View Full Version : Αττική Οδός έξοδος 18...
adam_tsouk
19/05/2006, 22:17
τα σχόλια.... αφηστε το ασχολιαστο καλυτερα....:rolleyes:
http://rapidshare.de/files/20823601/zoon.wmv.html
(ειναι μικρο, 500+ ΚΒ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τα σχόλια.... αφηστε το ασχολιαστο καλυτερα....:rolleyes:
http://rapidshare.de/files/20823601/zoon.wmv.html
(ειναι μικρο, 500+ ΚΒ)
Τι να σχολιασει κανεις ρε ? :a53:
Που ειναι η συνεχειαααααααα.
Αυτος εκανε επιτοπου γιατι εχασε την εξοδο.:confused:
Δεν το πιστευω οτι μπορει να σου τυχει κατι τετοιο.:uplate:
RapidShade
19/05/2006, 23:18
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Κατα τα αλλα γινονται ατυχηματα λογω υψηλης ταχυτητας
ΚΑΡΚΙΝΟ ρε παλιοφουστα να παθεις, ΔΟΛΟΦΟΝΕ!!!!
George-3-
19/05/2006, 23:51
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
H συνεχεια μαστορα υπαρχει????
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ρε τι εγκληματιας ειναι αυτος?!?!?! :mad: :mad:
ο τυπος ειναι για ΠΟΛΥ ξυλο λεμε :mad:
makis206
20/05/2006, 01:20
Τι άλλο θα δούμε στους δρόμους μας...
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο ;;
:a31: :a31: :a31:
latris mixanis
20/05/2006, 07:42
:hypnotize :hypnotize :eek:
SaraMaritis
20/05/2006, 08:32
:a53: :mad:
Νομιζα οτι ηταν ενα κακο ονειρο που ειδα κατι τετοιο, αλλα δυστυχως δεν ηταν.
Κατι τετοιες ωρες το μετανοιωνω που δεν εγινα αστυνομικος.
Θα του επαιρνα μεχρι και τα σωβρακα και θα τον πηγαινα αυτοφορο για αποπειρα δολοφονιας.
Παιδια τα εχουμε πει, για να επιβιωσετε, φανταστειτε οτι ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΣΑΣ!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Σε κάτι τέτοιους πρέπει να αφαιρείται το όποιο δίπλωμα έχουν στην κατοχή τους, για πάντα. Να εκτιμήσουν από εδώ και στο εξής τα ΜΜΜ.
:a31: :a31: :a31:
airamhag
20/05/2006, 09:44
Σαν το ραπανακι θα πεταχτω...
Πως λειτουργει αυτο το rapidshare ρε παιδια ?
Τι κανω DOwnload ?
Λεωνίδας
20/05/2006, 09:48
Πατάς "Free", περιμένεις να τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, δίνεις τον 3ψήφιο κωδικό στο κουτάκι και πατάς download :rolleyes:
Τι έκανε ο μ@λ@κας????
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Αν φαίνεται απο την οθόνη τόσο τρομακτικό φαντάσου να τον βλέπεις live μρποστά σου.
Μπρρρρρ!!!!!
DimChios
20/05/2006, 11:16
Παίδες, για να μή λέμε πολλά! :mad:
Πέρσυ το καλοκαίρι ήμουν κάθε βράδυ Αττική οδο...Πήγαινα βράδυ 22:00 - 23:00 Νέα Μάκρη και γύρναγα χαράματα... Με τη μηχανή...ΤΑΠΑ!
Όπως γύρναγα πάντα έβγαινα στην έξοδο 8 που πάει Πειραιά. Τερμα γκάζι και αριστερή λωρίδα, μπαίνεις στην ανηφορική έξοδο και έχει τυφλή αριστερή οπου πιά κατηφορίζει παράλληλα με την Εθνική...
ΜΙΑ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ - φορά ερχόμουν χαλαρός λόγω κούρασης από τη δουλειά, σχεδόν μαζί με ένα Varadero που πήγαινε λίγο πιό γρήγορα από εμένα...Αμέσως μόλις μπαίνει το Varadero (και από πίσω του εγώ) στην έξοδο βλέπουμε να έρχεται ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΥΦΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ (για εμάς) ΕΝΑ FIAT PUNTO KOKKINO ME OΔΗΓΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΓΙΑΓΙΑ!!! :eyepop: :eyepop:
Φρένα και οι δυό μας, ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ και αρχίζουμε να φωνάζουμε σαν τρελοί!!!
ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ!!! Φτάνει στην αρχή της εξόδου (όπως ερχόμαστε από ΕΛ.ΒΕΛ.) και μπαίνει σαν κύριος στην Αττική οδό στο ρεύμα πρός Ελευσίνα!
ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ, ΚΑΙ "ΦΕΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΣΤΡΟΦΗ.....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.....
Ο γέρος λοιπόν προφανώς ερχόταν από Κηφισιά την Εθνική και κάπως αργά κατάλαβε οτι προσπέρασε την έξοδο της Αττικής προς Ελευσίνα, έκανε αναστροφή και τσούπ...
ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΜΟΥ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!!!
Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΡΩΙ - ΠΡΩΙ!
:mad:
:a016: :a016: :a016: :a017:
the_passenger
20/05/2006, 12:05
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
(Έχει κυκλοφορήσει το βιντεάκι, μου το στείλαν και με e-mail...)
Γι'αυτό καλό είναι να μήν τρέχουμε πολύ...........
:rolleyes:
Kostas NL
21/05/2006, 00:12
Αίσχος!!!
:cry:
:hypnotize
δολοφονοι , καραγκιοζηδες, μ@λ@κες
adam_tsouk
21/05/2006, 21:41
και εμενα με mail μου ηρθε και ειναι απο τις σπανιες φορες που ανεβαζω στο rapid κατι για κοινη προσβαση!
μου φανηκε ασυληπτο! Ισως φανω κακος ή προκατηλιμενος αλλα εγω το κοβω για κανα χαζοκοριτσακι.....
τεςπα, η συνεχεια δεν υπαρχει αλλα και παλι δεν θα ηθελα να τη δω.
κατι τεοια με κανουν να γινομαι πιο πιστος στην αποψη μου "τερμα τα τσιτα γκαζια"
να ειμαστε παντα "ΤΥΧΕΡΟΙ"
:wave2:
xastoukopsaro
03/06/2006, 15:18
αναρωτιεμαι στην συνεχεια τι εκανε εκεινο το αυτοκινιτο που ερχοταν.... να πηγαινεις στην αριστερη ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο και να δεις εναν μαμακα μπροστα σου πιστευω ακομα και με τρενο να εισαι απλα θα χεστεις πανω σου....
πριν κανα μηνα πηγαινα αεροδρομιο και ηταν ενας τυπος πυ εχασε την εξοδο και εκανε οπισθεν..... καλος μαμακας και αυτος αλλα μερικες φορες η θεια δικη εχει ματια... περνουσαν μπατοι απο εκει και φυσικα ... ιιιιιουυυυυυυυ τον τσιμησαν....
για αυτο το νου σας!!!
xtapodias
03/06/2006, 16:22
Επειδή έτυχε να το δώ στο σταρ που έπεξε ολόκληρο το βίντεο, να σας πω τι έκανε μετά ο σκατόπουστας. Οπώς είδατε έκανε αναστροφή μπήκε στην αριστερή λωρίδα, και άρχισε να ανεβαίνει. Οι οδηγοί έντρομη και με μεγάλες ταχύτητες πεταγόντουσαν στα δεξιά τους. Ο τύπος συνεχίζει να ανεβαίνει και αφού προσπέρασε την έξοδο καμια εικοσαριά μέτρα ξανακάνει αναστροφή και βγαίνει από την έξοδο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν είδα καλά ενώ είχε βγεί στην έξοδο έκανε και προσπέραση σε έναν που ήταν μπροστά του που ήταν ήδη μέσα στην έξοδο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!! Μετά μιλάμε για γέρους και γριές. Κι αυτοί μαλάκες είναι αλλά τουλάχιστον δεν καταλαβαίνουν απο τα γεράματα. Ο εν λόγω τύπος μας είχε όλους γραμμένους στα καλαμπαλίκια του.
xastoukopsaro
03/06/2006, 16:45
νατο.... δεν λεω τιποτα http://videos.bloka.com/AO18full.avi
:a56: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:
adam_tsouk
03/06/2006, 18:16
:uplate: :eyepop:
απιστευτο!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Επειδή έτυχε να το δώ στο σταρ που έπεξε ολόκληρο το βίντεο, να σας πω τι έκανε μετά ο σκατόπουστας. Οπώς είδατε έκανε αναστροφή μπήκε στην αριστερή λωρίδα, και άρχισε να ανεβαίνει. Οι οδηγοί έντρομη και με μεγάλες ταχύτητες πεταγόντουσαν στα δεξιά τους. Ο τύπος συνεχίζει να ανεβαίνει και αφού προσπέρασε την έξοδο καμια εικοσαριά μέτρα ξανακάνει αναστροφή και βγαίνει από την έξοδο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν είδα καλά ενώ είχε βγεί στην έξοδο έκανε και προσπέραση σε έναν που ήταν μπροστά του που ήταν ήδη μέσα στην έξοδο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!! Μετά μιλάμε για γέρους και γριές. Κι αυτοί μαλάκες είναι αλλά τουλάχιστον δεν καταλαβαίνουν απο τα γεράματα. Ο εν λόγω τύπος μας είχε όλους γραμμένους στα καλαμπαλίκια του.
Καλα δε βρεθηκε ενας να του κανει τα μουτρα κρεας ;;;
:uplate: :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Καλα δε βρεθηκε ενας να του κανει τα μουτρα κρεας ;;;
:uplate: :mad: :mad: :mad:
Γιατι οι υπολοιποι νομιζεις οτι ειναι καλυτεροι?
Σημερα ενας μου πεταχτηκε απο θεση παρκαρισματος, στην συνεχεια πηγαινε με 5, και τελευταια στιγμη εστριψε χωρις φλας δεξια.
Καθως περναγα του πατησα λιγο την κορνα για να του πω ''εκανες λακαμια''.
Σταματησε και εβγαλε το χερι απο το παραθυρο βριζοντας με.
Εφυγα γιατι θα με βλεπατε και εμενα στα καναλια αποψε....
DimChios
03/06/2006, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
νατο.... δεν λεω τιποτα http://videos.bloka.com/AO18full.avi
:a56: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ!
:mad:
imperialdemon
03/06/2006, 23:08
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν εκανε κατι πιο λογικο να βαλει αλαρμ και να κανει οπισθεν αμα ειναι να κανεις μαλακια καντειν σωστα αλλα Αυτος πρεπει να ειναι πολυ τρομπας:a31: και :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από imperialdemon
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν εκανε κατι πιο λογικο να βαλει αλαρμ και να κανει οπισθεν αμα ειναι να κανεις μαλακια καντειν σωστα αλλα Αυτος πρεπει να ειναι πολυ τρομπας:a31: και :a024:
Ουτε που φανταζεστε τι ανθρωποι κυκλοφορανε διπλα μας καθημερινα!
Γιατι νομιζετε οτι σκοτωνονται/μας σκοτωνουν συνεχεια?