PDA

View Full Version : Δάχτυλο στο φρένο...!!

Stergios69
24/05/2006, 11:41
Πηγαίνω σε κεντρικό δρόμο στην Βέροια... 30-40 ΧΑΩ ΤΟ ΠΟΛΥ!βγαίνει από στενό, από αριστερά μου, παλιό φορτηγάκι να μου κλείνει τον δρόμο... :evil: :evil: :evil:
Επί 10 μέτρα θυμάμαι τον εαυτό μου να φωνάζει ''ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ!!!!!!'' και φρενάρω πόντους από την δεξιά του πόρτα... :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Το τι άκουσε δεν λέγεται... Η μόνη του απάντηση ''δεν σε είδα'' (220 κιλά μηχανη, 110 αναβάτη και με αναμένα φώτα) :eyepop:
Παίδες, με έσωσε το κουσούρι να έχω ένα δάχτυλο στην μανέτα όλες τις ώρες. ΤΟ σήκωμα των δαχτύλων από το γκάζι στάνταρ θα με καθυστερούσε κρίσιμα εκατοστά...
Τέλος καλό όλα καλά, είμαι όρθιος και το αυτό εύχομαι για όλα τα 14000 και κάτι μέλη του φόρουμ.
Μάλλον τους έχει ζαβλακώσει όλους η ξαφνική ζέστη, δεν ξέρω, τι να πω..

:beer:

savvas
24/05/2006, 13:02
Τυχερεεεεεε, ας ειναι που τη γλυτωσες.

Και γω εχω μονιμα το δαχτυλο στη μανετα, αλλα η πορτα του μ@λ@κ@ του τουριστα, απειχε λιγοτερο απο 10 μετρα (εκανε αναστροφη ο αλητης), και καρφωθηκα στο "στοχο" :lol:

Τα μπαλακια μου, υπεφεραν για μερικες εβδομαδες (8/2004).... :cry:

devil's animal
24/05/2006, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από savvas
Τυχερεεεεεε, ας ειναι που τη γλυτωσες.

Και γω εχω μονιμα το δαχτυλο στη μανετα, αλλα η πορτα του μ@λ@κ@ του τουριστα, απειχε λιγοτερο απο 10 μετρα (εκανε αναστροφη ο αλητης), και καρφωθηκα στο "στοχο" :lol:

Τα μπαλακια μου, υπεφεραν για μερικες εβδομαδες (8/2004).... :cry:

και εγω το ιδιο επαθα μονο που πηγαινα λιγο παραπανω και φυσικα.....ΔΕΝ το εσωσα!!

:rolleyes: :sad: :mad:

DimChios
24/05/2006, 19:48
Κάπως έτσι κι εγώ προχτές φεύγωντας από το Δέλεαρ...

"Με το δάχτυλο στη σκανδάλη" που λένε Στέργιο!

Πάλι καλά φίλε...

:wave2:

zolotas
24/05/2006, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
:
Παίδες, με έσωσε το κουσούρι να έχω ένα δάχτυλο στην μανέτα όλες τις ώρες.

αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ ............:beer:

crs-k
24/05/2006, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
........................
Παίδες, με έσωσε το κουσούρι να έχω ένα δάχτυλο στην μανέτα όλες τις ώρες. ΤΟ σήκωμα των δαχτύλων από το γκάζι στάνταρ θα με καθυστερούσε κρίσιμα εκατοστά...
......................

ΔΕΝ μπορω να φανταστω καποιον που ΔΕΝ εχει δακτυλα στο φρενο ... :rolleyes:

Εκτος κι αν οδηγας σε πιστα οπου ξερει ποτε θα χρειαστει να φρεναρεις ! :wacko:

SUPERMARIO
26/05/2006, 00:28
ολοι οσοι ξερουν να οδηγουν ενα η' δυο δαχτυλα παντα στο φρενο.

XTakias
29/05/2006, 17:01
και γω είχα τα δάχτυλα στη μανέτα αλλά όταν κοίταξα αριστερά είδα ενα Χιουνται να σκάει επάνω μου.
το ζήτημα είναι πως κανείς δεν παραδέχεται πως κάνει μαλακία όλοι λένε μα πως έτρεχες έτσι πήγαινες κομμάτια αλήτη μπλα μπλα.

Και η ασφαλιστική του με έκανε τούρκο με τις αηδίες που μου έλεγε
"Ξέρετε κύριε στο σχέδιο της αστυνομίας φαίνεται να οδηγείται και οι δύο στην δεξιά λωρίδα άρα αφού κινήστε ομόροπα φταίτε εσείς που έπεσε ο πελάτης μας επάνω σας".

Τέσπα το θέμα βρίσκεται στα δικαστήρια και αντί για λίγα φράγκα που τους ζήτησα τώρα θα πρέπει να σκάσουν πολλά.

Παληκάρια προσοχή.

Και για να πούμε την αλήθεια, τώρα που οδηγώ αμάξι πολλές φορές μηχανόβιοι κάνουν μαλακίες με αποτέλεσμα να σε κλείνουν επικινδυνα. (Αντε και εγώ υπολογίζω τις μηχανές άμα ήταν άλλος στην θέση μου; )
Ειδικά οι παπιόβιοι πιστεύω πως δεν βλέπουν τιποτα μπροστά τους, χώνονται όπου να ναι απίστευτες προσπεράσεις που ούτε ο Ρόσσι δεν θα έκανε.

h_m_akis
29/05/2006, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
Ειδικά οι παπιόβιοι πιστεύω πως δεν βλέπουν τιποτα μπροστά τους, χώνονται όπου να ναι απίστευτες προσπεράσεις που ούτε ο Ρόσσι δεν θα έκανε.

ναι, αλλα μιλαμε για μηχανες:winka:

XTakias
29/05/2006, 18:07
Εν τω μεταξύ το χειρότερο σκηνικό που μου έχει τύχει είναι το εξής:

Πρέπει να είχα κάνα μήνα το αμάξι μόλις το είχα πάρει.
Εχω φτάσει σπίτι και μιλάω με ένα γνωστό μου λίγο έξω από το σπίτι μου στο δρόμο. Σταματημένος τέρμα δεξιά αλάρμ όλα κομπλέ. Μάλιστα αρκετά μακριά από τη στροφή που υπάρχει περίπου 100 μέτρα πιο πίσω.

Βλέπω κάτι 16χρονα με παπιά φτιαγμένα να ανεβαίνουν.
Οκ συνέχισα να συζητάω. Ξαφνικά ακούω τόσο θόρυβο σαν να κατεβαίνουν R1 με Akrapovic τσίτα γκαζωμένες.

Κόλλησα πραγματικά. Κοιτάω καθρέφτη και βλέπω δύο κωλόπαιδα πεσμένα στην σέλα(για αεροδυναμική παρακαλώ!!!! ) χωρίς κράνος με μαλλί φουλ στο ζελέ να έρχονται κομμάτια ο ένας μάλιστα(νικτής της κόντρας) ήταν έτοιμος να πέσει επάνω μου. Εχω ήδη βάλει πρώτη με το που μυρίζομαι το σκηνικό που πάει να γίνει σπινιάρω φεύγω και με περνάει ξυστά μπορώ να πω.

Ξανα ανέβαινε το παιδάκι να πάει στα φιλαράκια του για να δείξει το γρήγορο παπί οπότε βγαίνω από το αμάξι τον σταματάω και του λέω:
"Μεγάλε άλλη μια κόντρα εδώ και θα ψάχνεις το παπί σου στα σκουπίδια. Καταλαβαίνεις πως θα έσκαγες επάνω μου; Που είναι το κράνος σου;
Απάντηση: εεεεε
ΜΗΝ ακούσω την εξάτμιση σου ξανά εδω πέρα.
Τον άφησα να φύγει παρά το γεγονός ότι έγινα κακός.
Οσο κακός και αν έγινα πιστεύω κάποια στιγμή πως πρέπει να βάλει μυαλό-κράνος για το καλό του και να σταματήσει να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους φίλους του.

Λες πως μιλάμε για μηχανές(σωστά) και σου λέω πως αρκετοί με μεγάλου κυβισμού μηχανές συμπεριφέρονται σε πολλές περιπτώσεις ανώριμα. Το παρατηρώ γιατί τους προσέχω πάρα πολύ.
(Ξέρω πως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Φυσικό είναι άλλωστε. )

nassosxlvbros
02/06/2006, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ μπορω να φανταστω καποιον που ΔΕΝ εχει δακτυλα στο φρενο ... :rolleyes:

Εκτος κι αν οδηγας σε πιστα οπου ξερει ποτε θα χρειαστει να φρεναρεις ! :wacko:

μονο στο φρενο;
βαλ κι στου συμπλεχτ' λεμεε!!!:wave2: