View Full Version : Hard Rock
bzrmiltos
05/07/2006, 18:58
ο χεντριξ ειναι μορφη
εγραψε ιστορια , καθιερωσε νεες τεχνικες για την εποχη παραμορφωσε τον ηχο και απογυμνωσε κοινωνικες ανισοτητες ,,,
dirtbird
05/07/2006, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ό χέντριξ ούτε τεχνική είχε, ούτε ήχο αξιοζήλευτο. Δε μπορύσε να παίξει το ίδιο πράμα δεύτερη φορά και να ακουστεί το ίδιο και ο ενισχυτής του έκανε φζζζζ.
ΓΙ'ΑΥΤΌΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ και γι'αυτό ακριβώς το λόγο είναι Μεγάλος. Με ένα μίζερο fuzz και βρωμιάρικο παίξιμο ακουγόταν ΥΠΕΡΟΧΑ.
Kαλά εσύ βγάλτην με Joe Pass:smokin:
vagelis900
05/07/2006, 19:27
βασικα καλησπερα σας !!:)
επειδη μυριζει μπαρουτι η κατασταση να ρωτησω κατι ????????
γιατι τετοιος φανατισμος?
μεχρι και στη μουσικη υπαρχει αυτο το φαινομενο!
πρεπει ντε και καλα αυτο που ακουω εγω να ειναι καλυτερο και ποιοτικοτερο (υποτιθεται ) απο αυτο που ακουει καποιος αλλος? δηλαδη ειναι λογικη αυτη?
προσωπικα ακουω σχεδον ολα τα ειδη μουσικης (απο ροκ μεχρι μπουζουκια) ειναι κακο η μηπως να σταματησω να ακουω μουσικη?
υμαρτον δηλαδη με αυτη την κατασταση ( αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο γιατι ετσι θελω εγω!!!!) μπλιαχ
να ακουμε οτι γουσταρουμε
να οδηγαμε οτι μας αρεσει
να πιστευουμε σε οτι θελουμε
να τρωμε οτι μας κανει κεφι
να ειμαστε οτι ομαδα θελουμε
και γενικα να κανουμε οτι μας αρεσει (ενταξει μεσα σε καποια πλαισια)
χωρις να να φτανουμε στο φανατισμο γιατι ακρη δε βγαζεις
φιλικα παντα
:)
el_hymador
05/07/2006, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Kαλά εσύ βγάλτην με Joe Pass:smokin:
Γιατι τι εχει ο Joe Pass δηλαδη? Μια χαρα παιζει...και στην τελικη αν και δεν ειναι σωστο να κρινουμε ετσι, αντικειμενικα μιλωντας τυποι σαν τον Joe Pass και αλλους εχουν πολυ πιο μεγαλη αισθηση και γνωση της κιθαρας απο οποιονδηποτε ''γκαζατο'' ροκα/μεταλλα...Θυμαμε πριν χρονια στον Λυκαβηττο , ειχε ανοιξει την συναυλια του BB King...μας αφησε μαλακες ολους!!! επαιξε κανα εικοσαλεπτο με μπαντα και μετα αλλα εικοσι λεπτα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!! σολο κιθαρα χωρις εφε και μπλιμπλι....καρφι σε καρφι στον ενισχυτη του .... το οτι μεινανε μαλακες επισης ανθρωποι που παρακολουθουσαν την συναυλια απο σποντα και δεν ειχανε καμια σχεση με jazz ακουσματα λεει πολλα....αλλη σχολη , αλλος ηχος , ''αλλου'' γενικως....
μην εχετε παρωπιδες και κοληματα ειδικα με την μουσικη!!!
:wave2:
tsiros_temp
05/07/2006, 21:12
Ο χέντριξ είναι ο Ενας. η Κορυφή. Ο Αξεπέραστος. Ο "εδώ ξεκινά η ηλεκτρική και εδώ τελειώνει".
Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια.
Δεν είναι όλα αυτά επειδή είναι τεχνικός κιθαρίστας! Ούτε επειδή είναι πολύ γρήγορος! Ούτε επειδή ξέρει να παίζει 'καλά', σύμφωνα με τα συνήθη κριτήρια. Ο χέντριξ έχει την (τυπικά μιλώντας) τεχνική που μαθαίνει κάποιος τους πρώτους 5 μήνες.
Ο λόγος που ο χέντριξ είναι ο θεός, είναι πως παίζει με τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί να παίξει, όση εξάσκηση και να κάνει, γιατί απλούστατα, δεν είναι δυνατόν να φτάσεις στο 'επίπεδο' του, με εξάσκηση.
έπαιζε χωρίς ΙΧΝΟΣ τεχνικής και μετέφερε συναισθήματα που ΟΣΗ τεχνική και να έχεις, είναι αδύνατον να τα μεταφέρεις, όχι τουλάχιστο τόσο άμεσα, δυνατά και τέλεια αναγνωρίσιμα όσο ο ίδιος.
Ο χέντριξ είναι ο Ενας. η Κορυφή. Ο Αξεπέραστος. Ο "εδώ
hendrix και καζαντζιδης ........10000 watt ..........:beer:
Ο λόγος που ο χέντριξ είναι ο θεός, είναι πως παίζει με τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί να παίξει, όση εξάσκηση και να κάνει, γιατί απλούστατα, δεν είναι δυνατόν να φτάσεις στο 'επίπεδο' του, με εξάσκηση.
Ολοκληρωμενος μουσικος ειναι αυτος που εχει υφος,και αφηνουμε στην ακρη την τεχνικη και τα λοιπα του ωδειου....
Αν ακουσεις 3 νοτες απο τον Jeff Beck θα καταλαβεις οτι τις νοτες τις παιζει ο Jeff Beck.
Αν ακουσεις τις ιδιες 3 νοτες απο τον Steve Vai:a23: (συγνωμη γι'αυτο)...καλα ας το ξανακανω αλλη μια φορα για να το εμπεδωσουμε:a23: :lol: , θα καταλαβεις οτι τις παιζει ο Steve Vai.
Αυτο ηταν η ειδοποιος διαφορα του Χεντριχ απο τους υπολοιπους μουσικους της εποχης.
Και οσο για την τεχνικη και την συνθεση...με 5 μηνες ωδειου δεν γραφεις το Little Wing
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...με 5 μηνες ωδειου δεν γραφεις το Little Wing
Ούτε το 'Wind Cries Mary".
(Για το Machine Gun, δεν είμαι σίγουρος :lol: ).
:wave2: :beer: :wave2:
tsiros_temp
05/07/2006, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και οσο για την τεχνικη και την συνθεση...με 5 μηνες ωδειου δεν γραφεις το Little Wing
Τί γράφετε ρε; ο χέντριξ, που το συνέθεσε το little wing, πότε πάτησε πόδι σε ωδείο, για να το πεις αυτό;;; :cry:
Τί γράφετε ρε; ο χέντριξ, που το συνέθεσε το little wing, πότε πάτησε πόδι σε ωδείο, για να το πεις αυτό;;; :cry:
Δεν πατησε σε ωδειο, αλλα το ωδειο δεν σου δινει ουτε ταλεντο ουτε τα ακουσματα που ειχε ο Χεντριχ απο μικρος.
Μεγαλοι Ελληνες ταλεντα στην κιθαρα που παιζουν παπαδες και τους ακους και τρελαινεσαι(και μιλαμε για ταλενταρες), πανε στο Berkley να σπουδασουν και οταν τους ακουνε τα Αμερικανακια να παιζουν μπλουζιες και να χωνουν παπαδες και τεχνικες γελανε και λενε "κοιτα ρε ηρθαν τα μουζακα μποις να μας μαθουν μπλουζ).
Η τεχνικη του BBKing ειναι χειροτερη απο αυτην που ειχα εγω πριν απο 5 χρονια στην κιθαρα.
Αλλα κομματια σαν τα δικα του ΔΕΝ μπορω να γραψω και ΔΕΝ μπορω να παιξω...γιατι δεν παιζεις μονο με την τεχνικη.
Δεν μπορεις να τα κρινεις και να τα βλεπεις ολα με την μαθηματικη λογικη σου, 5 μηνες ωδειο=τεχνικη Χεντριχ....7 μηνες ωδειο=Τεχνικη Cobaine....456 μηνες ωδειο+αρμονια+εντατικα μαθηματα μουσικων σχηματων=Ο Θεος ο ιδιος.
ΟΧΙ. ΕΣΥ.
:confused: :confused: :confused: :confused:
tsiros_temp
06/07/2006, 00:07
Κοίτα τι έγραψα πριν λίγο:
έπαιζε χωρίς ΙΧΝΟΣ τεχνικής και μετέφερε συναισθήματα που ΟΣΗ τεχνική και να έχεις, είναι αδύνατον να τα μεταφέρεις, όχι τουλάχιστο τόσο άμεσα, δυνατά και τέλεια αναγνωρίσιμα όσο ο ίδιος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ????
ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :a20: :a19: :a23:
Πες τα ρε φίλε, μπράβο! Εχουμε πέσει σε άτομα-προϊόντα των μμε: εγκεφαλικό κουρκούτιασμα. Οι ίδιοι γουστάρουν ΚΑΙ τον Πανταζή, οι ίδιοι γουστάρουν ΚΑΙ Πινκ Φλουντ!!! Δεν έχουν ακούσει το "ΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΔΥΣΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΝ". Γιαυτό και όλα τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν πατάνε στην Ελλάδα των σκυλάδων, παρά μόνο μετά από 25 χρόνια απ' το φόρτε τους, γέροι! :a024: Στη δεκαετία του '70 ήρθαν οι rolling Stones, γιατί δεν ήξεραν, νόμιζαν ότι και η Ελλάδα ανήκει στους πολιτισμένους λαούς τησ Ευρώπης. Και οι μπαστουρνόβλαχοι τους πέταγαν νεράτζια με ξυραφάκια!!! Αυτός είναι ο πολιτισμός τους. Ο Τσώρτσιλ δεν είπε ότι οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν; Και ν'ασαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κατηγορούν και υποβαθμίζουν το ροκ, σε επίπεδα Πανταζή, είναι δεξιοί, :rotflmao: γιαυτό τους πονάει το ότι το ροκ χτυπάει το κατεστημένο, γιατί αυτοί το στηρίζουν. Γιατί όταν λέμε κατεστημένο εννοούμε το δεξιό κατεστημένο της ΝΔ και του Πασοκ: Αλλη μια φορά αποδεικνύω την πολιτική σχέση της μουσικής.
Τα λέμε, φίλε.
ΟΧΙ. ΕΣΥ.
Φίλε μου Τσίρο, ΜΗ ΚΩΛΩΝΕΙΣ. Είναι η συνήθης ταχτική των φασιστών: Δεν δίνουν δικαίωμα λόγου γιατί είναι μισσαλλόδοξοι. Οπως στη χούντα. Είμαστε κι άλλοι μαζί σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Φίλε μου Τσίρο, ΜΗ ΚΩΛΩΝΕΙΣ. Είναι η συνήθης ταχτική των φασιστών: Δεν δίνουν δικαίωμα λόγου γιατί είναι μισσαλλόδοξοι. Οπως στη χούντα. Είμαστε κι άλλοι μαζί σου.
ΑΝ.......λεω ΑΝ υπονοεις κατι γιατι δε το λες ανοιχτα????
και ΑΝ δεν διαβασες ποιο πανω ειπα οτι εγω δε χρειαζομαι δικηγορους....οποιος νομιζει οτι χρειαζεται.....μπορει να εχει!
:smokin:
tsiros_temp
06/07/2006, 00:59
Αυτό το "όχι. εσύ." που πέταξα ήταν μια δοκιμή και μόνο. Συνήθως ακούω κάτι μυστήρια 'επιχειρήματα', όπως για παράδειγμα "άποψή σου" (τί πάει να πει αυτό; τί προσφέρεις στην κουβέντα με το να το λες αυτό; ) "έτσι νομίζεις" (το αυτό...), οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω το ίδιο σε αυτούς. Απ'ότι φαίνεται είναι εργαλείο για να προκαλέσει συγχήση. Διαίρει και βασίλευε, ένα πράμα.
:dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
Μια μικρη παρενθεση και παντα μια προσωπικη τοποθετηση..διαβασα στα υποψιν τα προγεγραμενα που απο οτι
διαπιστωσα ειναι καταθεσης καρδιας ολων σας...
η μουσικη μιλλαει στις καρδιες των ανθρωπων, αναλογα με το τι βιωνει καθε ανθρωπος μπορει αν ακουσει και δεν επιρρεαστει απο την διαφημιση ,σαν οριμος
ακροατης ,μπορει να διακρινει..
αν και ακουω rock κατα βαση και πιο πολυ
σπιτι μου εχω πιασει τον εαυτο μου να σιγοτραγουδαει βαρια ζειμπεκικα να δακριζει για περασμενες καταστασεις με
ελληνικα κομματια να επαναστατει για
κοινωνικες ευαισθησιες ακουγοντας ροκ
να ηρεμει ακουγοντας τζαζ,,ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ
,,
γιατι με το ζορι οτι ειναι ποπ η ελληνικο
να μου βγαινει σκυλαδικο
γιατι να ξεχναω ιστοριες ,,,και το heavy
metal εχει την ιστορια του και ο ζειμπεκικος που ηταν χορος πολεμικος,,,κτλ κτλ
σιγουρα ομως η ιδιοσυγκρασια μου τα βιωματα μου δε μου επιτρεπουν να ακουω σπιτι μου...σκυλαδικα η λογικη μου αλλα λεει,,,
καθε ελευθερος ανθρωπος εχει το δικαιωμα να επιλεγει αυτο που τον
ευχαριστει και τον εκφραζει δεν μπορω
να του στερησω το θειο δωρο
της επιλογης ουτε θα χαραχτηρισω τις
επιλογες του ειδικα για θεμα ψυχικης
συνειδησης οπως η μουσικη
η τοποθετηση ειναι προσωπικη !! ας ειναι και λαθος !!
Φίλε Μίλτο, όλα τα καλά τραγούδια είναι στο πνεύμα του ροκ που εγώ ευαγγελίζομαι και επαγγέλλομαι: Το καλό τραγούδι μπορεί να είναι και ζεϊμπέκικο, και λαϊκό. ΠΟΤΕ' ΟΜΩΣ ΣΚΥΛΟΠΟΠ. Σκέψου μόνος σου το γιατί. Είναι απλό και αυτονόητο.
Ση γιου:wave2:
tsiros_temp
06/07/2006, 01:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΑΝ.......λεω ΑΝ υπονοεις κατι γιατι δε το λες ανοιχτα????
Εγώ λέω : Θεωρώ ότι ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι λαθεμένος.
bonepeeler
06/07/2006, 01:05
Εγώ μιά απορία έχω.
αν έβγαινε τραγούδι αντίστοιχο του "ζιγκολό" και έλεγε "πουτάνα" η "πόρνη" θα γινόταν επιτυχία;
Το ξέρω πως είναι ξεκάρφωτο αλλά είχα την απορία.
Εγώ λέω : Θεωρώ ότι ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι λαθεμένος.
και εγω λεω οτι μπορω να ακουσω επιχειρηματα με βαση αυτο που λες αλλα δε τα βλεπω
επισης λεω οτι δε μιλησα σε σενα......baaaannnnnnnnnnn
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΩ 1-1 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ....
1)ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ <<ΣΩΣΤΟ>>.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΩΣΤΟ!!!!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!!ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ!!!!ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΓΕ!!!
2)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΞΙΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ....ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΡΟΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ....
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ 1 ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΨΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΠΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...........??????????????
3)ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΥΛΑΔΕΣ.......ΠΑΓΕΙΩΣΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΚ?????ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΡΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ.....ΕΔΩ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ?????ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!Η ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ Η ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΥΔΡΩΝ(ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ),ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ!
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΓΙΝΕΣ ΟΝΟΜΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!!!!!!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΦΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΠΑΚΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΕΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΝΤΑΣ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ....Ο ΜΟΡΙΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΡΟΚΑΔΕΣ ΑΦΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!!!!
ΓΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΨΟΦΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥ-ΖΟΥ ΛΕΜΕ Η ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ(ΒΛΕΠΕ ΡΟΡΥ)!!!!!!!ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΣΑΙ??????????????????ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ?ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΘΕΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
1960
SEX DRUGS AND ROCK N ROLL
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΥΝΗΜΑ
ΧΑΧΑΧΑ
ΠΗΔΗΧΤΗΤΕ,ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΩΡΑΙΑ ΦΕΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΗ.....ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ!!!!!!ΒΑΙΒΕΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΚΙΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΒΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.......RIP FANIS!!!!!!
Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ....ΟΥΑΟΥ!!!!!!ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑ.........ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΝΑΝΑΝΑ......ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΡΟΚ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΣΥ ΓΕΝΗΘΙΚΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΩΝ!!!!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣΕΙΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟΣΚΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΣΚΥΛΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ...ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.....ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ!!!!!!ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΡΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΡΘΩΝΕΙΣ!!!!!
ΑΠΑΙΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!!!!
ΠΕΣΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ ΠΑΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ. ΗΔΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΡΩΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ. ΑΠΑΞΙΩ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑ". ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ. ΗΔΗ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΙΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΡΩΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ. ΑΠΑΞΙΩ.ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑ". ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩ.
και παλι χωρις επιχηρηματα...λυπαμαι για λογαριασμο σου......
οσο για υβρεις.....ειπε ο γαιδαρος.........
οσο για ροκ κουλτουρα καμια αναγνωριση λαθους.......καμια συγγνωμη.....τουλαχιστον αχαριστια να εχει κανεις την ευκαιρια και απλα να εθελοτυφλει.......
οσο για το ουστ φασιστα δε με θειγει....καθοτι οπως βλεπεις ακομα σου μιλαω και ας εισαι απλα γραφικος.απλα δεν ειμαι και φασιστας και γιαφτο δε με αγγιζει
και τελος τις πολιτικες πεποιθησεις σου καλο θα ηταν να τις γραψεις σε forum κοινωνικοπολιτικου περιεχομενου και οχι εδω!!!!
αφηνω τους λοιπους αναγνωστες να κρινουν το ποιον σου και φυσικα και το δικο μου!!!!!!
tsiros_temp
06/07/2006, 01:19
Δε σε γουστάρω, ρε! Πως το λένε; Ξέχνα πως σου μίλησα! Συγγνώμη ζητάω μια φορά στα 1000 χρόνια για ΣΟΒΑΡΟ λόγο, από ΣΟΒΑΡΟ άνθρωπο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Εγώ μιά απορία έχω.
αν έβγαινε τραγούδι αντίστοιχο του "ζιγκολό" και έλεγε "πουτάνα" η "πόρνη" θα γινόταν επιτυχία;
Το ξέρω πως είναι ξεκάρφωτο αλλά είχα την απορία.
Αν το "έσπρωχνε" ο Κυριακού με τη Heaven, και να το τραγουδούσε η Καλομοίρα...Σουξεδάρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε σε γουστάρω, ρε! Πως το λένε; Ξέχνα πως σου μίλησα! Συγγνώμη ζητάω μια φορά στα 1000 χρόνια για ΣΟΒΑΡΟ λόγο, από ΣΟΒΑΡΟ άνθρωπο.
1.το ξεχασα κιολας
2.δε ζητησα να μου πεις συγγνωμη
3.αμοιβαια τα αισθηματα(δε θα μου λειψεις)
4.η επιχηρηματολογια και η δικια σου παραμενει αζητητα
5.αλλοι ας κρινουν.....εσυ εμενα δε με εχεις προσβαλει και αλλο τοσο δε σε εχω προσβαλει και εγω οποτε πατσι
6.END OF DISCUSSION!
Τι ωραια ρε περναμε.
Τελικα ολοι κανουμε κατι για να βοηθησουμε το συνολο.
Μπραβο μας.
bzrmiltos
06/07/2006, 08:07
το καλο της ιστοριας ειναι οτι τα μελη του moto.gr εχουν αποψη
αυτο που κανει τους μηχανοβιους
να ξεχωριζουν απο τους αλλους ειναι οτι
ι σωστη η λαθος υπαρχει αποψη
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
το καλο της ιστοριας ειναι οτι τα μελη του moto.gr εχουν αποψη
αυτο που κανει τους μηχανοβιους
να ξεχωριζουν απο τους αλλους ειναι οτι
ι σωστη η λαθος υπαρχει αποψη
οι απόψεις είναι σαν τους κ....λους...όλοι έχουν μια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιαυτό και όλα τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν πατάνε στην Ελλάδα των σκυλάδων, παρά μόνο μετά από 25 χρόνια απ' το φόρτε τους, γέροι!
θελω να πιστευω οτι εδω κανεις πλακα και δεν το εννοεις για το πότε και το ΠΩΣ ερχονται τα "μεγαλα" συγκροτηματα, ετσι?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ????
ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....
Μήπως είσαι ανηψιός της Παπαρήγα???Δεν πειράζει τράβα κόλησε καμιά αφίσα για το κόμμα και κανα μπάνιο καμιά φορά δεν βλάπτει ... χμμμ ακόμα και στη θάλασσα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :a20: :a19: :a23:
Πες τα ρε φίλε, μπράβο! Εχουμε πέσει σε άτομα-προϊόντα των μμε: εγκεφαλικό κουρκούτιασμα. Οι ίδιοι γουστάρουν ΚΑΙ τον Πανταζή, οι ίδιοι γουστάρουν ΚΑΙ Πινκ Φλουντ!!! Δεν έχουν ακούσει το "ΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΔΥΣΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΝ". Γιαυτό και όλα τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν πατάνε στην Ελλάδα των σκυλάδων, παρά μόνο μετά από 25 χρόνια απ' το φόρτε τους, γέροι! :a024: Στη δεκαετία του '70 ήρθαν οι rolling Stones, γιατί δεν ήξεραν, νόμιζαν ότι και η Ελλάδα ανήκει στους πολιτισμένους λαούς τησ Ευρώπης. Και οι μπαστουρνόβλαχοι τους πέταγαν νεράτζια με ξυραφάκια!!! Αυτός είναι ο πολιτισμός τους. Ο Τσώρτσιλ δεν είπε ότι οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν; Και ν'ασαι σίγουρος ότι όλοι όσοι κατηγορούν και υποβαθμίζουν το ροκ, σε επίπεδα Πανταζή, είναι δεξιοί, :rotflmao: γιαυτό τους πονάει το ότι το ροκ χτυπάει το κατεστημένο, γιατί αυτοί το στηρίζουν. Γιατί όταν λέμε κατεστημένο εννοούμε το δεξιό κατεστημένο της ΝΔ και του Πασοκ: Αλλη μια φορά αποδεικνύω την πολιτική σχέση της μουσικής.
Τα λέμε, φίλε.
Χμμμ μήπως είστε μακρινά ξαδέλφια?? με τον zzr2005??Eχεις μια εμμονη ιδέα με τους σκυλάδες και αυτούς που ακούνε οτιδήποτε διαφορετικό από εσένα , μήπως το πολύ ροκ (όπως το λες) σε έχει ψιλοβαρέσει!!!!
Hard Rock Αλληλούια...
Λοιπόν? Τι άλλα νέα?....
Καλά;
Εγώ πάντως θα πάω για μπύρες το απόγευμα προς Ν.Ιωνία-Ν.Ηράκλειο με το ταπέινό μου honda-κι να ακούσω και καμιά Rock-ιά να γουστάρω....
Κάνας Καλός?
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
:rolleyes: :rolleyes:
Γλυκό και μελαγχολικό χριστιανο-ροκάδικο αγόρι....
Έχω και Ελληνική Υπηκοότητα και Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά καλύτερα άσε με απέξω...!!!
:D :mad: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμμ μήπως είστε μακρινά ξαδέλφια?? με τον zzr2005??Eχεις μια εμμονη ιδέα με τους σκυλάδες και αυτούς που ακούνε οτιδήποτε διαφορετικό από εσένα , μήπως το πολύ ροκ (όπως το λες) σε έχει ψιλοβαρέσει!!!!
Να συστηθούμε: Είμαι συνήγορος του ροκ. Εσύ που θίγεσαι τί είσαι; Συνήγορος των σκυλάδων; Ή μήπως ξάδερφος της Μπεζαντάκου;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :a18: :a20: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
θελω να πιστευω οτι εδω κανεις πλακα και δεν το εννοεις για το πότε και το ΠΩΣ ερχονται τα "μεγαλα" συγκροτηματα, ετσι?
Αγαπητέ συνάδελφε, αν είναι ψέμματα αυτά που γράφω, με χαρά θα ακούσω την αλήθεια σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχω και Ελληνική Υπηκοότητα και Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά καλύτερα άσε με απέξω...!!!]
+1
dukeandthecity
06/07/2006, 13:35
αυτο γιατι δεν εχει παει ΑΚΟΜΑ στις διαμάχες να μπορεσουμε να ριξουμε κανα heavy μπινελίκι ?:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
αυτο γιατι δεν εχει παει ΑΚΟΜΑ στις διαμάχες να μπορεσουμε να ριξουμε κανα heavy μπινελίκι ?:sun:
Γιατί έχουμε σοβαρότερες δουλειές(*) και δεν προλαβαίνουμε, Κύριος...
(*)Ψάχνουμε ένα μπούστη με κάτι αυτοκόλλητα !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes:
Γλυκό και μελαγχολικό χριστιανο-ροκάδικο αγόρι....
Έχω και Ελληνική Υπηκοότητα και Ελληνική Ιθαγένεια, αλλά καλύτερα άσε με απέξω...!!!
:D :mad: :D
ΠΙΚΡΟΧΩΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ', ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΚΑ:rotflmao: :bawl: :a39: :a29:
Να συστηθούμε: Είμαι συνήγορος του ροκ. Εσύ που θίγεσαι τί είσαι; Συνήγορος των σκυλάδων; Ή μήπως ξάδερφος της Μπεζαντάκου;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :a18: :a20: :a23:
Φίλε μου κολλημένε (γιατί αυτό είσαι)!!!Το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα .Δεν χρειάζεται άτομα σαν εσένα που να του λένε τι πρέπει να ακούει και τι να βλέπει και πως να εκφράζεται.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που ακούς είναι ανώτερα και ποιό ποιοτικά από αυτά που ακούν οι άλλοι τότε δείχνεις ξεκάθαρα σε όλους εδώ μέσα ποιός είναι ο φασίστας!!!Αν δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα μην ακούς μην αγοράσεις Έχεις αρχίσει να γίνεσαι λίγο γραφικός.. με τα κολήματά σου.. Μήπως έχεις μανία καταδίωξης :sick: τράβα σε κανα γιατρό (ΓΙατί μάλλον σε κυνηγάνε οι σκυλάδες !!!!):wave2:
Φίλε μου κολλημένε (γιατί αυτό είσαι)!!!Το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα .Δεν χρειάζεται άτομα σαν εσένα που να του λένε τι πρέπει να ακούει και τι να βλέπει και πως να εκφράζεται.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά που ακούς είναι ανώτερα και ποιό ποιοτικά από αυτά που ακούν οι άλλοι τότε δείχνεις ξεκάθαρα σε όλους εδώ μέσα ποιός είναι ο φασίστας!!!Αν δε σου αρέσουν τα σκυλάδικα μην ακούς μην αγοράσεις Έχεις αρχίσει να γίνεσαι λίγο γραφικός.. με τα κολήματά σου.. Μήπως έχεις μανία καταδίωξης :sick: τράβα σε κανα γιατρό (ΓΙατί μάλλον σε κυνηγάνε οι σκυλάδες !!!!):wave2:
ΕΓΩ MY FRIEND, ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΡΟΚ. ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΚΥΛΑΣ;
Αγαπητέ συνάδελφε, αν είναι ψέμματα αυτά που γράφω, με χαρά θα ακούσω την αλήθεια σου.
δεν ειναι επιλογη των συγκροτηματων για το που θα πανε αλλα των μανατζερ τους που ερχονται σε επαφη με τα κατα τοπους γραφεια μουσικης εκμεταλλευσης για να νταραβεριστουν για τα μπικικινια!
κοινως, κανενας απο τους κρικους (και της μουσικης) αλυσιδας δεν το κανει για τη ψυχη της μανας του ή για να το γραψουν στο βιογραφικο τους! :wave2:
Α,ααα!...κι ένα ανέκδοτο:
Οι KANSAS ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΏΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΦΗ ΣΑΡΡΉ ΚΑΙ Η JANIS JOPLIN ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΗ ΣΤΑΝΙΣΗ:rotflmao: :bawl: :a30: :a08: :a09: :a54:
Οι KANSAS ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΏΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΦΗ ΣΑΡΡΉ ΚΑΙ Η JANIS JOPLIN ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΗ ΣΤΑΝΙΣΗ
:a014::a014::a014::a014::a014:
Ναι....?????
:rolleyes:
φερε μου και μενα λιγα ρε nostra
αντε καλε συνεχιστε
τι?
δεν εχει αλλο?
:a35: :a35:
δεν ειναι επιλογη των συγκροτηματων για το που θα πανε αλλα των μανατζερ τους που ερχονται σε επαφη με τα κατα τοπους γραφεια μουσικης εκμεταλλευσης για να νταραβεριστουν για τα μπικικινια!
κοινως, κανενας απο τους κρικους (και της μουσικης) αλυσιδας δεν το κανει για τη ψυχη της μανας του ή για να το γραψουν στο βιογραφικο τους! :wave2:
Δεν αποκλείεται ότι ισχύει η θέση σου, αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μας σνομπάρουνε παράλληλα. Ενα παράδειγμα είναι και η Eurovision, που πολλές φορές στείλαμε τραγούδια που άξιζαν πολύ ανώτερη θέση απ'αυτή που μας έδωσαν. Πάντως, μαζί σου είμαι.
ΕΓΩ MY FRIEND, ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΡΟΚ. ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΚΥΛΑΣ; Και καλά κάνεις !!!Εγώ ταμπέλα πάνω από το κεφάλι μου δε βάζω !!!!:nono:
Πάντως, μαζί σου είμαι.
Bart? Με απατάς? Με έναν Ροκά με strom?..... :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και έπεται συνέχεια...:a014::a014::a014::a014::a014:
Μπε?
Diladi gia na katalavo, to na proaspeizomai to dikaioma tis epilogis kapoiou, esto kai an auti einai ekso apo ta gousta mou i tin nootropia mou kanei idio me auton?
Prosopika den tha me xaraktiriza skila as poume, alla sigoura mia fora sta 5 xronia tha pao se ena skiladiko kai tha ta kano ola isioma....Parolauta, anagnorizo to dikaioma kapoiou na goustarei ekei etsi na pernaei kala, xoris auto na ton ipovivazei se kanenan vathmo...Einai san na les se kapoion pos na kanei sostotera sex....Diladi mono to ierapostoliko i to 69 iparxoun? Den exo dikaioma na epilekso na eimai gay, bisexual, na mou aresei na vlepo, na mou aresei na me ftinoun i na me dernoun mono kai mono epeidi i pliopsifia i kapoios telos panton den to theorei me vasi to kritirio tou sosto, politically correct i opos thes pes to???
Sorry man, alla den katalavaino tin thesi sou....Arxika, katalavaino auta pou les peri tis texnis tou rock, afou profanos einai i texni sou, tin agapas kai profanos tin stirizeis...Kai emena an me rotisei kapoios pliroforikarios, Unix tha tou po, Java tha tou po, Oracle tha tou po, auta ksero, auta empistevomai...Logika ola mexri edo...Apo auto to simeio omos, mexri edo pou exeis ftasei, nomizo oti eisai way out of your league...Einai san na elega ego gia tin douleia mou, skata i Microsoft, skata to .NET, skata oti den einai auto pou ksero kala.... Tora, an auto esi to theoreis anoixti skepsi....I urge you to reconsider....
Peretairo, mias kai anaferthike, ti ennoeis sxetika me tous pomakous????
Kai epiprostheta, emena prosopika mporeis na me metras ektos ton Ellinon X.O. kai genikotera Ellinon giati theoro ton eauto mou politi tou kosmou kai oxi enos geografikou simeiou...Allla, parakalo eksigise mou to sxetiko sou sxoleio gia tous pomakous dioti den to katanoisa...
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Diladi mono to ierapostoliko i to 69 iparxoun? Den exo dikaioma na epilekso na eimai gay, bisexual, na mou aresei na vlepo, na mou aresei na me ftinoun i na me dernoun .....
τώρα αρχίζει να παίρνει τη σωστή τροπή το τόπικ.....
(πάντα έλεγα ότι όλα ξεκινούν και καταλήγουν στο σεξ ή στο μη-σεξ...)
για πε ... για πε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τώρα αρχίζει να παίρνει τη σωστή τροπή το τόπικ.....
(πάντα έλεγα ότι όλα ξεκινούν και καταλήγουν στο σεξ ή στο μη-σεξ...)
για πε ... για πε....
ρε δε ντρεπεσαι να τα κρατας για παρτυ σου??? κερνα και απο δω ρε παιδι
:a014::a014::a014::a014::lol:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Diladi mono to ierapostoliko i to 69 iparxoun? Den exo dikaioma na epilekso na eimai gay, bisexual, na mou aresei na vlepo, na mou aresei na me ftinoun i na me dernoun .....
--------------------------------------------------------------------------------
:cool: isos kai ola auta mazi ......
Και καλά κάνεις !!!Εγώ ταμπέλα πάνω από το κεφάλι μου δε βάζω !!!!:nono:
Αγαπητέ συνάδελφε, δεν βάζω ταμπέλα. Απλά δηλώνω μουσική ταυτότητα. Αλλά και ταμπέλα να το πεις, ποιός σου είπε ότι είναι κακό να φέρεις ταμπέλες που δεν μειώνουν τη νοημοσύνη σου, ή τα πιστεύω σου;
Φιλικά.
Diladi gia na katalavo, to na proaspeizomai to dikaioma tis epilogis kapoiou, esto kai an auti einai ekso apo ta gousta mou i tin nootropia mou kanei idio me auton?
Prosopika den tha me xaraktiriza skila as poume, alla sigoura mia fora sta 5 xronia tha pao se ena skiladiko kai tha ta kano ola isioma....Parolauta, anagnorizo to dikaioma kapoiou na goustarei ekei etsi na pernaei kala, xoris auto na ton ipovivazei se kanenan vathmo...Einai san na les se kapoion pos na kanei sostotera sex....Diladi mono to ierapostoliko i to 69 iparxoun? Den exo dikaioma na epilekso na eimai gay, bisexual, na mou aresei na vlepo, na mou aresei na me ftinoun i na me dernoun mono kai mono epeidi i pliopsifia i kapoios telos panton den to theorei me vasi to kritirio tou sosto, politically correct i opos thes pes to???
σωστος ο φιλος!! :beer: :beer: :beer:
ολοι εχουμε τα γουστα μας και τις προτημισεις μας..δεν υπαρχει σωστο και λαθος..εχει να κανει με τα γουστα του καθ ενα :winka: :beer: :beer:
οκ και εγω δε γουσταρω σκυλαδικα κλπ...αλλα εχω φιλους που μπορει να πανε και καθε ΣΚ να σκασουν τρελα λεφτα σε λουλουδουδες κλπ :rolleyes: αυτο ομως δε τους κανει χειροτερους η καλυτερους απο μενα...
ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλον για κατι...ο καθενας εχει την αποψη του...
ελα να ξεκολλαμε λιγο :winka: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
ρε δε ντρεπεσαι να τα κρατας για παρτυ σου??? κερνα και απο δω ρε παιδι
:a014::a014::a014::a014::lol:
και εγωωωωω θελωωωωωω :rotflmao:
Αυτό το thread πάει κατά διαόλου......
Μία είναι η λύση....
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
:lol: :lol: :lol:
54346
Αγαπητέ συνάδελφε, δεν βάζω ταμπέλα. Απλά δηλώνω μουσική ταυτότητα. Αλλά και ταμπέλα να το πεις, ποιός σου είπε ότι είναι κακό να φέρεις ταμπέλες που δεν μειώνουν τη νοημοσύνη σου, ή τα πιστεύω σου;
Φιλικά.
οτι τι δλδ??? οι ροκαδες εχουν πιο ψηλο IQ? :confused: :confused: :confused:
Απλά δηλώνω μουσική ταυτότητα.
εγώ δηλώνω ποιητικό δίπλωμα....
αλλά τρώω κλησεις συνέχεια....
μήπως να το γυρίσω σε μουσικό δίπλωμα και ασφάλεια μπας και γλυτώνων τα μπλόκα?
(όποιος θέλει :a014: τον κερνάω )
Μπε?
:alien:
Φιλικά.
Sorry man....Alla diafono katheta me tin apopsi sou....Orizontia, Plagia kai opos mporo na diafoniso....
Perimeno na mou eksigiseis akoma sto sxolio peri pomakon pou ekanes ligo pio pano....
(όποιος θέλει :a014: τον κερνάω )
Μπε?
:alien:
εγω εγω
:rotflmao: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
οτι τι δλδ??? οι ροκαδες εχουν πιο ψηλο IQ? :confused: :confused: :confused:
και πιο ψηλό IQ και πιο ψηλή τελική και ροπή από χαμηλά....
γιατί είμαι ο Χουλκ....
και μου αρέσει και το Ποιμενικό Ροκ....
Λοιπόν? Θα ζήσω γιατρέ μ' ?
:a014::a014::a014::a014:
Εύη και Εύη πάρτε :a014::a014::a014::a014: κι εσείς....
Εύη και Εύη πάρτε :a014::a014::a014::a014: κι εσείς....
:lol: :lol: :lol: ευχαριστουμε!!!
:a014::a014: βαζω εγω τις μπυρες! :beer: :a33: :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Αυτό το thread πάει κατά διαόλου......
Μία είναι η λύση....
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Συμφωνώ !!Το μαμήσαμε και ψόφησε.
Πάω να ακούσω το σταθμό της εκκλησίας!!! :p
Συμφωνώ !!Το μαμήσαμε και ψόφησε.
Πάω να ακούσω το σταθμό της εκκλησίας!!! :p
εγώ διαφωνώ!
κατ' αρχήν εγώ ακόμα τρώω :a014:
δε πρόλαβα να μαμήσω.... πόσο μάλλον να το ψοφήσω....
:a014::a014::a014::a014:
Πάω να ακούσω το σταθμό των υπεραστικών.... :D
:a014::a014::a014:
ΘΕΕΕΕΕΕΝΚΣ
:a014: :a014: :a014: :a08:
Πιάστε ρε radio blackman :rotflmao: :rotflmao:
KOYKOOOOOOOYYY!!!!
Κυρίεεεεες μοοοοοουυυυ.....
:lol: :lol:
Και κάντε πάσα κανένα popcorn....
παρε και συ
:a014: :a014: :a014:
Πιάστε ρε radio blackman :rotflmao: :rotflmao:
KOYKOOOOOOOYYY!!!!
Κυρίεεεεες μοοοοοουυυυ.....
:lol: :lol:
Eδω κάτω που είμαι δεν πιάνει ούτε την era!!! !!!θα πιάσω μάλλον τα @@ μου για αρχή και βλέπουμε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειστε τρελοκομεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα πιάσω μάλλον τα @@ μου για αρχή και βλέπουμε
πρόσεχε γιατί μετά το πιάσιμο... μπορεί να εξελιχθεί σε :a31:
και από ότι μου έλεγαν στο κατηχητικό..... τυφλώνει ....
:a014:
ΜΠε?
ΕΦΕΡΑ ΜΠΥΡΕΕΕΕΣ!
πρόσεχε γιατί μετά το πιάσιμο... μπορεί να εξελιχθεί σε :a31:
και από ότι μου έλεγαν στο κατηχητικό..... τυφλώνει ....
:a014:
ΜΠε?
Φήμες!!! Φήμες!!!!! αντιθέτως κάνεις γερά μπράτσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dukeandthecity
06/07/2006, 14:45
εχω να κανω μια δήλωση:
εδω και καιρο ειχαμε να δουμε μια διαμαχη της προκοπης.
Και ερχετε ο παπαροκας και δίνει λιγο νοημα στην (βαρετη) μέρα μας.
Και εσεις οι spamιαριδες το χαλάτε και διακοπτετε τον ηρμο της σκεψης (?) του ανθρωπου πανω στο καλυτερο !!!!
τι θα γινει λοιπον με την παρτυ σας ?????
ΕΦΕΡΑ ΜΠΥΡΕΕΕΕΣ!
:a33: :a33: :a33: :a33: :a33:
ωραια...εχουμε μπυρες..εχουμε φιλαρακια..εχουμε ποπκορν...τωρα..
τι μουσικη θα βαλουμε? :look: :look: :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναιιιιιι ? Με ακούτε??????
Ράδιο Αθήναι εκεί? ΜΠορώ να ακούσω το χάρτινο τσίρκο ?
Αφιέρωση.....
Από τον sosta στα παιδιά του forum που καμιά βδομάδα τώρα τρώγονται με τα ρούχα τους....
Βεβαίως...ευχαριστώ ... γεια σας.....
Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου....
Η ζωή είναι μεγάλη ΜΗΝ την κάνεις καρναβάλι.....
Χάρτινο τσίρκο μόλις σε βρίσκω
Γέλια σκεπάζουν κάθε αστείο μου λυγμό
Μέσα σου θέλω για πάντα να ζήσω
Σαν τη σκιά στο πανηγύρι των σκιών
Οτι σκοτώνει τη δική μου χαρά
Είναι μια φάρσα που με κόβει στα δύο
Με πιάνει απ' το χέρι και με λόγια γλυκά
Σα παιδί μ' οδηγάει στ' όμορφό σου σφαγείο
Και να 'μαι ξανά
Σ' ένα πλήθος που θυμίζει κάποιον άγνωστο φίλο
Κλωτσάω στα τυφλά
Σα παλιάτσος σκοντάφτω πάνω στο ίδιο θηρίο
Που όλο μου λέει
Πως η δικιά μου σκλαβιά ειν' ένα χάρτινο τσίρκο
Με κάνει να κλαίω
Και φαίνομαι αστείος, γίνομαι αστείος
Χάρτινο τσίρκο μόλις σε βρίσκω
Κλαίω σαν άντρας σαν παιδάκι γελώ
Μέσα σου θέλω μια μέρα να σβήσω
Σαν τον τρελό στο πανηγύρι των τρελών
Οτι ξυπνάει τη δική μου χαρά
Ειν' ένα όνειρο σπασμένο στα δύο
Ψηλά με κρατάει στη ζεστή του αγκαλιά
Με πετάει ξαφνικά στο σκοτεινό σου ψυγείο
Και να 'μαι ξανά
Σ' ένα πλήθος που θυμίζει κάποιον άγνωστο φίλο
Κλωτσάω στα τυφλά
Σα παλιάτσος σκοντάφτω πάνω στο ίδιο θηρίο
Που όλο μου λέει
Πως η δικιά μου σκλαβιά ειν' ένα χάρτινο τσίρκο
Με κάνει να κλαίω
Και φαίνομαι αστείος, γίνομαι αστείος
Δεν αποκλείεται ότι ισχύει η θέση σου, αλλά εγώ έχω ακούσει ότι μας σνομπάρουνε παράλληλα. Ενα παράδειγμα είναι και η Eurovision, που πολλές φορές στείλαμε τραγούδια που άξιζαν πολύ ανώτερη θέση απ'αυτή που μας έδωσαν. Πάντως, μαζί σου είμαι.
εχω αποριψει προ (αμνημονευτων) χρονων το ανωτερο/κατωτερο... στα ματια μας ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ οι αλβανοι ειναι κατωτεροι. αυτο ομως ειναι ψευδες. ειναι ο ανθρωπος και ο εσωτερικος ψυχισμος που κανει τη διαφορα.
στο θεμα μας τωρα: εστω οτι το ροκ ειναι η καλυτερη μουσικη και αποκλειουμε τους σκυλο-χιπχοπ-ποπ-κλπ.
και μενουμε μονοι μας να συζηταμε για μουσικη (αυτοματα ΔΕΝ μιλαμε για μουσικη αλλα μονο για ροκ μουσικη) και ερχομαι εγω να σου πω οτι το dark wave ή το punk ειναι καλυτερο απο το classic ή nu metal σου... και "κερδιζεις" εσυ. στο τελος, θα μεινουν 3 ατομα να προσπαθουν ο ενας να πεισει τον αλλο οτι το Α συγκροτημα ειναι καλυτερο των Β ή/και Γ....
....ωραια ολα αυτα.....
...και?
...ποίο το κερδος?
....δεν κανει λιγο κρυο και μοναξια εκει πανω????
φιλικα,
Γιωργος
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
τι θα γινει λοιπον με την παρτυ σας ?????
παρτυ... κάνουμε ΠΑΡΤΥ!!!!!!
Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας.
Μας τη βιδώνει που δεν τρως το παραμύθι μας
μας ενοχλεί η αισθητή σου παρουσία
είσαι σαν μύγα που κάθησεστη μύτη μας
και ακτινοβολεί απελπισία.
Μας διαλύσεις όσα χτίσαμε με ψέματα
και μας σνομπάρεις μ'ένα βλέμμα ξεφτισμένο
θα'νιωθες όμορφα αν βάζαμε τα κλάματα
όμως, αγόρι μου, σε έχουμε γραμμένο.
Δεν θέλουμε θλιμμένους στη μηχανή μας!
Θέλουμε μόνο γκαζιές στη μηχανή μας!!!
γιέααααααα
φιλικα,
Γιωργος
Γιώργος? Τέλεις να έρΤω να σε Ζεστάνω?
Θα σου βάλω φωτιά.... στα τετρακύλινδρα....
Φιλικά,
Τάσος
Sorry man, alla den katalavaino tin thesi sou....Arxika, katalavaino auta pou les peri tis texnis tou rock, afou profanos einai i texni sou, tin agapas kai profanos tin stirizeis...Kai emena an me rotisei kapoios pliroforikarios, Unix tha tou po, Java tha tou po, Oracle tha tou po, auta ksero, auta empistevomai...Logika ola mexri edo...Apo auto to simeio omos, mexri edo pou exeis ftasei, nomizo oti eisai way out of your league...Einai san na elega ego gia tin douleia mou, skata i Microsoft, skata to .NET, skata oti den einai auto pou ksero kala.... Tora, an auto esi to theoreis anoixti skepsi....I urge you to reconsider....
Peretairo, mias kai anaferthike, ti ennoeis sxetika me tous pomakous????
Kai epiprostheta, emena prosopika mporeis na me metras ektos ton Ellinon X.O. kai genikotera Ellinon giati theoro ton eauto mou politi tou kosmou kai oxi enos geografikou simeiou...Allla, parakalo eksigise mou to sxetiko sou sxoleio gia tous pomakous dioti den to katanoisa...
Αγαπητέ συνάδελφε, έχω την εντύπωση ότι τα forums εδώ μέσα και τα posts, έχουν σκοπό την έκφραση απόψεων. Αυτό κάνω. Ανοιξε συζήτηση ο συνάδελφος kaps, κι εγώ συμφων΄ώ με τις απόψεις του. Γιατί σας πειράζει ορισμένους; Δεν στέρησα από κανέναν το δικαίωμα της επιλογής του, απλά το εγχείρημά μου είναι να στηρίξω τις θέσεις μου. Αναγνωρίζω την ελεύθερη επιλογή, την αυτοδιάθεση, το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και το δικαίωμα του αυτοεξευτελισμού. Κάποιος μου κόλλησε την ετικέττα του κομμουνιστή, αυθαίρετα. Δεν είμαι, λοιπόν, και το καταθέτω δημόσια, για να λήξει το θέμα. Επίσης του θρησκόληπτου, επειδή πιστεύω στη διδασκαλία του Χριστού, δηλ, στο ου φονεύσεις, ου κλέψεις στον αλληλοσεβασμό, στην ειρήνη και στην αγάπη. Δηλαδή μου στερούν το δικαίωμα; Και θεωρούνται σωστοί αυτοί κι εγώ λάθος; Αυτά τα έχω ξαναπει. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι εγκάθετοι ανάμεσά μας. Δεν έβρισα κανέναν, αλλά οι κύριοι αυτοί, την αντίθετη άποψη τη θεωρούν ύβρη. Για του λόγου μου το αληθές, μπορεί όποιος θέλει να κάνει μια ανασκόπηση, και αν βρει έστω και μια βρωμολέξη με γεννητικά όργανα και τέτοια, από τα δικά μου κείμενα, να με εξευτελίσει.
Τώρα, με ρώτησες τί εννοώ με τη λέξη "Πομάκους". Εννοώ ό,τι και η υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν υποκρύπτει κάτι το περίεργο η έκφρασή μου. Δηλ, Ελληνικής εθνικότητας, μουσουλμανικής πίστης.
Αν και πάλι δεν σε κάλυψα, ευχαρίστως θα σου απαντήσω .:a10:
πιστεύω στη διδασκαλία του Χριστού, δηλ, στο ου φονεύσεις, ου κλέψεις, στον αλληλοσεβασμό, στην ειρήνη και στην αγάπη.
χμ... αυτά τα ενστερνίζονται όλες οι θρησκείες του κόσμου....
απανταχού των πάντων και πασών των Ρωσιών...
Βοήθειά μας....
εχω αποριψει προ (αμνημονευτων) χρονων το ανωτερο/κατωτερο... στα ματια μας ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ οι αλβανοι ειναι κατωτεροι. αυτο ομως ειναι ψευδες. ειναι ο ανθρωπος και ο εσωτερικος ψυχισμος που κανει τη διαφορα.
στο θεμα μας τωρα: εστω οτι το ροκ ειναι η καλυτερη μουσικη και αποκλειουμε τους σκυλο-χιπχοπ-ποπ-κλπ.
και μενουμε μονοι μας να συζηταμε για μουσικη (αυτοματα ΔΕΝ μιλαμε για μουσικη αλλα μονο για ροκ μουσικη) και ερχομαι εγω να σου πω οτι το dark wave ή το punk ειναι καλυτερο απο το classic ή nu metal σου... και "κερδιζεις" εσυ. στο τελος, θα μεινουν 3 ατομα να προσπαθουν ο ενας να πεισει τον αλλο οτι το Α συγκροτημα ειναι καλυτερο των Β ή/και Γ....
....ωραια ολα αυτα.....
...και?
...ποίο το κερδος?
φιλικα,
Γιωργος
Βρε my friend, δεν μίλησα για τους ανώτερους Αλβανούς! Δεν δέχεσαι ότι υπάρχουν επίπεδα αξιών μουσικολογικά και λογοτεχνικά; Δηλαδή τα ισοπεδώνουμε όλα; Και άρα για σένα, η φωνή του Ian Gillan είναι στο ίδιο επίπεδο με του Πανταζή; Μια απλή ερώτηση κάνω. Και με συγχωρείς κιόλας.
Αγαπητέ συνάδελφε, έχω την εντύπωση ότι τα forums εδώ μέσα και τα posts, έχουν σκοπό την έκφραση
απόψεων.
Couldn't agree more with you...
Αυτό κάνω. Ανοιξε συζήτηση ο συνάδελφος kaps, κι εγώ συμφων΄ώ με τις απόψεις του. Γιατί σας πειράζει ορισμένους;
Giati akrivos einai dikaioma tou opoiodipote na stiriksei tis apopseis tou me to idio pathos pou stirizeis esi tis dikes sou, opos episis na simfonisei i na diafonisei, na enoxlithei i oxi.....
Δεν στέρησα από κανέναν το δικαίωμα της επιλογής του, απλά το εγχείρημά μου είναι να στηρίξω τις θέσεις μου. Αναγνωρίζω την ελεύθερη επιλογή, την αυτοδιάθεση, το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και το δικαίωμα του αυτοεξευτελισμού.
To peri autoekseftelismou epetrepse mou na min to lavo ip' opsin mou para mono stin periptosi pou o autoekseftelizomenos xaraktirizei etsi ton eauto tou...Kata ta alla, opos eipa kai noritera, exeis kathe dikaioma na theoreis oti kapoios me kapoies tou prakseis ekseftelizetai kai na to les, ego omos protimo na leo pos EGO AUTO DEN THA TO EKANA kai na kratiso to xaraktirismo gia tin diki mou sfaira tis skepsis....Oi xaraktirismoi kata tin gnomi mou mono kako kanoun...
Κάποιος μου κόλλησε την ετικέττα του κομμουνιστή, αυθαίρετα. Δεν είμαι, λοιπόν, και το καταθέτω δημόσια, για να λήξει το θέμα. Επίσης του θρησκόληπτου, επειδή πιστεύω στη διδασκαλία του Χριστού, δηλ, στο ου φονεύσεις, ου κλέψεις στον αλληλοσεβασμό, στην ειρήνη και στην αγάπη. Δηλαδή μου στερούν το δικαίωμα; Και θεωρούνται σωστοί αυτοί κι εγώ λάθος; Αυτά τα έχω ξαναπει. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι εγκάθετοι ανάμεσά μας. Δεν έβρισα κανέναν, αλλά οι κύριοι αυτοί, την αντίθετη άποψη τη θεωρούν ύβρη. Για του λόγου μου το αληθές, μπορεί όποιος θέλει να κάνει μια ανασκόπηση, και αν βρει έστω και μια βρωμολέξη με γεννητικά όργανα και τέτοια, από τα δικά μου κείμενα, να με εξευτελίσει.
Koita, i alithia einai pos an anatrekseis sta post sou tha deis oti It was you that scorched the sky....Kai emena kapoios an arxize na me stolizei / xaraktirizei me diafora epitheta pou den mou aresoun (p.x. to epipedo sou einai xamilo den sinenooumaste) sigoura tha antidrousa me ton tropo mou...
Tora peri kommounismou i thriskolatreias, to proto den me afora kathos den asxoloumai me tis politikes pepithiseis tou opoioudipote, einai dikes tou na tis kanei oti thelei kai oso afora to deutero, sikonei megali filosofiki sizitisi pou ginetai mono zontanta kai oxi apo pliktrologia...
Τώρα, με ρώτησες τί εννοώ με τη λέξη "Πομάκους". Εννοώ ό,τι και η υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν υποκρύπτει κάτι το περίεργο η έκφρασή μου. Δηλ, Έλληνες υπηκόους, μουσουλμανικής πίστης.
Ok, no problem with that...Exei tixi apla polis kosmos na antimetopizei arnitika tin sigkekrimeni omada anthropon mono kai mono logo tis diaforopoiisis pou exoun se sxesi me to sinolo, gegonos aparadekto kata tin gnomi mou kai fantazomai kai tin diki sou
Αν και πάλι δεν σε κάλυψα, ευχαρίστως θα σου απαντήσω .:a10: [/B]
Nomizo oti anoigei mia odos epikoinonias :)
Βρε my friend, δεν μίλησα για τους ανώτερους Αλβανούς! Δεν δέχεσαι ότι υπάρχουν επίπεδα αξιών μουσικολογικά και λογοτεχνικά; Δηλαδή τα ισοπεδώνουμε όλα; Και άρα για σένα, η φωνή του Ian Gillan είναι στο ίδιο επίπεδο με του Πανταζή; Μια απλή ερώτηση κάνω. Και με συγχωρείς κιόλας.
δεν ειναι θεμα συγχωρεσης βρε συ. δεν σκοτωσες (απο οσο ξερω) τον σκυλο μου για να μην σε συγχωρεσω! :lol:
τεσπα, στο θεμα μας: αν ρωτας εμενα προσωπικα, περισσοτερα μου λεει η φωνη του Rotten απο του Gillan. και το εννοω, μην νομιζεις οτι κανω πλακα. αλλα δεν προκειται ποτέ να συμφωνησουμε γιατι εχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ αποψεις. ναι, θα συμφωνησουμε εμεις οι 2 οτι ο Πανταζης ειναι χειροτερος του Gillan, αλλα θα πεταχτει ο ΧΨΖ και θα υποστηριξει το αντιθετο.
τι θελω να πω με το προηγουμενο κειμενο?
ξερω (και το ακολουθω πιστα αυτο) οτι ΜΟΥΣΙΚΗ (εστω γενικοτερα τεχνη), ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι 3 θεματα/εννοιες στις οποιες δεν προκειται ΠΟΤέ των ΠΟΤώΝ να βρεθει ποιο ειναι το καλυτερο. ΔΕΝ υπαρχει το αντικειμενικα ΚΑΛΥΤΕΡΟ. μονο υποκειμενικα. that's all folks!
bzrmiltos
06/07/2006, 15:22
ρε παιδια !!! που τα βρηκατε τα ποπ κορν ???
και εχω μια λιγουρα! μιαμ μιαμ:a018: :a018: :a018:
μ' αρέσει...
αρχίσαμε πάλι με πιο ήπιους ρυθμούς....
για να δούμε.... θα ξανα-αρπαχτούνε.....?
για το πάρτυ μας δεν έκανε κανένας σχόλιο.... :(
μ' αρέσει...
αρχίσαμε πάλι με πιο ήπιους ρυθμούς....
για να δούμε.... θα ξανα-αρπαχτούνε.....?
για το πάρτυ μας δεν έκανε κανένας σχόλιο.... :(
εσενα μαζεψα τα πρωτα 2 σου εδω μεσα!.... :evil:
στα 10 κερδιζεις... :a021:
δεν ειναι θεμα συγχωρεσης βρε συ. δεν σκοτωσες (απο οσο ξερω) τον σκυλο μου για να μην σε συγχωρεσω! :lol:
τεσπα, στο θεμα μας: αν ρωτας εμενα προσωπικα, περισσοτερα μου λεει η φωνη του Rotten απο του Gillan. και το εννοω, μην νομιζεις οτι κανω πλακα. αλλα δεν προκειται ποτέ να συμφωνησουμε γιατι εχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ αποψεις. ναι, θα συμφωνησουμε εμεις οι 2 οτι ο Πανταζης ειναι χειροτερος του Gillan, αλλα θα πεταχτει ο ΧΨΖ και θα υποστηριξει το αντιθετο.
τι θελω να πω με το προηγουμενο κειμενο?
ξερω (και το ακολουθω πιστα αυτο) οτι ΜΟΥΣΙΚΗ (εστω γενικοτερα τεχνη), ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι 3 θεματα/εννοιες στις οποιες δεν προκειται ΠΟΤέ των ΠΟΤώΝ να βρεθει ποιο ειναι το καλυτερο. ΔΕΝ υπαρχει το αντικειμενικα ΚΑΛΥΤΕΡΟ. μονο υποκειμενικα. that's all folks!
Μπαίνω σαν σφήνα και λέω Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο GILLAN!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ RAKITZI!!!o:lol: ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - LIVE και τι δεν έκανε !!! ααα ρε rakitzi!!!!! σε φάγαν τα συμφέροντα της EUROVISION :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσενα μαζεψα τα πρωτα 2 σου εδω μεσα!.... :evil:
στα 10 κερδιζεις... :a021:
ποια είναι τα πρώτα 2 ? τι σημαίνει εδώ μέσα?
ποια 10 ? τι κερδίζω?
ποιος είμαι ? που πάω?
Ωχχ, παναγίαα μου....
:confused: :confused: :confused:
(α, για να μη σου στέλνω ΠΜ... έλα αύριο στις 5 στο Θανάση για μπύρες.... θα πάω να μου το πλύνει :winka: )
(α, για να μη σου στέλνω ΠΜ... έλα αύριο στις 5 στο Θανάση για μπύρες.... θα πάω να μου το πλύνει :winka: )
βασικα κατι εχω κανονισει για αυριο, αλλα δεν θυμαμαι τι... σπαω το κεφαλι μου..... για να βρω τον μυαλοφαγο!!!:lol:
αν δεν το θυμηθω ή τελικα δεν θυμαμαι καλα, θα ερθω, αλλα ΜΕΤΑ τις 18:30... μεχρι τοτε.... δουλευω! :lol: :lol:
α, για να μην σου στελνω και γω ΠΜ, ακου κατι φρεσκο: πετυχα χθες τον κωστας81 στο....που..... με την..... :winka:
θα σου πω απο κοντα τα υπολοιπα!
α, για να μην σου στελνω και γω ΠΜ, ακου κατι φρεσκο: πετυχα χθες τον κωστας81 στο....που..... με την..... :winka:
θα σου πω απο κοντα τα υπολοιπα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tsiros_temp
06/07/2006, 17:55
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝοι αλβανοι ειναι κατωτεροι. αυτο ομως ειναι ψευδες. ειναι ο ανθρωπος και ο εσωτερικος ψυχισμος που κανει τη διαφορα.
Τί 'εσωτερικός ψυχισμός' και παπάτζες; Αυτό είναι ο άνθρωπος; Ο 'εσωτερικός ψυχισμός'; Τέλος πάντων.
Οι αλβανοί είναι για γέλοια. Αλφάβητο απέκτησαν το 1800κάτι. Άνθρωποι τόσο καθυστερημένοι στην εξέλιξή τους, ως πολιτισμός, δε μπορούν παρά 'κατώτεροι' να χαρακτηριστούν. Όχι κατώτεροι σαν άνθρωποι, αλλά πολιτισμικά.
Υπάρχει μια σύγχηση στο συλλογισμό σου, από τη μία ο 'αλβανός' και από την άλλη ο 'άνθρωπος'. Αν θες να μιλήσουμε για τον αλβανό, αυτοί είναι πίσω. Αν θες να μιλήσουμε για τον άνθρωπο, τότε δε θα έπρεπε να αναφερθείς σε αλβανούς.
Τί 'εσωτερικός ψυχισμός' και παπάτζες; Αυτό είναι ο άνθρωπος; Ο 'εσωτερικός ψυχισμός'; Τέλος πάντων.
Οι αλβανοί είναι για γέλοια. Αλφάβητο απέκτησαν το 1800κάτι. Άνθρωποι τόσο καθυστερημένοι στην εξέλιξή τους, ως πολιτισμός, δε μπορούν παρά 'κατώτεροι' να χαρακτηριστούν. Όχι κατώτεροι σαν άνθρωποι, αλλά πολιτισμικά.
Υπάρχει μια σύγχηση στο συλλογισμό σου, από τη μία ο 'αλβανός' και από την άλλη ο 'άνθρωπος'. Αν θες να μιλήσουμε για τον αλβανό, αυτοί είναι πίσω. Αν θες να μιλήσουμε για τον άνθρωπο, τότε δε θα έπρεπε να αναφερθείς σε αλβανούς.
"Αν θες να μιλήσουμε για τον άνθρωπο, τότε δε θα έπρεπε να αναφερθείς σε αλβανούς" τουλαχιστον για αυτη τη προταση δεν μπαινω καν στον πειρασμο να απαντησω. το αφηνω ετσι, γιατι:
1) ακρη δεν θα βρεθει - συμφωνηθει και απο τους 2 μας ομοφωνα
2) εχω σταματησει προ πολλου να ασχολουμαι με τετοιες συζητησεις (οπως εχω ηδη πει παραπανω...)
3) μιλησα για ανθρωπο. εχω βαρεθει να βλεπω τους Ελληναρες, λογω της Ιστοριας να νομιζουν οτι κουβαλανε τα ιδια πιστευω/αρχες/ιδανικα... μονο στο ονομα ειμαστε...
τροφη για σκεψη: αν νομιζεις οτι οι ιθαγενεις μεσα στις ζουγκλες που δεν εχουν ΚΑΝ αλφαβητο ειναι ΟΛΟΙ τους χειροτεροι απο τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ μας, δεν εχω και να συζητησω περισσοτερα...
tsiros_temp
06/07/2006, 18:19
"Αν θες να μιλήσουμε για τον άνθρωπο, τότε δε θα έπρεπε να αναφερθείς σε αλβανούς."
Να το ξαναγράψω γιατί έχω την υποψία ότι δεν έγινα σαφής.
Αν μιλάμε για τον άνθρωπο γενικότερα, τότε δε θα έπρεπε να αναφέρουμε τους αλβανούς. Το λέω αυτό, επειδή οι αλβανοί δε διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους λαούς στο κατά πόσο άνθρωποι είναι.
τροφη για σκεψη: αν νομιζεις οτι οι ιθαγενεις μεσα στις ζουγκλες που δεν εχουν ΚΑΝ αλφαβητο ειναι ΟΛΟΙ τους χειροτεροι απο τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ μας, δεν εχω και να συζητησω περισσοτερα...
η εξέλιξη της γλώσσας είναι σημαντικότατος και καθοριστικός παράγοντας στην εξέλιξη οποιουδήποτε πολιτισμού. Είναι κοινά αποδεκτό ότι χωρίς σύστημα γραφής, πολιτισμική ανάπτυξη δε νοείται. Χωρίς λόγο (λογική+γραφή+ομιλία) πολιτισμός πάπαλα.
Σχόλια όπως "αν νομίζεις..." "δεν εχω και να συζητησω περισσοτερα" τα αφήνω, γιατί μου προκαλούν αηδία. Να αφήνεις προσωπικές επιθέσεις εκτός, αν θες να γίνει κουβέντα καλή.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ HIGH CHANNEL??????
vagelis900
06/07/2006, 18:20
"Αν θες να μιλήσουμε για τον άνθρωπο, τότε δε θα έπρεπε να αναφερθείς σε αλβανούς" τουλαχιστον για αυτη τη προταση δεν μπαινω καν στον πειρασμο να απαντησω. το αφηνω ετσι, γιατι:
1) ακρη δεν θα βρεθει - συμφωνηθει και απο τους 2 μας ομοφωνα
2) εχω σταματησει προ πολλου να ασχολουμαι με τετοιες συζητησεις (οπως εχω ηδη πει παραπανω...)
3) μιλησα για ανθρωπο. εχω βαρεθει να βλεπω τους Ελληναρες, λογω της Ιστοριας να νομιζουν οτι κουβαλανε τα ιδια πιστευω/αρχες/ιδανικα... μονο στο ονομα ειμαστε...
:a19: :a20: :a18: :a23: :a23:
tsiros_temp
06/07/2006, 18:33
Μαζεύτηκαν τα τούβλα. Θα χτίσετε και σπίτι;
ΟΥΡΤ.
Δεν είστε με τα καλά σας, μου φαίνεται.
tsiros_temp
06/07/2006, 18:36
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ HIGH CHANNEL??????
Δε βλέπω τηλεόραση - δεν έχω καν τηλεόραση - ούτε ακούω ραδιόφωνο.
Εσύ, απ΄την άλλη, διαβάζεις μόνο τα μισά; Και από αυτά, καταλαβαίνεις αυτό που θες να καταλάβεις και όχι αυτό που θέλει να πει ο άλλος; Και απαντάς με σαρκασμους;
Καλή τακτική, θα τη δοκιμάσω και γω καμια φορά.
pepenaxos1
06/07/2006, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκήνωμα η Βίσση ;; Αυτή φέρεται σαν να έβαλε το Σάββατο πρώτη φορά σουτιέν !
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι!! μονο που το εβαλε στα γονατα της :wacko: :wacko: :wacko:
:rotflmao:
"Αν θες να μιλήσουμε για τον άνθρωπο, τότε δε θα έπρεπε να αναφερθείς σε αλβανούς."
Να το ξαναγράψω γιατί έχω την υποψία ότι δεν έγινα σαφής.
Αν μιλάμε για τον άνθρωπο γενικότερα, τότε δε θα έπρεπε να αναφέρουμε τους αλβανούς. Το λέω αυτό, επειδή οι αλβανοί δε διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους λαούς στο κατά πόσο άνθρωποι είναι.
η εξέλιξη της γλώσσας είναι σημαντικότατος και καθοριστικός παράγοντας στην εξέλιξη οποιουδήποτε πολιτισμού. Είναι κοινά αποδεκτό ότι χωρίς σύστημα γραφής, πολιτισμική ανάπτυξη δε νοείται. Χωρίς λόγο (λογική+γραφή+ομιλία) πολιτισμός πάπαλα.
Σχόλια όπως "αν νομίζεις..." "δεν εχω και να συζητησω περισσοτερα" τα αφήνω, γιατί μου προκαλούν αηδία. Να αφήνεις προσωπικές επιθέσεις εκτός, αν θες να γίνει κουβέντα καλή.
το πρωτο κομματι τουτουνου του ποστ σου το διευκρινησες και ειμαι καλυμενος. ναι, λαθος καταλαβα και περνω πισω οτι ειπα επι αυτου.
για την εξελιξη τη γλωσσας δεν εχω να πω κατι παραπανω απο οτι ειπα για την Ιστορια. ποσες λεξεις κατα μεσο ορο χρησιμοποιουμε? αυτοι με τις 10 λεξεις ειναι by default πιο χαζοι απο τον... Μπαμπινιωτη?
ή μηπως ο πολιτισμενος Ανθρωπος ειναι ο γιατρος, ο δικηγορος κλπ και οι υπολοιποι ειναι υπανθρωποι? ευτυχως για μενα, ΔΕΝ ειναι ΟΥΤΕ ποσο καλα μιλαει ο αλλος, ΟΥΤΕ η ομιλια του κριτηρια για το ποσο "πιο ανθρωπος" ειναι απο εμενα, εσενα, ολους! :winka:
οσο για την "προσωπικη επιθεση" δεν εχω τιποτα να χωρισω με σενα, αρα δεν ισχυει! σε αλλους αυτα. οχι ολοι στο ιδιο τσουβαλι, δεν χωραμε βρε παιδι μ'΄!!! :winka: :lol: :lol: