Σύνδεση

View Full Version : 17 euro klisi GIATI?

Kenai
20/05/2006, 10:11
Se ena sinithismeno mploko stin kallithea davaki kai thiseos me stamatane ton kakomoiro oi antres tou nomou.Exontas orimasei poia skeftomai antrhopoi einai tha bgalo akri.ta provlimata pou pithanon
tha antimetopiza einai ta eksis:
1.klisi gia iperkivismo (exo mikro diploma)
2.akrapovic
3.elleipsi flas.

To organo omos apofasise oti afta den einai provlima (oute kan ta eide) kai mou ekopse klisi 17e giati den eixa mazi mou to asfalistirio,to thema einai oti eixa to asfalistirio kai mou elege oxi afto den einai asfalistirio!!ma leei PISTOPOITIKO ASFALISIs exo kai mixanografimeno pou deixnei tin metavivasi apo to papi stin mixani!!!oxi den einai den leei stoixeia...Ma na o arithmos kikloforias i marka to onoma mou ta kivika.Oxi den einai etsi ta asfalistiria kouventa tha piasoume tora,ante min se grapso gia 270e!
to thema einai oti stin klisi den egrapse oti eimai anasfalistos alla oti den eixa mazi mou to asfalistirio!!!me simvoulepse na allakso kai etairia "giati ama trakareis tin gamises filaraki kai stin teliki gia 17e kaneis etsi?"
ekei parakalaga na exo ena tsekouri mazi mou...meta mou eipe na pao stin asfaleia na kano fasaria.pao stin asfaleia kai mou eksigoun oti anthropos htan ilithios kai apla ithele na me grapsei TOus eksigo oti an to xarti pou mou exoun dosei mou ksanadimiourgisei prob oti tha tous kapso ta grafeia!!!tespa telika den eimoun ego anorimos aftoi itan panta mpatsoi...

AFTER
20/05/2006, 10:18
Εγω θα ελεγα να εισαι και ευχαριστημενος που δεν σου πηρε και τα σωβρακα.

ΠΡΩΤΑ κοιτας να εισαι σωστος εσυ και ΜΕΤΑ ζητας τα ρεστα

Kenai
20/05/2006, 10:24
katalavaino to oti eimoun kolofardos apla ekeini tin ora skftomoun kane tin papia 17e einai...alla otan mou leei "tora gia 17 e kaneis etsi" e trelathika re file!!!e kai aftos epeidi itan ilithios kai den iksere na diavazei tha pliroso 17e?toulaxiston na paei na kanei kana frontistrio nai na ta pliroso!!!

AFTER
20/05/2006, 10:28
Μια φορα με σταματησανε σε δρομο με το αμαξι(στα νεα τουνελ της κακιας σκαλας), την ωρα που πηγαινα με 160(μετρημενα με laser) με οριο 80

Ξερεις τι προστιμο ειναι κανονικα αυτο?

Λιγο πριν την λιποθυμια(αφου μου ανακοινωσε τις κυρωσεις), μου ειπε:

''Aν σου κοψω μια κληση 70? για 119 χλμ/ω εισαι ευχαριστημενος?

Μονο που δεν τον φιλησα....

AFTER
20/05/2006, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
kai den iksere na diavazei tha pliroso 17e?toulaxiston na paei na kanei kana frontistrio nai na ta pliroso!!!

Δεν μπορει να σε αφησει να φυγεις χωρις κληση.
Μια φορα(μου ειπε καποιος αστυνομικος), ενας του εκανε μυνηση γιατι ανακαλυψε οτι δεν ειχε γραψει καποιον αλλο που ειχε κανει την ιδια παραβαση με αυτον(ειχε παρει την πινακιδα και το ελεγξε μετα)

Ειναι πολλα που γινονται και δεν τα ξερεις ουτε εσυ, ουτε εγω.

o_gavros
20/05/2006, 15:15
Φιλαράκι το ενδεχόμενο να σε "βόλεψε" σκόπιμα με μια τόσο μικρή κλήση το σκέφτηκες???
Δε λέω,κανείς δε γουστάρει τους μπάτσους,όλοι έχουμε καεί απο δαυτους αλλά δεν ειναι όλοι για την πυρά!
Θα μπορούσε να σου έχει "ράψει" ένα κουστουμάκι πολλών ευρώπουλων αλλά διάλεξε μια μαλακία δικαιολογία για να σε αφήσει να την σκαπουλάρεις.
Οπότε καλό θα ήταν να λές πάλι καλά που σου ξηγήθηκε απο το να χώνεις γκάζια.
Γνώμη μου έτσι?
Φιλικά παντα.

xtrm600
20/05/2006, 21:02
Ε να μην γκρινιάζουμε και για τους ξηγημένους ε?
Θα πέσει και φωτιά να μας κάψει ;)

Tropeas
21/05/2006, 00:51
Και προσωπικά αν σε συμβούλεψε να αλλάξεις και ασφαλιστική γιατί ξέρει αν δεν σε καλύπτει και ότι ετοιμάζεται να κλείσει αυτή των 17? , 2 φορές μπράβο του...

Γιατί στον κόσμο έχει περάσει να κάνουμε μόνο την φθηνότερη ασφάλεια εμείς , και να αποζημιωνόμαστε γρήγορα απο τους άλλους , πράγμα κουφό και ανέφικτο...
αν θες να είσαι εντάξει, θα έχεις την πιο φθηνή αξιόπιστη και επώνυμη και δοκιμασμένη ασφάλεια, και να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό να αποζημιώνεσαι και να αποζημιώνεις γρήγορα στις μέρες μας με την οικονομική πολίτική που υπάρχει και δεν μπορούμε να κρατήσουμε πάνω απο 2 δεκάρες στην άκρη... (πόσο μάλλον και οι μικρές ασφαλιστικές...) ;)

anf125
21/05/2006, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Φιλαράκι το ενδεχόμενο να σε "βόλεψε" σκόπιμα με μια τόσο μικρή κλήση το σκέφτηκες???
Δε λέω,κανείς δε γουστάρει τους μπάτσους,όλοι έχουμε καεί απο δαυτους αλλά δεν ειναι όλοι για την πυρά!
Θα μπορούσε να σου έχει "ράψει" ένα κουστουμάκι πολλών ευρώπουλων αλλά διάλεξε μια μαλακία δικαιολογία για να σε αφήσει να την σκαπουλάρεις.
Οπότε καλό θα ήταν να λές πάλι καλά που σου ξηγήθηκε απο το να χώνεις γκάζια.
Γνώμη μου έτσι?
Φιλικά παντα.

Συμφωνώ απόλυτα. Αφού μπορούσε έτσι κι αλλιώς να σε γράψει (για φλας, εξάτμιση, δίπλωμα κλπ) πάλι καλά να λές που ξεμπέρδεψες με τόσο φτηνή κλήση. Να μην είμαστε και πλεονέκτες.

adam_tsouk
21/05/2006, 21:54
να ηταν 17 εουρος ΟΛΕΣ οι κλησεις.....:rolleyes:

:D :evil: :D

devil's animal
22/05/2006, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
να ηταν 17 εουρος ΟΛΕΣ οι κλησεις.....:rolleyes:

:D :evil: :D

+10000

:beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
22/05/2006, 14:25
κλήση μόνο;.... θα μπορούσε εφόσον δεν είχες δίπλωμα για ανάλογα κυβικά, πολύ απλά να σου έκοβε ενα "προσκλητήριο" για δικαστήριο, όπου και θα υποχρεωνόσουν να παρουσιαζόσουν με σωστό δίπλωμα για την μηχανή που οδηγούσες.
Όπως και πολλά άλλα ακόμη...

Τα 17? θα τα έδινα στην κλήση χωρίς διαμαρτυρία στην θέση σου , και άλλα 15 θα τα έπινα μπύρες με φίλους, για την κολωφαρδία που με έδειρε την συγκεκριμένη περίπτωση.

Gandalf

alexk
22/05/2006, 15:42
Οι εξηγημένοι?
Πλάκα μου κάνετε έτσι?

Πριν 20 μέρες, είχαν σταματήσει την μητέρα μου σε ένα χωριό όπως πάντα, που έχει όριο 50. Ένα παλικάρι (που τον είχαν ήδη τσακώσει) πήγαινε λίγο παραπάνω (Εθνική με ευθεία που έχει όριο 50). Το λοιπόν, του πήραν πινακίδες, αυτόφορω κτλ και κουστουμάκι κανένα 600-700 ευρώ. Το καημένο το παλικάρι, ήταν έτοιμο να βάλει τα κλάμματα (παλικάρι 30 χρονών) και πήρε τηλ. τον πατέρα του να έρθει. Πήγε και ο κακομοίρης ο πατέρας του (εκεί κοντά σε κάποιο χωριό έμεναν) και να τους παρακαλεί να μην γράψουν το παιδί, γιατί δεν έχει τα χρήμματα να πληρώσει τέτοιο πρόστιμο. Εκεί αυτοί, τον πήραν μέσα.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν χρήμματα έτσι? Και επειδή οι μαλάκες κρύφτηκαν πίσω από ένα θάμνο (σαν τους κλέφτες ένα πράγμα) και τον έπιασαν, πρέπει να τον γδάρουν. Περιττό να σας πω ότι μου είπε το σκηνικό η μητέρα μου, και έβριζα επί 20 λεπτά.

Και περιττό να σας πω ότι η μητέρα μου πήγαινε με 95 και δεν την έγραψαν οι μαλάκες (γιατί είναι γυναίκα και δεν τρέχει... και γιατί έκοβε). Και περιττό επίσης να πω τι άκουσε και η μάνα μου όταν μου είπε ότι δεν την έγραψαν (της λέω, πως το δέχτηκες αυτό??? όταν σταματάνε το γιο σου τον βρίζουν και τον πάνε στο τμήμα είναι καλά?).

Πόσο καραγκιόζηδες είναι τελικά? Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος???

Kenai
23/05/2006, 08:55
Apotelesma:
1.Simera plirosa tin klisi.
2.Apofasisa ton dekemvrio na allakso asfaleia.
3.Ante stin ygeia mas :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Kai oi mpatsoi makria mas...

adam_tsouk
23/05/2006, 09:07
μπορεις να αλλαξεις κ νωριτερα (α ξεχασα δε σε ασφαλιζουν):rolleyes:

ενημερωτικα: σταματας την παρουσα, περνεις επιστροφη το υπολοιπο των χρηματων και πας οπου σου κανει κεφι...

o_gavros
23/05/2006, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Οι εξηγημένοι?
Πλάκα μου κάνετε έτσι?

Όχι πως έχεις πουθενά άδικο.
Όχι πως οι μπάτσοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι νιαμού.
Όχι πως δεν έχουμε όλοι καεί...

ΑΛΛΑ στην περιπτωση του παιδιού που άνοιξε το θέμα,το στρουμφάκι μάλλον του καραξηγήθηκε!!!

Zbandit750
23/05/2006, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και προσωπικά αν σε συμβούλεψε να αλλάξεις και ασφαλιστική γιατί ξέρει αν δεν σε καλύπτει και ότι ετοιμάζεται να κλείσει αυτή των 17? , 2 φορές μπράβο του...

Γιατί στον κόσμο έχει περάσει να κάνουμε μόνο την φθηνότερη ασφάλεια εμείς , και να αποζημιωνόμαστε γρήγορα απο τους άλλους , πράγμα κουφό και ανέφικτο...
αν θες να είσαι εντάξει, θα έχεις την πιο φθηνή αξιόπιστη και επώνυμη και δοκιμασμένη ασφάλεια, και να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό να αποζημιώνεσαι και να αποζημιώνεις γρήγορα στις μέρες μας με την οικονομική πολίτική που υπάρχει και δεν μπορούμε να κρατήσουμε πάνω απο 2 δεκάρες στην άκρη... (πόσο μάλλον και οι μικρές ασφαλιστικές...) ;)

Αν ανοιξουμε ενα θεμα με ιστοριες απο επωνυμες ασφαλιστικες θα χασουμε την μπαλα.....για μενα σε αυτη τη κοινωνια οι λεξεις "δοκιμασμενη,αξιοπιστη,επωνυμη,μεγαλη,ποιοτητα,ασφαλε α...κτλ"
ειναι η καραμελα των μεγαλων για να μας παιρνουν τα λεφτα...

Και για τις ασφαλειες θα σου δωσω και ενα παραδειγμα , απο το 2001 μεχρι το 2006 ειχα bandit 400 , το ειχα παρει 650.000δρχ και τωρα αν πιανει 1000 ευρω.
Κανω ασφαλει 140 ευρω το χρονο= 140χ5=700 ευρω!!! σχεδον τα μισα απο οσο την αγορασα και πανω απο τη μιση της σημερινη αξια.

αν εκανα μια "καλη" ασφαλεια θα πληρωνα 300+ το χρονο = 1500 για 5 χρονια , δηλαδη οσο την αγορασα σχεδον και 50% πανω απο την σημερινη της αξια.
Θα επρεπε δηλαδη καθε 5 χρονια να μου συμβαινει μια ολικη καταστροφη (γιατι σε τετοιες αναλόγιες δεν πληρωνουν επισκευη) για να με συμφερει η ασφαλεια.
Ασε που δεν ειναι και σιγουρο οτι θα παρεις λεφτα και ποτε θα τα παρεις και και και....ας μη τους τα δωσω να τα εχω εγω στην ακρη να με καλυψω στην αναγκη μου.
οσο για το αν θα αποζημιωθει ο αλλος εμπλεκομενος στο ατυχημα θα με συγχωρεσεις , αλλα φταιει δεν φταιει δεν θα πληρωνω εγω την ανεπαρκια του κρατους να ελεγξει τις ασφαλιστικες..

Δεν εχω εμπλακει ποτε σε ατυχημα και δεν εχω κανει ποτε δηλωση.
Και η Suzuki μεγαλη εταιρια ειναι , αλλα ειδες απο την περιπετεια που ειχες τι πηγε να σου κανει.