PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΗΡ........................................Ε!!!!.............ΤΟ Ζ!

Spazz
19/05/2006, 17:15
μολις σημερα πριν λιγες ωρες πηρε ο αδερφος μου ενα Ζ 750 μαυρο μεταχειρισμενο.ελαχιστα!2500 χιλιομετρα εχει.

το καλο ειναι οτι δεν θελει και πολλα πραγματα.

εχει πανω

ζελατινα............ομορφη μικρουλα.....δε ξερουμε τι μαρκα αλλα στα απαυτα μας...

εξατμιση slip on leovince...... ...ωραιο ηχο και γαματη εμφανιση.......ειναι κοντουλα οχι μακρυναρι!αν ηταν κι η μαλακια που την κραταει carbon fiber

σωληνακια υψηλης μπρος πισω

βαμμενες χρυσες δαγκανες μπρος πισω ωραιες

σιριτια κιτρινοχρυσα που τελικα μας αρεσουν πιο πολυ απο τα κοκκινα.........μαλλον ε??ναι?ναι

φλασακια μικρα κατω απο την ουρα

μανιταρια......που δεν ειναι παρα πολυ ομορφα αλλα ενταξει θα τα αφησουμε για αρχη

κι ενα μπλε λαμπακι στην μεσαια σκαλα!χααχαχα

α!και κατι χρυσες ταπες στα λαστιχα καβουρικες που θα τις βγαλουμε φυσικα!!!

και συναγερμο ΜΕΤΑ εχει

ενα κοκοβιο θα του παρουμε μονο

κανα τιπ κατι..............?τι να προσεξουμε ξερω γω.......

εντυπωσεις......

δεν το εκανα καμια βολτα μεγαλη ...

που τα σκαει αυτο το μηχανακι??
το εχει μακρυνει λιγο.μου φανηκε παρα πολυ ψοφιο χαμηλα.καλα βεβαια δεν ξερω και πως δουλευουν τα 4κυλινδρα.ενα 675 που ειχα οδηγησεις παντως ειχε σιγουρα περισσοτερο πραμα στις χαμηλες......και τρελη αποκριση!!μηπως το εχει μακρυνει παρα πολυ???

πινακιδα απο κατω οπωσδηποτε ξηλωμα τα μπροστινα φλασακια και ανυπομονω να μου το δωσει για καμια καλη βολτα να δοκιμασω και καμια σουζα!!!χαχααχα

ευχαριστουμε ......γεια σας!!!!!!!!

dj_Zed
19/05/2006, 18:20
Προσγειωσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..

Το Ζ δεν ειναι παπια ...

webman
19/05/2006, 18:41
Προσγειώσου όπως λέει και ο dj_Zed γιατί θα σκοντάψεις! Δεν είναι παιχνίδι...

Λεωνίδας
19/05/2006, 19:32
Καλορίζικο / καλοτάξιδο το αδέρφι σου :D
:wave2:

Spazz
19/05/2006, 19:52
σιγα ρε οκ χαλαρωστε!δεν οδηγαω παπι μονο.και motocross εκανα και τωρα supermotard και καναν αγωνα.ειχαμε και ενα nsrακι.......

το μακρυ γραναζωμα το εχει γονατισει παντως πιστευω.

δεν εχω οδηγησει κι αλλα ομως ....

χαμηλα δεν δινει ρε παιδι μου............

xtrm600
19/05/2006, 23:08
Ε κόντυνέ το

AFTER
19/05/2006, 23:38
Τα εχεις μπερδεψει λιγο
ΚΑΝΕΝΑ πολυκυλινδρο δεν θα δουλευει χαμηλα οπως ενα μονοκυλινδρο

Οπως και το αντιθετο
Ολα τα μονοκυλινδρα σε ανοιχτο δρομο θα μενουν 500 χιλιομετρα πισω απο ενα ελεεινο πολυκυλινδρο

Spazz
20/05/2006, 01:20
καλα ναι ενταξει αλλα μου παραφανηκε αργο χαμηλα.

δε ξερω παιζει να φταιει και το γραναζωμα...

απο μαμα τι γραναζια φοραει???

nikos force
20/05/2006, 02:00
γενικα παντως το 750 ακομα και για 4κυλινδρο ειναι ψοφιο χαμηλα,τα σκαει πολυ αποτομα και αρκατα ψηλα.σουζα παντως με αυτο εγω δε καταφερα να κανω...σουζακια στην αλλαγη σε δευτερα κατι ψιλα αλλα σουζα σουζα οχι.

idi
20/05/2006, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
γενικα παντως το 750 ακομα και για 4κυλινδρο ειναι ψοφιο χαμηλα,τα σκαει πολυ αποτομα και αρκατα ψηλα

:hypnotize :uplate: :a7: :a21: :a24: :a28: :a018: :a027: :a42: :a52: :a56:

τι αλλα τετρακυλινδα εχεις οδηγησει????? γιατι τραβαω τα μακρυα μαλλια μου με αυτα που λες!!!!!!!

webman
20/05/2006, 15:13
γενικα παντως το 750 ακομα και για 4κυλινδρο ειναι ψοφιο χαμηλα,τα σκαει πολυ αποτομα και αρκατα ψηλα.σουζα παντως με αυτο εγω δε καταφερα να κανω...σουζακια στην αλλαγη σε δευτερα κατι ψιλα αλλα σουζα σουζα οχι.

"Σούζα σούζα" όπως λές και με ΔΙΠΛΟ άτομο αλλά και με ΔΕΥΤΕΡΑ σηκώνεται άνετα παλικάρια!

Σταματήστε να λέτε τα όσα λέτε από τη στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζετε ΠΟΛΛΑ!

Φιλικά πάντα... :wave2:

nikos force
20/05/2006, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
"Σούζα σούζα" όπως λές και με ΔΙΠΛΟ άτομο αλλά και με ΔΕΥΤΕΡΑ σηκώνεται άνετα παλικάρια!

Φιλικά πάντα... :wave2: για αυτο ειπα ΕΓΩ δε μπορω...δεν ειπα οτι δε γινεται...ας πουμε το μεγαλυτερο τετρακυλινδρο που εχω οδηγησει ειναι το cbr900.αυτο σηκωθηκε κανονικα απλα εγω ψιλοχεστ...κα . και λεγοντας οτι τα σκαει πολυ αποτομα την ημερα που το οδηγησα ηταν παρεα φιλων μου οπου οδηγησα το ενα μετα το αλλο ενα το ζ750 ενα 636 και ενα cbr600f σε σχεση με τα αλλα δυο μου φανηκε οτι περναγε πολυ αποτομα απο την ηρεμια στην υστερια.

nikos force
20/05/2006, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από webman

Φιλικά πάντα... :wave2: με δευτερο ατομο τα παντα σηκωνονται πιο ευκολα για αυτο ελπιζω να μην το εγραψες σαν αντιπαραθεση και με δευτερα δε νομιζω να σηκωνεται ΑΝΕΤΑΑΑΑ...συπμλεκτακο καργα υποθετω και μπολικη προσπαθεια

Zbandit750
20/05/2006, 18:16
για αυτο ειπα ΕΓΩ δε μπορω...δεν ειπα οτι δε γινεται...ας πουμε το μεγαλυτερο τετρακυλινδρο που εχω οδηγησει ειναι το cbr900.αυτο σηκωθηκε κανονικα απλα εγω ψιλοχεστ...κα . και λεγοντας οτι τα σκαει πολυ αποτομα την ημερα που το οδηγησα ηταν παρεα φιλων μου οπου οδηγησα το ενα μετα το αλλο ενα το ζ750 ενα 636 και ενα cbr600f σε σχεση με τα αλλα δυο μου φανηκε οτι περναγε πολυ αποτομα απο την ηρεμια στην υστερια.

Καλα μη τρελαθουμε κιολας με αυτα που γραφεις....ειναι δυνατον να λες οτι το Ζ750 ειναι πιο αποτομο απο το 636?????Δυναμομετρηση να δεις μονο θα καταλαβεις ποσο γραμμικο ειναι το Ζ.
Δηλαδη αν σου δωσω το Bandit400 που ειχα πριν πως θα το χαρακτηρησεις???? Εκεινο να δεις κατι κλωτσιες που τραβαει στις 6.000 και στις 8.000

adam_tsouk
21/05/2006, 22:08
καλα, το χ3σαμε παλι....

κατ'αρχην καλοριζικο και καλοταξιδο....

καντου μια αλαγη λαδιων-φιλτρου για να καλυψεις την περιπτωση να μην το εχει κανει ο πρωην στα 1000 χλμ (εκτος κ αν το ξερεις ή έχεις το βιβλιαράκι συντηρήσεως):winka:
Τσέκαρε ελαστικά για να δεις (οκ, ψιλομλκια αλλα εγω θα το εκανα μιας και εχει μονο 2500 χλμ) αν ο πρωην το ειχε σκισει!

Όσο για το ψώφιο, το Ζ 750 στις 6000 στροφες αρπαζει και στις 7000 και πανω αφηνει πισω ΟΛΑ τα 600ρια..... (στις 10000 περναει τα ΧΤ) :lol: :lol:

:wave2:

Spazz
21/05/2006, 22:29
το ξαναπηρα λιγο σημερα.

μετα τις 3000 με 3500 τα σκαει νομιζω.τετρακυλινδρο αλλη μια φορα ειχα οδηγησει οποτε δεν ειχα ιδεα για την λειτουργια τους...

σουζα δεν μου φαινεται να ειναι ευκολο να κανεις.με 1η και λιγο συμπλεκταρισμα λιγο που δοκιμασα δεν καταφερα και τιποτα.

το ρελαντι που περιπου πρεπει να ειναι ??

και τι πιεση στα λαστιχα??για καθημερινα

supermotard ρεεεεεεεε!!!

gergio
27/05/2006, 22:25
ρε σεις ο καθενας λεει οτι θελει.!!την 1η φορα που το ανοιξα κανονικα και δικαβαλο
παραλιγο να φαω καπακι.....τωρα μονος μου το ανοιγω με 1η σε καλι ασφαλτο και σηκωνεται μονο με γκαζι...το εργαλειο γ@μ#..

DrIoannis
28/05/2006, 08:40
Φίλος είχε Duke πριν και του φάνηκε λίγο χαμηλά.Απλά πρέπει να συνηθίσεται στο ότι ο 4Κ δουλεύει αλλιώς.