View Full Version : and the winner issssssss (again....)
KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZ (http://blogs.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/05202005093033MWEATP.htm )
ANTE ΓΕΙΑ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
(thanks merlin!)
βασικα περσυνο ειναι αλλα και το φετινο ετσι θα ειναι και δεν εχω δουλει να κανω και πρεπει να σας κανω πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
48519
πηρε το ματι μου ενα τετοιο να κανει σεξ σε ενα κ6-1000....
και καπου ακουσα για ευκολα 165 ροδα...το
:evil: ΔΙΑΛΟΛΙ ΛΕΜΕ..
αλλα ειναι πιο ασχημο και απο το δικο μου αυτο..:rotflmao:
devil's animal
19/05/2006, 14:43
τι να μας πουν και αυτοι οι κακοιμοιρηδες*...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*βαλτε οτι θελετε...ΕΚΤΟΣ απο KAWASAKI!!!
:wave2:
Αυτη η ουρα καπως με αποτετοιο ντε...
Ωραιο το Καβαζουκι :rotflmao: :beer:
MIKE_16V
19/05/2006, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πηρε το ματι μου ενα τετοιο να κανει σεξ σε ενα κ6-1000....
και καπου ακουσα για ευκολα 165 ροδα...το
:evil: ΔΙΑΛΟΛΙ ΛΕΜΕ..
αλλα ειναι πιο ασχημο και απο το δικο μου αυτο..:rotflmao:
Για παμε παλι.....:smokin:
48542
kawasaki ZX-12
19/05/2006, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
βασικα γιωργο αμα καθεσαι πανω και το οδηγεις δεν βλεπεις την ουρα!!!!!!
ουτε και μενα μου αρεσει ο κωλος αλλα σαν συνολο το θεωρω φανταστικο και αν μπορουσα θα το αγοραζα!!!!!!
παιζει και αυτη η εξατμα που το κανει ομορφο! :beer:
48569
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
KAWASAKI RULEZZZZZZZZZZ (http://blogs.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/05202005093033MWEATP.htm )
ANTE ΓΕΙΑ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
(thanks merlin!)
βασικα περσυνο ειναι αλλα και το φετινο ετσι θα ειναι και δεν εχω δουλει να κανω και πρεπει να σας κανω πλακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το φετινό δεν είναι έτσι :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ένα κίτρινο μηχανάκι με Arrow παίρνει κάτι σώβρακα από 1000 & 600 μαζί. :smokin:
10 of the 15 test riders scored the fastest lap on the ZX-6R !
Τωωωρααα πιαααα
Ειναι αναμνηση παλιαααα, κιτρινο γραμμα στο συρταααριιιι
Ρε για το χαβαλε βγαζει μηχανες η Κawa, και ειναι παλι πρωτη. Που να το επαιρνε στα σοβαρα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Το φετινό δεν είναι έτσι :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ένα κίτρινο μηχανάκι με Arrow παίρνει κάτι σώβρακα από 1000 & 600 μαζί. :smokin:
Μιχαλη ξερεις πολυ καλα πια ειναι η αποψη μου για την ΝΕΑ triumph, αλλα εαν δεν τα οδηγουσανε οι Συνιωρηδες, δεν θα επεφτε και τοσο γλυψιμο σε καποιο συγκεκριμενο περιοδικο :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μιχαλη ξερεις πολυ καλα πια ειναι η αποψη μου για την ΝΕΑ triumph, αλλα εαν δεν τα οδηγουσανε οι Συνιωρηδες, δεν θα επεφτε και τοσο γλυψιμο σε καποιο συγκεκριμενο περιοδικο :rolleyes:
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει ακόμα το ΜΟΤΟ. :smokin: Πρώτο και στη Jerez με διαφορά. Ακόμα και ο Δάλλας που είναι Yamaha δαγκωτό παραδέχτηκε την ανωτερότητά του.
Το ξέρω βέβαια ότι το σπρώχνει το 0-300 λόγω CSS αλλά παγκοσμίως σε όλα τα συγκριτικά που έχουν γίνει βγαίνει πρώτο.
MotorcycleUSA συγκριτικό (http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=3301&Page=9)
Αυτό είναι καλό γιατί ταράζει τα νερά και του χρόνου θα δούμε από τους Ιάπωνες πράγματα και θάματα για να ξαναπάρουν την πρωτοπορία.
Α και δεν το τρέχουν μόνο οι Συνιώριδες το τρέχει και ο Ευθυμίου και η ομάδα του Ψυχογιού. Εάν δεν κάνουν κάτι τα γιαπωνέζικα εργοστάσια του χρόνου τα SS θα γίνουν ενιαίο 675.
Μιχαλη μαζι σου, και εγω το γουσταρω το μηχανακι, αλλα μου την σπαει να το παιζουν μουρες μερικοι μερικοι.
Ο Μπουστας το παλικαρι μιλαει μεσα στην πιστα, δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εχει να πει ασχημο λογο.
Εσυ θα μας πεις επιτελους ποτε θα το παρεις? :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μιχαλη μαζι σου, και εγω το γουσταρω το μηχανακι, αλλα μου την σπαει να το παιζουν μουρες μερικοι μερικοι.
Ο Μπουστας το παλικαρι μιλαει μεσα στην πιστα, δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εχει να πει ασχημο λογο.
Εσυ θα μας πεις επιτελους ποτε θα το παρεις? :beer:
Η διαφορά του Μπούστα με τους υπόλοιπους είναι ότι έχει τρέξει στο παγκόσμιο και βασικά χαραμίζεται στην Ελλάδα. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά, δεν φτάνει μόνο το ταλέντο θέλει και τύχη και σπρώξιμο.
Εγώ τώρα είμαι σε στάση αναμονής για να δώ εάν θα βγει 1000 και αν θα είναι εξίσου καλό. Οπότε για φέτος δεν το βλέπω. Του χρόνου η μεγάλη απόφαση. :smilea:
τι τρελενεστε ρε ...αφου ουτε τα μισα τους αλογα δεν μπορειτε να βγαλετε:lol: :lol:
οσο για το μπουστα που κανετε κουβεντα αμα κατεβει απο το καλαμι το ξανασυζηταμε:wave2:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ στις διαμαχες βρισκομαστε:evil:
παω τωρα γιατι βγαινει ο sakis και δε λεει να το χασω με τιποτα!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το νέο ΖΧ10R με τρελαίνει!!!
Ούτε και σε μένα αρέσει η ουρά αλλά :a12: υπάρχει και η LeoVince!!! :cool:
Standard-mount Factory racing full-system
48806
και επιπλέον έχει και ασυναγώνιστη απόδοση - η full system :a20: (προφανώς μετρημένο στο στρόφαλο)
48807
και άλλη μια απ τη full system, sorry για την ποιότητα αλλά δεν χωρούσε αλλιώς...:wave2:
48808
To zx10r βγηκε και νικητης στην κατηγορια του στο master bike 2006!!! :beer:
Αν και εμαθα οτι συνολικος νικητης βγηκε η Aprilia RSV Factory!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η επιβεβαιωση σε λιγες μερες στο καινουριο ΜΟΤΟ...
Και ξεφυλλίζω που λετε το τελευταίο MOTO Και τι βλεπω?.... (δειτε φωτο κατω....)
Ποια agusta ποια k6 ποια R1....
Ολοι προσκυνάνε το Kawasaki!!!!!!!!
Oσο για το Honda.... καπου στη τελευταία σελιδα ανεφερε οτι μετα τη μεταμόσχευση του μοτερ στο cbf1000 (χαχαχα) κατι το επιασε και δε μπορουσε απλα να τα βαλει με τους ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ
Ρε παρτε τα παρταλια σας και ριξτε τα στη θάλασσα
... που μαθατε να φτιαχνετε και supersport...
:smokin: :wave2: :beer:
51265
bonepeeler
08/06/2006, 13:35
Και ξεφυλλίζω που λετε το τελευταίο MOTO Και τι βλεπω?.... (δειτε φωτο κατω....)
Ποια agusta ποια k6 ποια R1....
Ολοι προσκυνάνε το Kawasaki!!!!!!!!
Oσο για το Honda.... καπου στη τελευταία σελιδα ανεφερε οτι μετα τη μεταμόσχευση του κίνητρα στο cbf1000 (χαχαχα) κατι το επιασε και δε μπορουσε απλα να τα βαλει με τους ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ
Ρε παρτε τα παρταλια σας και ριξτε τα στη θάλασσα
... που μαθατε να φτιαχνετε και supersport...
:smokin: :wave2: :beer:
ουουουουουουουυοουουουου
666 666 666 666 666
Πού είναι τα Honda;
Ban εδώ και τώρα.
Σβήστε το μήνυμα και κάντε ban τον idi.
Τολμάει να εκστωμίσει κάτι εναντίος της μαμάς Honda.
:lol: :lol: :lol:
Το καλυτερο superbike 3 χρονια τωρα!!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Το καλυτερο superbike 3 χρονια τωρα!!!:beer: στο επόμενο τευχος θα μαθουμε το καλυτερο σουπερμπαικ .
το οποιο ειναι απο Ιταλία μερια..
στο επόμενο τευχος θα μαθουμε το καλυτερο σουπερμπαικ .
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΤΗΣ PIAGGIO?
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΕΗ
οπως ειπαμε παραπανω... μιλαμε για superbikes...
OXI V2....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 1000 ΧΛΜ ΑΞΙΑΣ 600 ΕΥΡΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΕΗ
οπως ειπαμε παραπανω... μιλαμε για superbikes...
OXI V2....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ 1000 ΧΛΜ ΑΞΙΑΣ 600 ΕΥΡΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α μαλιστα με συγχωρείτε παιδια δε το ξερα.
παλι καλα που εχουμε και τους ποντιους εδω μεσα και μας μαθαίνουν και 2-3 πραμματακια.
περαστικα μου.
παω για το σερβις τωρα..αργησα και εχει αλλος σειρα μετα.
:uplate:
Υ.Γ. : ποια γνωστή σου γάμησα ρε και σου πε τετοια πραμματα για το πεος μου???:sad: :sad: :rotflmao:
καλα που εχετε εμενα και σας ανοιγω τα ματια θες να πεις...
αλλιως θα επαιρνες και εσυ ενα FMX που τοσο γουσταρεις αλλα ντρεπεσαι να το πεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στο επόμενο τευχος θα μαθουμε το καλυτερο σουπερμπαικ .
Οπως εγραψα παραπανω το Factory κερδισε!!!!!
Το ZX10R ειναι το καλυτερο τετρακυλινδρο 1000.
vassilis88
09/06/2006, 11:29
ρε προσεξε κανεις οτι κανενας αναβατης δεν εκανε τον καλυτερο του χρονο με χοντα?ειτε 600 ειτε 1000?χαχαχα ξεφτιλα ειδικα κ το fireblade που ανανεωθηκε κ φετος!:rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H.A.Balafoutre
09/06/2006, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρε προσεξε κανεις οτι κανενας αναβατης δεν εκανε τον καλυτερο του χρονο με χοντα?ειτε 600 ειτε 1000?χαχαχα ξεφτιλα ειδικα κ το fireblade που ανανεωθηκε κ φετος!:rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε όλα τα μεγάλα τέστ σε όλο τον κόσμο διαχρονικά το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τι κατηγορίες. χόνδα σου λέει μετά......:yuck: