Σύνδεση

View Full Version : Θέλω δουλειά!!!

pipis
18/05/2006, 13:25
Για Φέτος λεω να αλλαξω σκηνικο... Θελω να φυγω με μια φιλη μου να παω σε ενα νησακι να δουλεψουμε ειτε σε club ειτε σε cafe.(και beach bar να ειναι no problemo :a8: :a8: :a8: ερε τι εχω να δω εκει!!!) αφου ετσι και αλλιως τον νοεμβρη παω φαντ... φαντ... δεν βγαινει απο τα χειλη... τελος παντων εχω δουλειες για 1 χρονο! και μετα οπως ολοι ξερουμε no more lies... Αν κανεις ξερει τιποτα ας το πει. Παω οπου να ναι κανενα προβλημα. Θα προτημησω βραδυνη δουλεια. Και εγω και η κοπελα εχουμε πολλη εμπειρια και προυπηρεσια στον χωρο που ζηταμε δουλεια! Α!!! Αν ξερει κανεις που να ψαξω εκτος απο χρυση ευκαιρια ας το πει. Α και χρυσες αγγελιες.(Γλυτωσα λιγο spam:D :D )

Leipsippos
18/05/2006, 13:39
Δηλαδη θες διακοπες το καλοκαιρι σε νησι και διακοπες μετα για 1 χρονο στην Ελλαδα με εξοδα του δημοσιου, ωραιος!! I go you! σε παω!! :beer: Καλη τυχη παντως στην αναζητηση!

Χωμάτινος
18/05/2006, 13:39
Εργαζόμουν στη Σαντορίνη γιά 4 χρόνια ως barman και εκ πείρας σου λέω το εξής, αν πάτε τελείως χύμα από τέλη Μαΐου εώς τέλη Ιουνίου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε. Απλά μπαίνεις και ρωτάς, τόσο απλά.
Ο Ιούνιος είναι η περίοδος που αρχίζει να "ανεβαίνει" η κίνηση και ως εκ τούτου όλοι χρειάζονται επιπλέον προσωπικό.

Μην το φοβάσαι, είναι σιγουράκι σΕ λέω.

Α! το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτήν την περίοδο αποκλείεται να βρείτε σπίτι σε κεντρικό σημείο, οπότε πρέπει να έχεις όχημα, αλλά γιά να είσαι σε αυτό το forum υποθέτω ότι έχεις.

Α ρε τυχεράκια.. :beer:

Tropeas
18/05/2006, 13:44
Όπως τα λέει ο Χωμάτινος,
Εδώ πέρνουν αλλοδαπούς με 1400? αλλά μιλάμε για πολλές ώρες...έτσι? και πας για να περάσεις καλά ταυτόχρονα δουλεύοντας , ο στρατός μετά θα σε ξεκουράσει... προσοχή και προφυλάξεις... ;) :wave2:

EVI
18/05/2006, 13:45
αυτα ειναι.....................

οσοι φιλοι μου το εχουν κανει εχουν περασει καταπληκτικα το καλοκαιρι τους

ενας μαλιστα ειχε βρει ενα beach bar και ο ιδιοκτιτης του ειχε δωσει μια καμαρα να κοιματε ακριβως διπλα

τι καμαρα ενα μικρο σπιτακι

τσαμπα υπνος τσαμπα φαι στη ταβερνα διπλα που ηταν του ιδιου και δουλεια στη παραλια με μαγιο μπανιο κλπ κλπ και εβγαζε και τα λεφτακια του

ΤΕΛΕΙΑ

Χωμάτινος
18/05/2006, 13:51
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ !!!

Μην κάνεις συμφωνίες του τύπου "θα σου δίνω λίγα και τα πολλά θα τα πάρεις στο τέλος" ή "θα πληρώνεσαι κάθε μήνα".
Επιδίωξε να πληρώνεσαι κάθε εβδομάδα ή 15μερο το πολύ! Άκου τον παλιό. :winka: :beer:

pipis
18/05/2006, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ο στρατός μετά θα σε ξεκουράσει...

προσοχή και προφυλάξεις... ;) :wave2:

Τι εννοεις στρατος???? Στρατο θα παω???? Γιατι δεν μου το λεγανε???? :cry: :cry: :cry: :bawl: :bawl: :bawl:

Οσο για προφυλαξεις ξερω... Παντα κρανος;) ;) ;)

Καποιος mod ας το σβησει. Sorry

pipis
18/05/2006, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ο στρατός μετά θα σε ξεκουράσει...

προσοχή και προφυλάξεις... ;) :wave2:

Τι εννοεις στρατος???? Στρατο θα παω???? Γιατι δεν μου το λεγανε???? :cry: :cry: :cry: :bawl: :bawl: :bawl:

Οσο για προφυλαξεις ξερω... Παντα κρανος;) ;) ;)

Αυριο παω Συρο χυμα στο κυμα μπας και βρω κατι... Ας ελπισουμε!! Thanks παντως

Χωμάτινος
18/05/2006, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
..Οσο για προφυλαξεις ξερω... Παντα κρανος;) ;) ;)

Και γάντια! Και γάντια! :rotflmao:

adam_tsouk
18/05/2006, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Και γάντια! Και γάντια! :rotflmao:

:rolleyes:

και καποτες, οι τουριστριες ειναι βρωμιαρες!

:lol: :lol:

Καλη τυχη......

:wave2:

airamhag
18/05/2006, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:rolleyes:

και καποτες, οι τουριστριες ειναι βρωμιαρες!

:lol: :lol:

Καλη τυχη......

:wave2:

ayto to paidi pia...ts ts ts ts...

adam_tsouk
18/05/2006, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ayto to paidi pia...ts ts ts ts...

ποιος; ποιος;

εγω ακουστα εχω μονο επειδη εκανα παραμεθωριο!

:lol: :lol: :lol: :lol:

pipis
03/06/2006, 17:20
Μετα απο πολυ search και πολλες εφημεριδες τελικα βρηκα δουλεια κ εγω κ η φιλη μου σε ενα καφε-μπαρ στην Συρο! Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα απο το νησι αλλα οτι κ να ΄ναι Αθηνα δεν θα ειναι σιγουρα!!!!!!! Ασε που οταν βγηκα εκτος Ερμουπολης αλλαζε το σκηνικο. Πηγα κ για δοκιμαστικο κ ολα καλα! Αυτα....
Δεν τα ειπα για να ζουλεψετε αλλα για να χαρειτε!!!! Αντε κ καλο καλοκαιρι σε ολους!!! :sun: :sun: :wave2: :wave2: :wave2:

Αλλα τι να ζηλεψετε οπως διαβασατε τον Νοεμβρη παω φαντ@#%***/@ρος.....

gcrook
03/06/2006, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Μετα απο πολυ search και πολλες εφημεριδες τελικα βρηκα δουλεια κ εγω κ η φιλη μου σε ενα καφε-μπαρ στην Συρο! Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα απο το νησι αλλα οτι κ να ΄ναι Αθηνα δεν θα ειναι σιγουρα!!!!!!! Ασε που οταν βγηκα εκτος Ερμουπολης αλλαζε το σκηνικο. Πηγα κ για δοκιμαστικο κ ολα καλα! Αυτα....
Δεν τα ειπα για να ζουλεψετε αλλα για να χαρειτε!!!! Αντε κ καλο καλοκαιρι σε ολους!!! :sun: :sun: :wave2: :wave2: :wave2:

Αλλα τι να ζηλεψετε οπως διαβασατε τον Νοεμβρη παω φαντ@#%***/@ρος.....

Καλη δουλεια, και το φανταριλικι θα ειναι πολυ πιο ομορφο με καναδυο εξτρα χιλιαρικα στην ατσεπα:beer: