View Full Version : ΜΟΥΝΤΙΑΛ...με ποιον ειστε?
Runner Ducati
05/07/2006, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
SQUADRA AZZURA EISAI MEGALH KOLARA!!!!!
Ελα ρε... 2 δοκαρια ειχε ετσι και αλλιως σημερα...
και τελικα εβαλε και 2 γκολακια...
:lol:
xastoukopsaro
05/07/2006, 01:06
για οσους λεγαν για την Βραζιλια ... την Γερμανια και γελουσαν με την Ιταλια.......
forza azzuri!!!!!!!!
54118
Αντε, να στειλουμε και τα Γαλλακια σπιτι τους(γιατι με Πορτογαλια δεν θα μπορω να ειμαι τοσο φανατιλα)!!!
FORZA ITALIA ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Ιταλία-Πορτογαλία τελικό γιατί δεν πιστεύω ότι οι Γάλλοι το άξιζαν και τόσο που φτάσαν ώς εδω.
Τον πρώτο γύρο τον πέρασαν με το ζόρι και μετά σε 2 παιχνίδια θυμήθηκαν να παίξουν κάποια αξιοπρεπή μορφή ποδοσφαίρου και φτάσαν ημιτελικούς.
Ας περάσει η Πορτογαλία που θα είναι και παρθενική της.
Πάντως με τους Γερμανούς το χάρηκα γιατί οι μ@λ@κες πάλι στα πέναλντι το θέλαν το παιχνίδι αλλά δεν τους χάλασε στο 118'!!! :nono:
Γενικά πάντως πόλυ χάλια μουντιάλ το φετινό.... :mad:
MHN TRELLA8OYME TORA!!:hypnotize
OI ITALOI TI BALA EPAIXAN STO MUNDIAL????
EXOYN TO *FATTORE C..... TO LENE KAI OI IDIOI!!!
*FATTORE CULLO=PARAGONTAS KOLOFARDIA!
1000 FORES GALLIA H PORTOGALIA,NA PESEI KAI H JUVE STHN C KATHGORIA KAI MILAN,FIORENTINA,LAZIO STHN B!!ALIOS STHMENA 8A EINAI GIA ALLH MIA XRONIA KAI ISOS KAI STO C.L
FANTASOY DHLADI TI GINETAI STHN ELLADA!!!:eyepop: POY DEN YPARXEI PERIPTOSI NA PIASOYN KANENAN MOGGI!!!
vassilis88
05/07/2006, 11:33
:a23: :a23: :a23: :a23:
ο ηγετης θα παει μπροστα την ομαδα.
καλα ο γκροσσο ξερει πολυ μπαλα.τους καναμε γενικα λιγο πουτ@να χθες,ολο ποδιες δεν τη βρισκανε οι γερμανοι ουτε κοντρολ δεν κανανε,κ ειχανε κ το θρασος να τολμησουν να περασουν τον καναβαρο κ να απειλησουν το τζιτζι με μακρινα σουτ που σημαδευαν τα περιστερια αλλα τελος παντων.:nono:
54183
MHN TRELLA8OYME TORA!!:hypnotize
OI ITALOI TI BALA EPAIXAN STO MUNDIAL????
EXOYN TO *FATTORE C..... TO LENE KAI OI IDIOI!!!
*FATTORE CULLO=PARAGONTAS KOLOFARDIA!
1000 FORES GALLIA H PORTOGALIA,NA PESEI KAI H JUVE STHN C KATHGORIA KAI MILAN,FIORENTINA,LAZIO STHN B!!ALIOS STHMENA 8A EINAI GIA ALLH MIA XRONIA KAI ISOS KAI STO C.L
Δεν είπα ότι έπαιξαν οι Ιταλοί μπάλα απλά προτιμούσα να περάσουν αυτοί. Όχι να πάρουν και το Mundial απαραίτητα. Ίσως προτιμώ τους Πορτογάλους να το πάρουν.
Και από την άλλη δεν μπορείς να μην συμπεριλάβεις και τον παράγοντα τύχη στο ποδόσφαιρο. Η Ελλάδα πως το πήρε δηλαδή το ευρωπαϊκό? Μόνο με την αξία της?
Η Ιταλία ρίσκαρε στην παράταση με ένα επιετικό σχήμα και της βγήκε, τη στιγμή που η Γερμανία καθόταν και περίμενε τα πεναλντι.
Γενικά οι μεγάλες ομάδες σέρνονταν.
Δεν ξέρω, όσο το mundial είναι της μορφής αυτής εγω δεν νομίζω ότι θα δούμε μπάλα. Κατευθείαν μετά τα πόσα πρωταθλήματα συμμετέχουν οι ποδοσφαριστές να βγάλουν και 1 μήνα παγκόσμιο είναι πολύ κουραστικό οπότε τι να περιμένεις από απόδοση.
xastoukopsaro
05/07/2006, 13:38
οταν ολος ο αθλητικος κοσμος απλα παραδεχεται την ανωτεροτητα μιας ομαδας μετα απο εναν πολυ ομορφο αγωνα , τοτε εμφανιζεται ενας η δυο η τρεις.. και λενε οτι δεν ειναι ετσι....
:confused: :confused: :confused:
μηπως αυτα τα ατομα υποστηριζουν οτι το ευρωπαικο το πηραμε γιατι παιξαμε ομορφο ποδοσφαιρο??? αν το υποστηριζουν ας δουνε ενας αγωνα τωρα , μετα απο δυο χρονια....
αλλο πραγμα η ομορφια και αλλο η αποδοση...
:nono: :nono:
στο τελος θα ακουσω οτι ο ροναλντινιο πρεπει να ψηφιστει και ο καλυτερος παικτης του παγκοσμιου.. απλα λιγο ατυχος... και ο μπαλακ εχτες..... πσσσσσσσσσ τι μαγος και αυτος....
καλα δεν ειδατε μου φαινεται τον αντριανο.... αυτος και αν ειναι....
ενα μεγαλο μπραβο στον ζιζου που μετα απο τοσα χρονια ακομα κανει μαγικα με την μπαλα οταν το θυμαται..!!:a23: στον αγωνα με την βραζιλια εννοω...
οποιος μιλησει για μοτζι ..... απλα να του θυμησω οταν ο τριανταφυλλοπουλος δυο χρονια πριν πηγε να μιλησει , απλα σωπασε.... οτι οτι καποια βγηκαν στην φορα μην θεωρουμε οτι μονο εκει γινονται...
μα μπαλα ειναι αυτη που παιζουν οι ιταλοι.....??? δεν εχουν ιδεα ......αχρηστοι τελειως....
τοτι (αν και μισοκουτσος):a23: .... τζαμπροτα :a23:.... ντελ πιερο.... τζιλαρντινο..... γκατουζο :a23: (μπραβο ρε ρινγκιο)..... ιακουιντα.... καναβαρο :a23: .....ξερουν μπαλα αυτοι??? και τα δοκαρια κωλοφαρδια ηταν.... και η κατοχη μπαλας.... καλα τα γκολ δεν λεμε... καραμπολες ηταν και ετυχε και μπηκε.... και οτι δεν εχουν φαει γκολ παρα μονο ενα αυτογκολ και αυτο ετυχε....fattore culo..... (στα γαλλικα γιατι δεν το γραφεις πως λεγεται ο fattore culo... εγω δεν το ξερω αλλα πιστευω οτι μαλλον ταιριαζει καλυτερα)
ο μοτζι εχει μικρηνει το τερμα και δεν μπαινουν τα γκολ....το εκανε του χαντμπολ
αντε γεια.... ας δουμε παναθηναικος ατρομητος, η ολυμπιακος ηρακλης να δουμε τι θα πει μπαλα......
ας ηταν ολα στημενα αλλα να εβλεπα μπαλα τουλαχιστον.... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ετσι λεμε ετσι!!!!!
Εγω θελω Γαλλια για τελικο, για να βλεπω τις φατσουλες του Zidane και του Henry να δακρυζουν!!!!
54214
H.A.Balafoutre
05/07/2006, 14:29
Η Γερμανία έπαιξε ώς Ιταλία και έχασε και η Ιταλία έπαιξε ώς Γερμανία και κέρδισε.
Και στο κάτω κάτω ποιές εθνικές ομάδες αξίζει να τις βλέπεις όχι μόνον για την μπάλα που παίζουν αλλά και για την ίντριγκα πίσω από τα ονόματα και την συμπεριφορά τους μέσα & έξω από το γήπεδο?
Την Ιταλία 1η και καλύτερη και την Αγγλία 2η (και για τα καμόματα των πάντα μεθυσμένων οπαδών).
Οι Γερμανοί είναι άμπαλοι, ατάλαντοι, με το ζόρι πρωταγωνιστές, άδιάφοροι. Τα τελευταία 20 χρόνια το μόνον που τους κρατάει είναι ο Μπεκεμπάουερ που προσπαθεί με πολιτικές να πείσει τους Γερμανούς πως ξέρουν μπάλα και αξίζει να πληρώνεις για να τους βλέπεις.
Σου λέει οι Άγγλοι καλύτεροι είναι που βούλιαξαν την αυτοκινητοβιομηχανία τους ενώ εμείς έχουμε και BMW & Merc & Porsche κτλ.
vassilis88
05/07/2006, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Η Γερμανία έπαιξε ώς Ιταλία και έχασε και η Ιταλία έπαιξε ώς Γερμανία και κέρδισε.
οχι!
Runner Ducati
05/07/2006, 16:11
Οκ δεν επαιξαν ολα τα παιχνιδια τοσο καλα οι Ιταλοι, αλλα το χθεσινο παιχνιδι τους σαν συνολο ηταν πολυ καλο, και κατι πολυ βασικο, οι Ιταλοι στην παραταση φερθηκαν πολυ εξυπνα με τον τροπο και που επαιξαν (οι Γερμανοι περιμεναν την παραταση), γιατι εδωσαν μαχη με πολυ ψυχη μεχρι το τελευταιο λεπτο της παρατασης και δικαιωθηκαν...
αξιζουν πολλα μπραβο, δραματικο παιχνιδι γιατι παιξαν και μεσα στην Γερμανια...
και σιγουρα η τυχη χρειαζεται και στο ποδοσφαιρο, εαν εχαναν στα πεναλτυ ενω ειχαν 2 δοκαρια στον αγωνα τι θα λεγαμε?... σημασια εχει και τι παιχνιδι εκανα και τη εαυτο εδωσαν... τελικα επαιξαν καλη μπαλα και κυριως ψυχωμενη γιατι πιστεψαν σε αυτο μεχρι το τελευταιο λεπτο, 1 γκολ χρειαζοταν, οχι 5... και τα καταφεραν...
Γαλλια - Ιταλια θα ηθελα πολυ να το δω...
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Γαλλια - Ιταλια θα ηθελα πολυ να το δω...
Δευτερη τσοντα :beer:
el_hymador
05/07/2006, 18:08
Εγω παλι απο την στιγμη που αποκλειστικε η Αργεντινη......στα @ρχιδι@ μου....:smokin:
αν και δεν συμπαθώ την Ιταλία γιατί δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο μου αρέσει σαν ομάδα γιατί παίζει πάντα ΚΑΛΟ ποδόσφαιρο...και εξηγούμε...
όποιος προσέξει τον τρόπο λειτουργίας την ιταλικής άμυνας θα καταλάβει ότι οι άνθρωποι ξέρουν πολύ ποδόσφαιρο...το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η επίθεση...όλοι απαξιώνουν τις καλές άμυνες γιατί δεν μπορούν να παίξουν καλή άμυνα...
χθες θαύμασα τις κινήσεις του Καναβάρο...άριστος...δεν έχασε καμία μονομαχία...διάβαζε όλες τις φάσεις και ήταν πάντα μπροστά από τον αντίπαλο σε σκέψη....αυτό δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί αμυντικοί...δεν είναι ότι δεν θέλουν...δεν μπορούν...
όποιος εχει δει ζωντανά στο γήπεδο τον τρόπο που συμπεριφέρεται ιταλική άμυνα σε αντεπιθέσεις αντιπάλου θα καταλάβει ότι έχουν ρίξει πολύ δουλειά στο θέμα...
επίσης γνωρίζουν άριστα την τέχνη της αντεπίθεσης με 2 ή 3 παίχτες το πολύ...δεν έχω δει άλλες ομάδες να μπορούν να ανοίξουν τόσο καλά την αντίπαλη άμυνα με μόνο δύο παίχτες να επιτίθονται....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ....
Υ.Γ. η διαφορά της Ιταλίας με τη Γερμανία είναι ότι η πρώτη μπορεί να παίξει καλή άμυνα και δεν την ενδιαιφέρει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο....
η Γερμανία δεν μπορεί να παίξει καλή άμυνα ενώ παράλληλα απέναντι σε καλές ομάδες δεν μπορεί να παίξει καλό επιθετικό ποδόσφαιρο παρότι προσπαθεί......
Εχτες, ισα ισα, ΕΔΕΙΞΕ πως παιζεται το επιθετικο ποδοσφαιρο!
Η Λουκανικοπιτια καθοταν και περιμενε τα πεναλτι, μπας και ο τερματοφυλακας πιασει κανενα, επειδη εκει πλεον πονταρανε!
Δηλαδη σε ΕΝΑΝ παιχτη...
Αν ειναι αυτο ομαδικο αθλημα....:rolleyes:
Αντιθετως ο Lipi τα εδωσε ολα για ολα, φουλ επιθεση.....και φατε τους!!
Και αυτο εκαναν!!
Στην Ιταλια θα δεις τους καλυτερους αμυντικους, γιατι πολυ απλα, ειναι το πρωταθλημα που παιζουν(και εχουν παιξει) οι καλυτεροι επιθετικοι του κοσμου!
Επειδη εχω ζησει 6 χρονια στην Ιταλια, θα σoυ πω μονο οτι μακαρι να ειχαμε, τα γηπεδα που εχουν οι ομαδες της Seria C!!!
Αν πας σε 5χ5 γηπεδακια, θα δεις οτι οι ανθρωποι το αθλημα το κατεχουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
Παρολα αυτα(Ισως ξερει κατι ο katanas) μια φορα ελαβε μερος σε τουρνουα Ελληνικη ομαδα απο φοιτητες, και τους πατησαν ολους!
Οργανωση θελουμε μονο(τον αλλο αιωνα...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εχτες
Παρολα αυτα(Ισως ξερει κατι ο katanas) μια φορα ελαβε μερος σε τουρνουα Ελληνικη ομαδα απο φοιτητες, και τους πατησαν ολους!
Οργανωση θελουμε μονο(τον αλλο αιωνα...) συμφωνώ ότι χθες το κυνήγησε πολύ η Ιταλία γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τη διαδικασία των πέναλντι
εγώ πάλι γιατί ξέρω ότι σε όσα τουρνουά μετέχουν ελληνικές ακαδημίες τρώνε άπειρα τεμάχια από τις αντίστοιχες ξένες πχ Ολλανδικες κτλ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
συμφωνώ ότι χθες το κυνήγησε πολύ η Ιταλία γιατί πολύ απλά δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τη διαδικασία των πέναλντι
εγώ πάλι γιατί ξέρω ότι σε όσα τουρνουά μετέχουν ελληνικές ακαδημίες τρώνε άπειρα τεμάχια από τις αντίστοιχες ξένες πχ Ολλανδικες κτλ???
Δεν προσεξες τι εγραψα...''απο φοιτητες'', δηλαδη οχι απο ανθρωπους που εγιναν ποδοσφαιριστες με βυσμα.... ;)
Runner Ducati
05/07/2006, 22:56
Και στον τελικο = Peugeot 205 T16 _vs_ Lancia Delta HF Integrale !!!
Αυτοι οι Πορτογαλλοι ολο κλαινε τα τελευταια χρονια ρε γαμωτο :rotflmao:
Αφιερωμενο στον Καρ(να)βαλιο που ειχε το θρασσος να ειρωνευτει τον Μεγα Ζινταν μεσα στο παιχνιδι. Πηρε ομως κιτρινη και θα δει το επομενο ματσακι του μικρου τελικου απο τη πολυθρονα του :lol:
Πρεπει να ειχε ζεστη εκει πανω αποψε γιατι ολο βουτιες εκαναν οι Ιβηρες..5-6 μετρησα, και ολες μεσα στη μεγαλη περιοχη..
Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
Αυτοι οι Πορτογαλλοι ολο κλαινε τα τελευταια χρονια ρε γαμωτο :rotflmao:
Αφιερωμενο στον Καρ(να)βαλιο που ειχε το θρασσος να ειρωνευτει τον Μεγα Ζινταν μεσα στο παιχνιδι. Πηρε ομως κιτρινη και θα δει το επομενο ματσακι του μικρου τελικου απο τη πολυθρονα του :lol:
Πρεπει να ειχε ζεστη εκει πανω αποψε γιατι ολο βουτιες εκαναν οι Ιβηρες..5-6 μετρησα, και ολες μεσα στη μεγαλη περιοχη..
Ωραια περασε η Γαλλιαααααα.........
Ας χαρουν μεχρι την κυριακη, γιατι τοτε ο Τοττι και η παρεα του εχουν να παρουν μια εκδικηση! :a39:
Ουτε καν πανηγυριζαν τα τελευταια τους γκολ ο Henry & Zidane!
Υπεροπτες Γαλλοι, την κυριακη θα παρετε το μαθημα σας!:a015: :a016:
Δεν προσεξες τι εγραψα...''απο φοιτητες'', δηλαδη οχι απο ανθρωπους που εγιναν ποδοσφαιριστες με βυσμα.... ;)
δεν σου μιλάω για ποδοσφαιριστές με βίσμα...εξάλλου δεν θέλει βίσμα για να παίξεις σε ακαδημίες....θέλει βίσμα για να προωθηθείς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο....αυτο ειναι το μεγάλο πρόβλημα ..ότι δεν προωθούνται τα σωστά άτομα στο επαγγελματικό ποδόσφιαρο...αλλά και πάλι σαν δοθλεια και επίπεδο στις ακαδημίες είμαστε πολύ πίσω κυρίως λόγο έλλειψεις σοβαρών προπονητών που θα ασχοληθούν με το θέμα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν σου μιλάω για ποδοσφαιριστές με βίσμα...εξάλλου δεν θέλει βίσμα για να παίξεις σε ακαδημίες....θέλει βίσμα για να προωθηθείς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο....αυτο ειναι το μεγάλο πρόβλημα ..ότι δεν προωθούνται τα σωστά άτομα στο επαγγελματικό ποδόσφιαρο...αλλά και πάλι σαν δοθλεια και επίπεδο στις ακαδημίες είμαστε πολύ πίσω κυρίως λόγο έλλειψεις σοβαρών προπονητών που θα ασχοληθούν με το θέμα....
Τα ιδια λεμε :a10:
alximistis
07/07/2006, 08:12
"Ας χαρουν μεχρι την κυριακη, γιατι τοτε ο Τοττι και η παρεα του εχουν να παρουν μια εκδικηση!"
Φυσικά θα πάρουν εκδίκιση!!! Από το ευρωπαικό τους έχει μείνει το κόμπλεξ!!!
Πέρα από την πλάκα ΔΕΝ γουστάρω τους Γάλλους ποδοσφαιρικά και πιστεύω ότι η Ιταλία θα το σηκώσει.
Αλλά αν γίνει η έκπληξη και το σηκώσουν τα γαλλάκια θα μ αρέσει για έναν και μόνο έναν λόγο:
Γι' αυτόν τον τεράστιο παίκτη που λέγεται Ζιζού!!! Ως παίκτης και ως προσωπικότητα είναι το κάτι άλλο και θα αργήσει να ξαναπεράσει άλος τέτοιος παίκτης από τα γήπεδα.
"Υπεροπτες Γαλλοι, την κυριακη θα παρετε το μαθημα σας!"
Πράγματι υπερόπτες και σοβινιστές και μου σπάνε τα...
αλλά οι Ιταλοί τι είναι;;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πράγματι υπερόπτες και σοβινιστές και μου σπάνε τα...
αλλά οι Ιταλοί τι είναι;;;;;;;
Οι Ιταλοι απλα δεν γνωριζουν για το τι συμβαινει στο εξωτερικο, ουτε κουλτουρες ουτε ηθη και εθιμα!
Ετσι δυστυχως τους εχουν μαθει απο το σχολειο και την τηλεοραση(6 χρονια εκει...).
Οπως π.χ. δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλησουν Αγγλικα, απλα ΔΕΝ γνωριζουν Αγγλικα
Οι Γαλλοι ομως ολα τα παραπανω τα κατεχουν, απλως ειναι σοβινιστες!
Μα ακομα και στους πανηγυρισμους τους, φαινεται η κουλτουρα τους!
alximistis
07/07/2006, 10:21
"Ετσι δυστυχως τους εχουν μαθει απο το σχολειο και την τηλεοραση(6 χρονια εκει...).
Οπως π.χ. δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλησουν Αγγλικα, απλα ΔΕΝ γνωριζουν Αγγλικα"
Έλα φίλε μου... είσαι έξυπνος άνθρωπος και μπορείς να καταλάβεις μερικά πράγματα. Δεν γνωρίζουν αγγλικά γιατί δεν ενδιαφέρονται... και είναι έτσι η τηλεόραση και το σχολείο τους γιατί τέτοιος λαός είναι!
Είναι άλλης μορφής σοβινισμός. Σκέψου πόσο... φανφαρόνοι είνα...
καλό αγώνα να δούμε...
"Ετσι δυστυχως τους εχουν μαθει απο το σχολειο και την τηλεοραση(6 χρονια εκει...).
Οπως π.χ. δεν ειναι οτι δεν θελουν να μιλησουν Αγγλικα, απλα ΔΕΝ γνωριζουν Αγγλικα"
Έλα φίλε μου... είσαι έξυπνος άνθρωπος και μπορείς να καταλάβεις μερικά πράγματα. Δεν γνωρίζουν αγγλικά γιατί δεν ενδιαφέρονται... και είναι έτσι η τηλεόραση και το σχολείο τους γιατί τέτοιος λαός είναι!
Είναι άλλης μορφής σοβινισμός. Σκέψου πόσο... φανφαρόνοι είνα...
καλό αγώνα να δούμε...
6 χρονια εζησα στην Ιταλια.
Υπηρχαν φορες που τους βλαστημαγα χωρις τελος!
Γνωρισα ακομα και ανθρωπους νεους που δεν γνωριζαν τον Παρθενωνα.
Ομως υπαρχουν και ανθρωποι ικανοι, που εχουν κανει την Ιταλια αυτο που ειναι σημερα!
'Η μηπως νομιζεις οτι δεν υπαρχουν Ελληναρες που δεν ξερουν ουτε τι ειναι το Βατικανο?
Ομως επειδη ψυχολογησα πολυ το θεμα του σοβινισμου, πιστεψε με, ειναι επειδη ετσι θελει το κατεστημενο
6 χρονια εκει και δεν ειδα ποτε σε δελτιο ειδησεων εξωερικες ειδησεις
Αν γινοταν και εδω το ιδιο πραγμα, θα ειμαστε σε μαυρο σκοταδι
Η αληθεια ειναι οτι ο Ιταλος, ειδικα ο νοτιος, υποφερει πολυ περισσοερο απο εμας οικονομικα.
Ακομα και η ''Λιτσα'' αμα θελει το τραπεζι θα το κλεισει το Σαββατο στην Βανδη, εκει ουτε μια πιτσα δεν μπορουνε να φανε.
Τι κανουμε οποτε?
Τους κλεινουμε στο σκοτος και νομιζουν οτι η Ιταλια ειναι ''La nazione piu bella del mondo''
Επειδη καταγομαι απο νησι που δεν περασαν Γερμανοι, παρα μονο Ιταλοι του Μουσολινι, μπορω να σου πω οτι αν δεν ηταν Ιταλοι, μαλλον δεν θα υπηρχα για να γραφω αυτην την στιγμη.
Η γιαγια μου εκρυβε 2 Ιταλους στο σπιτι της οταν ηρθαν οι Γερμανοι να τους καθαρισουν ολους!
Θα το εκανε αν δεν το αξιζαν?
H.A.Balafoutre
07/07/2006, 11:44
Μια χαρά χώρα είναι και η Ιταλία και οι ιταλοί.
alximistis
07/07/2006, 15:39
"Η γιαγια μου εκρυβε 2 Ιταλους στο σπιτι της οταν ηρθαν οι Γερμανοι να τους καθαρισουν ολους!
Θα το εκανε αν δεν το αξιζαν?"
Καταρχάς μπράβο στη γιαγιά σου! Μπράβο στην ανθρωπιά της!
Όσο για το ερώτημα σου φίλε μου... μην.. ξεστρατίζουμε. Ποδόσφαιρο είναι το θέμα μας ένα παιχνίδι ένας καλός χαβαλές.
Δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου.
Άλλωστε εγώ είμαι... στην απέξω. Δεν πέρασα τέτοια πράγματα ούτε ως μνήμη μακρινή.
Οπότε... η γιαγιά σου που μπράβο της και πάλι ξέρει καλύτερα...
Και στην τελική... ας αφήσουμε σοβινισμούς και εθνικισμούς στην άκρη και ας χαρούμε το ματς. Τις φάσεις την αγωνία το χαβαλέ και το πείραγμα...
και ο καλύτερος Ζιντάν ας κερδίσει...
και ο καλύτερος Ζιντάν ας κερδίσει...
TOTTI GOOOOLL
TOTTI GOOOOLL!!!
:D :beer:
η άποψη μου για το θέμα είναι κάπως σκληρή.και εξηγούμαι:
θεωρώ μεγάλη μ@λ@κί@ να πρέπει σώνει και καλά να είσαι με κάποιον σε μια διοργάνωση στην οποία δε συμμετάσχει η χώρα σου...πιστεύω πως είναι το κακό που έχουμε οι έλληνες να θέλουμε να ανήκουμε κάπου...
τις τελευταίες μέρες άκουγα σπορfm και τηλεφωνούσαν τύποι και μίλαγαν στο στυλ : 'εμείς οι ιταλοί...','εμείς οι αργεντίνοι' κοκ...ε έκλεινα το ράδιο !
προσωπικά στο μουντιάλ γουστάρω όποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα...δλδ σε αυτή τη διοργάνωση σχεδόν καμία...
αυτά και αφού μπάλα δεν είδαμε μας έμειναν οι μπύρες... :beer: :beer: :beer:
Runner Ducati
07/07/2006, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
και αφού μπάλα δεν είδαμε μας έμειναν οι μπύρες... :beer: :beer: :beer:
στο συνολο μπαλα δεν ειδαμε συμφωνω, αλλα ο αγωνας Γερμανιας - Ιταλιας, ηταν αρκετα καλος, οκ δεν λεω ο σουπερ τελειος, αλλα ηταν ωραιος αγωνας και με αγωνια, απλα δεν ειχε γκολ στην κανονικη διαρκεια του... αυτο ομως ειχε σασπενς μεχρι τελους...
οι μπυρες σιγουρα... :lol:
:beer: :beer: :beer:
η άποψη μου για το θέμα είναι κάπως σκληρή.και εξηγούμαι:
θεωρώ μεγάλη μ@λ@κί@ να πρέπει σώνει και καλά να είσαι με κάποιον σε μια διοργάνωση στην οποία δε συμμετάσχει η χώρα σου...πιστεύω πως είναι το κακό που έχουμε οι έλληνες να θέλουμε να ανήκουμε κάπου...
τις τελευταίες μέρες άκουγα σπορfm και τηλεφωνούσαν τύποι και μίλαγαν στο στυλ : 'εμείς οι ιταλοί...','εμείς οι αργεντίνοι' κοκ...ε έκλεινα το ράδιο !
προσωπικά στο μουντιάλ γουστάρω όποια ομάδα παίζει την καλύτερη μπάλα...δλδ σε αυτή τη διοργάνωση σχεδόν καμία...
αυτά και αφού μπάλα δεν είδαμε μας έμειναν οι μπύρες... :beer: :beer: :beer:
Εγω εχω πολλους λογους για να νιωθω ενα μικρο ποσοστο Ιταλος.
Πρωτα απο ολα ειναι το κρατος που μου εδωσε το πτυχιο, γιατι βλεπεις η χωρα μου με ''εκλασε''
Πρωτα απο ολα ειναι το κρατος που μου εδωσε το πτυχιο, γιατι βλεπεις η χωρα μου με ''εκλασε''
ρουφιανο -ρουφιανο ιταλιανο!!!!!!!!
H.A.Balafoutre
08/07/2006, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ρουφιανο -ρουφιανο ιταλιανο!!!!!!!!
Ρε συ, παλιά ήταν έτσι, τώρα δεν είναι......ξέρω τι σε λέω....
alximistis
10/07/2006, 07:22
"ρουφιανο -ρουφιανο ιταλιανο!!!!!!!! "
Όχι ρε να είμαστε τίμιοι!
Όλοι οι πούστηδες πάντα κωλόφαρδοι είναι...
δεν πιστεύω να βγει κανείς και να πει ότι η Ιταλία το άξιζε ή ότι έπαιξε μπάλα!!!
Ασχέτως του τι έγινε με Ζιντάν κλπ δε νομίζω να θεωρεί κάποιος πως οι Ιταλοί έπαιξαν ποδόσφαιρο...
η... μεγάλη ομάδα...
xastoukopsaro
10/07/2006, 10:53
δεν πιστεύω να βγει κανείς και να πει ότι η Ιταλία το άξιζε ή ότι έπαιξε μπάλα!!!
Ασχέτως του τι έγινε με Ζιντάν κλπ δε νομίζω να θεωρεί κάποιος πως οι Ιταλοί έπαιξαν ποδόσφαιρο...
η... μεγάλη ομάδα...
εκτως απο τον χθεσινο αγωνα δηλαδη για εσενα η γαλλια αξιζε να το παρει???? αλλα τωρα που σο σκεφτομαι χθες ναι υπεφερε η ιταλια αλλα εμεινε πισωσ το σκορ απο ενα πεναλντυ (?) και πηγε να ανατρεψει το σκορ.... ναι υπεφερε στο τελος αλλα αυτα πιστευω οτι γιθναονται απντου. Δεν εκλεψε τιποτα.....
οσο για τον σωβινισμο και τους ιταλους ακου αυτα που σου λεει ο after .....οι ιταλοι εχουν απειρα μειωνεκτηματα αλλα σωβινιστες δεν ειναι .....
54602
Να παρει δηλαδη η Γαλλια μουντιαλ, με 2 πεναλτυ.....
Ακομα και οποια ομαδα να επαιζε, εγω παλι κοντρα στους Γαλλους θα ημουν.
Οσο για το αν οι Ιταλοι εχουν μεγαλη ομαδα, θα σου πω μονο να κοιταξεις την πορεια τους απο τοτε που υπαρχει ποδοσφαιρο, και σε ποιο κρατος παιζουν οι καλυτεροι ποδοσφαιριστες του κοσμου!
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ με Ιταλους παιχτες, και οχι με νεγρους που τους εχουν ξεσηκωσει απο τις αποκιες!
(κανενας ρατσισμος φυσικα, απλως η αληθεια να λεγεται)
Τα ιδια ισχυουν και για την Αγγλια, κτλ.
Ο Ζιdane εδειξε τον χαρακτηρα του με αυτο που εκανε εχτες.
Αλγερινος, αλλα με πληρη Γαλλικη κουλτουρα...σνομπισμου!
Οταν εισαι σε καποιο επιπεδο, οτι και αν σου λενε, παραμενεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
54604
6 χρονια εζησα στην Ιταλια.
Υπηρχαν φορες που τους βλαστημαγα χωρις τελος!
Γνωρισα ακομα και ανθρωπους νεους που δεν γνωριζαν τον Παρθενωνα.
Ομως υπαρχουν και ανθρωποι ικανοι, που εχουν κανει την Ιταλια αυτο που ειναι σημερα!
'Η μηπως νομιζεις οτι δεν υπαρχουν Ελληναρες που δεν ξερουν ουτε τι ειναι το Βατικανο?
Ομως επειδη ψυχολογησα πολυ το θεμα του σοβινισμου, πιστεψε με, ειναι επειδη ετσι θελει το κατεστημενο
6 χρονια εκει και δεν ειδα ποτε σε δελτιο ειδησεων εξωερικες ειδησεις
:rotflmao: :rotflmao:
TORA EXOYME KAI SOYBLAKIA KAI FRAPE SE KAPOIES POLEIS..
POY EKANES AFTER STO ITALY K TI SEIRA????
XTES EPREPE NA SE EIXA POY ESPAGAN @@!!!;)
η... μεγάλη ομάδα...
PES TA XRYSOSTOME!!!!
TELIAK AN EIXAME FTASEI KAI EMEIS STO MOUNDIAL EIXAME PI8ANOTHTES NA TO SHKOSOYME!!!
OI KOLARES EXOYN OLH THN E8NIKH BRAZILIAS STIS OMADES KAI META LENE GIA MILAN,JUVE,INTER....
TORA NA DEIS POY OYTE JUVE OYTE MILAN 8A PESOYN KATHGORIA ME TO SKANDALO!!
TELIKA EIMASTE UNA FACIA UNA RAZZA!!
xastoukopsaro
10/07/2006, 13:20
ενα κλασσικο που κανουν οι ελληνες στην ιταλια ειναι να ψαχνουν την ελλαδα..... ναι καλο το σουβλακι και ο φραπες αλλα ποτε οπως αυτο στο σπιτι σου....
Δεν μπορεις να ψανχεις μπουζουκια και πανυγυρι με κλαρινο στην ρωμη η στο μιλανο....
βεβαι δεν ειναι θεμα ελληνικο αλλα και ιταλικο αλλα και διεθνη....
Φανταζεστει να ερθει ενας ιταλος και να θελει να φαει μακαρονια στην ελλαδα και να μην δοκιμασει το σουβλακι η το κοκορετσι??? θα αυτοκτονησει απο τα παραβρασμενα μακαρονια και την βαρια σαν τουβλο πιτσα........
οπως βλεποντας τους αγγλους οτ καλοκαιρι να τρωνε μια σαλατα... που πας ρε κακομοιρη... τι θα θυμαται απο την ελλαδα? μονο θαλασσα και ηλιο???
οπυ και να πατε ζηστε!!!
na tin vgazeis mono me makaronades den leei,edo exoume kanei kai tin pizza Dagos pou einai alla greek,otan stin fernoun nomizeis oti einai 3 se mia.Frapa mono kalokairi pino kamia fora kata ta alla diplo espresso.Souvlaki (pio ka8aro apo to greek) 2 dipla mia fora tin evdomada me beer mythos;) .
H proin mou (italida) eixe pa8ei plaka me tin eliniki kouzina kai eftiaxne mexri koloki8opita me feta!
H nun (Aglida vegeterian) exei kanei export tin Greek salad kai feta!
To upourgeio tourismoy prepei na mou kopsei kondyli!:D
Exei ta kala alla i Ellada exei ta kalytera...mono to klima ftanei!:wave2:
xastoukopsaro
10/07/2006, 14:05
na tin vgazeis mono me makaronades den leei,edo exoume kanei kai tin pizza Dagos pou einai alla greek,otan stin fernoun nomizeis oti einai 3 se mia.Frapa mono kalokairi pino kamia fora kata ta alla diplo espresso.Souvlaki (pio ka8aro apo to greek) 2 dipla mia fora tin evdomada me beer mythos;) .
H proin mou (italida) eixe pa8ei plaka me tin eliniki kouzina kai eftiaxne mexri koloki8opita me feta!
H nun (Aglida vegeterian) exei kanei export tin Greek salad kai feta!
To upourgeio tourismoy prepei na mou kopsei kondyli!:D
Exei ta kala alla i Ellada exei ta kalytera...mono to klima ftanei!:wave2:
εχω φαει τοσα ηδη μακαροναδας ολα αυτα τα χρονια εδω που εχω γινει και μυστηριος.... βαζω τις φωνες στην μανα μου που παραβραζει τα μακαρονια.....αλλα τα καλυτερα εινια αν τα φας σπιτικα, απο μαμα ιταλιδα... η την κορη........ να ζησουν οι πρωην παραλιγο πεθερες..... Pasta alla matriciana fatta in casa ειναι ολα τα λευτα....
και η καλυετρη φαση ειναι ..... ιταλικο τραπεζι με μιξ φαγητων ελληνικα και ιταλικα... και να γινεται της ποπης....
τον νες τον εκοψα και εγω.... δεν μπορω να τον πιω καν,,,,
εσπρεσσακι!!!
τωρα πως απο μουντιαλ μιλαμε για μακαροναδες..... ενας θεος το ξερει.....
παντως εδω που ειμαι οι ιταλοι ηταν μαζι μας στο ευρω2004
ενταξυ οχι ολοι αλλα γιορταζαμε μαζι εκεινη την νυχτα....
:wave2: :wave2: :wave2:
alximistis
10/07/2006, 14:58
"Οσο για το αν οι Ιταλοι εχουν μεγαλη ομαδα, θα σου πω μονο να κοιταξεις την πορεια τους απο τοτε που υπαρχει ποδοσφαιρο, και σε ποιο κρατος παιζουν οι καλυτεροι ποδοσφαιριστες του κοσμου!"
Ναι... ναι... καλά...
Για να θυμηθώ... α ναι... το κατενάτσιο! Μεγάλη σχολή!
Παίκτες όπως ο Φακέτι ο Μπέργκομι ο Μαλντίνι ο Μπαρέζι...
πέστε μου ρε μία φορά που η Ιταλία δεν έπαιξε φουλ άμυνα. Που δεν έβγαλε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Που δεν είχαν χάσει οι αντίπαλοι της ένα κάρο ευκαιρείες. Πάντα έτσι πάει! Σούρνοντας γλύφοντας και... έρποντας...
Προσωπικά μόνο την Ιταλία του 82 θυμάμαι στην Ισπανία ως κάτι διαφορετικό τουλάχιστον στον τελικό γιατί για να φτάσει ως εκεί...
Αλλά να πούμε και κάτι πιο βασικό;
Εδώ με εξαίρεση με τους Γερμανούς ΔΕΝ έπαιξε ποδόσφαιρο! Δεν έπαιξε μπάλα!
Ρε σεις είχε κάτσει από το β' ημίχρονο και περίμενε τα πέναλτι! Αυτό είναι σχολή ποδοσφαίρου;;;;;;
Που είναι που ήταν πιο ξεκούραστη; Πιο γρήγορη;
Τότε γιατί φωνάζουμε για τους υπόλοιπους;
Μπράβο τότε και στην Αγγλία μπράβο και στην Ελλάδα και σε όποιον παίζει έτσι...
"Ο Ζιdane εδειξε τον χαρακτηρα του με αυτο που εκανε εχτες.
Αλγερινος, αλλα με πληρη Γαλλικη κουλτουρα...σνομπισμου!"
Εσύ δηλαδή αυτό κατάλαβες! Ότι έδειξε σνομπισμό!
Το γεγονός δηλαδή ότι το έχει ξανακάνει μία φορά όταν του έβρισαν την Αλγερία και την καταγωγή του είναι σνομπισμός!
Το ότι με την πλήρως αυτοκαταστροφική του πράξη τσαλάκωσε βαθύτατα το ίματζ του είναι σνομπισμός!
Το ότι δεν τον ένοιαξε στιγμή η Γαλλία που θα άφηνε χωρίς παίκτη και δίχως εκτελεστή πέναλτι είναι σνομπισμός!!!
Και δεν είναι σνομπισμός που μία ολόκληρη ομάδα βουτηγμένη μέχρι αηδίας στα σκάνδαλα περιμένει τρεμάμενη και έρποντας μέσα στο γήπεδο τα πέναλτι!!!
Ναι... καλά...
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:04
"Οσο για το αν οι Ιταλοι εχουν μεγαλη ομαδα, θα σου πω μονο να κοιταξεις την πορεια τους απο τοτε που υπαρχει ποδοσφαιρο, και σε ποιο κρατος παιζουν οι καλυτεροι ποδοσφαιριστες του κοσμου!"
Ναι... ναι... καλά...
Για να θυμηθώ... α ναι... το κατενάτσιο! Μεγάλη σχολή!
Παίκτες όπως ο Φακέτι ο Μπέργκομι ο Μαλντίνι ο Μπαρέζι...
πέστε μου ρε μία φορά που η Ιταλία δεν έπαιξε φουλ άμυνα. Που δεν έβγαλε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Που δεν είχαν χάσει οι αντίπαλοι της ένα κάρο ευκαιρείες. Πάντα έτσι πάει! Σούρνοντας γλύφοντας και... έρποντας...
Προσωπικά μόνο την Ιταλία του 82 θυμάμαι στην Ισπανία ως κάτι διαφορετικό τουλάχιστον στον τελικό γιατί για να φτάσει ως εκεί...
Αλλά να πούμε και κάτι πιο βασικό;
Εδώ με εξαίρεση με τους Γερμανούς ΔΕΝ έπαιξε ποδόσφαιρο! Δεν έπαιξε μπάλα!
Ρε σεις είχε κάτσει από το β' ημίχρονο και περίμενε τα πέναλτι! Αυτό είναι σχολή ποδοσφαίρου;;;;;;
Που είναι που ήταν πιο ξεκούραστη; Πιο γρήγορη;
Τότε γιατί φωνάζουμε για τους υπόλοιπους;
Μπράβο τότε και στην Αγγλία μπράβο και στην Ελλάδα και σε όποιον παίζει έτσι...
"Ο Ζιdane εδειξε τον χαρακτηρα του με αυτο που εκανε εχτες.
Αλγερινος, αλλα με πληρη Γαλλικη κουλτουρα...σνομπισμου!"
Εσύ δηλαδή αυτό κατάλαβες! Ότι έδειξε σνομπισμό!
Το γεγονός δηλαδή ότι το έχει ξανακάνει μία φορά όταν του έβρισαν την Αλγερία και την καταγωγή του είναι σνομπισμός!
Το ότι με την πλήρως αυτοκαταστροφική του πράξη τσαλάκωσε βαθύτατα το ίματζ του είναι σνομπισμός!
Το ότι δεν τον ένοιαξε στιγμή η Γαλλία που θα άφηνε χωρίς παίκτη και δίχως εκτελεστή πέναλτι είναι σνομπισμός!!!
Και δεν είναι σνομπισμός που μία ολόκληρη ομάδα βουτηγμένη μέχρι αηδίας στα σκάνδαλα περιμένει τρεμάμενη και έρποντας μέσα στο γήπεδο τα πέναλτι!!!
Ναι... καλά...
αυτο λεω και εγω ... ναι καλα.....
απλα πληροφοριακ σου λεω οτι οι ιταλοι φοβουνταν οπως ο διαβολος τον αγιασμο τα πεναλτυ... θυμησου μονο ποσες φορες εχουν μεινει εκτως οργανωσης μετα πεναλντυ
alximistis
10/07/2006, 15:14
"απλα πληροφοριακ σου λεω οτι οι ιταλοι φοβουνταν οπως ο διαβολος τον αγιασμο τα πεναλτυ... "
Σωστά αλλά το έκαναν! ΑΥΤΟ έκαναν ρε φίλε! Σ αρέσει ή δεν σ αρέσει!
Το θέμα μας εδώ δεν είναι αν χάρηκες που το πήρε η Ιταλία ή όχι. Αυτό είναι άλλο ζήτημα. Εντελώς υποκειμενικό και δεν μου πέφτει κανένας λόγος.
Το θέμα μας είναι ΑΝ παίχτηκε μπάλα από την ομάδα που το σήκωσε! Αν στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ματς έπαιξε καλύτερα!
Αυτό λέμε.
Και στη συνέχεια σου ανέφερα ένα κάρο παραδειγματα με συγκεκριμένους παίκτες και το στιλ των Ιταλών και δεν μου είπες τίποτα!!!
Να το ξαναπώ:
Παίζει ή δεν παίζει σχεδόν πάντα έτσι η Ιταλία; Λέω ΣΧΕΔΟΝ!
Μην αρχίσεις να μου λες θεωρίες.
Σου μιλάω τώρα για την ποδοσφαιρική νοοτροπία.
Πάνε ή δεν πάνε συνήθως έως πάντα τσούκου-τσούκου και αφού χάσουν οι αντίπαλοι τουλάχιστον 2 γκολ τότε στο τέλος εντελώς από το πουθενά καθαρίζουν;
Και άντε να τα δεχτώ αυτά.
Εχθές πες μου τι έκαναν! Μόνο αυτό πες μου! Τι έκαναν που να διαφέρει από τις άλλες ομάδες που δεν έφτασαν εδώ...
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:19
πεειδη πηγαινουμε απο ποστ σε ποστ και λεμε τα ιδια πραγματα.... σου λεω ...
στα πεναλντυ δεν θελαν και το ξερω γιατι ειμαι ιταλια και ακουγα τοσο τους δημοσιογραφους οσο και τα σχολια πριν τον αγωνα των παικτων αλλα και τα μετα....
επειτα αν κρινοταν σε εναν αγωνα το παγκοσμιο τοτε χθες θα το πεταγα στα σκουπιδια, γιατι στηνα ρχη η ιταλια μου αρεσε, μετα κουραστικε και εβλεπα μια γαλλια παρα το μεγαλο μεσο ορο ηλικιας να κανει θαυματα....
αλλα πειδη η στρογυλη θεα ειναι ετσι και το παγκοσμιο ευτυχως η δυστηχως δεν ειναι ενας αγωνας τοτε τους την δινω την κουπα....
η γαλια στο ευρωαπικο το αξιζε δηλαδη? μην το παινουμε ανα αγωνα δεν λεει.....
στο τελος τραβαν τις σουμες....
alximistis
10/07/2006, 15:23
Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή αυτό ρε φίλε να μην... σκοτωνόμαστε;;;;;;;;;;;;
Τώρα... κάτι διορθώνεις...
Άντε ραντεβού στο Δέλεαρ...
ειρήνη υμίν...
Μόνο στα πέναλτι θα κέρδιζαν οι κουλοί οι Ιταλοί, μια ζωή τα ίδια, απλά παίζουν όσο πιο βρώμικα μπορούν (αλλά χωρίς να φαίνεται) και ότι βγει......
Για δείτε λίγο καλύτερα το γκολ τους, ελατήρια στα πόδια είχε ο Ιταλός και πήδηξε ψηλότερα από τον σχεδόν δίμετρο Γάλλο (Vieira αν δεν κάνω λάθος)? Δείτε που είναι το χεράκι του (στον ώμο του Γάλλου..........
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:29
Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή αυτό ρε φίλε να μην... σκοτωνόμαστε;;;;;;;;;;;;
Τώρα... κάτι διορθώνεις...
Άντε ραντεβού στο Δέλεαρ...
ειρήνη υμίν...
ειρηνη υμιν.....
:beer: :beer: :beer: θα πιουμε μπυρες.... ιταλικες... περονι!! χαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
TORA EXOYME KAI SOYBLAKIA KAI FRAPE SE KAPOIES POLEIS..
POY EKANES AFTER STO ITALY K TI SEIRA????
XTES EPREPE NA SE EIXA POY ESPAGAN @@!!!;)
Hμουνα στην ''μοναδα'' του οικονομικου του Μπαρι, ΕΣΣΟ '96 περικαλω....
Οσο για τα αλλα σχολια περι Zidane:
Vai a farti fotere Francese di merda!!!!!
Stako, σε εχω μια Διονυσο ΤΩΡΑ!!!!!! :rotflmao:
Rezeguet
12/07/2006, 15:18
wtf :lol: :lol:
54886
tsiros_temp
12/07/2006, 17:08
l0l l0l
ME TOSA LEFTA TI TOUS NOIAZEI PWS 8A FAINONTAI OI FATSES TOUS STIS FOTOGRAFIES
!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :eyepop: :eyepop:
after όπως τα λές πάω πάσο!κι εγώ αν περνούσα κάποια χρόνια σε μια άλλη χώρα σίγουρα θα δενόμουνα μαζί της σε ένα βαθμό...
εγώ μιλάω για άτομα που θέλουν να ανήκουν οπωσδήποτε κάπου.λόγου χάρη : στην ελλάδα είμαι ολυμπιακός, στην ιταλία μίλαν, στην ισπανία μπάρτσα, στην αγγλία man united κοκ...
ελπίζω να με πιάνεις...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
στο συνολο μπαλα δεν ειδαμε συμφωνω, αλλα ο αγωνας Γερμανιας - Ιταλιας, ηταν αρκετα καλος, οκ δεν λεω ο σουπερ τελειος, αλλα ηταν ωραιος αγωνας και με αγωνια, απλα δεν ειχε γκολ στην κανονικη διαρκεια του... αυτο ομως ειχε σασπενς μεχρι τελους...
οι μπυρες σιγουρα... :lol:
όπως είπες στο σύνολο δεν είδαμε και μπαλάρα...και έχεις δίκιο, οι μπύρες...μπύρες!
πιάσε 2 kaiser...
ΕΦΤΑΣΕ...:beer: :beer: :beer: :wave2:
after όπως τα λές πάω πάσο!κι εγώ αν περνούσα κάποια χρόνια σε μια άλλη χώρα σίγουρα θα δενόμουνα μαζί της σε ένα βαθμό...
εγώ μιλάω για άτομα που θέλουν να ανήκουν οπωσδήποτε κάπου.λόγου χάρη : στην ελλάδα είμαι ολυμπιακός, στην ιταλία μίλαν, στην ισπανία μπάρτσα, στην αγγλία man united κοκ...
ελπίζω να με πιάνεις...:smokin:
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μια που η Εθνικη δεν.....μια που το πρωταθλημα τελειωσε ....μια που σε λιγες μερες αρχιζει η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη διοργανωση του πλανητη....με ποιον ειστε?
Με το Μεξικο
56129
ρε μεχικανε κοψε τα σκληρα .........hasta la muerte ......venezuela :a08:
papalife
11/06/2010, 12:37
Με ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
http://www.youtube.com/watch?v=dAfZYJHXXvs
Αρχικά δημιουργήθηκε από papalife
Με ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
http://www.youtube.com/watch?v=dAfZYJHXXvs
απο το προηγουμενο μουντιαλ ειναι η κουβεντα μπρο:wave2:
μονο και μονο λογω της βουβουζελας δεν θα πρεπει να ξαναγινει καμμια διοργανωση στη αφρικη....
μιλαμε ειναι ενοχλητικο ακομα και μεσα απο την τηλεοραση....
και αυτοι οι γαμ.....δες δεν σταματανε καθολου...
φαντασου να εχεις παει να δεις την εθνικη και να εχεις το αραπι στα 3 μετρα με τη βουβουζελα του......:sick: :eyepop:
koulis19
11/06/2010, 16:22
Παμε ρε SERBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pilotos_xtreme
11/06/2010, 17:16
Καντε μια ευχη να πιασω 1ους σκορερ στους ομιλους κ με τα λεφτα που θα κερδισω θα αγορασω σε ολους ενα β-στρομ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
argentina εγω!!!
fantacid
11/06/2010, 17:25
λετε να περασουμε τους ομιλους?
:rolleyes: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
:a029:
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
μπα σε καλο σου βραδιατικο:lol:
Akatanomastos
11/06/2010, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ανετοτατα
Μετά από την εθνική μας ομαδα βεβαιως βεβαιως υποστηρίζω
ΟΛΛΑΝΔΙΑ:a25: :a25: :a25:
fantacid
11/06/2010, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Μετά από την εθνική μας ομαδα βεβαιως βεβαιως υποστηρίζω
ΟΛΛΑΝΔΙΑ:a25: :a25: :a25:
ετσι, ετσι!
ισως με αλλη σειρα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LOUKILOUK
12/06/2010, 04:47
φούρης ρόχας...
Ισπανία παίδες...ήρθε το πλήρωμα του χρόνου...θεαματικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο ταυτόχρονα...
και Ελλαδάρα φυσικά...κράτα άμυνα μωρή ομάδα...και τσούκου τσούκου στον επόμενο γύρο...!!!:: πλάκα-πλάκα... όλα γίνονται...
αφου δεν ειναι εκει η σουηδια...
και αν και γαυρος....
201262
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
μονο και μονο λογω της βουβουζελας δεν θα πρεπει να ξαναγινει καμμια διοργανωση στη αφρικη....
μιλαμε ειναι ενοχλητικο ακομα και μεσα απο την τηλεοραση....
και αυτοι οι γαμ.....δες δεν σταματανε καθολου...
φαντασου να εχεις παει να δεις την εθνικη και να εχεις το αραπι στα 3 μετρα με τη βουβουζελα του......:sick: :eyepop:
Εγω γουσταρω βουβουζελα μιλαμε μου θυμιζει
Mexico 86 :rotflmao:
Mexico...
Απο τότε που παίζαμε ποδοσφαιράκι και το Μεξικό είχε Κάμπος στο τέρμα...
Μετά Αγγλία..γιατί έχουνε τρελλό κόλλημα με τη μπάλλα. Και ας παίζουν χάλια...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
201264
ΑΝΤΕ ΔΕΡΒΙΣΙΑ.....ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΩΡΕΣ...ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ..!!!!
201265
ο χαριστεας θα το βαλει :rolleyes:
Δεν ανοίγει και νέο θέμα με την πορεία της Εθνικής? και να αφήσουμε αυτό γενικά για το μουντιάλ?
Akatanomastos
12/06/2010, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Δεν ανοίγει και νέο θέμα με την πορεία της Εθνικής? και να αφήσουμε αυτό γενικά για το μουντιάλ?
δεν χρειαζετε ολοκληρο
θρεαντ
η πορεια της εθνικης
αντε 2-3 ποστακια:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
project.breeze
12/06/2010, 09:07
Καμερούν,κόντρα στο κατεστημένο της Αργεντινής,της Βραζιλίας,της Ιταλίας
:smokin:
201267
fantacid
12/06/2010, 11:41
viva .....
201271
παλι με χρονια με καιρους παλι δικο μας θα'ναι:sun: :sun:
201272
Akatanomastos
12/06/2010, 12:33
τι παθατε ρε ολοι φετος με τους ολλανδους:rotflmao: :rotflmao:
αφου @@ παλι θα παρουνε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koulis19
12/06/2010, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι παθατε ρε ολοι φετος με τους ολλανδους:rotflmao: :rotflmao:
αφου @@ παλι θα παρουνε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ανετοτατα
:confused: :confused: :confused: :confused: :D
Akatanomastos
12/06/2010, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
:confused: :confused: :confused: :confused: :D
εσυ οτι διαβαζεις το πιστευεις ακριβως οπως ειναι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
13/06/2010, 00:36
:) :p :D :look: :wacko: :blush: :lol: :lol: :lol:
201319
Vagelis Gar
18/06/2010, 15:56
ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ?
Ε?
o xaristeas eidika einai san ton geronta paisio , oute ta podia tou de mpori na sikosi oxi thn koupa :D :D
vangelis 64
18/06/2010, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ?
Ε? Βασικά τα φασόλια πειράζουνε,αλλά εγώ τη γουστάρω τη Γερμανία.:winka:
vangelis 64
18/06/2010, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
o xaristeas eidika einai san ton geronta paisio , oute ta podia tou de mpori na sikosi oxi thn koupa :D :D Ή δεν ξέρεις τίποτα για τον Παΐσιο,ή είπες μια κοτσάνα άθελά σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ή δεν ξέρεις τίποτα για τον Παΐσιο,ή είπες μια κοτσάνα άθελά σου.
δεν ξερει τον παισιο και ειπε κοτσανα:winka:
Vagelis Gar
18/06/2010, 16:22
Τι στε σεις ρε.....πω πω πω πω
μέσα σε 2-3 απαντήσεις το βασικό μας θέμα έγινε ο Παϊσιος......
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
vangelis 64
18/06/2010, 17:03
Τι στε σεις ρε.....πω πω πω πω
μέσα σε 2-3 απαντήσεις το βασικό μας θέμα έγινε ο Παϊσιος......
:eyepop: :eyepop: :eyepop: Ε ναι:blush: Πάντως για τίς ανησυχίες σου υπάρχει θρεντ εδώ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=15) :beer: :wave2:
Ε?
Είδες που ''βρεθήκαμε''!!!! :beer: :beer: :wacko: :beer: :beer:
Vagelis Gar
18/06/2010, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Είδες που ''βρεθήκαμε''!!!! :beer: :beer: :wacko: :beer: :beer:
Τυχαίο?:a1:
ας φυγουν .......η Γερμανια με πολωνους ,μαυρους :lol: ας φερουν και εναν εβραιο επιτελους ....θα αναστηθει ο χιτλερ
εχουν και 2-3 κοκινομουρηδες γκαζμαδες και σου λεει .....τα παντσερ :lol:
οι Αγγλοι κολοχανειο .....πας μουντιαλ ΧΩΡΙΣ τερματοφυλακα ?? πονεσαν τα ματια μας
αυτοι μονο για lifestyle περιοδικα ειναι
εγω λεω να φυγουν οι μαυροι με τις βουβουζελες μπας και δουμε μουντιαλ :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
εγω λεω να φυγουν οι μαυροι με τις βουβουζελες μπας και δουμε μουντιαλ :D