Σύνδεση

View Full Version : Κατεληξα τι προστατευτικα να παρω

jbear
09/06/2006, 04:59
Για θωρακα-στηθος-αγκωνες-ωμους το Spidi Defender Armor (υπολογιζω κοντα στα 270+?) και γαντια τα Spidi Jab (καλοκαιρινα αλλα με καλη προστασια για την τιμη τους - 69?).

Συμφωνειτε? (παπακι εχω αλλα την επαθα μια φορα - ενα βραδυ στο νοσοκομειο - και εχω γλυτωσει παρα τριχα πολλες φορες - πλεον εχω γινει master στα φρεναρισματα της τελευταιας στιγμης, οταν πεταγονται κουτια, κλπ.)

Και μια αλλη ερωτηση: Τα Biomechanic στους αγκωνες-ωμους προσφερουν αντιστοιχη προστασια με τα warrior θωρακα-στηθους (που ειναι κορυφη)?

Λιγο αργοτερα θα παρω και για γονατα - δε φτανουν τα χρηματα τωρα...

Ακολουθουν και φωτογραφιες:

51329

jbear
09/06/2006, 05:00
2

51330

jbear
09/06/2006, 05:02
3

51331

simeon
09/06/2006, 09:24
αυτα τα γαντια ειναι πολυ ωραια! τα δικιμασα κι εγω και τα λιγουρευομαι τωρα για το καλοκαιρι...

στο μοτομαρκετ που τα ειδα ειχαν 52 νομιζω...

ruyjin
09/06/2006, 09:27
πολυ καλο,αυτο πρεπει να ειχαν δοκιμασει κατι φιλοι μου
τα γαντια τα εχω βαλει, πολυ καλα

:beer:

για καθε μερα θα το φορας ή για ταξιδια?

idi
09/06/2006, 09:28
αυτα πρεπει να τα φορας κατω απο ρουχα χωρις προστασιες ομως... δηλ 0 αντοχη στη τριβη

γιατι δε κανεις τη παλια καλη δοκιμασμενη λυση? ενα δερματινο τζακετ μηχανης με ολα τα προστατευτικα (+πλατης γιατι μερικα το εχουν σαν εξτρα)

ε? και πιο ανθρωπινος θα εισαι και θα εχεις μια καλη προστασια :wave2:

ruyjin
09/06/2006, 09:38
εγω για ταξιδι παντως, θα προτιμουσα ενα δερματινο και απο κατω ενα τετοιο φουλ προστατευτικο που καλυπτει και θωρακα

..............................

κατι ασχετο - σχετικο

παραδεχομαι τη spidi γιατι σε θεματα προστασιας, μελετης, λεπτομεριας την εχει ψαξει παρα πολυ και νομιζω οτι ειναι πολυ μπροστα απο ολες τις αλλες εταιριες

adam_tsouk
09/06/2006, 09:50
αυτο το γιλεκο εχει ερθει ή ακομα το περιμένουν;

πολύ καλό, αλλά όπως λένε οι αποπάνω, ειναι λιγο επιλεκτική η χρήση του. Δεν πας για καφε με αυτο εκτός και αν θες να σε κοροιδεύουν (κακως) ολοι....

Πάντως η σκέψη σου ειναι ΑΨΟΓΗ!

:beer: :beer:

Cpt. Haddock
09/06/2006, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Για θωρακα-στηθος-αγκωνες-ωμους το Spidi Defender Armor (υπολογιζω κοντα στα 270+?) και γαντια τα Spidi Jab (καλοκαιρινα αλλα με καλη προστασια για την τιμη τους - 69?).

Όπως σου είπαν και άλλοι, σωστή η σκέψη να φοράς εξοπλισμό, αλλά βλέπω κάπως υπερβολή αυτό που πας να κάνεις..

ειδικά όταν λες:

Λιγο αργοτερα θα παρω και για γονατα - δε φτανουν τα χρηματα τωρα...

Καλύτερα με λιγότερα χρήματα να πάρεις ένα μπουφάν καλοκαιρινό και ένα παντελόνι με προστασία.

:wave2: :beer: :wave2:

ruyjin
09/06/2006, 10:07
για καθημερινη χρηση ειναι πραγματι υπερβολικο
συμφωνω κι εγω με ενα καλο μπουφαν για καθε μερα

αλλα για ταξιδι ειναι πολυ καλο

Cpt. Haddock
09/06/2006, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
αλλα για ταξιδι ειναι πολυ καλο

Να ρωτήσω κάτι.

Αυτό θεωρείται touring γιλέκο; :confused:

ruyjin
09/06/2006, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να ρωτήσω κάτι.

Αυτό θεωρείται touring γιλέκο; :confused:

το φορας μεσα απο το μπουφαν
και επειδη μαλλον δε θα χωραει με τα προστατευτικα του μπουφαν, βγαζεις αυτα του μπουφαν και φορας αυτο

παρεχει σιγουρα καλυτερη προστασια μιας και καλυπτει ολο το σωμα, πισω + μπροστα

ruyjin
09/06/2006, 10:19
ειχα ανοιξει κουβεντα για προστασια θωρακα, δε ξερω αν την ειχες δει

παντως υπαρχουν και προστατευτικα αμανικα, με κροκοδειλα+θωρακα μονο, ετσι ωστε να μη χρειαζεται να αφαιρεις τα προστατευτικα του μπουφαν που κυριως παρεχουν προστασια μονο σε ωμους και αγκωνες

ruyjin
09/06/2006, 10:22
αυτο εννοω
βγαζεις την πλατη του μπουφαν αν εχει και φορας αυτο
στα χερια αφηνεις την προστασια του μπουφαν

51359

ruyjin
09/06/2006, 10:24
παντως οταν ελεγα πριν για την spidi μπορειται να ο δειτε και μονοι σας στις 2 φωτο
κοιταξτε ποσο πιο πολυ καλυπτει το προστατευτικο της spidi απο αυτο της dainese τα σημεια του σωματος.....

jbear
09/06/2006, 16:38
Τα προστατευτικα θα τα παρω και για καθημερινη χρηση και για μικρα ταξιδια η οτιδηποτε αλλο.

Βασικα τα μανικια βγαινουν (φερμουαρ), ετσι ωστε αν δεν εχεις μπουφαν/δερματινο για μηχανη που εχει προστασια σε ωμους και αγκωνες να το φορας οπως ειναι αλλιως τα αφαιρεις και μενει η πλατη και ο θωρακας. Πουλιεται και χωρις τα μανικια στα 195?. Εγω δεν εχω μπουφαν/δερματινο για μηχανη αρα το χρειαζομαι ολοκληρο. Το σκεφτηκα να παρω ενα spidi team (220?) που εχει και αφαιρουμενη εσωθερμικη επενδυση. Θα πρεπει να δωσω ομως κοντα στα 480? (220+195+69) και δυσκολευομαι λιγο... αλλα ειναι πιο ολοκληρωμενη λυση. Μαλλον αυτο θα κανω αλλα πρεπει να περιμενω λιγο να μαζεψω κι αλλα χρηματα.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις προτασεις σας! :beer::beer: :beer:

jbear
10/06/2006, 04:43
Για καθημερινη χρηση κι εγω πιστευα πως ειναι υπερβολικο, γι αυτο και δεν εχω παρει τιποτα μεχρι τωρα (εκτος απο κρανος βεβαια) αλλα τον τελευταιο καιρο πιστευω οτι τα προστατευτικα ειναι απαραιτητα!

(Κι αν καποιος με :a029: στα @@ μου, να παει να μαμηθει! Το πολυ-πολυ να μου σπασει τα νευρα.
Αν ομως "αγκαλιαστουμε" (!!!, λεμε τωρα) θα εχω το πλεονεκτημα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Αν και τελικα θα κανω αυτο που ειπα ^.

Το γιλεκο adam_tsouk δεν γνωριζω αν εχει ερθει...Στο site της spidi το ειδα.

simeon : τα γαντια που λες με 52? μοιαζουν πολυ με τα jab αλλα ειναι τα wake (58?) και προσφερουν καπως λιγοτερη προστασια.

Δεν περιμενα τοσες απαντησεις αμεσως :wave2:

adam_tsouk
10/06/2006, 10:11
Το γιλεκο adam_tsouk δεν γνωριζω αν εχει ερθει...Στο site της spidi το ειδα.

εχω την εντυπωση πως τουλαχιστον ελλαδα δεν εχει ερθει....

αλλα μια βολτα απο καποιο Motomarket θα σε πεισει.... :winka:

J.R
10/06/2006, 10:28
και να ρωτηξω και γω κατι...
αν το μπουφαν εχει προστασια πλατης και δεν θε να το βγαλεις, υπαρχει προστατευτικο μονο για το θωρακα; που σε ενα ταξιδακι εισαι cool δεν εισαι βαλεβγαλε στο μπουφαν!

donalnd
12/06/2006, 00:00
psaxnw kati paromoiw alla xwris toso megalo prostateutiko platis

51522

DimChios
12/06/2006, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από donalnd
psaxnw kati paromoiw alla xwris toso megalo prostateutiko platis

Υπάρχει αυτό που ζητάς από την FirtsRacing!
Το έχω εγώ, μοιάζει πολύ με αυτό της φωτό σου και έχει μικρότερη πλάτη!
Μάλιστα το δικό μου σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω κάτι πολύ καλύτερο και ακριβότερο :bigcry: από χειμώνα...
Άν σε βγάλει ο δρόμος σου πρός Αθήνα και θές να το δείς, ρίξε τηλέφωνο... στο στέλνω με πμ...

Πάρε φώτο από το site της FirstRacing από ένα παρόμοιο...
Αύριο ίσως καταφέρω να ποστάρω φωτό του δικού μου...

:wave2:

51523

donalnd
12/06/2006, 00:18
euxaristw