View Full Version : Dainese VS Clover
schumacher_
03/06/2006, 03:47
Ανάμεσα στις 2 εταιρείες του τίτλου, τι διαφορές υπάρχουν (επίπεδο ασφάλειας, ποιότητα κατασκευής)? Έχω δει 2 δερμάτινα μπουφάν (1 Dainese και 1 Clover) τα οποία είναι στην ίδια τιμή και είμαι στο στάδιο της τελικής απόφασης...
Θα έδινα και φωτογραφίες, αλλά δε ρώτησα τα μοντέλα και με τόσα σχέδια που παίζουν στα site των εταιρειών δε μπορώ να τα βρω, θα δώσω λινκς αύριο για πιο συγκεκριμένες απόψεις...
:beer:
schumacher_
04/06/2006, 18:36
Τι έγινε ρε παιδιά, κανείς δε μπορεί να δώσει τα φώτα του?
Λοιπόν, βρήκα και φωτογραφίες από τα μπουφάν που ανέφερα πιο πάνω:
Dainese HAKU SAN (http://dainese.it/img/G.%20Haku%20Sun%20pelle%20FR.jpg)
Clover DOUGLAS (http://www.clover.it/images/products/1823_N_ANT.JPG)
Να πω την αλήθεια, πιο πολύ προς το Dainese κλίνω, αλλά ο πωλητής που μου πρότεινε το Clover (το μαγαζί είχε και Dainese) μου εκθείασε τόσο την Clover, ενώ ψιλοέθαψε τη Dainese, που είπα να δω τι παίζει πριν σκάσω τα λεφτά... Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο απλώς να θέλει να ξεφορτωθεί το στοκ από την Clover, αν όλος ο κόσμος πάει και παίρνει Dainese, αλλά αν είναι τόσο καλά όσο μου είπε, δεν έχω συγκεκριμένο κόλλημα να πάρω Dainese...
ρε schumi τοσα σχεδια αυτα διάλεξες!?
τεσπα περα απ'την πλακα τωρα, ολα τα μπουφαν που εχουν καλα προστατευτικά πανω κατω τα ιδια ειναι. αναμεσα στα 2 που εχεις βαλει παντως θα επαιρνα το clover γιατι εκτος της καλυτερης εμφανισης εχει και τα μικρα προστατευτικα στο στηθος.
συμφωνω για το glover αλλα υπαρχνουν παρα πολλα σχεδια ρε
φιλε...
βεβαια γουστα ειναι αυτα...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
) ... Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο απλώς να θέλει να ξεφορτωθεί το στοκ από την Clover, αν όλος ο κόσμος πάει και παίρνει Dainese,
αν περιμενεις απο τον πωλητη να μαθεις σωθηκες.......καθενας λεει οτι τον συνφερει
schumacher_
04/06/2006, 23:40
Ρε παίδες, το Dainese καταρχάς δεν το έχω δει στο χρώμα που είναι στη φωτογραφία, αλλά σε μαύρο-ασημί και το Clover από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο...
Όπως και να το κάνουμε πάντως, γούστα είναι αυτά... το θέμα ήταν να βρω κάτι καλό ποιοτικά, από εκεί και πέρα αυτά μου άρεσαν και είναι και στα λεφτά που διαθέτω...
latris mixanis
05/06/2006, 00:08
Πάρε αυτό που είναι καλύτερο πάνω σου :D
lampros_fazer
05/06/2006, 01:08
Σε τι τιμή τα βρήκες..;;
Υπάρχουν τα θετικά κ τα αρνητικά. Σαν εταιρίες προτημώ την clover. Έχω φορέσει την αντίστοιχη κατηγορία κ των 2 εταιριών κ μου αρέσει πολύ περισσότερο η clover. Το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δε μπορείς να τη βρείς πουθενά . Dainese πουλάει κ η κουτσή μαρία. Clover όμως; Για του λόγου το αληθές κάνε ένα search στο νετ για προιόντα κ των 2 να δεις τι θα βρείς. Αυτό σημαίνει ότι αν καταλήξεις σε Dainese κ το αγοράσεις απο net θα το πάρεις πολύ φθηνότερα.
schumacher_
05/06/2006, 08:26
@latris mixanis: και τα 2 είναι άψογα πραγματικά!! γι αυτό ρωτάω να μάθω από θέμα ποιότητας τι παίζει, αλλά απ' ότι κατάλαβα, εφόσον η εταιρεία είναι από τις καλές, λίγο-πολύ τα ίδια είναι τα μπουφάν...
@lampros_fazer: 350? και τα 2 (τιμή μετρητοίς)
@Alx 84: δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά φαίνεται να έχεις δίκιο... η αλήθεια είναι ότι το Clover απ' όσο θυμάμαι μου είχε αφήσει καλύτερη εντύπωση, αλλά όπως και να έχει το θέμα, θα ξαναπεράσω από τα μαγαζιά να ξαναδοκιμάσω και τα 2 πριν πάρω κάποιο... θα δω και το Dainese σε κανένα online shop...
αν ξέρετε κανένα αξιόπιστο και οικονομικό online μαγαζί πείτε :beer:
αν ρωτησεις εμενα τωρα που μου αρεσει το συγκεκριμενο dainese μπουφανακι δε θα απορεις για την απαντηση μου
αλλα που το βρηκες 350€ μετρητα?
παντως αυτο υπαρχει και σε μονοχρωμο μαυρο,
τα υπολοιπα που εχουν χρωματιστη λωριδα στο μανικι εχουν και το ασημι χρωματιστο κοματι στα πλευρα
http://www.moto-oferta.com/images/VS%201000BLACK-RED.jpg
Πολύ ωραίο είναι και το VS της Clover...
Που θα βρείς Clover?
www.baxevanismoto.com
fundurakias.gr
24/08/2006, 00:37
KAI ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ?
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΛΟΒΕΡ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΤΑΙΝΕΖ (ΛΟΓΩ ΜΑΡΚΑΣ)
schumacher_
24/08/2006, 08:17
Το Clover το έδινε τόσο το MAC (Λεωφ. Κύμης - Σπύρου Λούη), ενώ το Dainese το είχα βρει στο Bike Accessories, στην Καλλιρόης. Και οι 2 τιμές είναι τελικές τιμές μετρητοίς και όχι αρχικές...
Τελικά κατέληξα σε ένα παρόμοιο Dainese, το Scud-B, το οποίο μου άρεσε λίγο περισσότερο και στο Bike Accessories το πήρα 350?, αλλά μου είχε πει ότι το είχε προσφορά από 500? (αν θυμάμαι καλά)...
latris mixanis
24/08/2006, 13:55
Scud-B
58927
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Scud-B
εεεεεεεεεεεε αυτο το εχω εγω
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
schumacher_
24/08/2006, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
εεεεεεεεεεεε αυτο το εχω εγω
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ!!!!!!!!!!!!!!
Ωραία... από μπουφάν καλά τα πας...
Από μηχανάκι όμως... :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
Ωραία... από μπουφάν καλά τα πας...
Από μηχανάκι όμως... :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
:a38: :a22: :a22:
:rotflmao:
απο μηχανακι παω καλυτεροτερα
πως το δουλευω το ελληνικο παναια μ :rotflmao:
filipposx
24/08/2006, 14:46
Dainese, το Scud-B, το οποίο μου άρεσε λίγο περισσότερο και στο Bike Accessories το πήρα 350?, αλλά μου είχε πει ότι το είχε προσφορά από 500? (αν θυμάμαι καλά)...
Και εγω αυτο εχω και το πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου απο μαγαζι στην Καλλιροης (οχι το bike accesories) στα 350 η 300 ? (δεν θυμαμαι καλα)... οποτε το απο 500? μου φενετε λιγο μουφα ιστορια.. 350 εχει και μην δωσεις παραπανω για αυτο το μπουφαν. Αρκετα ζεστο για καλοκαιρι. Φθινοπωρο και ανοιξη μια χαρα ειναι. καλοκαιρι και χειμωνας ΟΧΙ.
Εγω στην θεση σου ομως και αφου εχουν τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα dainese...
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipposx
Και εγω αυτο εχω και το πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου απο μαγαζι στην Καλλιροης (οχι το bike accesories) στα 350 η 300 ? (δεν θυμαμαι καλα)... οποτε το απο 500? μου φενετε λιγο μουφα ιστορια.. 350 εχει και μην δωσεις παραπανω για αυτο το μπουφαν. Αρκετα ζεστο για καλοκαιρι. Φθινοπωρο και ανοιξη μια χαρα ειναι. καλοκαιρι και χειμωνας ΟΧΙ.
το scud b δεν ειναι για χειμωνα????????:look: :hypnotize
με τι οδηγας το χειμωνα ? με γουνα? η με ειδικη στολη αστροναυτη?????
δερματινο μπουφαν με ενισυχεις και επενδυση τι αλλο θες?
και 300 ευρω???????????εγω το πηρα περσυ 380 απο ιταλια και οταν ειχα ρωτησει ελλαδα μου ειχαν πει πανω απο 500ευρω στον ιταλο και με πλατη που δεν ειναι στανταρ στα νταινεσε
latris mixanis
24/08/2006, 15:13
Dainese είναι το συγκεκριμένο :)
Επίσης για το χειμώνα είναι πολύ καλό, αν τώρα λες για το θέμα βροχής γι αυτό υπάρχουν τα αδιάβροχα:winka:. Αν θυμάμαι καλά στη Dainese υπάρχει μια αλειφή που έχει να κάνει με τα δερμάτινα για το νερό(κρατάω μια μικρή επιφύλαξη).
Το πήρε σε καλή τιμη, απλά θα πρέπει να δώσει μια 50€ ακόμη για ένα προστατευτικό πλάτης.
filipposx
25/08/2006, 07:59
το scud b δεν ειναι για χειμωνα????????:look: :hypnotize
με τι οδηγας το χειμωνα ? με γουνα? η με ειδικη στολη αστροναυτη?????
καλημερα...
Μπορεις να το πεις και γουνα :D Dainese εχω παλι και για χειμωνα αλλα cordura (δεν θυμαμαι ποιο ειναι) και κραταει πολυ κρυο.
To δερματινο το εχω για βολτες μονο γιατι αισθανομαι περισσοτερο ασφαλεια απο οτι το cordura. :rolleyes:
και 300 ευρω???????????εγω το πηρα περσυ 380 απο ιταλια και οταν ειχα ρωτησει ελλαδα μου ειχαν πει πανω απο 500ευρω στον ιταλο και με πλατη που δεν ειναι στανταρ στα νταινεσε
Εγω πλατη δεν εχω στο μπoυφαν και ψαχνω να βρω λεφτα για να βαλω. Παντως και εμενα τοτε προσφορα μου ειχε πει οτι ειναι... Το ασπρο κοκκινο εχω και το ειχα παρει Καλληροης κατεβαινοντας απο κεντρο προς FIX δεξια, αναμεσα απο Μπαξεβανη και σταθμο μετρο...
καλημερα...
και εγω εχω κορντουρα(bering) συμφωνω οτι το δερματινο ειναι πιο ασφαλες ..... η κoρντουρα ειναι οτι πρεπει για καποιον που κινιτε πολυ μεσα στη πολη για πολους λογους
ειναι πιο ελαφρυα αδιαβροχη πιο ζεστη πιο ανετη
το δερματινο εχει επενδυση δε μπορω να πω οτι κρυονω και με αυτο αλλα επειδη δεν καλυπτει την μεση μπαινει κρυο απο εκει
latris mixanis
25/08/2006, 09:17
και εγω εχω κορντουρα(bering) συμφωνω οτι το δερματινο ειναι πιο ασφαλες ..... η κoρντουρα ειναι οτι πρεπει για καποιον που κινιτε πολυ μεσα στη πολη για πολους λογους
το δερματινο εχει επενδυση δε μπορω να πω οτι κρυονω και με αυτο αλλα επειδη δεν καλυπτει την μεση μπαινει κρυο απο εκει
Με μια Ζώνη μέσης ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα(όσο αφορά το κρύο), συν ότι εμείς τα κορίτσια θα πρέπει να αποφεύγουμε τα πολύ χαμηλοκάβαλα παντελόνια:winka:
adam_tsouk
25/08/2006, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
συν ότι εμείς τα κορίτσια θα πρέπει να αποφεύγουμε τα πολύ χαμηλοκάβαλα παντελόνια:winka:
sos οσα κοριτσια το διαβασαν αυτο να το διαγραψουν απο τη μνημη τους! ΑΚΥΡΟ λεμε ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟ
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
sos οσα κοριτσια το διαβασαν αυτο να το διαγραψουν απο τη μνημη τους! ΑΚΥΡΟ λεμε ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟ
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
ΤΙ ΜΛΚΣ :rotflmao: :rotflmao:
Vezouvios
25/08/2006, 09:30
ΟοοοοοΟΟΟΟοοοοοΟΟΟ Η ΕΥΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ!!!!!!:a18: :a20: :a19: :a23: :a23: :a23:
Γεια σου ρε ευη δασκαλε!!!!
Ολοι περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο ποσταρισμα για επιλογη κρανους και μπουφαν!!!!!
και παλι μπραβο!!!!
Ευη THE ONE AND THE ONLY MASTER IN HELMET AND NOW IN CLOTHING!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
ΟοοοοοΟΟΟΟοοοοοΟΟΟ Η ΕΥΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ!!!!!!:a18: :a20: :a19: :a23:
Ολοι περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο ποσταρισμα για επιλογη κρανους και μπουφαν!!!!!
και παλι μπραβο!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλος απο κει
:lol: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
στείλε κ κανένα πμ σε κάποιον μοδεράτορα να το σφάξει πρίν το δούν όλες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
25/08/2006, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
ΟοοοοοΟΟΟΟοοοοοΟΟΟ Η ΕΥΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ!!!!!!:a18: :a20: :a19: :a23: :a23: :a23:
και παλι μπραβο!!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!
EVI RULES!!!!!!!
Vezouvios
25/08/2006, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΜΕ!!!!!
EVI RULES!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ρε γμτη
:rotflmao:
adam_tsouk
25/08/2006, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
στείλε κ κανένα πμ σε κάποιον μοδεράτορα να το σφάξει πρίν το δούν όλες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παδια ενδιαφερομαι και εγω για ενα clover μπουφαν το norfolk αλλα απο ιταλια δεν μπορω να το βρω πουθενα .
μηπωσ ξερει κανεις κανα σαιτ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kortha
παδια ενδιαφερομαι και εγω για ενα clover μπουφαν το norfolk αλλα απο ιταλια δεν μπορω να το βρω πουθενα .
μηπωσ ξερει κανεις κανα σαιτ?
το είχα ψάξει αυτό, αλλά δε βρήκα κάτι.
http://www.baxevanis.gr/clover/