Σύνδεση

View Full Version : ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

sniper
19/05/2006, 11:10
Από ασφαλείς πηγές πληροφορήθηκα ότι έχουν βγει στους δρόμους συνεργεία της Τροχαίας κι ελέγχουν τον θόρυβο από οχήματα.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε:

Όσοι έχουν χαλασμένες εξατμίσεις ή after market ανοιχτές και ελεχθούν
1. τους παίρνουν την άδεια κυκλοφορείας
2. Πρέπει να περάσουν ΚΤΕΟ με μαμά εξάτμιση για να πάρουν πίσω την άδεια κυκλοφορείας.

Ως εκ τούτου... άντε να δούμε... :mad:

Cpt. Haddock
19/05/2006, 11:13
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

γμτ....

καλά κάνουν βέβαια, αλλά.... :sad:

EVI
19/05/2006, 11:14
aυτη τη στιγμη κανενα δικο μου μηχανακι η μηχανη που ειμαι συνοδηγος δεν εχει μαμα εξατμιση (και αν εχει κατι εχει παθει ρε παιδι μου μαλλον κρυωσε και βηχει γκουχγκουχ)

ωραια

thanks για την πληροφορια

:mad:

DUKASII
19/05/2006, 11:20
αμα με μετρήσουν εμένανε...
θα μου παρουνε το σκαλπ..

ΑΛΛΑ Να ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ..και στο υπουργείο να πάτε μετά με τη μαμα εξάτμιση..

παλι δε θα περάσετε τον έλεγχο...

εκτος μεν και αν λαδώσετε λιγο τον μετρητη εκει...

ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΚΙ ME TH MAMA EΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟ ΤΕΣΤ...οπου το ειδε ο ΧΤΜΠΑΜ

οταν ειχε παει με το δικο (ΚΤΜ LC-4)..με τη μαμα εξατμιση...για να τον μετρήσουν...KAI ΔΩΣΤΟΥ 1-2 -3 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ

αλλα μεχρι να τα σταξει...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ!!!

ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ φυσικα και ολα μελι γαλα..

Tigas
19/05/2006, 11:30
Eurovision βλέπεις πρέπει να βγούνε τα έξοδα πάση θυσία :D

idi
19/05/2006, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Eurovision βλέπεις πρέπει να βγούνε τα έξοδα πάση θυσία :D

ναι σωστα! σταματήσετε την ηχορρύπανση να ακουσουμε τη Βίσση

:yuck:

CyBeRseXX
19/05/2006, 11:40
einai sta nea metra gia na meiosoun to aima stin elliniki asfalto :yuck:

dirtbird
19/05/2006, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αμα με μετρήσουν εμένανε...
θα μου παρουνε το σκαλπ..

ΑΛΛΑ Να ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ..και στο υπουργείο να πάτε μετά με τη μαμα εξάτμιση..

παλι δε θα περάσετε τον έλεγχο...

εκτος μεν και αν λαδώσετε λιγο τον μετρητη εκει...

ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΚΙ ME TH MAMA EΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΟ ΤΕΣΤ...οπου το ειδε ο ΧΤΜΠΑΜ

οταν ειχε παει με το δικο (ΚΤΜ LC-4)..με τη μαμα εξατμιση...για να τον μετρήσουν...KAI ΔΩΣΤΟΥ 1-2 -3 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ

αλλα μεχρι να τα σταξει...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ!!!

ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ φυσικα και ολα μελι γαλα..

Mήπως μπορείς να περιγράψεις την διαδικασία μέτρησης με λεπτομέρειες?

sapila racing
19/05/2006, 12:24
Αστα είναι για γέλια...

Οταν πήγα εγώ, 45 λεπτά αφού είχα φάει κλήση (την οποία δεν είχα υπογράψει) , κι αφού ελίχα ξαναβάλει την κανονική εξάτμιση, πήγε να μετρήσει το SR500 βάσει στροφομέτρου.
Το οποίο όμως δεν δουλευε σωστά και γι αυτό δεν υπέγραψα και την κλήση, (και γιατί δεν είχε δικαίωμα να με γράψει αφού έκανα θητεία στο Ναυτικό).
Ζητάω απ τον υπεύθυνο Μηχανολόγο Μηχανικό που βάζει την υπογραφή του να φέρουν στροφόμετρο να μετρήσουν τις 4825 στροφές....

Φέρνουν ένα κουτί τύπου εργαστηρίου Ηλεκτροτεχνίας ...το συνδέει στο μπουζοκαλώδιο και η βελόνα πήγαιν επέρα δώθε σε όλο το μήκος της οθόνης.

- Δεν δουλεύει, μου λέει.

- Να το γράψεις ότι δεν δουλεύει και δεν μπορεί να γίνει η μέτρηση, του λέω.

- Αυτό δεν γίνεται θ ατην κάνω με την εμπειρία μου, λέει.
- Αν δεν το γράψεις, δεν είσαι άξιος της υπογραφής σου και θα σε καταγγείλω στο ΤΕΕ του λέω. Υπ όψιν είμαι κι εγώ Μηχ Μηχ/κος μέλος ΤΕΕ.

Εκεί τσακωθήλαμε λίγο....

Τελικά πήγα στο δικαστήριο, όπου αθωώθηκα φυσικά. Η πρόεδρος μάλιστ αδεν μπορούσε να καταλάβει πως ο αστυνομικός μου έδωσε κλήση ενω΄ήμουν ναύτης κι έκαν ατη θητεία μου, ενώ δεν είχε το δικαίωμα....

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!

DUKASII
19/05/2006, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Mήπως μπορείς να περιγράψεις την διαδικασία μέτρησης με λεπτομέρειες?
Πας υπουργειο με τη μοτο σου ...εχεις βάλει πανω τη "μαμα" εξατμισουλα σου..
και κανει σα χαρχαλο παλι..

και λες ειμαι οκ....νομιμος και πας με χαμογελο ...

αφου εχεις αγχωθει γιατι το παπακι μπροστα σου με το μαμα καρμπ και τη μαμα εξατμιση.....ΔΕΝ περνά τον ελεγχο και ο υπουργειος εκει του λεει οτι φιλε ΔΕΝ ξερω τι φταει..(σιγα μην και ήξερε..) και δε περνα το παπακι σου τον ελεγχο...(ισως φταιει οτι η τσεπη του ειναι ακομα αδεια ...)και δεν πέρνεις χαρτι..οτι εισαι νομιμος...

αρχιζουν να σταζουν οι πρωτες σταγονες ιδρώτα απο το κουτελο σου..μιας και καταλαβαινεις..οτι το 50ε που εχεις στη τσέπη ...ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΕΚΕΙ...
και πας για μετρηση..
βαλτο μπρος σου λεει ο Υπουργείος...το βαζεις εσυ...
χωρις να ανοιξεις γκαζι φυσικα γιατι εχεις κουμπωθει τελειως..ουτε ανασαινεις βαρια μην γραψει τιποτα μαλακιες το ντεσιμπελομετρο κτλ..
κανει ετσι βαζει το ντεσιμπελομετρο αυτος στη τσεπη του...εε σορυ στην θεση που πρεπει για να μετρησει το μηχανακι σου..χουφτωνει το γκαζι σαν να ειναι ο κωλος σου...και σου λεει..οτι...φιλε..

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ..
:sad:

κοιτας εσυ...
ξανακοιτας...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΕ ΤΟΥ ΛΕς..ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ??:eek:

Ε ΚΑΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟς..ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΡΝΑς..

εκει σκαει στη μνήμη σου το 50ε...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ 2 ΦΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ...ΚΑΙ ειναι οσαν περιστερι..ετοιμο να πεταξει..

ε..
μολις και πεταξει το περιστερι..και βρει φωλια στη τσεπη του Υπουργείου...

ΤΣΟΥΠ...ΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ...ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΙ ΑΠΟ ΣΟΜΠΑ.

αυτη ειναι η διαδικασία..!!

50ε ήτανε τοτε που πήγε ο Μπαμιας...
τωρα δε ξερω...

εμαθα παντως οτι ο Υπουργειος εκει...παντρεύει τη κόρη του...

:lol: :bawl:

οποτε παρτε μαζι και κανα αδερφακι του 50ε ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΤΕ..:look:

m1ke
19/05/2006, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

και πας για μετρηση..
βαλτο μπρος σου λεει ο Υπουργείος...το βαζεις εσυ...
χωρις να ανοιξεις γκαζι φυσικα γιατι εχεις κουμπωθει τελειως..ουτε ανασαινεις βαρια μην γραψει τιποτα μαλακιες το ντεσιμπελομετρο κτλ..
κανει ετσι βαζει το ντεσιμπελομετρο αυτος στη τσεπη του...εε σορυ στην θεση που πρεπει για να μετρησει το μηχανακι σου..χουφτωνει το γκαζι σαν να ειναι ο κωλος σου...και σου λεει..οτι...φιλε..

Καλά άμα πάω εγώ θα ρίξω τα μίγματα από το PowerCommander. Μόνο ρελαντί θα δουλεύει :rotflmao: :lol: :rotflmao: , ας το χουφτώνει όσο θέλει ..... :lol: :rotflmao: :bigcry:

sapila racing
19/05/2006, 12:41
Εμένα τελικά μου είχε βάλει 105 DB στις 4825 στροφές.

Πάντως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το ίδιο συνιστώ και σε σας, και αν δεν βάλουνε σωστό στροφόμετρο, ζήτα τα στοιχεία του υπάλληλου και του Κ*&μηχανολόγου που υπογράφει.

Τα πήρα τώρα που το θυμήθηκα.....

Πάω το απόγευμα να βάλω τις τάπες στις Leo Vince καλού κακού.....:rolleyes:

Maira
19/05/2006, 12:59
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά........

Αν γράφει η άδεια τι ήχο πρέπει να βγάζει η μηχανή, πως στα κομμάτια σταθεροποιούν τις στροφές?

Και δεύτερον ........ ξεκίνησε το μέτρο για ΚΤΕΟ στις μηχανές?

:wave2:

zeli
19/05/2006, 13:04
:look: :look: :look: Ωχ οχι ρε π*&^%$ αγχώθηκα τώρα
:eek: :eek:
Οι Leovince κάνουν θόρυβο και με τις τάπες :eek:

sapila racing
19/05/2006, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli

Σύμφωνα με τα specs, οι Leo Vince είναι νόμιμες με τις τάπες.

Μέσα στη συσκευασία είναι και η έγκριση τύπου και αυτοκόλλητο με τις προδιαγραφές ήχου που κανονικά κολλιέται πάνω στο πλαίσιο της μηχανής. :wave2:

zeli
19/05/2006, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
προδιαγραφές ήχου που κανονικά κολλιέται πάνω στο πλαίσιο της μηχανής. :wave2:

Σωστός την βρήκα στο και στο site.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΡΕ ΓΜΤ:yuck: :sad:

xaris_sm
19/05/2006, 13:51
Ωραια ρε παιδια...και αν σκασει το συνεργειο να σε μετρησει σε μηχανη που δεν εχει στροφομετρο βλεπε ΚΤΜ,τι γινετε?

Εχει το δικαιωμα να σε γραψει? Υπαρχει τροπος να συνδεσουν μηχανισμο για να το δουν ?

:confused:

sapila racing
19/05/2006, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
Ωραια ρε παιδια...και αν σκασει το συνεργειο να σε μετρησει σε μηχανη που δεν εχει στροφομετρο βλεπε ΚΤΜ,τι γινετε?

Εχει το δικαιωμα να σε γραψει? Υπαρχει τροπος να συνδεσουν μηχανισμο για να το δουν ?

:confused:

Τρόπος υπάρχει και κανονικά είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν πιστοποιημένο και καλιμπραρισμένο στροφόμετρο.

Ομως δεν έχουν....κόιτα και το ποστ μου παραπάνω.

Βέβαια έχουν περάσει χρόνια από τότε, αλλά δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα....

Αν σε γράψει, μην την υπογράψεις, βάλε κολλητα (μολις κρυώσει εεε) την κανονική και πήγαινε υπουργείο.

Εμένα μου είχαν δώσει 25.000δρχ πρόστιμο το 96!!! Και ήμουν και ναύτης :confused: :confused:

alfa156
19/05/2006, 14:27
Εμένα τελικά μου είχε βάλει 105 DB στις 4825 στροφές.

Πάντως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το ίδιο συνιστώ και σε σας, και αν δεν βάλουνε σωστό στροφόμετρο, ζήτα τα στοιχεία του υπάλληλου και του Κ*&μηχανολόγου που υπογράφει.

Τα πήρα τώρα που το θυμήθηκα.....

Πάω το απόγευμα να βάλω τις τάπες στις Leo Vince καλού κακού.....:rolleyes:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙς ΙΔΙΕς ΕΧΩ....ειναι κολητος μου ο λεωνιδας ποτ τις φερνει στην πειραιως 110...ενας λογος ακομα που εχουν και ταπες για τις δυσκολες ωρες...

nikos force
20/05/2006, 02:24
Τρόπος υπάρχει και κανονικά είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν πιστοποιημένο και καλιμπραρισμένο στροφόμετρο.

Ομως δεν έχουν....κόιτα και το ποστ μου παραπάνω.

Βέβαια έχουν περάσει χρόνια από τότε, αλλά δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα....

Αν σε γράψει, μην την υπογράψεις, βάλε κολλητα (μολις κρυώσει εεε) την κανονική και πήγαινε υπουργείο.

