PDA

View Full Version : Διπλο σταντ...

Σελίδες : 1 [2]

Georgaras
18/07/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
καλοριζικο
απο καιρο σε καιρο ριχνε και λίγο λαδακι στο σημειο συνδεσης αλλιώς εχει μια ταση να σκουριαζει το ατιμολαο να γινονται οι τρυπες οβαλ.

Ok Thanks! Θα το προσεχω.

να σε ρωτησω και κατι αλλο?

αν εχεις το ιδιο, μεσα στην συσκευασια ειχε και ενα μικρο εξαρτηματακι που βιδωνει κατω απο τον πατητηρα, δεν το εβαλα γιατι αυτο που ηδη εχει ο πατητηρας απο κατω δεν ξεβιδωνε. Πειραζει???

Α και κατι τελευταιο,

επειδη σκεπτομαι να βαλω και την γνησια αλουμινενια ματ ποδιά με τις τρυπες τον αλλο μηνα, Θα πρεπει να ξεβιδωσω παλι το σταντ???? :confused:

table920
19/07/2008, 21:13
ΑΝ ΤΗ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΡΕΕΕΕΕΕ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

deusXT
20/07/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Ok Thanks! Θα το προσεχω.

να σε ρωτησω και κατι αλλο?

αν εχεις το ιδιο, μεσα στην συσκευασια ειχε και ενα μικρο εξαρτηματακι που βιδωνει κατω απο τον πατητηρα, δεν το εβαλα γιατι αυτο που ηδη εχει ο πατητηρας απο κατω δεν ξεβιδωνε. Πειραζει???

Α και κατι τελευταιο,

επειδη σκεπτομαι να βαλω και την γνησια αλουμινενια ματ ποδιά με τις τρυπες τον αλλο μηνα, Θα πρεπει να ξεβιδωσω παλι το σταντ???? :confused:

αμα εχει πλαστικό στοπ κατω απο την εξατμιση αστο (αν εννοείς αυτο)
για την ποδια νομιζω πως ναι ξεβιδωνει πάλι όλο.

Georgaras
20/07/2008, 13:51
αμα εχει πλαστικό στοπ κατω απο την εξατμιση αστο (αν εννοείς αυτο)
για την ποδια νομιζω πως ναι ξεβιδωνει πάλι όλο.

Οχι το stop το πλαστικο το εβαλα.
λεω για την βιδουλα που εχει απο κατω ο αριστερος πατητηρας που μαλλον ειναι για να βρισκει πρωτος κατω σε στροφες που δινουμε μεγαλη κλιση στην μηχανη.

οταν παρεις το γνησιο σταντ σου δινει μια πιο μεγαλη βιδουλα για να βαλεις εκει ωστε να μην βρισκει κατω πρωτα το σταντ .

ε αυτο εγω δεν το εβαλα διοτι πρωτον: δεν ξεβιδωνε με τιποτα το παλιο, δευτερον: δεν νομιζω να μου χρειαστει ποτε.:smilea:

deusXT
20/07/2008, 13:57
θελει υπερβολική κλίση να βρει το σταντ κατω.
αμα εχεις τατοια αυτοπεποιθηση και στριβεις και ξυνεις αυτια κλπ βαλτη.ειδαλλως δε πειραζει.
καλές βόλτες!!

kalant
20/07/2008, 17:47
μηπως θα επρεπε να γινει sticky?

:blush:

Georgaras
20/07/2008, 19:01
θελει υπερβολική κλίση να βρει το σταντ κατω.
αμα εχεις τατοια αυτοπεποιθηση και στριβεις και ξυνεις αυτια κλπ βαλτη.ειδαλλως δε πειραζει.
καλές βόλτες!!

χαχαχα δεν ειμαι για τετοια....!!! :D

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

domiemic65
24/07/2008, 11:16
Απο οτι βλέπω εγώ που φοράω και ποδιά αλουμινένια και 2πλο σταντ (Suzuki κ τα δυο) δεν επιρεάζει το ένα το άλλο μπαίνουν ανεξάρτητα... Βεβαια πρώτα μου έβαλαν την ποδιά και μετά το σταντ (λόγω έλειψης) οπότε διατηρώ και μια μικρή επιφύλαξη

Επίσης το 2πλο της Suzuki θεωρώ οτι είναι μακράν η πιο σταθερή επιλογή. Δυο φίλοι που έχουν άλλης μάρκας (δεν ξέρω ποιά) τα μηχανάκια ψιλοπαίζουν πάνω στο σταντ. Οχι οτι κινδυνεύουν να πέσουν αλλά κουνιούνται...

deusXT
24/07/2008, 11:53
η σουζουκι δε βγαζει δικα της σταντ, όπως και ζελατινες και ενα σωρο αλλα.
Θεμα συντηρησης ειναι.

domiemic65
24/07/2008, 13:23
η σουζουκι δε βγαζει δικα της σταντ, όπως και ζελατινες και ενα σωρο αλλα.
Θεμα συντηρησης ειναι.

Δεν ξέρω τι κάνει αλλά αυτό που δίνουνε ως Suzuki είναι διαφορετικό και καλύτερο απο αυτά που έχω δει... Ισως να υπάρχουν και καλύτερα και να μην τα έχω υπ' όψην μου...