PDA

View Full Version : Ωσπου τα ονειρα να παρουν εκδικηση αδερφια...

SvsGreek
15/05/2006, 12:40
Εφιαλτης ηταν και τελειωσε....
Ο γαυρος λενε πηρε νταμπλ....το χανουμι(IDIIIII)βγαινει champions league.....η γρια κ ο τουρκος uefa....

Στα τετοια μας ρε....καλα κανουν κ μαγκια τους.

ΛΑΕ της πιο ταλαιπωρημενης ομαδας χαμογέλα.....παει το βασανο.

Απλη κινηση...παμε λεσχη και διαλεγουμε ΟΠΟΙΟΝ θελουμε να μας διοικει....οπως και αν τον λενε θα λογοδοτει.

Αδερφια ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ωραιο πανι. Μας αρεσε στην 3 η φανελα. Αλλα ποτε ημασταν πρωτοι κ πρεπει να γινουμε αμεσως τωρα? Και γιατι δεν βγηκε αυτο το πανι επι χοντρομηνα? Μαλακιες θα μου πειτε λεω. Και ξερω οτι κανετε ειναι απο τον πονο σας για την ομαδα μας γιαυτο κ δεν πειραζει, για ενα ΑΡΗ ζουμε ολοι. Γιαυτο θελω ΙΔΙΩΣ εσας στην λεσχη, γιατι εχετε αποψη κ πρεπει να την διεκδικησετε.

Παμε μαζι....παμε για νεα αρχη.

Ψιτ IDI ξερω διαβαζεις....σε παω ρε μαγκα γιατι εχεις τρελα...αν σκασεις σαλονικα κερναω καφε στον κεντρικο super3....πλακα κανω κερναω ομως καφε....χανουμακι.

ΜΕΤΑΓΤΡΑΦΕΣ ΝΑΙ αλλα εμεις πρεπει να στηριξουμε την ομαδα για να παμε μπροστα...ουτε σκορδας ουτε κανεις...ΕΜΕΙΣ.

47965

SvsGreek
15/05/2006, 12:47
18000 σε ματς ΑΡΗ-κερκυρα....

4οι σε εισιτηρια σε ολη την Ελλαδα.

Δυστυχως δεν βρηκα φωτο απτο πανι της 1.Αν την εχει καποιος....εγω βιντεο την τραβηξα μονο.

47966

kalgeorge
15/05/2006, 13:10
xekinisate kai metagrafes kiolas
Pirate xouto kai pate gia Sapani.
alla eiste kai vlakes :D plakwthikate sto gipedo metaxu sas oi sundesmoi pali

idi
15/05/2006, 13:30
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

μπορει να μη παω μια τον ξεκωλιαρη αλλα δε λεει να παρουμε πρωταθλημα χωρις να σας κερδισουμε μεσα εξω!

:D :wave2: :wave2: :wave2:

fantacid
15/05/2006, 14:09
Nα καλωσορισω την αγηπητη μας γκομενα που τοσο μας ελειψε (κ φετος κ πριν δυο χρονια κ σε δυο χρονια παλι!!!) λογω απουσιας απο τη μεγαλη κατηγορια.
παλι καλα να λεμε που ανεβηκατε καλα μου σκουλικια πανω απο το χωμα.....γιατι που θα βγαλουμε φετος γουστα...ε? που ?
δε μας φτανει μονο η γρια θελουμε κ το "αφεντικο της πολης" (καραλολ!!) με ανοιχτα τα ποδια :)

stavrobeis
15/05/2006, 16:07
Τα περι Τουρκων δε τα κοβεις ρε φιλαρακι....

Αλλα γιαυτο δε σας παει κανενας (οχι ολους τους Αρειανους, κατι σαν και εσενα)

Γιατι στο ματς με τη Κερκυρα περιμενατε το 2-0 και μετα αρχιζατε να βριζεται τις γνωστες παπαριες σας, ρουφιανοι του Βορρα κτλπ.

Αντι να κοιταξετε τα χαλια σας...και να κανετε καμια ομαδα μπας και κρατηθειτε στην Α....

Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπους που τους καθοδηγει

ο Σαουριδης!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Στους μυαλωμενους αρειανους ευχομαι καλη επανοδο και να διωξουν τα λαμογια μπας και δουν καμια ασπρη μερα...

zzr2005
15/05/2006, 18:08
μια από τις πλέον αντιπαθητικές ομάδες της Ελλάδος ανεβαινει δυστυχώς Α Εθνική.....
καλύτερα να έβλεπα Θρασύβουλο παρά να βλέπω το Άρη να προσπαθεί να πάρει όλα τα μάτς στην έδρα του με τον απαράμηλο τσαμπουκά του βιρτουόζου της μπάλας που ακούει στο όνομα Ντεμπλεγκλέρας....

fantacid
15/05/2006, 21:13
ειναι που ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο μπουρδελο, ακομα ο θρασυΒΟΥΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ελλειπε απο την Α' :rotflmao: :lol: :rotflmao:

zubitos
16/05/2006, 02:47
Αυτο που ελειπε απο την Α εθνικη ηταν ο ΑΡΗΣ.
Ο οποιος με Αναστοπουλο προπονητη και παιχταραδες σαν το Σκαρμουτσο θα διεκδικησει το κατι παραπανω στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Ελπιζω οτι οι περηφανοι οπαδοι σας τους οποιους πνιγει το κατεστημενο της Αθηνας δεν θα κανουν συνεχως ντου στον αγωνιστικο χωρο οταν η αντιπαλη ομαδα σκοραρει μπας και καταφερετε να εδραιωθητε στην μεγαλη κατηγορια γιατι φετος δεν θα παιζεται με τον Πανηλειακο ,ουτε με την Προοδευτικη.

Αλλα και τον περηφανο λαο να τιθασευσετε ολο και καποιος θα ξεχασει παλι τα δελτια της ομαδος και θα τρεχετε και δεν θα φτανετε:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ΑΡΗΣ=Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΟΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

George-3-
16/05/2006, 03:09
Λιγα τα λογια σας για το Πανηλειακο.... κολπο ηταν οι 9 βαθμοι...:rotflmao:

fantacid
16/05/2006, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos

Αλλα και τον περηφανο λαο να τιθασευσετε ολο και καποιος θα ξεχασει παλι τα δελτια της ομαδος και θα τρεχετε και δεν θα φτανετε:rotflmao: :lol: :rotflmao:

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Chemical
17/05/2006, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Nα καλωσορισω την αγηπητη μας γκομενα που τοσο μας ελειψε (κ φετος κ πριν δυο χρονια κ σε δυο χρονια παλι!!!) λογω απουσιας απο τη μεγαλη κατηγορια.
παλι καλα να λεμε που ανεβηκατε καλα μου σκουλικια πανω απο το χωμα.....γιατι που θα βγαλουμε φετος γουστα...ε? που ?
δε μας φτανει μονο η γρια θελουμε κ το "αφεντικο της πολης" (καραλολ!!) με ανοιχτα τα ποδια :)

Ρε τσατσόγρια τι μιλάς εσύ.Ανύπαρκτε,που αν ο ΑΡΗΣ ή ο άλλος είχαν την ομάδα και το κλίμα που επικρατει θα βγαίναν 2 φέτος χαλαρά.ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι γριές...

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2

Chemical
17/05/2006, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Αυτο που ελειπε απο την Α εθνικη ηταν ο ΑΡΗΣ.
Ο οποιος με Αναστοπουλο προπονητη και παιχταραδες σαν το Σκαρμουτσο θα διεκδικησει το κατι παραπανω στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Ελπιζω οτι οι περηφανοι οπαδοι σας τους οποιους πνιγει το κατεστημενο της Αθηνας δεν θα κανουν συνεχως ντου στον αγωνιστικο χωρο οταν η αντιπαλη ομαδα σκοραρει μπας και καταφερετε να εδραιωθητε στην μεγαλη κατηγορια γιατι φετος δεν θα παιζεται με τον Πανηλειακο ,ουτε με την Προοδευτικη.

ΑΡΗΣ=Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΟΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλαράκι την τρέλα που πουλάμε εμείς κανείς άλλος δεν την έχει.
Αστα δελτία γιατί παίζουν πολλά από πίσω.

Chemical
17/05/2006, 00:52
http://www.ierolohites.gr/images/P1010037.jpg

fantacid
17/05/2006, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
Ρε τσατσόγρια τι μιλάς εσύ.Ανύπαρκτε,που αν ο ΑΡΗΣ ή ο άλλος είχαν την ομάδα και το κλίμα που επικρατει θα βγαίναν 2 φέτος χαλαρά.ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.
Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι γριές...

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2

Ελα φιλαρακο μην μπερδευεσαι αδικα.....δεν ειμαι γρια.....
το υπολοιπο μνμ αν κ το φιαβασα 5φορες δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις?
ποιος ειναι ο αλλος?
τι 2????

Chemical
17/05/2006, 00:57
Ε με τρέλλανε ρε η γριά!!!

Ρε ποιά τρέλα να βγάλεις εσύ που όπου και να παίζουμε σκέφτεσαι πως θα φύγεις μετά από το γήπεδο;;; :a38:

Dodok edessa
17/05/2006, 08:23
AAAAAAAA !!!!:mad: :mad:
ρε πούστη μου τωρα το ειδα ......
Καλα ρε μιλάτε χανουμια ,γριές ,γύφτοι ,γαύροι ,βαζελοι ,για τον ΑΡΗ...:mad:
είμαστε ανεπιθύμητοι για τι δεν σας κάνουμε τα χατιρακια ...έχετε πολλές πουτανιτσες ομάδες δορυφόρους, εκεί στις γειτονίες σας στο λεκανοπέδιο, εμας ξεχάστε μας :lol: :lol:
Όσο για μερικούς μερικούς εδώ μέσα που νομίζουν οτι έχουν ομάδες της προκοπής ας κάνουνε κανένα διαγωνισμό αυνανισμού -όπως κάνανε και στο πλοίο που καταστρέψανε ερχόμενη από την Κρήτη- μπας και ξυπνήσουνε.
εμείς ξέρουμε τα χάλια μας ,,αλλά μη μας την λέτε κιόλας οτι είστε σε καλυτερη μοίρα ...:D

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ...

48262

SvsGreek
17/05/2006, 12:36
που δερνει τον κοσμο...

1) το θεμα ηταν για αρειανους...

2) Ποιος πλακωθηκε ? Πλακα μας κανεις? Δυο βλακες του κεντρικου ηταν που μαλωσανε. Σαυτο το ματς ολα ηταν τελεια, μεχρι κ συνθηματα φωναζαμε ολοι μαζι.

3) Οποιος μιλαει για ton SUPER κ τον Σαουριδη μπορει να παρει φορα και να ερθει να μου τα κλασει. Εμεις αυτον γουσταρουμε κ αυτον ψηφιζουμε για προεδρο μας. Εσεις συνεχιστε να ψηφιζεται ΝΔ κ Πασοκ μπας κ βολευτητε πουθενα....γλυψτε τα αφεντικα σας κ να νομιζετε οτι ειστε οι σωστοι...κριτες των ΠΑΝΤΩΝ στην χωρα που κανετε ΚΑΙ ασεις μπουρδελο.

4) Ενω ολοι εσεις οι περηφανοι οπαδοι αλλων ομαδων δεν μπανεται μεσα στο γηπεδο...ΑΓΙΟΙ ειστε. Ρε αντε δειτε ο καθενας τα χαλια του.

5) Εσυ τσακαλε που χαλιεσαι που σε αποκαλω Τουρκο μπορεις να χαλιεσαι. Ξερεις τωρα ποσο με ενδιαφερει...Αν θες νοικιασε κανα αεροπλανακι....και πεταξε το πανω απτην πολη.

Εξαλλου δεν ειδες να σε λεω κατι που με λες σκουληκι. Και αν χαλιεσαι ΜΗΝ διαβαζεις το ποστ μου.

Οσο για τους παικτες μας τι να κανουμε αυτους εχουμε κ μαυτους ανεβηκαμε. Οι υπολοιποι παρτε κ τον ροναλντο...μαγκια σας. Αφηστε εμας να παρουμε ολα τα λοιμα κ μην ασχολεστε με την παρτη μας.

IDI eisai οαση μεσα στην βλακεια του ποστ. Η καζουρα σου ειναι σουπερ. Μακαρι να με κερδισεις και 50 φορες αν το αξιζεις....δν το βλεπω ομως....λεμε τωρα.

DODOK σε περιμενω να γινεις επιτιμο μελος της λεσχης. Αντε σκασε μυτη να σε κανω κ μουρη στον συνδεσμο.

fantacid
17/05/2006, 16:16
αριαναρα ρεεεεε!!!
στο κατω κατω ειναι γνωστο οτι :

Ο λαος του αρη ξερει να γουσταρει πινοντας campari!!

εναλλακτηκα

Αρης ρετσινα κ παμε πεγκυ ζηνα!!

loooool καλα μου σκουλικακια!!!

κ για να μη με μπερδευεται με γριες κ λοιπες συνομοταξιες ενα θα σας πω.

Ευχαριστω κ το θεο
που μεκανε οθωμανο
ευχαριστω τη παναγια
(μετα κατι λεει για τα αριανα...)

εχω κ αλλο ενα να πω αλλα ειναι σοκιν,ασε ποθ καποιοι εδω μεσα στραβωνουν αμα τους καζουριασεις λιγο παραπανω....

υ.γ.κ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ να τρελαθω!

zzr2005
17/05/2006, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
AAAAAAAA !!!!:mad: :mad:
ρε πούστη μου τωρα το ειδα ......
Καλα ρε μιλάτε χανουμια ,γριές ,γύφτοι ,γαύροι ,βαζελοι ,για τον ΑΡΗ...:mad:
είμαστε ανεπιθύμητοι για τι δεν σας κάνουμε τα χατιρακια ...
εγώ θυμάμει ένα Αρης - Ολυμπιακός 0-6....μάλλον αυτό το αποτέλεσμα προήλθε από το πάθος των παιχτών του Άρη....:lol: :lol: :lol:
το θέμα είναι ότι μιλάμε για μια ομάδα που ποτέ στον αίωνα τον άπαντα δεν έπαιξε ωραία μπάλα....όλες οι ομάδες που συγκαταλέγονται στις αποκαλούμενες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας έχουν παίξει καποια στιγμή ωραίο ποδόσφαριο...εκτός από τον Άρη

SvsGreek
17/05/2006, 18:23
Καταρχας αν εθιξα κανεναν πριν ζητω συγνωμη....απλα μου μαματε το ποστ....

Λοιπον, αν και οπαδος γουσταρω ΤΡΕΛΑΑΑΑ την καζουρα, βλεπε IDI. Αν καποιοι απλα θελετε να στειλετε χολη ή κομπλεξ τοτε θα παιρνετε κ τις αναλογες κομπλεξικες απαντησεις.

Οσον αφορα για το αν εχουμε παιξει ωραια μπαλα δεν ξερω τι ομαδα εισαι zzr ΑΛΛΑ αν ειχες εσυ να παρεις τιτλο 36 χρονια τοτε να δω εσυ τι μπαλα θα επαιζες....ΚΑΙ ποσο κοσμο θα ειχες σαν ομαδα. Για τον αν ειμαστε μικρη ομαδα δεν μου καιγεται καρφι τι λενε οι αλλοι.....τα εισιτηρια...η εκδρομες και ο παγκοσμιος αγνωστος ποδοσφαιριστης RONALDINIO λενε αλλα.

Για την ωραια μπαλα απλα να αναδημοσιευσω δηλωση του Ροτσα την περιοδο 1993-4 οπου και ειπε μετα το ΑΡΗΣ - παο Οτι την καλυτερη μπαλα εκεινην την περιοδο την επαιζε ο ΑΡΗΣ...ΑΛΛΑ ας οψεται το ματς ΕΔΕΣΣΑ-ΑΡΗΣ 2-1 που μας στερησε το πρωταθλημα εκεινη την περιοδο καθως με νικη ειμασταν 1οι και εμεναν 2 αγωνιστικες που κερδισαμε.

Α και μια μικρη ομαδα πηγε 3000 κοσμο(GAZZETA DELLO SPORT) στο OLIMPICO ΦΕΤΟς ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ με παικτες Β εθνικης εναντι στην roma.

ΠΑΜΕ ΛΕΣΧΗ να γουσταρουμε ακομα κ μεσα απτις διαφωνιες μας....αυτο ειναι δημοκρατια.

zzr2005
17/05/2006, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek

Οσον αφορα για το αν εχουμε παιξει ωραια μπαλα δεν ξερω τι ομαδα εισαι zzr ΑΛΛΑ αν ειχες εσυ να παρεις τιτλο 36 χρονια τοτε να δω εσυ τι μπαλα θα επαιζες....ΚΑΙ ποσο κοσμο θα ειχες σαν ομαδα. Για τον αν ειμαστε μικρη ομαδα δεν μου καιγεται καρφι τι λενε οι αλλοι.....τα εισιτηρια...η εκδρομες και ο παγκοσμιος αγνωστος ποδοσφαιριστης RONALDINIO λενε αλλα.

Για την ωραια μπαλα απλα να αναδημοσιευσω δηλωση του Ροτσα την περιοδο 1993-4 οπου και ειπε μετα το ΑΡΗΣ - παο Οτι την καλυτερη μπαλα εκεινην την περιοδο την επαιζε ο ΑΡΗΣ...ΑΛΛΑ ας οψεται το ματς ΕΔΕΣΣΑ-ΑΡΗΣ 2-1 που μας στερησε το πρωταθλημα εκεινη την περιοδο καθως με νικη ειμασταν 1οι και εμεναν 2 αγωνιστικες που κερδισαμε.

Α και μια μικρη ομαδα πηγε 3000 κοσμο(GAZZETA DELLO SPORT) στο OLIMPICO ΦΕΤΟς ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ με παικτες Β εθνικης εναντι στην roma.

ΠΑΜΕ ΛΕΣΧΗ να γουσταρουμε ακομα κ μεσα απτις διαφωνιες μας....αυτο ειναι δημοκρατια.
1ον δηλώνω ότι είμαι βάζελος ώστε να μπορείς να μου τα χώσεις όπως εσύ θέλεις...συγνώμη που δεν το διευκρίνησα...
η Ξάνθη δεν έχει πάρει ποτέ τίτλο αλλά παίζει ωραία μπάλα...
η Λάρισα έχει να πάρει από το 87 τίτλο αλλά παίζει ωραία μπάλλα
ο Πας Γιάννενα όταν ανέβηκε Α Εθνική παρόλο που έπεσε έπαιξε ωραία μπάλα...

το τι λέει ο Ρότσα φυσικά δεν αποτελεί θέσφατο..εξάλου αυτές οι δηλώσεις συνηθίζονται μετά από αγώνες μεταξύ δύο ομάδων
...σίγουρα λές για την περίοδο 93-94????..τι δουλειά είχε ο Ρότσα??μάλλον 83-84 λες...
δεν είπα ότι είστε μικρή ομάδα...αν προσέξεις είπα ότι είστε η μοναδική από τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες που δεν εχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο...εννοείται για μια ολόκληρη περίοδο και όχι για 5 αγωνιστικές (κ με τον Χατζάρα για 2-3 παιχνίδια παίξατε ωραία μπάλά, όπως μέσα στη Λεωφόρο και μέσα στο Καραϊσκάκη)...
το επιχείρημα περί Ροναλτνίνιο δεν το σχολιάζω....το αναφέρεις λες και τον πείρατε μεταγραφή .....και ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον Μαραντόνα....

Chemical
17/05/2006, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εγώ θυμάμει ένα Αρης - Ολυμπιακός 0-6....μάλλον αυτό το αποτέλεσμα προήλθε από το πάθος των παιχτών του Άρη....:lol: :lol: :lol:
το θέμα είναι ότι μιλάμε για μια ομάδα που ποτέ στον αίωνα τον άπαντα δεν έπαιξε ωραία μπάλα....όλες οι ομάδες που συγκαταλέγονται στις αποκαλούμενες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας έχουν παίξει καποια στιγμή ωραίο ποδόσφαριο...εκτός από τον Άρη

Ρε φιλαράκι αν δε ξες μην γράφεις ότι να ναι.Την δεκαετία 70-80 ο ΑΡΗΣ επαιξε μπαλάρα,άσχετα που νομίζουν όλοι ότι τότε μόνο ο άλλος υπήρχε στην πόλη.
Τεσπα ρώτα κάνά μεγαλύτερο να μάθεις πότε έπαιξε μπάλα ο ΑΡΗΣ.

Το πρόβλημα είναι ότι μόνοι μας έχουμε απαξιώσει τον σύλλογο και βγαίνετε και λέτε ότι θέλετε.Οχι εννοείται ο κόσμος αλλά οι εκάστοτε παράγοντες.

ΑΡΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

Chemical
17/05/2006, 19:35

Όσο για την λέσχη έχω τις διαφωνίες μου,αλλά αυτά είναι ενδοοικογενειακά.
Πιστεύω πως χωρίς επενδυτή δεν γίνεται τίποτα.(θα μου πεις τους φάγαμε στην μάπα τόσα χρόνια αλλά δεν γίνεται αλλιώς)Πρέπει να είναι ένας να χώνει χρήμα και να τον αφήνουν από κάτω,αλλιώς δεν έχει χαίρι.

Δηλαδή ποτέ.

Dodok edessa
17/05/2006, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

καλε μου γιωργο ...
μάλλον είσαι μικρός και δεν ξέρεις οτι τηνν δεκαετία 1980 η μιση εθνική Ελλάδος ηταν ο μισοε ΑΡΗΣ.
Τώρα αν εσυ έχεις αλλη άποψη πρόβλημα σου...
απλα χωρίς καμία όρεξη για αντιπαράθεση σου λέω οτι όλες οι ελληνικές ομάδες δεν έπαιξαν ποτέ καλή μπάλα εκτός ελαχίστων .
αυτήν την στιγμή αν βάλεις μια ομάδα γ! εθνικής αγγλιας,ισπανιας ,γαλλιας ,γερμανιας θα της ξεφτιλίσει της oμαδάρες σας :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
απλα εχετε δυνατές διοικήσεις , διαπλεκόμενες ,αθηνοκεντρικες.
Οποίος έχει μάτια βλέπει
:wave2:

SvsGreek
18/05/2006, 14:48
Αυτο ακριβως ειναι η λεσχη αδερφε.

1) Υπαρχει καποιος τοοοοσο ανοητος ωστε να ερθει κ να χωνει τα λεφτα του ωστε να κανουμε εγω κ εσυ τα γουστα μας? Κ μετα να λεμε τι καλα περναμε....??

2) Επενδυτες υπαρχουν? Ποιος ειναι? Ο Κοκκαλης? Αυτος ειναι οπαδος κ δεν θελει να παει φυλακη κ κραταει τον γαυρο. Ο βαρδιν? Αυτος εχει βαζελο για να ελεγχει πετρελαια κλπ....ασε το ξεπλυμα...

3) Θελουμε αφραγκους στυλ καραμπερη τσαρουχα ΑΛΛΑ Κ σκορδα(που εγω στηριζω)? να κανουν την διαφημιση τους κ να μας χρεωνουν?

Γιαυτους τους λογους η λυση ειναο ΜΟΝΟ η λεσχη.

Σκεψου απλα....
Εισαι ενας επιχειρηματιας...και θες να επενδυσεις ΛΙΓΑ σε μια ομαδα....αλλα αυτα τα λιγα δεν κλανουν μια μπροστα σε γαυρο κ βαζελο..αρα ας το αφησω. Ετσι βλεπεις μια ομαδα οπου υπαρχουν μια βαση 1000, 2000, 3000 ατομα που την ΠΟΝΑΝΕ και βαζουν απτην τσεπη τους ενα μικρο αλλα σεβαστο σε συνολο ποσο. ΑΥΤΟ το ποσο το περνει αυτος ο μικρος επιχειρηματιας κ το βαζει στην ομαδα μαζι με καποια λιγα δικα του. Εμεις θα εχουμε καποιον να κανει την διαφημιση του-λεζαντα του ΑΛΛΑ θα ελεγχουμε κ αν κανει πουστιες....βλεπε κοντομηνας-ζαχουδανης.

ΠΟΥ ειναι το ασχημο?
Εγω προσωπικα που εχω μια αρκετα μεγαλη εταιρια στο ειδος της εχω πει οτι σε 3-4 χρονια θα ηθελα να βοηθησω κ εγω αλλα οχι ως προεδρος, απλα ως ενα καλο μελος της λεσχης που θα μπαινει στην ΠΑΕ για να βαλει αυτα τα πολυ λιγα που μπορω. Βλεπε ΖΑΜΠΕΤΑΣ, Ματθαιου και οι υπολοιποι 4 που βαζαν φετος τα λιγα,πολυ λιγα, που εχουν οι ανθρωποι.

Βεβαια υπαρχει κ η περιπτωση να θελει ενας επιχειρηματιας να παρει το πλειοψηφικο πακετο. Σε αυτην την περιπτωση δεν πρεπει να εχεις κ εσυ γνωμη? Να ψηφισεις? Θα στηριχτεις στην δικη μου θεληση-ψηφο? ΠΡΕΠΕΙ να εχεις αποψη κ να την λες δυνατα.
Η αποψη αυτη δεν μπορει να ειναι του κολου στα ραδιοφωνα. Οποιος αγαπαει τον θεο μας πρεπει να βοηθαει με την ΨΗΦΟ του. Αν μου πει καποιος οτι 8 ευρω τον μηνα ειναι πολλα τοτε τα βαζω εγω, αν κολαει καποιος σε τετοι ποσο.

stavrobeis
18/05/2006, 15:19
που δερνει τον κοσμο...

1) το θεμα ηταν για αρειανους...

Μαλιστα...η αναφορα στους υπολοιπους που κολλαει? (Τουρκους)

3) Οποιος μιλαει για ton SUPER κ τον Σαουριδη μπορει να παρει φορα και να ερθει να μου τα κλασει. Εμεις αυτον γουσταρουμε κ αυτον ψηφιζουμε για προεδρο μας. Εσεις συνεχιστε να ψηφιζεται ΝΔ κ Πασοκ μπας κ βολευτητε πουθενα....γλυψτε τα αφεντικα σας κ να νομιζετε οτι ειστε οι σωστοι...κριτες των ΠΑΝΤΩΝ στην χωρα που κανετε ΚΑΙ ασεις μπουρδελο.

Τωρα τι δουλεια εχει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με τον Σαουριδη...ισως και να εχει γιατι ειναι χειροτερος γκεμπελιστης και απο αυτους..
Κατα τα αλλα, αφου θελεις τον Σαουριδη για ηγετη, Οκ, παω πασο...

4) Ενω ολοι εσεις οι περηφανοι οπαδοι αλλων ομαδων δεν μπανεται μεσα στο γηπεδο...ΑΓΙΟΙ ειστε. Ρε αντε δειτε ο καθενας τα χαλια του.

Αυτο ειπα και εγω, δεν κοιταει ο καθενας τα χαλια του...

5) Εσυ τσακαλε που χαλιεσαι που σε αποκαλω Τουρκο μπορεις να χαλιεσαι. Ξερεις τωρα ποσο με ενδιαφερει...Αν θες νοικιασε κανα αεροπλανακι....και πεταξε το πανω απτην πολη.

Εξαλλου δεν ειδες να σε λεω κατι που με λες σκουληκι. Και αν χαλιεσαι ΜΗΝ διαβαζεις το ποστ μου.

Εγω δεν απεκαλεσα κανεναν σκουληκι, ουτε εβρισα, γενικα δεν μιλησα υποτιμητικα (εκτος απο τον Σαουριδη)...
Αν γουσταρεις να μας φωναζεις τουρκους, συνεχισε (στρατο πηγες?)

.

Αυτα τα λιγα, ειναι η πρωτη φορα (δευτερη μαυτο το ποστ) που γραφω σε αθλητικα ποστ, και φυσικα τελευταια....

Φιλε Αρειανε, διαβασε τις τελευταιες λεξεις του πρωτου ποστ μου...

zzr2005
18/05/2006, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ελαχίστων .
αυτήν την στιγμή αν βάλεις μια ομάδα γ! εθνικής αγγλιας,ισπανιας ,γαλλιας ,γερμανιας θα της ξεφτιλίσει της oμαδάρες σας :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
απλα εχετε δυνατές διοικήσεις , διαπλεκόμενες ,αθηνοκεντρικες.
Οποίος έχει μάτια βλέπει
:wave2:
ο παναθηναϊκός έχει παίξει πολάκοις με αγγλικές ομάδες όχι γ και δ εθνικής αλλά ομάδες όπως Άρσεναλ και Μάτζεστερ και μαλιστα έχει τερματισει μπροστά τους σε όμιλο...όχι σε ένα παιχνιδι να πεις ότι ήταν τύχη...για γερμανικές αστο καλύτερα ...θυμάμαι κατι γερμανικές που με ο Παναθηναικός με το Καραγκουνάκη τις κερδίζε μέσα έξω...μόνο με τη φετινή χάλια ομάδα καταφέραμε να φάμε 5....
όσο για τις αθηνοκεντρικές, διαπλεκομενες διοικήσεις αν δεν ηταν αυτές εσείς κ ο συμπολίτης σας θα παίζατε στο ερασιτεχνικό ...έχουν γίνει χιλια δυο όργια για να συνεχίσετε να παίζετε στην Α Εθνική...

zzr2005
18/05/2006, 18:43
το ότι ο Ολυμπιακ΄ςο χαρίστηκε φέτος στον ΠΑΟΚ και δέχτηκε νατελείωσει το παιχνίδι στο 80 για να μην μηδενιστει και τους αφερεθούν βαθμοί σε ποιον το αποδίδεις...στο κατεστημένο της
Αθήνας μάλλον ε?
ΤΟ 0-6 ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ?????ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

kalgeorge
19/05/2006, 08:36
μιας και μου βγηκαν τα ματια να διαβασω ολες τις απαντησεις, να δωσω και εγω την δικη μου.

Τον αρη τον παω με χιλια, ΟΧΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ(γιατι δεν υπαρχει) αλλα γουσταρω τον λαο του.
Εχω παει σε πολλα παιχνιδια του αρη (με τους αρειανους μπασκετ) και εχω και πολλους φιλους αρειανους.

Η καραμελα οτι ο αρης ειναι μεγαλη ομαδα δεν ξερω πως προεκυψε, γιατι με αυτα τα κριτηρια που βαζετε (το οτι δηλαδη ειχατε παρει ενα τιτλο πριν το 2ο παγκοσμιο πολεμο νομιζω)και απο τοτε παλευετε παντα για να σωθειτε η για λιγο πανω απο την μεση, ε τοτε ομαδαρα ειναι και ο εθνικος, η τριπολη, η καστορια κλπ κλπ :lol: :wave2:

Αλλα θελω να αναφερθω λιγο σε κατι αλλο που διαβασα.Μας τα εχετε κανει τουμπανο με το κατεστημενο.

Καλα ειστε οντως τοσο βλακες ή εθελοτυφλειτε;;;

ΑΡΗΣ : Διαγραφη χρεων ενω επρεπε να παιζει τωρα στην Δ εθνικη κατηγορια ντερμπυ με τα γιαννιτσα.
Καινουριο γηπεδο ανακαινισμενο κλπ κλπ κλ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανακαινισμενο το καυτατζογλειο μεχρι και στις τουαλετες σαν Ολυμπιακο κεντρο, ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΠΑΟΚ: Δωρο γηπεδο στη πυλαια με ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Για να μην αναφερθω στην διαγραφη τρελων χρεων.

Λοιπον η κοψτε την καραμελα γιατι μας εχετε πρηξει, η πειτε οτι δεν γουσταρετε να βλεπετε τα πραγματα οπως εχουν και θελετε να πιστευετε οτι λεει ο καθε ασχετος, ετσι ωστε να γινεται απλα χαβαλες λοιπον και να μη γινονται διαμαχες.
Φιλικα προς ολους

idi
19/05/2006, 09:50
ρε μαγκες πεσατε ολοι να φατε τους φιλους μου τους αρηανους... σιγα σιγα μη τα παρουν και φυγουν!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ερχονται ντερμπυ με τον ΟΦΗ και τον Ακρατητο..... αφηστε να χαρουνε λιγο!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Dodok edessa
19/05/2006, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
[B]μιας και μου βγηκαν τα ματια να διαβασω ολες τις απαντησεις, να δωσω και εγω την δικη μου.

;;;

ΑΡΗΣ : .
Καινουριο γηπεδο ανακαινισμενο κλπ κλπ κλ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!
]

:eyepop: :lol: :rotflmao: :a48: :a53: :a21: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ kalgeorge:lol: :rotflmao:

:bawl: :lol: :rotflmao:

Dodok edessa
19/05/2006, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε μαγκες πεσατε ολοι να φατε τους φιλους μου τους αρηανους... σιγα σιγα μη τα παρουν και φυγουν!!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ????????? :
ερχονται ντερμπυ με τον ΟΦΗ και τον Ακρατητο..... αφηστε να χαρουνε λιγο!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

εσυ τι μιλας ρε !:D
εδω μιλαμε για ομαδες οχι για την eurovision κυριε ντεμη βανδη :lol: :rotflmao: :lol:

idi
19/05/2006, 12:33
ρε αι παενε απο δω.... θα πεσει 3αρο4σαρα συνεφο φετο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Chemical
20/05/2006, 14:18
ρε αι παενε απο δω.... θα πεσει 3αρο4σαρα συνεφο φετο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για 3αρο4ρες δεν ξέρω αλλά να προσέχετε τις σφαλιάρες. :a38:

Εχω μια απορία.Γιατί τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ηρακλάκου της Αθήνα έχουν νίτρο;;;;;:confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
20/05/2006, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
Για 3αρο4ρες δεν ξέρω αλλά να προσέχετε τις σφαλιάρες. :a38:

Εχω μια απορία.Γιατί τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ηρακλάκου της Αθήνα έχουν νίτρο;;;

ρε Ατρομητε της θεσαλονικης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα δικα σας λεωφορεια περνανε ποτε τα διοδεια της θεσαλονικης???? μονο αθηναιοι αρηανοι σκανε μυτη στο γηπεδο μας :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Chemical
20/05/2006, 16:09
ρε Ατρομητε της θεσαλονικης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα δικα σας λεωφορεια περνανε ποτε τα διοδεια της θεσαλονικης???? μονο αθηναιοι αρηανοι σκανε μυτη στο γηπεδο μας :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Οταν λέω ηρακλάκο εννοώ πως σε βλέπουν γαύροι και βάζελοι...

Οχι απλά παιρνάν αλλά και βαράν.Ρε σούτια στο σχηματάρι φαγατε και μιλάς;;; :lol: :lol:

idi
20/05/2006, 19:53
οταν λεω Ατρομητε λεω πως σε βλεπει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dodok edessa
21/05/2006, 12:16
οταν λεω Ατρομητε λεω πως σε βλεπει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε το κλωστομπουνι που τρωτέ είναι άλλο πράγμα και μιλάς ακόμα? μέχρι και οι βαζελοι σας κοπανήσανε στο ΟΑΚΑ και μιλάς?
4000 στον τελικό με γαύρο στην Πάτρα με ομάδα πεσμένη στην Β εθνική :evil: και μιλάς αn περνάμε τα διόδια.

τες πα δεν βγαίνει άκρη έτσι με συζήτηση του δημοτικού ...
Κοιμήσου και ονειρέψου ....αλλα πρόσεχε στα προκριματικά μη σας πέσει πάλι καμία ζενιτ και μας δώσεις πάλι την ηδονή που μας χαρίζετε τόσα χρόνια ασελγώντας ασήμαντες ομαδουλες πανω στα πούπουλα σας δικέφαλα κοτοπουλάκια
:lol: :rotflmao: :lol: :wave2: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

48698

Chemical
21/05/2006, 14:16
Παλιά σας είχα σε εκτίμηση ως οπαδούς αλλά τα τελευταία 3 χρόνια έχετε γίνει οι Βέγγοι της Ελλάδος. :lol: :lol: :lol:
Βγες και πες το αντίθετο :wave2: :wave2:

idi
21/05/2006, 19:08
οκ πασο....

εχετε 100 οπαδους που περνανε τα διοδια αλλα πανε σε ολα γηπεδα για να φανε γκολ και ξυλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο που καναν οι οπαδοι μας (και οχι τα 100-200 τσογλανια που οι ΑPΔ μοστραρουν στα καναλια ως "original"..) καμια σχεση) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

17,000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
16,000 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ....

και ακριβα ε? οχι σα τα δικα σας των 20 ευρω + πορτοκαλαδα δωρο ετσι! :lol: :lol: :lol: :lol:

Chemical
21/05/2006, 19:53
Για μάζα δεν μίλησα και ούτε με παίρνει να μιλήσω.
Αλλά την τρέλα δεν την έχετε όπως και να το κάνουμε.Ρε πέρυσι στην Πάτρα μας είδες να τρώμε ξύλο και δεν το 8υμάμε;;;
Μέχρι την κερκίδα τους κυνηγήσασε. :smokin: