View Full Version : Οσα φερνει η ωρα λενε...
catmaster
24/05/2006, 22:13
Ετοιμαζομουν κατα τις τεσσερις να παω στο Δρακοπουλειο πιο νωρις για να δωσω και αιμα (ειμαι εθελοντης) και να παρακολουθησω μετα το τελευταιο μαθημα στις πρωτες βοηθειες..
Χτυπησε το κινητο μου.Ηταν η Μαρια η γυναικα του κολλητου μου και εκλαιγε..
-Ελα ρε μαρακι τι παθατε????
-Ακη ο Θανασης(ο κολλητος μου-φιλοι απο 10 χρονων παιδια) τρακαρε με την μηχανη πριν απο λιγο και ειναι στο νοσοκομειο.Τωρα εφτασα και εγω και οι γιατροι λενε ειναι σοβαρα....
-:sick: :uplate: ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ??
-Στην Βουλα.
-Θα ειμαι εκει σε 5 λεπτα.Κανε κουραγιο και προσπαθησε να εισαι ηρεμη..ΕΡΧΟΜΑΙ!!
Οταν εφτασα μετα απο 10 λεπτα το μηχανακι εφτυνε γραναζια και πεταγε φωτιες..
Αφου προσπαθησα να ηρεμησω την γυναικα του εψαξα για γιατρους εμαθα πως παει και εδωσα αιμα.
Ο κολλητος ειναι σε ασχημη κατασταση με πολλαπλες κακωσεις(δεν φοραγε κρανος γαμωτη του..) σπασμενα πλευρα σπασμενο ωμο και δεξι χερι.Το πακετο ηταν οτι βρισκοταν σε ημικωματωδη κατασταση απο την ωρα που διεκομισθη και δεν μπορουσαν να τον ξυπνησουν..Μολις τωρα το βραδυ ξυπνησε και ευτυχως εχει διαυγεια αλλα δεν θυμαται και πολλα απο το ατυχημα.
Τα γεγονοτα απο το ατυχημα δεν τα γνωριζω.Μολις μπηκα σπιτι κατακοπος.Αυριο θα κοιταξω να μαθω πως ακριβως εγινε και ολες τις συνθηκες...
ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!
FestoNero
24/05/2006, 22:26
:sad: :sad:
Περαστικά του....
SUPERMARIO
24/05/2006, 22:27
περαστικα του παιδιου και καλο κουραγιο στη γυναικα του και'σενα.μολις περασουν τα δυσκολα (ευχομαι να περασουν γρηγορα) θα χρειαστει μεγαλη ψυχολογικη βοηθεια.στο ιδιο νοσοκομειο ειχα τον αδερφο μου απο ιδια φαση (ευτυχως φοραγε κρανος) και τα καταφεραμε.τραβηξαμε πολλα.
καλη δυναμη και ολα να πανε καλα.
:eyepop: ........ας ελπισουμε να πανε ολα καλα για τον φιλο σου .....γιατι με το προηγουμενο βιωμα που ειχες (τραγικο ):( ........κουραγιο ρε φιλε
Περαστικά στο φίλο σου ...
Περαστικά...
να είναι όλα...
Πιστεύω αφού ξύπνησε και έχει επαφή με το περιβάλλον όλα θα πάνε καλά!
catmaster
25/05/2006, 05:17
Παιδια να ειστε καλα και παντα ορθιοι ρε...
Σας ευχαριστω πολυ..
Το κρανος ειναι για το κεφαλι οχι για το χερι ..Το αυτο ισχυει για ολο τον υπολοιπο εξοπλισμο..Αν τον εχεις φορα τον.Οι υπολοιποι μαλ@κες ειμαστε που κυκλοφορουμε σαν τα κρεμυδια μες στο κατακαλοκαιρο???
(Παρολο που γυρισα λιωμα απο την υπερενταση χτες βια να χω κοιμηθει 2 ωρες...)
catmaster
25/05/2006, 05:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
:eyepop: ........ας ελπισουμε να πανε ολα καλα για τον φιλο σου .....γιατι με το προηγουμενο βιωμα που ειχες (τραγικο ):( ........κουραγιο ρε φιλε
Ρε καρνταση Γιωργο...Θα ανεβω πανω ρε και θα τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη...Θα κερασω τις :beer:
Να σαι καλα ρε.
dio650gs
25/05/2006, 08:38
Κουράγιο σε σας , περαστικά στο παλλικάρι και γρήγορη ανάρρωση
airamhag
25/05/2006, 09:10
Περαστικα στο παιδι κ αγυριστα...
ΠΑντα ορθιοι..
Κουραγιο κ υπομονη ...ολα καλα θα πανε!
sapila racing
25/05/2006, 09:17
Περαστικά στον φίλο σου!
Απ ότι φαίνεται όλα θα πάνε καλά, ελπίζω να μην του μείνει τίποτα άλλο απ το συμβάν παρά το ότι το κράνος πρέπει να το φοράμε πάντα.....
kawasaki ZX-12
25/05/2006, 09:20
περαστικα του και γρηγορα να γινει καλα!!!!!!!!!!!!
ποτε ξανα............................
Περαστικά του και κουράγιο σε όλους σας!
Να βγει από το νοσοκομείο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!
Και να βγεί σύντομα!!!!!
Περαστικά και αγύριστα!
Και απο δω και μπρος πάντα κράνος!
catmaster
25/05/2006, 12:35
Μολις μπηκα παλι σπιτι ....
Λοιπον τα νεωτερα να σας πω να παρω και μια ανασα και να ξαναφυγω για κατω πιο αργα το απογευμα...
Εγω μπηκα να τον δω σημερα γιατι χτες δεν με αφησαν..Η γυναικα του μονο που εχει γινει ρακος η φουκαριαρα..Τι να της πω και εγω???
Ρε παιδια σμπαραλια εγινε το παλικαρι...
:( :( μολις τον ειδα με τις γαζες σε ολο το προσωπο και τα σιδερα παραλιγο να με παρουν τα ζουμια...
Ευτυχως εχει ανακτησει μερικως τις αισθησεις του αν και πολυ ζαλισμενος-κουρασμενος απο τα φαρμακα που του δινουν.Η κατασταση για την ωρα κρινεται σοβαρη απο τους γιατρους λογω αιματωματος στο κεφαλι..Μεγαλη πιθανοτητα να υποχωρησει τα προσεχη εικοσιτετραωρα..
Τα υπολοιπα τωρα ..
Ολη η δεξια του μερια ειναι τσακισμενη..
Δεξια τρια πλευρα σπασμενα.
Δεξιος ωμος σπασμενος απο την κλειδα μεχρι τον αγκωνα.
Δεξιος καρπος τσακισμενος και σπασμενος σε εξι σημεια (εδω οι γιατροι μου ειπαν οτι μαλλον θα του αφησει κουσουρι)
Και φυσικα το κεφαλι..
Συνθηκες ατυχηματος..
Φρεναρει μαλακα σε ΣΤΟΠ και νιωθει ενα χτυπημα απο πισω στην μηχανη..Φευγει με την φορα απο το ΣΤΟΠ και πεφτει πανω του διερχομενο αυτοκινητο που τον περνει καπακι πανω στο παρ-μπριζ (απο εκει το κεφαλι-ολα τα αλλα μαλλον απο προφυλακτηρα)
Αυτα ακριβως γνωριζω..Ακομη δεν το εχω ξεκινησει να ψαχνω ..καποια στιγμη θα παω να δω την μηχανη και θα δω τι θα κανω..Αλλα προεχουν τωρα..
Κατι ψυλλιαζομαι και ελπιζω να μην ειναι αυτο γιατι καποια μανα θα κλαψει..Τες πα ειπα αλλα εχουν προτεραιοτητα τωρα..
Παιδια ευχαριστω θερμα ολους σας..
Φανταστειτε οτι αν φοραγε το κολοκρανος τωρα δεν θα ανυσυχουσαμε τοσο...
Προεχει παντα η ασφαλεια μας..
Σε κανενα π@υστη μη χαριζεστε..
Σας ευχαριστω και παλι
Ακης.
Ο θύτης τι έγινε???
Ελπίζω να μην το εγκατέλειψε το παλικάρι και την έκανε.
:( :( :( περαστικα στον φιλο σου :( :( ας ειναι το τελευταιο ρε γμτ μου :( :(
Βαγγελας
25/05/2006, 21:44
Περαστικα στο παιδι και καντου παρεα οσο μπορεις αμα συνελθει πιο πολυ !!!!
Ενημερωνε μας για νεοτερα αν μπορεις !!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
Περαστικα στο παιδι και καντου παρεα οσο μπορεις αμα συνελθει πιο πολυ !!!!
Ενημερωνε μας για νεοτερα αν μπορεις !!!!!!!
Σωστά τα λέει, θέλει πολύ παρέα ο χτυπημένος άνθρωπος, και χαλαρές κουβέντες που να τον ηρεμούν. Να ναι καλά το παιδί μέσα απ'την καρδιά μου.
makis206
26/05/2006, 09:57
Γρήγορα περαστικά στο παλικάρι κι ας είναι το τελευταίο για όλους..:(
devil's animal
26/05/2006, 10:22
γρηγορη αναρρωση στο παλικαρι και πολλη δυναμη σε ολους τους δικους του ανθρωπους!!
:( :( :(
γρήγορα να γίνει καλά και μακάρι να μην του μείνει κανένα κουσούρι γμτ!:sad: :sad:
μακάρι το παλικάρι να γινει γρήγορα καλά,τελικά ρε πούστη μου δεν χρειάζεται να προσεχεις μόνο εσύ αλλά και οι οδηγοί των αυτοκινήτων που δεν έχουν τη στοιχειώδη οδηγική παιδεία,αφού από το μουλαρι κατέλληξαν με τη μια να οδηγούν αυτοκίνητο :mad: :mad:
περαστικά στον κολλητό σου και καλή δυναμη σε εσένα και τους συγγενείς του :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
...αφού από το μουλαρι κατέλληξαν με τη μια να οδηγούν αυτοκίνητο :mad: :mad:
κάποτε κοροιδεύαμε τους αραπάδες(Μ.Α.) για την οδηγησή τους,οτι απο τις καμήλες πήγαν στις STS.καλα εκείνοι έχουν και τη δικαιολογία οτι χρονολογικά είναι στο 1400κατι.εμείς τι δικαιολογία έχουμε;μάλλον είμαστε ποιο πίσω απο το 1400κατι.
johnpagr
30/05/2006, 17:46
perastika kai grhgorh apokatastash
:(