PDA

View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ

J.R
14/05/2006, 07:59
Σε οσους σκοπευουν να διασχισουν την Συγγρου προς το ρευμα προς Πειραια και στο υψος της Ιντεραμερικαν, μεγαλη προσοχη στη μεση ακριβως του δρομου εχει πεσει απο φορτηγο μαλλον ενα τεραστιο κομματι γυψοσανιδας!:uplate:
Δεν ξερω ποση ωρα ειναι εκει η ποτε θα το μαζεψουν αλλα μεχρι τοτε ματια ανοιχτα!!

gerodim
14/05/2006, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από J.R
Σε οσους σκοπευουν να διασχισουν την Συγγρου προς το ρευμα προς Πειραια και στο υψος της Ιντεραμερικαν, μεγαλη προσοχη στη μεση ακριβως του δρομου εχει πεσει απο φορτηγο μαλλον ενα τεραστιο κομματι γυψοσανιδας!:uplate:
Δεν ξερω ποση ωρα ειναι εκει η ποτε θα το μαζεψουν αλλα μεχρι τοτε ματια ανοιχτα!!

Άσε ρε, σιγά το πράμα. Εγώ μόλις γύρισα από ελευσίνα (μέσω πειραιά) και στο σκαραμαγκά υπήρχανε 2 πλαστικές καρέκλες γύφτου όρθιες στη μεσαία λωρίδα χωρίς κανένα λόγο.... Ακούς εκεί γυψοσανίδα.... και τι έγινε?

airamhag
14/05/2006, 15:30
Egine Egine...

perasa simera to proi apo ekei k amesos skeftika tis mixanes..k mono oti mporei kapoio kommati na sou petaxtei...oso gia tis karekles..ti na po..

zzr2005
15/05/2006, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Άσε ρε, σιγά το πράμα. Εγώ μόλις γύρισα από ελευσίνα (μέσω πειραιά) και στο σκαραμαγκά υπήρχανε 2 πλαστικές καρέκλες γύφτου
που άκριβώς ρε φίλε?αμα περάσει κανένας ακόμα και του πέσει κ κανα τραπέζι είμαι κομπλε για το καλοκαιρι.....θα πίνω κάτι καφέδες στη βεράντα όλο τρέλα....