Σύνδεση

View Full Version : Νεόπας

orbital
24/05/2006, 13:44
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια διστακτικότητας εδώ και λίγες ημέρες είμαι και εγώ ένας ακόμη ευτυχής κάτοχος ενός Ζ 750! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του συγκεκριμένου forum για την κατάθεση των εμπειριών τους (αν δεν κάνω λάθος είναι από τα πλέον ενεργά του moto) οι οποίες αποτέλεσαν πραγματικά χρήσιμο οδηγό για τη συγκεκριμένη κίνηση ;)

Σαν καινούργιος λοιπόν θα ήθελα τα φώτα σας... Έχοντας κανονίσει να είμαι ελεύθερος υπηρεσιών (φαντάρος γαρ) τις πρώτες ημέρες που θα είχα τη μηχανή στα χέρια μου, μέσα λίγα μόλις 24ωρα έφτασα να είμαι σε απόσταση αναπνοής από το service των 1000. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν έχω λάβει ακόμα το service manual (στο οποίο αν έχω καταλάβει καλά υπάρχει και λίστα με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία). Γνωρίζει κάποιος εξουσιοδοτημενο συνεργείο στη Δ. Αττική, μένω Περιστέρι και θα με βόλευε. Αν υπάρχει και προσωπική εμπειρία, ακόμα καλύτερα.

Thanks in advance :):D

Lazio
25/05/2006, 16:48
Μεγειες μεγειες και καλες βολτες.

Υπαρχει ο Γ. Λερτας εξουσιοδοτημενο στην Σαραντοπορου ετσι νομιζω λεγεται ο δρομος του ΙΚΑ ειναι λιγο πιο πανω απο τον πεζοδρομο στα μαγαζια.

Δεν ξερω αν θα σου αρεσει η συμπεριφορα του περνα μια βολτα παντως. :wave2:

orbital
25/05/2006, 19:51
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)
Πραγματικά με έχει προβληματίσει το γεγονός. Πριν απευθυνθώ στο forum επικοινώνησα με τον έμπορο από όπου την αγόρασα όπου άκουσα το εξής κουλό «Είμαι εξουσιοδοτημένος να κάνω service στα μηχανάκια που εμπορεύομαι εγώ». Όσο για το βιβλιαράκι των service? «Θα σου σταλεί από την ΤΕΟΜΟΤΟ».
Η επόμενη κίνησή μου ήταν να επικοινωνήσω με την ΤΕΟ. Όταν τους ανέφερα τη συζήτηση με τον έμπορο μου είπαν (κομψά η αλήθεια είναι) πως μου έλεγε πίπες! Βέβαια κατά την ταπεινή μου άποψη αυτοί συνέχισαν την παράδοση μιας και δεν είχαν διαθέσιμη τη λίστα με τα συνεργεία., αλλά βέβαια δεν είχαν καμία αντίρρηση να την πάω σε αυτούς… Α, λεπτομέρεια, από τη συζήτηση προέκυψε πως το βιβλιαράκι ήταν εκεί και με περίμενε να πάω να το πάρω…
Η προηγούμενη εμπειρία που έχω kawa ήταν επί των χρόνων του Καμένου και ήταν πραγματικά πικρή. Θέλω να ελπίζω πως με το Θεοχαράκη έχουν αλλάξει τα πράγματα και πως όλα τα παραπάνω είναι παρεξηγήσεις. Όπως και να έχει, το χαμόγελο όταν την καβαλάω δεν λέει να φύγει από τα χείλη μου!!! :D

Lazio
25/05/2006, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από orbital
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)
Πραγματικά με έχει προβληματίσει το γεγονός. Πριν απευθυνθώ στο forum επικοινώνησα με τον έμπορο από όπου την αγόρασα όπου άκουσα το εξής κουλό «Είμαι εξουσιοδοτημένος να κάνω service στα μηχανάκια που εμπορεύομαι εγώ». Όσο για το βιβλιαράκι των service? «Θα σου σταλεί από την ΤΕΟΜΟΤΟ».
Η επόμενη κίνησή μου ήταν να επικοινωνήσω με την ΤΕΟ. Όταν τους ανέφερα τη συζήτηση με τον έμπορο μου είπαν (κομψά η αλήθεια είναι) πως μου έλεγε πίπες! Βέβαια κατά την ταπεινή μου άποψη αυτοί συνέχισαν την παράδοση μιας και δεν είχαν διαθέσιμη τη λίστα με τα συνεργεία., αλλά βέβαια δεν είχαν καμία αντίρρηση να την πάω σε αυτούς… Α, λεπτομέρεια, από τη συζήτηση προέκυψε πως το βιβλιαράκι ήταν εκεί και με περίμενε να πάω να το πάρω…
Η προηγούμενη εμπειρία που έχω kawa ήταν επί των χρόνων του Καμένου και ήταν πραγματικά πικρή. Θέλω να ελπίζω πως με το Θεοχαράκη έχουν αλλάξει τα πράγματα και πως όλα τα παραπάνω είναι παρεξηγήσεις. Όπως και να έχει, το χαμόγελο όταν την καβαλάω δεν λέει να φύγει από τα χείλη μου!!! :D

Οκ συμβαινουν αυτα αλλα γενικα η Τεομ ειναι ενταξει....αμα πεφτει το παραδακι.
Εγω που το πηρα απο το Βυνιο μου ειχε εκτυπωσει τη λιστα με τα εξουσιοδοτημενα

Anyway πολλα και καλα χλμ

BAD BOY
26/05/2006, 16:22
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ:beer: :beer:
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9230
:winka:

ela ela
26/05/2006, 19:13
Δες και τον κονιδη γιωργο πισω απο την τροχαια αθηνων σταθμο λαρισης!

orbital
26/05/2006, 20:25
Thanks Lazio, τελικά πήγα στον Λέρτα :) Έτσι για την ιστορία έκανα το service χωρίς το βιβλιαράκι μιας και:
α) ο έμπορος δεν είχε βάλει τη σφραγίδα του στην προβλεπόμενη θέση
β) η τεομότο δε τον ενημέρωσε ούτε αναλάβε κάποια άλλη πρωτοβουλιά

Το αποτέλεσμα, μετά από συνενόηση με το μηχανικό, ήταν να κάνω το service κανονικά και απλώς να μπει η σφραγίδα όταν με το καλό ενεργοποιηθεί η εγγύησή μου.

Υ.Γ. Είμαι ο 89, άντε και όπου να ναι θα τα κατοστήσουμε :D

evvou
14/06/2006, 21:45
:D :D :D :D εεεεεεε ποιος τρυπωσε στο φορουμ ησυχα ησυχα και απο πισω πορτα? εε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ειδες ομως? σε καταλαβα με τη μια!

καλως ηρθες :winka: :beer: :beer: :beer:

orbital
17/06/2006, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:D :D :D :D εεεεεεε ποιος τρυπωσε στο φορουμ ησυχα ησυχα και απο πισω πορτα? εε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ειδες ομως? σε καταλαβα με τη μια!

καλως ηρθες :winka: :beer: :beer: :beer:

Βρε βρε βρε, σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες :rotflmao: !!!! Καλώς σε (ξανά)βρήσκω μικρή μου trivolitsa. Όσο για αυτό που σου έχω τάξει... επιφυλάσσομαι για όταν θα τελειώσω με τις κουμπαριές. Σε μικρό και σε τρελό λένε... :a13:

evvou
19/06/2006, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από orbital
Βρε βρε βρε, σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες :rotflmao: !!!! Καλώς σε (ξανά)βρήσκω μικρή μου trivolitsa. Όσο για αυτό που σου έχω τάξει... επιφυλάσσομαι για όταν θα τελειώσω με τις κουμπαριές. Σε μικρό και σε τρελό λένε... :a13:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

makis206
19/06/2006, 16:20
Καλώς ήρθες στο φόρουμ !!

Και να περάσεις κι απ'τις Γενικές μια βόλτα !

Εδώ δεν θα σε δούνε πολλοί !:lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: