View Full Version : ΟνΟφαδικο (Πανελληνιο) τριημερο στ' Αγραφα
Απο το Κεράσοβο παιρνουμε τον δρομο που παει για Χρύσω, που μετα τις εγκαταστασεις "αναψυχης" του χωριου γινεται χωματινος.
Κινειται ισοϋψως περιπου μεταξυ 970 και 1050 μετρων για τα πρωτα 2/3, για να αρχισει να κατηφοριζει ελαφρα μετα μεχρι τα 820μ της διασταυρωσης.
Στην διασταυρωση, οπου αριστερα παει για Χρύσω και δεξια για Καρπενήσι, κανουμε δεξια και συνεχιζουμε χωματινα το κατεβασμα μεχρι τα 580μ οπου συνανταμε την ασφαλτο.
Στην ασφαλτο στριβουμε αριστερα με κατευθυνση προς την Δάφνη.
Κατεβαινουμε λιγο ακομα μεχρι τα 420μ για να περασουμε το ρεμα του Γαυρενίτη, απο γεφυρα τυπου Μπέλεϋ.
(Σημειο φωτο "7" σε Χαρτη 7)
48795
Ο δρομος που στριβει κι ανεβαινει αμεσως μετα, δινει την δυνατοτητα στους πρωτους, να σταματησουν και να φωτογραφησουν ...
48796
... τις μηχανες που ερχονται και περνουν την γεφυρα. :cool:
48797
Κι η ομαδα συνεχιζει ... :smilea:
48798
... ανεβαινοντας ελαφρα μεχρι τα 600μ της Δάφνης.
Λιγο πριν την εξοδο του χωριου, πιανουμε (δυσδιακριτο) χωματοδρομο ...
(Σημειο φωτο "5" σε Χαρτη 7)
48799
... που αφου στην αρχη περναει μεσα στα δεντρα, μετα απο λιγο βγαινει σε πιο ανοικτο τοπιο, συνεχιζοντας το κατεβασμα προς τον Μέγδοβα (Ταυρωπό) ...
(Σημειο φωτο "8" σε Χαρτη 7)
48800
... τον οποιο περναμε στα 300μ, απο την γεφυρα της Παπαδιάς (ομωνυμο χωριο πιο Νοτια), κι αρχιζουμε το ανεβασμα μεχρι τα 700μ που συνανταμε την ασφαλτο.
Ο χωματινος που ανεβαινει προς την ασφαλτο στα 700μ, καθως κι ο ασφαλτινος δρομος, φαινονται ξεκαθαρα στην προηγουμενη φωτο ... :D
Ασφαλτινα τωρα συνεχιζουμε ανεβαινοντας μεχρι τα 900μ τραβερσαροντας τις Βορειες πλαγιες του Τυμφρηστού, σε μια καταπληκτικη διαδρομη.
Περναμε πανω απο τους Δομιανούς και λιγο μετα ο Γιωργος (gixxerpap) σταματαει για να φωτογραφισει το ομορφο τοπιο, αλλα και το κονβόι των μηχανων ...
(Σημειο φωτο "1" σε Χαρτη 8)
49002
... που περνανε απολαμβανοντας το τοπιο.
(Σημειο φωτο "1" σε Χαρτη 8)
49003
Λιγο πιο περα και σε 850μ υψομετρο, πανω απ' την Αγ. Παρασκευή, σε μια στροφη βρισκεται, απο πολλααα χρονια παρατημενο, ενα απ' τα παλια λεωφορεια του Ευρυτανικου ΚΤΕΛ. Απο αυτα που φορτωμενα με μπαγκαζια στην σκεπη, αγκομαχουσαν στους χωματοδρομους που τωρα περνουσαμε εμεις ασφαλτινα. :rolleyes:
Μεχρι πριν απο εναμιση χρονο το λεωφορειο στεκοταν κανονικα στις ροδες του. Ποιοι και γιατι το "τουμπαραν" μην με ρωτατε.
(Σημειο φωτο "2" σε Χαρτη 8)
49004
Η θεα απο το σημειο ειναι πολυ ωραια, οπως φαινεται κι απ' το "κολαζ" που προσπαθησα να κανω ...
Οι βορειες πυκνοδασομενες πλαγιες του Βελουχιού (Τημφρηστού) με τις κορυφες απο πανω τους το Σεϊντάνι (2312μ) προς τ' αριστερα και το Συμπεθεριακό (2115μ) πιο δεξια και κοντα μας, καθως και η κρυμενη μεσα στα δενδρα (κατω απ' τα ποδια μας σχεδον) Αγ. Παρασκευή σε συνδιασμο με την Αγ. Τριάδα στο βαδος αριστερα, συνθετουν την ομορφη εικονα.
49005
Το παλιο λεωφορειο εδωσε αρκετες εικαστικες αφορμες ...
49006
... χωρις ομως η ιδια η φυση να πηγαινει πισω.
49007
Τελος, ο δρομος, οι μηχανες και οι αναβατες τους ...
49008
... ηταν παντα το αγαπημενο θεμα των φωτογραφων.
49009
Πολλοι, χαρουμενοι αναβατες ...
49010
... αλλα και φωτογραφοι! Πολλοι φωτογραφοι ρε παιδι μου ... :sick:
:lol: :rotflmao: :lol:
49011
Ενα (απολαυστικο) τσιγαρο μετα ξεκιναμε προς την Αγ. Τριάδα.
Στην εισοδο του χωριου στα 750μ συνανταμε διασταυρωση και στριβουμε αριστερα για Πετράλωνα και Χόχλια.
Κατεβαινουμε μεχρι τα 650μ για να περασουμε το Αγιοτριαδίτικο ρεμα και ξανανεβαινουμε μεχρι τα Πετράλωνα στα 820μ.
Συνεχιζοντας ασφαλτινα φτανουμε στα Χόχλια (910μ), οπου πριν απ' το τελος του χωριου τελειωνει κι ασφαλτος. :cool:
Στα 2 χιλιομετρα εξω απ' το χωριο, κι ενω οδηγαμε μεσα στα ελατα και στην ερημια, βλεπουμε αυτο! :eyepop:
(Σημειο φωτο "3" σε Χαρτη 8)
49012
Σταση λεωφοριου? :confused:
Οχι βεβαια ...
Ειναι σημειο για ξεκουραση και απαγγιο για τον ταξιδιωτη στα 1050μ, απεναντι ακριβως απο την βρυση που προσφερει την δροσια της απλοχερα σ' ολους τους ταξιδευτες (ακομα κι αν αυτοι προτιμουν την μπυρα). :wacko:
(Σημειο φωτο "3" σε Χαρτη 8)
49013
Σε δρομο "θερινης βατοτητας" (οπως ονομαζεται), με τα σημαδια απο τις ξεραμενες λασπες ορατα, αλλα και πολυ λιγες που δεν εχουν ξεραθει ακομα, ανεβαινουμε μεχρι τα 1150μ.
Κινουμαστε για λιγο ισοϋψως μεσα σε πολυ πυκνο και σκοτεινο ελατοδασος, πριν βγουμε σε "ανοικτο" και προσηλιο μερος κι αρχιζουμε το κατεβασμα μεχρι τα 900μ της Βράχας.
(Σημειο φωτο "4" σε Χαρτη 8)
49014
Φτανουμε μεχρι το μικρο καφενειο (αυτο με το φως στην φωτο ειναι το καφενειο, που παει το μυαλο σας? :mad: ) για συνεννοησεις.
49015
- Πισω ερχονται 20 πεινασμενοι αγριανθρωποι, πως θα μπορεσουμε να τους συγκρατησουμε? :( :lol:
Η κοπελια που εχει εδω κι ενα χρονο το καφενειο ηταν πολυ εξυπηρετικη, κι αφου καλεσε σε ενισχυσεις θειαδες και ξαδελφες, επεσε με τα μουτρα στο τηγανι.
Η παραγγελεια ηταν απλη "ετοιμαζε ΟΤΙ εχεις, ΑΚΟΠΑ"! :lol:
Το μαγαζι εκτος του οτι ηταν μικρο εκανε και μια ανακαινηση κι ετσι κουβαλησαμε (μονοι μας, μιας κι η κοπελια δεν προλαβαινε) τραπεζακια και καρεκλες στην μικρη πλατεια-μπαλκονι απ' εξω ...
49016
... κατω απ' τον πλατανο (που τωρα εβγαζε φυλλα) κι αφου στρωσαμε, περιμεναμε τους υπολοιπους.
49017
Ο κοσμος καταφθανει σιγα-σιγα και λογω της στενοτητας του χωρου ...
49018
... με την βοηθεια του παρκαδορου Χρηστου, στριμωχνουμε οσο γινεται τις μηχανες.
49020
Εχουν ερθει ολοι τωρα πια και με την συνοδεια των πρωτων υγρων, εχουν αρχισει τα γελια κι οι φωτογραφισεις.
49021
Ιδιαιτερη μνεια πρεπει να δοθει στον ερωτα του Σουπερ Γκουφ... εεε... Σουπερ Κωστα ηθελα να πω, με το ΒρωμιαροDR, οπως εξαλλου φαινεται και σε ενα τελευταιο βιντεακι (http://rapidshare.de/files/20602904/Vraha.MPG.html) του Σπυρου.
49022
Μ' αυτα και μ' αυτα ομως αρχισαν να ετοιμαζονται και τα φαγια ...
Και μιας και υπηρχε ελλειψη "προσωπικου" ... :sick:
Παμε τραγουδιστα! :o
Η πιο καλη γκαρσονα ειμ' ο Εντουραααας ...
:lol: :rotflmao: :lol:
49023
Κι αρχισε το φαγοποτι του αποχαιρετισμου που (για αλλη μια φορα) ειχε πολλα γελια και πλακες.
Μεχρι που μας περασαν και καποιες ιδεες, να κατσουμε καποιοι εκει το βραδυ, οι οποιες (δυστυχως) δεν πραγματοποιηθηκαν ... :sick:
Αν και ολοι στο τηγανι, οι μεζεδες ηταν καταπληκτικοι και ΟΛΑ τα κηπευτικα απο τον κηπο, απο κατω απ' το μαγαζι.
Εκεινο το λουκανικο με το μπουκοβο, μπορει να ηθελε μια κανατα τσιπουρο η καθε μπουκια, αλλα τεσσερεις μερες μετα ειχα ακομα την γευση του στο στομα μου ... :rolleyes:
49024
Ολα τα ωραια ομως καποτε τελειωνουν ... :sick:
Ετσι καποια στιγμη, αφου πινουμε κι ενα καφεδακι στα γρηγορα, μαζευουμε κι ετοιμαζομαστε ...
49025
... για αναχωρηση. :(
49026
Ενω η κοπελια μαζευε τα τραπεζια, αυτην την φορα φυγαμε τελευταιοι εγω κι ο Γιωργος, με πολυ βαρια καρδια, μιας και πλησιαζε το τελος της ομορφης αυτης εκδρομης.
... για αναχωρηση. :(
49027
Η διαδρομη μεχρι τα Φουρνά ειναι πανεμορφη, αλλα τωρα μου φαινοταν απαισια μιας και πλησιαζε το "αναποφευκτο".
Κατεβαινει στην αρχη μεχρι τα 710μ διπλα το ρεμα Μέγα και μετα ξανανεβαινει σιγα-σιγα για να περασει το ρεμα Γιαπούλου στην εισοδο των Φουρνών κι ανεβαινοντας αποτομα μεσα στο χωριο να περασει απ' τα 890μ της πλατειας και να συνεχισει πιο πανω μεχρι τα 1060μ οπου και βρισκει τον δρομο που παει απο το Καρπενήσι προς την Ρεντίνα.
Εδω ηταν κι ο αποχωρισμος!
Οι Βορειοι θα εφευγαν προς την Ρεντίνα (διαδρομη με μωβ βελη στον Χαρτη 8), ενω οι Νοτιοι προς τον Αη Γιώργη (διαδρομη με μπλε βελη στον Χαρτη 8).
Αφου τα δυο "μικρα" των Βορειων μοιραζονται (για τελευταια φορα) τα 5 λιτρα απ' το μπιτονι του Χρηστου, αρχιζουν οι χαιρετουρες και τα σταυροφιληματα, οι ευχες (για καλο δρομο) και οι υποσχεσεις (για επαναληψη)! :wave2:
49028
Εμεις 13μελης ομαδα πλεον, κατεβαινουμε μεσα απο ελατα προς το Παλιόκαστρο (760μ) κι απο 'κει στον Αη Γιώργη (380μ) διπλα στον Σπερχειό και πανω στον κεντρικο δρομο Λαμίας-Καρπενησίου.
Κανουμε μια σταση για νερο κι ανασυγκροτηση λιγο πιο κατω (στην διασταυρωση που παει για Γαρδίκι) και ξεκιναμε ξανα.
Λιγο η καθυστερηση να φυγουμε οι τελευταιοι, μιας κι ο Γιωργος ηθελε ν' αλλαξει κρανος...
Λιγο η καθυστερηση για την επισκευη της μπαγκαζιερας του Χρηστου (του κοπηκαν δυο βιδες κι η αριστερη μπαγκαζιερα εκανε καποιες βολτες μεσα στην Λαμία)...
Λιγο η κακη συνεννοηση...
Κι εγινε το λαθος.
Ο Γιαννης (Vstrommer71) κι ο Σπυρος εχουν φυγει για ν' ανεβουν προς τον Μπράλλο, ενω οι υπολοιποι συνεχιζουν για Καμμένα Βούρλα.
Το προβλημα ειναι οτι ενω ο Γιαννης ξερει τον δρομο για να πει προς την Πατρα απο 'κει, ο Σπυρος κινδυνευει να χαθει ... :sick:
Διορθωθηκε ομως κι αυτο, μιας κι Αφρικα ξερει καλα το ανεβοκατεβασμα της διαδρομης (ακομα και με χωματινα)! :lol:
Προλαβαινω τα δυο παιδια στο βενζιναδικο κοντα στην κορυφη της διαδρομης κι αφου αποχαιρεταμε τον Γιαννη που φευγει απο 'κει για την Πάτρα, επιστρεφουμε παρεα με τον Σπυρο μεχρι το βενζιναδικο εξω απ' τον Αγιο Κωνσταντίνο, οπου (ειχαμε πει οτι θα) μας περιμεναν οι υπολοιποι.
Αφου φουλαραμε κι εμεις, αποφασισαμε να χωρισουμε, ωστε να μην καθυστερει κανενα κανεναν στην Εθνικη, κι ειδικα τα παιδια με τα ασφαλτινα.
Σε μια σταση στο "90" ξαναβρεθηκα με καποιοι και ξαναχωρησαμε μετα απο λιγο για να φτασουμε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ στα σπιτια μας και να κλεισει με τον καλυτερο τροπο αυτο το τριημερο. :cool:
Εχω κανει αρκετες βολτες σε πολλα ωραια μερη της Ελλαδας.
Την συγκεκριμενη, για να μην θεωρηθω υπερβολικος και την πω την καλυτερη, θα πω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες που εχω κανει ποτε! :cool:
Που οφειλεται αυτη η επιτυχια?
Μα φυσικα στους συντελεστες της! :smilea:
Και ποιοι ηταν αυτοι?
Ολοι ανεξαιρετως που ειχαν ερθει με την διαθεση να αντιμετωπισουν την οποιαδηποτε δυσκολια και να ΜΗΝ την αφησουν να γινει εμποδιο στο να περασουμε καλα!
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΟΥΣ μας παιδια !!!
:smokin: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Επιτελους ΤΕΛΟΣ :wacko:
Τζεντλεμεν, εχετε τον λογο! :cool:
latris mixanis
23/05/2006, 01:33
Ένα μαγάλο μπράβο σε όλους,αποδείξατε ότι και τα μεγάλα γκρουπ μπορούν να συνεργαστούν μια χαρούλα :winka:
Τα μέρη,οι φώτο ,οι περιγραφές είναι απίστευτες και πρέπει να ομολογήσω ότι μας πείσατε να πάμε χώμα :smilea:
Πάντα τέτοια!!!
:a18: :a19: :a20: :a23: :a08: :a012: :a09: :a013:
Αν πώ οτι δεν ζήλεψα θα είναι ψέμα επίσης
ψέμα θα είναι αν πώ οτι δεν ένοιωσα και ενα σφίξιμο στην καρδιά και μια συγκίνηση
με όλες αυτές τις περιγραφές , εικόνες και βίντεο που δίνουν ενα χρώμα και μια ζωντανή γεύση της υπέροχης αυτής παρέας , θα συμφωνήσω με τον Θανάση ως προς την αναίρεση της άποψης περί μεγάλης παρέας μιας και μάλλον είμαστε της ίδιας σχολής :p .
Τα όμορφα μέρη οι όμορφες στιγμές οι δυσκολίες που ξεπερνιόνται μέσα σε τέτοιου είδους εξορμήσεις είναι δημιουργούν σχέσεις παντοτινές .
Τα ωραία δεν τελειώνουν Χρήστο ποτέ πάντα μένουν μέσα μας και είναι αυτά που μας κρατούν και μας κάνουν να θέλουμε να ξαναφύγουμε για μιά ακόμη φορά για άλλη μία "περιπέτεια".
Η άλλη Ελλάδα αυτή με τις κρυφές για τους πολλούς ομορφιές είναι πάντα εδώ κοντά η μακρύτερα δεν έχει σημασία , υπάρχει και έχει τόσα να μας δείξει που εφτά ζωές και δεν φτάνουν να χορτάσεις και να δεις , η ορεινές περιοχές θα έιναι εκεί να μας περιμένουν και να αποκαλύψουν την καρδιά τους και να γεμίσει η ψυχή μας με εικόνες
και γεύσεις .
(Μου βγήκε λίγο μεγάλο)
Ενα μεγάλο μπράβο και ενα ευχαριστώ σε όλους οσους συμμετείχαν ενεργά και προσέφεραν σε εμάς ολη αυτή την ατμόσφαιρα που επικρατούσε
Χρήστο να είσαι πάντα καλά και να μας αποκαλύπτεις αυτές τις κρυμμένες πλευρές του τόπου μας να μας μεταφέρεις στην μαγεία των βουνών και των χωμάτινων περιηγήσεων .
:beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:
SaraMaritis
23/05/2006, 08:25
:a012: :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Οσες φορεςκαι αν το κοιταω, δεν το χορταινω....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
τα λόγια είναι περιττά
πάντα να περνάτε καλά
:a23: :a23: :a23: :a23: :a03: :a23: :a23: :a23: :a23:
Αυτό δεν ήταν ταξίδι, αυτή ήταν η Οδύσσεια.
Είμαι σίγουρος ότι ήταν απίστευτη εμπειρία.
Φανταστικά μέρη. Μάλιστα αυτό τον καιρό έψαχνα διαδρομή και πληροφορίες για το πως θα πάω με το αυτοκίνητο στα Άγραφα, οπότε το οδοιπορικό σας ήταν ότι έπρεπε. :p για να με προιδεάσει. :eek:
Και μία απορία σχετικά με το vstorm, τι ακριβώς θα συνέβαινε αν την ώρα που η μηχανή ξάπλωσε στο ποτάμι, δεν προλάβαινε o αναβάτης της να κλείσει την λειτουργία του μοτέρ ;
Θαυμάζω την αντοχή σας και το κουράγιο σας, στο σημείο που φτάσατε στο "ιστορικό χωριό" και δεν υπήρχε μαγαζί να σας ταϊσει :bawl: :cry: αλλά όπως λέει και το signature του μονόλυκου, "Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος και δύσκολος" :a23:
Πάντα τέτοια και καλύτερα.
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Και μία απορία σχετικά με το vstorm, τι ακριβώς θα συνέβαινε αν την ώρα που η μηχανή ξάπλωσε στο ποτάμι, δεν προλάβαινε o αναβάτης της να κλείσει την λειτουργία του μοτέρ ;
Λογικά, θα λειτουργούσε ο αισθητήρας κλίσης (νομίζω στις 70 μοίρες) και θα έσβηνε ο κινητήρας.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα γέμιζε νερό το φιλτροκούτι (και πιθανόν και οι κύλινδροι..) και θα είχαμε λυσίματα μπουζί και "κούφιες" μιζιές μέχρι να καθαρίσουν οι κύλινδροι καθώς και στέγνωμα (ή αλλαγή) του φίλτρου αέρα.
(Με τον κίνδυνο πάντα να έχουν περάσει νερά, από τις αναθυμιάσεις, στο κάρτερ και να γίνει "υδρολιπαινόμενο"!!!)
:wave2: :beer: :wave2:
Μπράβο ρε Χρηστάκο !!! :a013:
Φαντάζομαι πόσο δύσκολο και χρονοβόρο θα ήταν, να αποτυπώσεις όλη την εκδρομή, με τόσο υλικό....
Το αποτέλεσμα όμως, είναι zuper !!!
Όπως είπε και ο ξάδερφος, δεν χορταίνουμε να το κοιτάμε.... :sad:
Μπράβο μας λοιπόν ! :lol:
:wave2:
gixxerpap
23/05/2006, 17:05
αυτό περιμέναμε τόσες μέρες με αγωνία???:( :( :confused:
ωραίο κύριε Χρήστο........:sick: ......ευχαριστούμε:look:
gixxerpap
23/05/2006, 17:09
ηδη εκτυπωνεται αυτουσιο, για να το δειξω σε οσους περισσοτερους γινεται!!!!!!!:D :D :D :D :D
μπραβο χρησταρα!!! χρωσταμε κερασμα!!!
ηταν σαν να ξαναεκανα την εκδρομη απο την αρχη!!!:sun:
Stergios69
23/05/2006, 17:10
Πέρασα υπέροχα...
Να 'στε καλά όλοι...
Μακάρι να ξανανταμώσουμε!
:beer: :wave2:
Καλησπερα και απο μενα
για αλλη μια φορα ευχαριστω την
παρεα για τις ομορφες και αξεχαστες
στιγμες που μου χαρισε ...
Χρηστο κι εσυ να εισαι καλα ...
και να ξαναδιοργανωθει κατι τετοιο και ...φυσικα :a20: με την περιγραφη σου και την "δουλεια" για τις φωτο και τα "βιντεα":lol:
Kostas NL
23/05/2006, 22:18
Ένα έχω να πω...
ΕΥΓΕ !!!!!!!!
:a18: :a08:
Uriah Heep
23/05/2006, 23:05
Eγώ οφείλω να παραδεχθώ, ότι δεν πίστευα με τίποτα στην επιτυχία του ταξιδιού λόγω των πολλών συμμετοχών...
Ομολογώ ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού "ψιθύριζα" λύσεις για τα επόμενα ταξίδια μιάς και είχα προδιαγράψει την αποτυχία του!
Η χημεία της "μεγάλης παρέας" και η δίψα για το "κοινό ζητούμενο" ανέτρεψαν κάθε προγνωστικό!
Την "ευθύνη" για την ανέλπιστη και συναρπαστική επιτυχία του ταξιδιού την είχαν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συμμετέχοντες.
"Βαρύτερες ευθύνες" καταλογίζω στους κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση ηθικούς αυτουργούς crs-k και oldman, που χωρίς την "γλυκιά τους τρέλλα", ότι ζήσαμε, θα ήταν ακόμα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο σε μιά άκρη του μυαλού μας...
Από βάθους καρδίας σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
:beer: :beer: :beer:
Vstrommer71
23/05/2006, 23:28
Κλαψ,λυγμ τελειωσε και ηταν ΛΙΓΟ...
ΟΜΩΣ....
Πότε θα λαβει χωρα το νουμερο 2 ΟΕΟ????
H.A.Balafoutre
24/05/2006, 02:00
Δεν μπορώ παρά να υποκλειθώ στην πεμπτουσία της μοτοσικλετιστικής ιδέας.
H.A.Balafoutre said for the ΟνΟφάδικο (Πανελλήνιο) τριήμερο στ'Άγραφα.
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
H.A.Balafoutre
24/05/2006, 02:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δεν μπορώ παρά να υποκλειθώ στην πεμπτουσία της μοτοσικλετιστικής ιδέας.
H.A.Balafoutre said for the ΟνΟφάδικο (Πανελλήνιο) τριήμερο στ'Άγραφα.
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Ίσως το μόνο που θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτό που κάνατε θα ήταν μια συμμετοχή μου στις 24 ώρες του Le Man.
DimChios
25/05/2006, 09:06
...μήν αρχίσω με ευχαριστίες!
Κανείς μας πιστεύω δεν το έκανε για να "ευλογήσει τα γένια του!
Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία! Μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρία!
Ένα ταξίδι από αυτά που σου ανοίγουν την όρεξη να κανονίσεις το επόμενο!
Δέν με ενδιέφερε για το πού θα πάμε, από πού θα πάμε και άν θα περάσουμε απ' το ένα ή το άλλο χωριό!
Έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον πλοηγό και τις σκούπες, τέτοια φιλία με κάποιους άλλους, τέτοια εκτίμηση σε ορισμένους τρίτους, κάποιους που δεν γνώριζα ώς τότε κέρδισαν τη συμπάθειά μου πολύ γρήγορα, που ήμουν τόσο σίγουρος πως ό,τι και να γινόταν θα πέρναγα καλά!
Τέτοιες εναλλαγές τοπίων σε τόσο μεγάλη συχνότητα δέν θυμάμαι από πότε είχα να δώ! Τα ασφάλτινα αυτο-μοτο-ταξίδια που έχω κάνει δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό!
Βεβαίως κάθε ταξίδι είναι διαφορετικό από το άλλο και είναι πολύ οι παράγοντες που το κάνουν τέτοιο, όμως ένα σαν και αυτό σε κάνει να καταλαβαίνεις πόσα διαφορετικά υπάρχουν και μπορείς να πραγματοποιήσεις!
Η περιγραφή ενός ταξιδιωτικού δεν είναι απλή υπόθεση! "Χάνει" πολύ απ την πραγματικότητα! Για εμάς που το ζήσαμε, υπάρχει μές τη μνήμη μας και τα συναισθήματα είναι ακόμη χαμένα ανάμεσα σε έλατα, ποτάμια, χωματόδρομους και κλειστά στροφιλίκια! Για εσάς ευτυχώς υπάρχει ο Χρήστος crs-k που έχει το ταλέντο να μεταφέρει πολύ καλά!!!
Τελικά, αυτός ο άνθρωπος, [B]ευτυχώς[B] υπάρχει για όλους μάς!
Ξέρουμε όλοι πως άν δεν ήταν αυτός....Είναι όμως που το αγαπάει αυτό που κάνει και αυτός είναι ο λόγος της επιτυχίας κάθε ταξιδιωτικού του!
Το γέλιο που ρίξαμε ήταν το κάτι άλλο, η παρέα όλη με ένα χαμόγελο μονίμως και όλοι μάθαμε πράγματα απ' τους εμπειροτέρους!
Να είμαστε όλοι πάντα καλά να κάνουμε τέτοια όνειρα πράξη και να γνωρίζουμε ανθρώπους "όμορφους", χαρούμενους και ανιδιοτελείς!
Ένας τέτοιος άνθρωπος ελπίζω πως ήμουν κι εγώ, για έναν-έναν από εσάς ξεχωριστά, σε αυτό το 3ήμερο!!!
Τους χαιρετισμούς μου σε ΟΛΟΥΣ σας!
Δημήτρης Ελευθερίου
DimChios (Από Χίο) :lol: :lol:
:beer: :beer:
Τώρα (για να πω την αλήθεια...) εγώ ΔΕΝ κατάλαβα αν περάσαμε καλά ή όχι ...
(μάλλον φταίει που ήμουν αναγκασμένος σε όλη την διαδρομή να σταματάω και να μαζεύω τα άδεια μπουκάλια μπύρας ενός μπ@ύστη, ο οποίος (μπ@ύστης) κατανάλωνε ΣΑΦΩΣ περισσότερα λίτρα μπύρας ανά χλμ από ότι βενζίνη ...)
Giannis_L
25/05/2006, 18:26
Μπραβο παιδια...Ευγε !!
Συγχαρητήρια !!
Μικρή Λουλού
26/05/2006, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τώρα (για να πω την αλήθεια...) εγώ ΔΕΝ κατάλαβα αν περάσαμε καλά ή όχι ...
(μάλλον φταίει που ήμουν αναγκασμένος σε όλη την διαδρομή να σταματάω και να μαζεύω τα άδεια μπουκάλια μπύρας ενός μπ@ύστη, ο οποίος (μπ@ύστης) κατανάλωνε ΣΑΦΩΣ περισσότερα λίτρα μπύρας ανά χλμ από ότι βενζίνη ...)
ναι ρε Γερο !!! τον θυμασαι τον μπουστη??? σαν να τον βλεπω μπροστα μου τωρα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
26/05/2006, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
ναι ρε Γερο !!! τον θυμασαι τον μπουστη??? σαν να τον βλεπω μπροστα μου τωρα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καθρέφτης; :a13: :a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετα απο προταση του Θαναση και δικια μου, η παρουσα εκδρομη κριθηκε "αξιολογη" και αυτην την στιγμη φιλοξενειται στο site του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε (http://www.symofe.gr/) (Συνδεσμος Μοτοσυκλετιστικης και Φωτογραφικης Εξερευνησης), κατοπιν εγκρισης ΟΛΩΝ των συμμετεχωντων (με ΠΜς), και με τον τιτλο "Ιντερνετική παρέα σε real time βόλτες!!!". :cool:
Ιδιαιτερα συγχαρητηρια στον Κωστα (BELZEBOULIS) του οποιου φωτογραφια, κοσμει αυτην την στιγμη την 1η σελιδα του site! :a10:
:smokin: :beer: :wave2:
adam_tsouk
27/05/2006, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ιδιαιτερα συγχαρητηρια στον Κωστα (BELZEBOULIS) του οποιου φωτογραφια, κοσμει αυτην την στιγμη την 1η σελιδα του site! :a10:
:smokin: :beer: :wave2:
σορυ για το ασχετο αλλα... η φωτογραφια που λες ειναι εκεινος ο παπους με το σαπιο?
:confused:
adam_tsouk
27/05/2006, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
σορυ για το ασχετο αλλα... η φωτογραφια που λες ειναι εκεινος ο παπους με το σαπιο?
ενταξει, το βρηκα, σβηνε!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ακριβως! :cool:
adam_tsouk
27/05/2006, 08:11
Ακριβως! :cool:
ασε γιατι σας τα εχω μαζεμενα....
δε σας ειχα πει να περασετε χαλια;
ηπηγατε, περασατε γαματα, γινατε διασημοι (λεμε τωρα-ψωναρες) και δε σταματατε να ανανεωνετε το ποστ!
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:mad: :mad: :mad:
:bigcry: :bigcry:
(Ξανα)Υπενθιμιζω ...
Για "φιλικη κουβεντουλα" αποτανθειτε εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23259) ... :D
Εκ της διευθυνσεως :cool:
Dodok edessa
27/05/2006, 10:11
και ξαναχωρησαμε μετα απο λιγο για να φτασουμε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ στα σπιτια μας και να κλεισει με τον καλυτερο τροπο αυτο το τριημερο. :cool:
αυτό λοιπον ειναι το ζουμι της εκδρομής μας .!!!
Γυρίσαμε ολοι στα σπίτια μας ,στις οικογενειες μας γεροί,γεματοι ενεργεια,και κατα πολυ πλουσιοτεροι μέσα μας ..:sun:
Αυτο που θα μεινει μέσα μου για πάντα ειναι ο τρόπος που έδεσε μια παρεα 21 αγνώστων τόσο αμεσα ,λες και καναμε μαζι την θητεια μας δυο χρόνια.
Και για να μην αρχισω τα σάλια μάλια ,αυτο που θα μεινει πολυ ΕΝΤΟΝΑ μεσα μου , ειναι το συναισθημα του αποχωρισμου ..ηταν ενα ειδος απωλειας για μένα !!
Καλη ανταμωση λοιπον,θα τα λέμε παρεουλα απο εδω μέσα οπως και παλια .
Νασται ολοι καλα!
ΑΑ! ξεχασα να πω οτι κατι ακομα που δεν θα ξεχασω ποτε !
Το ροχαλητο του Ντερτι μοτο:mad: :mad: ακομα εχω εφιάλτες :lol: :rotflmao: :lol:
49864
Ωραιοι Ανθρωποι !!!
Ωραια μερη !!!
Και μακαρι με ενα ογκωδες πορτοκαλι πραμα, να καταφερω να σας ακολουθησω και εγω καποιο διημερο !!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ !!! :D
:beer: :beer:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Όσες μέρες έκαναν να το κανονίσουν,
Οσες μέρες έκαναν να πάνε και να’ρθουν,
Τόσες μέρες έκαναν και να το γράψουν.
Νισάφι πιά.
Πρέπει να το πάρετε απόφαση, ότι και τα καλά τελειώνουν κάποτε.
Άντε βγάλτε κανένα καινούριο δρομολόγιο και αφήστε της αναμνήσεις.
Κωλόπαιδα. Για να ζηλεύουμε σε συνέχειες το κάνετε Ε?
Τι σκατα, καποτε θα ακολουθησω και γω σε τετοιες βρωμοκαταστασεις...
costas81
06/07/2006, 13:36
ζηλευω λεμε!!!!!!!!!
Μικρή Λουλού
07/07/2006, 21:04
ξερω οτι φαινεται αστειο τωρα...
ξερω οτι μπορει να ερμηνευθει ποικιλοτροπως..
αλλα το γραφω στ'αρχιδια μου για να μπορεσω να πω οτι για μενα ηταν απο τις πιο ολοκληρωμενες εμπειριες μου σε πολλα επιπεδα.
σημερα εκατσα και το ξαναειδα ολο..
θα φανει αστειο,αλλα το ξαναεζησα..΄
ξερω οτι ποτε δεν ειναι σιγουρο οτι θα επαναληφθει και ας βαλεις τους οποιουσδηποτε κανονες για να το σιγουρεψεις
και φυσικα,ακομα και τους ιδιους συντελεστες.
ειναι απο αυτα που συμβαινουν ισως μοναδικα.
2 πραγματα μονο μου μενουν τωρα που τελειωσα να το ξαναβλεπω.
1ον οτι αισθανομαι καποιους ανθρωπους πολυ κοντα μου,ασχετως και αν το ενοιωσα και τοτε.(εδω μιλαω και ειδικα για καποιους Βουλγαρους)
2ον και για την ικανοτητα του Χρηστου να με ξαναφερνει ακριβως στην ιδια διαθεση διαβαζοντας την περιγραφη-αφηγηση του..
για ολα αυτα λοιπον,αισθανομαι την υποχρεωση να πω οτι αν επαναληφθει κατι τετοιο στην μιζερη ζωη μου,θα θεωρω τον εαυτο μου προυχοντα.
ποτε δεν εχω δει τοσους μαλακες μαζεμενους για 2 1/2 μερες...:lol:
makis206
07/07/2006, 23:49
ξερω οτι φαινεται αστειο τωρα...
ξερω οτι μπορει να ερμηνευθει ποικιλοτροπως..
αλλα το γραφω στ'αρχιδια μου για να μπορεσω να πω οτι για μενα ηταν απο τις πιο ολοκληρωμενες εμπειριες μου σε πολλα επιπεδα.
Θάνο, αυτό φάνηκε και σε εμάς που δεν είχαμε καμμία σχέση με το τριήμερο και το παρακολουθήσαμε σαν να το ζήσαμε.
Μπορέσαμε και καταλάβαμε οτι ήταν μοναδικό για όλους σας.
Το νοιώσαμε αδερφέ !
Κι εύχομαι να το ξαναζήσετε και εσείς αλλά και όλοι μας !
Αλλά στη ζωή αυτό που αξίζει είναι το απρόοπτο και όχι το προσχεδιασμένο, ας είμαστε καλά και τα ωραία πάντα καρτερούν !
:beer: :wave2: :beer:
.......................................
2ον και για την ικανοτητα του Χρηστου να με ξαναφερνει ακριβως στην ιδια διαθεση διαβαζοντας την περιγραφη-αφηγηση του..
.......................................
Να 'σαι καλα φουλη ... :blush:
Dodok edessa
08/07/2006, 08:06
1ον οτι αισθανομαι καποιους ανθρωπους πολυ κοντα μου,ασχετως και αν το ενοιωσα και τοτε.(εδω μιλαω και ειδικα για καποιους Βουλγαρους)
Να 'σαι καλα φουλη ... :blush: :lol: :rotflmao:
,αισθανομαι την υποχρεωση να πω οτι αν επαναληφθει κατι τετοιο στην μιζερη ζωη μου,θα θεωρω τον εαυτο μου προυχοντα.
Και γι'αυτό ρε φούλη ξυπνάς τον κόσμο Σαββατιάτικα ???
:smokin: :smokin: :smokin:
Vstrommer71
10/07/2006, 23:03
ποτε δεν εχω δει τοσους μαλακες μαζεμενους για 2 1/2 μερες...
Ευχαριστουμε Ταναση,να'σαι καλα!:smokin:
Κι εμεις σ'αγαπαμε γιατι ειμαστε και φιλοζωοι:D :D :D :D
Tώρα επειδή ειλικρινά στις τόσες φωτογραφίες που είδα και συνταξίδεψα μαζί σας δεν βρίσκω τη διάθεση να ψάχνω για λόγια ούτε για φατσούλες..
απλά....πως να το πω...
γαμάτο....
και..φυσικά ΜΠΡΑΒΟ... και στους συμμετέχοντες και στην οργάνωση και στην όμορφη παρουσίαση στο site...
και ας μην ξεχνάμε ότι πολλοι δεν γνωριζόσασταν, αλλά η ομορφιά και η καλή διάθεση πάντα είναι θετικοί παράγοντες....:beer: :beer: :beer: