Σύνδεση

View Full Version : ΓΛΕΝΤΙ.........ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ

john pap
30/05/2006, 09:12
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΓΛΕΝΤΙ .ΑΛΛΑΞΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ;ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΥ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΤ ΣΥΣΤΕΜ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :wave2:

ruyjin
30/05/2006, 09:20
προσωπικα εγω ερχομενος απο Καλιμαρμαρο και ανεβαινωντας καθε μερα την Κηφισιας εχω παρατηρησει πως σταματανε πριν το Χιλτον αβερτα-κουβερτα
αν εχω δει καλα, σταματανε για κρανη τα μοτο και για λεοφωλοριδα τα τουτου
και στις 2 περιπτωσεις καλα κανουν!!!!
εισαι παρανομος και στις 2 περιπτωσεις οποτε δε μπορεις να πεις τιποτα

αυτο που εκνευριζει ειναι οταν προσπαθουν να σου βρουν παραβαση, εκει αλλαζει το θεμα και δε χρειαζεται να πω παραδειγμα, σε ολους λιγο πολυ μας εχει τυχει κατι.

ακομα κι εμενα που μου ηρθε κληση για υπερβολικη ταχυτητα στο Μαλιακο προχτες και εβαλα και ποστ αναλογο, εσφαλα και οταν ερθει η ωρα θα πληρωσω το κατι τις! :(

για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα

παντα φιλικα

αντε καλημερα σε ολους :wave2:

miraze
30/05/2006, 10:11
Την προηγούμενη εβδομάδα τσίμπησα κλίση στα Γρεβενά με το αμάξι γιατί δεν είχα το φαρμακείο μαζί!!!:dizzy: :dizzy: :dizzy:
Ήθελαν να γράψουν κάτι και φυσικά βρήκαν...

zephyr1
30/05/2006, 10:15
Την τεταρτη περασα τα πρωτα διοδια της εθνικης για Μεγαρα και αφου πληρωσα κανονικα(η πινακιδα μου ηταν ανεβασμενοι για ευνόητους λογους)Ακουστηκε ενα ΤΟΥΥΥΥΤΤΤΤ.

Ξερεις κανεις σιγουρα τι ηταν αυτο.(Φανταζομαι λογω πινακιδας γιατι ειχα διαβασει καπου εδω μεσα οτι σου γραφουν και τον αριθμο κυκλ.στην αποδειξη εισπραξης.

m1ke
30/05/2006, 15:38
Εμένα με έγραψαν στο Ναύπλιο για παράνομο παρκάρισμα με τη μοτό. Δεν είχα πινακίδα και βρήκε τον αριθμό από το αυτοκόλλητο των τέλων κυκλοφορίας.

Ευτυχώς όμως έπεσα σε γκάβακα και έγραψε λάθος τον αριθμό. :lol: :rotflmao: :eyepop:

zolotas
30/05/2006, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

αυτο που εκνευριζει ειναι οταν προσπαθουν να σου βρουν παραβαση, εκει αλλαζει το θεμα και δε χρειαζεται να πω παραδειγμα, σε ολους λιγο πολυ μας εχει τυχει κατι.

εχουν ποσοστο αναλογα τις κλησεις που κοβουν.....η κανω λαθος??

fazerakis
30/05/2006, 16:28
ΩΩΩΩχχ!

Θα αρχίζουν οι καμικαζιές.

1. Αν βλέπετε μπλόκο απλά... μην κοιτάτε. Καντε το κορόιδο, πιάνει!!!

2. Αν μπει στη μεση βγαλτε φλας και καντε πως κοιτάτε πίσω μην έρχεται κανείς ενώ πηγαίνετε κατ πάνω του... θα φύγει σίγουρα από την μέση. (αν έχετε συνεπιβάτη καντε πωε του μιλάτε.)

3. Αν έχετε λόγο να μην σταματήσετε...μην σταματήσετε.

4. Αν δεν έχετε λόγο να μην σταματήσετε καντε τα 1 & 2.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bartlal
30/05/2006, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
3. Αν έχετε λόγο να μην σταματήσετε...μην σταματήσετε.

κανεις πλακα ετσι? δεν το εννοεις? :confused:

costas81
30/05/2006, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΓΛΕΝΤΙ .ΑΛΛΑΞΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ;ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΥ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΤ ΣΥΣΤΕΜ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :wave2:

Πρεπει να το ξανασκεφτουνε οχι για τα 160? αλλα για αλλους λογους πιο σοβαρους!!!
Αν πεσεις και ανοιξεις την κεφαλα σου δεν θα σε νοιαζει αν εχεις 160? στο πορτοφολι σου η περισσοτερα η λιγοτερα!!!!

Παντα κρανος!!!

FestoNero
30/05/2006, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κανεις πλακα ετσι? δεν το εννοεις? :confused:
Αν έχετε λόγο να μην σταματήσετε... μην ξεκινησετε.+_ (που λεει και ο μισητος γλ0μπος)

bartlal
31/05/2006, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αν έχετε λόγο να μην σταματήσετε... μην ξεκινησετε.+_ (που λεει και ο μισητος γλ0μπος)

Ουαο!

:a23: :a23: :a23: