PDA

View Full Version : Ατύχημα σε βιντεάκι

megatim
12/05/2006, 09:28
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά κοιτάξτε αυτό. Το θέμα είναι πως οι περισσότερες στροφές για να μπεις από παράδρομο σε περιμετρική/εθνική είναι κάπως έτσι. Και κάθε πρωί περνάω μία και κάθε φορά με πετάει έξω με το που μπαίνω στην περιμετρική.
:a011:

http://www.filecabi.net/video/motorcyclistrunnerdown.html

zephyr1
12/05/2006, 09:35
Οχι ρε φουστη μου.

FestoNero
12/05/2006, 10:29
Εχει ξαναμπει..
(καλα καλα, ισως στο bikenet)
το συμπερασμα που βγηκε ειναι οτι το παλικαρι ειχε υπερβολικη ταχυτητα,
και δεν τον κρατησε..
Δεν ειναι για δημοσιο δρομο αυτα..
Δες ποσο πλαγιαστος μπαινει στη στροφη..

makis206
12/05/2006, 10:37
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

megatim
12/05/2006, 11:28
Το πρόβλημα με αυτες τις στροφές είναι ότι κλείνουν απότομα όταν ενώνονται με την εθνική. Και όποια κλίση και να έχεις πάρει, πρέπει ή να σηκώσεις το μηχανάκι ή να το γύρεις και άλλο. Ο οδηγός στο βίντεο το έγειρε. Αν το σηκώσεις (όπως κάνω εγώ) σε πετάει στην μεσαία λωρίδα της εθνικής!!!!!

:uplate:

stavrobeis
12/05/2006, 11:33
Μια τετοια ακριβως ιδια στροφη εχει Θεσ/νικη πηγαινωντας απο τον δρομο προς Χαλκιδικη προς την εξοδο για περιφερειακο...

Εκει κανω καλη προπονηση , αλλα πραγματι αν δεν προσεξεις σε πεταει στη μεση του ρευματος οπου οι αλλοι ερχονται με 120...

Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να βρω την εξοδο στο δεξι ρευμα...

Πριν εκοβα πριν βγω στην εξοδο γιατι θα με βρειτε και μενα σε κανα βιντεακι,,,,:beer:

costas81
12/05/2006, 14:32
Μαλακα τρελαθηκα!!!!!!!
Ρε φιλε αποκλειετε να εζησε το παλικαρι ε?
Φανταζεσε τους γονεις αυτου του παιδιου να βλεπουν μετα το βιντεο αυτο?

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

jimmis77
12/05/2006, 19:08
αυτος τι εγινε τελικα,εζησε??:eek: :eek: :eek:

Βαγγελας
13/05/2006, 00:54
αποκλειεται να εζησε ........

περασε απο πανω του το αμαξι !!!!!!

μεγα βλακεια του παντως !!!!!!!:look: :look: :look:

ronin1
13/05/2006, 10:09
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

H.A.Balafoutre
13/05/2006, 12:48
Πάντα μια τέτοια εικόνα με μοτοσικλετιστή να τρακάρει είναι εφιαλτικό σενάριο.

Να έχουμε το νού μας και εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν μας ποτέ κάτι τέτοιο.

gerodim
14/05/2006, 15:22
Εγώ γιατί πιστεύω ότι το παλικάρι έζησε?

marmel.gr
14/05/2006, 15:39
πωωωωωωωωωωωωωωωωωω:(

naxiotis
14/05/2006, 17:24
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:μακριά από εμάς

downhill
14/05/2006, 18:14
Πιστεύω ότι μόλις είδε το κλείσιμο της στροφής έκανε το μοιραίο λάθος και τσίμπισε μπροστινό φρένο.Σε καμια περίπτωση "ταρζανιές" σε δρόμους που δεν ξέρουμε.Εγώ προχθές έκανα μια μεγάλη μ@@@@@@ με το AX-1 στην κατεχάκη μετά την είσοδο στην Α.Ο έχει μια παρατεταμένη αριστερή,και είχα πάρει απο πάνω χλμ και έστριβα με 90 ΧΑΩ...Πάλι καλά που με κράτησε διότι το ΑΧ-1 δεν είνι για τέτοια...Όπου να ναι όμως θα αντικατασταθεί με κάτι street...

nassosxlvbros
14/05/2006, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εγώ γιατί πιστεύω ότι το παλικάρι έζησε?

σαν εκ φυσεως αισιοδοξος,:rolleyes: παιζει και το σεναριο να τη γλυτωσε,δεδομενου οτι το αυτοκινητο περασε πανω απο τη μηχανη και αυτος ηταν μπροστα...πρωτα το αμαξι πατησε τη μοτο-δειτε πως "σουζαρε"-και μετα πατησε εδαφος...αν ηταν τυχερος θα την εβγαλε με μπολικα σπασιματα....
προσοχη εκει οξω
:eyepop:

the_passenger
14/05/2006, 20:19
Τί'ναι αυτά ρε παιδιά; Το "έσβησα" γενικώς το βίντεο... :eek:

Πάντως έχω δεί και πολύ χειρότερα βίντεο με πεζούς ή και με κουτιά.. - εδώ μπορεί και να ζεί το παιδί, εξάλλου φόραγε κράνος και δε διαμελίστηκε.. :sick:

Μυαλό στο κεφάλι, κράνος, σοβαρότητα - προσοχή και πάντα τη βοήθεια του Θεού..

:wave2:

stako
15/05/2006, 08:48
Ποια στροφή ρε παιδιά, μα είναι δυνατόν να μπείς έτσι σε τέτοια στροφή??? Η στροφή φταίει???

Είναι φανερό ότι μπήκε έτσι για να τραβήξει το "κατόρθωμα" του ο φίλος του με την κάμερα, τελικά τράβηξε κάτι άλλο......

Παίζει να είδε το αυτοκίνητο που μόλις πέρασε από μπροστά του, να τρόμαξε και να έκανε το λάθος (τσίμπημα μπροστινού ίσως?) και έτσι να έφυγε......

Κρίμα για το παιδί, αλλά ας έχουμε και λίγο μυαλό στο κεφάλι μας...........

devil's animal
16/05/2006, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ποια στροφή ρε παιδιά, μα είναι δυνατόν να μπείς έτσι σε τέτοια στροφή??? Η στροφή φταίει???

Είναι φανερό ότι μπήκε έτσι για να τραβήξει το "κατόρθωμα" του ο φίλος του με την κάμερα, τελικά τράβηξε κάτι άλλο......

Παίζει να είδε το αυτοκίνητο που μόλις πέρασε από μπροστά του, να τρόμαξε και να έκανε το λάθος (τσίμπημα μπροστινού ίσως?) και έτσι να έφυγε......

Κρίμα για το παιδί, αλλά ας έχουμε και λίγο μυαλό στο κεφάλι μας...........

+1000
:sad: :sad: :sad:

κριμα βεβαια για το παλικαρι αλλα ετσι ειναι οπως τα ειπε ο stako...
δεν σου φταει οπωσδηποτε η στροφη...
η στροφη ειναι εκει χρονια και θα παραμεινει χρονια...ασχετως αν εχει κατασκευαστει λαθος...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!οφειλεις να την ξερεις και να μην τρεχεις με τοσα....

εγω βεβαια νομιζω απο ελειψη προσφυσης μπροστινου και οχι τσιμπημα φρενου..γιατι εφυγε πολυ ομαλα καθως ηταν πολυ πλαγιασμενος...:rolleyes:

προς γνωση και συμμορφωση!

stako
16/05/2006, 11:04
Πιστεύω πάντως ποιο σωστό είναι να ήταν ο τίτλος του topic "Δυστύχημα σε βιντεάκι" και όχι "ατύχημα"......