View Full Version : Λοιπόν...περισσότερο απ'όλα μου την σπάει....
vaskunito
03/06/2006, 03:36
...συνεχίστε την παραπάνω πρόταση. :)
Βγάλτε το άχτι σας άφοβα.
makis206
03/06/2006, 08:56
....
1. να ανοίγω τα τσιπς και να μου έχει ξανατύχει το ίδιο αυτοκόλλητο :mad:
2. να μου τη λένε τα Βε-Στρομ :mad:
3. να πανηγυρίζουν οι γαύροι :mad:
4. να βάζουν πυρηνέλαιο αντί για ελαιόλαδο στις ταβέρνες :mad:
5. οταν βρίσκεται η Στρουμφίτα με τον Μπαμπαστρούμφ μέσα στο μανιταρόσπιτο να είναι η κάμερα απ'έξω και να δείχνει τον Σπιρτούλη :mad:
6. ο φραπές με τη ζάχαρη :mad:
7. η πεθερά που κοιτάει την τσέπη πριν απο τη γοητεία :mad:
8. να ξεκινάω να πω ανέκδοτο και να το ξέρουν όλοι :mad:
9. η Τατιάνα :mad:
10. να έχω να πω κι άλλα σ'ένα τόσο ωραίο θρεντ και να μην χωράνε περισσότερα εμμότικονς :mad:
:rotflmao: :rotflmao:
catmaster
03/06/2006, 09:24
...
Που ο τσικιρικιτζης με το βαραδερο αραζει στο φαναρι και στο αδειο καραμπατσι του για προστατευτικο εχει καπελακι η μπαντανα..
Που ο καραγκιοζοπαιχτης με το δουκα ενω ξερει οτι μπορω να του ριξω 10 κολωνες σκαει διπλα μου στο φαναρι με εντο και η φουκαριαρα η γρια μπροστα που σερνει το καροτσακι της λαικης χτυπαει εγκεφαλικο απο το φοβο της..
Που ειμαστε ολοι τις περισσοτερες φορες ζαμανφου..
Που τρεχω σαν το μ@λακα εδω και 15 μερες πρωι-μεσημερι-βραδυ απο το σπιτι μου στην Βουλα γιατι ο κολλητος ειναι μ@λακας και δεν μπορουσε να φοραει το κρανος στο ηλιθιο κρανιο του(ευτυχως την σκαπουλαρε)...
Και αλλα πολλα...
Που αν ζησεις αρκετο καιρο, καταλαβαινεις
πως ολες οι νικες μετατρεπονται σε ηττες.
:smokin:
Που υπάρχουν άνθρωποι που αντι να φτιάχνουν ποστ για να πούμε "τι περισσότερο απο όλα μας φτιάχνει" και να χαιρόμαστε...
φτιάχνει αυτό εδώ το ποστ και θέλει να γίνουμε κακοί...:p :lol: :lol: :lol: :wave2:
1) Να ξυπνάω το πρωί και να μην έχει καθαρό ποτήρι να φτιάξω καφέ. :D
2) Να έχει ποτήρι αλλά να μην έχει καφέ/ζάχαρη/γάλα/παγάκια για να φτιάξω καφέ.
3) Να μου κορνάρουν στα φανάρια μόλις ανάβει πράσινο.
4) Να με διακόπτουν όταν μιλάω. :)
5) Να σταματάω να βάλω αδιάβροχα ενώ έχω βραχεί λιγάκι, και στα 10 km να βγάζει έναν :sun: ΝΑ!
6) Η Τατιάνα (επίσης).
7) Το σιδέρωμα! :yuck:
8) Να είναι σωστός ο αλγόριθμος αλλά να μην δουλεύει σωστά γιατί δεν συγκλίνει (αυτό είναι πρόσφατο) :mad: :) :a11: :a11::a11: :a02: :a02: :a02:
Αυτά! :D :D :D
DimChios
03/06/2006, 10:59
ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23641) ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ!!!
(Τετάρτη εύχομαι να είναι έτοιμη :cool: )
vaskunito
03/06/2006, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Που υπάρχουν άνθρωποι που αντι να φτιάχνουν ποστ για να πούμε "τι περισσότερο απο όλα μας φτιάχνει" και να χαιρόμαστε...
φτιάχνει αυτό εδώ το ποστ και θέλει να γίνουμε κακοί...:p :lol: :lol: :lol: :wave2:
Ούστ ρε... κολόπαιδα που θα μου την πείτε κι όλας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
vaskunito
03/06/2006, 12:21
να τα πω κι εγώ...
1) που σπάνε ή χαλάνε οι βόλτες από τις βίδες όταν επισκευάζεις την μηχανή σου
2)τα σκούτερ με τους πακιστανούς πιτσαδόρους που οδηγούν σαν τρελοί
3)οι κούριερ (άς μην αρχίζω)
4)τα μαλακισμένα σε Golf GTI που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και οδηγούν εχοντάς τους πάντες γραμμένους στα παπάρια τους
5)ο γαμ**νος καιρός της Αγγλίας
6)οι Αγγλοι και η βασσίλισα Ελισάβετ (?)
7)Τα Fazer (σορρυ μάγκες)
:wave2: :wave2:
xastoukopsaro
03/06/2006, 15:25
εμενα κατι πολυ απλο... οι παυλογκαζοι που κανουν τα αμαξια τους η τα μηχανκια καγκουραδικα.... Με βασιαλιαδες τις κατηγοριας τα παπακια.... εχετε δει πιο ασχημο μοτοσακο (???) απο το παπι??? ασε που ειναι 50αρι και βαζουν μπυρια εξατμιση και δεν με αφηνουν να κοιμηθω....Μενοντας τοσα χρονια στο εξωτερικο μολισ γυριζω ελλαδα και βλεπω τα παπια με πιανουν τα κλαματα απο την ασχημια τους....
Και γενικα ο ψευτικος θορυβος των μηχανω η των αυτοκινητω. 50αρι που κανει σαν ducati αριθμιστη...η φιατ πουντο σαν φερραρι με νοκ αουτ ενα κιλινδρο...
Ουστ καγκουρια....
αντε καλο δρομο και το νου σας στο κρανος... και στα δυο κεφαλια
GeorgeFZR
03/06/2006, 15:34
Mou tin spaei pou sto England oi prizes einai anapodes
Mou tin spaei pou oi vrises tous einai anapodes,mia gia zesto,mia gia krio..kai ka8e prwi kaiw thn moutsouna mou
Mou tin spane pou odigoun anapoda kai den kserw pote 8a me parasirei to diplo leoforio
Mou tin spaei to emfialomeno nero me geuseis
Mou tin spaei pou stis cafeteries mou fernoun nero me pagakia kai lemoni
Mou tin spaei pou zitaw frape kai me koitane san na zitisa petra apo ton ari
Mou tin spaei pou kai na klaseis,sou zitane Deposit
Mou tin spaei pou ka8e mera oi efimerides kai ta MME asxolounte an stravokatapie o Rooney kai an 8a peksei sto World Cup
Exw kai alla....alla varieme:wave2:
- Οταν φευγω απο το σπιτι αισθανομαι οτι κατι ξεχναω και δεν μπορω να το εντοπισω με τιποτα και το θυμαμαι τελικα οταν φτανω στον προορισμο μου
- και με τα υλικα του φραπε οπως ειπε ενας φιλος προηγουμενος, τρελενομαι...
:cool:
vaskunito
03/06/2006, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Mou tin spaei pou sto England oi prizes einai anapodes
Mou tin spaei pou oi vrises tous einai anapodes,mia gia zesto,mia gia krio..kai ka8e prwi kaiw thn moutsouna mou
Mou tin spane pou odigoun anapoda kai den kserw pote 8a me parasirei to diplo leoforio
Mou tin spaei to emfialomeno nero me geuseis
Mou tin spaei pou stis cafeteries mou fernoun nero me pagakia kai lemoni
Mou tin spaei pou zitaw frape kai me koitane san na zitisa petra apo ton ari
Mou tin spaei pou kai na klaseis,sou zitane Deposit
Mou tin spaei pou ka8e mera oi efimerides kai ta MME asxolounte an stravokatapie o Rooney kai an 8a peksei sto World Cup
Exw kai alla....alla varieme:wave2:
Άσε φίλε μου. Τα ίδια κι εγώ. Μου την σπάει αυτή η χώρα. Που ακριβώς Αγγλία είσαι; Άμα είσαι Λονδίνο κανονίζουμε κάνα meeting/rideout :beer:
Μου την σπάει που στην Ελλάδα ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΙΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Ούστ ρε... κολόπαιδα που θα μου την πείτε κι όλας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Εγω θα συνεχισω αντίδραση κανανικά!!!
:p :a22: :a22: :a33:
Μου αρέσει που στην Ελλάδα ήδη έχει καλοκαιριάσει και κάνουμε μπάνια,
μου αρέσει που έχουν αρχίσει και ξεχνάνε οι γυναίκες να ντυθούν...
μου αρέσει που θέλω να πάω σε νησί και δεν μπορώ να αποφασίσω σε πιο απο όλα?
μου αρέσει το ύφος του γκρινιάρη που λέει μου την σπάει...
:a22:
:wave2: Αντε καλημέρα...
να κεράσω και δυο μπύρες που σας την σπάω... :beer: :beer: :beer:
SUPERMARIO
04/06/2006, 15:21
-μου την σπαει οταν ξεκινουν συζητηση με μηνυματα στο κινητο.
-οταν με ρωτανε ''αν ειμαι καλα'' μονο απο περιεργεια.
-οταν προσπαθω να κοιμηθω και μου τηλεφωνουν ολοι τοτε.(τι στο διαολο επιτηδες το κανουν;)
-να βλεπω εργο και να κοβει για διαφημισεις.
-να ξαναπαρει πρωταθλημα ο ολυμπιακος.
-να εχω καπνο και να μου εχουν τελειωσει τα χαρτακια.
-να λεω φραπε μετριο χωρις γαλααααααα...και να μου βαζουν γαλα.
:a22: :a22: :a22:
vaskunito
04/06/2006, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
-μου την σπαει οταν ξεκινουν συζητηση με μηνυματα στο κινητο.
-οταν με ρωτανε ''αν ειμαι καλα'' μονο απο περιεργεια.
-οταν προσπαθω να κοιμηθω και μου τηλεφωνουν ολοι τοτε.(τι στο διαολο επιτηδες το κανουν;)
-να βλεπω εργο και να κοβει για διαφημισεις.
-να ξαναπαρει πρωταθλημα ο ολυμπιακος.
-να εχω καπνο και να μου εχουν τελειωσει τα χαρτακια.
-να λεω φραπε μετριο χωρις γαλααααααα...και να μου βαζουν γαλα.
:a22: :a22: :a22:
Καλά ρε παιδί μου...πως κάνεις έτσι. Κατά τ'άλλα; Είσαι καλά; :lol: :lol:
startengine
04/06/2006, 16:47
Μου τη σπάει απίστευτα που το χρήμα έγινε σχεδόν και επίσημα η θρησκεία μας.
Που όλα έχουν απώτερο σκοπό ή εξαρτώνται από αυτό.
Που έχουμε ξεχάσει να νιώθουμε, να νοιαζόμαστε, να Αγαπάμε με το Α κεφαλαίο.
Που η αξία και η ικανότητα μετριέται πλέον με το... λαμογιόμετρο, ενώ η αξιοπρέπεια θεωρείται μ@@@@@α.
Που το Δημόσιο ζέχνει αλλά πάντα είναι το όνειρο του μέσου Έλληνα.
Που...που...που....
Και επειδή το πήγα πιο βαριά απ΄ότι σηκώνει το κλίμα...
Μου τη σπάει που δεν είμαι πιο ψηλή για να καταφέρω επιτέλους να οδηγήσω το μηχανάκι που γουστάρω τρελλά :blush:
:beer:
dirtbird
04/06/2006, 18:22
Άσε φίλε μου. Τα ίδια κι εγώ. Μου την σπάει αυτή η χώρα. :
Κάτι μου λέει ότι θα σας τη σπάνε περισσότερα πράγματα όταν επιστρέψετε...;)
μου την σπανε.......
-το πρωινο ξυπνημα :mad:
-οι νεοπλουτοι :mad:
-τα στερεο ...φονικα των κανγκουραδων οταν περνουν
-οταν δεν κερναει το μαγαζι μετα απο καταναλωση :beer: .....:mad:
-οι πακεταδες οταν αργουν να ερθουν :mad:
-τα σκυλομαγαζα που ειναι γεματα :yuck:
dimmeneidis
04/06/2006, 23:42
Μου τη σπάει η ΦΑΤΣΑ μου:hypnotize
nickmonstro
04/06/2006, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Μου τη σπάει η ΦΑΤΣΑ μου:hypnotize Με προλαβες!!!Το ιδιο ηθελα να πω και για την δικια μου αρχοντομουτσουνα!!!!:lol: :lol: :lol:
makis206
05/06/2006, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Με προλαβες!!!Το ιδιο ηθελα να πω και για την δικια μου αρχοντομουτσουνα!!!!:lol: :lol: :lol:
Ενώ εγώ ε ;;
Καμαρώστε με !:lol: :lol: :beer:
50831
nickmonstro
05/06/2006, 00:11
Ρε Μακη ειπαμε εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!Δεν παιζεσαι ρε φιλαρακο,και στο κατω ,κατω για να πω και την αληθεια ο λογος που μου την σπαει η φατσα μου ειναι γιατι σε ζηλευω(οχι μονο εγω φανταζομαι) γμτω:lol: :lol: :lol:
makis206
05/06/2006, 00:14
Ρε Μακη ειπαμε εσυ εισαι εκτος συναγωνισμου!!!Δεν παιζεσαι ρε φιλαρακο,και στο κατω ,κατω για να πω και την αληθεια ο λογος που μου την σπαει η φατσα μου ειναι γιατι σε ζηλευω(οχι μονο εγω φανταζομαι) γμτω:lol: :lol: :lol:
Ξέχασα να πω οτι μου τη σπάνε τα χιλιάδες πιπίνια που μ'έχουνε ξεχειλώσει απ'το τράβηγμα κάθε φορά που βγαίνω απ'το σπίτι !:mad:
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
nickmonstro
05/06/2006, 00:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Χαλαρωστε βρε παλικαρια!Μια χαρα θα ειναι οι φατσες σας, αλλωστε η ομορφια ειναι στα ματια του ανθρωπου που μας κοιταει, εντελως υποκειμενικη ιστορια δηλαδη. Ολα τ' αλλα ειναι αποτελεσμα μαρκετιγκ, διαιτας, γυμναστικης και πολυ εμπειρου πλαστικου χειρουργου.
Και ναι βρε Μακη εισαι πολυ καλυτερος απ' αυτο το εντελως κενο αντικειμενο τον Σακη..Και εγω τουλαχιστον προτιμω τις δικες σου φωτο απ' τις βιομηχανικες του Σακη....
:wave2: :beer:
makis206
05/06/2006, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Χαλαρωστε βρε παλικαρια!Μια χαρα θα ειναι οι φατσες σας, αλλωστε η ομορφια ειναι στα ματια του ανθρωπου που μας κοιταει, εντελως υποκειμενικη ιστορια δηλαδη. Ολα τ' αλλα ειναι αποτελεσμα μαρκετιγκ, διαιτας, γυμναστικης και πολυ εμπειρου πλαστικου χειρουργου.
:a23: :a23: :a23: :a23:
Και ναι βρε Μακη εισαι πολυ καλυτερος απ' αυτο το εντελως κενο αντικειμενο τον Σακη..Και εγω τουλαχιστον προτιμω τις δικες σου φωτο απ' τις βιομηχανικες του Σακη....
:wave2: :beer:
Αυτό πρέπει να το δείξω σε ένα μελαχροινάκι που μου γυρνάει πλάτες τραγουδώντας το Shake it !
:lol: :lol: :beer: :beer::beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:a23: :a23: :a23: :a23:
Αυτό πρέπει να το δείξω σε ένα μελαχροινάκι που μου γυρνάει πλάτες τραγουδώντας το Shake it !
:lol: :lol: :beer: :beer::beer:
Τοτε Μακη μου αυτη χανει κι εσυ κερδιζεις....
και μιας και σου γυρναει πλατες...
απο πισω λεει τιποτα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με το λοιπον.....
1) Μου την σπαει ο σκουπιδιαρης που στις 4 το πρωι κοπαναει τους καδους τραγουδωντας ουρλιαζοντας τον "Καπετανακη"
2) Μου την σπαει που οταν ξυπναω το πρωι στο δωματιο υπαρχουν γυρω στα 10 πακετα τσιγαρα ΟΛΑ ΑΔΙΑ
3) Μου την σπαει η σαββατιατικη εφοδος "σκουπα" της μανας μου στο δωματιο (ανοιγει πορτα....σκαει το κονταρι.....και αρχιζει ΒΖΒΖΒΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ)
4) Μου την σπανε οι μεταμεσονυχτιες διαφημησεις του Star (telemarketing εν συνεχεια 090....... και για κλεισιμο κοινωνικα μηνυματα)
5) Και τελος μου την σπανε ολοι οσοι εχουν πιο πολλα λεφτα απο μενα (δηλαδη ολοι)
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
DimChios
05/06/2006, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ενώ εγώ ε ;;
Καμαρώστε με !:lol: :lol: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :a029:
Το ήξερα ρε κερατά οτι θα το έκανες αυτό!!! :D
Ημουν σίγουρος! Όπως και οτι κατα πάσα πιθανότητα μετά θα απαντούσε η Drunna με τα "γνωστά" της (άχ αυτό το κορίτσι, μας "σκλαβώνει") και μετά εσύ θα έβαζες κάποια "πιπινοκατάσταση στο κόλπο, και θα ξανα-απαντούσε η Drunna και γενικώς.... του spamαρίσματος το κάγκελο ΛΕΜΕ!!!
:a022: :a022:
:a19: :a08: ή αλλιώς: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΩΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ moto.gr!!!
:beer: :beer:
makis206
05/06/2006, 06:56
και μιας και σου γυρναει πλατες...
απο πισω λεει τιποτα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λέει λέει !:a012: :lol:
Αλλά να τραγουδάει "Shake it" και να μην το κάνει κιόλας ;:sad:
:lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol:
makis206
05/06/2006, 06:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Το ήξερα ρε κερατά οτι θα το έκανες αυτό!!! :D
Καλά ρε, πως το μυρίστηκες ;;:confused:
Τό'χω ξανακάνει ;;:look: :look:
:lol: :rotflmao: :lol:
Γεια σου ρε Μήτσο κι όπως είπες κι εσύ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΩΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ Μoto.gr !!
:beer: :beer: :beer:
ktm640lc4
05/06/2006, 16:53
Συγνωμη δηλαδη ο μακις ειναι πιο ωραιος απο μενα???
Εδω πανω στο βαραντερο που ειχα παλια.
Ημαρτον..................
:lol: :lol: :lol: :lol:
Μου την σπαει που θα κατσω σημερα μεχρι και δεν ξερω και εγω ποτε στην δουλεια....
50884
Εμένα μου τη σπάει που δεν έχω χρόνο να μπώ σε όλα τα fora των κουτάκηδων και να τους δείξω μερικά post από τα Στραβά κι ανάποδα, να τους πιάσω στο μιλητό ήρεμα και ωραία, μπας και γίνει τίποτα και βάλουμε όλοι λιγάκι μυαλό.
sub_zero
06/06/2006, 13:44
Μου την "σπάει" που κάποιοι θα πάνε Ροδο για όλο το καλοκαιρι (βλ. DimChios) ενω εγώ θα "πιζω" μες το καμίνι...
:( :( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Μου την "σπάει" που κάποιοι θα πάνε Ροδο για όλο το καλοκαιρι (βλ. DimChios) ενω εγώ θα "πιζω" μες το καμίνι...
:( :( :(
παει στα πατρια εδαφη του ρε συ, στη Ροδο! τι θελεις τωρα, να σε στειλω και σενα στα δικα σου πατρια εδαφη εκει κατω στη Κρητη για 1 3μηνο? :p :p :p
Μου την σπάει που
1) Παω τις Κυριακες το πρωί για καφέ με τους φίλους μου και αντί για καφέ μου σερβίρουν μια ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!
2) Οταν πρέπει να καθαρίσω το Room που κοιμάμαι. . . :(
3) Οταν βγαίνουμε για βόλτα και συζητάμε για 2 ώρες το που θα πάμε:confused:
4) Που μερικές αργούν στα ραντεβού προκιμένου να βαφτούν σαν π%&#!!&*ες
5) Που πρέπει να ξυριστώ!!
sub_zero
06/06/2006, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παει στα πατρια εδαφη του ρε συ, στη Ροδο! τι θελεις τωρα, να σε στειλω και σενα στα δικα σου πατρια εδαφη εκει κατω στη Κρητη για 1 3μηνο? :p :p :p
κατ' αρχήν πρέπει πασει θυσία να κόψεις τις μπυρες γιατι το μοτέρ αρχίζει να μπερδεύει....
Να σε βοηθήκω....
Makis206 ===> Κρήτη....
Sub_Zero ===> Εβρος...
Κοφτο το ρημάδι.... (Το πιώμα...) :a22: :a22: :a22:
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: χικ...
κατ' αρχήν πρέπει πασει θυσία να κόψεις τις μπυρες γιατι το μοτέρ αρχίζει να μπερδεύει....
Να σε βοηθήκω....
Makis206 ===> Κρήτη....
Sub_Zero ===> Εβρος...
Κοφτο το ρημάδι.... (Το πιώμα...) :a22: :a22: :a22:
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: χικ...
ρε συ, ειμαι στεγνος απο το Σαββατο (πω, τι φρασεολογια ειναι αυτη? στεγνος? σε λιγο θα φωναζω κιολας: "και ο Γιωργος ειναι καλα" και δεν θα με πιστευει κανενας!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
το ξερω οτι εισαι Εβρεος βρε συ, απλα πειραζα τον dimRodos! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
06/06/2006, 16:57
Μου τη σπάει που μερικοί δεν λένε να μάθουν ακόμη οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ!!! :nono: :nono:
Εκεί πάω για δουλειά! :cool:
από την Κέρκυρα είμαι! Αλβανός λαθρομετανάστης αλλά έζησα από 5 ετών εκεί! Άρα, Κερκυραίος!
makis206
06/06/2006, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Συγνωμη δηλαδη ο μακις ειναι πιο ωραιος απο μενα???
Εδω πανω στο βαραντερο που ειχα παλια.
Ημαρτον..................
:lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι ! Δεν είμαι πιο ωραίος ! Είμαστε ακριβώς ίσοι στην ομορφάδα !
:lol: :lol::lol:
-Μου τη σπάει να αναγκάζομαι να λέω ψέμματα :mad:
:lol: :rotflmao: :beer: :beer: :rotflmao:
nassosxlvbros
06/06/2006, 18:31
1) Να ξυπνάω το πρωί και να μην έχει καθαρό ποτήρι να φτιάξω καφέ. :D
2) Να έχει ποτήρι αλλά να μην έχει καφέ/ζάχαρη/γάλα/παγάκια για να φτιάξω καφέ.
3) Να μου κορνάρουν στα φανάρια μόλις ανάβει πράσινο.
4) Να με διακόπτουν όταν μιλάω. :)
5) Να σταματάω να βάλω αδιάβροχα ενώ έχω βραχεί λιγάκι, και στα 10 km να βγάζει έναν :sun: ΝΑ!
6) Η Τατιάνα (επίσης).
7) Το σιδέρωμα! :yuck:
ολα τα παραπανω κι ακομα:
-να θες να ζητησεις αδεια Δευτεριατικο γιατι καιγεσαι (εφορια πχ) και οχι μονο να σου αρνειται αλλα να μανουριαζει κιολα...:evil:
-τα διαφορα TDM που την εχουν δει γρηγοροι πρωινιατικο..(ειπαμε...δεν ασχολουμαι μαζυ σας, βαρεθηκα )
-οι ταριφες που σε κλεινουν και τσαμπουκαλευονται κιολα...(δηλ ολοι τσαμπουκαλευονται αλλα αυτοι νομιζουν οτι τοχουν δικαιωμα)
-οι κυρατσες/κοπελιτσες στο τιμονι που φοβουνται μη πεσει ο ουρανος στο κεφαλι τους...
-οι "και καλα" γενικως...
-οι τζιπαδες που παρκαρουν/σε πατανε/γραφουν/πουλανε μουρη...(κατα τ'αλλα καταχρεωμενοι σε 2000 δοσεις)
-οι διαφοροι δηθεν μηχανοβιοι που μες το φορουμ ψοφανε για βολτα και δεν εμφανιζεται κανεις...
-που δεν απαντησε κανεις για τον ερμο το συνεπιβατη...:confused:
-που θελω λαστιχα σε λιγο καιρο....:bigcry:
-που δε βρισκω χρωματιστα αδιαβροχα παρα μονο μαυρα (γκρρρρ)
τι με αρεσει;
-οι κοπελιες που το "πανε" το μοτορι με τσαμπουκα και φινετσα :cool:
-οι ξεκρανωτοι ΑΛΛΑ ωραιοι πιτσιρικαδες...(σε μερικους την εσπασα,ε; )
-το να βλεπω πολλους σε βολτα και δικαβαλους...
:) :cool:
-τα καλοσυντηρημενα μηχανακια και αυτοκινητα ας ειναι και 800ετων...
-:cool:
-τους σωστα ντυμενους στη μοτο αλλα οχι τους τεζα ασορτι...
-μερικα βενζιναδικα που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τη περιουσια σου και δε χτυπανε τη μανικα στη ταπα...
-που κανω "ψιλες" με Ζαδες
-τη πιτσιρικαρια που γουσταρει βολτα με μηχανες (παλι καλα,υπαρχει ελπις)
-που ακουω ολο και περισσοτερους οτι κοψαν την τηλεοραση (λετε να λεν αληθεια; )
sub_zero
07/06/2006, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ρε συ, ειμαι στεγνος απο το Σαββατο (πω, τι φρασεολογια ειναι αυτη? στεγνος? σε λιγο θα φωναζω κιολας: "και ο Γιωργος ειναι καλα" και δεν θα με πιστευει κανενας!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
το ξερω οτι εισαι Εβρεος βρε συ, απλα πειραζα τον dimRodos! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΕΛΟΟΥΥΥ..... :wave2:
Οχι και Εβρεος ρε.....:yuck:
Εβρίτης!!!!!!!! (Μην τα ισοπεδωσουμε όλα....)
Υ.Γ. Καλα ρε DimChios... πως κάνεις έτσι... δε σε είπαμε και καμπούρη.... :rotflmao:
dukeandthecity
07/06/2006, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...
Που ο καραγκιοζοπαιχτης με το δουκα ενω ξερει οτι μπορω να του ριξω 10 κολωνες σκαει διπλα μου στο φαναρι με εντο και η φουκαριαρα η γρια μπροστα που σερνει το καροτσακι της λαικης χτυπαει εγκεφαλικο απο το φοβο της..
Την γιαγια δεν την πρόσεξα να σου πω την αλήθεια αλλα εσένα σε έχω χαλαρά.......:lol: :lol:
ΧΕΛΟΟΥΥΥ..... :wave2:
Οχι και Εβρεος ρε.....:yuck:
Εβρίτης!!!!!!!! (Μην τα ισοπεδωσουμε όλα....)
Υ.Γ. Καλα ρε DimChios... πως κάνεις έτσι... δε σε είπαμε και καμπούρη.... :rotflmao:
ειναι (ενα απο τα) το μειονεκτηματα του η καμπουρα: μην του το χτυπας γιατι θα βαλει τα κλαμματα... :(
μου τη σπαει που παντα εχω δικιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μου τη σπαει που παντα εχω δικιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kai mena μου τη σπαει αυτο
σε σενα
maintenance
07/06/2006, 11:00
........................που δεν ρίχνει τακτικά καταιγιδες τον Αυγουστο, που κάθομαι το βράδυ στο μπαλκόνι, και οι απέναντι "νοικοκυρές" βγαίνουν ημίγυμνες, ή γυμνές, να μαζέψουν τα απλωμένα ρούχα, μην βραχούνε............................
sub_zero
07/06/2006, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
........................που δεν ρίχνει τακτικά καταιγιδες τον Αυγουστο, που κάθομαι το βράδυ στο μπαλκόνι, και οι απέναντι "νοικοκυρές" βγαίνουν ημίγυμνες, ή γυμνές, να μαζέψουν τα απλωμένα ρούχα, μην βραχούνε............................
ΦΩΣΚΟΛΟΣ....
:a23: :a23: :a23:
downhill
07/06/2006, 12:13
Μού τη σπάει:
-Όταν μού κορνάρουν 1 δευτερόλεπτο αφού ανάψει το πράσινο.Δεν είμαι ο Rossi ρε...
-Που μου τελειώνουν οι μπαταρίες της φωτογραφικής όταν περνάει κοντά μ******...(Την πάτησα το Σάββατο στο Service Park του Rally...)
-Ο κάθε καραγκιόζης με τα 10000 watts που περνάει και τρίζουν τα τζάμια
-Ν'απαιτούν οι ΙΧηδες να παρκάρω τη μηχανή κάθετα στο δρόμο και όχι όπως κινούμαι.Ρε ηλίθιοι με το πλάι κινούμαι;
Κι εμένα μου την σπάει που :
- που Θα πεθάνω δουλεύοντας
- που Θα πεθάνουμε όλοι γενικώς ...
- που ζούμε για να πληρώνουμε
- Που κάποιοι άλλοι ζουν επειδή πληρώνουμε ...
- Το βόλεμα
- Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι - Τεμπέληδες
- Τα κόμματα και οι κυβερνήσεις
- Οι λεφτάδες που τα βρήκαν έτοιμα
- Οι εργατοπατέρες που δίνουν εργασία χωρίς ένσυμα
- Το ΙΚΑ
- Τα νοσοκομεία
- Τα φακελάκια
- Οι πολεοδομίες
- Οι εφορίες
- Οι Τράπεζες
- που θα πληρώνω μια ζωή το δάνειο για το σπίτι μου
- Οι λακούβες
- Οι Δημοτικές εκλογές με τους ίδιους
- Οι εκλογές του επιμελητηρίου με τους ίδιους
- που χιονίζει στην Γερμανία και δεν εξάγουμε καρπούζια
- που αγόρασα το Vstrom και δεν αδειάζω να πάω πουθενά (2,5 χρόνια = 8.500 km)
- Οι γκρινιάρες γυναίκες
- Τα παντζάρια
αυτά ...
:yuck: :yuck: :yuck:
stavrogin
07/06/2006, 19:26
Που αν ζησεις αρκετο καιρο, καταλαβαινεις
πως ολες οι νικες μετατρεπονται σε ηττες.
Εξαρτατε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Εξαρτατε.
Ασε κωσταντινε να περασει λιγος καιρος ακομα.....Ευχομαι παντως εσυ να εισαι η εξαιρεση στον κανονα.
:sad: :beer: :beer: :wave2:
latris mixanis
07/06/2006, 20:11
Moυ τι σπάνε:
- οι ξερόλες
- αυτοί που δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους
- αυτοί που το παίζουν ότι έχουν πάντα δίκιο
- αυτοί που δεν δίνουν ευκαιρίες
- αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους Θύματα ενω δεν είναι
- αυτοί που το παίζουν καλοί
- αυτοί που χτυπανε πράγματα και καταστάσεις
- αυτοί που δεν ξέρουν να συγχωρούν αλλά θέλουν να τους συγχωρείς
- αυτοί που δεν ξέρουν να αγαπούν
- αυτοί που νομίζουν ότι επιεδή έχουν μια οικονομική άνεση μπορουν να σε κάνουν ότι θέλεις
- αυτοί που δεν είναι πραγματικοί φίλοι ή δεν ξέρουν τι εστί φιλία
- αυτοί που το παίζουν δηθεν
- οι γιατροί που θέλουν φακελάκι
- το κράτος
- οι δρόμοι
αυτά για την ώρα :rolleyes:, άσε έχω μεγάλη λίστα..... :D
Εμένα μου την σπάνε αφόρητα....οι πιο γρήγοροι από μένα..... :yuck: :yuck: :yuck:
δηλ. οι περισσότεροι που καβαλάνε μηχανή... :bawl: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SUPERMARIO
07/06/2006, 21:33
Καλά ρε παιδί μου...πως κάνεις έτσι. Κατά τ'άλλα; Είσαι καλά; :lol: :lol:
:a26: :a015: :a016: :a66: :a017: :a023: :a37: :a11: :a02:
stavrogin
08/06/2006, 11:59
Ασε κωσταντινε να περασει λιγος καιρος ακομα.....Ευχομαι παντως εσυ να εισαι η εξαιρεση στον κανονα.
:sad: :beer: :beer: :wave2:
Οι νικες μετατρεπωνται σε ηττες ,και οι ηττες μετατρεπωνται σε νικες.Ειναι το χρεος μας.
Ο κανονας παντα υπαρχει.
Εμεις σεβομαστε τους κανονες ,αλλα οι κανονες σεβονται μονον τις εξαιρεσεις τους.
Γι αυτο οι εξαιρεσεις πρεπει παντοτε να στεκονται στο υψος τους.(πω ,πω φιλοσοφια!!!!)
Παντως νομιζω οτι ξερω σε τι αναφερεσαι,και ναι ειναι δυσκολο θεμα. :wave2:
ktm640lc4
08/06/2006, 12:23
Εμενα μου την σπαει που οταν παιρνεις καινουργιο κινητο πρεπει να περιμενεις 14 ωρες για να δεις τι πηρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Οι νικες μετατρεπωνται σε ηττες ,και οι ηττες μετατρεπωνται σε νικες.Ειναι το χρεος μας.
Ο κανονας παντα υπαρχει.
Εμεις σεβομαστε τους κανονες ,αλλα οι κανονες σεβονται μονον τις εξαιρεσεις τους.
Γι αυτο οι εξαιρεσεις πρεπει παντοτε να στεκονται στο υψος τους.(πω ,πω φιλοσοφια!!!!)
Παντως νομιζω οτι ξερω σε τι αναφερεσαι,και ναι ειναι δυσκολο θεμα. :wave2:
Το σιγουρο παντως ειναι, οτι επικοινωνουμε ομορφα Stavrogin,κι αυτο απο μονο του δεν ειναι μια NIKH?
:beer: :wave2:
antonis21
08/06/2006, 21:14
http://www.moto.gr/forums/misc.php?action=getsmilies&s=# ασε φιλε το χω παθει και γω μεγαλη ξενερα:rotflmao: :rotflmao:
antonis21
08/06/2006, 21:16
http://www.moto.gr/forums/misc.php?action=getsmilies&s=#
antonis21
08/06/2006, 21:16
μαλακιες κανω..... φταει η ζεστη:confused: :confused:
Μου τη σπάει που σαβουριάστηκα μεσ'το κατακαλόκαιρο και θα χάσω τα μισά μπάνια,ενώ θα μπορούσα κάλλιστα να είχα τρακάρει το χειμώνα και να γλίτωνα κρύα και χιόνια.
Μου τη σπάει όταν με τρώει το πόδι μου μέσ'από το νάρθηκα και δεν φτάνω να το ξύσω.
Μου τη σπάνε αυτοί που μετα το ατύχημα μου είπαν και καλά πόσο επικίνδυνη είναι η μηχανή,ότι το είχαν πει αυτοί πως κάποια στιγμή θα πέσω και μήπως θα ήταν καλύτερα να την πετάξω και να μην ξανακαβαλήσω μηχανη...Εκτός από τους γονείς μου που με αγαπάνε και θέλουν πάντα το καλό μου, όλοι οι άλλοι οι κατά περίσταση φιλόσοφοι (ή αλλιώς τα μ0υνι@ της λάσπης) να πάνε να γ@μηθ0υν
Μου τη σπάει να βλέπω το μηχανάκι μου τρακαρισμένο
Μου τη σπάει να βλέπω εμένα τρακαρισμένο
Μου τη σπάει που δεν μπορω να παω έξω για καφέ
Μου τη σπάει που δεν μπορώ να πάω έξω γενικά
Μου τη σπάει που τόσες μέρες κλεισμένος μέσα έχει αρχίσει να μου λείπει η δουλειά..:eyepop:
Μου τη σπάει που τα βράδια ακούω μηχανές να ανεβαίνουν την Καβάλας, δεν με ενοχλεί ο θόρυβος...απλά θέλω κι εγώωωωωωωωωωωω:bawl:
Leipsippos
09/06/2006, 11:24
-που βρεχει και απο 30 μηχανες στο φαναρι στην Κηφησιας σημερα πρωι ειχε μονο 5.
-που οι υπολοιποι 25 ειναι καγκουρες και ξεκρανωτοι ολοι την ωρα και μου το παιζουν μαγκες , στο στεγνο με λιακαδα κτλ.
-που ειναι ολοι τους γρηγοροι ....στην ευθεια ΜΟΝΟ (αυτο με φτιαχνει βασικα)
-που ο Γιωργος εχει αποψη για ολα και ποτε δεν φταιει αυτος οταν παει κατι στραβα.
-που η Ποπη ειναι το αντιστοιχο του σε θυληκη εκδοση και δεν μου λεει ουτε καλημερα και καλα (το ζωον)!
-που ο Γιαννης ολο χωριζει με την ηλιθια που τα εχει και ολο μαζι ειναι.
-που η Ελενα ολο χωριζει, με πρηζει και μετα ειναι παλι στις γλυκες
-που δεν πληρωνομαι για την ψυχολογικη υποστηριξη που τους παρεχω :smokin:
-που ο αλλος Γιωργος νομιζει οτι εγινε γρηγορος επειδη αλλαξε ζαντες και καζανακι στο αμαξι του
-που το πιστευει πραγματικα!
-που ο μηνας δεν παιρνει επιτελους εκεινη την 650 να παμε καμια βολτα το καλοκαιρι σαν ανθρωποι σε καμια παραλια.
-που οι Ρωσσοι δεν ξερουν γρι αγγλικα
-που νομιζουν οτι ξερουν και μαλιστα απταιστα.
-που η μακλαρεν δεν κατεβαζει ενα σοβαρο μονοθεσιο
-ο καθε βλακας της πρωινης ζωνης του ραδιωφονου και το μπιμπο ζωο που εχει διπλα του (μιλαμε για πολλες σφαλιαρες που χρειαζοντια για να συνελθουν τα ατομα!)
-που η Ναταλια ειναι 28 και αντιδρα σαν να ειναι 18, παρε μια αποφαση τι σκ#$^ θα κανεις επιτελους ρε παιδι μου!
-που μαλλον κανενας απο αυτους που σιχτηριζω εδω περα δεν θα το διαβασει μπας και με βγαλει απο τον κοπο να τα πω στα μουτρα του
-που θα τους τα πω στα μουτρα.:eyepop:
-αυτο το θεμα γιατι παλι με εκανε να γκρινιαζω και δεν θελω. :mad:
:wave2:
-Η Τατιανα (δεν ξερω ποια ειναι αλλα για να την σπαει σε τοσους εδω μεσα...!)
-που εχει συννεφια σημερα Παρασκευη!!!!!! Ημαρτον!!!!!
Vasilis_Strom
09/06/2006, 11:30
Δεν μου την σπάει τίποτα........ είμαι αναίσθητος....... :D :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Δεν μου την σπάει τίποτα........ είμαι αναίσθητος....... :D :smokin: :smokin:
ηπια κατι ληγμενες μπυρες (2 χρονια παλαιοτητα!!!) χθες, να ερθω να δω ποσο αναισθητος εισαι? :winka:
dirtbird
09/06/2006, 12:18
Μου τη σπάει από τώρα η εβδομάδα που έρχεται:smokin:
GIXXERAKIAS
09/06/2006, 12:43
Μου την σπαει ο κωλοκαιρος λεμεεεεεε!!!!:D :D Αλλα θα παω το τριημερο για σκι στον Ολυμπο:eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
sub_zero
09/06/2006, 14:47
... Το γεγονός ότι κάποιοι απο εδώ μέσα θα πάνε Σερρες το ΣΚ και 'γω δεν μπορώ να ακολουθήσω....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
(Εύχομαι φυσικά να περάσουν καλά παρόλη την πίκρα... )
Παιδάκια αμα πω ότι δεν μου τι σπάει τίποτα?
και επιμείνω δηλαδή τι θα μου πείτε πάλι?
αμα πω ότι τα "σπασίματα" της ζωής πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και άνετα , και να καταλάβουμε ότι μπόρα είναι θα περάσει?
nassosxlvbros
09/06/2006, 15:48
Μου τη σπάει που δεν είμαι πιο ψηλή για να καταφέρω επιτέλους να οδηγήσω το μηχανάκι που γουστάρω τρελλά :blush:
:beer: [/B][/QUOTE]
ολα στο μυαλο ειναι....ειδα κοπελια πανω σε XR 250 που οχι απλα δε τοφτανε αλλα στα φαναρια κρατιοταν απο τους ουρανους στα αυτοκινητα....οπως η ιδια ομολογησε (1,55) δεν το πουλαει για τιποτα χαμηλοτερο!!!!:lol:
αμα το γουσταρεις πολυ....:)
Οι ξεκράνοτοι ΧΤκιδες που το παίζουν γρήγοροι με μια εξάτμιση!!!!
Μου τη σπαει που εσεις εχετε καλοκαιρι και εδω ειμαστε ακομα στο χειμωνα !
:mad:
FestoNero
09/06/2006, 18:22
Μου τη σπαει που δε μπορω να κανω μπανιο στη θαλασσα με τα ραμματα..
:sad: :sad: :sad:
vaskunito
10/06/2006, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Σιγά μωρέ...εκεί κολάς; Μην πας για μπάνιο. Άραξε στην αμμουδιά και πάρε μάτι τις τουρίστριες :uplate: :hypnotize
- που με γραφουνε οι φιλοι μου επειδη ειμαι πιο ομρφος απο αυτους!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- καποιοι κομπλεξικοι τυποι που ψαχνουν να βρουν σε πιο πραγμα (σπιτι, αυτοκινητο, κλπ) ειναι καλυτεροι απο μενα μονο και μονο για να μου την πουν και να νιωσουν καλυτερα με τον μ@λ@κ@ τον εαυτο τους :yuck:
- οι ζηλοφθονοι :yuck:
- οσοι το παιζουν καλοι οταν εισαι face to face και οταν βρισκεστε σε μαγαλη παρεα προσπαθουν να σε κανουν σκουπιδι :yuck:
- οι γκομενες που δεν ξερουν τι σημαινει "περιεχομενο" στον αλλον :a26:
- τυποι που ξεχνουν απο που ξεκινησαν και οι "δηθεν" :yuck:
- που δεν εχω λεφτα (ακομα) να παρω μηχανη "κανονικη" για να μπορω να φυγω μακρια απο την πολη :(
- οποιοι το παιζουν εξυπνοι και ξερολες ενω ειναι πανασχετοι και δεν εχουν δικια τους αποψη
- αυτοι που ξερουν μονο θεωρια
- οι γλυφτες
- οταν με διακοπτουν ενω μιλαω...
- κι αλλα που δε μου 'ρχονται τωρα
αλλα περισσοτερο μου την σπαει ο εαυτος μου γιατι:
- δεν κανω τιποτα για το καλο μου (ενω ξερω τι χρειαζεται για να πετυχω αυτο που θελω) :confused:
- που δεν εριξα μπουνιες σε ατομα που με βγαλαν εκτος εαυτου και μετα γελουσαν με το "κατορθωμα" τους :mad:
- πολλες φορες για να κανω κατι πρεπει να φτασω "στο αμην" :mad:
ΚΥΡΙΩΣ γιατι:
- αφηνω πραγματα που με ενοχλουν να περνανε "στο ντουκου"
- δεν την λεω σε οποιον επεμβαινει στην ζωη μου (χωρις να ξερει τι θελω) και (για το καλο μου :confused: ) μου την κανει σκατα :mad:
- που δε γραφω ολους τους μ@λ@κες στα @@ μου και τους αφηνω να μου τη σπανε :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
- που με γραφουνε οι φιλοι μου επειδη ειμαι πιο ομρφος απο αυτους!!!:rotflmao: :rotflmao:
- καποιοι κομπλεξικοι τυποι που ψαχνουν να βρουν σε πιο πραγμα (σπιτι, αυτοκινητο, κλπ) ειναι καλυτεροι απο μενα μονο και μονο για να μου την πουν και να νιωσουν καλυτερα με τον μ@λ@κ@ τον εαυτο τους :yuck:
- οι ζηλοφθονοι :yuck:
- οσοι το παιζουν καλοι οταν εισαι face to face και οταν βρισκεστε σε μαγαλη παρεα προσπαθουν να σε κανουν σκουπιδι :yuck:
- οι γκομενες που δεν ξερουν τι σημαινει "περιεχομενο" στον αλλον :a26:
- τυποι που ξεχνουν απο που ξεκινησαν και οι "δηθεν" :yuck:
- που δεν εχω λεφτα (ακομα) να παρω μηχανη "κανονικη" για να μπορω να φυγω μακρια απο την πολη :(
- οποιοι το παιζουν εξυπνοι και ξερολες ενω ειναι πανασχετοι και δεν εχουν δικια τους αποψη
- αυτοι που ξερουν μονο θεωρια
- οι γλυφτες
- οταν με διακοπτουν ενω μιλαω...
- κι αλλα που δε μου 'ρχονται τωρα
αλλα περισσοτερο μου την σπαει ο εαυτος μου γιατι:
- δεν κανω τιποτα για το καλο μου (ενω ξερω τι χρειαζεται για να πετυχω αυτο που θελω) :confused:
- που δεν εριξα μπουνιες σε ατομα που με βγαλαν εκτος εαυτου και μετα γελουσαν με το "κατορθωμα" τους :mad:
- πολλες φορες για να κανω κατι πρεπει να φτασω "στο αμην" :mad:
ΚΥΡΙΩΣ γιατι:
- αφηνω πραγματα που με ενοχλουν να περνανε "στο ντουκου"
- δεν την λεω σε οποιον επεμβαινει στην ζωη μου (χωρις να ξερει τι θελω) και (για το καλο μου :confused: ) μου την κανει σκατα :mad:
- που δε γραφω ολους τους μ@λ@κες στα @@ μου και τους αφηνω να μου τη σπανε :confused:
Τελικα ειμαι πολυ "μ@λ@κ@ς" !!! :eyepop:
Περισσότερο απ όλα μου τη σπανε οι βρωμιάρηδες (άντρες - γυναίκες) σε θέματα υγιεινής......(οχι τα γλυκά βρωμιάρικα χωματινα παιδιάκια;) ) που σε περίπτωση που αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μεσα συγκοινωνίας και πετύχεις κανεναν βλαστημας την ώρα και τη στιγμή που μπήκες εκεί μεσα.....και αν προλαβεις και είσαι τυχερος να γλυτώσεις τη λυποθυμια κατεβαίνεις και περνεις το επομενο..............
έλεος!!!!!!!!!!!!!
vaskunito
12/06/2006, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Περισσότερο απ όλα μου τη σπανε οι βρωμιάρηδες (άντρες - γυναίκες) σε θέματα υγιεινής......(οχι τα γλυκά βρωμιάρικα χωματινα παιδιάκια;) ) που σε περίπτωση που αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μεσα συγκοινωνίας και πετύχεις κανεναν βλαστημας την ώρα και τη στιγμή που μπήκες εκεί μεσα.....και αν προλαβεις και είσαι τυχερος να γλυτώσεις τη λυποθυμια κατεβαίνεις και περνεις το επομενο..............
έλεος!!!!!!!!!!!!!
Πάλι καλά να λες. Εδώ (στο Αγγλία) είναι τόσο καραγυφταράδες που τρώνε βρωμερά φαγητά μέσα στα λεωφορεία και το μετρό και μετά πετάνε τα αποφάγια/σκουπίδια στα καθίσματα. Ζώα.
:yuck:
Τσοπα Τσοπα !!
Εχεις δει Αγγλους το καλοκαιρι σε παραλια με κατι αρκουδονυχα ολο βρωμα και σαπισμενο τυρι στα ποδια τους ;;
Δε πλενονται ολο το χειμωνα και ερχονται Ελλαδα να πλυθουνε στη θαλασσα μας !!
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Υπαρχουν ρε συ αδιαβροχα τσιροτα 100% !!
Αλλα ειναι μιας χρησεως ! Μετα θελουν αλλαγη !
;)
FestoNero
12/06/2006, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Υπαρχουν ρε συ αδιαβροχα τσιροτα 100% !!
Αλλα ειναι μιας χρησεως ! Μετα θελουν αλλαγη !
;) Δε βαριεσαι..
Τη παρασκευη τα βγαζω..
Θα δω και τις νοσοκομες μου!!!
:a25: :a25: :a25: :a49: :a49:
Δε βαριεσαι..
Τη παρασκευη τα βγαζω..
Θα δω και τις νοσοκομες μου!!!
:a25: :a25: :a25: :a49: :a49:
Γι αυτο δαρθηκες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;
Αμ ετσι πες !!
:evil: :lol: :lol:
makis206
13/06/2006, 00:33
Τσοπα Τσοπα !!
Εχεις δει Αγγλους το καλοκαιρι σε παραλια με κατι αρκουδονυχα ολο βρωμα και σαπισμενο τυρι στα ποδια τους ;;
-Μου τη σπάνε οι Άγγλοι που έρχονται με αρκουδόνυχα όλο βρώμα και σαπημένο τυρί στα πόδια τους που δεν πλένονται όλο το χειμώνα κι έρχονται στη Ελλάδα να πλυθούνε στη θάλασσά μας ! :mad:
Γιάκ !
:beer: :beer:
Τσοπα Τσοπα !!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Εχεις δει Αγγλους το καλοκαιρι...σαπισμενο τυρι στα ποδια τους ;;
μ'αρεσεις που εισαι ΑΚΡΩΣ περιγραφικος!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GORGONZOLA!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vaskunito
13/06/2006, 14:45
Πω ρε καργιο**δες πάνω στο μεσημεριανό μου να πούμε να έχω την εικόνα του Εγγλέζου με την γκοργκοντζόλα στην ποδάρα....:yuck: :yuck: :yuck:
Τι 'στε σεις να πουμε. Έλεος....
FestoNero
13/06/2006, 17:37
Μου τη σπαει που δε ξερω τι ειναι η γκοργκοτζολα...
:mad: :mad: :mad:
vaskunito
13/06/2006, 17:40
:mad: :mad: :mad:
Ένα είδος τυριού που φτιάχνεται στην Ιταλία και στα πόδια των Άγγλων τουριστών.
Λεωνίδας
13/06/2006, 19:26
:mad: :mad: :mad: http://images.google.com/ και βάλε GORGONZOLA
dimmeneidis
14/06/2006, 00:01
Μου τη σπαει ο σκύλος μου που απο το πρωι μεχρι το βράδυ χοροπηδάει σαν ελατήριο και πέρνει φορα και χτυπάει το κεφάλι του στον τοιχο. Μιλάω πολυ σοβαρα και συνέχει μα συνέχεια είναι χαρούμενος. Άσε που ότι και να πάθει είναι άφθαρτος...και έχει και φάτσα γουρουνιού...Bull Terrier να σου πετύχει...
Αααααααααα....επίσης με ενοχλεί αφάνταστα.....οταν καποιος θελει να (μου πει κατι...., να μου τραβήξει την προσοχή..) και με "χτυπαει" επανοτές φορές στην πλατη με το δάχτυλο......
ξέρετε πως το εννοώ ....οχι με δύναμη....αυτό το σπαστικό "τουκ τουκ" με το δείχτη του χεριού.....
:lol: :lol:
αααααααα και επίσης μου τη δίνει οταν οι βρισιές είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού λόγου των γυναικών....ΚΥΡΙΩΣ.....
Ένα είδος τυριού που φτιάχνεται στην Ιταλία και στα πόδια των Άγγλων τουριστών.
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
DimChios
14/06/2006, 09:10
Αααααααααα....επίσης με ενοχλεί αφάνταστα.....οταν καποιος θελει να (μου πει κατι....,
Και τελικά ΔΕΝ στο λέει ε? :rolleyes:
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο! :smokin:
:lol: :lol:
DimChios
14/06/2006, 09:22
Μου τη δίνει να βλέπω τη λίστα του Tropeas να μεγαλώνει!
alexioannides
14/06/2006, 09:26
na mhn uparxei polus kafes zaxarh kai kalamakia. 3 toulaxiston tsigara gia na xwnepsw ton kafe!
epishs mou thn spaei na kanw metatropes sto sv mou kai na mhn exw ta aparaithta ergaleia! opote xalaw thn mhxanh anti na thn episkeuazw......:mad:
FestoNero
14/06/2006, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Μου τη σπαει ο σκύλος μου που απο το πρωι μεχρι το βράδυ χοροπηδάει σαν ελατήριο και πέρνει φορα και χτυπάει το κεφάλι του στον τοιχο. Μιλάω πολυ σοβαρα και συνέχει μα συνέχεια είναι χαρούμενος. Άσε που ότι και να πάθει είναι άφθαρτος...και έχει και φάτσα γουρουνιού...Bull Terrier να σου πετύχει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο σκυλος σου ειναι στουκας;;
:rotflmao: :rotflmao:
Μου τη σπαει που δεν εχω μηχανη για να παω στη σχολη και πρεπει να περιμενω το καταραμενο λεωφορειο που περναει καθε 40 λεπτα...:bawl:
Αααααααααα....επίσης με ενοχλεί αφάνταστα.....οταν καποιος θελει να (μου πει κατι...., να μου τραβήξει την προσοχή..) και με "χτυπαει" επανοτές φορές στην πλατη με το δάχτυλο......
ξέρετε πως το εννοώ ....οχι με δύναμη....αυτό το σπαστικό "τουκ τουκ" με το δείχτη του χεριού.....
ρε γκρινια, στο κανω και στον ωμο, πανω απο το μπρατσο για εναλλαγη, οχι μονο στην πλατη! :evil: