχουν πολλά φορουμς για τη λατρεία μας, αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να υπάρχει ένα κοινό φόρουμ όπως το παρον, με ανταλλαγή απόψεων και ιδεών από κάθε πλευρά.

Άσε που με κοινό τόπο ενισχύεται το συναίσθημα αλλυλλεγγύης...
και παίζουν και τα σχόλια-πειράγματα, πικρόχολα ή μη ,έτσι για να γουστάρουμε.

Καλή τύχη στους αδερφούς ΒMW, αλλά ελπίζω να μη ξεχάσουν το μοτο.γκρ

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

adam_tsouk
12/05/2006, 13:38

οταν ομως θα πουνε "τα bmw πανε για καφε" (οκ, εστω κ στη Χαλκιδα) :lol: :lol: θα πεσουμε να τους φαμε που δεν κανουν ανοιχτη προταση για ολους!
αυτος ειναι μονο ενας καλος λογος :winka:

airamhag
12/05/2006, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Θα άνοιγα κι εγώ ένα makis206.com αλλά πολύ φοβάμαι οτι θα γεμίσει μόνο με γυναίκες και θα το κάνουνε Κοσμοπόλιταν το μαγαζί..

και θα σε χαλαγε εσενα κατι τετοιο..ε?

τι ανθρωπος!!

makis206
12/05/2006, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
και θα σε χαλαγε εσενα κατι τετοιο..ε?

Τώρα που το λες σαν να μην έχεις άδικο...! :smilea:

Και μόνο στην ιδέα του ατελείωτου σπαμ ψήθηκα κιόλας !

:rotflmao: :beer: :beer: :rotflmao:

gixxerpap
12/05/2006, 20:20

εδω ειναι το θεμα: με βρισκεις απολυτα συμφωνο με ολα τα παραπανω! κι αν ειχα λιγο περισσοτερο χρονο, θα μπορουσα να γραψω ακομα περισσοτερα για το ''ανωφελο'' αυτης της κινησης...
απλα δε βρισκω το λογο για να ''κοροίδεψω'' και να ειρωνευτω...
αυτα τα ολιγα.......ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

latris mixanis
12/05/2006, 22:13
Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε,ο καθένας είναι ελέυθερος να κάνει ότι θέλει και να γράφει όπου θέλει και παντού!!!
Καλό θα ήταν να υπήρχαν μόνο 2-3 φόρουμ με ποιότητα αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά εδώ είναι Ελλάδα.

:wave2:

sotpag
12/05/2006, 23:03
Μήπως έχετε παρατηρήσει ότι η κίνηση στα BMW είναι λίγο πεσμένη τελευταία... ? :smokin:

....................

Ε λοιπόν, το έκαναν ! Και απ'οτι μαντεύω, αφού δεν πήρε το μάτι μου κανένα άλλο ποστ, πρέπει να ήταν ενδο - ΠΜ - ιακή συνενόηση !!! :lol:

Καλορίζικο παιδιά...

www.bmwforum.gr

τουλαχιστον αυτοι μπορουν

εγω τι να κανω με το TRX CLUB που ειμαι μονος μου ...:rotflmao:

απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει, και απο την αλλη μονο στο BMW εμπεναν οποτε.... δεν αλλαξε κατι.

zolotas
13/05/2006, 00:09
καλοριζικο και καλες.............

47772

Nik0s
02/06/2006, 17:48
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περιττό να σας πω, οτι τα παιδιά φαίνεται δεν τα βρήκαν, υπήρξε ανταρσία και φτιάχτηκε ακόμα ένα forum !!!

www.forumgs.gr

SF
02/06/2006, 18:12
:rolleyes:

Εγώ γουστάρω που κάποιοι κατέκριναν κάποιους που ψιλοειρωνεύτηκαν! (αγαπημένε και καλύτερέ μου φίιιιιιλεεεε :) )

:ZZZ:

:ninja:

:alien:

Nik0s
02/06/2006, 18:17

Εγώ γουστάρω που κάποιοι κατέκριναν κάποιους που ψιλοειρωνεύτηκαν!

Άσε που κάτι μυρίζει περίεργα στο motoraid.eu ......

Πολλά banners mybike.gr και bmwforum.gr πήρε το μάτι μου..... :smokin:

adam_tsouk
02/06/2006, 18:46
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περιττό να σας πω, οτι τα παιδιά φαίνεται δεν τα βρήκαν, υπήρξε ανταρσία και φτιάχτηκε ακόμα ένα forum !!!

www.forumgs.gr

που τα ανακαλυπτεις ρε κουφαλα;

:lol: :lol:

bartlal
02/06/2006, 18:57

εχει σόι εκει και τα μαθαινει εκ των εσω! :winka:

να δω ποσο θα αντεξει ο σόις μεχρι να με κραξει! :p

adam_tsouk
02/06/2006, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εχει σόι εκει και τα μαθαινει εκ των εσω! :winka:

να δω ποσο θα αντεξει ο σόις μεχρι να με κραξει! :p

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να δω εσυ ποσο θα αντεξεις!

bartlal
02/06/2006, 19:02
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να δω εσυ ποσο θα αντεξεις!

οχι αυτον ρε συ, τον αλλο λεω! :winka:

τον νεοπαλιο... τεσπα, καπως ετσι τον ελενε!!! :lol: :lol: :lol:

adam_tsouk
02/06/2006, 19:02
οχι αυτον ρε συ, τον αλλο λεω! :winka:

τον νεοπαλιο... τεσπα, καπως ετσι τον ελενε!!! :lol: :lol: :lol:

κρυβε λογια.....

bartlal
02/06/2006, 19:04
κρυβε λογια.....

ωχ! :eek:

λες, ε? :look:

πως σβηνουν τα ποστς εδω μεσα βρε παιδια? μα ουτε ενας mod να με βοηθησει!!! :lol: :lol: :lol:

adam_tsouk
02/06/2006, 19:06
ωχ! :eek:

λες, ε? :look:

πως σβηνουν τα ποστς εδω μεσα βρε παιδια? μα ουτε ενας mod να με βοηθησει!!! :lol: :lol: :lol:

κανε επεξεργασια και βαλε τελιτσες!

ε, καπως θα τα μπαλωσουμε (με ενα μικρο αντιτιμο):D

Nik0s
03/06/2006, 11:34

Έχω σπιούνους παντού ρεεεεεεεεε !!!

:evil: :lol: :rotflmao: :lol:

madtank
07/06/2006, 08:53
Only he who knows his goal will be successful in finding his way.

( Lao Tse, 3 or 4 AD )

:wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer:

gixxerpap
07/06/2006, 20:55
:rolleyes:

Εγώ γουστάρω που κάποιοι κατέκριναν κάποιους που ψιλοειρωνεύτηκαν! (αγαπημένε και καλύτερέ μου φίιιιιιλεεεε :) )

:ZZZ:

:ninja:

:alien:

τωρα αυτο, να πω οτι το καταλαβα?????.....ψεματα θα πω...

Uriah Heep
07/06/2006, 21:59
Συνεχίζω να μην μπορώ να κάνω log in !!!!! Τι διάολο η Λουκά είναι mod και την χαλάει το nick name ;;;;:confused:

Άλλαξέ το σε LordCostas και θα σε μπάσουν!

SaraMaritis
08/06/2006, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Άλλαξέ το σε LordCostas και θα σε μπάσουν!

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
:beer: :beer: :wave2:

Boxer
08/06/2006, 09:25
Εγω παντως δεν πηρα χαμπαρι.:o

Ουτε πμ μου στειλανε :( :bigcry: :bawl:

γεροπιτσιρικος
08/06/2006, 09:38
τον νεοπαλιο... τεσπα, καπως ετσι τον ελενε!!! :lol: :lol: :lol: [/B][/QUOTE]

Πέραν του ότι δεν με κάλεσαν στο φόρουμ :bigcry: , πρέπει να τονίσω ότι
με λένε........

γεροπιτσιρικο

εντάξη

rsp
08/06/2006, 10:11
Ολα καλα αλλα με το γερο αλλα το πιτσιρικο τι το θελεις???:nono:

Πρεπει να καταλαβεις οτι τωρα πια πρεπει να κρατησεις το ενα απο τα δυο....:D

bartlal
08/06/2006, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
τον νεοπαλιο... τεσπα, καπως ετσι τον ελενε!!! :lol: :lol: :lol: Πέραν του ότι δεν με κάλεσαν στο φόρουμ :bigcry: , πρέπει να τονίσω ότι
με λένε........

γεροπιτσιρικο

εντάξη

:a22: :a22: :a22: :a22:

γεια σου βρε συ!

:wave2: :wave2: :wave2:

γεροπιτσιρικος
08/06/2006, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ολα καλα αλλα με το γερο αλλα το πιτσιρικο τι το θελεις???:nono:

Πρεπει να καταλαβεις οτι τωρα πια πρεπει να κρατησεις το ενα απο τα δυο....:D

Και μετά σου λένε κάνε φίλους να δεις καλό........:yuck: :yuck:

Ρε στην φαμίλια?????

...........ΟΟΥΥΥΥ...666.....ΟΟΟΥΥΥ

γεροπιτσιρικος
08/06/2006, 13:03
:a22: :a22: :a22: :a22:

γεια σου βρε συ!

:wave2: :wave2: :wave2:

Όλοι τα έχετε με μένα :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Varadero είχα, έρχομαι στο φόρουμ.... ξεκράνωτοι οι Βαρκαντέροι....,

BMW αγοράζω, δεν χαιρετάνε οι σνομπομπεμβεδάκιδες......,

Τι ομάδα είστε στο Μουντιάλ;...... όποιος είναι Βραζιλία...:yuck:

Ρε γ@$@@#το....

ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΠΑΝΤΑ....ΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΖΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΩ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ....

ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ....ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ.......