View Full Version : Τι σημαινει ΚΤΜ
Cpt. Haddock
01/04/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
και προσθέτω πως στο παρόν thread , όπως το εκλαμβάνω ανοίχτηκε απο τον φίλο, σε στυλ ότι να μάθουν κάποιοι τι πραγματικά σημαίνουν τα αρχικά KTM , όπως και να δώσουμε μια άλλη απάντηση , με λίγες αστείες πινελιές στα γνωστά πειράγματα.
Κάθε Τρίτη Μάστορα, και πάει λέγοντας. Γιατί τόσο πόρωση στο να αποδείξεις ότι έχεις καλύτερο μηχανάκι;;
Ο καθένας όπως το βλέπει...
υπόψιν οτι το παρόν θρεντ συμπληρώνει αισίως 6 χρόνια ζωης :lol:
αυτός που το ανοιξε, εχει αλλακει νικνέιμ και ειναι παντρεμένος με παιδί :bigcry:
Εγω μιλαγα ομορφα κ ωραια κ αποιος ειπε οτι σας ζηλευουμε η οτι δεν φτανει η αλεπου ....... κλπ ...
Κ εγω ειπα τι να ζηλεψω απο αυτα που βλεπω στο δρομο ....... κ περα απο αυτο οτι εχω τα λεφτα να το παρω αμα θελω ........ αλλα ακομα δεν πιστευω οτι τα αξιζει ............
Δεν χαθηκα πουθενα φιλε μου .............. απλα ενω προσπαθω να ειμαι ο αντικειμενικος της συζητησης .............. πανε να με βγαλουν ζηλιαρη , ψευτη η ζηλοφθονο εμενα κ οποιον αλλο πει κατι κακο για τα ΚΤΜ ..........
Πς Ειδικα αυτος ο Δουκας με χει στελει μια φορα ψυχολογο κ αλλη μια σε μηχανικο ..... να προσεχεις ........ :a32:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Eιδες διαχρονικοτητα τα ΚΤΜ...............:D :D :D
Cpt. Haddock
01/04/2010, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eιδες διαχρονικοτητα τα ΚΤΜ...............:D :D :D
τα ΚΤΜ ΔΕΝ συμπληρώνουν ποτέ 6 χρόνια ζωής :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
πανε να με βγαλουν ζηλιαρη , ψευτη η ζηλοφθονο εμενα κ οποιον αλλο πει κατι κακο για τα ΚΤΜ
Κ καλα κανουμε ρε:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
τα ΚΤΜ ΔΕΝ συμπληρώνουν ποτέ 6 χρόνια ζωής :rotflmao:
Το δικο μου εχει συμπληρωσει μεγαλε..........:D :D :D :D
Κ φτυστο ,γτ αμα παθει τπτ ξερω που μενεις...:evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Αααα γι΄αυτο εχει γεμισει ο κοσμος FMX...
:bawl: :bawl:
Εξαιτιας σας δεν πηγε καλα το FMX κ εξαιτιας της νοοτροπιας σας .............. πως να παει καλα μια μηχανη οταν μεχρι 43.000κλμ δεν εχει ζητησει τιποτα ...............
Τωρα φορολογουμενε που θα πληρωνεις τα DORSO των γρηγορων ζηταδων θα δεις τι ωραια που θα ειναι...............
kai Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι ενα DRZ εχει καλητερη μεταπωληση απο ενα FMX
γιατι ενα DRZ εχει καλητερη μεταπωληση απο ενα FMX
Γτ εχει 3 πιο πιασιαρικα γραμματα....:smokin:
Το δικο μου εχει συμπληρωσει μεγαλε..........:D :D :D :D
Κ φτυστο ,γτ αμα παθει τπτ ξερω που μενεις...:evil: :smokin:
Ναι τα έχει συμπληρώσει, ΑΚΙΝΗΤΟ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτός που το ανοιξε, εχει αλλακει νικνέιμ και ειναι παντρεμένος με παιδί :bigcry:
χαχαχα, τώρα το παρατήρησα.Απίστευτο!!!!
φίλε MAG/FMX, ok το έπιασα, αλλά εντελώς φιλικά τόσα χρόνια όταν μπλέκομαι σε συζητήσεις με αυτοκίνητα και μηχανές, ,απλά δεν υπάρχει αντικειμενικότητα.
Ο καθένας θα σου πει τα υπέρ που θεωρεί ο ίδιος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ναι τα έχει συμπληρώσει, ΑΚΙΝΗΤΟ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ζωης ειπε ,οχι ενεργης...:smokin: :p
Αρχικα ολοι οι φοιτητες επρεπε να ειχαν FMX , με 30ε κανεις service , ειναι αξιοπιστο κ εχεις το μυαλο σου μονο στα μαθηματα , ουτε φτυστω ουτε μπλε χαντρες ουτε ποτε θα με αφησει.........? κ μαμα δως μου λεφτα γιατι χαλασε κ δε μπορω να παω πανεπηστημιο κ ειμαι στεναχωρημενος κ δε θα γραψω καλα ..........
Οποιος εχει DRZ να το δωσει να παρει FMX αν σεβεται τον πισινο της κοπελας του κ επιτελους να δει κ τι σημαινει ροπη.........
Και τα 18χρονα να παρετε FMX γιατι ειναι σχολειο κ τα λεφτα να τα σεβεστε κ μετα βλεπουμε........
Μουρη θα ειστε με τα κατορθωματα σας κ οχι με την marka της μηχανης σας....
Αρχικα ολοι οι φοιτητες επρεπε να ειχαν FMX , με 30ε κανεις service , ειναι αξιοπιστο κ εχεις το μυαλο σου μονο στα μαθηματα , ουτε φτυστω ουτε μπλε χαντρες ουτε ποτε θα με αφησει.........? κ μαμα δως μου λεφτα γιατι χαλασε κ δε μπορω να παω πανεπηστημιο κ ειμαι στεναχωρημενος κ δε θα γραψω καλα ..........
Οποιος εχει DRZ να το δωσει να παρει FMX αν σεβεται τον πισινο της κοπελας του κ επιτελους να δει κ τι σημαινει ροπη.........
Και τα 18χρονα να παρετε FMX γιατι ειναι σχολειο κ τα λεφτα να τα σεβεστε κ μετα βλεπουμε........
Μουρη θα ειστε με τα κατορθωματα σας κ οχι με την marka της μηχανης σας....
Ολα αυτα μπορουν να γινουν και με ενα BMX φυσικα....:smokin: Ενα γραμμα διαφορα δε λεει τπτ...
Κοιτα,επειδη εγω στα 17 καβαλουσα ποδηλατακι με 4500Ε,φουλ ανθρακωνημα και περιφερειακα που σκοτωναν, καταλαβαινεις οτι δεν μπορουσα να παρω κατι αλλο απο ΚΤΜ...Σκεψου μονο οτι το ΚΤΜ το πηρα πιο φθηνα:lol:
Και οχι δεν ειμαστε πλουσιοι...Ολα μονος τα πληρωνω και δεν εχω ζητησει ποτε ουτε cent απο τους δικους μου...:winka:
sakisvolos
01/04/2010, 16:02
Κοιτα,επειδη εγω στα 17 καβαλουσα ποδηλατακι με 4500Ε,φουλ ανθρακωνημα και περιφερειακα που σκοτωναν, καταλαβαινεις οτι δεν μπορουσα να παρω κατι αλλο απο ΚΤΜ...Σκεψου μονο οτι το ΚΤΜ το πηρα πιο φθηνα:lol:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ολα αυτα μπορουν να γινουν και με ενα BMX φυσικα....:smokin: Ενα γραμμα διαφορα δε λεει τπτ...
Και οχι δεν ειμαστε πλουσιοι...Ολα μονος τα πληρωνω και δεν εχω ζητησει ποτε ουτε cent απο τους δικους μου...:winka:
Τι το 'θελες το μηχανάκι και δεν έμενες στο ποδήλατο? Αφού με το ΚΤΜ λιγότερα χλμ κάνεις
Αλήθεια σας λέει παιδιά, κάθε τετάρτη μετά που παίρνει το ΚΤΜ από τον μάστορα πάει ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ (κεντρική εκκλησία των Πατρών) και βγάζει δίσκο για έρανο. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας.
sakisvolos
01/04/2010, 16:04
Τι το 'θελες το μηχανάκι και δεν έμενες στο ποδήλατο? Αφού με το ΚΤΜ λιγότερα χλμ κάνεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλήθεια σας λέει παιδιά, κάθε τετάρτη μετά που παίρνει το ΚΤΜ από τον μάστορα πάει ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ (κεντρική εκκλησία των Πατρών) και βγάζει δίσκο για έρανο. Είμαι αυτόπτης μάρτυρας.
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ρε συ,επειδη αυτες τις μερες θα εχει πολυ κοσμο κατω στον Αγιο Ανδρεα,ΑΝ μπορεις να πας εδε κει να βαλεις ενα κουτακι "Υπερ επομενου service του ευσεβους ΚΤΜ" θα σου ειμαι υποχρεος...:smilea:
Καντο για εμενα ρε φιλε...:D :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τι να κανω ρε Σακη...:( :( :(
Στην αναγκη και κ#λο δινω...:rolleyes:
sakisvolos
01/04/2010, 16:06
Ρε συ,επειδη αυτες τις μερες θα εχει πολυ κοσμο κατω στον Αγιο Ανδρεα,ΑΝ μπορεις να πας εδε κει να βαλεις ενα κουτακι "Υπερ επομενου service του ευσεβους ΚΤΜ" θα σου ειμαι υποχρεος...:smilea:
Αρα................είναι αλήθεια.......................:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
sakisvolos
01/04/2010, 16:07
Τι να κανω ρε Σακη...:( :( :(
Στην αναγκη και κ#λο δινω...:rolleyes:
Α! Ρε ΚΤΜ τα καλύτερα παιδιά μας χαλάς! :lol: :lol: :lol:
Κ εγω επειδη απο τα 14 οδηγουσα καθαροαιμα κ πρεπει μεχρι τα 25 να φυγαν καμια 30000ε , ειπα στα 30αντα+ να σταματησω να σκεφτομαι μονο με το κατω κεφαλι κ να εξισοροπησω λιγο τα πραγματα ............. πραγμα που μπορει να παθεις κ εσυ σε λιγα χρονια ............. οσο κ να φτυνεσαι ...
Κ εγω επειδη απο τα 14 οδηγουσα καθαροαιμα κ πρεπει μεχρι τα 25 να φυγαν καμια 30000ε , ειπα στα 30αντα+ να σταματησω να σκεφτομαι μονο με το κατω κεφαλι κ να εξισοροπησω λιγο τα πραγματα ............. πραγμα που μπορει να παθεις κ εσυ σε λιγα χρονια ............. οσο κ να φτυνεσαι ...
Με το ΠΑΝΩ σκεφτομαι,αυτο ειναι σιγουρο...:winka: :winka: :winka:
Αλλα μωρε μικρος ειμαι ακομη και θελω να περασω απο ολες τις φασεις...:beer:
Αυτα ειναι!!!!
Tετοια εμπειρια απ΄τα 14 για να καταληξεις στο ΦΜΞ???
Χαμενη μου φαινεται πηγε...
Μ΄αυτα που γραφονται εδω εχουμε τραβηξει ολο τον κοσμο απ΄το θρεντ με τη ΔΙ.ΑΣ.!!!!!!:beer:
Ρε μπας και να παρω ενα τετοιο αν τα συνδιασω και να ειμαι ησυχος:confused: :confused: :confused:
194257
ΕΛΙΩΣΑ!!! :rotflmao: :rotflmao:
Προχθές service 7500 xlm (MOTOGENESIS) γιατί ο εδώ... :mad: :mad: :mad: (Λάδια, ξύδια, τακάκια φρένων, φίλτρο, update ανάφλεξης και αλυσογράναζα :nono: :nono: ) 70 ?. Εσύ ρε μλκ θες 70 ? κάθε δίμηνο σε μπαταρία που ξεπατώνεται από τις μιζιές μέχρι να πάρει μπροστά το τριμπούρδελο.
LOUKILOUK
01/04/2010, 16:21
Εγώ πάντως Θωμά δεν αντέχω άλλο με το 990... ΚΤΜ ήθελα τρομάρα μου... σήμερα Μ. Πέμπτη το πήρα ξανά από το συνεργείο... χαλασμένη κόρνα...(M.Τρίτη το πήγα....)
Πάω για Honda... Afrika ή FMX?
Βοηθάτε....
ΟΧΙ για να αποφασίσω ποιο θα πάρω ... αλλά για να το ξεφορτωθώ.... :sad: :bawl:
πορτοκαλί μπουρδέλα...:sad: :yuck:
:wave2:
Προχθές service 7500 xlm (MOTOGENESIS) γιατί ο εδώ... :mad: :mad: :mad: (Λάδια, ξύδια, τακάκια φρένων, φίλτρο, update ανάφλεξης και αλυσογράναζα :nono: :nono: ) 70 ?. Εσύ ρε μλκ θες 70 ? κάθε δίμηνο σε μπαταρία που ξεπατώνεται από τις μιζιές μέχρι να πάρει μπροστά το τριμπούρδελο.
Θες την αληθεια?:rolleyes:
Εγω με 70Ε αλλαζω μονο λαδια φιλτρα καθε 5000χλμ...Κ αλλα 50 οι βαλβιδες...:winka:
Δλδ 120Ε καθε 5000χλμ...:wave2:
70Ε εννοεις μονο εργατικα ομως,εγω μιλαω και με τα αναλωσιμα μαζι...Ολα κομπλε 120Ε...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Εγώ πάντως Θωμά δεν αντέχω άλλο με το 990... ΚΤΜ ήθελα τρομάρα μου... σήμερα Μ. Πέμπτη το πήρα ξανά από το συνεργείο... χαλασμένη κόρνα...(M.Τρίτη το πήγα....)
Βοηθάτε....
Εγω εδω,ο ανθρωπος σου...Βαλτο στο καραβι και θα παω να το παρω εγω...:D
Κ θα σου δωσω και το κατιτις να ειμαστε οκ....:wave2:
Βοηθάτε....
Το αλλαζεις με 950 μαυρο????
Δε μου΄χει βγαλει προβλημα αλλα με περασε ενα BMX σα σταματημενο...
Αντε με τα Αυστριακα σαραβαλα...:bigcry:
:rotflmao:
δεν μπορω να γραψω πολλα τωρα γτ πρεπει να αλαξω dvd με το ενα χερι και μιλαω στο τηλ με το αλλο.............σερφαρω με την μεγαλη μυτ'μου και το τιμονι φυσικα ειναι σταθεροτατο με 240+ του klv μου (εχω ξεχαστει με 4η γτ επιασα την κουβεντα στο τηλ)
κ μην ρωτησει κανεις πως κραταω το τιμονι ναουμ..........:smokin:
α και καλο μηνα :beer:
Μηπως το αλλαζεις με 640 μοταρ σε αριστη κατασταση:confused: :smokin:
Δεν με εχει περασει κανενα BMX...Μονο μια μικρουλα μια μερα που το ειχα σε μια πλατεια περασε διπλα του με το ποδηλατακι της και το χαζευε:winka:
LOUKILOUK
01/04/2010, 16:38
:nono: ζαμέ...και το δικό μου πορτοκαλί μπουρδέλο...μαύρο είναι... :sad: :yuck:
κάνα γιαπωνέζικο δεν έχεις ρε παλικάρι? ΤΟΤΕ το συζητάμε...:wave2:
:nono: ζαμέ...και το δικό μου πορτοκαλί μπουρδέλο...μαύρο είναι... :sad: :yuck:
κάνα γιαπωνέζικο δεν έχεις ρε παλικάρι? ΤΟΤΕ το συζητάμε...:wave2:
Aμα σου δωσω το δικο μου με αυτοκολλητα yamapa:confused: :look:
Ρε το εννοει αυτος:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1713875#post1713875
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
LOUKILOUK
01/04/2010, 16:43
Aμα σου δωσω το δικο μου με αυτοκολλητα yamapa:confused: :look:
Το ποδηλατάκι το "καλό" το έχεις ακόμα?
αν χρειαστεί θα τσοντάρω και κάτι...:winka: :wave2:
Το ποδηλατάκι το "καλό" το έχεις ακόμα?
αν χρειαστεί θα τσοντάρω και κάτι...:winka: :wave2:
Το εχω δωσει ρε γαμωτο...Αλλα ξερω ποιος το εχει,θα παω να το βουτηξω αν ειναι το βραδυ...:smilea:
Κ αλλα 50 οι βαλβιδες...:winka:
Δλδ 120Ε καθε 5000χλμ...:wave2:
[/B]
Έχει και βαλβίδες το ΚΤΜ? Ααα ναι ρε το ξέχασα στις ζάντες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
01/04/2010, 16:55
Έχει και βαλβίδες το ΚΤΜ? Ααα ναι ρε το ξέχασα στις ζάντες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και στις μπροστινές μπουκάλες για εξαέρωση!:p
οταν ξεθαψα αυτο το θρεντ ουτε που φανταζομουν τι θα ακολουθουσε!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λοιπον τα κατεμια σας μιας και τα χαριζετε θα τα παρω ΟΛΑ εγω μπας και ανοιξω μαγαζι γιατι
τωρα που εμεινα ανεργος χρειαζομαι εισοδημα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
λοιπον τα κατεμια σας μιας και τα χαριζετε θα τα παρω ΟΛΑ εγω μπας και ανοιξω μαγαζι γιατι
τωρα που εμεινα ανεργος χρειαζομαι εισοδημα!!
Ασε ρε φιλαρκ'....:nono:
Θα βρεις το μπελα σου σε λεω με δαυτα...:mad: Αστα να πανε στο διαολο τα παρταλια...:yuck:
Ασε ρε φιλαρκ'....:nono:
Θα βρεις το μπελα σου σε λεω με δαυτα...:mad: Αστα να πανε στο διαολο τα παρταλια...:yuck: παντως μεσα δεν προκειτε να μπω καθως το εμπορευμα θα το εχω αποκτησει δωρεαν! ετσι και καλα να μην πανε
οι δουλειες και να μου κανουν κατασχεση θα κατασχεσουν μια ντουζινα μηχανακια που ουτε καν τα εχω πληρωσει!!
αρα τι χανω? τιποτα!!
LOUKILOUK
01/04/2010, 17:20
παντως μεσα δεν προκειτε να μπω καθως το εμπορευμα θα το εχω αποκτησει δωρεαν! ετσι και καλα να μην πανε
οι δουλειες και να μου κανουν κατασχεση θα κατασχεσουν μια ντουζινα μηχανακια που ουτε καν τα εχω πληρωσει!!
αρα τι χανω? τιποτα!!
Δηλαδή θα το στείλεις το εισητήριο...?
άντε να σε δω πασσά μου...
υ.γ. τώρα που είσαι και άνεργος είναι καλή μπίζνα... θα περνάει δημιουργικά ο ελεύθερος χρόνος σου...θα σκουπίζεις λάδια, θα συμπληρώνεις DOT, θα σηκώνεις ανορθωτές και ένα σωρό άλλα... :winka: :wave2:
παντως μεσα δεν προκειτε να μπω καθως το εμπορευμα θα το εχω αποκτησει δωρεαν! ετσι και καλα να μην πανε
αρα τι χανω? τιποτα!!
Αδερφέ, δεν τα λογάριασες καλά.
Θα πρέπει να δίνεις και εγγύηση σε ότι πουλάς:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Αδερφέ, δεν τα λογάριασες καλά.
Θα πρέπει να δίνεις και εγγύηση σε ότι πουλάς:rotflmao: εεε τωρα!! θα μου φερνουν το μηχανακι πισω και εγω θα τους δινω αλλο!
Hillbilly
01/04/2010, 22:47
εεε τωρα!! θα μου φερνουν το μηχανακι πισω και εγω θα τους δινω αλλο!
πιο πολλα θα βγαλεις αν το πεξεις παλιατζης.:rotflmao: ειναι και καμποσα κιλα.
Αυτα ειναι!!!!
Tετοια εμπειρια απ΄τα 14 για να καταληξεις στο ΦΜΞ???
Χαμενη μου φαινεται πηγε...
Μ΄αυτα που γραφονται εδω εχουμε τραβηξει ολο τον κοσμο απ΄το θρεντ με τη ΔΙ.ΑΣ.!!!!!!:beer:
Εδω ομολογω προβληματιστηκα πασχαλιατικα ............. οντως μετα απο τετοια εμπειρια ........ γιατι πηρα FMX? .......... Ποιος πραγματικα μπορει να πει ....... Τι εχασα ??????? και τι Κερδισα.......??????
Εδω ομολογω προβληματιστηκα πασχαλιατικα ...
Εγω και Χριστουγεννα να ηταν θα προβληματιζομουν παντως...:p :p :p
Ελα πονηρε ....... μετα το στρατο το καλητερο παιδι θα γινεις .........
Εγω ξερω γιατι το πηρα .......... Ρητορικη ειναι η ερωτηση .........
Ρητορικη ειναι η ερωτηση .........
Τροφη για προβληματισμο θα ελεγα...:smokin:
πολυ προβληματιζεστε εδω μεσα!! καλο αυτο, με κανει και χαιρομαι που
συνομιλω με προβληματικα ατομα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προβληματικα ατομα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προβληματισμενα ρε προβληματικε...:a26: :a26: :a26: :a26: :a26:
α ρε φλωροι ολοι εδω μεσα παρτε κανα ιταλικο να νιωσετε...
κρυοτσουτσουνοι αυστριακοι_vs_κοντοτσουτσουνοι ιαπωνεζοι'
πλακα εχετε
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
α ρε φλωροι ολοι εδω μεσα παρτε κανα ιταλικο να νιωσετε...
κρυοτσουτσουνοι αυστριακοι_vs_κοντοτσουτσουνοι ιαπωνεζοι'
πλακα εχετε
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Καλυτερα κρυοτσουτσουνος φιλαρκ' παρα κοντοτσουτσουνος...:winka:
Το πολυ πολυ την πεταω στα μικροκυματα 3 λεπτακια και ετοιμη...:wacko:
Την κοντη τι να την κανω:confused: Να την κλεισω στην χαραμαδα της πορτας και να παω τρεχοντας στην αλλη ακρη:confused: :look: :hypnotize :uplate:
Την κοντη τι να την κανω:confused: Να την κλεισω στην χαραμαδα της πορτας και να παω τρεχοντας στην αλλη ακρη:confused: :look: :hypnotize :uplate:
τι να σου πω ρε εγω ειπαμε δε ξερω απο αυτα...
αλλα απ'οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ, κρυο και κοντο ειναι αλληλενδετα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
απ'οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ
Ξερουμε ξερουμε Πρωταπριλια σημερα...:p :p :p :p :p
Ξερουμε ξερουμε Πρωταπριλια σημερα...:p :p :p :p :p
ειμαι παλιοημερολογιτης σορυ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προβληματισμενα ρε προβληματικε...:a26: :a26: :a26: :a26: :a26: το ξερω πως ειναι το σωστο!! αλλα αν το ελεγα σωστα δεν θα εκανα χουμορ :rotflmao: :wave2:
δεν θα εκανα χουμορ :rotflmao: :wave2:
Eνω εγωωωωωωωωωωωωωωωω:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
what the fuck? :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
απλα δν υπαρχει .....
:ποιοςτελείωσεταποπκορνμαλάκες:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:ποιοςτελείωσεταποπκορνμαλάκες: παρε να 'χεις!!!
194287
παρε να 'χεις!!!
υχαριστωωωωώ
:a014: :a014: :a014: