PDA

View Full Version : Η Νεα V-strom (abs)

Σελίδες : 1 [2]

tazakos
30/07/2006, 17:04
καλησπέρα,

ψάχνω και εγώ να πάρω v-strom 650 και ένας επίσημος αντιπρόσωπος μου ειπε ότι τα παραεισαγωγής έχουν πολύ λιγότερα άλογα για να τηρήσουν σχετικές νομοθεσίες που έχουν εκει πάνω στην Γερμανία. ΙΣΧΥΕΙ??!!??

μου είπε για εξτρά μπουκώματα στις εξατμίσεις και άλλες ρυθμίσεις που ρίχνουν τα άλογα στα 50!!

Επίσης , παραεισαγωγή με ABS λέει δεν βρίσκεις...

για βοηθήστε

zikpol
31/07/2006, 22:10
File mou ta exo akousei kai ego afta gia di8en kopsimo alogon...Mou eipan omos oti teties doulies kanane paliotera...tora ta mixanakia erxontai ka8ara!!!Oso gia afto pou sou eipe oti den vriskeis paraeisagogis me ABS den isxiei.To diko mou to exo parageilei idi...isos enoouse oti den to vriskeis amesa etimoparadoto.Kai afto simvenei giati olo ton Avgousto ta ergostasia sto Germany einai klista!!!Kai to diko mou to perimeno distixos giro stis 15 Septemvri!!!Ante na kaneis ipomoni mexri tote....!!!!
Afta...elpizo na se voi8isa...!!!!
Take care!!!

THEOD
31/07/2006, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
καλησπέρα,

ψάχνω και εγώ να πάρω v-strom 650 και ένας επίσημος αντιπρόσωπος μου ειπε ότι τα παραεισαγωγής έχουν πολύ λιγότερα άλογα για να τηρήσουν σχετικές νομοθεσίες που έχουν εκει πάνω στην Γερμανία. ΙΣΧΥΕΙ??!!??

μου είπε για εξτρά μπουκώματα στις εξατμίσεις και άλλες ρυθμίσεις που ρίχνουν τα άλογα στα 50!!

Επίσης , παραεισαγωγή με ABS λέει δεν βρίσκεις...

για βοηθήστε

Ρίχτου 2 μούντζες....Τουλάχιστον από Γερμανία δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο...

tazakos
01/08/2006, 01:55
Οπότε η παραεισαγωγή είναι μια καλή περίπτωση να την πάρω στα 7000 με καλούδια πάνω αντι για 8000.
Γνωρίζει κανείς που έχει καλή προσφορά το stromi (ισως με κανένα εξοπλισμό δώρο πλην του ABS?) και να ειναι και σωστό μαγαζί μήπως μας χρειαστεί η εγγύηση (φτου φτου φτου) ?

kalant
01/08/2006, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
Οπότε η παραεισαγωγή είναι μια καλή περίπτωση να την πάρω στα 7000 με καλούδια πάνω αντι για 8000.
Γνωρίζει κανείς που έχει καλή προσφορά το stromi (ισως με κανένα εξοπλισμό δώρο πλην του ABS?) και να ειναι και σωστό μαγαζί μήπως μας χρειαστεί η εγγύηση (φτου φτου φτου) ?

φιλε το motojapan στην καλλιροης ειναι πολυ καλο μαγαζι, ειχα παρει κι εγω το δικο μου απο εκει, βεβαια χωρις δωρα γιατι ειχα κανει ανταλλαγη, εξαλλου τα δωρα τα πληρωνεις...

οτι χρειαστηκα, σερβις κλπ ηταν αψογοι απο εξυπηρετηση...

plumber
01/08/2006, 11:46
Εγω την δικια μου την αγορασα περυσι το καλοκαιρι απο τον Δριμαλα στην Καλλιθεα,στην Θησεως στο υψος του Κοτσωβολου.Ολα μια χαρα και με δυο χρονια εγγυηση και σερβις, τα παντα.Περασα τις προαλλες απο εκει και ειδα μια διαφημιση στην βιτρινα του που δινει τρια χρονια εγγυηση πλεον.Τιμη δεν γνωριζω.

MUSTILI
02/08/2006, 21:39
:D :beer: :beer: Αγαπητοι του φορουμ,ηρθε η παραλαβη των v strom σοδειας αυγουστου με abs,bbc, cnn και πολυ γουσταρω που θα την παρω την Παρασκευη.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ (Απο μοτο υφαντης)

suzukimaniac
03/08/2006, 18:36
αργοπορημενα μεν αλλα και δυο σελιδες με τα χαρακτηριστικα της μηχανης στα αγγλικα....ΓΙα οποιον ενδιαφερεται....

http://www.totalmotorcycle.com/photos/2007models/2007models-Suzuki-V-Strom650ABS.htm

http://www.motorcyclistonline.com/newsandupdates/122_2007_suzuki_new_motorcycles/2007_suzuki_dl650.html

panoc
04/08/2006, 16:50
Χθες το απόγευμα πηρα και εγω τη μηχανη μου!!! (650ABS) ΟΕΟ! μετα από τοσα χρόνια που οδηγουσα, αυτοκινητο, βεσπα και παπί η διαφορά μου φαινεται χαοτική !!!

zikpol
04/08/2006, 17:08
Μπράβο ρε παίδες!!!
Άντε καλορίζικες...καλοτάξιδες...και πάντα όρθιοι!!!Όταν μπορέσετε για πείτε μας πρώτες εντυπώσεις απο το ABS και γενικά απο όλο το μηχανάκι.
Να είστε καλά...!!!!

Vezouvios
04/08/2006, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zikpol
Μπράβο ρε παίδες!!!
Άντε καλορίζικες...καλοτάξιδες...και πάντα όρθιοι!!!Όταν μπορέσετε για πείτε μας πρώτες εντυπώσεις απο το ABS και γενικά απο όλο το μηχανάκι.
Να είστε καλά...!!!!

Ναι αλλα μηπως θα επρεπε να εχουν οδηγησει και το στρωμα χωρις το abs για να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη γνωμη?

zikpol
04/08/2006, 18:01
Δεν διαφωνώ!!!Το θέμα είναι όμως οτι μέχρι λίγες μέρες πριν το μηχανάκι το είχαμε μόνο σε φωτογραφία!!!Οπότε όλο και κάποιο καλύτερο συμπέρασμα μπορούμε να βγάλουμε απο τα παιδιά που μόλις το προμηθεύτηκαν...σωστά?Το ότι δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης στη παρούσα φάση για μένα προσωπικά έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Αλλωστε αυτό το μηχανάκι περιμένω να πάρω και γιαυτό θέλω να μάθω.
Take care!!!

panoc
04/08/2006, 21:06
Παιδιά η δική μου γνωμη λόγο της απειριας μου απο μηχανες (μεχρι τωρα μόνο βεσπα και παπί) μόνο αντικειμενική δεν ειναι.
αυτη τη στιγμη σκεφτομαι πως ειναι δυαντό τόσα χρόνια να οδηγούσα το "χαρο" τον ίδιο (βεσπα!!!).
το abs παντως μπηκε μια φορα στο χαλικοδρομο σπιτι μου αλλα μόνο οταν πατησα παραπανω φρενο για να δω ποσο καλα φρεναρει.

με τη μηχανη μεχρι τωρα εχω κανει 50χλμ, και θα αργησω να κανω πολλα γιατι η αδεια δεν εχει βγει ακόμα (δημόσιο + αυγουστος γαρ...) οπότε ειμαι και ανασφαλιστος...

jpap
05/08/2006, 07:38
Χαιρετώ τους φίλουςτου forum. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και με βοηθήσατε πάρα πολύ στην επιλογή της μηαχνής που έκανα.

Φίλε Panoc και εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση είμαι... παραλαμβάνω σήμερα... χωρίς πινακίδα.... και από εμπειρία μόνο scooter toutou και παπί....

Αντε καλοτάξιδες να είναι.

Και κάτι ακόμα. Κάπου είδα στην Αθηνα εχτές πολλά V-Strom ABS παραεισαγωγής (για όποιον ενδιαφέρεται)

Φιλικά
Γιάννης

kalant
05/08/2006, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpap
Χαιρετώ τους φίλουςτου forum. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και με βοηθήσατε πάρα πολύ στην επιλογή της μηαχνής που έκανα.

Φίλε Panoc και εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση είμαι... παραλαμβάνω σήμερα... χωρίς πινακίδα.... και από εμπειρία μόνο scooter toutou και παπί....

Αντε καλοτάξιδες να είναι.

Και κάτι ακόμα. Κάπου είδα στην Αθηνα εχτές πολλά V-Strom ABS παραεισαγωγής (για όποιον ενδιαφέρεται)

Φιλικά
Γιάννης

να το χαιρεσαι φιλε μου, θα μεινεις παρα πολυ ικανοποιημενος απο τη μηχανη σου...

καλοταξιδη, καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις...

:wave2:

giatou
05/08/2006, 09:12
απο χτες ειμαι και εγω πλεον ενας συναδελφος κατοχος ενος υπεροχου μαυρου (ματ) v-strom!
δεν βλεπω την ωρα να του κανω τα πρωτα 1000χλμ του στρωσιματος και να αρχισω ταξιδακια και βολτες ανεμελος....
σαν μικρο παιδακι νιωθω!
και κακα τα ψεματα,αν και εχω αλλαξει 3-4 μηχανες (ολες μεταχειρισμενες) αυτο που νιωθεις καθε φορα οταν αποκτας μια, ποσο μαλλον αν ειναι και καινουργια, ειναι απεριγραπτο!
αντε καλες μας βολτες συναδελφοι vstromer και απανταχου μηχανοβιοι,μοτοσικλετιστες,αναβατες,οδηγοι,πιλοτοι,κ λ,κτλ,κτλ.....

Vezouvios
05/08/2006, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από giatou
απο χτες ειμαι και εγω πλεον ενας συναδελφος κατοχος ενος υπεροχου μαυρου (ματ) v-strom!
δεν βλεπω την ωρα να του κανω τα πρωτα 1000χλμ του στρωσιματος και να αρχισω ταξιδακια και βολτες ανεμελος....
σαν μικρο παιδακι νιωθω!
και κακα τα ψεματα,αν και εχω αλλαξει 3-4 μηχανες (ολες μεταχειρισμενες) αυτο που νιωθεις καθε φορα οταν αποκτας μια, ποσο μαλλον αν ειναι και καινουργια, ειναι απεριγραπτο!
αντε καλες μας βολτες συναδελφοι vstromer και απανταχου μηχανοβιοι,μοτοσικλετιστες,αναβατες,οδηγοι,πιλοτοι,κ λ,κτλ,κτλ.....

Καλα χιλιομετρα σου ευχομαι φιλτατε δραμινε!
Και παντα ορθιος!

panoc
05/08/2006, 09:58
κανοντας ακόμα λίγα χιλι'όμετρα σημερα, και καθότι ειμουν ξεκούραστος, ρε παιδιά ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!
συγκρίνοντας παντα με οτγι 2κυκλο εχω οδηγήσει μεχρι τώρα... απίθανη σταθερότητα... στριβει απλά γερνοντας λίγο. τα φρενα μου δίνουν πραγματικά την εντυπωση οτι το μηχανακι μπορεί να φρεναρει σωρίς να εχω σοβαρες παρενεργεις σε περιπτωση εκτατης αναγκης.
Αν και οπως ειπα η εμπειρία μου από μηχανες ειναι μηδαμινή μεχρι τώρα μετα από 3 μερες ειμαι παρα πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου.
Το σημαντικότερο δε ειναι οτι καθομαι ανετα!!! πρώτη φορα ειμουν πανω σε 2κυκλο για πανω από 1 ωρα και δε πιαστηκα!!!

mykoniatis
05/08/2006, 11:17
:wave2: σε ολα τα παλικαρια του forum καλημερα ! μιας και ειμαι και εγω ενας τυχερος να εχω απο τις 20/07/06 ενα v strom 650 abs
διαβαζω οτιδιποτε εχει σχεση με το εργαλειο μας.σε ενα εντυπο διαβασα για καποια αλλη μοτο οχι στρομ οτι μπορει να απενεργοποιησουμε το abs βγαζωντας μια ασφαλεια κατω απο τη σελα!! απο δικη μου οπτικη επαφη νομιζω οτι και κατω απο τη σελα του δικου μας στρωμα υπαρχει αυτη η ασφαλεια το γραφει abs!!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ γινεται αυτο εχει καποιος φιλος καποια
γνωση πανω στο θεμα!! η θα πρεπει να αρχισουμε με αφαιρεση της ασφαλειας για να δουμε πως παει?? στο αλλο μοτορι που αναφερω παραπανω>>>>>>>> τα φρενα δουλευαν κανονικοτα!! τα φωτα σας οι ποιο παλιοι! pls. θα μου πειτε δεν σου αρεσει το abs τη το πηρες ??? οχι ειναι τρελλα στην ασφαλτο!σε μερος σαν το δικο μου οπου και μενω(μυκονος) εχουμε και χωματακι και σαμαρακια και οχι τοσο καλη ασφαλτο.καταλαβαινετε οτι ειναι λιγο ενοχλητικο>αν ειναι μονο η ασφαλεια που αναφερω παραπανω τοτε τα πραγματα ειναι απλα
:rotflmao:

Tsakalaki
05/08/2006, 11:42
Το ABS στο νέο V-Strom δεν απενεργοποιείται. Η εταιρία δεν προχώρησε στο να βάλει και μηχανισμό απενεργοποίησης του ABS, το γιατί είναι άγνωστο. Είναι πάντως μια λεπτομέρια, ή οποία θα μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Στα μοντέλα εκείνα όπου το ABS είναι προεραιτικό, όταν τοποθετείται, πάντα τοποθετείται και κομβίο απενεργοποίησης....

Διάβασε το μοτό, τεύχος 376 υπάχει παρουσίαση του V Strom με ABS :wave2:

mykoniatis
05/08/2006, 11:57
kalhmera φιλε . το ηξερα οταν πηρα το στρομ οτι δεν υπαρχει τετοιο κουμπι λεω μπας και γινεται κατι απο την ασφαλεια που αναφερω δεν ημουν σιγουρος απλος διαβασα στο ο-300 περιοδικο που εχει ενα τεστ στο θηριο zzr1400 abs το μεταφερω ετσι οπως ειναι γραμενο. συχνα θα επεμβει το abs στον πισω τροχο και εκδηλωνεται με χτηπηματα στο πενταλ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ απενεργοποιησης του αφαιρωντασ την ασφαλεια απο τον πινακα
που βρισκεται κατω απο τη σελα .σε αυτη την περιπτωση το λαμπακι τοy abs αναβοσβηνει στο κοντερ αλλα ολα λειτουργουν κανονικα!λεω και εγω ολοκληρο θηριο ολα τοσο απλα?? μηπος λογο ιαπονικης συγγενειας δουλευε κατι τετοιο και σε εμας??μαλον οχι??????? κριμα.!
::bigcry: :bigcry: :yuck:

panoc
05/08/2006, 13:33
εβγαλα και μερικες φωτογραφίες το καμαρι μου, με το κινητό... (τη ψηφιακή την εχει παρει η sister στις διακοπές της...)

http://panoc.imagehost.gr/v1.JPG
http://panoc.imagehost.gr/v2.JPG
http://panoc.imagehost.gr/v3.JPG
http://panoc.imagehost.gr/v4.JPG

kalant
05/08/2006, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από panoc
εβγαλα και μερικες φωτογραφίες το καμαρι μου, με το κινητό... (τη ψηφιακή την εχει παρει η sister στις διακοπές της...)

http://panoc.imagehost.gr/v1.JPG
http://panoc.imagehost.gr/v2.JPG
http://panoc.imagehost.gr/v3.JPG
http://panoc.imagehost.gr/v4.JPG

ωραιες φωτογραφιες βγαζει το κινητο σου...

δεν θυμαμαι αν σου ευχηθηκα, καλοταξιδο να ειναι...

Tsakalaki
05/08/2006, 14:18
καλά γούστα πάικτη μου.....

άντε, καγκελάκια τώρα και τα πρώτα χλμ για το στρώσιμο.....

:beer:

MUSTILI
05/08/2006, 16:47
Στα πρωτα 200 κμ δειχνει οτι εχει φοβερη ροπη.Στριβει σαν να εχει βεντουζες στο δρομο.Καταναλωση της πλακας.Βαρυ στο χωμα.Αν δεν ξερεις απο χωμα μαλλον δεν παει παρα μονο σε βατο χωματοδρομο και αυτο χαλαρα. Απιστευτη σελα και ανεση γενικα.Η ζελατινα κοβει τα παντα, (ειμαι 1.74 μ υψος) αν και θα την ανεβασω μια σκαλα. Φωτα πολυ καλα. Το abs δεν ετυχε να χρειαστει, παντως φρεναρει ευκολα (μου πεταχτηκε σκυλος στη Λενορμαν...) Τι να λεμε τωρα!!!!ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!

panoc
05/08/2006, 16:48
Ευχαριστώ για τις ευχες παιδια :)
καγκελακια χουφτες και τα λοιπά θα μπουν τριτη - τεταρτη.
@kalant Κ750 ειναι το κουνιτό :)

Μία ερώτηση θελω να κανω, μου φαινεται πως εκουω ενα θορυβο σαν να τριβονται τα τακακια με τους δισκους οταν ρολαρει, (μπορει να ειναι και η ιδέα μου) σταματησα και επιασα τους δισκους ειναι ζεστοι προς χλιαροί (αν αναλογυστούμε και τη θερμοκρασια της εποχης... 37C εχει τώρα εξω). Επίσης κοιτώντας τα προστα δισκόφρενα δε βλεπω καθόλου κενο αναμεσα σε τακακι και δισκο και επίσης οταν παταω το μπροστα φρενο ενω δουλευει κανονικά δεν βλεπω να κουνιεται το τακακι ουτε κατα ελαχιστο...

Ετσι ειναι? ετσι πρεπει να ειναι?

MUSTILI
05/08/2006, 16:56
Τον ακουω και εγω το θορυβο απο την πισω δισκοπλακα. Και το "τακ" απο μπροστα (που αναφερεται σε αλλο thread) οταν πεφτω σε λακουβαρα.

panoc
05/08/2006, 16:58
το "τακ" ακομα δε το εχω ακουσει/προσεξει.

kalant
05/08/2006, 17:27
το "τακ" ακομα δε το εχω ακουσει/προσεξει.

το 99% τον DL 650 κανουν εναν ηχο απο το μπροστινο συστημα οταν πεφτουν σε λακουβες, δεν ειναι τιποτα φοβερο αλλα μεχρι να το συνηθησεις θα ειναι λιγο ενοχλητικο...

δεν ξερω αν το κανουν και τα τελευταια μοντελα αλλα το δικο μου (2005 μοντελο) και παρα πολλα ακομα το εκαναν...

αν κανεις ενα search θα βρεις αρκετες συζητησεις γυρω απο αυτο...

οσο για τα φρενα σου δεν εχουν στρωσει τα τακακια ακομα κατα πασα πιθανοτητα...

panoc
05/08/2006, 17:35
ευχαριστώ φιλε για την απαντηση, όπως καταλαβαινετε, η πρωτη μου μηχανη ειναι και μόνο που δε κοιμαμαι το βραδυ αγκαλιά της...
μετα από το ποστ του φίλου MUSTILI εκανα μια μικρη βολτρα και επεσα σε 3 λακουβες και πραγματι εκανε αυτο το τακ στις 2 από αυτες. επίσης το εκανε και σε 2 απο τισ καμια 10ρια φορες που κοκαλωσα (με πολύ λιγα χλμ) το μπροστινό φρενο.

Εφόσον ειναι ετσι δεν ειναι κατι φοβερο δε με πειραζει :)
Και για τα τακακια και εγω αυτό σκεφτηκα (εχω μόλις 84χλμ κανει με τη μηχανη...)
Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις παιδια :)

Tsakalaki
05/08/2006, 18:51
Τώρα που είναι καλοκαίρι, μπορείς να κοιμάσαι αγκαλία με τη μηχανή σου. Προμηθεύου ένα sleeping bag και στρώσε δίπλα στο μηχανάκι σου. Προμηθεύσου ένα σπρέι που διώχνει τους σκύλους για να μην έχεις κανένα απρόοπτο βρέξημο. Αν είσαι πιο χαλαρός, πήγαινε σε μεγάλο πολυκατάστημα με προϊόντα σπιτιού και προμηθεύσου μια αιώρα, που στηρίζεται σε κάγκελα που ενώνονται μεταξύ τους....δεν θα σου κοστίσει πάνω απο 79.90...θα βγάλεις πολλά γούστα. εγώ το έκανα στο εξοχικό μου στο Πήλιο....Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς να όταν τεντώνεις το χέρι σου να ακουμπάς στο μαρσπιέ των ταχυτύτων..... φτιάχνεσαι...

Α, όλα αυτά είναι off topic ασφαλώς....:sun:

zikpol
05/08/2006, 22:15
Panoc κούκλα είναι!!!Και πάλι καλορίζικη!!!Πολύ ωραίες οι foto!!!Με καγκελάκια και χούφτες θα χαρίσει ακόμα περισσότερο!!!
Πώπώ μας "έφτιαξες" νυχτιάτικα...!!! :-))

mykoniatis
06/08/2006, 10:27
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM.
NA KAI FOTOS META APO THN PARALIA ME TO V STROM!
http://users.altecnet.gr/mykonosart/DSC00522.JPG
http://users.altecnet.gr/mykonosart/DSC00523.JPG

Α!! ΞΕΧΑΣΑ !!εβγαλα της δυο ασφαλειες του abs κατω απο τη σελα του στρομ και η λυχνεια στον πινακα αναβει συνεχεια Αλλα τα φρενα δουλευουν κανονικα χωρις abs καλο για χωματακι αν χρειαστει!!!????

blueblack
06/08/2006, 11:08
ΑΜΑ ΠΑΣ.........

Κάπου άλλού πού μιλάνε γιά.....abs.....καί τό πείς αύτό θά σέ.............ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ.....!!!!!!!!!!!!

mykoniatis
06/08/2006, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΜΑ ΠΑΣ.........

Κάπου άλλού πού μιλάνε γιά.....abs.....καί τό πείς αύτό θά σέ.............ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ.....!!!!!!!!!!!!

kαλημερα ! δεν νομιζω να κανω συνεχεια αυτη την (ελληνικη )πατεντια κατα τη γνωμη σου νομιζεις οτι ειναι λαθος? δεν ειμαι μηχανικοσ απλος μαθαινω την μοτοσικλετα μου .:D :sun:

blueblack
06/08/2006, 11:34
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........

Μήν άγχώνεσαι.....
Άφαιρώντας μιά άσφάλεια δεν παθαίνει τίποτα τό v-strom....!!!!!
Έγώ έχω τό χωρίς abs........Γιατί μπήκες σέ αύτή τή διαδικασία...????
Νά βγάλεις κάτι πού άλλοι βάλανε στάνταρ..??:wave2:

mykoniatis
06/08/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........

Μήν άγχώνεσαι.....
Άφαιρώντας μιά άσφάλεια δεν παθαίνει τίποτα τό v-strom....!!!!!
Έγώ έχω τό χωρίς abs........Γιατί μπήκες σέ αύτή τή διαδικασία...????
Νά βγάλεις κάτι πού άλλοι βάλανε στάνταρ..??:wave2:
:sun: φιλε irinia to abs οπως εγραψα και σε αλλο post ειναι φανταστικο για αυτο και περιμενα την εκδοση abs .Mονο για λιγο στο χωμα θελει απενεργοποιηση πιστευω προσωπικα! και παλι ο καθενας εχει αλλο τροπο οδηγισης. δεν λεω οτι το στρομ ειναι χωματερο ολοι το γνωριζουμε!! σε καποια στιγμη περασματος
σε χωμα >>>σαμαρακια το abs χανει λιγο σε αισθηση!αυτα!!
χαρηκα που τα ειπαμε! ευχαριστω για την παρεα.

zikpol
06/08/2006, 18:29
Φίλε mykoniati καταρχάς καλορίζικη η κούκλα σου!!!Προσωπικά σε θαυμάζω που χωρις να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις κάνεις τέτοιους πειραματισμούς με την ολοκαίνουργια μηχανή σου!!!Εγώ δεν θα μπορούσα καν να το διανοηθώ!!!Anyway...πιστεύω πάντως οτι αυτή τη "greek" πατεντούλα θα τη χρησιμοποιήσουμε όλοι σε κάποια φάση!!!Οπότε θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μας έδωσες τα "φώτα" σου!!!
Να είσαι καλά!!!

mykoniatis
06/08/2006, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zikpol
Φίλε mykoniati καταρχάς καλορίζικη η κούκλα σου!!!Προσωπικά σε θαυμάζω που χωρις να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις κάνεις τέτοιους πειραματισμούς με την ολοκαίνουργια μηχανή σου!!!Εγώ δεν θα μπορούσα καν να το διανοηθώ!!!Anyway...πιστεύω πάντως οτι αυτή τη "greek" πατεντούλα θα τη χρησιμοποιήσουμε όλοι σε κάποια φάση!!!Οπότε θα πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μας έδωσες τα "φώτα" σου!!!
Να είσαι καλά!!!
Φιλε zikpol ευχαριστω για τα καλα σου λογια να εισαι καλα καΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ.οσο για μενα οπως ειπα και παραπανω δεν ειμαι ουτε μηχανικος ουτε {πατεντακιας}απλος απο την ημερα που αγορασα το στρομ και εδωσα το kle Ασχολουμαι με τη μοτοσυκλετα διαβαζω¨κανω ερωτησεις {σε συνεργεια κλπ }τοποθετησα τα αξεσουαρ μονος μου και καποια στιγμη ειδα κατω απο τη σελα της 2 ασφαλειες ειδα το μαλιστα και της ανταλακτικες>>>λεω να αν τις αφαιρεσω {πες οτι καηκαν και τις αλλαζω} πηρα και το manual διαβασα τη ειναι τλσ για τη βαλβιδα η μια και abs η αλλη οποτε λεω ζημια δεν κανω και τα υπολοιπα ειναι σχεδον γνωστα .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ .ΠΑΝΤΩΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΡΟΜ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ABS STO ΧΩΜΑΤΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.{εχω να παρατηρισω και ειναι λογικο οτι η λυχνια abs ειναι συνεχεια αναμενη!!δεν με χαλαει >θα αναβε κανονικα εαν ειχε προβλημα το abs η{εδω ερχομασται αν ειχαν καει η εν λογω ασφαλειες}παιδια δεν ξερω αν βοηθησα η σας κουρασα !!καλο υπολοιπο καλοκαιρι σε ολους με ασφαλεια!!παντα:wave2:

zikpol
06/08/2006, 19:24
Πολύ λογική σκέψη αυτή που έκανες και να που πέτυχε!!!Και οχι μόνο πέτυχε αλλά αναβαθμίστηκε και όλο το μοντέλο!!!Πλέον μπορούμε να λέμε οτι η καινούργια V-Strom έχει και "διακόπτη" απενεργοποίησης του Abs :winka:
Τι άλλο θέλουμε,έτσι?
Σοβαρά πάντως αυτή η ανακάλυψη θα μας χρησιμεύση!!!
Καλές βόλτες (με και χωρίς ABS...!!!) και καλά να περνάς!!!
Take care!!!

blueblack
07/08/2006, 08:05
AΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ....................

Σέ ξένα τύπο τό είδα καί στό περοδικό μοτό............καί το γράφω.....!!!!!!!!!
Κάτι πού τό ψυλιαζόμουνα.....!!
Νέα έξάτμιση στό dl-650....νέα μπουζώματα.......διπλά.......προδιαγραφές ....Ε3.........!!!!!!!!!!
6-7 άλογάκια πήγαν ύπέρ Εύρώπης,καυσαερίων καί οικονομίας.........!!!!!!!!
Αύτά πρός ένημέρωσιν........!!!!!!!!!
Έπειδή κάπου διάβασα πώς τό φέραν μέ καμμιά 10 άλογα παραπάνω.....!!!!!!!!!
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ......
ότι θά τό καταλάβει κανείς.......μόνο τό ....
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ....!!!!!!!!

panoc
11/08/2006, 19:27
Επιτελους σημερα πήρα και την κανονική αδεια κυκλοφορίας (για πινμακίδες ουτε λόγος βέβαια) και ασφαλίστηκα επίσης, αντε να κυκλοφορώ ελευθερος.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η αδεια αναφερει 49KW ακα 66,4PS, τι εγινε ρε παιδιά???? 70 λεει η suzuki...
τα υπόλοιπα μας τα εφαγαν οι οδηγίες της ΕΕ ε?

giatou
12/08/2006, 09:17
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η αδεια αναφερει 49KW ακα 66,4PS, τι εγινε ρε παιδιά???? 70 λεει η suzuki...
τα υπόλοιπα μας τα εφαγαν οι οδηγίες της ΕΕ ε?
που το γραφει αυτο στην αδεια?
εψαξα την δικια μου και δεν αναφερει τπτ τετοιο....
μονο κυλινδρισμο εχει!ουτε 650cc ρε γμτ!645 μοοοοονο:D

panoc
12/08/2006, 16:21
http://panoc.imagehost.gr/ak.jpg

panoc
12/08/2006, 17:31
πριν ξέχασα να προσθεσω οτι σημερα δουλεψε και το ABS μετα από αποτομο φρεναρισμα με περιπου 55-60χλμ σε κατηφορικό δρόμο και με ασφαλτο γυαλί, για τους Πατρινούς, μιλάω για το δρόμο Αγίας Σοφίας στη καθοδό του αναμεσα στην Ελληνος Στρατιώτου και Αθηνών. Ο λόγος ενα αδέσποτο... το οποίο αφού πεταχτηκε στο δρομο τελίκα εμεινε στην ακρη.

Το ABS το ενοιωσα όπως στο αυτοκινητο, σαν δονήσεις κυρίως στο πίσω φρενο αφου το μπροστινό μπλόκαρε ελαχιστα και μόνο αφου ειχα ήδη κόψει αρκετα.

Ειμαι σιγουρος οτι ενας εμπειρος οδηγός μηχανής θα πετυχενε καλύτερο φρενάρισμα και πιο γρηγορο, αλλά για μενα θεωρω οτι το ABS με εσωσε από πτωση ή τουλάχιστον απο αντιδρασεις πανικού (λόγο του μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού).

jokey
12/08/2006, 22:24
πριν ξέχασα να προσθεσω οτι σημερα δουλεψε και το ABS μετα από αποτομο φρεναρισμα με περιπου 55-60χλμ σε κατηφορικό δρόμο και με ασφαλτο γυαλί, για τους Πατρινούς, μιλάω για το δρόμο Αγίας Σοφίας στη καθοδό του αναμεσα στην Ελληνος Στρατιώτου και Αθηνών. Ο λόγος ενα αδέσποτο... το οποίο αφού πεταχτηκε στο δρομο τελίκα εμεινε στην ακρη.

Το ABS το ενοιωσα όπως στο αυτοκινητο, σαν δονήσεις κυρίως στο πίσω φρενο αφου το μπροστινό μπλόκαρε ελαχιστα και μόνο αφου ειχα ήδη κόψει αρκετα.

Ειμαι σιγουρος οτι ενας εμπειρος οδηγός μηχανής θα πετυχενε καλύτερο φρενάρισμα και πιο γρηγορο, αλλά για μενα θεωρω οτι το ABS με εσωσε από πτωση ή τουλάχιστον απο αντιδρασεις πανικού (λόγο του μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού).

Μήπως σήμερα το πρωί βρισκόσουν στο ΑΒ Αμερικής γύρω στις 11 ?

panoc
12/08/2006, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
Μήπως σήμερα το πρωί βρισκόσουν στο ΑΒ Αμερικής γύρω στις 11 ?

Οχι... αλλά περασα από εκεί κατα τις 17.30 :)

costas81
24/08/2006, 11:08
Ευχαριστώ για τις ευχες παιδια :)
καγκελακια χουφτες και τα λοιπά θα μπουν τριτη - τεταρτη.
@kalant Κ750 ειναι το κουνιτό :)

Μία ερώτηση θελω να κανω, μου φαινεται πως εκουω ενα θορυβο σαν να τριβονται τα τακακια με τους δισκους οταν ρολαρει, (μπορει να ειναι και η ιδέα μου) σταματησα και επιασα τους δισκους ειναι ζεστοι προς χλιαροί (αν αναλογυστούμε και τη θερμοκρασια της εποχης... 37C εχει τώρα εξω). Επίσης κοιτώντας τα προστα δισκόφρενα δε βλεπω καθόλου κενο αναμεσα σε τακακι και δισκο και επίσης οταν παταω το μπροστα φρενο ενω δουλευει κανονικά δεν βλεπω να κουνιεται το τακακι ουτε κατα ελαχιστο...

Ετσι ειναι? ετσι πρεπει να ειναι?

τι το περασες ρε αρχηγε μου το δισκοφρενο τακακι στο ποδηλατο που ανηγει και κλεινει????

Οσο για τον ηχο θα τον ακους μεχρι να στρωσουν τα τακακια!

taksidiotis25
28/08/2006, 04:15
αν εμενα δεν εχει abs ποσο εχει για να βαλω?θα τσουζει ετσι?

Respect
28/08/2006, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
αν εμενα δεν εχει abs ποσο εχει για να βαλω?θα τσουζει ετσι? Απ'ό,τι λέει ο kakofonixx δε παίζει μετατροπή..:alien:

panoc
30/08/2006, 20:48
παιδια σημερα εκανα το πρωτο service στο vstrom μου (950χλμ)

ρε παιδια ο τυπας εδω στη πάτρα (αντιπροσωπεία) ειπε αλλαγή λαδιών καθε 3000χλμ.
το manual γράφει καθε 6000.
τι γίνετε?

beholder
30/08/2006, 21:30
Κατ αρχας καλοριζικη σε ολα τα παιδια που πηραν το νεο μοντελλο.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχετε και να τη χαιρεσται οσο μπορειτε

Ειδα σημερα στο Moto club 63 το βυσιννι χρωμα και τρελλαθηκα. Πολυ ωραιο. Καμμια σχεση με το προηγουμενο κοκκινο.
Και απο οτι μου ειπε και ο Γιωργος εχει αρχισει και εχει ζητηση.

Για το φιλο που του ειπαν service καθε 3.000 κλμ δεν νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο. Υπερβολες μαλλον.
Τη στιγμη που η ιδια η εταιρεια σου λεει καθε 6.000 δεν βλεπω το λογο να το "κοψεις" στη μεση (με εξαιρεση το να κανεις πιο πλουσιο το μαστορα.)
Εκτος και εαν εχει αλλαξει κατι με το νεο μοντελλο και δεν το ξερω

Οσο για τους λιγότερους ιππους που ειπε καποιος φιλος ,κατι διαβασα σε ενα ξενο ποστ, άλλα δεν εχω ρωτησει κανενα απο suzuki να παρω μια γνωμη απο εκει
Οποιος ρωτησει ενημερωνει και εμας.

panoc
30/08/2006, 21:34
και εγω πιστευω οτι καθε 3000 ειναι μαλλον υπερβολη, η αληθεια ειναι οτι το προωί βιαζόμουν υπερβολικα να παω στη δουλεια (ειχα αργησει) και οπως το ειπε ετσι και το ξεχασα και το θυμηθηκα τωρα το βραδυ.

οσον αφορα τα αλογα 70 δεν ειναι σιγουρα αφου η αδεια αναφερει 49KW αρα 66,4PS

ξαναδινω το λινκ από τη δική μου αδεια http://panoc.imagehost.gr/ak.jpg

suzukimaniac
01/09/2006, 20:50
Ρε παιδια στο νεο μοντελο υπάρχει και κουμπί απενεργοποίησης του ABS?

panoc
01/09/2006, 20:54
οχι ...

blueblack
02/09/2006, 09:23
ΥΠΑΡΧΕΙ.........

Μία άσφάλεια ...βρές την ,βγάλτην,θά σού άνάψει ένα λαμπάκι στό
καντράν ........καί έισαι άνευ.....abs.......!!!!!!
Άλλά άμα είναι νά τό κάνεις αύτό......βάλε βγάλε....
Πάνε πάρε τό παλιό νά γλυτώσεις καί τό χιλιάρικο.....!!!!!!!!!

Respect
02/09/2006, 21:30
παιδια σημερα εκανα το πρωτο service στο vstrom μου (950χλμ)

ρε παιδια ο τυπας εδω στη πάτρα (αντιπροσωπεία) ειπε αλλαγή λαδιών καθε 3000χλμ.
το manual γράφει καθε 6000.
τι γίνετε? Εγώ πάντως τα αλλάζω κάθε 3500km.-:smokin: