View Full Version : to be continued......
πεισε τον Julius να μην παρει το africa αλλα κατι χωματερο!απο 3η σε 4η αν το τραβηξεις σε αυτο το σημειο σηκωνεται....αν το χεσεις δεν σηκωνεσαι ουτε ο ιδιος!!!!:nono:
1764
grin griiiiiin grin grin δεν το κραταω πολυ εδω.ισα ισα και μετα κατω.δεν ειμαι καλος στις σουζες και ξενερωνωωωωωωωωωωω
1765
κι αυτη. :smilea: γιατι δεν βαζετε γενικα φωτογραφιες σας .....τους ....οτι να ναι
.........και κανονιστε καμια βολτα προς τα πανω ρε!αντε αθηνα...............διαολοι!αντε μην βελαξω! μπριτς κιτς...
1766
periklisk
09/05/2004, 20:58
Γιωρίκα ωραίες φωτό!!!!
almalibera
10/05/2004, 10:15
...Μπραβο σου καλα κανεις!!!
:beer: :ninja:
ευχαριστω :smilea:
του julius πειτε μην κανει το λαθος!θα μου πεις ετσι θα κανει και ταξιδακια και μεγαλες βολτες μαζι σας.ε!ρε μα**** παρε και κανενα εργαλειο για το χωμα και βαλε δοσεις μεχρι να βγαλεις ασπρες τριχες!! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
ευχαριστω :smilea:
του julius πειτε μην κανει το λαθος!θα μου πεις ετσι θα κανει και ταξιδακια και μεγαλες βολτες μαζι σας.ε!ρε μα**** παρε και κανενα εργαλειο για το χωμα και βαλε δοσεις μεχρι να βγαλεις ασπρες τριχες!! :D
Mikre Dyxronolade, kano ypomonh pros to paron, kai meta to kalokairi filodokso na peraso sto evropaiko stratopedo......
:ninja:
κατι πηρε το αυτι μου για ποιο ευρωπαϊκο στρατοπεδο θες να περασεις ....
σουπερρρρ:D
1803
Αρχικά δημιουργήθηκε από TODi999R
κατι πηρε το αυτι μου για ποιο ευρωπαϊκο στρατοπεδο θες να περασεις ....
σουπερρρρ:D
TE450
Nai to odigisa kai exo pathei monimh stish
milame........ to kalytera sthmeno, omoiogenes, motosako gia xoma pou kykloforei sto emporio (vevaia den exo odigisei VOR kai TM alla ap'ola ta ypoloipa xalara)
εδώ σου είπαμε να έρθεις μέχρι τον Ωρωπό να ανέβουμε σε κανένα βουνό και βαριόσουν που ζούσες!!!!
Άντε τώρα γιατί με συγχίζεις... (καλέ κάπως έτσι δεν γράφετε αυτό?!)
Όσο για τον Τσούλιο περιμένω να δώ τί θα πάρει τελικά.... Θα γελάσουμε και φέτος... :evil: :evil: :evil:
Μπάρμπααααααα, μετά το DRZ ξέρεις εσύ!!! πάρε πάλι κανα ρημάδι... :evil: :evil: :evil:
μην συγκρίνεις τα VOR με τα ΤΜ γιατί έχουν την ίδια σχέση που έχει το σώβρακο με την φανέλα..... Το μόνο κοινό τους είναι πως και τα δύο είναι εσώρουχα....... Τ Ι Π Ο Τ Ε Α Λ Λ Ο !
oxi neoudi, den sygrino TM me VOR apla anefera oti einai oi dyo eyropaikes markes pou den exo odigisei.....
opos sou egrapsa kai sto PM prin kano OTIDOPOTE thelo na do kai thn mple kyria me ta akriva aksesouar giati exo akousei polyyyyyyy kala logia (bebaia thelo na diamorfoso prosopikh apopsh)
E?μου ειπες να ερθω ωροπο?? αν ηταν να ερχομουνα μπορει να ερχομουνα με τρειλερ μαζι με εναν φιλο με ενα οΥΖο αλλα μου ειπε ο θανασης(μπαινει στρατο) οτι αφηνατε να φερουν μονο εναν ακομα(εννοειται που δεν εχει ΤΜ)
συγχηζει<<<<
και τα vor καλα ειναι ρε.αλλα χαλανε για πλακα.
ειναι και συμπατριωτες σας9ιταλικα δεν ειναι κι αυτα?)
Δεν έχω δεί κάτι....
Συγνώμη μιά στιγμή... να πάω να δω!...
Παίδες sorry απο όποιον μου έχει στείλει PM αλλά τα βλέπω μια φορά το μήνα, και στο mail Τσούλιε δεν έρχετε τίποτα...
χμ καλά λοιπόν! Πάω να δω μην και περιμένει και κανένας άλλος απάντηση και εγω........ :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
δεν στο είπα βρε?
Εσύ δεν μου είπες για τον φίλο σου! Θα καθάριζα εγώ για πάρτη σου και δεν θα είχες πρόβλημα να έρθεις!
Πάντως μην αγχώνεσαι! Σύντομα θα ξαναοργανώσουμε κάτι τέτοιο γιατί είχε επιτυχία τελικά οπότε κανόνισε να μου λες ιστορίες πάλι!
Τα VOR ναί είναι συμπατριώτες αλλά το έχεις πιάσει καλά το νόημα... Όμορφα αλλά..... μακρυά απο εμάς!