Εμένα μου είχαν δώσει 25.000δρχ πρόστιμο το 96!!! Και ήμουν και ναύτης :confused: :confused: περαν το οτι δε δουλευει τιποτα σωστα ,δεν ειναι σωστη και ολη η διαδικασια,το ξερω επειδη εχω περασει και εγω.πρωτον δε γινεται σε χωρο οπου δεν παρεμβαλονται αλλοι εξωτερικη θορυβοι(οι οποιοι ειδικα στο υπουργειο στο χολαργο ειναι πολλοι μεγαλοι ,απο φορτηγα και κλπ)δε διατηρουν επισης σωστες αποστασεις στο οργανο μετρησης και πανω απο ολα θελουν οπως πολυ σωστα ειπατε λεφτα. ημουνα με το χτ μαμα εξατ και χαροπαλευα και σκαει τυπακι με ενα αλλο χτ τουμπανο και μονταρισμενη ακραπα επανω,τα εσκασε ,δεν τον μετρησαν ουτε για τα ματια του κοσμου και του δωσαν το χαρτι οτι ειναι οκ.η λυση ειναι μια.παρακαλεστε για κληση με την προφαση να πληρωσετε για να αποφυγετε τη διαδικασια,παρτε τη κληση. μετα πηγαιντε σε κολλητο συνεργεια και ζητηστε του μια αποδειξουλα με ενα πλασματικο ποσο για ''τοποθετηση σιγαστηρα'' και πληρωστε μονο το φπα πηγαιντε δικαστηριο δειξτε την αποδειξη βγαινεται αθωος και ουτε γατα ουτε ζημια με κοστος 3-7 ευρω. ετσι θελουν

dirtbird
20/05/2006, 08:39
Kαταρχάς όλες αυτές οι 'μετρήσεις' στον δρόμο είναι αναξιόπιστες και πλασματικές αφού (όπως ήδη έχει αναφερθεί) παρεμβάλλονται ένα κάρο διαφορετικές πηγές ήχου.
Επίσης κατά την μέτρηση θορύβου, το ντεσιμπελόμετρο πρέπει να βρίσκεται υπό προκαθορισμένη γωνία και απόσταση από την εξαγωγή (εξάτμιση). Να θυμίσω ότι για αυτό το λόγο μερικά τελικά έχουν σωληνάκι που 'κοιτά' προς το έδαφος..
Έχω ακούσει ιστορίες που σχεδόν το έβαζαν μέσα στο τελικό.......
Τέλος τα διάφορα μετρητικά όργανα που απαντώνται σε ένα συνεργείο (στη συγκεκριμμένη περίπτωση το ντεσιμπελόμετρο) πρέπει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να περνούν πιστοποίηση και υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν αυτήν την δουλειά. Το όργανο του υπουργείου διαθέτει τέτοιο πιστοποιητικό συντήρησης και καλής λειτουργίας? (τι ρωτάω τώρα ε?)

Επίσης πόσα καγκουραυτοκίνητα με εξατμίσεις ποπάυ, όλιβ κτλ, έχετε δει να γίνεται έλεγχος θορύβου?

Λυπάμαι που το λέω (και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ λαικιστής) αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος (που είναι μοτοσυκλετιστής) εδώ θα ταν χρήσιμος (και ας μην πήγε φαντάρος).

Εναλλακτικά μπορούμε να μαζευτούμε καμμιά δεκαπενταριά μηχανολόγοι, να 'νοικιάσουμε' και κανα πραγματογνώμονα από το ΤΕΕ και να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος.:wave2: :wave2: :wave2:

Kenai
20/05/2006, 10:53
i dikia mou i mama exei kanei ftera (agorasa tin mixani metxeirismeni)opote an me desoun den mporo apla na pliroso ena prostimo kai na ksemperdevo?an den bgeis nomimos stin metrisi den perneis gia kanena logo tin adeia piso?

kaps
22/05/2006, 10:38
Τυχεροί όσοι έχουν ΧΤ που οι μαμά εξατμίσεις βρίθουν στα ανταλλακτικά και πάμφθηνα μάλιστα.

ruyjin
22/05/2006, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli

:a36:

:a22: :a014:

h_m_akis
23/05/2006, 20:00
...και το προστιμο ποσο ειναι ρε παιδια???:bigcry: :bawl:

sotpag
23/05/2006, 21:12
κάτι ξέρω που δεν την βγάζω στην πόλη... σχεδόν

Στην Πάτρα είχαν βγει πριν 4 χρόνια για θόρυβο, τώρα το έχουν κόψει

στην τελική μπορεί να με έχετε αλλά τα 108 db στις 4000 δεν νομίζω, αν και τώρα τα έχω μειώσει λίγο, θα δούμε

zzr2005
24/05/2006, 18:01
παιδιά όποιος έχει πετύχει αντίστοιχο μπλόκο κάπου ας παραθέσει το σημείο...συνήθως αυτοί την στήνουν στα ίδια σημεία...μήπως μπορέσουμε κ αποφύγουμε κανα μπλοκο ....

alexk
24/05/2006, 23:13
Χαχαχαχαχα
Χαχαχαχα

Εγώ άν με σταματήσουν, θα πω με χαρά "κύριε αστυνομικέ, 102db βγάζω...". Να τα εγκεφαλικά...:look:

Δεν πηγαίνουν να πιάσουν κανένα εγκληματία, ασχολούνται με εξατμίσεις.
Δεν μαμιόμαστε λέω εγώ.

SUPERMARIO
24/05/2006, 23:24
δεν ανησυχω καθολου.δεν χρειαζεται η αστυνομια ειδικο μηχανημα για να με μετρησει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zzr2005
25/05/2006, 17:33
παιδιά στην Καραϊσκάκη έχει ένα μπλόκο που μετράει για θόρυβο αποφύγεται τον δρόμο που οδηγεί από Σταθμό Λαρίσης προς Καραϊσκάκη καθώς και τον κύκλο της πλατείας...την στείνουν είτε στο ξενοδοχείο μπροστά είτε από την απέναντι μεριά πριν βγεις Μάρνης
έφαγε κλήση ο αδερφός μου ...με αυτοκίνητο ήταν ..άντε για να μη λέτε ότι κυνηγάνε μόνο τα μοτο...:lol: :lol:

dankannn
04/06/2006, 09:25
Θα σας πω και εγώ την εμπειρία μου.
Πριν 6 χρόνια ήμουν κάτοχος ενός ΧΤ600Ε το οποιο ήταν αρκετά πειραγμένο και φόραγε μια ολόσωμη CRD που ξυπναγε και πεθαμένους, κάπου στο άλσος παγκρατίου με σταματαει τροχονόμος και μου λέει κάνει θόρυβο Θα σε γράψω.
Και εγώ του απάντησα γράψε με του λέω αλλα εγώ δεν υπογραφο την κλήση από την στιγμή που δεν έχεις όργανο μέτρησης του θορύβου.
Μου πείρε την άδεια και την πινακιδα από την μηχανή και μου είπε ποτε ήταν η δικάσιμος.
Εγώ αμέσως έφυγα και πάω στο σπίτι περιμένω να κρυώσει η μηχανή και βάζω τον παλιο λαιμό και το τελικό της εκσατμισεις καθώς και το μαμά φίλτρο οπότε και φεύγω και παω στο υπουργείο συγκοινωνιών στην πατησίων.
Έρχεται ο υπεύθυνος με ένα και χαρτί βρίσκει στα πόσα db είναι το ΧΤ600Ε αν και είχα και φωτοτυπία της άδειας που το γράφει.
Επιδει δεν είχα στροφόμετρο φέρνει ένα μετρητή που τον βάζει κοντά στο λαιμό και τον κύλινδρο και παίρνει μέτρηση τον στροφών του μοτέρ.
Αποτέλεσμα όλα ΟΚ εντος των ορίων, οπότε και μου δίνει την βεβαίωση.
Μετά φεύγω και πάω και ζηταω και χαρτι από την ΥΑΜΑΗΑ στα κεντρικά που μου το δίνουν αμέσως αφού και αυτή το μέτρησαν και πάλι.
Την επόμενη πάω στη ΓΑΔΑ Αλεξάνδρας και ζηταω τον διοικητή που ήταν υπεύθυνος για τις τροχαίες παραβάσεις.
Αφού του έδειξα τα χαρτιά καταλαβε ότι και στο δικαστήριο θα το έχαναν το παιχνίδι
οποτε έσβησε την κλήση και μου επέστρεψε την πινακίδα και την αδεια κυκλοφορίας.
Να ξέρεται ομως ότι αν την φάτε την κλήση από κινητή μονάδα μην τολμήσετε και κάνετε μαλακια και δεν υπογράψετε την κλήση γιατί στο δικαστήριο την έχετε γαμιση, αυτή έχουν και καυσαναλιτη και DBμετρο οποτε δεν μπορείτε να αποδείξετε με τίποτα ότι ήσασταν νόμιμοι.
:)