PDA

View Full Version : problimataki....

lazosdt
19/05/2006, 08:54
simera proi to ebala mprosta.meta apo ligo blepo ti thermokrasia sta 120!!!alla itan bathmoi F kai oxi C.To konter episis deixnei se Mph kai oxi se Kmh.Pos mporei na egine auto kai pos epanerxetai kserei kaneis?den me erethizei na to blepo se milia...kai na me tromazei episis h thermokrasia

adam_tsouk
19/05/2006, 09:27
αρα ηταν νορμαλ.... ουφ! :lol:

διαβασε το manual καπου το γραφει νομιζω...

εκανες καμμαι αλαγη-σερβις-μπαταρια τπτ τετοιο ή έτσι ξαφνικά;

:wave2:

billgeo
19/05/2006, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αρα ηταν νορμαλ.... ουφ! :lol:

διαβασε το manual καπου το γραφει νομιζω...

εκανες καμμαι αλαγη-σερβις-μπαταρια τπτ τετοιο ή έτσι ξαφνικά;

:wave2:

Ναι, το γραφει!

Παντως εγω που το εβγαλα εντελως και το ξαναεβαλα δεν γυρισε σε mph!
Μπορει να φταιει αν ειναι παραεισαγωγης και αν διακοπει η τροφοδοσια να γυρναει σε mph! δεν ξερω...

:beer:

dj_Zed
19/05/2006, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Ναι, το γραφει!

Παντως εγω που το εβγαλα εντελως και το ξαναεβαλα δεν γυρισε σε mph!
Μπορει να φταιει αν ειναι παραεισαγωγης και αν διακοπει η τροφοδοσια να γυρναει σε mph! δεν ξερω...

:beer:

Πάλι το ίδιο????

Καλα ορε...Δεν έχουμε καταλήξει ότι τα παραεισαγωγής ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ???

Πανω που το καταλαβα με ξαναγυρίσες πισω Billgeo.... :(

lazosdt
19/05/2006, 12:31
mpa oxi adam den ekana kamia allagi.xtes bradi itan kanonika simera omos..den ksero re gmt.pantos pragmati ta paiksa otan eida tin endeiksi sta 120 kai na anebainei!!ante tora na bgaloume akri sto manual einai kai sta agglika...

idi
19/05/2006, 12:42
ρε bill ..... χεστη τα παραεισαγωγης ειναι απο Ολανδια, Βελγιο κτλ κτλ... που ειναι ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! helloooooo τι σκατα στο σχολειο δε σου μαθαν τιποτα????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕ 2 ΚΙΝΙΗΣΕΙΣ:wave2:

lazosdt
19/05/2006, 13:27
ok thank you! :)

billgeo
19/05/2006, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε bill ..... χεστη τα παραεισαγωγης ειναι απο Ολανδια, Βελγιο κτλ κτλ... που ειναι ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! helloooooo τι σκατα στο σχολειο δε σου μαθαν τιποτα????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΝΟΥΑΛ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕ 2 ΚΙΝΙΗΣΕΙΣ:wave2:

E? Ναι! Ξεχασα ρε απο που στο διαολο τα φερνουν!

Μαλιστα...:rotflmao:

Και btw, το δεκαδικο συστημα που κολαει?
Μπας και θες να πεις ΜΕΤΡΙΚΟ???

Χεστη! Εσενα στο σχολειο τι σου μαθανε ρε!
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
19/05/2006, 14:19
σωστα! αχχαχαχαχ μη κοιτας εμενα στο σχολειο κοιταγα τα κοριτσακια και τις μπασκετες μονο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

billgeo
19/05/2006, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
σωστα! αχχαχαχαχ μη κοιτας εμενα στο σχολειο κοιταγα τα κοριτσακια και τις μπασκετες μονο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol:

Ναι ε, ετσι εξηγειται το οτι εισαι 2,5μετρος αθληταρας στο NBA με τις MissCosmos
των τελευταιων ετων αγκαλια!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

(δεν εχει γραφτει η Evi και εδω ε?) :lol:

b.t.w. ειχα πολυ καιρο να spamαρω στο moto.gr! :rotflmao:

EVI
19/05/2006, 15:57
biilAKOOOOOOOOOOOOOOOO

PES ALEVRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ρε χεστη ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οσο για το προμοσιον ΞΕΧΝΑ ΤΟ

δεν ειμαι χορηγος σου πια

αντε κολλα λεντακια για κουλους λαρισαιους τωρα

που βγαζεις και γλωσσα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

end of spam

SUPERMARIO
19/05/2006, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από lazosdt
mpa oxi adam den ekana kamia allagi.xtes bradi itan kanonika simera omos..den ksero re gmt.pantos pragmati ta paiksa otan eida tin endeiksi sta 120 kai na anebainei!!ante tora na bgaloume akri sto manual einai kai sta agglika...
------------------------------------------------------------------

δεν χρειαζεται να σε προβληματιζει...εχει δικη του προσωπικοτητα το μηχανακι σου.:lol: :lol:

sorry αλλα δεν αντεξα,με ετρωγε το χερι μου:wave2: :beer:

TokTok
19/05/2006, 19:52
Κρατα το MODE πατημενο και πάτα reset.
Εχεις καποιους συνδιασμους...
A. Km & C
B. Mile & F
C. Mile & C
D. Km & F

H μπαταρια δεν προκαλει προβλημα σε αυτα τα δεδομενα.