View Full Version : Γιατί ρε Αλβανία;
dimmeneidis
29/05/2006, 12:48
Λοιπόν, το ξέρω πώς είναι λεπτό το ζήτημα αλλα θα το πώ και δέν νομίζω πώς είμαι και ο μόνος που του έχει τύχει...
Παραλιακή (και όχι μόνο!) βλέπω 4-5 Αλβανούς στα γνωστά σαράβαλα που κυκλοφορούν και δέν τους ενδιαφέρει τίποτα... Παιρνάνε με κόκκινα, μ@@@@ζονται μεσα στο αμάξι, κοιτάν τους υπολοίπους με το βλέμα του δολοφόνου, απο προταιραιότητες να μήν μιλήσω, με κλείνουν συνέχεια, αλλάζουν λωρίδες χωρις φλάς, προκαλούν ασταμάτητα και άμα τους την πείς παίζει και να σε μαμήσουν. Και έχουν και αυτή τη προφορά τη γελοία που μονο που τη σκέφτομαι με χαλάει...
Απλά το λέω γιατί εγώ που κυκλοφορώ με μηχανή και είμαι ευάλωτος μπορεί και να την πάθω. Βέβαια δέ λέω πως και οι Έλληνες είναι τέλειοι...αλλά πάντως όταν δώ Αλβανούς με σαράβαλο και βράδυ, όλοι μα όλοι έχουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Απλά είπα τι σκεφτόμουν...Κριμα...
Τάξη δέν πρόκειται να μπεί και έχω δεί παιδάκι 16 χρονών χτυπημένο στο δρόμο απο τέτοια κατάσταση και απλά την κάνανε σαν να μήν συμβαίνει τίποτα... και πάλι Κρίμα...
Αφού δεν λες ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι τότε γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα στους Αλβανούς?
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν και οι Έλληνες.
Γιατί να τους δικαιολογήσω δηλαδή?
Λόγω υπηκοότητας?
mixanobio$
29/05/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Λοιπόν, το ξέρω πώς είναι λεπτό το ζήτημα αλλα θα το πώ και δέν νομίζω πώς είμαι και ο μόνος που του έχει τύχει...
Παραλιακή (και όχι μόνο!) βλέπω 4-5 Αλβανούς στα γνωστά σαράβαλα που κυκλοφορούν και δέν τους ενδιαφέρει τίποτα... Παιρνάνε με κόκκινα, μ@@@@ζονται μεσα στο αμάξι, κοιτάν τους υπολοίπους με το βλέμα του δολοφόνου, απο προταιραιότητες να μήν μιλήσω, με κλείνουν συνέχεια, αλλάζουν λωρίδες χωρις φλάς, προκαλούν ασταμάτητα και άμα τους την πείς παίζει και να σε μαμήσουν. Και έχουν και αυτή τη προφορά τη γελοία που μονο που τη σκέφτομαι με χαλάει...
Απλά το λέω γιατί εγώ που κυκλοφορώ με μηχανή και είμαι ευάλωτος μπορεί και να την πάθω. Βέβαια δέ λέω πως και οι Έλληνες είναι τέλειοι...αλλά πάντως όταν δώ Αλβανούς με σαράβαλο και βράδυ, όλοι μα όλοι έχουν τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Απλά είπα τι σκεφτόμουν...Κριμα...
Τάξη δέν πρόκειται να μπεί και έχω δεί παιδάκι 16 χρονών χτυπημένο στο δρόμο απο τέτοια κατάσταση και απλά την κάνανε σαν να μήν συμβαίνει τίποτα... και πάλι Κρίμα...
Δεν ειναι μονο οι Αλβανοι! Χειροτεροι απο ολους ειναι οι ΜΑυροι παιδες!
Γενικα πρεπει να μην δινουν αδεια σε κανεναν αλλοδαπο! και οχι τιποτα αλλο εχουν κ ελληνικες πινακιδες!!!!!!
Αισχος !!!!
:dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixanobio$
Γενικα πρεπει να μην δινουν αδεια σε κανεναν αλλοδαπο! και οχι τιποτα αλλο εχουν κ ελληνικες πινακιδες!!!!!!
Αισχος !!!!
Εγω λεω να τους μαζεψουμε να τους λουσουμε με βενζινη και να τους αναψουμε την Πρωτοχρονια, να αποκτησει και ενα ξεχωριστο χρωμα το νεο ετος.:rolleyes:
Cpt. Haddock
29/05/2006, 14:01
Αισχος !!!!
Άσε που δεν δέχονται και παζάρια...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
29/05/2006, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άσε που δεν δέχονται και παζάρια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 14:40
το κακο ειναι οτι Αλβανοι και Μαυροι κυκλοφορουν και πετυχαινουν λαθος ανθρωπους...
και γι αυτο τους κατηγορω και γω..!!!
που παει η πουτανα η ζωη ρε γμτ...
alximistis
29/05/2006, 14:40
"Άσε που δεν δέχονται και παζάρια... "
+1
"Γενικα πρεπει να μην δινουν αδεια σε κανεναν αλλοδαπο! και οχι τιποτα αλλο εχουν κ ελληνικες πινακιδες!!!!!!"
Ναι γαμώτο! Δεν ντρεπόμαστε!!! Απαράδεκτο!!!
Ενώ τόσα χρόνια που σκοτωνώμαστε συνεχώς...
όχι τίποτε άλλο δεν είχαμε και που να τα ρίξουμε. Τώρα τη βρήκαμε τη λύση και το άλλοθι...
οι ξένοι!!!
Να δω τι άλλο θα σκεφτούμε για να μην βλέπουμε τα χάλια μας!!!!!
the_passenger
29/05/2006, 14:42
Ναι συμβαίνει..
Έχω πετύχει κι εγώ κατ'επανάληψη και Αλβανούς και Μαύρους (! αυτοί κατα τα άλλα είναι άψογοι, στην οδήγηση όμως έιναι γ@μ@τ@), να τρέχουν με σαράβαλα 20-30ετίας αέρα πατέρα, και να μήν πολυυπολογίζουν λωρίδες / προτεραιότητες / σήματα κλπ...
Είναι ένα θέμα για όλους μας και θα πρέπει να επέμβει το κράτος..
Ας κάνουμε λοιπόν κανα κράτος για να το λύσουμε... :rolleyes: :( :mad:
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 14:50
ρε μοντερατορες..
αφου το βλεπετε οτι παει καρφι για τις διαμαχες,γιατι δεν το κοβετε απο νωρις να τελειωνουμε..????
αντε να ριξουμε κανα μπινελικι σαν ανθρωποι γιατι βαλτωσαμε τελευταια με τους Ελληναραδες οδηγους μαδερφακερς...
βαλτε το στην φυσικη του θεση να αναπτυχθει .
Αισχος !!!!
Και οι Εβραίοι !!!! και οι εβραίοι έχουνε μεγάλο μέγεθος τις ευθύνης (άσε που εξακριβωμένο, αυτοί φάγανε τον Καζαντζίδη αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
να τους λουσουμε με βενζινη
Μόνο συμβουλέψου τον SF πρώτα, γιατί η 100στάρα, ενώ αρπάζει πιο εύκολα, σβύνει και πιο γρήγορα, οπότε μπορεί κάποιο να την γλυτώσουν μισοψημένοι....
Νομίζω ένα κοκτεϊλάκι w/w 12 LRP - 62 Diesel (κίνησης) - 14 100στάρα, θα είναι ότι πρέπει ...!!!
(το 12 w/w που "λείπει", είναι η νοθεία του βενζινάδικου...).
:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
ρε μοντερατορες..
αφου το βλεπετε οτι παει καρφι για τις διαμαχες,γιατι δεν το κοβετε απο νωρις να τελειωνουμε..????
αντε να ριξουμε κανα μπινελικι σαν ανθρωποι γιατι βαλτωσαμε τελευταια με τους Ελληναραδες οδηγους μαδερφακερς...
Στους προβληματισμούς έπρεπε να είχε μπει, γιατί όταν ένας 23χρονος διαχωρίζει τον τρόπο οδήγησης με την ράτσα και δεν το παιδεύει λίγο στο μυαλό του........ Ανησυχώ λέμε
ρε μοντερατορες..
ριχτε το κι αν χρειαστεί το μεταφέρουμε στις διαμαχες...
Εχει πεσει και δουλειά στα μοντέλα και δεν προλαβαίνουμε.... :lol:
Γιατί τους Αμερικάνους που φάγαν τους Ιρακινούς και θέλουν και τους Ιρανούς τώρα που τους πας? Που κυκλοφορούν με κάτι τεράστιες Cadillac ???
Στους προβληματισμούς έπρεπε να είχε μπει, γιατί όταν ένας 23χρονος διαχωρίζει τον τρόπο οδήγησης με την ράτσα και δεν το παιδεύει λίγο στο μυαλό του........ Ανησυχώ λέμε
+1000000000!!!
stefanos
29/05/2006, 15:31
Να μην πώ οτι πολλοί αλλοδαποί οδηγάνε και μηχανάκια:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
"Άσε που δεν δέχονται και παζάρια... "
+1
"Γενικα πρεπει να μην δινουν αδεια σε κανεναν αλλοδαπο! και οχι τιποτα αλλο εχουν κ ελληνικες πινακιδες!!!!!!"
όχι τίποτε άλλο δεν είχαμε και που να τα ρίξουμε. Τώρα τη βρήκαμε τη λύση και το άλλοθι...
οι ξένοι!!!
Να δω τι άλλο θα σκεφτούμε για να μην βλέπουμε τα χάλια μας!!!!! :a18:
dimmeneidis
29/05/2006, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Αφού δεν λες ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι τότε γιατί αναφέρεσαι συγκεκριμένα στους Αλβανούς?
Γιατί φίλε μου το κάνουν όλοι μα όλοι και μιλάω για τους νέους, όχι αυτούς που είναι 80 χρονών. Και απο τσαμπουκά, πάλι ολοι τους τα ίδια κάνουν. Στη πλατεία δαβάκη στη Καλλιθέα χτυπάγαν έναν επειδή πήγε να παρκάρει σε θέση Αλβανού. Έχουν καταλάβει και περιοχές αν δεν το έχεις προσέξει. Ενώ απο δικούς μας έχω δεί πολύ καλά παιδιά. Απο δαύτους ούτε έναν, μα ούτε έναν. Και μόλις μας δούν με καμιά ακριβή μηχανή να μας σκοτώσουν θέλουν απο τη ζήλια τους... Αυτα βέπω, αυτά λέω...
dimmeneidis
29/05/2006, 16:17
οι ξένοι!!!
Να δω τι άλλο θα σκεφτούμε για να μην βλέπουμε τα χάλια μας!!!!! [/B]
Ποιός σου είπε πως δέν τα βλέπουμε; Αλλά δεκάρα-δεκάρα γεμίζει το σακούλι...
dimmeneidis
29/05/2006, 16:21
Στους προβληματισμούς έπρεπε να είχε μπει, γιατί όταν ένας 23χρονος διαχωρίζει τον τρόπο οδήγησης με την ράτσα και δεν το παιδεύει λίγο στο μυαλό του........ Ανησυχώ λέμε [/B]
Λάθος, απλά αποτελεί κανόνα. Το βλέπουμε όλοι στους δρόμους, δέν έχω δεί καμία εξαίρεση...
dimmeneidis
29/05/2006, 16:26
Και όσο για αυτά που λέτε περι διακρίσεων και τέτοια, να κοιτάξουμε τα χάλια μας κλπ., εγω δεν δικαιολογώ τίποτα απολύτως, τα έχω δεί επανειλημένες φορές και δέν αλλάζω γνώμη. Και μπράβο μας που έχουμε τα χάλια μας αλλά δεν χρειαζόμαστε και άλλα. Και κάτι άλλο, ούτε το 1/10 του πλυθησμού δεν έχουν και έχουν κάνει όσα δεν θα έκαναν οι Έλληνες όλοι μαζι σε 10 χρόνια.:mad:
dimmeneidis
29/05/2006, 16:27
Και κάτι άλλο, ούτε το 1/10 του πλυθησμού δεν έχουν και έχουν κάνει όσα δεν θα έκαναν οι Έλληνες όλοι μαζι σε 10 χρόνια.:mad:
Και μιλάω για όλων των ειδών τα κακά
Γιατί φίλε μου το κάνουν όλοι μα όλοι και μιλάω για τους νέους, όχι αυτούς που είναι 80 χρονών. Και απο τσαμπουκά, πάλι ολοι τους τα ίδια κάνουν. Στη πλατεία δαβάκη στη Καλλιθέα χτυπάγαν έναν επειδή πήγε να παρκάρει σε θέση Αλβανού. Έχουν καταλάβει και περιοχές αν δεν το έχεις προσέξει. Ενώ απο δικούς μας έχω δεί πολύ καλά παιδιά. Απο δαύτους ούτε έναν, μα ούτε έναν. Και μόλις μας δούν με καμιά ακριβή μηχανή να μας σκοτώσουν θέλουν απο τη ζήλια τους... Αυτα βέπω, αυτά λέω...
Έχεις ψάξει δηλαδή έναν έναν τους Αλβανούς που ζούν σε αυτή τη χώρα και είδες ότι όλοι είναι όπως περιγράφεις.
Και εγώ σου λέω ότι έχω δει πολλά παιδιά από τη γείτονα χώρα που δουλεύουν για να ζήσουν τίμια.
Το να βάζεις τους ανθρώπους σε καλούπια και να κατηγορείς ανεξαιρετως είναι η πλέον έυκολη λύση για να διακαιολογήσεις τα χάλια τα δικά μας.
Γιατί συμμορίες από "μπουμπούκια" ελληνόπουλα δεν υπάρχουν νομίζεις?
Ορίστε, τις προάλλες κάτι τέτοια "καλόπαιδα" τρομοκρατούσαν κάτι Πακιστανούς τους οποίους έκλεψαν και ξυλοκόπησαν.
Μην τα ξεφτιλίζουμε τελείως τα πράγματα.
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 16:33
και που τα χεις δει ρε μαστορα ολων των ειδω τα κακα???
εεε??
βγηκε καμμια εγκυκλοπαιδεια το '83 που τα ειχε μαζεμενα..???
και μιλας ως τι..??
ως "εμπειρος"...??
και για να μη μιλησουμε γενικα,"εμπειρος μοτ/της"..???
ως τι εβγαλες τοσο βαρυαρχιδο συμπερασμα..???
σκατα...εχω πιει και βγαινω απο τα ρουχα μου..
τα νευρα μου γινονται τσαταλια..
και το μονο που σκεφτομαι ειναι "ποσο δικιο εχεις ρε Τζουλ σ'αυτο που ειπες για τον προβληματισμο"...
και το μονο που σκεφτομαι μαλακιωδως ειναι,γιατι μπορουν να αγοραζουν ολοι μοτ/τα..??
και καταληγω στο ποσο μαλακας ειμαι τελικα..
edited by sniper : Sorry Τανάσης.... αντιλαμβάνεσαι γιατί....
lampros_fazer
29/05/2006, 16:33
Όσοι αγαπάτε τους αλβανούς και τους υποστηρίζετε τόσο ένθερμα γιατί δεν βάζετε σπίτι σας να πιείτε ένα καφέ και να τα πείτε..;; :rolleyes:
Αφού οι Αλβανοί είναι η αιτία όλων των κακών της Ελλάδας έχω μια πρόταση....
Αφού έχουμε πάνω από 1.000 Αλβανούς στην Ελλάδα + 2.000 που είναι Ιταλία αυτό σημαίνει ότι Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!!!
Τους κάνουμε λοιπόν ελιγμό και πάμε όλοι να ζήσουμε Αλβανία...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να είστε σίγουροι ότι θα την καταντήσουμε και αυτή Ελλάδα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και αφού τους καταστρέψουμε θα αναπτυχθούμε σε άλλες ΚΑΚΕΣ χώρες που τολμούν και μας προσβάλουν και να αλλοιώνουν τον ΑΡΙΣΤΟ τρόπο ζωής μας.
:a016: :a016: :a016:
Για το πώς θα φτάσουμε να κάνουμε απόβαση Νιγηρία ακούω προτάσεις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 16:35
lampros_fazer Όσοι αγαπάτε τους αλβανούς και τους υποστηρίζετε τόσο ένθερμα γιατί δεν βάζετε σπίτι σας να πιείτε ένα καφέ και να τα πείτε..;;
γιατι εχουμε στο σπιτι μας Αλβανους και δεν πινουν μονο καφε..
μας γαμανε και την γυναικα και την κορη και οτι εχουμε.
τραβας κανα ζορι?
εξυπνακηδες ολοι απο τον καναπε του πι-σι
dimmeneidis
29/05/2006, 16:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Έχεις ψάξει δηλαδή έναν έναν τους Αλβανούς που ζούν σε αυτή τη χώρα και είδες ότι όλοι είναι όπως περιγράφεις.
Και εγώ σου λέω ότι έχω δει πολλά παιδιά από τη γείτονα χώρα που δουλεύουν για να ζήσουν τίμια.
Το να βάζεις τους ανθρώπους σε καλούπια και να κατηγορείς ανεξαιρετως είναι η πλέον έυκολη λύση για να διακαιολογήσεις τα χάλια τα δικά μας.
Γιατί συμμορίες από "μπουμπούκια" ελληνόπουλα δεν υπάρχουν νομίζεις?
Ορίστε, τις προάλλες κάτι τέτοια "καλόπαιδα" τρομοκρατούσαν κάτι Πακιστανούς τους οποίους έκλεψαν και ξυλοκόπησαν.
Μην τα ξεφτιλίζουμε τελείως τα πράγματα.
Όταν σου τύχει η στραβή απο τίμιο παιδί τότε μπορεί και να αποκτήσεις την άποψή μου. Δέν προσπαθώ να πείσω κανέναν και για τίποτα. Είπα τη γνώμη μου και κατακρήσεις δέν επιδέχομαι για την άποψή μου, ούτε και προσβολές. Πείτε τη γνώμη σας και τελείωσε. Και όσο για την επιθετικότητα των Ελλήνων προς αυτούς, αυτοί το δημιούργησαν. Και τί μου λέτε ρε πως δεν κοιτάω τα δικά μας χάλια, έχετε μιλήσει 1000000000 για αυτά.
Γιατί τους δικαιολογείτε με τόση μανία;
hidefnick
29/05/2006, 16:40
ke oi mabri odigoun asxima, ke oi asproi odigoun asxima ke gia tous kokkinous na min sxoliaso.
Afto pou den anefere kanis pantos ine oti OLOI TOUS INE ANASFALISTOI (gia na min miliso gia tis pinakides pou exoun stin plionotita tous oi mabroi). KE OTI KANENAS TSOSMPA DEN TOUS STAMATAI POTE GIATI MIA POU THA TOUS STAMATISI KE MIA POU THA PREPI NA TOUS XOSI MESA KE META I ETISIA EKTHESI TIS CIA THA LEI OTI IMASTE MIA RATSISTIKI XORA.
To vfr tou thiou stixise 6900 gia na episkebasti ke tha ta pari tou agiou pote giati o methismenos albanos pou odigouse to partali stin attiki odo 5 to mesimeri itan anasfalistos. Eftixos pou o ksadelfos then epathe tipota. (tora giati exose 6900 mono o idios kserei opote min rotisi kanis)
smouts
lampros_fazer
29/05/2006, 16:40
γιατι εχουμε στο σπιτι μας Αλβανους και δεν πινουν μονο καφε..
μας γαμανε και την γυναικα και την κορη και οτι εχουμε.
τραβας κανα ζορι?
εξυπνακηδες ολοι απο τον καναπε του πι-σι
Φυλάξου μην έρθει η σειρά σου..
Γιατί να τραβάω ζόρι με το τι γίνεται και ποιός γ@μεί στο σπίτι σου..;;
o_gavros
29/05/2006, 16:42
Με το μπαρδόν για την παρέμβαση,αλλά εσύ αυτό κατάλαβες με όσους δήλωσαν σε τούτο το ποστ πολέμιοι της "ταμπελοποίησης"????ότι αγαπάνε/με τους Αλβανούς?
Θα τρελαθούμε ρε παιδιά?
Διακρίσεις φυλετικές και στους τροχούς???
Στις ενοτητες στραβα & αναποδα-σκεψεις & προβληματισμοί,κάθε μα κάθε μέρα μπαίνουν ιστορίες για κάποιον μαλακα που σκότωσε/χτύπησε/εκανε/έδειξε κάποιον άλλον με μηχανή και εσείς εδώ ρίχνετε το φταίξιμο στους Αλβανούς και τους μαύρους???
Άνθρωποι είμαστε ρε όλοι.
Όλοι μπορούν να μας σκοτώσουν και δε πα να'ναι και απο τον Αρη.
dimmeneidis
και που τα χεις δει ρε μαστορα ολων των ειδω τα κακα???
εεε??
βγηκε καμμια εγκυκλοπαιδεια το '83 που τα ειχε μαζεμενα..???
και μιλας ως τι..??
ως "εμπειρος"...??
και για να μη μιλησουμε γενικα,"εμπειρος μοτ/της"..???
ως τι εβγαλες τοσο βαρυαρχιδο συμπερασμα..???
Μιλάω ώς Άνθρωπος, Μοτ/στής, Οδηγός και σαν πεζός. Ειδήσεις βλέπεις καθόλου; Και που κολλάει το ''έμπειρος''; Πρέπει να είσαι έμπειρος για να καταλάβεις; Ζω στην Ελλάδα ή μήπως όχι;
Μικρή Λουλού
Όταν σου τύχει η στραβή απο τίμιο παιδί τότε μπορεί και να αποκτήσεις την άποψή μου. Δέν προσπαθώ να πείσω κανέναν και για τίποτα. Είπα τη γνώμη μου και κατακρήσεις δέν επιδέχομαι για την άποψή μου, ούτε και προσβολές. Πείτε τη γνώμη σας και τελείωσε.
Γιατί τους δικαιολογείτε με τόση μανία;
την γνωμη μας λεμε και αφου δεν θελεις να πεισεις κανεναν ,να εισαι πιο προσεχτικος σε τετοιου ειδους τοποθετησεις!!
μη βαζεις λοιπον τιτλους που κανουν μπαμ και κουβεντιαζε κατ 'ιδιαν με οποιον γουσταρεις!
ασε τα "γιατι ρε Αλβανια" για τους φιλους σου.
και μην ζητας τα ρεστα επειδη δεν βγηκαμε ολοι να πουμε "μπραβο ρε αδερφε","γεια στο στομα σου","επιτελους καποιος που λεει τα συκα-συκα και τον Ριτσο-Ριτσο"...και τα ρεστα..
τους δικαιολογω με οποια μανια θελω γιατι κι αυτοι απο μουνι βγηκανε κατα συμπτωση με την δικη μου ζωη.
Λοιπόν...
όποιος ξαναπειράξει ή πει κακή κουβέντα για Αλβανούς, Μαυρούκους, Ρουμάνους, Πακιστανούς κλπ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.... :a015: :a015: :a015:
Ακούς εκεί...το βρήκαμε τώρα....σε λίγο θα τους βγάλετε και ελαττωματικούς...
Εγώ τόσο καιρό τους πουλάω και δεν έχει χαλάσει κανένας...... :a39: :a39: :a39:
Stergios69
29/05/2006, 16:46
Και όσο για την επιθετικότητα των Ελλήνων προς αυτούς, αυτοί το δημιούργησαν
E, βέβαια, βλέπεις οι Έλληνες γουστάρουμε να μας καλιεργούν το χωράφι και να μας χτίζουν το σπίτι οι ''ξένοι'' και όταν ξεκινήσει κανας καβγάς επειδή δεν τους πληρώσαμε όσο συμφωνήσαμε ή όσο πρέπει γίνονται επιθετικοί χωρίς λόγο...
Πάντως, αλβανό με κομένη εξάτμιση ή τσίτα το στερεοφωνικό δεν έχω δει ακόμα...
και πού 'σαι, οι έλληνες στην γερμανία και στο βέλγιο και στην αυστρία, τις καγκουριές των αλβανών του σήμερα τις κάνουν ακόμη κι ας είναι 30 χρόνια μετανάστες εκεί...
Γελάσαμε και σήμερα...
lampros_fazer
29/05/2006, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Διακρίσεις φυλετικές και στους τροχούς???
Όχι,απλά ξεχωρίζουν (αρνητικά εννοείται) και στους τροχούς..Είτε 2 είτε 4..
Stergios69
29/05/2006, 16:47
τους δικαιολογω με οποια μανια θελω γιατι κι αυτοι απο μουνι βγηκανε κατα συμπτωση με την δικη μου ζωη.
Πιο σωστά δεν μπορούσες να το πεις...
:a19:
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Λοιπόν...
όποιος ξαναπειράξει ή πει κακή κουβέντα για Αλβανούς, Μαυρούκους, Ρουμάνους, Πακιστανούς κλπ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.... :a015: :a015: :a015:
να σαι καλα ρε Νασο..!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
29/05/2006, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Πάντως, αλβανό με κομένη εξάτμιση ή τσίτα το στερεοφωνικό δεν έχω δει ακόμα...
Με κομένη εξάτμιση δεν έχω δεί..Έχω δει με κλεμμένη,χωρίς πινακίδα φανάρια φλας κλπ "περιττά"..
Όσο για στερεοφωνικό.κάθε μέρα..
Stergios69
29/05/2006, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Με κομένη εξάτμιση δεν έχω δεί..Έχω δει με κλεμμένη,χωρίς πινακίδα φανάρια φλας κλπ "περιττά"..
Όσο για στερεοφωνικό.κάθε μέρα..
Μήπως θέλουν να μιμηθούν τα ''αφετνικά'' τους;
lampros_fazer
Πιο σωστά δεν μπορούσες να το πεις...
:a19:
Κι ο Παπαχρόνης από μ0υνί βγήκε ο κακόμοιρος..Δεν νομίζω όμως να τον δικαιολογούσατε όπως τους αλβανούς..
dimmeneidis
την γνωμη μας λεμε και αφου δεν θελεις να πεισεις κανεναν ,να εισαι πιο προσεχτικος σε τετοιου ειδους τοποθετησεις!!
μη βαζεις λοιπον τιτλους που κανουν μπαμ και κουβεντιαζε κατ 'ιδιαν με οποιον γουσταρεις!
ασε τα "γιατι ρε Αλβανια" για τους φιλους σου.
και μην ζητας τα ρεστα επειδη δεν βγηκαμε ολοι να πουμε "μπραβο ρε αδερφε","γεια στο στομα σου","επιτελους καποιος που λεει τα συκα-συκα και τον Ριτσο-Ριτσο"...και τα ρεστα..
Είσαι ωραίος ρε... εννοείται πως δέν περίμενα τα μπράβο και τέτοια... Τέλος πάντων. Απο εδώ και πέρα δέν θα κατηγορήσω Αλβανό σε πατριώτη Έλληνα... Θα τα κρατάω για τον εαυτό μου όλα και ας γίνει ότι να 'ναι. Όλα είναι νοοτροπία κράτους και ιδεών αλλά και ανατροφής (Για την Αλβανία μιλάω που την χώσαμε μέσα στο σπίτι μας). Και αυτο που θα σου πώ είναι πως...έ και τί έγινε μωρε με τους ναζί; Όλοι απο μουνί βγήκαμε, είχε και τίμιους απο δαύτους...Και όμως, ολόκρηρη χώρα είχε αυτές τις ιδέες και είδες που κατάφερε ο αρχηγός τους να τους φτάσει. Φτύσαμε αίμα και θα ξαναφτύσουμε. Γιατί στην Αλβανία είχα έναν φιλαράκο μου 6 μήνες και μου είπε τις απόψεις τους για εμάς. Ούτε πόλεμο να είχαμε... Αλλά χέστηκα να σου πώ, εγώ μια ζωή θα τους φτύνω. Και να ξέρεις πως η κάθε ψυχολογία στην οδήγηση βγαίνει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Λοιπόν...
THEOD δεν θα τα πάμε καλά, σε έψαχνα στο τηλ αλλά δεν μου το σήκωνες,
Τον Πακιστανό που μου είχες πουλήσει πριν 1 μήνα μετά από 50 ώρες συνεχόμενης δουλειάς μου έμεινε στα χέρια, ΓΙΑΤΙ???????:confused: :confused: :confused:
Εγγύηση μου έδωσες γιατί νομίζω τους κάνεις Παραεισαγωγή:rotflmao: :rotflmao:
Λες να φταίει ότι δουλευε τόσο πολύ, αφού αυτοί αντέχουν σαν τα ΧΤ!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 16:58
ρε πουστη μου...
εχω καταρα να με κυνηγαει..
αν σιχαινομαι κατι στην ζωη μου,ειναι οι αποσπασματικες απαντησεις και η υπεραπλουστευση των πραγματων...
μου θυμησατε το φοβερο οταν μιλαγαμε στην ταξη και μας ελεγε ο δασκαλος,"Αν σου ελεγε ο διπλανος να πας να πνιγεις ,θα πηγαινες"..???
τι να απαντησω....παλι αποστομωθηκα....
Stergios69
29/05/2006, 17:01
Παιδιά,
αφήστε τα μίση και τους αλληλοσπαραγμούς...
Το βασικό είναι να προοδεύουμε ΟΛΟΙ.
και οι χαρακτηρισμοί ''όλοι οι αλβανοί είναι βρώμικοι'' κλπ, μόνο σε φαινόμενα χίτλερ λε-πεν και χρυσης αυγής οδηγούν και μας απομακρύνουν από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα της προσωπικής μας ζωής και της κοινωνίας μας...
dimmeneidis
29/05/2006, 17:07
ρε πουστη μου...
εχω καταρα να με κυνηγαει..
αν σιχαινομαι κατι στην ζωη μου,ειναι οι αποσπασματικες απαντησεις και η υπεραπλουστευση των πραγματων...
μου θυμησατε το φοβερο οταν μιλαγαμε στην ταξη και μας ελεγε ο δασκαλος,"Αν σου ελεγε ο διπλανος να πας να πνιγεις ,θα πηγαινες"..???
τι να απαντησω....παλι αποστομωθηκα....
Όσα λές δέν κολλάνε κατα τη γνώμη μου. Μιλάω μέσα απο τις εμπιρίες μου αλλα και απο ιστορίες άλλων. Δέν χρειάζεται και πολύ ανάλυση, οι πράξεις το δείχνουν. Να αναλύσεις πράγματα που αξίζει να τα αναλύσεις...
|Ρε ακόμα να πάει στις διαμάχες?
τίποτα δεν έχετε καταφέρει....:( :( :(
costas81
29/05/2006, 17:18
Ρε δεν ειμαστε εμεις ρατσιτσες αυτοι ειναι αλβανοι!!!!!
:wacko:
Χωμάτινος
29/05/2006, 17:40
Αφ' ενός,
όταν παλαιότερα έκανα καθημερινά 20 χλμ στην εθνική γιά να πάω στην δουλειά μου, οι μόνες φορές που κινδύνεψε η ζωή μου ήταν από κάτι πλουσιόμαγκες (μαγκιά, κλανιά κλπ.) των βορείων προαστείων με πανάκριβα αυτοκίνητα.
Αφ' ετέρου,
φιλικό πρόσωπο έχασε το πόδι του επειδή ενώ οδηγούσε στην Συγγρού και αυτοκίνητο με αλβανομαγκάκια του έκανε μ@λ@κίες, αυτός είχε το ΘΡΑΣΟΣ να "τους την πεί" εν κινήσει. Αποτέλεσμα; Ο αλβανομαγκάκος κόβει το τιμόνι τέρμα αριστερά και συνθλίβει το πόδι του μοτοσυκλετιστή στην μπαριέρα.
Κακοί άνθρωποι υπάρχουν σε όλα τα έθνη.
Σε κάποια έθνη ωστόσο, υπάρχουν περισσότεροι.
Στοιχεία της αστυνομίας προ 5ετίας, σχετικά με φόνους στην Ελλάδα:
33% Αλβανοί
27% Ρουμάνοι
19% Έλληνες
...
Πότε άκουσε κανείς για Φιλλιπινέζο, Αφρικανό, ή Κινέζο να διαπράτει φόνο;
Όχι, δεν είμαι ρατσιστής. Αλλά δεν γυρίζω το κεφάλι μου στην πραγματικότητα.
Στα μέσα της δεκαετίας του 90' πήγαν 500 Πολωνοί στην Σαντορίνη και δεν άνοιξε ρουθούνι. (Έχω ζήσει εκεί 1,5 χρόνο).
Την ίδια περίοδο πήγαν 500 Αλβανοί στην Σίφνο (από εκεί κατάγομαι) και τα σπίτια του νησιού άρχισαν να "ανοίγονται" το ένα μετά το άλλο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
βεβαια και οι Αλβανοι φταινε που υπαρχει ανεργια, γιατι αλλωστε οι Ελληνες πανε με μεγαλη χαρα να δουλεψουν οικοδομη, να μαζεψουν ελιες, να καθαρισουν σπιτια και λοιπα...Τα κολλημενα μου μυαλα μεσα...Δεν υπαρχει χρωμα και φυλη, υπαρχει ανθρωπος και ψυχη..
the_passenger
29/05/2006, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αφ' ενός,
όταν παλαιότερα έκανα καθημερινά 20 χλμ στην εθνική γιά να πάω στην δουλειά μου, οι μόνες φορές που κινδύνεψε η ζωή μου ήταν από κάτι πλουσιόμαγκες (μαγκιά, κλανιά κλπ.) των βορείων προαστείων με πανάκριβα αυτοκίνητα.
Αφ' ετέρου,
φιλικό πρόσωπο έχασε το πόδι του επειδή ενώ οδηγούσε στην Συγγρού και αυτοκίνητο με αλβανομαγκάκια του έκανε μ@λ@κίες, αυτός είχε το ΘΡΑΣΟΣ να "τους την πεί" εν κινήσει. Αποτέλεσμα; Ο αλβανομαγκάκος κόβει το τιμόνι τέρμα αριστερά και συνθλίβει το πόδι του μοτοσυκλετιστή στην μπαριέρα.
33% Αλβανοί
27% Ρουμάνοι
19% Έλληνες
...
Στα μέσα της δεκαετίας του 90' πήγαν 500 Πολωνοί στην Σαντορίνη και δεν άνοιξε ρουθούνι. (Έχω ζήσει εκεί 1,5 χρόνο).
Την ίδια περίοδο πήγαν 500 Αλβανοί στην Σίφνο (από εκεί κατάγομαι) και τα σπίτια του νησιού άρχισαν να "ανοίγονται" το ένα μετά το άλλο.
+1000
Μικρή Λουλού
29/05/2006, 18:24
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
[B]Αφ' ενός,
33% Αλβανοί
27% Ρουμάνοι
19% Έλληνες
...
αυτο,για να καταλαβω,ειναι στατιστικη..??
μπορεις να γραψεις και ποσα εγκληματα αφορουν ομοεθνεις...??(π.χ.,μπορει το 15% απο το 33% των Αλβανων να σκοτωνει Αλβανους οπου στατιστικα στο ιδιο νουμερο μπαινει...)
αν περιμενα να διαμορφωνω αποψη απο στατιστικες υπηρεσιες,ο εγκεφαλος μου θα επρεπε να λοβοτομηθει προ δεκαετιας...
και δυστυχως ουτε γω,ουτε σεις σταθηκαμε τυχεροι...
! Χειροτεροι απο ολους ειναι οι ΜΑυροι παιδες!
:
ιδου η αποδειξη.............:lol:
50075
Akatanomastos
29/05/2006, 20:25
milame, iparxei megali eksarsi ratsismou..
pantos min psifisete laos..
akoma kai o karatzaferis den tha antapokrithei stis prosdokies sas..
xxxristos
29/05/2006, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αφ' ενός,
Αφ' ετέρου,
33% Αλβανοί
27% Ρουμάνοι
19% Έλληνες
...
+1000000000
stefanos
29/05/2006, 22:17
Ρίχτε λίγο νερό στα μούτρα σας να φύγει η τσίμπλα ρεεεεεεεεεεε.
Φταίνε οι μετανάστες ή το ανύπαρκτο κράτος?
Δεν έχουν ασφάλεια οι μετανάστες και φταίνε αυτοί? οχι η αστυνομία?
Δεν ξέρουνε να οδηγάνε και όμως κυκλοφορούνε?
Πουλάνε ντόπα ανενόχλητοι?
Κλέβουν?
Μπουκάρουνε στη χώρα απο όπου να είναι?
ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ?
Η μπάς και ΕΜΕΙΣ είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ?
Και στο κάτω κάτω αν πραγματικά θέλετε να πάψουμε να έχουμε ΑΝΑΓΚΗ τους μετανάστες δεν έχετε παρά να παρατήσετε το γραφειάκι σας και τον υπολογιστή σας και να πάτε να κάνετε κανα μεροκάματο σε καμιά οικοδομή.
Αντε φιλόσοφοι του κώλου.
Για αυτο ειμαστε νεοΕλληναρες, ωχαδελφιστες
Καθιστε πρωτα να μας ξεσκισουν εντελως, και μετα σηκωστε κεφαλι
Οποιος γουσταρει αντιπαραθεση, εδω ειμαστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Και οι Εβραίοι !!!! και οι εβραίοι έχουνε μεγάλο μέγεθος τις ευθύνης (άσε που εξακριβωμένο, αυτοί φάγανε τον Καζαντζίδη αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση)
καλοι μου ανθρωποι.........
50091
Μα την Παναγια γι'αυτο γουσταρω το μοτο.
Γιατι μετα απο κατι τετοιες συζητησεις εξαγω πολυ ενδιαφεροντα συμπερασματα για τους συμπορευτες μου σε αυτον τον δυσκολο δρομο της μοτοσυκλετιστικης αλλυλεγγυης.
Μαυριζω πολυ και το καλοκαιρι και προδιδω της Ελληνικη καταγωγη μου, να κοιταξω να μην φαω καμια σαρδα και βαρεθουν να με μαζεψουν.....
bonepeeler
29/05/2006, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μαυριζω πολυ και το καλοκαιρι και προδιδω της Ελληνικη καταγωγη μου, να κοιταξω να μην φαω καμια σαρδα και βαρεθουν να με μαζεψουν.....
Να προσέχεις γιατί εμείς δε γουστάρουμε τους μαυριδερούς.:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Να προσέχεις γιατί εμείς δε γουστάρουμε τους μαυριδερούς.:lol: :lol: :lol:
Ναι αλλα αυτοι γουσταρουν λευκα αγορια σαν και σενα:a021: :a021: :rotflmao: :rotflmao:
bonepeeler
29/05/2006, 23:24
Δεν τους σφάζουμε όλους να τελειώνουμε;:a31:
lampros_fazer
29/05/2006, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ρίχτε λίγο νερό στα μούτρα σας να φύγει η τσίμπλα ρεεεεεεεεεεε.
Αντε φιλόσοφοι του κώλου.
Oι τσίμπλες είναι σέξι.. :D :rotflmao: :rotflmao:
Φιλόσοφοι του κώλου.. Εσύ ανήκεις στους φιλοσόφους του φούτσου..;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Γιατί τους Αμερικάνους που φάγαν τους Ιρακινούς και θέλουν και τους Ιρανούς τώρα που τους πας? Που κυκλοφορούν με κάτι τεράστιες Cadillac ???
πεστα ρε ...........:beer:
50095
As sigratisoume ligo ta sxolia tis plakas mpas kai kataferoume kai kanoume mia fovari diamaxi e?
:evil:
ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΚΑΜΙΤΙΤΕ ΜΠΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ
ΚΑΙ ΓΚΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΗΓΚΙΣΗ ΜΑΣ??
ΠΙΟ ΠΟΥΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΝΤΗΓΚΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΝΤΗΓΟΣ??
εμείς εντο στο ελλαντα μάθαμε να οντηγκαμε αυτοκίνητα και πολυ καλα μαλίστα .
υ.γ: μυνημα απο τον αλλοδαπό από την Αλβανία που δουλευει εδω παρακάτω απο μένα.
dukeandthecity
30/05/2006, 10:13
αλβανος με ΚΤΜ ?????????
μουαχχαχαχααχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
υ.γ: μυνημα απο τον αλλοδαπό από την Αλβανία που δουλευει εδω παρακάτω απο μένα.
ρε αμα ειναι απο την Αλβανια ειναι Αλβανος γιατι λες αλλοδαπος ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε αμα ειναι απο την Αλβανια ειναι Αλβανος γιατι λες αλλοδαπος ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ .........ΑΝΤΑ ΜΙΛΗΣΕ
ειδες ποσο πιο σοφος εγινες τωρα που τα πατησες ?
ουστ ρε κωλογερε! εγω ειμαι νεουδι ακομα.... στο μυαλο.... :D
αμα πας σε καμια αλλη χωρα..και σε αφησουν εκει οι αρχες να μπεις μεσα..
θα εισαι αλλοδαπος απο την Ελλάδα.
ελληνας όμως μπορει να μην είσαι..
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι είναι τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι οικονομικοί μετανάστες γενικότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα.
Όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές, κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και τα ίδια κάνουμε και εδώ όπως σε όλες οι υπόλοιπες "πολιτισμένες" χώρες που φιλοξενούν αλλοδαπούς. Τους βάζουμε λοιπόν στο περιθώριο, τους εκμεταλευόμαστε οικονομικά, τους κατηγορούμε για οποιοδήποτε έγκλημα, είμαστε προκατηλημένοι απέναντί τους, χρησιμοποιούμε ως βρισιά την καταγωγή τους κ.λ.π.
Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν σε συνθήκες φτώχιας και περιθωριοποίησης.
Δεν τους δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αλλά πως αλλιώς περιμένετε να αντιδράσει ένα ποσοστό αυτών? Θα νατιδράσουν βίαια.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο εξωτερικό όχι μόνο με τους Αλβανούς μετανάστες αλλά και με όλους τους υπολοίπους. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσαν και οι Έλληνες σε αντίστοιχη περίπτωση όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.
Το πρόβλημα είναι ότι το φαινόμενο της μετανάστευσης στη χώρα μας είναι σχετικά πρόσφατο και ακόμη οι πληθυσμοί αυτοί δεν έχουν αφομοιωθεί ακόμη και για αυτό υπάρχουν και τόσα προβλήματα.
Δεν μπορούμε όμως να τους κατηγορούμε όλους ανεξαρτήτως γύρω μας.
Είναι δε τελείως παράλογο το να τους κατηγορούμε ότι είναι άχρηστοι στην οδήγηση και να δηλώνουμε ότι δεν πρέπει να τους δίνουμε άδειες οδήγησης. Δεν σκεφτήκαμε ότι εδώ στη Ελλάδα έμαθαν να οδηγούν και υιοθετούν τη δική μας νοοτροπία στο τιμόνι.
Όσο για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τα χρήματα για τίποτα καλύτερο. Είδα και τους ελληνάρες άλλωστε που έχουν τα λεφτά αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να συντηρήσουν το όχημά τους ώστε αυτό να είναι ασφαλές και μη-ρυπογόνο.
ελληνας όμως μπορει να μην είσαι..
καλα περα απο τη πλακα ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!
και ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!
και ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ
αλλα ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
οκ ας μη το σοβαρεψω αλλο... καλα ειναι στη πλακα το θεμα...
καλα περα απο τη πλακα ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ!
και ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ!
και ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΟ
αλλα ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ!!
οκ ας μη το σοβαρεψω αλλο... καλα ειναι στη πλακα το θεμα...
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΝΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ....:rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ..
:lol: :rotflmao:
dimmeneidis
30/05/2006, 11:12
Οι Έλληνες θα είναι μειονότητα μια μέρα στην ίδια τους τη χώρα. Και οι πρόγονοι μας πάλεψαν και πέθαναν για να είμαστε έτσι όπως είμαστε. Έμεις το γ@@σαμε το ζήτημα με την πονοψυχία μας. Και δώσαμε θάρος στο χωριάτη και αυτός ανέβηκε στο κρεβάτι και σε λίγο θα μας πηδάει κιολας, και εμάς και την οικογένεια μας. Και μήν τα βάζετε στο κράτος γιατι ο λαός κανει το κράτος. Όχι 4-5 μαλάκες...:ZZZ:
Stergios69
30/05/2006, 11:15
Οι Έλληνες θα είναι μειονότητα μια μέρα στην ίδια τους τη χώρα. Και οι πρόγονοι μας πάλεψαν και πέθαναν για να είμαστε έτσι όπως είμαστε. Έμεις το γ@@σαμε το ζήτημα με την πονοψυχία μας. Και δώσαμε θάρος στο χωριάτη και αυτός ανέβηκε στο κρεβάτι και σε λίγο θα μας πηδάει κιολας, και εμάς και την οικογένεια μας. Και μήν τα βάζετε στο κράτος γιατι ο λαός κανει το κράτος. Όχι 4-5 μαλάκες...:ZZZ:
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!
Stergios69
30/05/2006, 11:36
Το αυτοκίνητο χάρος που οδηγάει ο αλβανός το αγόρασε από κάποιον ελληναρά ο οποίος μόνο σε αλβανό μπορούσε να το πουλήσει μια και οι έλληνες δεν...
Ο αλβανός το αγόρασε με λεφτά που έβγαλε ΕΔΩ, ίσως μάλιστα με μεροκάματα στον προηγούμενο ελληναρά...
Επομένως ΠΟΙΟΣ φταίει για τον αλβανό που κυκλοφορεί τον χάρο;
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ έτυχε δέκτης μαζικής μετανάστευσης ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ (Αυστραλία, Αμεική Γερμανία Βέλγιο κλπ κλπ)
Και όλα τα υπόλοιπα περι ''ελληνες θα είναι μειονότητα'', ''μας πέρνουν τις δουλειές'' κλπ κλπ, μόνο σε μεγαλοστελέχη της χρυσής αυγής και του καρατζαφέρη παραπέμπουν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Κι ο Παπαχρόνης από μ0υνί βγήκε ο κακόμοιρος..
Να αφήσετε τον Κυριάκο ήσυχο, γιατί ήταν ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ μου (και φιλαράκι μέχρι το '76). !!!
Stergios69
30/05/2006, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Να αφήσετε τον Κυριάκο ήσυχο, γιατί ήταν ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ μου (και φιλαράκι μέχρι το '76). !!!
Τέτοια να λες και θα έρθουν πολλοί σε βόλτα με διανυκτέρευση μαζί σου... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
έλα ρε συ.... Τόσο ηλικιωμένος είσαι; :rotflmao: :rotflmao:
Για Αλβανούς μιλάγαμε....
για πείτε...
Αλλά πριν πείτε.....
πείτε γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι από αυτούς; Σε τι διαφέρουμε;
Τα μας πήραν τις δουλειές κλπ δεν ειναι λόγοι αντιπαράθεσης...
:smokin:
Είναι ωραίο πράγμα να έχεις για ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ σου διάσημους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαντάζομαι οτι είχε έφεση στα Αρχαία Ελληνικά και στα Θρησκευτικά:rotflmao:
Με τη δασκάλα σας η σχέση του πώς ήταν; :rotflmao:
makis206
30/05/2006, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
πείτε γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι από αυτούς; Σε τι διαφέρουμε;
Τα μας πήραν τις δουλειές κλπ δεν ειναι λόγοι αντιπαράθεσης...
Αυτό είναι το ρεζουμέ της κουβέντας.
Τι μετράει στον Άνθρωπο ; Η ψυχή η η εθνικότητα ;
Ποιος είναι καλύτερος ;
Ένας Αλβανός ψυχάρα (ναι υπάρχουν και αυτοί) η ένας πολιτισμένος Γερμανός - αρχίδι του κερατά ; (αυτοί κι αν υπάρχουν) !!
Απο Έλληνες τώρα... μεγάλο θέμα...
:beer: :beer:
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ έτυχε δέκτης μαζικής μετανάστευσης ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ (Αυστραλία, Αμεική Γερμανία Βέλγιο κλπ κλπ)
Και όλα τα υπόλοιπα περι ''ελληνες θα είναι μειονότητα'', ''μας πέρνουν τις δουλειές'' κλπ κλπ, μόνο σε μεγαλοστελέχη της χρυσής αυγής και του καρατζαφέρη παραπέμπουν...
αυτο ειναι παραπληροφόρηση και ειναι off topic
"μαζικη μετανάστευση" ειναι ενα θεμα "μετανάστευση" ειναι ενα αλλο και "λαθρο- μετανάστευση" ειναι στη περίπτωση μας οκ?
Ξερω ξερω ειμαι "φασιστας"... (τραγουδα παλι το τραγουδάκι που μου αρεσει πλεον!)
Stergios69
30/05/2006, 12:01
αυτο ειναι παραπληροφόρηση και ειναι off topic
"μαζικη μετανάστευση" ειναι ενα θεμα "μετανάστευση" ειναι ενα αλλο και "λαθρο- μετανάστευση" ειναι στη περίπτωση μας οκ?
Δηλαδή όλοι οι ελληνες που πήγαν στη γερμανία να δουλέψουν ήταν νόμιμοι;
Ή μήπως μόνο οι αλβανοί λαθρομετανάστες αγοράζουν τα χρέπια των ελλήνων και τα κυκλοφορούν;
... και ειδικά εσένα δεν σε είπα φασίστα ούτε τραγούδησα κάποιο τραγουδάκι...
οτι πεις....
δεν εχω ορεξη σημερα αλλη μερα να τα (ξανα-ματα) πουμε....
δηλ να λεμε τα αυτονοητα τεσπα....
Τι λαθρομετανάστες ρε Γιώργο;
Αφου δεν ελέγχουμε τα συνορα, μπαίνουν και τα λαμόγια μετά για να μαζεύουν φράγκα τους νομιμοποιούν μια χαρά μετανάστες είναι.....
Αν τους πας πίπα κώλο τότε δικαιολογημένα θα σε σκίσουν...
Δεν λέω ότι όλοι είναι μπουμπουκια.... γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι; Όλοι μας είμαστε και γαμώ τα άτομα και ξέρουμε να οδηγούμε;
Και ναι... οδηγούν χρέπια... δλδ εμείς πριν 10 χρόνια (πριν μας δώσουν οι τράπεζες δανεια και κάρτες) τι οδηγουσαμε;
Χρέπια και μάλιστα χειρότερα απο αυτά.....
εχεις δικιο οπως και οι περισσότεροι απλα το θεμα απο την αρχη ειναι ατυχές (φυσικα και δεν διαχωρίζουμε τους ΜΑΛΑΚΕΣ οδηγους σε Ελληνες και ξενους)
αλλα καποιος έθιξε ενα αλλο θεμα (off topic οπως ειπα και πιο πανω) σε σχεση με τα πιστευω και τις πολιτικες αντιλήψεις που δεν εχουν σχεση με το κλιμα του φορουμ . φασιστας ΔΕΝ ειναι οποιος εχει αλλες αντιληψεις απο τις δικες μας!
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΧΡΕΠΙΑ...
ΔΗΛΑΔΗ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ HONDA ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ??
ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ???:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Είναι ωραίο πράγμα να έχεις για ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ σου διάσημους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαντάζομαι οτι είχε έφεση στα Αρχαία Ελληνικά και στα Θρησκευτικά:rotflmao:
Με τη δασκάλα σας η σχέση του πώς ήταν; :rotflmao:
Δεν είναι (ήταν...) ακριβώς έτσι τα πράγματα !!!
(Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και ΗΔΗ μας έχει απειλήσει ο Μονόχνωτος...:lol: )
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΧΡΕΠΙΑ...
ΔΗΛΑΔΗ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ HONDA ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ??
ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ???:lol: :lol:
Οχι ρε.... οι Πακιστανοι οδηγάνε Honda....
Στους Αλβανούς δώσανε ΚΤΜ :a9: :a13: :a021:
ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΤΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ
Αιντε απο εδω με τις παλιοκουδουνίστρες, καβαλήστε και κανενα άλλο δίκυκλο να ανακαλύψετε τι πα να πει μοτοσυκλέτα.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΤΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΕΣ
Αιντε απο εδω με τις παλιοκουδουνίστρες, καβαλήστε και κανενα άλλο δίκυκλο να ανακαλύψετε τι πα να πει μοτοσυκλέτα.:smokin:
οχι λεμε εμεις δεν έχουμε καβαλησει αλλη μοτοσυκλέτα....εσενα περιμέναμε ΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
οχι λεμε εμεις δεν έχουμε καβαλησει αλλη μοτοσυκλέτα....εσενα περιμέναμε ΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Τυροπιτάκο παε φαε καμια τυρόπιτα απο κανα Βενετη γιατί μέχρι για εκει εισαι και πεστους να σου βάλουν και μπολικο ξυδάκι :lol: :rotflmao:
Τυροπιτάκο παε φαε καμια τυρόπιτα απο κανα Βενετη γιατί μέχρι για εκει εισαι και πεστους να σου βάλουν και μπολικο ξυδάκι :lol: :rotflmao: είχες δεν είχες παλι στο φαι και στους φούρνους το γυρισες...
και ναι εγω μεχρι εκεί ειμαι δε παω παραέξω φοβάμαι μη πεσει κανας ασχετος με ss Πανω μου οταν θα του φυγει απο τα χέρια.
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl:
είχες δεν είχες παλι στο φαι και στους φούρνους το γυρισες...
και ναι εγω μεχρι εκεί ειμαι δε παω παραέξω φοβάμαι μη πεσει κανας ασχετος με ss Πανω μου οταν θα του φυγει απο τα χέρια.
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl:
Αφου είσαι τόσο πιλοτάρα γιατι δεν έρχεσε να σε δουμε στα Μεγαρα, η τράτα σου δεν την βγαζει μέχρι εκει και αμα είσαι και νοστιμουλης μπορει και να φάμε τα παιδικα σου κοκαλακια, μπιμπικάκι :lol: :lol:
Ρε για τους Αλβανους μιλάμε εδώ....
τι θέλετε εσείς οι Μαυροι εδώ; :lol:
Αφου είσαι τόσο πιλοτάρα γιατι δεν έρχεσε να σε δουμε στα Μεγαρα, η τράτα σου δεν την βγαζει μέχρι εκει και αμα είσαι και νοστιμουλης μπορει και να φάμε τα παιδικα σου κοκαλακια, μπιμπικάκι :lol: :lol:
είσαι και αγράμματος?
που γράφει ότι είμαι πιλοταρα?:eek:
σου ξαναλεώ..δεν παω πιο έξω από τη γειτονιά μου διότι κυκλοφορούν αλβανοί με Honda.
φοβάμαι.
τα Μέγαρα είναι μετά το Σύνταγμα νομίζω?
και που σε μη τρως πολύ γιατί θα αναγκαστείς να ψάχνεις φόρμα από δέρμα φάλαινας για να μπεις στα Μέγαρα..
ελα μια μερα με τη τράτα μου να παμε για ψαρεμα.
εχει ψααααρια εκει εξω..