Σύνδεση

View Full Version : Γιατί ρε Αλβανία;

Σελίδες : 1 [2]

Tigas
30/05/2006, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
είσαι και αγράμματος?

που γράφει ότι είμαι πιλοταρα?:eek:

σου ξαναλεώ..δεν παω πιο έξω από τη γειτονιά μου διότι κυκλοφορούν αλβανοί με Honda.

φοβάμαι.
τα Μέγαρα είναι μετά το Σύνταγμα νομίζω?

και που σε μη τρως πολύ γιατί θα αναγκαστείς να ψάχνεις φόρμα από δέρμα φάλαινας για να μπεις στα Μέγαρα..

ελα μια μερα με τη τράτα μου να παμε για ψαρεμα.

εχει ψααααρια εκει εξω..

Θα κάνεις το ψάρι μικρή μου φαλαινίτσα :rotflmao: :rotflmao:

airamhag
30/05/2006, 13:07
Γιατι μπαμπα ?

Γιατι οταν ανοιξαν οι φυλακες της Αλβανιας , ξαφνικα ολοι ηρθαν στην Ελλαδα ?

κ πως τους αφησαμε να ερθουν στην χωρα μας αφου ηταν κακοι ανθρωποι ?

κ γιατι μολις ηρθαν υπηρχε εξαρση στις ληστειες ?

κ αφου τελικα δεν τους αρεσει η Ελλαδα ( ολοι την κατακρινουν )

γιατι συνεχιζουν να ερχονται ?

κ αφου κανουν κακα πραματα γιατι συνεχισαμε να τους δεχομαστε στην Ελλαδα ?

και γιατι πρεπει να τους αγαπαμε ολους ?

Πρεπει να αγαπαμε κ τους Τουρκους ?

αποριες ενος μικρου παιδιου..

:look: :confused:

Cpt. Haddock
30/05/2006, 13:12
Γιατι οταν ανοιξαν οι φυλακες της Αλβανιας , ξαφνικα ολοι ηρθαν στην Ελλαδα ?

Γιατί ανοίξαμε τα σύνορα... (Α. Σαμαράς το '92)

κ πως τους αφησαμε να ερθουν στην χωρα μας αφου ηταν κακοι ανθρωποι ?

Δες παραπάνω...

κ γιατι μολις ηρθαν υπηρχε εξαρση στις ληστειες ? Λογικό και αναμενόμενο δεν είναι;

κ αφου τελικα δεν τους αρεσει η Ελλαδα ( ολοι την κατακρινουν ) γιατι συνεχιζουν να ερχονται ?

Για να δουλέψουν

κ αφου κανουν κακα πραματα γιατι συνεχισαμε να τους δεχομαστε στην Ελλαδα ?

Δες παραπανω

και γιατι πρεπει να τους αγαπαμε ολους ?

Γιατι είναι άνθρωποι και αυτοί

Πρεπει να αγαπαμε κ τους Τουρκους ?

Ναι... και αυτοί ανθρωποι είναι

:wave2:

lampros_fazer
30/05/2006, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ έτυχε δέκτης μαζικής μετανάστευσης ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ (Αυστραλία, Αμεική Γερμανία Βέλγιο κλπ κλπ)
Για πήγαινε τώρα στη Γερμανία να δεις πως έχουν σφίξει οι κώλοι,και τι ευγνωμοσύνη τρέφουν στους μετανάστες για την πρόοδο της χώρας..

airamhag
30/05/2006, 13:20
με συγχωρεις φιλε μου...

Αλβανο μπορω να δεκτω...ηταν επιλογη μας ...πολλοι μπηκαν ασ ειν΄καλα τα λαδια..

Τουρκο οχι..

και στην τελικη οι αλλοι μπορει να ειναι οτι θελουν..

εμεις τι κανουμε ?

...την ανευθυνοτητα μας..

fazerakis
30/05/2006, 13:20
Άργησα να μπω στο θέμα αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό.

Οι ξένοι οδηγάνε χειρότερα και από τους Έλληνες. Δεν είναι ρατσιστικό είναι γεγονός.
Οι αλβανοί του τύπου που περιγράψατε στην αρχή έχουν μια τάση να νοιόθουν κυρίαρχοι του δρόμου. Έχει τύχει να είμαι στην κίνηση με την κοπέλα μου πίσω και να με "κλείνουν" επιδεικτικά και να γελάνε!!!!!!:confused: Έλεγα να τους ρίξω μια κλοτσιά αλλά τόσες λακούβες που είχε το χάρχαλο δεν θα κέρδιζα και τίποτα.
Πρόσφατα μάλιστα είχα και ατύχημα με Αλβανό που βγήκε από ΣΤΟΠ. Τουλάχιστον είχε την αξιοπρέπεια να συμπληρώσει φιλική δήλωση κτλ. (ήταν από τις καλέ περιπτώσεις, οικογενειάρχης κτλ)

Από την άλλη οι περισσότεροι μαύροι ενώ σαν άνθρωποι συμπεριφέρονται σωστά και δεν ενοχλούν είναι να μην πιάσουν τιμόνι στα χέρια. Βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό και είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι διότι απλά είναι εντελώς απρόσεχτοι και αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους (Too much Ganza!!!!!!):sick: :uplate: :hypnotize

Από την άλλη έχει τύχει πολλάκις να βρω αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες και Γερμανό/ίδα στο τιμόνι που να μην δώσει καμία σημασία και να έχει την συμπεριφορά του χειρότερου Έλληνα οδηγού.

Τέλος αυτοί που είναι για λύπηση είναι οι Πακιστανοί οι οποίοι είναι και οι πιο συχνοί χρήστες δικύκλων (χρέπια παπιά και ταψί άδετο στο κεφάλι στην καλύτερη των περι..πτώσεων) οι οποίοι συνήθως είναι θύματα τροχαίων ατυχημάτων και όχι θύτες.

Αυτά από τις προσωπικές μου εμπειρίες

:sad:

airamhag
30/05/2006, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για πήγαινε τώρα στη Γερμανία να δεις πως έχουν σφίξει οι κώλοι,και τι ευγνωμοσύνη τρέφουν στους μετανάστες για την πρόοδο της χώρας..

Καπου , καποτε , ειχα διαβασει ( ισως να το ειχα δει σε ρεπορταζ )

πως στον Καναδα ειχε αρχισει η ελεγχομενη εισοδος μεταναστων , οπου επρεπε ο ενδιαφερομενος να συμπληρωσει μια φορμα με τις σπουδες , ενδιαφεροντα , χομπυ κλπ..

Λετε ενα τετοιο μετρο να μπορουσε να λειτουργησει στην Ελλαδα ?

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Tigas
30/05/2006, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Άργησα να μπω στο θέμα αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο ψητό.

Οι ξένοι οδηγάνε χειρότερα και από τους Έλληνες. Δεν είναι ρατσιστικό είναι γεγονός.
Από την άλλη οι περισσότεροι μαύροι ενώ σαν άνθρωποι συμπεριφέρονται σωστά και δεν ενοχλούν είναι να μην πιάσουν τιμόνι στα χέρια. Βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό και είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνοι διότι απλά είναι εντελώς απρόσεχτοι και αδιάφοροι για το τι συμβαίνει γύρω τους (Too much Ganza!!!!!!):sick: :uplate: :hypnotize

Από την άλλη έχει τύχει πολλάκις να βρω αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες και Γερμανό/ίδα στο τιμόνι που να μην δώσει καμία σημασία και να έχει την συμπεριφορά του χειρότερου Έλληνα οδηγού.

Τέλος αυτοί που είναι για λύπηση είναι οι Πακιστανοί οι οποίοι είναι και οι πιο συχνοί χρήστες δικύκλων (χρέπια παπιά και ταψί άδετο στο κεφάλι στην καλύτερη των περι..πτώσεων) οι οποίοι συνήθως είναι θύματα τροχαίων ατυχημάτων και όχι θύτες.

Αυτά από τις προσωπικές μου εμπειρίες

:sad:

+1

Cpt. Haddock
30/05/2006, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

πως στον Καναδα ειχε αρχισει η ελεγχομενη εισοδος μεταναστων , οπου επρεπε ο ενδιαφερομενος να συμπληρωσει μια φορμα με τις σπουδες , ενδιαφεροντα , χομπυ κλπ..

Σε ΟΛΕΣ τις σοβαρές χώρες όπου η είσοδος οικονομικών μεταναστών έγινε για να καλύψει ανάγκες, έγινε απο το κράτος σοβαρός προγραμματισμός...

Η Γερμανία μεταπολεμικά, είχε τεράστια ανάγκη ανοικοδόμησης και μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού λόγω των απωλειών του πολέμου.

Παρ' όλα αυτά, η είσοδος γινοταν ελεγχομενα και ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ!

Στο Ελλαδιστάν (όπου παντα φταίνε οι άλλοι) αντιμετωπίσαμε το θέμα με τον γνωστό τρόπο: "βλέπουμε", "ανοίξτε τα σύνορα" κλπ

...με τα γνωστά αποτελέσματα

:sick:

lampros_fazer
30/05/2006, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Μακάρι.. :rolleyes:

Αντίστοιχο σύστημα λειτουργούσε και στην Αυστραλία..Και όσοι δεν εβρισκαν δουλειά σε κάποιο διάστημα στέλνονταν πίσω.. (και δεν γύρναγαν πάλι σε 2-3 μέρες)..

Cpt. Haddock
30/05/2006, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
(και δεν γύρναγαν πάλι σε 2-3 μέρες)..

Δεν ήταν και εύκολο να γυρίσουν πάντως...

είναι λιγουλάκι πιο δύσκολο να επιτηρεις χερσαία (και δη ορεινα) σύνορα...

:smokin:

Tigas
30/05/2006, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ήταν και εύκολο να γυρίσουν πάντως...

είναι λιγουλάκι πιο δύσκολο να επιτηρεις χερσαία (και δη ορεινα) σύνορα...

:smokin:

Και με ελεινο εξοπλισμο .
Δυστυχώς την δουλεια αυτή την έκανα και εγώ όταν ήμουν στο στρατό :(

fasma
30/05/2006, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
έλα ρε συ.... Τόσο ηλικιωμένος είσαι; :rotflmao: :rotflmao:

Για Αλβανούς μιλάγαμε....

για πείτε...

Αλλά πριν πείτε.....

πείτε γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι από αυτούς; Σε τι διαφέρουμε;
Τα μας πήραν τις δουλειές κλπ δεν ειναι λόγοι αντιπαράθεσης...

:smokin: Μα δεν μας πηραν δουλειες....απλα κανουν δουλειες της οποιες κανενας απο εμας δεν θελει να κανει,βλέπε οικοδομη,σκαψηματα κτλ....

alximistis
30/05/2006, 14:05
Παρατήρηση 1:
Οι συζητήσεις αυτές έχουν το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να προσφέρουν πάρα πολλά επιχειρήματα. Σε όλους!
Και οι περισσότεροι έχουν εδώ τα δίκια τους!!!

Να πω μερικές γενικές θέσεις;;;

Οι Αλβανοί και οι άνθρωποι που έμεναν εκεί πράγματι έχουν ένα πρόβλημα με το τιμόνι.
Όχι γιατί είναι εκ φύσεως δολοφόνοι!!! Αλλά γιατί δεν έχουν εξοικοιωθεί ακόμα με το αυτοκίνητο και την κίνηση.
Δεν κάνω πλάκα ούτε αστειεύομαι!
Όταν δεν έχεις κάτι δεν μπορείς και να το γνωρίζεις. Όσο περνάνε τα χρόνια θα καλυτερεύουν τα πράγματα.

Στην τελική... ποιος ήξερε... πριν μάθει;;;;;;;;;

Επίσης σκεφτείτε φίλοι... στις άλλες χώρες που πήγαν όσοι πήγαν έτσι οδηγούν;;;;;
Ερώτηση κάνω...

Όσο για τους μαύρους φαντάζομαι εννοείτε τους Αφρικανούς πράγματι κάποιοι είναι στην κοσμάρα τους. Ε οι μόνοι είναι;;;;
Ή όλοι οι Αφρικανοί είναι έτσι;;;

Και για να μην σας πρήζω άλλο διάβασα κάπου εδώ το εξής κουλό. Για κάποια νούμερα δολοφονιών κ.λπ.
Για φόνους και εγκλήματα μιλάμε ή για τροχαία;;;;;;;;;;;
Να ξέρω δηλαδή ο άνθρωπος...

Και γενικά επειδή μου τα πρήξατε...

Με τρελαίνει αυτή η λογική του... έμαθα και σταυροβελονιά και γαμώ το μάστορα μου!!!!!
Για ηρεμήστε λίγο Ελληνάρες!!! Ξαφνικά γίναμε οι σούπερ οδηγοί, οι σούπερ έξυπνοι και οι σούπερ άπαιχτοι. Άντε τώρα...
Το είπα και σε άλλο ποστ. Για κυττάξτε λίγο που και πως ζούμε και μετά τα χώνουμε στους άλλους.
Αλλά βλέπετε πριν δεν είχαμε αλλοδαπούς και δεν είχαμε τι να πούμε. Πως να δικαιολογηθούμε για τα χάλια μας! Ενώ τώρα... η εύκολη λύση... όχι εμείς... ΑΥΤΟΙ!!!

Και για το τέλος

"Μα δεν μας πηραν δουλειες....απλα κανουν δουλειες της οποιες κανενας απο εμας δεν θελει να κανει,βλέπε οικοδομη,σκαψηματα κτλ...."

alximistis
30/05/2006, 14:06
Παρατήρηση 1:
Οι συζητήσεις αυτές έχουν το πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να προσφέρουν πάρα πολλά επιχειρήματα. Σε όλους!
Και οι περισσότεροι έχουν εδώ τα δίκια τους!!!

Να πω μερικές γενικές θέσεις;;;

Οι Αλβανοί και οι άνθρωποι που έμεναν εκεί πράγματι έχουν ένα πρόβλημα με το τιμόνι.
Όχι γιατί είναι εκ φύσεως δολοφόνοι!!! Αλλά γιατί δεν έχουν εξοικοιωθεί ακόμα με το αυτοκίνητο και την κίνηση.
Δεν κάνω πλάκα ούτε αστειεύομαι!
Όταν δεν έχεις κάτι δεν μπορείς και να το γνωρίζεις. Όσο περνάνε τα χρόνια θα καλυτερεύουν τα πράγματα.

Στην τελική... ποιος ήξερε... πριν μάθει;;;;;;;;;

Επίσης σκεφτείτε φίλοι... στις άλλες χώρες που πήγαν όσοι πήγαν έτσι οδηγούν;;;;;
Ερώτηση κάνω...

Όσο για τους μαύρους φαντάζομαι εννοείτε τους Αφρικανούς πράγματι κάποιοι είναι στην κοσμάρα τους. Ε οι μόνοι είναι;;;;
Ή όλοι οι Αφρικανοί είναι έτσι;;;

Και για να μην σας πρήζω άλλο διάβασα κάπου εδώ το εξής κουλό. Για κάποια νούμερα δολοφονιών κ.λπ.
Για φόνους και εγκλήματα μιλάμε ή για τροχαία;;;;;;;;;;;
Να ξέρω δηλαδή ο άνθρωπος...

Και γενικά επειδή μου τα πρήξατε...

Με τρελαίνει αυτή η λογική του... έμαθα και σταυροβελονιά και γαμώ το μάστορα μου!!!!!
Για ηρεμήστε λίγο Ελληνάρες!!! Ξαφνικά γίναμε οι σούπερ οδηγοί, οι σούπερ έξυπνοι και οι σούπερ άπαιχτοι. Άντε τώρα...
Το είπα και σε άλλο ποστ. Για κυττάξτε λίγο που και πως ζούμε και μετά τα χώνουμε στους άλλους.
Αλλά βλέπετε πριν δεν είχαμε αλλοδαπούς και δεν είχαμε τι να πούμε. Πως να δικαιολογηθούμε για τα χάλια μας! Ενώ τώρα... η εύκολη λύση... όχι εμείς... ΑΥΤΟΙ!!!

Και για το τέλος

"Μα δεν μας πηραν δουλειες....απλα κανουν δουλειες της οποιες κανενας απο εμας δεν θελει να κανει,βλέπε οικοδομη,σκαψηματα κτλ...."

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stavrobeis
30/05/2006, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να ρωτησω κατι?

Πριν ερθουν οι Αλβανοι...

Η Ελλαδα δεν ειχει οικοδομες?
Δεν ειχε αγροτικη παραγωγη?
Γενικα, αυτες τις δουλειες που λετε, ποιος τις εκανε, κανενας?

Η συντριπτικη πλειοηφια των Αλβανων μεταναστων ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!
Παρανομος, σημαινει οτι εχει παραβει τον ΝΟΜΟ...το οποιο σημαινει οτι πρεπει να υπαρξει τιμωρια!
Και επειδη δεν υπαρχει και το ξερουν και οι ιδιοι, ειναι ανεξελενκτοι!
Αυτα περι χρυσης αυγης κτλπ τα ακουω βερεσε...
Δεν με νοιαζει αν ειναι Αλβανοι ή Γαλλοι ή ή ή....

Ολοι πρεπει να ειναι ισοι απεναντι στον νομο και αυτοι δεν ειναι, το ξερουν και γιαυτο κανουν αυτα που κανουν...
Εσεις αν θελετε μπειτε παρανομα σε ΣΟΒΑΡΗ χωρα και καντε οτι σας κατεβει να δουμε τι θα γινει.
Αρα, τον πρωτο λογο και ευθυνη εχει το ΚΡΑΤΟΣ.
Ομως, πολλα πραγματα ειναι και θεμα παιδειας...
Το πως διαμορφωθηκε η παιδεια αυτη μεσα στα χρονια - αιωνες κτλπ ειναι αλλο ζητημα και δεν μπορουμε να το λυσουμε εδω..
Καθε λαος εχει αλλη κουλτουρα, αν θελετε δεχτητε το, αν οχι την ωρα πουσας σφαζουν (αλβανοι - Ελληνες - Αγγλοι - Γαλλοι - Πορτογαλοι) ρωτηστε τους αν ειχαν προβληματα στην παιδικη τους ηλικια και βρειτε την ριζα της επιθετικοτητας τους...
Αν πατε στη Ρουαντα και δειτε τις φυλες να σφαζονται μεταξυ τους, κοβουν κεφαλια κτλπ, ειναι σιγουρο οτι και καποιοι αλλοι εχουν ευθυνη γιαυτο (Αμερικανοι, οικονομικα συμφεροντα κτλπ)
Παρολα αυτα, οι ανθρωποι εχουν φυλες - Φυλαρχους - ειναι ζουλου και σφαζονται...
Οταν καποιος κανει κατι, φερει την ευθυνη των πραξεων του ειτε Αλβανος ειτε Ελληνας...
Παρολα αυτα, το ποσο ευκολα χαρακτηριζεται καποιον φασιστα, ειναι αξιο αποριας...
"και βρεθηκε σε δυσκολη κατασταση, γιαυτο εκλεψε, " ή "τους εκμεταλευονται" κτλπ.
Γιατι, εσας δεν σας εκμεταλευονται καθε μερα?
Τα περνατε ευκολα?
Χεζεστε στο Ταλαρο?
Δε δουλευετε 10 ωρες?

Αφηστε λοιπον τις δικαιολογιες, ειναι γεγονος οτι η αφιξη των Αλβανων ανεβασε κατακορυφα την εγκληματικοτητα - τελεια και παυλα...
Οποιος ειναι πανω απο 29-30 χρονων το ξερει πολυ καλα...

dimmeneidis
30/05/2006, 14:39
Άσχετο με το θέμα αλλά το συζητάγατε πιο πρίν. Δέν θέλω να κάνω τον πολύξερο αλλά γιατί πλάκα πλάκα βλεπω τα KTM όλο στο συνεργείο και με όσους έχω κουβεντιάσει λενε: ''Ρε γαμώτο έχω να πάω αύριο να αλλάξω ή να φτίαξω το τάδε γιατι πάλι πρόβλημα έχει'';

gcrook
30/05/2006, 14:50
Α καλα...

Cpt. Haddock
30/05/2006, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Άσχετο με το θέμα .............

Αφού είναι άσχετο γιατί το βάζεις; :confused:

Σπάμινγκ στον εαυτό σου κάνεις;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fasma
30/05/2006, 14:58
Εγω δεν ξέρω πως να χαρακτηρησω τους Ελληνες αλλα προς ρατσιστες παμε η αν θελετε μπορω να χρησιμοποιησω την λεξη "ξενοφοβια",εμενα το ιδιο ακουγεται.Κατ'αρχην αν δειτε τι διαδικασια και χαρτουρα και χρηματα χρειαζονται για την ανανεωση της καρτας τους θα φρικαρετε. 2)της συνθηκες της οποιες για να παρουν η να παραδοσουν τα χαρτια τους σε περιφερειες ,ΟΓΑ κτλ.Προσωπικα ειχα περασει εξω απο μια περιφερεια,χειμωνας ηταν εβρεχε και τους ειχαν εξω λες και ηταν ,τι να πω ,ζωα,προβατα,λεπροι ?Οσο για τον τροπο που τους μιλουν οι υπαληλοι?Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι οι Βασιλιαδες αυτοι, και οι ξενοι ,τα ζωα, οι λεπροι,ειναι οτι πιο τιποτενιο υπαρχει στον κοσμο απανω.Καποιος γνωστος μου ,ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος,πηγε να ζητηση απο τον ΟΤΕ να του βαλουν τηλ και του ζητησαν,με βλεμμα απο πανω μεχρι κατω και υφος "μην με ακουμπησεις μην μου κολλησεις καμια θανατηφορα ασθενεια" 1500 ?:a53: σαν εγγυηση!!!!!!!Υπ'οψην οτι το συγκεκριμένος ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος, εχει 10 φορες καλυτερο εκκαθαριστικο απο τον μ@λ@κα υπαλληλο που καθοταν πισω απο το γραφειο και εβγαζε τα παιδικα του τραυματα στην επιφανεια. Δυστυχως εχουμε ξεχασει οτι και εμεις πηγαμε σε διαφορα μερη του κοσμου για δουλεια,οι γονεις μας τουλαχιστον,και οτι και εμεις ειμασταν στην ιδια θεση που ειναι "αυτοι" τωρα.Εγω προσωπικα μεγαλωσα στην Γερμανια οπου δουλευαν οι γονεις μου και ναι υπηρχε και εκει ενα ποσοστο που ηταν κατα των Gastarbeiter αλλα αυτο που συμβαινει εδω δεν εχει καμια σχεση με εκει.Εκει ο καθε ξενος ειχε δικαιωματα και υποστηριξη απο το κρατος πηγαινες πχ στο νοσοκομειο και σε προσεχαν οχι οπως εδω που λες και ειναι αορατοι η δεν πονανε αυτοι ας πουμε.Ας ειναι αν αρχισω να λεω παραδειγματα θα γραφω μερονυχτα και αν αξιζε τον κοπο ..στο διαολο!!Με λιγα λογια και αποψη δικια μου την οποια κανενας μα κανενας μ@λ@κας δεν μπορει να μου την αλλαξει ειναι οτι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ:a08: ειμαστε τελικα ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.Φιλακια πολλα και μην ξεχναμε...... HELLAS UBER ALLES:a08:

Leipsippos
30/05/2006, 15:05
Άσχετο με το θέμα αλλά το συζητάγατε πιο πρίν. Δέν θέλω να κάνω τον πολύξερο αλλά γιατί πλάκα πλάκα βλεπω τα KTM όλο στο συνεργείο και με όσους έχω κουβεντιάσει λενε: ''Ρε γαμώτο έχω να πάω αύριο να αλλάξω ή να φτίαξω το τάδε γιατι πάλι πρόβλημα έχει'';

Ασχετο, ξεασχετο εισαι ρατσισταρος του κερατα!!Και με τους Αλβανους και με τους Αυστριακους και με ολους!!:wave2:

lampros_fazer
30/05/2006, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Εγω δεν ξέρω πως να χαρακτηρησω τους Ελληνες αλλα προς ρατσιστες παμε η αν θελετε μπορω να χρησιμοποιησω την λεξη "ξενοφοβια",εμενα το ιδιο ακουγεται.Κατ'αρχην αν δειτε τι διαδικασια και χαρτουρα και χρηματα χρειαζονται για την ανανεωση της καρτας τους θα φρικαρετε. 2)της συνθηκες της οποιες για να παρουν η να παραδοσουν τα χαρτια τους σε περιφερειες ,ΟΓΑ κτλ.Προσωπικα ειχα περασει εξω απο μια περιφερεια,χειμωνας ηταν εβρεχε και τους ειχαν εξω λες και ηταν ,τι να πω ,ζωα,προβατα,λεπροι ?Οσο για τον τροπο που τους μιλουν οι υπαληλοι?Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι οι Βασιλιαδες αυτοι, και οι ξενοι ,τα ζωα, οι λεπροι,ειναι οτι πιο τιποτενιο υπαρχει στον κοσμο απανω.Καποιος γνωστος μου ,ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος,πηγε να ζητηση απο τον ΟΤΕ να του βαλουν τηλ και του ζητησαν,με βλεμμα απο πανω μεχρι κατω και υφος "μην με ακουμπησεις μην μου κολλησεις καμια θανατηφορα ασθενεια" 1500 ?:a53: σαν εγγυηση!!!!!!!Υπ'οψην οτι το συγκεκριμένος ξενος ,ζωο,προβατο,λεπρος, εχει 10 φορες καλυτερο εκκαθαριστικο απο τον μ@λ@κα υπαλληλο που καθοταν πισω απο το γραφειο και εβγαζε τα παιδικα του τραυματα στην επιφανεια. Δυστυχως εχουμε ξεχασει οτι και εμεις πηγαμε σε διαφορα μερη του κοσμου για δουλεια,οι γονεις μας τουλαχιστον,και οτι και εμεις ειμασταν στην ιδια θεση που ειναι "αυτοι" τωρα.Εγω προσωπικα μεγαλωσα στην Γερμανια οπου δουλευαν οι γονεις μου και ναι υπηρχε και εκει ενα ποσοστο που ηταν κατα των Gastarbeiter αλλα αυτο που συμβαινει εδω δεν εχει καμια σχεση με εκει.Εκει ο καθε ξενος ειχε δικαιωματα και υποστηριξη απο το κρατος πηγαινες πχ στο νοσοκομειο και σε προσεχαν οχι οπως εδω που λες και ειναι αορατοι η δεν πονανε αυτοι ας πουμε.Ας ειναι αν αρχισω να λεω παραδειγματα θα γραφω μερονυχτα και αν αξιζε τον κοπο ..στο διαολο!!Με λιγα λογια και αποψη δικια μου την οποια κανενας μα κανενας μ@λ@κας δεν μπορει να μου την αλλαξει ειναι οτι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ:a08: ειμαστε τελικα ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.Φιλακια πολλα και μην ξεχναμε...... HELLAS UBER ALLES:a08:
Αυτό δεν γίνεται μόνο στους ξένους..Μη μου πεις οτι δεν έχεις δει ηλικιωμένους,συνταξιούχους και αρρώστους να ξεροσταλιάζουν από τα χαράματα έξω από υπηρεσίες ή ΙΚΑ,για ένα κωλόχαρτο,μια εξέταση ή για τη σύνταξη..;; Και μη μου πεις οτι οι υπάλληλοι συμπεριφέρονται καλύτερα σε αυτούς που προανέφερα..
Οπότε άκυρο αυτό που λες..

Και αν σκεφτείς οτι την ίδια και χειρότερη ταλαιπωρία περνάνε ηλικιωμένοι άνθρωποι 60 & 70 χρονών που δούλευαν 35-40 χρόνια και περιμένουν και αυτοί κάτι από το κράτος εκτός από κλωτσιές και ψίχουλα,είναι ΑΣΤΕΙΟ και ΓΕΛΟΙΟ να λες οτι οι μετανάστες ταλαιπωρούνται για μια άδεια..

Και στο κάτω κάτω τι έιναι η άδεια που πρέπει να βγει χωρίς χαρτούρα και διαδικασία,καμιά απόδειξη της δεη..;;

Και εγώ μεγάλωσα στη Γερμανία κάποια χρόνια και γιαυτό έχω αυτή την άποψη για τους συγκεκριμένους και δεν την αλλάζω..Γιατί εγώ ούτε έκλεβα,ούτε σκότωνα ούτε βίαζα ούτε έκανα οτι γούσταρα και να το παίζω και πασάς..Συμπεριφερόμουνα σαν άνθρωπος και όταν έκανα μαλακία το βούλωνα..

fasma
30/05/2006, 15:58
Και στο κάτω κάτω τι έιναι η άδεια που πρέπει να βγει χωρίς χαρτούρα και διαδικασία

Μαστιγωμα...... ξυλο....... και...... αυγα βραστα στης μασχαλες.Αφου θελατε Ελλαδα καλα να παθετε !!!

Και εγώ μεγάλωσα στη Γερμανία κάποια χρόνια και γιαυτό έχω αυτή την άποψη για τους συγκεκριμένους και δεν την αλλάζω..Γιατί εγώ ούτε έκλεβα,ούτε σκότωνα ούτε βίαζα ούτε έκανα οτι γούσταρα και να το παίζω και πασάς..Συμπεριφερόμουνα σαν άνθρωπος και όταν έκανα μαλακία το βούλωνα.. [/B][/QUOTE]

Και αυτο τι παει να πει?Οτι ολοι ηταν σαν και εσενα?:winka:

fazerakis
30/05/2006, 16:06
Ε ρε!!!

Κάτι ξέραν στην Αρχαία Αθήνα. Όποιος έρχόταν από έξω ή δούλος ή είλωτας . Μετά από κάποια χρόνια μπορεί και να αποκτούσαν μερικά δικαιώματα.

Τώρα, όλοι έρχονται και καβαλάνε το καλάμι...και εμάς μαζί :uplate:

Έχει ξεφύγει η συζήτηση πάντως από το θέμα της οδήγησης. Όλα είναι θέμα παιδείας. Τι παιδεία έχουν στην Αλβανία, στην Ζιμπάμπουε και στο Τιμπουκτού? Αυτή που είχε και η Ελλάδα πριν από 40 χρόνια οπότε τι περιμένετε. :confused:

Χωμάτινος
30/05/2006, 16:16
Ε ρε!!!

Κάτι ξέραν στην Αρχαία Αθήνα. Όποιος έρχόταν από έξω ή δούλος ή είλωτας . Μετά από κάποια χρόνια μπορεί και να αποκτούσαν μερικά δικαιώματα.

..

Εεε.. χμμ.. άφησε το αυτό το θέμα καλύτερα. Τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, για την ακρίβεια δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι.
Αν θέλεις, άνοιξε συζήτηση στους "Προβληματισμούς" για να μην σπαμάρουμε κι όλας.

zzr2005
30/05/2006, 17:49
Ε ρε!!!

Τι παιδεία έχουν στην Αλβανία, στην Ζιμπάμπουε και στο Τιμπουκτού? Αυτή που είχε και η Ελλάδα πριν από 40 χρόνια οπότε τι περιμένετε. :confused:

οδηγική παιδεία στην Ελλάδα...:lol: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
στα ανέκδοτα κατευθείαν.....

kapeos
30/05/2006, 18:44
Καλά. Το θέμα έχει πολύ μπλα-μπλα και δεν μπορείς να το κάνεις μέσα από ποστ τα οποία όπως πάντα ξεφευγουν στην μαλ@κια.

Αν είμαι ρατσιστής, είμαι με τους Αλβανούς.

Ζω κοντά σε αλβανούς που ζουν με το μεροκαματο της οικοδομής (και όχι μόνο), αξιοπρεπεστατα και εχουν κάνει οικογενεια.

Λέμε Αλβανός και εννουμε μ@λάκας.
Λέμε Αλβανός και εννοούμε κοροιδο (του πουλησα το σαραβαλάκι μου)
Λέμε Αλβανός και εννοούμε φθηνά εργατικά.

Εγω σας λέω κάτι άλλο. Ο Αλβανός που βρεθηκε στην αναγκη για να πάρει το σαραβαλάκι μας, μας έκανε παζάρια και το πήρε για πενταροδεκάρες. Μας επιασε κοροιδο γιατί σκεφτηκαμε "έλα μωρε αλβανος φτωχομπινές είναι", αλλά αυτός ετριβε τα χέρια του.
Οταν πρωτοήρθαν οι αλβανοι, ζήτουσαν λιγα χρήματα με αποτελεσμα οι ελληνες να μην πατε για δουλεια λόγω φθηνου μεροκάματου. Αντε πάρε αλβανό τώρα να δουλεψει. Τι νομίζεις? οτι είναι ο ίδιος φτωχομπινές????

Απορία. Ειμαι 33 και αγορασα 30ετιας μεταχειριμένο σπίτι. Δουλευω από τα 13 και θα το χρωστά για άλλα 20 χρόνια. Αυτοι οι αλβανοί, 10-15 χρόνια στην ελλάδα, πως καταφέρνουν και αγοραζουν και χωρις δάνεια, δεν το καταλαβαίνω.

Λογω της πρωην εργασίας μου γνωρισα πολλούς αλβανους. Γνωρισα κωλοπαδα και κάποια πολύ ντομπρα άτομα. Με έναν από αυτους εχω κρατήσει και φιλία.

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν είμαστε αρχες '90. Τα εγκληματα που αναφερθηκαν πιο πάνω γίνονται από κοπρίτες, φρεσκους αλβανούς και πιτσιρικάδες.

Τώρα αν είμαι ρατσιστής θα το πείτε εσεις.

alximistis
30/05/2006, 18:47
"Αφηστε λοιπον τις δικαιολογιες, ειναι γεγονος οτι η αφιξη των Αλβανων ανεβασε κατακορυφα την εγκληματικοτητα - τελεια και παύλα...
Οποιος ειναι πανω απο 29-30 χρονων το ξερει πολυ καλα..."

Είμαι 33!!!!! Τριαντατριών!!! Και δεν την κρύβω!!! Και επίτρεψε μου το επάγγελμα μου είναι τέτοιο που... κάτι ξέρω...

Και ναι κάνεις λάθος!!!
Η άφιξη των Αλβανών ΔΕΝ ανέβασε κατακόρυφα την εγκληματικότητα γενικά και αόριστα όπως το θέτεις!!!
Είναι εύκολο να ακούς κάτι ή να διαβάζεις κάτι και να το "δένεις" ότι έτσι είναι. Γενικώς και... αορίστως...

Αυξήθηκαν συγκεκριμένοι τύποι εγκλήματος, συγκεκριμένα εγκλήματα και παραβάσεις. Όπως οι διαρρήξεις, οι κλοπές κ.λπ.
Και πάρα πολλές φορές οι αλλοδαποί παράνομοι συνεργάζονται με ντόπιους, δικούς μας.
Και έχει μειωθεί η δράση τους. Ισχύει απόλυτα!!! Αν θες στα βρίσκω τα στοιχεία...

Τέλος...

"οδηγική παιδεία στην Ελλάδα...
στα ανέκδοτα κατευθείαν"

Σωστός... δεν το κουβεντιάζουμε καν...

ΙΠΠΕΑΣ
30/05/2006, 19:35
Αυτό που λες είναι ακριβώς ανάποδο από αυτό που συμβαίνει. Τα "βαριά" εγκλήματα(Φόνοι, βιασμοί) εχουν αυξηθεί, όχι τα ελαφρά(Κλοπές).

Οι λόγοι που μπαίνουν και θα μπαίνουν οι ξένοι στην Ελλάδα είναι για να πέφτουν τα μεροκάματα και να μειώνεται το μέγεθος των συμπαγών κοινωνικών ομάδων. Αυτό εμμέσως έχει σαν αποτέλεσμα να φεύγει ο πλούτος από τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα και να οδηγείται στους λίγους πλούσιους που γελάνε πίσω από τη πλάτη μας. Άλλος ένας λόγος είναι ότι λόγω της υπογεννητικότητας που προκάλεσε η είσοδος των ξένων, τα ταμεία θα αδειάσουν αν δεν συνεχίσει η "εισβολή" φθηνών εργατικών χεριών. Υπάρχουν και άλλα υπέρ και κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά οι κύριοι λόγοι είναι οι παραπάνω.

Διαίρειν και βασίλευε και στα κοινωνικά στρώματα. Διαίρειν και βασίλευε παντού. Είναι το μέλλον μας. Σαν τα ποντίκια θα δουλεύουμε μέσα στις τρύπες μας και δεν θα επιτρέπεται να κοιτάμε ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Τα έχουν εφαρμόσει άλλοι για εμάς πριν από εμάς.

rsp
30/05/2006, 22:38
Επειδη οι παπαρολογιες πανε συννεφο....Πριν τους Αλβανους τις αγροτικες δουλειες τις εκαναν Βουλγαροι και αλλες εθνικοτητες παντως οχι Ελληνες.
Οι Ελληνες εχουν σταματησει την αγροτικη δουλεια απο το 1985 και μετα...

BELZEBOYLIS
30/05/2006, 23:06
Τι δηλαδή , έχουμε και αλλοδαπούς στην

Ελλάδα ;;;; :eyepop: :eyepop:

Στον Καιάδα γρήγορα ! ! ! ! ! ! ! !

Να καθαρίσουμε το Έθνος !!! Γρήγορα ! ! ! ! !

ΙΠΠΕΑΣ
30/05/2006, 23:39
Είπαμε, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Για άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια αμόρφωτων ανθρώπων, είναι η λύση στα προβλήματα τους με τους από κάτω που διεκδικούν μερίδιο από το πλούτο τους(που δεν είναι διατεθιμένοι να αποχωριστούν) αλλά για κάποιους άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια των αμόρφωτων κακόμοιρων ανθρώπων είναι η αιτία για να εγκαταλείψουν το επάγγελμα τους ή να χάσουν μια για πάντα την αξιοπρεπή ζωή που ξέρανε.
Δυστυχώς ξέρετε οι Έλληνες που αναγκάζονται να παίρνουν λιγότερα χρήματα λόγω της ανυπαρξίας προστασίας του επαγγέλματος τους, βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού. Λυπάμαι πραγματικά αυτούς τους γνωστούς μου(σε προχωρημένη ηλικία) που έπεσαν θύματα αυτής της αλλαγής, σε μία περίοδο που μεγαλώναν παιδιά και αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν τα όνειρα των παιδιών τους λόγω του ότι βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού.
Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι, έτσι είναι η αγορά με 5 Ε πληρώνεται ο ξένος, ας πάει και ο Έλληνας να δουλέψει για 5 Ε. Δεν είναι έτσι γιατί ο ξένος (στατιστικά μετά από 10-20 χρόνια επιστρέφει στην πατρίδα του), οπότε όταν γυρίσει εκεί έχοντας πάρει το κομμάτι από την πίτα της αγοράς(έστω μικρό), πάει στην οποιαδήποτε Αλβανία(βάλτε ότι θέλετε στη προηγούμενη λέξη) και περνάει σαν βασιλιάς καθότι εκεί οι μισθοί και το κόστος ζωής είναι ελάχιστο σε σχέση με το χρήμα που βγάζει εδώ. Ο Έλληνας όμως με αυτά τα 5 Ε δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα σχολικά είδη του παιδιού του. Αφήστε που τώρα παίζουν και άλλα φαινόμενα. Στην Κρήτη μόλις κάποιας εθνότητας μετανάστες "καθαρίσαν" το επάγγελμα τους από τους Έλληνες, απαιτούσαν από τους συμπατριώτες τους να μην ζητάνε μικρότερα μεροκάματα από π.χ ένα ποσό 25Ε και όποιος παράκουγε δεχόταν επίθεση από τη Μαφία τους. Οπότε αφού εκτοπίσαν τους Έλληνες από τα επαγγέλματα αυτά (στην αρχή), τώρα ζητάνε τόσα χρήματα όσα και οι Έλληνες πριν την περίοδο των μεγάλων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων. Έτσι μεγάλο κομάτι του Ελληνικού λαού που πρότινος ευημερούσε δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, δεν γεννά, δεν προοδεύει, δεν χτίζει, δεν δημιουργεί και σιγά σιγά θα είμαστε μισοί μισοί. Εδώ είναι που κολλάει το διαίρειν και βασίλευε. Θα είμαστε μία κοινωνία στο μέλλον όπως την ονειρεύτηκαν αυτοί στην δύση. :rotflmao: Μία ομορφιά. Όχι 8ωρο, όχι απεργίες, όχι αξιοπρέπεια, μόνο δουλεία .

Παρατηρείστε μόνο ότι είμαστε ένας λαός που διαρκώς γερνάει και δεν γεννάει, όταν όλοι στη γειτονιά μας πληθαίνουν σωρηδόν και αναπτύσονται. Αν πάτε και δείτε τους ουρανοξύστες που έχουν φτιαχτεί στα Τύρανα και την οικοδομική και πληθυσμιακή έκρηξη που έχουν θα καταλάβετε γιατί εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Αλλά είπαμε, άλλους τους συμφέρει αυτή η κατάσταση και άλλους τους πεθαίνει...

dimmeneidis
31/05/2006, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Είπαμε, εξαρτάται από ποιά οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Για άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια αμόρφωτων ανθρώπων, είναι η λύση στα προβλήματα τους με τους από κάτω που διεκδικούν μερίδιο από το πλούτο τους(που δεν είναι διατεθιμένοι να αποχωριστούν) αλλά για κάποιους άλλους τα φθηνά εργατικά χέρια των αμόρφωτων κακόμοιρων ανθρώπων είναι η αιτία για να εγκαταλείψουν το επάγγελμα τους ή να χάσουν μια για πάντα την αξιοπρεπή ζωή που ξέρανε.
Δυστυχώς ξέρετε οι Έλληνες που αναγκάζονται να παίρνουν λιγότερα χρήματα λόγω της ανυπαρξίας προστασίας του επαγγέλματος τους, βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού. Λυπάμαι πραγματικά αυτούς τους γνωστούς μου(σε προχωρημένη ηλικία) που έπεσαν θύματα αυτής της αλλαγής, σε μία περίοδο που μεγαλώναν παιδιά και αναγκάστηκαν να γκρεμίσουν τα όνειρα των παιδιών τους λόγω του ότι βγήκαν εκτός οικογενειακού προγραμματισμού.
Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι, έτσι είναι η αγορά με 5 Ε πληρώνεται ο ξένος, ας πάει και ο Έλληνας να δουλέψει για 5 Ε. Δεν είναι έτσι γιατί ο ξένος (στατιστικά μετά από 10-20 χρόνια επιστρέφει στην πατρίδα του), οπότε όταν γυρίσει εκεί έχοντας πάρει το κομμάτι από την πίτα της αγοράς(έστω μικρό), πάει στην οποιαδήποτε Αλβανία(βάλτε ότι θέλετε στη προηγούμενη λέξη) και περνάει σαν βασιλιάς καθότι εκεί οι μισθοί και το κόστος ζωής είναι ελάχιστο σε σχέση με το χρήμα που βγάζει εδώ. Ο Έλληνας όμως με αυτά τα 5 Ε δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα σχολικά είδη του παιδιού του. Αφήστε που τώρα παίζουν και άλλα φαινόμενα. Στην Κρήτη μόλις κάποιας εθνότητας μετανάστες "καθαρίσαν" το επάγγελμα τους από τους Έλληνες, απαιτούσαν από τους συμπατριώτες τους να μην ζητάνε μικρότερα μεροκάματα από π.χ ένα ποσό 25Ε και όποιος παράκουγε δεχόταν επίθεση από τη Μαφία τους. Οπότε αφού εκτοπίσαν τους Έλληνες από τα επαγγέλματα αυτά (στην αρχή), τώρα ζητάνε τόσα χρήματα όσα και οι Έλληνες πριν την περίοδο των μεγάλων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων. Έτσι μεγάλο κομάτι του Ελληνικού λαού που πρότινος ευημερούσε δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, δεν γεννά, δεν προοδεύει, δεν χτίζει, δεν δημιουργεί και σιγά σιγά θα είμαστε μισοί μισοί. Εδώ είναι που κολλάει το διαίρειν και βασίλευε. Θα είμαστε μία κοινωνία στο μέλλον όπως την ονειρεύτηκαν αυτοί στην δύση. :rotflmao: Μία ομορφιά. Όχι 8ωρο, όχι απεργίες, όχι αξιοπρέπεια, μόνο δουλεία .

Παρατηρείστε μόνο ότι είμαστε ένας λαός που διαρκώς γερνάει και δεν γεννάει, όταν όλοι στη γειτονιά μας πληθαίνουν σωρηδόν και αναπτύσονται. Αν πάτε και δείτε τους ουρανοξύστες που έχουν φτιαχτεί στα Τύρανα και την οικοδομική και πληθυσμιακή έκρηξη που έχουν θα καταλάβετε γιατί εμείς πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Αλλά είπαμε, άλλους τους συμφέρει αυτή η κατάσταση και άλλους τους πεθαίνει... ΄

Είσαι πολύ σωστός... συμφωνώ και επαυξάνω...:beer:

gavos
31/05/2006, 10:09
Εγω στη ζωη μου εχω γνωρισει μονο ανθρωπους.. Αλβανος, Ιταλος, Ελληνας, Τουρκος δε ξερω τι θα πει.. Τον χειροτερο εχθρο μου μπορω να τον φανταστω κερνωντας τον μια μπυρα να βγαζουμε τους εαυτους μας.. Και αν ειναι να με σκοτωσουν Αλβανοι και Τουρκοι τοτε ανθρωποι με σκοτωσαν.. Τα παντα ειναι φοβος.. Απο φοβο μας πουλανε μουρη οι ανθρωποι απο φοβο και εμεις αντιδραμε ετσι.. Το μονο που ξερουμε ειναι να χωριζομαστε και να βαζουμε ταμπελες.. Ειναι γαματο.. Καθομαι στον καναπε και λεω, οι Αλβανοι, οι Τουρκοι, οι Αμερικανοι, οι Αγγλοι, (ξεχασα κανεναν) ειναι γαματα, οι γυναικες ειναι πουτανες, οι αντρες ειναι γουρουνια, οι χοντακηδες κολλημενοι, οι γαβροι γαμημενοι, οι μπατσοι μαλακισμενα.. Πραγματικα νομιζετε οτι καπου σταματαει αυτο?? Η μηπως θελει υπερανθρωπη προσπαθεια για να αντιμετωπιζουμε ο ενας τον αλλον ανθρωπινα.. Αυτα τα μιση χρησιμοποιει το συστημα για να μας στρεψει εναντια σε οτι το βολευει.. Ας κουλαρουμε λιγο λεω εγω.. Ας γινει το φυλλο μου, το χρωμα μου , η εθνικοτητα μου, η μηχανη μου, η ομαδα μου ή οτι άλλο σκατα θες το μέσο για να με βοηθησεις.. Ο φοβος κανει κακο..

stavrobeis
31/05/2006, 10:16
" .... αν ολα τα παιδια της γης πιανοταν χερι-χερι...

ο κυλος θα γινοτανε ακομη ποιο μεγαλος...

και ολοκληρη τη γη μας, θα αγκαλιαζε θαρρω!!!"

"we are the world....

we are the chlildren..."

alximistis
31/05/2006, 11:26
"Αυτό που λες είναι ακριβώς ανάποδο από αυτό που συμβαίνει. Τα "βαριά" εγκλήματα(Φόνοι, βιασμοί) εχουν αυξηθεί, όχι τα ελαφρά(Κλοπές)."

Ναι ε;;;

Για δες λίγο...

Το 1999 είχαμε 71 δολοφονίες!!!
Το 2000 ήταν 52!!!
Το 2001 47!
Το 2002 περίπου στα ίδια, 46!!!
Το 2003 ξαναπάνε στις 47!!!
Το 2004 πέφτουν στις 41!!!
Το 2005 κάνουν μία μικρή αύξηση και πάνε στις 48!!!
Και για φέτος, για το α' εξάμηνο έχουμε μόλις... 20!!!
Βέβαια παραμένει ακόμα το β' εξάμηνο... για να είμαστε τίμιοι...
Αυτά για μέσα στην Αθήνα.

Στην επικράτεια έχουμε:

Το 1998 154 όπως και το 1999, το 2000 146, το 2001 132, το 2002 94, το 2003 116, το 2004 111, το 2005 δυστυχώς πάμε στις 132 και για το α' εξάμηνο του τρέχοντος έτους μόλις 37!

Που το είδες ότι έχουν αυξηθεί;;;
Από τις 71 το 99 έχουμε πέσει στις 48 το 2005!
Για μέσα στην Αθήνα.
Για ολόκληρη τη χώρα το 2005 υπήρξε πρέγματι άνοδος αλλά είναι σαφώς πιο χαμηλά από το 98, το 99 και το 2000.
Εκτός αν εννοείς πριν το 90 ακόμα...

Και για να βλέπουμε κάποιοι καλύτερα... ΔΕΣΤΕ και αυτό...

από τις απόπειρες αλλά και τις δολοφονίες η διαφορά ανάμεσα σε αλλοδαπούς και Έλληνες είναι πράγματι τεράστια!!!
Δείτε και μόνοι σας!!!

1998: 201 δικοί μας 66 αλλοδαποί!
1999: 175 δικοί μας 97 αλλοδαποί
2000: 214 δικοί μας 62 αλλοδαποί
2001: 185 Έλληνες 92 αλλοδαποί
2002: 187 Έλληνες 91 αλλοδαποί
2003: 189 Έλληνες 113 αλλοδαποί
2004: 193 Έλληνες 64 αλλοδαποί
2005: 195 Έλληνες 91 αλλοδαποί
Για το 2006... αναμένουμε...

fazerakis
31/05/2006, 11:36

2005: 195 Έλληνες 91 αλλοδαποί
Για το 2006... αναμένουμε...

Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι
ενω από τους 2Εκατ. μεταναστες 91 είναι δολοφόνοι.

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες.

Αλλα η συζήτηση είναι για την οδήγηση. Εχει κανείς αμφιβολίες?

ΙΠΠΕΑΣ
31/05/2006, 12:37
Τα στοιχεία που παράθεσα εγώ ήταν από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που είχαν μαζευτεί πανεπιστημιακοί και ερευνητές και παραδέχτηκαν ότι τα βαριά εγκλήματα αυξήθηκαν σημαντικά από το καιρό που ήρθαν οι πολλοί ξένοι στην Ελλάδα. Δεν έχω να σου δώσω λεπτομέρειες γιατί την είχα δει πριν μήνες. Τώρα αν αυτό εσύ το αρνείσαι, ε δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω , ξαναψάξε το. :wave2:

stavrobeis
31/05/2006, 13:42
Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες.

Αλλα η συζήτηση είναι για την οδήγηση. Εχει κανείς αμφιβολίες?

Απιστευτα σωστη παρατηρηση για να μαθουμε να "διαβαζουμε" την στατιστικη οπως πρεπει, και οχι οπως μας βολευει...

- 0,00195 % Ελληνες δολοφονοι

- 0,00455 % Αλλοδαποι

Τουτεστιν, περίπου 2,5 φορες παραπανω εγκληματικοτητα για τους αλλοδαπους απο τα στατιστικα που ο "αντιπαλος" παραθετει...

Ενδιαφερον θα παρουσιαζε και παρουσιαση στατιστικων πριν το "ανοιγμα" των συνορων...

Δεν ειναι θεμα ρατσισμου ρε παιδια, ειναι θεμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,
ειτε το θελουμε ειτε οχι, ενα μεγαλο μερος των Αλβανων ειναι εγκληματιες στη χωρα μας....και ειπαμε οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ...

alximistis
31/05/2006, 14:27
"Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες. "

Α!!! Έτσι τη βγάζεις εσύ την στατιστική;;;;;;;
Δηλαδή έχουμε τόσους Έλληνες, τόσους αλλοδαπούς, αυτό είναι το νούμερο;;;;;
Δεν βγαίνει δηλαδή από το σύνολο των αδικημάτων που τελέσθηκαν;;;;;;;;;

Θα τρελλαθώ....................................................

"Αλλα η συζήτηση είναι για την οδήγηση. Εχει κανείς αμφιβολίες?"

Καθόλου! Σε αυτό έχεις δίκιο! Εγώ απάντησα σε κάτι που γράφτηκε, στον ιππέα ήταν. Και έδωσα τα στοιχεία...
Όσο για την οδήγηση κάτσε να βρω στοιχεία για τα ατυχήματα να δω τι λένε και υπόσχομαι ότι και γράφουν θα τα παραθέσω...

" Τα στοιχεία που παράθεσα εγώ ήταν από εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που είχαν μαζευτεί πανεπιστημιακοί και ερευνητές και παραδέχτηκαν ότι τα βαριά εγκλήματα αυξήθηκαν σημαντικά από το καιρό που ήρθαν οι πολλοί ξένοι στην Ελλάδα. Δεν έχω να σου δώσω λεπτομέρειες γιατί την είχα δει πριν μήνες. Τώρα αν αυτό εσύ το αρνείσαι, ε δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω , ξαναψάξε το."

Τα στοιχεία που εγώ βάζω εδώ ΕΙΝΑΙ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ! Τα επίσημα!!!
Εσύ τι λες;;; Υπάρχουν πιο αρμόδιοι από την αστυνομία; Από τα δικά τους αρχεία;;;
Κι όσο για την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης δεν την είδα για να μην λέω αερολογίες αλλά...

ΕΚΕΙ δουλεύω!!!!!!!!!!!!
Ξ'ερω πολύ καλά τι γράφω και τι διαβάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ειτε το θελουμε ειτε οχι, ενα μεγαλο μερος των Αλβανων ειναι εγκληματιες στη χωρα μας....και ειπαμε οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ..."

Δες στην αρχή τι λεω.
Η στατιστική βγαίνει σύμφωνα με τις πράξεις που διαπράχθησαν!!!
Πόσες δολοφονίες; Τόσες! Μάλιστα. Πόσες διέπραξαν αλλοδαποί; Πόσες Έλληνες;
Και ακόμη έδωσα στοιχεία αλλοδαπών δολοφόνων. Όχι ειδικά Αλβανών!!!
Διαβάστε σωστά...

stavrobeis
31/05/2006, 14:48
"Μα με αυτά τα στοιχεία βγαίνει ότι από τα 10Εκατ. Έλληνες 195 είναι δολοφόνοι

Συμπέρασμα οτι στους μετανάστες υπάρχει 2-3 φορες μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας από τους Έλληνες. "

Α!!! Έτσι τη βγάζεις εσύ την στατιστική;;;;;;;
Δηλαδή έχουμε τόσους Έλληνες, τόσους αλλοδαπούς, αυτό είναι το νούμερο;;;;;
Δεν βγαίνει δηλαδή από το σύνολο των αδικημάτων που τελέσθηκαν;;;;;;;;;

Θα τρελλαθώ....................................................

"Διαβάστε σωστά...

Δηλαδη ο αριθμος του δειγματος δεν παιζει κανεναν ρολο στη στατιστικη?
Φανταζομαι αφου ασχολεισαι θα τα ξερεις, εννοιες οπως "ασφαλες δειγμα" κλτπ.

Φυσικα και διαβαζεται ετσι η στατιστικη και οχι με το συνολο των αδικηματων!
Εχουμε ενα στατιστικο δειγμα το οποιο στο συνολο του ειναι οι κατοικοι μιας χωρας.
Το δειγμα αυτο χωριζεται σε επιμερους κατηγοριες οι οποιες ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ!
Το νοημα της στατιστικης δεν ειναι να παιρνεις ψυχρα τα νουμερα και να τα παραθετεις.
Το νοημα ειναι η μετεπειτα αναλυση των στοιχειων.
Δηλαδη με τη λογικη σου, δωσε μου απαντηση στο παρακατω παραδειγμα.

Στη Ζιμπαμπουε εχουμε 100000000 κατοικους και εχουμε 100 αλλοδαπους, ας πουμε Ελληνες μην λετε οτι ειμαστε και ρατσιστες.

Εχουμε 1000 εγληματα απο τα οποια τα 99 τα εκαναν Ελληνες.
Με τη λογικη σου, οι Ελληνες της Ζιμπαμπουε δεν μπορουν να χαρακτηριστουν περισσοτερο εγληματικα στοιχεια απο τους Ντοπιους γιατι σε αυτους οφειλεται μονο το 9,9% των συνολικων εγκληματων! Το υπολοπο 90,1 % ειναι των ντοπιων...(συντριπτικη πλειοψηφια!)
Το γεγονος οτι το 99% των Ελληνων που ζουν εκει ειναι εγκληματιες, στατιστικα δεν μας λεει τιποτα για τους Ελληνες...???

Μαλλον εσυ θα μας τρελλλλλλλλανεις....

alximistis
31/05/2006, 15:17
"Στη Ζιμπαμπουε εχουμε 100000000 κατοικους και εχουμε 100 αλλοδαπους, ας πουμε Ελληνες μην λετε οτι ειμαστε και ρατσιστες.

Εχουμε 1000 εγληματα απο τα οποια τα 99 τα εκαναν Ελληνες.
Με τη λογικη σου, οι Ελληνες της Ζιμπαμπουε δεν μπορουν να χαρακτηριστουν περισσοτερο εγληματικα στοιχεια απο τους Ντοπιους γιατι σε αυτους οφειλεται μονο το 9,9% των συνολικων εγκληματων! Το υπολοπο 90,1 % ειναι των ντοπιων...(συντριπτικη πλειοψηφια!)
Το γεγονος οτι το 99% των Ελληνων που ζουν εκει ειναι εγκληματιες, στατιστικα δεν μας λεει τιποτα για τους Ελληνες...???

Μαλλον εσυ θα μας τρελλλλλλλλανεις...."

Με το παράδειγμα που θέτεις σαφώς και έχεις δίκιο!!!
Μόνο που αν δεν κάνω λάθος δεν μιλάμε για 100000000 κατοίκους και 100 Έλληνες αλλά για 2 εκ. (βαριέμαι τα μηδενικά) αλλοδαπούς.
Όχι όλους Αλβανούς!!!
Είναι διαφορετικό το αριθμητικό δείγμα!!! Ή κάνω λάθος;;;;;;
Και εσύ λες στο παράδειγμα ΄σου ότι τα έκαναν Έλληνες. Εγώ σου είπα αλλοδαπούς γενικά. Ή πάλι λαθεύω;;;;;;;
Και είπα επίσης αυτή ήταν η θέση μου πάνω στην οποία έγινε η όλη συζήτηση ότι τα εγκλήματα, οι δολοφονίες έχουν μειωθεί! Και παοδεικνύεται αυτό!!!
Ή τελικά... πάλι κάνω λάθος;;;;;;;;;

"Το νοημα της στατιστικης δεν ειναι να παιρνεις ψυχρα τα νουμερα και να τα παραθετεις.
Το νοημα ειναι η μετεπειτα αναλυση των στοιχειων."

Ποιος διαφωνεί σε αυτό;;;;;; Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου...
το θέμα είναι όμως ποιος κάνει την ανάλυση και τι λαμβάνει υπόψη του... τους παράγοντες που προσμετρά...

"ειναι θεμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,
ειτε το θελουμε ειτε οχι, ενα μεγαλο μερος των Αλβανων ειναι εγκληματιες στη χωρα μας....και ειπαμε οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ..."

Παίρνω τη "δήλωσή" σου.

ΟΧΙ δεν είναι θέμα πραγματικότητας!!!
Θα ήταν πραγματικότητα εάν έλεγες ότι:
σε σύνολο πληθυσμού 100 ατόμων έγιναν... 10 δολοφονίες.
Από τις 10 τις 7 τις έκαναν αλλοδαποί και 3 ημεδαποί.
Από τις 7 οι έξι έγιναν ΜΟΝΟ από Αλβανούς οι οποίοι ΄στα 100 άτομα είναι ξέρω εγώ 20!
Αυτό είναι ασφαλές δείγμα και σχετικά ασφαλής στατιστική.
Λέω σχετικά γιατί δεν έχουμε προσμετρήσει άλλους παράγοντες, αλλά άλλο θέμα αυτό.

Έτσι όπως το θέτεις λες ότι μεγάλο μέρος Αλβανοί είναι δολοφόνοι και τέρμα!!!

Ή πάλι λάθος κάνω;;;;;;;;;;

Πάντως παραδέχομαι ότι όπως το έθεσα προηγουμένως ορθά έκανες την παρατήρηση σου, να μην λέω παπαριές...

stavrobeis
31/05/2006, 16:17
Ναι, για τους Αλβανους, συμφωνω οτι ειναι γενικευση, επρεπε να λεμε αλλοδαποι και οχι αλβανοι...
Οποτε, αυτο που ειπα οτι ειναι γεγονος, αφορα γενικοτερα τους Αλλοδαπους, αλλα τονιζω στο σημειο αυτο

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ και οχι αυτους που ηρθαν να δουλεψουν νομιμα με τις οικογενειες τους ή μονοι τους....

Επισης τονιζω ξανα οτι φταει το ΚΡΑΤΟΣ και οχι οι αλλοδαποι ή οι Ελληνες εγληματιες (με την εννοια οτι δεν τους εμποδιζει κανεις)

Τελος (δεν αναφερομαι σε σενα alximistis) δεν μου αρεσει να χαρακτηριζονται φασιστες κτλπ οσοι πιστευουν οτι Η ΑΣΥΔΩΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" αλλοδαπων αυξανει την εγληματικοτητα σε μια χωρα...

Ουτε φασιστας ειμαι, ουτε ρατσιστης, εχω ζησει εξω 3 χρονια και εκανα παρεα με οτι εθνικοτητα μπορεις να φανταστεις, (Αφρικανους, ασιατες, Βορειο ευρωπαιους κτλπ κτλπ) και ποτε δεν ειχα προβλημα με κανεναν λογω της καταγωγης του.

Εγω αυτο που λεω ειναι να σταματησει η ανεξελενκτη εισροη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Καθε σοβαρη χωρα δεχεται συγκεκριμενο αριθμο μεταναστων επειτα απο προγραμματισμο για την κάλυψη των αναγκών της.

Anyway, αυτα, η συζητηση ειναι ομορφη και καλη και επικοδομητικη.....

Γεια σε ολους!

:wave2: :beer: :beer: :beer:

Χωμάτινος
31/05/2006, 16:51
Γιατί αλήθεια δεν εφαρμόζεται μία δοκιμασμένη από άλλες χώρες λύση;

Έρχεσαι σαν Κράτος και λές, <εγώ βάσει των συνθηκών που επικρατούν, μπορώ να αποροφήσω μόνο "τόσους" (x% του πλυθησμού). Οι επόμενοι μετανάστες που θα έρθουν θα φάνε πόρτα γιατί απλούστατα δεν μπορώ να τους φροντίσω>.

Η λύση αυτή εφαρμόζεται ήδη από τους "απολίτιστους" Σκανδιναβούς, Ιταλούς, Αυστραλούς κ.α.

Καλή είναι η συζήτηση, αρκεί να έχουμε υπ' όψιν μας ότι το πρόβλημα αυτό δεν έπρεπε να έχει προκύψει καν, αν η εκάστοτε κυβέρνηση επιτελούσε σωστά το έργο της.

alximistis
31/05/2006, 23:18
"Anyway, αυτα, η συζητηση ειναι ομορφη και καλη και επικοδομητικη.....

Γεια σε ολους!"

+1!!!!!!
Χωρίς υπερβολές από τις καλύτερες συζητήσεις που έχουν γίνει και μπράβο stavrobeis... χάρηκα που τα είπαμε...

"Έρχεσαι σαν Κράτος και λές, <εγώ βάσει των συνθηκών που επικρατούν, μπορώ να αποροφήσω μόνο "τόσους" (x% του πλυθησμού). Οι επόμενοι μετανάστες που θα έρθουν θα φάνε πόρτα γιατί απλούστατα δεν μπορώ να τους φροντίσω>.

Η λύση αυτή εφαρμόζεται ήδη από τους "απολίτιστους" Σκανδιναβούς, Ιταλούς, Αυστραλούς κ.α.

Καλή είναι η συζήτηση, αρκεί να έχουμε υπ' όψιν μας ότι το πρόβλημα αυτό δεν έπρεπε να έχει προκύψει καν, αν η εκάστοτε κυβέρνηση επιτελούσε σωστά το έργο της."¨

Δεν ξέρω αν αποτελεί λύση είναι όμως μία προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.
Αλλά στην Ελλάδα φίλε μου πρώτα παθαίνουμε... και ύστερα μαθαίνουμε...

φιλάκια σε όλους...

dimmeneidis
31/05/2006, 23:20
Ένας άνθρωπος που ζεί σε άσχημες συνθήκες μπορεί και να κλέψει, αυτός που θα σκοτώσει όμως πάει να πεί πως δεν δίνει σημασία στην ανθρώπινη ζωή. Έχουμε ελάχιστες περιπτώσεις έως μηδαμινές φόνων απο μαύρους, πακιστανούς, ρουμάνους. Για τους τελευταίους πολλές ληστείες βέβαια. Απο αλβανούς όμως πάρα πολλές. Διαφωνείτε;;; Για αυτο θεορώ τους Αλβανούς κολώφαρα και δεν γουστάρω ούτε να τους βλέπω...απλά γιατί δεν δίνουν καμία αξία στην ζωή ενός ανθρώπου και να ξέρετε πώς πολλοί δεν το κάνουν γιατι φοβούνται την τιμωρία...Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα...:mad: :mad: :mad:

dimmeneidis
31/05/2006, 23:25
Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας, μήπως θέλετε να τους δώσουμε και ευκαιρίες; Να πάνε στη χώρα τους και να πνιγούν εκεί. Ρε, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν άλλο λαό. Μόνο με αυτούς...και θα έχω σε όλη μου τη ζωή...

Kizoku
01/06/2006, 10:43
Ένας άνθρωπος που ζεί σε άσχημες συνθήκες μπορεί και να κλέψει, αυτός που θα σκοτώσει όμως πάει να πεί πως δεν δίνει σημασία στην ανθρώπινη ζωή. Έχουμε ελάχιστες περιπτώσεις έως μηδαμινές φόνων απο μαύρους, πακιστανούς, ρουμάνους. Για τους τελευταίους πολλές ληστείες βέβαια. Απο αλβανούς όμως πάρα πολλές. Διαφωνείτε;;; Για αυτο θεορώ τους Αλβανούς κολώφαρα και δεν γουστάρω ούτε να τους βλέπω...απλά γιατί δεν δίνουν καμία αξία στην ζωή ενός ανθρώπου και να ξέρετε πώς πολλοί δεν το κάνουν γιατι φοβούνται την τιμωρία...Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα...:mad: :mad: :mad:

Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς σου γιατί μπορεί να σε διαβάζει κανένας Αλβανός και μετά δεν σε κόβω καλά.

Το πρόβλημά σου όπως βλέπω τα πράγματα είναι καθαρά ρατσιστικό. Και θα αιτιολογήσω τα λεγόμενά μου.
Λες ότι μόνο οι Αλβανοί κάνουν εγκλήματα (ή έστω ότι κάνουνσαφώς περισσότερα από τους άλλους λαούς). Έχεις την εντύπωση λοιπόν ότι οι Βούλγαροι (για παράδειγμα) είναι άγιοι. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο οργανωμένοι απο τους Αλβανούς και έχουν πάρα πολλά κυκλώματα στη χώρα μας ( εμπόριο λευκής σαρκός, πληρωμένη προστασία.....)
Και επίσης έχουμε φροντίσει σαν λαός να θεωρούμε και τη λέξη "Βούλγαρος" ως υβριστική, ακόμη και για τους Πακιστανούς, και για τους Φιλλιπινέζους ακούγονται συχνά περιπαικτικά σχόλια.
Δεν σε άκουσα λοιπόν να λες τίποτα για τους Βούλγαρους.

Από την άλλη νομίζεις οι Έλληνες μετανάστατες δεν αντιμετώπισαν τα ίδια με τους μετανάστες στη χώρα μας. Και στην Αμερική και στην Αυστραλία και στη Γερμανία όπου μετανάστευσαν τους είχαν βγάλει διάφορα παρατσούκλια, τους κοροϊδευαν και τους είχαν στο περιθώριο. Απλά με τα χρόνια αφομοιώθηκε ο πλυθησμός τους.
Στις ΗΠΑ στις μέρες συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους μουσουλμάνους που τους έχουν κανονικά σε καραντίνα. Μήπως είναι και οι μουσουλμάνοι όλοι εγκληματίες???

Απλά το θέμα είναι να μην θέτεις ταμπέλες σε ένα ολόκληρο έθνος τόσο εύκολα.

dimmeneidis
01/06/2006, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς σου γιατί μπορεί να σε διαβάζει κανένας Αλβανός και μετά δεν σε κόβω καλά.

Το πρόβλημά σου όπως βλέπω τα πράγματα είναι καθαρά ρατσιστικό. Και θα αιτιολογήσω τα λεγόμενά μου.
Λες ότι μόνο οι Αλβανοί κάνουν εγκλήματα (ή έστω ότι κάνουνσαφώς περισσότερα από τους άλλους λαούς). Έχεις την εντύπωση λοιπόν ότι οι Βούλγαροι (για παράδειγμα) είναι άγιοι. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο οργανωμένοι απο τους Αλβανούς και έχουν πάρα πολλά κυκλώματα στη χώρα μας ( εμπόριο λευκής σαρκός, πληρωμένη προστασία.....)
Και επίσης έχουμε φροντίσει σαν λαός να θεωρούμε και τη λέξη "Βούλγαρος" ως υβριστική, ακόμη και για τους Πακιστανούς, και για τους Φιλλιπινέζους ακούγονται συχνά περιπαικτικά σχόλια.
Δεν σε άκουσα λοιπόν να λες τίποτα για τους Βούλγαρους.

Από την άλλη νομίζεις οι Έλληνες μετανάστατες δεν αντιμετώπισαν τα ίδια με τους μετανάστες στη χώρα μας. Και στην Αμερική και στην Αυστραλία και στη Γερμανία όπου μετανάστευσαν τους είχαν βγάλει διάφορα παρατσούκλια, τους κοροϊδευαν και τους είχαν στο περιθώριο. Απλά με τα χρόνια αφομοιώθηκε ο πλυθησμός τους.
Στις ΗΠΑ στις μέρες συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους μουσουλμάνους που τους έχουν κανονικά σε καραντίνα. Μήπως είναι και οι μουσουλμάνοι όλοι εγκληματίες???

Απλά το θέμα είναι να μην θέτεις ταμπέλες σε ένα ολόκληρο έθνος τόσο εύκολα.

Είμαι κολλημένος...Μπορεί και να κάνω λάθος.

Και άν με διαβάζει κανείς δέν με ενδιαφέρει. Δημοκρατία έχουμε... Ας πούν και αυτοί για μένα.

Akatanomastos
01/06/2006, 17:29
[i]Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα...:mad: :mad: :mad: [/B]

prepei na skeftoume, xoris na tous dikaiologoume, se ti kratos zousane polloi apo aftous tous alvanous pou skotosane stin ellada

episis theoro oti iparxoun mafies diaforon ethnikotiton oi opoies skopimos den eksatronontai

tha simfoniso me tin apopsi ton paidion pou leei pos tha prepe na iparxei elegxos sto posoi allodapoi pernane ta sinora.

stavrogin
02/06/2006, 03:59
[Β]Για εμένα είναι στο αίμα τους και να πάνε στο διάολο και αυτοί και το κράτος τους με την παιδία και τις ιδεές που τους δίδαξε... Μόνο για φτύσιμο τους έχω και ο κόσμος ξέρει. Δέν τους βγήκε το ''όνομα'' για πλάκα... [/B]

Συμφωνω απολυτα.
Να τους διωξουμε τους βρωμιαρηδες καθως βεβαια και ολους τους αρβανιτες που'χουν το ιδιο αιμα.

Ακους εκει ποσοστο δολοφονων
0,0000455%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε αυτοι ειναι ολοι δολοφονοι!!!!!!!!!!!!!!

Μα τι λετε τωρα;

Οι Αλβανοι κανουν λεφτα γιατι κανουν το σκατο τους παξιμαδι,γιατι εμεναν δυο οικογενειες σε ενα δυαρακι.Γιατι ο καθενας στο δυαρακι του φιλοξενουσε και 5 κοντοχωριανους του.Αυτο λεγεται αλλυλεγγυη.Και η αλλυλεγγυη ειναι αρετη.
εσκασαν μητη απο το πουθενα στην κοινωνια των χορτατων.το ματι τους γουρλωμενο απο την πεινα κοιταγανε τους παχουλους ελληνες σε αυτοκινηταρες και σπιταρες.Κοιμοντουσαν σε οικοδομες.Τοτε γιναν τα πολλα εγκληματα και οι ληστειες.

Αλλα ξερω γιατι ειμαστε εμπαθεις με τους αλβανους.Γιατι δε φτανει που μας κλεψανε τα σπιτια μας αλλα περνουν δανεια και αγοραζουν τα σπιτια μας πληρωνοντας μαλιστα τις δοσεις των δανειων απο αυτα που μας κλεψανε.Δηλαδη και κεραταδες και γ@μ@μ@νοι

Θα εχουμε για καποια χρονια προβληματα μεχρι να α φ ο μ ε ι ω θ ο υ ν ε. Κι αυτο θα γινει οπως εγινε με τοσους αλλους λαους που ηρθαν εδω.
Μεχρι να μαθουνε να οδηγανε και να εχουν πιο πολιτισμενη συμπεριφορα στον δρομο θα περασουν μπορει και 10 και 20 χρονια.Ποιος ξερει,εμεις εχουμε 50 χρονια στην αυτοκινηση και τωρα αρχιζουμε να γινωμαστε ανθρωποι.Αυτοι μπορει να τα καταφερουν καλητερα.

Ελληνες ω ελληνες που καποτε δεν εισασταν ελληνες που καλητερα μην κανετε καμια αιματολογικοεθνολογικη αναλυση γιατι θα φρηξετε απο το αποτελεσμα οταν θα μαθεται για το ελληνοαλβανοποντιακοτουρκοβουλγαροβλαχοφραγκοεννετ ικο και, ποιος ξερει τι αλλο, αιμα σας.

costas81
02/06/2006, 15:12
Οι Ελληνες επειδη έχουμε ζήσει την ξενυτια και την προσφυγιά ειμαστε πολυ φιλοξενοι σαν λαος.Αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις νομιζω.Ποτε δεν ειχαμε αντιμετωπισει αναλογο προβλημα με κανενα εθνος!
Οι Αλβανοι απο την αλλη ειναι ανθρωποι απο μια χωρα στην οποια δυστηχως το μορφωτικο επιπεδο ειναι σχεδον μηδεν!
Λετε οτι ποιος θα παει οικοδομη ποιος θα παει στην μια δουλεια νστην αλλη και οτι οι Ελληνες δεν καταδεχονται.Κανετε λαθος και μαλιστα μεγαλο.
Η οικονομια της Ελλαδας τοσα χρονια στηριζονταν κατα μεγαλη βαση στην οικοδομη και στην γεωργια!Τι εχουν γινει και τα δυο?Εχουν καταστραφει και ξερετε γιατι γιατι ολες αυτες οι δουλιες γινονταν απο Ελληνες οι οποιοι εμειναν ανεργοι!Και στο κατω κατω τι δουλεια θελουν να τους δωσουμε με μηδεν μορφωση να τους βαλουμε διεθυντες σε καμια τραπεζα?
Πολλες χωρες ενισχύθηκαν απο τους μεταναστες διότι δεν είχαν να καλύψουν θέσεις εργασιας.Εμεις κάναμε το αντίθετο.Οταν εχεις τοση ανεργια δεν φερνεις και αλλο κοσμο να του δωσεις δουλεια!
Επισης δεν μου αρεσει η νοοτροπια που εχουν μερικοι αλβανοι (ρε ξερεις τι ειμαι εγω εγω ειμαι αλβανος) Τι παει να πει αυτο?Κατω απο το σπιτι μου αλβανακι 14 χρονων εκλεβε τα λεφτα απο παιδακι και του ειχε βγαλει κατσαβιδι και του ελεγε δωσε μου τα λεφτα σου γιατι ειμαι αλβανος και θα σε σφαξω!!
Αυτη την νοοτροπια την εχουν και στο δρομο και στη βολτα και στην οδηγηση και στην θαλασσα και παντου!Αυτο το αισθημα κατωτεροτητας που τους καταβαλει προσπαθουν να το αντιμετωπισουν ετσι!

Διαβασα πριν οτι εμεις τους δωσαμε τα λεφτα για να αγορασουν το αυτοκινητο που εμεις τους πουλησαμε και φταιμε εμεις σαν Ελληνες!
Και ρωταω τωρα και γω δουλευω και με πληρωνει Ελληνας και μενα αλλα δεν πηγα με τα λεφτα που κερδισα να παρω εναν δημοσιο κινδυνο και να βγω να σκοτωσω 10 ατομα!Και αν πες το κανω ποιος φταιει ο εργοδοτης μου?Μην τρελαθουμε τελειως!!!
Υπαρχουν και καλοι και κακοι ανθρωποι σε ολες τις χωρες!Απλα ανοιγοντας σε μας τα συνορα ηρθαν ολοι οι αποτυχημενοι και οι πρωην καταδικοι να βρουνε '''την τυχη τους'''' και χασαμε εμεις την δικια μας!!

Και μια σημαιούλα για να μην ξεχνιόμαστε!!!!!!!!!

50511

ΙΠΠΕΑΣ
02/06/2006, 15:41
+1

Το λάθος όμως δεν είναι κανενός Αλβανού αλλά του μέσου Έλληνα , από οποιοδήποτε πόστο, που άφησε τα πάντα στη τύχη τους.

Φυσικά υπήρχαν και εξωγενείς παράγοντες που οδήγησαν στον ζαμανφουτισμό μας αλλά κυρίως φταίμε εμείς οι ίδιοι και οι παθογένειες του λαού μας της νοοτροπίας μας και του παρελθόντος της περιοχής μας.

costas81
02/06/2006, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
+1

Το λάθος όμως δεν είναι κανενός Αλβανού αλλά του μέσου Έλληνα , από οποιοδήποτε πόστο, που άφησε τα πάντα στη τύχη τους.

Φυσικά υπήρχαν και εξωγενείς παράγοντες που οδήγησαν στον ζαμανφουτισμό μας αλλά κυρίως φταίμε εμείς οι ίδιοι και οι παθογένειες του λαού μας της νοοτροπίας μας και του παρελθόντος της περιοχής μας.

Ολοι εχουν τις ευθυνες του και πολυ περισσοτερο οι Αλβανοι!!!
Δεν μπορω να πιστεψω οτι φταιμε εμεις που τους δωσαμε την ευκαιρια να χαραξουν ενα νεο δρομο στη ζωη τους κ οχι αυτοι που εκμεταλευτηκαν και καταπατησαν την ευκαιρια μας!!

Αφου ειμαστε αδικοι και η Ελλαδα ειναι χαλια και δεν τους αρεσει να σηκωθουνε νε φυγουνε ολοι να δουμε αν θα ειναι χειροτερα η οχι!!

Ειναι ολοι μες την χωρα μας που ειναι το σπιτι μας παρανομα χωρις χαρτια με το ετσι θελω και παραπονιουνται κι ολας!!!

Ειναι αυτο που λεει τον βαλαμε στο σπιτι μας θα μας γαμησει κι ολας!!!!

athas62
02/06/2006, 22:19
Λοιπόν, το ξέρω πώς είναι λεπτό το ζήτημα αλλα θα το πώ και δέν νομίζω πώς είμαι και ο μόνος που του έχει τύχει...

Παραλιακή (και όχι μόνο!) βλέπω 4-5 Αλβανούς στα γνωστά σαράβαλα που κυκλοφορούν και δέν τους ενδιαφέρει τίποτα... Παιρνάνε με κόκκινα, μ@@@@ζονται μεσα στο αμάξι, κοιτάν τους υπολοίπους με το βλέμα του δολοφόνου, απο προταιραιότητες να μήν μιλήσω, με κλείνουν συνέχεια, αλλάζουν λωρίδες χωρις φλάς, προκαλούν ασταμάτητα και άμα τους την πείς παίζει και να σε μαμήσουν. Και έχουν και αυτή τη προφορά τη γελοία που μονο που τη σκέφτομαι με χαλάει...

Απλά το λέω γιατί εγώ που κυκλοφορώ με μηχανή και είμαι ευάλωτος μπορεί και να την πάθω. Βέβαια δέ λέω πως και οι Έλληνες είναι τέλειοι...αλλά πάντως όταν δώ Αλβανούς με σαράβαλο και βράδυ, όλοι μα όλοι έχουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Απλά είπα τι σκεφτόμουν...Κριμα...

Τάξη δέν πρόκειται να μπεί και έχω δεί παιδάκι 16 χρονών χτυπημένο στο δρόμο απο τέτοια κατάσταση και απλά την κάνανε σαν να μήν συμβαίνει τίποτα... και πάλι Κρίμα...

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ"
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ .
ΘΑ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟ 83' ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΝΕΒΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΑΝ (10ετιες 50'-60').
ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤ/ΝΟ VOLVO ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ,ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.(Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ).
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ .
ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ) ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ. (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΚΛΠ.)

ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ? :(

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ.

ΤΟ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ
(ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ 10ετια 90')....
:mad:

sunderlanos
03/06/2006, 02:41
Kai na prosthesw kai egw kati se ayto to "patriwtiko" klima: Mhn ksexasete na sikosete ta lavara ths epanastashs re politismenoi Ellhnes, ston agwna kata twn Alvanwn pou mporei extes na katharizan ton khpo sas apo agkathakia kai tsouknides mhpws kai matwsei to kolaraki sas kanontas piknik trwgontas sousi

:mad:

alexk
03/06/2006, 07:32
Να πω και εγώ την άποψή μου, καθυστερημένα λίγο.

Μάλλον, δεν είναι όλοι προκλητικοί και καραγκιόζηδες, αλλά αυτοί που είναι κάτω των 35 ΝΑΙ.

Πριν καιρό, με χτύπησε από πίσω στο αμάξι ένας αλβανός με το αμάξι του. Επειδή πήγαινε έναν άλλο στο Νοσοκομείο, απλά πήρα τα στοιχεία του για να συννενοηθούμε. Το καθίκι λοιπόν έκανε 2 καταγγελίες. Μία ότι οδηγούσε παπί και τον τράκαρα, και άλλη μία ότι οδηγούσε το αμάξι και τον τράκαρα. Ευτυχώς η νομική προσταασία που έχω με την Εθνική, τον έραψε κυριολεκτικά.

Χθες, έρχομαι σπίτι μου με το μωρό. Φεύγω σε φανάρι στην Αλίμου πολύ νορμάλ. 1η και 2α και ανεβαίνω με 80-90, στην αριστερή λωρίδα. Τα αυτοκίνητα πολύ πίσω (ναι κοιτάω και καθρέπτες). Και εμφανίζεται από το πουθενά fazer 600 με 4 γαμωμπούκες (αλλά agusta) και με περνάει στους 5 πόντους. Ότι δεν με άγγιξε. Χέστηκα επάνω μου. Ο τύπος ακράνωτος και με τις πλάτες έξω (αμάνικη μπλούζα). Πατάω για να τον προλάβω στο επόμενο φανάρι. Έχω σηκώσει 30 bar πίεση και αρχίζω να ουρλίαζω, "είσαι πολύ γρήγορος ρε μαλάκα? είσαι γρήγορος με το μπρίκι σου και με περνάς ξύστρα? έχεις πολλά αρχί*beep*δια??? έλα να τα πάμε μία τώρα άν είσαι τόσο μάγκας γαμη*beep*μένε???".

Ο τύπος ήταν Αλβανός. Γελούσε όλο χαρά και μάλιστα την είχε δεί Rossi με Μ1....

Άντε και στο διάολο με τους καραγκιόζηδες. Δεν μας έφταναν τα εγχώρια φρούτα, έχουμε και εισαγόμενα, ακόμη πιο σάπια.

dimmeneidis
03/06/2006, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Να πω και εγώ την άποψή μου, καθυστερημένα λίγο.

Μάλλον, δεν είναι όλοι προκλητικοί και καραγκιόζηδες, αλλά αυτοί που είναι κάτω των 35 ΝΑΙ.

Πριν καιρό, με χτύπησε από πίσω στο αμάξι ένας αλβανός με το αμάξι του. Επειδή πήγαινε έναν άλλο στο Νοσοκομείο, απλά πήρα τα στοιχεία του για να συννενοηθούμε. Το καθίκι λοιπόν έκανε 2 καταγγελίες. Μία ότι οδηγούσε παπί και τον τράκαρα, και άλλη μία ότι οδηγούσε το αμάξι και τον τράκαρα. Ευτυχώς η νομική προσταασία που έχω με την Εθνική, τον έραψε κυριολεκτικά.

Χθες, έρχομαι σπίτι μου με το μωρό. Φεύγω σε φανάρι στην Αλίμου πολύ νορμάλ. 1η και 2α και ανεβαίνω με 80-90, στην αριστερή λωρίδα. Τα αυτοκίνητα πολύ πίσω (ναι κοιτάω και καθρέπτες). Και εμφανίζεται από το πουθενά fazer 600 με 4 γαμωμπούκες (αλλά agusta) και με περνάει στους 5 πόντους. Ότι δεν με άγγιξε. Χέστηκα επάνω μου. Ο τύπος ακράνωτος και με τις πλάτες έξω (αμάνικη μπλούζα). Πατάω για να τον προλάβω στο επόμενο φανάρι. Έχω σηκώσει 30 bar πίεση και αρχίζω να ουρλίαζω, "είσαι πολύ γρήγορος ρε μαλάκα? είσαι γρήγορος με το μπρίκι σου και με περνάς ξύστρα? έχεις πολλά αρχί*beep*δια??? έλα να τα πάμε μία τώρα άν είσαι τόσο μάγκας γαμη*beep*μένε???".

Ο τύπος ήταν Αλβανός. Γελούσε όλο χαρά και μάλιστα την είχε δεί Rossi με Μ1....

Άντε και στο διάολο με τους καραγκιόζηδες. Δεν μας έφταναν τα εγχώρια φρούτα, έχουμε και εισαγόμενα, ακόμη πιο σάπια.

Πές τα ρε...:sun:

KaTaNaS
03/06/2006, 10:28
παίδες η όλη φάση προέρχεται απο το γεγονός ότι υπάρχει προς το παρόν διαφορετικό βιωτικό επίπεδο.

τα πράγματα όμως όσο περνάει ο καιρός εξισώνονται και οι ανωμαλίες αυτές θα εκλήψουν!

για να μην έχετε μερικοί μερικοί ψευδαισθήσεις, πηγαίνετε στην ιπποκράτους στη βιβλιοθήκη...

ότι φοιτήτριες δείτε που σας κεντρίζουν την προσοχή απο άποψη εμφάνισης και στησίματος είναι κορίτσια απο αλβανούς γονείς που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ!

η αφομίωση ήδη έχει φθάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

THEOD
03/06/2006, 10:33
Έτσι για να τραβήξουμε λίγο ακόμα την συζήτηση να αναφέρω κάτι που από σήμερα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και κυρίως όσους τυχαίνει να έχουν παιδιά σε παρόμοια ηλικία όπως εγώ...

Αντιγράφω από Φλάσ

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση του εντεκάχρονου Αλεξ Μεχισβίλι, του Ευγένη και της Νατέλα, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2006.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας Ημαθίας, ο μικρός δολοφονήθηκε από συνομηλίκους του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκονται τέσσερα παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών.Σε εξέλιξη είναι έρευνες, παρουσία εισαγγελέα, για τον εντοπισμό της σορού σε ακάλυπτο χώρο στο κέντρο της Βέροιας, όπου οι δράστες φέρονται να ομολόγησαν ότι έθαψαν τον συμμαθητή τους. Πρόκειται για χώρο, όπου υπήρχε παλαιό κτίσμα, το οποίο πριν τρεις μήνες κατεδαφίσθηκε.

Να προσθέσω ότι οι πρώτες πληροφορίες στα κανάλια (αμφισβητούμενης αξιοπιστίας....) αναφέρουν ότι οι ανήλικοι εμπλεκόμενοι είναι αλλοδαποί (πλην ενός).....
Ο σχολιασμός δικός σας....

KaTaNaS
03/06/2006, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Έτσι για να τραβήξουμε λίγο ακόμα την συζήτηση να αναφέρω κάτι που από σήμερα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και κυρίως όσους τυχαίνει να έχουν παιδιά σε παρόμοια ηλικία όπως εγώ...

Ο σχολιασμός δικός σας....

δε το πιστεύω ρε γαμώτο :( :( :(

κρίμα το παιδάκι, παρακολουθούσα τις ερευνες, ανεξήγητη εξαφάνιση δίχως στοιχείο υπόπτου!

κρίμα :(

kostis7gr
03/06/2006, 13:44
Oι ανήλικοι που σκότωσαν τον μικρό είναι ΑΛΒΑΝΟΙ. Φυσικά δεν με εκπλήσει καθόλου. Αυτοί που με εκπλήσουν είναι οι "ψευτοκουλτουριάρηδες" που τους υπερασπίζονται με μανία. Ήθελα να ήξερα τι θα έλεγαν αν ο Αλεξ ήταν δικό τους παιδι.
Έχω που το φωνάζω χρόνια...
"Κάλός Αλβανός, ο νεκρός Αλβανός".
Τέλος.
Και μη βγει κανένας καραγκιόζης ψευτοπροοδευτικός και με πει ρατσιστή και φασίστα. Δεν τα έχω με τους Νιγηριανούς ή τους Πακιστανούς ή τους Ινδούς που δουλεύουν σα σκύλοι και και δεν ενοχλούν κανέναν.
Οι Αλβανοί όμως είναι η χειρότερη φάρα της Ευρώπης. Έχουμε ένα φίδι στο κόρφο μας και δεν το έχετε παρει χαμπάρι. Δείτε τι εθνοκάθαρση κάνουν στο Κοσυφοπέδιο και τι αξιώσεις εγείρουν στην Ηπειρο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε οι μειοδότετες οι πολιτικοί που δεν τους μαζέυουν να τους διαλοστείλουν απο εκεί που ήρθαν.

KaTaNaS
03/06/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostis7gr
Oι ανήλικοι ... εκεί που ήρθαν.

ρε φίλε είσαι με τα καλά σου;

εδώ λένε και για παιδιά ρώσων...

όπως ήταν και ο μικρός Αλεξ άλλωστε.

μη τρελένεσαι λέμε, αφού κατάφεραν να μπούν στην χώρα μας, και προοδεύουν, φταιμε εμείς που δεν είμαστε ανταγωνιστικοί!

με συγχωρείς κιόλας αλλά για μένα άνθρωποι που έχουν τέτοιες ηλίθιες απόψεις, καλός αλβανός είναι ο νεκρός

είναι αυτοί που δεν έχουν καμμία επαφή με την πραγματικότητα πόσο μάλλον με αλβανούς, παρα μόνο τα δελτία ειδήσεων!

κακώς κάνω και σου απαντάω βέβαια, με τέτοιο μένος που σε διακατέχει, ούτε ειμαι κανένας ψευτοκουλτουριάρης , έχω δουλέψει και έρθει σε επαφή με αλβανούς πάνω απο 10 χρόνια (απο όταν ήρθαν στην ελλάδα δηλαδή) και επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη.

επειδή οι δικοί μας μαφιόζοι έχουν ανέβει επίπεδο και δεν φάινονται πλέον τόσο, δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν...

alexk
03/06/2006, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

ότι φοιτήτριες δείτε που σας κεντρίζουν την προσοχή απο άποψη εμφάνισης και στησίματος είναι κορίτσια απο αλβανούς γονείς που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν εδώ!

Φίλε Κατάνα, συγγνώμη κι'όλας, αλλά που ζείς??? Πάμε καλά? Οι πιο ωραίες, με το πιο καλό στήσιμο είναι οι Αλβανίδες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα? Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά.

Και παρεπιπτόντως, επειδή εδώ και χρόνια πηγαίνω σε πίστες, όπως καρτόδρομο, μέγαρα κτλ. και πίστες του δρόμου, βούτα μαύρη κτλ. πρέπει να δεις όταν οι καλοί αλλοδαποί φίλοι μας (γαμώ την κοινωνία μου) σκάνε μύτη και είναι παρέες-σπείρες που άν τολμήσεις να πεις τίποτα, θα βγάλουν κανένα πιστολάκι να σε καθαρίσουν.

Γιατί? Θα τους κάνει κάτι η αστυνομία μας??? Η αστυνομία κόβει κλήσεις για πινακίδα σε εμένα, σε εσένα, στον αδερφό μου και στην μάνα μου επειδή πήγαινε με 83 σε όριο των 80 (σας πιάσαμε τώρα κυρία μου!!! η ατάκα του βλάκα μπάτσου). Με τραμπούκους και εγκληματίες θα ασχοληθεί???

Αλλά όλοι οι προοδευτικοί εδώ μέσα δεν επηρεάστηκαν ποτέ από τους καλούς Αλβανούς μας. Έτσι? Άν και εσένα έμπαινε ο Αλβανός στο μαγαζί της οικογένειάς σου και είχε λογαριασμό 2 χιλιάρικα, και τον άφηνες να φύγει έτσι (για να μην βρεις το μαγαζί σμπαράλια ή μην σε σκοτώσουν) χωρίς να πληρώσει επειδή έφερε μαζί του 3 ντουλάπες και λέει την ατάκα "εγώ πρέπει να πληρώσω???" πως θα ένιωθες?

Και ναι μάλλον κάνω λάθος πάλι... Ναι, πάω να βάλω βενζίνη στο R1 σήμερα και είναι ο πίτουρας ο αλβανός ο 50αρης. Παρ'όλο που όλοι μου προσέχουν το μηχανάκι σαν τα μάτια τους στο πρατήριο, ο μαλάκας, για ακόμη μια φορά έριξε την βενζίνη πάνω στο τεπόζιτο. Και μόλις σήκωσα (ακόμη μια φορά) πίεση και του λέω φέρε νερό η απάντηση του καλού και καθόλου ζηλιάρη αλλοδαπού "δεν παθαίνει τίποτα".

Άν πάω στον διευθυντή και του πω το παράπονό μου, θα είμαι εγώ ο κακός ή ο σκατοκομπλεξικός που μου προσβάλλει την περιουσία που με τον ιδρώτα μου απέκτησα????

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

KaTaNaS
03/06/2006, 14:52
Φίλε Κατάνα, συγγνώμη κι'όλας, αλλά που ζείς??? Πάμε καλά? Οι πιο ωραίες, με το πιο καλό στήσιμο είναι οι Αλβανίδες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα? Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά.

άσε το καρβουνο γιατί μάλλον δε το ξέρεις...
δεν ειναι οι πιο ωραιες φιλε, ειναι εξίσου ωραίες όμως!
αν και το εθεσα σαν παραδειγμα της εξομείωσης, αλλά δε το έπιασες...

Και παρεπιπτόντως, επειδή εδώ και χρόνια πηγαίνω σε πίστες, όπως καρτόδρομο, μέγαρα κτλ. και πίστες του δρόμου, βούτα μαύρη κτλ. πρέπει να δεις όταν οι καλοί αλλοδαποί φίλοι μας (γαμώ την κοινωνία μου) σκάνε μύτη και είναι παρέες-σπείρες που άν τολμήσεις να πεις τίποτα, θα βγάλουν κανένα πιστολάκι να σε καθαρίσουν.

δεν σχολιάζω

Αλλά όλοι οι προοδευτικοί εδώ μέσα δεν επηρεάστηκαν ποτέ από τους καλούς Αλβανούς μας. Έτσι? Άν και εσένα έμπαινε ο Αλβανός στο μαγαζί της οικογένειάς σου και είχε λογαριασμό 2 χιλιάρικα, και τον άφηνες να φύγει έτσι (για να μην βρεις το μαγαζί σμπαράλια ή μην σε σκοτώσουν) χωρίς να πληρώσει επειδή έφερε μαζί του 3 ντουλάπες και λέει την ατάκα "εγώ πρέπει να πληρώσω???" πως θα ένιωθες?

δεν θα τον άφηνα να φύγει ρε φίλε, και δεν θα "ανοιγα " λογαριασμό σε κανέναν μη φερέγγειο, αλβανο ή μη!

Και ναι μάλλον κάνω λάθος πάλι... Ναι, πάω να βάλω βενζίνη στο R1 σήμερα και είναι ο πίτουρας ο αλβανός ο 50αρης. Παρ'όλο που όλοι μου προσέχουν το μηχανάκι σαν τα μάτια τους στο πρατήριο, ο μαλάκας, για ακόμη μια φορά έριξε την βενζίνη πάνω στο τεπόζιτο. Και μόλις σήκωσα (ακόμη μια φορά) πίεση και του λέω φέρε νερό η απάντηση του καλού και καθόλου ζηλιάρη αλλοδαπού "δεν παθαίνει τίποτα".

και εγώ εχω εναν μαλάκα, έλληνάρα με μια κοιλκάρα ΝΑ στο πρατηριο που βάζω , που αφήνει την κάνουλα να στάζει, ενώ ο γιός του καυλωμένος με τα μοτορια προσέχει πάντα... μην εισαι προκατειλημένος

Άν πάω στον διευθυντή και του πω το παράπονό μου, θα είμαι εγώ ο κακός ή ο σκατοκομπλεξικός που μου προσβάλλει την περιουσία που με τον ιδρώτα μου απέκτησα????

ειπε κανεις να μην πάς; το θέμα ειναι να συμπεριφέρεσαι ισότημα, όπως θα μαμαγες ενα ελληνοπουλο αν σου το κανε... περιουσια εχουν και αυτοί πλέον παρεπιπτόντως!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

γειααααααααααα

alexk
03/06/2006, 14:57
[B]άσε το καρβουνο γιατί μάλλον δε το ξέρεις...
δεν ειναι οι πιο ωραιες φιλε, ειναι εξίσου ωραίες όμως!
αν και το εθεσα σαν παραδειγμα της εξομείωσης, αλλά δε το έπιασες...

Είμαι και λίγο χαζός, δεν τα πιάνω όλα γρήγορα

δεν θα τον άφηνα να φύγει ρε φίλε, και δεν θα "ανοιγα " λογαριασμό σε κανέναν μη φερέγγειο, αλβανο ή μη!

Εντάξει, μάλλον δεν είναι όλοι σαϊνια σαν εσένα... Κρίμα για εμάς τους κοινούς θνητούς. Αλλά μάλλον δεν έχεις ιδέα από επιχειρήσεις.

KaTaNaS
03/06/2006, 15:01
Εντάξει, μάλλον δεν είναι όλοι σαϊνια σαν εσένα... Κρίμα για εμάς τους κοινούς θνητούς. Αλλά μάλλον δεν έχεις ιδέα από επιχειρήσεις.

μάλον ρε αδερφέ... μάλλον !

ορθιοι όλοι να μαστε και να γουσταρουμε να καβαλάμε! :wave2:

sunderlanos
03/06/2006, 15:08
μάλον ρε αδερφέ... μάλλον !

ορθιοι όλοι να μαστε και να γουσταρουμε να καβαλάμε! :wave2:

Oxi re mono emeis tha kavalame me ta R1 kai ta 102 db mas gia na diaionizoume thn fhmh tou Ellhna giteyth pou kanena Alvanos den mporei na mas thn aferesei.-

:rotflmao: :rotflmao: :alien:

alexk
03/06/2006, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
Oxi re mono emeis tha kavalame me ta R1 kai ta 102 db mas gia na diaionizoume thn fhmh tou Ellhna giteyth pou kanena Alvanos den mporei na mas thn aferesei.-

:rotflmao: :rotflmao: :alien:

Ναι μην μας πάρει τη φήμη... Με μπουφάν, κράνος, γάντια και αγωνιστικές μπότες με 35 βαθμούς, για γραφικό με κόβω. Τώρα άν μερικούς τους χαλάει το R1... περαστικά τους.

Με τον ιδρώτα μας το πήραμε :ninja:
Από τα 15 μας δουλεύουμε.:wave2:

KaTaNaS
03/06/2006, 15:35
Με τον ιδρώτα μας το πήραμε :ninja:
Από τα 15 μας δουλεύουμε.:wave2:

ΡΕ φίλε, πραγματικά στενοχωριέμαι, που καθόμαστε και τσακωνόμαστε ,και χαλάμε τις καρδιές μας για αυτά τα θέματα, πρέπει να καταλάβουμε πώς είναι στον άνθρωπο, και όχι στην εθνικότητα του!

με βούτες και πίστες και δε ξέρω τί άλλο σκοτεινό και μαγκιόρικο δεν έχω να κάνω!

με οικοδομή και εργοστάσιο, που μπλέκω όμως, και εχω δει πολλούς αλβανούς μπορώ να σου πώ πως οι περισσότεροι είναι πολύ εργατικοί και φιλότιμοι!

άλλοι πάλι είναι λαμόγια, και τεμπελχανάδες, όπως λυπούμε που θα το πώ, αλλά οι περισσότεροι έλληνες απο τους ελάχιστους που εργάζονατι στους ίδιους τομείς

πλέον όλοι ασφαλισμένοι με κοικοκυριά αυτοκίνητα μηχανές και περιουσίες.

για αυτό λέω πώς εχουν εξισορρόπηθεί οι καταστάσεις, η αφομείωση εχει προχωρήσει και η οικονομία μας είναι γενικά σκατά και απόσκατα, ρευστο δεν υπάρχει, και αυτό ειναι το προβλημα μας, οχι οι αλβανοι!

alexk
03/06/2006, 15:42

με βούτες και πίστες και δε ξέρω τί άλλο σκοτεινό και μαγκιόρικο δεν έχω να κάνω!

Δεν δήλωσα ποτέ μάγκας. Και στις "πίστες" αυτές πάω ώς θεατής (τις περισσότερες φορές με τα πόδια) μιας και είναι δίπλα από το σπίτι μου.

Τέλος πάντων, η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά.

KaTaNaS
03/06/2006, 15:46
Δεν δήλωσα ποτέ μάγκας. Και στις "πίστες" αυτές πάω ώς θεατής (τις περισσότερες φορές με τα πόδια) μιας και είναι δίπλα από το σπίτι μου.
.

ΡΕ άλεξ μη παρεξηγιέσαι και αρπάζεσαι αμέσως!

δεν μίλησα για μαγκιώρικες καταστάσεις εννοώντας σε μάγκα!

ήθελα να πώ , πώς αλβανοί που συχνάζουν εκεί προφανώς και συχναζουν γενικότερα σε βραδυνά λημέρια και νυχτοπερπατουν

για να αντιπαραθέσω την προσωπική μου εμπειριά απο μεροκαματιάρηδες εργαζομένους :wave2:

stavrogin
03/06/2006, 16:21
Ειμαι ενας ψευτοπροοδευτικος και ψευτοκουλτουριαρης εχω ομως απειληθει απο ομαδα αλβανων και τα καταφερα μια χαρα και μαλιστα στο τελος ειχα και καλες σχεσεις μαζι τους.

Αυτοι ηταν 5 ηλιθιοι που μεναν απεναντι μου με 2 γυναικες και 2παιδια.Και παρενοχλησαν την κοπελια μου με ιδιαιτερα ασχημες χειρονομιες,που ειναι κατι που συνηθιζουν στην χωρα τους τελευτεα.
Μια εβδομαδα νωριτερα ειχαν δουλεψει σε γειτονα επιχειρηματια,αυτοι του κλεβαν τα υλικα κι αυτος τους αφησε απληρωτους και τους απειλησε να φερει την αστυνομια κι αυτοι απειλησαν οτι θα τον σκοτωσουν κι ετσι εκατσε στα αυγα του.

Με το που μου το πε η κοπελια μου,ειχα κιολας μπουκαρει σπιτι τους.Σημιωση ουτε τσαμπουκας ειμαι ουτε δερνω,καθοτι κουλτουριαρης και προοδευτικος, αλλα καταλαβα οτι επρεπε να τους μαζεψω γιατι θα αποθρασιζοντουσαν τελειως.
-Πειραξατε την κοπελια
-Οχι
-Εγω αλλα ακουσα
-Οχι (κοιταζαν σα μαλακες)
-Την επομενη φορα θα σκοτωθουμε,καταλαβατε;

Κι εκεινη την στιγμη πεταγεται η κοπελια μου, που ηταν επισης ηλιθια,και τους λεει
-Αυτα να τα πεις στη γυναικα σου,και δειχνει τη μια παρευρισκομενη αλβανιδα με μωρο στην αγκαλια

Της εβαλα κωλοχερο να μην ανακατεβει την ξενη γυναικα.

ξαναπροειδοποιησα και φυγαμε

Σεβαστηκαν,τοσο πολυ το γεγονος οτι κρατησα το μετρο και υπερασπιστηκα την γυναικα τους ,που οχι μονο δεν με ξαναενοχλησαν αλλα στο τελος με χαιρετουσαν στο δρομο.

Ειναι και η αλλη ιστορια που μου την επεσαν 7-8 αιγαλεωτες ελληνοπουλα και πριν πω κουβεντα με πεταξαν απο το μηχανακι και με κλωτσαγαν στο κεφαλι για κανα τριλεπτο.Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

alximistis
03/06/2006, 23:08
Συγνώμη... να με συγχωρείτε...

τώρα αυτή η συζήτηση - διένεξη είναι σοβαρή;;;;;;
Είναι σοβαρή κουβέντα ανάμεσα σε επίσης σοβαρούς ανθρώπους;;;

Το αν δηλαδή έχει ωραίες Αλβανές ή όχι;;;;; Ή αν όλοι οι Αλβανοί βαράνε και κάνουν σπείρες;;;
Ή αν όλοι που δουλεύουν είναι μεροκαματιάρηδες ή εγκληματίες;;;;

Ρε σεις... λίγη σοβαρότητα!!!!!!!!

Σκεφτείτε λίγο με την κοινή λογική... το μέσο νου...

costas81
05/06/2006, 10:14
.

50853

gregorgeous89
07/06/2006, 09:30
ρατσιστές!Ρατσιστής είμαι μόνο με τους ρατσιστές! :yuck: :yuck: :yuck:

Xrider
07/06/2006, 11:54
GIATI ARAGE OI ALVANOI POY MENOYN STHN ALVANIA DEN EINAI TA IDIA SKATA ME TOYS EXAGOMENOYS???
KAI GIATI YPARXOYN TYPOI ELLHNES POY TOYS YPERASPIZONTE THN STIGMH POY AN KAPOIOS ALVANOS H MH TOYS G@MHSH 8A ARXHSOYN NA LENE TA IDIA ME EMAS TOYS PAR8ENOYS!?
STO TELOS TELOS BRISKOYN KAI TA KANOYN....GIATI EXOYME FLOREPSI....AYTO POY MOY THN DINEI EINAI TO KALOKAIRI POY LANSARONTE GIA ELLHNES STIS TOYRISTRIES!