PDA

View Full Version : Μαγκια η Colori...

catmaster
13/05/2006, 12:54
Πηγα χτες το απογευμα στην Colori της Βουλιαγμενης να ρωτησω κατι για το οποιο περιμενα 99% αρνητικη απαντηση..

(Εγω)-Καλησπερα..Εχω αυτο το μπουφαν και εχει χαλασει εδω στο πλαι (πουτ@να ειχε γινει βασικα)..επισης εχει φυγει και το κεντρικο φερμουαρ..γινεται τιποτα ρε παιδια??

(Πωλητης)-Φυσικα κυριε μονο αν δεν θελετε να το αφησετε σημερα να το φερετε αν γινεται Τριτη-Τεταρτη για να το παρετε Παρασκευη...

(Εγω)-Και..(δισταγμος)...ποσο θα κοστισει αν μπορειτε να μου πειτε απο τωρα??

(Πωλητης)-Τιποτα κυριε δεν θα κοστισει...

:alien: :alien: :alien: :alien:

Το συγκεκριμενο μπουφαν που σας λεω ειναι μια παλια κορντουρα αγορασμενη καπου το 1997!!!Απλα εχω αλλαξει τις ενισχυσεις και με βολευει το καλοκαιρακι..περιμενα οτι θα μου πει αντε ρε πετα την...
Απιστευτο...
Τωρα θυμηθηκα κατι αλλο...Προπερσι πηρα μια κορντουρα της Bering που ηταν σε προσφορα ,οχι απο την αντιπροσωπεια, αλλα απο γνωστο καταστημα..Στην πρωτη εβδομαδα που το φορεσα ανοιξε ολη η ραφη του φερμουαρ λογω κακοτεχνιας ...Πηγα στο μαγαζι και το αφησα με την διαβεβαιωση οτι θα παει αντιπροσωπεια και η θα αλλαχτει αμεσα η θα επισκευαστει...
Ξερετε ποσο περιμενα??Εναμιση μηνα (εβγαλα ολα τα κρυα με ενα αλλο μπουφαν ευτυχως που ειχα καβατζα)
και στο τελος οταν το πηρα ειδα οτι ειχαν πατησει απλα ενα ραψιμο του κ@λου που θα μπορουσα να ειχα κανει και εγω σε ενα μαγαζι..
Ενταξει τωρα θα μου πεις το μπουφαν ηταν προσφορα, δεν ηταν δερμα κλπ,κλπ..
Αλλα κοιτα τι εγινε χτες στην Colori??
Αν δεν ειναι αυτο aftersales support για να το πουμε στα ελληνικα:lol: τοτε τι ειναι??

:wave2:

SaraMaritis
13/05/2006, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...
(Πωλητης)-Τιποτα κυριε δεν θα κοστισει...
...
Αν δεν ειναι αυτο aftersales support για να το πουμε στα ελληνικα:lol: τοτε τι ειναι??
...
Σωστοστ Colori !!! :a18:

...και σωστοστ και συ που το ανεφερες !!! :wave2:
:beer:

Tropeas
13/05/2006, 13:04
Και στην Dainese γίνεται αυτό με τα φερμουάρ και εγώ το μαθα απο έναν φίλο με Ζ, αλλά για τον πρώτο χρόνο... (δωρεάν)

Sapadak
13/05/2006, 13:45
Αρα να ΜΗΝ το πεταξω το colori οταν με το καλο το αλλαξω

Πολυ καλο after sale :D

n1k3man
13/05/2006, 14:28
μαγκιορα η colori.

να ρωτησω κατι ασχετο ρε παιδια? εχω ενα μπουφαν της bering εδω και 4μηνες και θελω να το αλλαξω επειδη μου γυαλισε ενα αλλο. το μπουφαν δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. το εχω σαν καινουργιο. υπαρχει κανενα καταστημα που κανει τπτ αποσυρσεις η ξερω γω ανταλλαγες??

zzr2005
13/05/2006, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
μαγκιορα η colori.

να ρωτησω κατι ασχετο ρε παιδια? εχω ενα μπουφαν της bering εδω και 4μηνες και θελω να το αλλαξω επειδη μου γυαλισε ενα αλλο. το μπουφαν δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα. το εχω σαν καινουργιο. υπαρχει κανενα καταστημα που κανει τπτ αποσυρσεις η ξερω γω ανταλλαγες??
γιατί δεν το βάζεις εδώ στις αγγελίες φίλε να δεις???
γράψε τιμούλα χαρακτηριστικά κτλ και πολύ πιθανό να το πουλήσεις...
ποιο μοντέλο είναι αλήθεια?κορντούρα?δέρμα?νούμερο?μπορεί να με ενδιαφέρει....

n1k3man
13/05/2006, 14:44
οκ θα το βαλω και εδω. ειναι το steel. το εχω βαλει ηδη σε διπλανο forum αλλα δεν βλεπω κινηση γι αυτο και ρωταω.

Nrgman
13/05/2006, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τωρα θυμηθηκα κατι αλλο...Προπερσι πηρα μια κορντουρα της Bering που ηταν σε προσφορα ,οχι απο την αντιπροσωπεια, αλλα απο γνωστο καταστημα..Στην πρωτη εβδομαδα που το φορεσα ανοιξε ολη η ραφη του φερμουαρ λογω κακοτεχνιας ...Πηγα στο μαγαζι και το αφησα με την διαβεβαιωση οτι θα παει αντιπροσωπεια και η θα αλλαχτει αμεσα η θα επισκευαστει...
Ξερετε ποσο περιμενα??Εναμιση μηνα (εβγαλα ολα τα κρυα με ενα αλλο μπουφαν ευτυχως που ειχα καβατζα)
και στο τελος οταν το πηρα ειδα οτι ειχαν πατησει απλα ενα ραψιμο του κ@λου που θα μπορουσα να ειχα κανει και εγω σε ενα μαγαζι..
Ενταξει τωρα θα μου πεις το μπουφαν ηταν προσφορα, δεν ηταν δερμα κλπ,κλπ..
Αλλα κοιτα τι εγινε χτες στην Colori??

:wave2: [/B]

Τα colori είναι ελληνικά και η βιοτεχνία τους είναι εκει που είναι το κατάστημα στην βουλιαγμένη.
Και εγώ ρώτησα για παντελόνι εχτες και μου είπαν οτι μπορόυν να κάνουν μεταποίηση (κόντημα , και μεταφορά των προστατευτηκών πιο πάνω) δωρεάν.
Επίσης Η Bering είναι Γαλλική , μπορει το μπουφάν να το στείλανε εκει και για αυτό να έκανε ένα μήνα.

:wave2:

naxiotis
13/05/2006, 16:42
πριν ένα χρόνο από πέσιμο σε χώμα είχα σκίσει το αριστερό μανίκι στον αγκώνα.το πήγα όταν ανέβηκα αθήνα στην βουλιαγμένης και μου το επισκεύασαν δωρεάν:a18: :a19: και σε δύο μέρες.αν και ελληνική εταιρεία έχουν άλλη νοοτροπία.και στις επόμενεσ αγορές μου βέβαια θα τούς προτιμήσω.

SAM46
13/05/2006, 16:48
και μια που το εφερε η κουβεντα εχω ενα δερματινο dainese kirishima r και μετα απο πτωση εκανε μια μικρη τρυπα στον αγκωνα ξερει κανεις αν διορθωνεται και που?

makis206
13/05/2006, 17:34
Έχω ψωνίσει απ'την Colori διάφορα, δυο μπουφάν, παντελόνι, μπότες και δυο τρία πορτοφόλια μέσης. Κι όλα σε διαφορετικές επισκέψεις στο κατάστημα των Χανίων !

Ε όποτε περνάω, η κοπέλα μου αναφέρει οτι για οποιονδήποτε λόγο χρειαστεί επισκευή αυτό που μόλις αγόρασα, να της το πάω για δωρεάν επιδιόρθωση !

Μα και από πέσιμο να προκληθεί η ζημιά -χτύπα ξύλο- αναλαμβάνουν την επιδιόρθωση ! Το μόνο που θα χρειαστεί να πληρώσω είναι τα μεταφορικά για Αθήνα.

Μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό για οτιδήποτε αγοράζαμε. Πέρα απο ότι είναι μια τίμια εταιρία η Colori, έχει κι αυτό που κατά τη γνώμη μου την κάνει μοναδική και χαίρομαι πολύ που αυτή η προσπάθεια έγινε από Έλληνες !:winka:

:beer: :beer:

zephyr1
13/05/2006, 17:42
Τζαμπα?:confused:

Εχω και εγω ενα σκισιμο στο μανικι.

makis206
13/05/2006, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τζαμπα?:confused:
Εχω και εγω ενα σκισιμο στο μανικι.

Να το πας !:winka:

Για Colori μιλάμε τώρα έ;:look:

:lol: :lol:

:beer: :beer:

latris mixanis
13/05/2006, 20:31
Έχει ένα απο τα καλύτερα aftersales support ως γνωστόν και ισχύει για όλα τους τα είδη!!:D

AFTER
13/05/2006, 20:51
Παιδια ο Τακης που εχει την εταιρια ειναι πολυ καλο παιδι.

Επιχειρηματιας αλλα μαχιμος πωλητης ταυτοχρονα, παντα προθυμος να βοηθησει :beer:

makaronachis
15/05/2006, 23:33
Καλσόν επισκευάζουν;Μου έχει σχισθεί το δερμάτινο.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

laksof
16/05/2006, 02:23
Παιδια κι εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την Colori. Εχω αγορασει μπουφαν ( το Dylan ), γαντια και σακκιδιο για την πλατη. Κι εχω σκοπο να αγορασω κι αλλα πραγματα απο εκει στο μελλον. Ειμαι απο τη Λευκαδα. Εχω εξυπηρετηθει αμεσα σε οτι κι αν εχω ζητησει ( ευχαριστω πολυ τον Δημητρη στο καταστημα της Βουλιαγμενης ).

ashton
16/05/2006, 15:41
Kαι μένα παλιότερα που μου είχε σπάσει το φερμουάρ το πήγα εκεί και μου το αλλάξανε ενώ βάλανε και ένα σηματάκι colori σε ένα σκίσιμο που είχε το μπουφάν στο πλάϊ (χωρίς χρέωση πάντα)

Πάντως και σε ένα bering, κόπηκε η @@ που τραβάς το φερμουάρ, πήγα στο Βασσάλο και μου δώσανε καινούριο .