PDA

View Full Version : Kranos KBC aksizei?

Kenai
24/05/2006, 08:09
psinomai na paro ena kranos tis kbc alla den ksero ti lene poiotika.enas filos mou einai ipervolika entousiasmenos kai den ksero an tha ton akolouthiso aksizoun?to kranos pou thelo den einai tis seiras VR2...tis gnomes sas...

Sapadak
24/05/2006, 08:21
Δεν ξερω απο ποιοτητα (θα ηθελα να μαθω απο κατοχους) αλλα απο τιμη ειναι πολυ καλα για αυτα που θεωρητικα προσφερει!
Για πειτε....

pelargos1
24/05/2006, 08:55
Εχω αυτο http://www.kbc-helmet.com/helmet/h_images/vr2_flare.jpg

Το εχω καπου ενα χρονο τωρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Βουηζει λιγο μεν στα πολλα (βεβαια με γυμνο μηχανακι οποτε δεχομαι και πολυ αερα) και τα μαξιλαρακια εχουν κατσει πολυ λιγο αλλα σε γενικες γραμμες και ελαφρυ το νιωθω (ειναι και η απουσια μυαλου βεβαιως βεβαιως) και πολυ καλο εξαερισμο εχει και τα γραφικα του δεν εχουν ξεθωριασει καθολου (αυτο θα ελειπε μεσα σε ενα χρονο).

Τo μονο σπαστικο ειναι η ζελατινα που το χειμωνα θολωνει σχετικα ευκολα αλλα δεν ξερω αν παιρνει pin lock...

KamenosAfrican
24/05/2006, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
Εχω αυτο http://www.kbc-helmet.com/helmet/h_images/vr2_flare.jpg

Το εχω καπου ενα χρονο τωρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Βουηζει λιγο μεν στα πολλα (βεβαια με γυμνο μηχανακι οποτε δεχομαι και πολυ αερα) και τα μαξιλαρακια εχουν κατσει πολυ λιγο αλλα σε γενικες γραμμες και ελαφρυ το νιωθω (ειναι και η απουσια μυαλου βεβαιως βεβαιως) και πολυ καλο εξαερισμο εχει και τα γραφικα του δεν εχουν ξεθωριασει καθολου (αυτο θα ελειπε μεσα σε ενα χρονο).

Τo μονο σπαστικο ειναι η ζελατινα που το χειμωνα θολωνει σχετικα ευκολα αλλα δεν ξερω αν παιρνει pin lock...

ναι παιρνει pin lock

howlingkast
24/05/2006, 13:10
egw eimai 'eytyxhs'= katoxos tou tk-8..einai gero kranos(dokimasmeno se sygroush)..epishs exeis polu kalo systhma aeragwgwn kai ta grafika den ksethoriazoun..(ki egw ena xrono to xw)

sovaro meion tou einai h zelatina tou pou ektos tou oti tholwnei apla paneukola einai kai poly euaisthiti..spane poly eukola ta clips..
gia to tholwma yparxei lysh mias kai mporeis na pareis mia ap tis 2 enalaktikes zelatines pou yparxoun gia ta kbc kranh..kai kanoun molis 25 euro..
telos an den s aresei to double d coumpwma mhn to pareis!

exeis skeftei na pareis ena lazer????

Julius
24/05/2006, 13:36
eimai katoxos toy Vr-2 legend

http://www.warmup.gr/cats/item.php?ItemID=66

edo kai ena xrono sxedon kai eimai polyyyy eyxaristimenos

toy evala kai thn zelatina thn iridizousa kai einai super

sto synisto anepifilakta

:wave2:

latris mixanis
26/05/2006, 17:44
Είναι πολύ καλό και με άψογη εφαρμογή τουλάχιστον σε μενα, έχω το tk-8!
Πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή :D

warm up
26/05/2006, 18:12
έχει και προσφορές αυτή την εποχή στο
http://www.warmup.gr/cats/item.php?ItemID=311

MOZART
30/05/2006, 18:11
εμενα παντως δεν μου αρεσε.Ο ενας αεραγωγος εχει χαλασει.Η ζελατινα καθε λιγο θελει να την βγαλεις για να σφιξεις τις βιδες που την πιανουν.Αρκετο θορυβο.καθαριζεται δυσκολα το σημειο μεταξυ λαστιχου και μπροστινου αεραγωγου.Η ζελατινα οταν χαλαρωνει σπαει στα ακρα της με αποτελεσμα να μην παταει καλα.
Η ιριδιζουσα ξεθωριαζει σε τρεις μηνες.Σε πτωση παντως με εσωσε.
Ειναι και απο τα βαρια κρανη.
εγω εχω αυτο

50170

Julius
31/05/2006, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
εμενα παντως δεν μου αρεσε.Ο ενας αεραγωγος εχει χαλασει.Η ζελατινα καθε λιγο θελει να την βγαλεις για να σφιξεις τις βιδες που την πιανουν.Αρκετο θορυβο.καθαριζεται δυσκολα το σημειο μεταξυ λαστιχου και μπροστινου αεραγωγου.Η ζελατινα οταν χαλαρωνει σπαει στα ακρα της με αποτελεσμα να μην παταει καλα.
εγω εχω αυτο

Όσο αφορά την ιριδίζουσα ζελατίνα…. Μάλλον την καθαρίζεις με λάθος καθαριστικό, την έχω από πέρυσι τον Σεπτέμβριο και δεν έχει πάθει τίποτα !!!!

MOZART
31/05/2006, 07:27
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟς ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΜΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΟ.
δΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΚΑΝΕΙ 25ΕΥΡΩ

Julius
31/05/2006, 07:47
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟς ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΜΕ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΟ.
δΕΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΚΑΝΕΙ 25ΕΥΡΩ

to katharizeis me nero kai se tris mines ksethoriase h eiridizousa zelatina !!!!! MONO ME NERO kai malista xoris skoupisma??? :eek: :rotflmao:

poy meneis sto tsernobill??? :lol: :lol: :lol:

Tespa to thema mas einai ean aksizei ta xrimata toy to kranos kai nomizo oti oi parapano snedelfoi kai synedelfises vevaios vevaios katethesan thn apopsi toys

Dr.Evil
31/05/2006, 07:48
εγω εχω αυτο
Συμφωνώ απόλυτα μέ τά παραπάνω καί τό εχω ενάμιση χρόνο.
Πολύ βαρύ κράνος , μέ τά ιδια ακριβώς προβλήματα, σύν τό οτι εχει αρχίσει καί φεύγουν κομμάτια από τό χρώμα οπου εχει φάει μικροχτυπήματα.
Τά καλά του, η τιμή καί οί προδιαγραφές του πού είναι καλές.Σάν μάρκα στήν Αμερική είναι πολύ διαδεδομένο καί παρόλο πού είναι Αμερικάνικο κράνος δέν φτιάνεται εκεί ,αλλά κάπου στήν Μαλαισία αν δέν κάνω λάθος σύμφωνα μέ αυτά πού γράφει κάπου σέ μιά ετικέτα.
Δέν θά ξαναηταν επιλογή μου πάντως.

MOZART
31/05/2006, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
to katharizeis me nero kai se tris mines ksethoriase h eiridizousa zelatina !!!!! MONO ME NERO kai malista xoris skoupisma??? :eek: :rotflmao:

poy meneis sto tsernobill??? :lol: :lol: :lol:

Tespa to thema mas einai ean aksizei ta xrimata toy to kranos kai nomizo oti oi parapano snedelfoi kai synedelfises vevaios vevaios katethesan thn apopsi toys

ξερεις πιστευω οτι ξεθωριαζει απο τον ηλιο.Σοβαρα δεν εχω καθαριστικο ζελατινας και ουτε ηξερα οτι υπαρχει.Το μεγαλο θετικο ειναι οτι βγαινει η εσωτερικη επενδυση

Kenai
31/05/2006, 08:26
Telika pira to kbc zombie dark kati Full face
(gnisios kagouras) kai mexri stigmis aksizei ta lefta tou eidomen.Tin zelatina prepei na tin katharizo me eidiko igro H neraki kai agios o theos?

KamenosAfrican
31/05/2006, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
Συμφωνώ απόλυτα μέ τά παραπάνω καί τό εχω ενάμιση χρόνο.
Πολύ βαρύ κράνος , μέ τά ιδια ακριβώς προβλήματα, σύν τό οτι εχει αρχίσει καί φεύγουν κομμάτια από τό χρώμα οπου εχει φάει μικροχτυπήματα.
Τά καλά του, η τιμή καί οί προδιαγραφές του πού είναι καλές.Σάν μάρκα στήν Αμερική είναι πολύ διαδεδομένο καί παρόλο πού είναι Αμερικάνικο κράνος δέν φτιάνεται εκεί ,αλλά κάπου στήν Μαλαισία αν δέν κάνω λάθος σύμφωνα μέ αυτά πού γράφει κάπου σέ μιά ετικέτα.
Δέν θά ξαναηταν επιλογή μου πάντως.

MADE IN KOREA

latris mixanis
31/05/2006, 21:59
.Αρκετοεθορυβο.

Θόρυβο έχει όπως όλα τα υπόλοιπα κράνη. Γνωρίζω συνάδελφους που έχουν ακριβότερα κράνη και θεωρητικά καλύτερα, αλλά έχουν τον ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το θόρυβο:winka:

GATHAN
01/06/2006, 06:12
Για το AGV XR-2 Zodiac καμια γνώμη; Το έχω βρει 270 € στο FC-MOTO.DE

GATHAN
02/06/2006, 07:35
τούτο είναι

50477

KamenosAfrican
02/06/2006, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
Για το AGV XR-2 Zodiac καμια γνώμη; Το έχω βρει 270 € στο FC-MOTO.DE

exei katargi8ei san modelo

einai full racing sinepegetai arketos 8orivos carbon kranos arketa kalo eos poli alla se ti noumero ? exie 8ema sto MS kai kato