View Full Version : Τσικι τσικι
BELZEBOYLIS
11/05/2006, 13:23
Και όπως έταξα στο Καπετάνιο ξεκινάω……..
….λοιπόν από εχτές η μηχανή μου κάνει ένα ελαφρό τσικι τσικι !!!! Τι μπορει να είναι ;;;;; Κοντεύω να τρελαθώ!!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
:wave2:
Θα το έγραφα στα τεχνικά , αλλά θα περάσω ένα ΣΚ στα βουνά ...κοιμάμαι και βαριά ....οποτε καλά είναι εδώ !!! :lol: :lol: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
.............................
….λοιπόν από εχτές η μηχανή μου κάνει ένα ελαφρό τσικι τσικι !!!!
............................
Το "τσικι τσικι" και ιδιαιτερα το "ελαφρο", ειναι μαλλον αρυθμιστη βαλβιδα ... :wacko:
Αλλα ας μην συνεχισω μιας και θα περασω κι εγω καποιες μερες στα βουνα ... :(
για βοηθησε μας λιγο παραπανω φιλαρακι. ειναι παχυ ή συριστικο το τσικι τσικι που ακους? :confused:
:lol: :lol: :lol:
ΥΓ: :a13:
Αυτό μάλιστα....
Είναι ανέκδοτο....!!!
:smokin:
BELZEBOYLIS
11/05/2006, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για βοηθησε μας λιγο παραπανω φιλαρακι. ειναι παχυ ή συριστικο το τσικι τσικι που ακους? :confused:
:lol: :lol: :lol:
ΥΓ: :a13:
Με το που κουμπώσω την πρώτη και ξεκινήσω , στα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα αρχίζει ....τσικι τσικι τσικι !!!!! Ελαφρό , άναρχο και χωρίς ρυθμό !!!! Τσικι τσίκι μου έχει φάει τα συκώτια ....αν δεν βγάλω άκρη θα το πάω για σέρβις !!!!
Άκου εκεί ....τσικι τσικι τσικι !!!
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
costas81
11/05/2006, 13:48
Με το που κουμπώσω την πρώτη και ξεκινήσω , στα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα αρχίζει ....τσικι τσικι τσικι !!!!! Ελαφρό , άναρχο και χωρίς ρυθμό !!!! Τσικι τσίκι μου έχει φάει τα συκώτια ....αν δεν βγάλω άκρη θα το πάω για σέρβις !!!!
Άκου εκεί ....τσικι τσικι τσικι !!!
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:
Μηπως ειναι η χαμουρα πουθενα κρυμενη πανω στη μηχανη σου και χτυπαει η ουρα της??/?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BELZEBOYLIS
11/05/2006, 13:50
Δεν φταίει κανείς άλλος , εγώ φταίω ....σας λέω το πόνο μου και εσείς με στέλνεται στα ανέκδοτα !!!! :lol: :rotflmao: :wave2:
costas81
11/05/2006, 13:51
Δεν φταίει κανείς άλλος , εγώ φταίω ....σας λέω το πόνο μου και εσείς με στέλνεται στα ανέκδοτα !!!! :lol: :rotflmao: :wave2:
Ε μα ο πονος σου ειναι για γελια!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
GIXXERAKIAS
11/05/2006, 15:19
….λοιπόν από εχτές η μηχανή μου κάνει ένα ελαφρό τσικι τσικι !!!! Τι μπορει να είναι ;;;;; Κοντεύω να τρελαθώ!!!!
Θα το έγραφα στα τεχνικά , αλλά θα περάσω ένα ΣΚ στα βουνά ...κοιμάμαι και βαριά ....οποτε καλά είναι εδώ !!! :lol: :lol: :beer: το βρηκααααα!!!!για πετραδακι αναμεσα στο μπροστινο λαστιχο κοιταξες???:D :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Χωμάτινος
11/05/2006, 15:21
Ψάξε καλά τον κινητήρα σου και βρες που έχει κρυμένο τον πασατέμπο..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τσικι-τσικι ...φτου!, τσικι-τσικι ... φτου!
Ρε χαζοί...........................
από την αλυσίδα είναι :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Τιιι? Ξεφουσκωσε? :eek: :eyepop: :dizzy:
Χωμάτινος
11/05/2006, 15:24
Τι; η αλυσσίδα τρώει πασατέμπο; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Τι; η αλυσσίδα τρώει πασατέμπο; :confused:
Σε όλα τα BMW :smokin: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε όλα τα BMW :smokin: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πόσο μάλλον σε αυτά με άξονα.
:lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
BELZEBOYLIS
11/05/2006, 15:27
Εσείς γελάτε , αλλά εγώ ζω ένα δράμα !!!! ......Ούτε πετραδάκι είναι , ούτε πασατέμπος , για την χαμούρα δεν ορκίζομαι !!!! Που είναι ο OLD όταν τον χρειάζεσαι πραγματικά ;;;;;:confused:
...:lol: :rotflmao: :lol:
costas81
11/05/2006, 15:31
Μηπως εχει μπει κανα πετραδακι μεσα στην εξατμιση?
Η μηπως εχει σπασει κανα τοιχωμα απο εξατμιση και χτυπαει?
:rolleyes:
Χωμάτινος
11/05/2006, 15:34
Δεν την πας σε κάποιον μάστορη αύριο πρωί πρωί, γιατί νομίζω ότι το εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW ορεινής Ευρυτανίας θα είναι κλειστο.:lol: :beer: :lol:
john pap
11/05/2006, 18:20
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...........................................:confused: ............ΧΜΜΧ.................................................................:confused: .............ΤΟ.........................................................................:confused: ..........................................ΛΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ;..:wave2:
BELZEBOYLIS
11/05/2006, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...........................................:confused: ............ΧΜΜΧ.................................................................:confused: .............ΤΟ.........................................................................:confused: ..........................................ΛΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ;..:wave2:
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:
adam_tsouk
11/05/2006, 23:03
ετσι οπως πας βαρεθηκε και τρωει πασατεμπΑ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BELZEBOYLIS
11/05/2006, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ετσι οπως πας βαρεθηκε και τρωει πασατεμπΑ?
Εγώ ο γιός του ανέμου ….;;;;;:eyepop:
Θα το έγραφα στα τεχνικά , αλλά θα περάσω ένα ΣΚ στα βουνά ...κοιμάμαι και βαριά ....οποτε καλά είναι εδώ !!! :lol: :lol: :beer:
με πιο μοτερ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περιπτωσεις δυο
1η βγαλε το μανταλακι απο τον τροχο (καποιος σου κανει πλακα)
2η τα παξιμαδια που πεφτουν τα αφηνουμε στο δρομο δεν τα ριχνουμε στο καρτερ
δεν εχεις αδικο, κρεμετε μια απο το παντελονι του και χτυπα στο τεποζιτο:rotflmao: :rotflmao:
caesarsk
12/05/2006, 14:56
Είστε όλοι άσχετοι....έχετε ένα δίκιο όμως
Η χαμούρα τρώει πασατέμπό και πίνει νερό
ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ με την ΑΛΥΣΙΔΑ!!!!!!!
και όπως έχει κραδασμούς τον BMW ακουμπάει η αλυσίδα με τον αξόνα και το ποτηρί και επειδη της πατάει την ουρά
κανει ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????????????
Το τσικι τσικι να μην σε απασχολει, μην το φοβασαι. Το τσακ τσακ ειναι ανησυχητικο :wave2:
BELZEBOYLIS
15/05/2006, 19:50
Τέρμα το τσικι τσίκι .....βόλτα στα βουνά ήθελε !!!!!!!!:lol: :lol: :wave2: :beer: :beer: :beer:
adam_tsouk
15/05/2006, 21:27
Τέρμα το τσικι τσίκι .....βόλτα στα βουνά ήθελε !!!!!!!!:lol: :lol: :wave2: :beer: :beer: :beer:
σκετη την ηθελε τη βολτα; :a13: :evil: :D
DimChios
16/05/2006, 00:54
ΓΚΑΖΙ ΡΕ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ!!!
Άντε και κανένα τουμπιδι σε όχθη ποταμού!!!
ΨΑΡΑΚΛΑ!!!
:rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
16/05/2006, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΚΑΖΙ ΡΕ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ!!!
Άντε και κανένα τουμπιδι σε όχθη ποταμού!!!
ΨΑΡΑΚΛΑ!!!
:rotflmao: :rotflmao:
μετα τις λασπουλες μου ολα φαινονται τοσο ρετρο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: