View Full Version : Γιατί σταμάτησε το f650 CS (Scarver)
entrodus
11/06/2006, 19:17
Πήγα την προηγούμενη βδομάδα να κάνω test drive το CS και το GS και τότε ανακάλυψα οτι στο CS σταμάτησε η παραγωγή του.
Ο υπεύθυνος εκεί μου είπε οτι μάλλον σταμάτησε γιατί δεν πούλησε όσο υπολόγιζε η BMW αλλά κάτι έχω ακούσει απο φήμες τέλος πάντων οτι η BMW έχει ανακοινώσει καινούργια μοντέλα το Σεπτέμβριο και μάλλον κάποια απο αυτά θα είναι ανταγωνιστικό του CS.
Τι να κάνω τώρα ο άμοιρος εγώ? Να αγοράσω τελικά το GS ή το Σεπτέμβρη (Σε 3 μήνες!!!) θα μου σκάσουν καινούργια μοντέλα και θα τραβάω τα βυζιά μου?
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΙ...ΔΕΣ ΤΟ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21575
Αρχικά δημιουργήθηκε από entrodus
Ο υπεύθυνος εκεί μου είπε οτι μάλλον σταμάτησε γιατί δεν πούλησε όσο υπολόγιζε η BMW αλλά κάτι έχω ακούσει απο φήμες τέλος πάντων οτι η BMW έχει ανακοινώσει καινούργια μοντέλα το Σεπτέμβριο και μάλλον κάποια απο αυτά θα είναι ανταγωνιστικό του CS.
έτσι κι αλλιώς ήταν ψιλοαποτυχία το μηχανάκι,προσωπικά το μόνο θετικό που του βρίσκω είναι η δύναμη του κινητήρα του που είναι φοβερή για μονοκύλινδρο.Κατα τ άλλα μια μετριότητα.
Επίσης η BMW πιστευω έκανε μαλακία με το F800,έπρεπε να είναι μια ρέπλικα των K1200S και R,με την έννοια να δανειστεί όλα τα στοιχεία απο κει και όχι να μου βάλει τηλεσκοπικό πιρούνι και ρεζερβουάρ κάτω απο τη σέλα στα πρότυπα του σκάρβερ.
lord_dimos76
12/06/2006, 13:33
TO CS ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ F800S.ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ 800 ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΟΠΟΤΕ...
Και ελπίζω να είναι και ποιο όμορφο από το Scarver...αλήθεια, δεν νομίζω να λείψει από κανένα τώρα που σταμάτησε η παραγωγή του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
[B]έτσι κι αλλιώς ήταν ψιλοαποτυχία το μηχανάκι,προσωπικά το μόνο θετικό που του βρίσκω είναι η δύναμη του κινητήρα του που είναι φοβερή για μονοκύλινδρο.Κατα τ άλλα μια μετριότητα.
Κατασκευάστηκε απλά για commuter ..... και από ότι φαίνεται απέτυχε σαν πείραμα ....:rolleyes:
lord_dimos76
14/06/2006, 15:33
ΝΑ'ΤΟ
51758
Καλα τωρα το scarver ηταν χαλια.
Βασικα ουτε το F800s με αρεσει πολυ.
Ελπιζω το gs να ειναι πιο ομορφο.
[i]Ελπιζω το gs να ειναι πιο ομορφο. [/B]
Όλοι μας το ίδιο ελπίζουμε :beer:
Μια φωτοσοπιά που είχε βγάλει το μοτοτρίτη
και το κείμενο που τη συνόδευε ήταν ένα μικρότερο
1200GS....
Γενικά απ'ότι έλεγε το άρθρο θα είναι πανομοιότυπο
με το μεγάλο (στη φώτο είχε και μονόμπρατσο ακόμα)
...αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό...
DimChios
15/06/2006, 09:21
Ρε παιδιά, μην δουλευόμαστε....
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ! :yuck:
Γι αυτό σταμάτησε!
Προσωπικά πάντως (και τραβάτε το στις διαμάχες αμα θέΤε... :P )
ΑΠΟΡΩ πώς το αγόρασαν όσοι το αγόρασαν!
Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
:smokin:
:wave2:
Cpt. Haddock
15/06/2006, 10:20
ΕΕΕΕΕΕΕΠ !!!
:smokin: :smokin: :smokin:
μην αρχίσετε κι έχω πολύ δουλειά σήμερα :sick:
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΕΕΕΕΕΕΕΠ !!!
Γιατί ρε captain έχει άδικο το παιδί??
Χάλασα χάλασα :rotflmao: :rotflmao:
Kortenaer
15/06/2006, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε παιδιά, μην δουλευόμαστε....
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ! :yuck:
Γι αυτό σταμάτησε!
Προσωπικά πάντως (και τραβάτε το στις διαμάχες αμα θέΤε... :P )
ΑΠΟΡΩ πώς το αγόρασαν όσοι το αγόρασαν!
Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ε οχι και οτι χειροτερο για δες και αυτο....:smilea: :rotflmao: :smilea:
Cpt. Haddock
15/06/2006, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
Γιατί ρε captain έχει άδικο το παιδί??
Χάλασα χάλασα :rotflmao: :rotflmao:
Ιστορική ΜΕΡΑ !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είπε κανείς οτι έχει άδικο; :sad: :sick: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
το πας για διαμάχες βλέπω ...... :D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ιστορική ΜΕΡΑ !!!!
ναι ναι το αφεντικό ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ :hypnotize :hypnotize :look: :sick: :uplate: :uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
16/06/2006, 08:40
Χμ, δεν έχεις εντελώς άδικο αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα 125άρι με ένα ΒΜW 650 κυβικών...
ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ KYMCO!!! :yuck:
Είπα να κάνω μια προσπάθεια να ΜΗΝ το διαμαχ(Υ)σω το πόστ, αν και τελικώς για τα ανέκδοτα το βλέπω! :look:
:lol: :lol:
Είπα να κάνω μια προσπάθεια να ΜΗΝ το διαμαχ(Υ)σω το πόστ, αν και τελικώς για τα ανέκδοτα το βλέπω! :look:
:lol: :lol:
Η προσπάθεια σου φάνηκε :beer:
αν και εγώ κατά τα ανέκδοτα το βλέπω :D
Cpt. Haddock
16/06/2006, 08:55
Να πάρω το ψαλίδι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kortenaer
17/06/2006, 19:11
Χμ, δεν έχεις εντελώς άδικο αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα 125άρι με ένα ΒΜW 650 κυβικών...
Οκ σιγουρα η συγκριση αυτη δεν ειναι δικαιη απλα ηθελα να σου δειξω οτι ολες οι εταιρειες εχουν καποιο μοντελο το οποιο θεωρουμε γκαφα. Ηθελα να σε ρωτησω ομως αν το ΒMW το εχεις οδηγησει? Ειναι μια πολυ ευκολη και ευχριστη μηχανη ιδανικη για την πολη........απο εμφανιση ομως θα συμφωνησω οτι.......ειναι ασχημο
DimChios
17/06/2006, 21:12
Οκ σιγουρα η συγκριση αυτη δεν ειναι δικαιη απλα ηθελα να σου δειξω οτι ολες οι εταιρειες εχουν καποιο μοντελο το οποιο θεωρουμε γκαφα. Ηθελα να σε ρωτησω ομως αν το ΒMW το εχεις οδηγησει? Ειναι μια πολυ ευκολη και ευχριστη μηχανη ιδανικη για την πολη........απο εμφανιση ομως θα συμφωνησω οτι.......ειναι ασχημο
:)
Μίλησα ΚΑΘΑΡΑ για θέμα εμφάνισης! Πράγμα επίσης ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό! :D
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ!!! :lol: :lol: :lol:
Δέν θεωρώ το ίδιο άσχημο το Varadero 125 και ας είναι σχετικά "γκάφα" όπως το αποκαλείς!
:beer: :beer:
Ειναι μια πολυ ευκολη και ευχριστη μηχανη ιδανικη για την πολη........απο εμφανιση ομως θα συμφωνησω οτι.......ειναι ασχημο
ακριβώς.Για να σε πηγαίνει απο το ένα σημείο στο άλλο καλό είναι κι εγώ το χαίρομαι στην πόλη.Το πρόβλημα είναι όταν πρέπει να φρενάρεις και να στρίψεις.
Το βαραντέρο 125(η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή :blush: ) ναι κι αυτό γκάφα είναι αλλά δεν έχει κάποια κατασκευαστική προχειρότητα.Απλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημα(σχέση επιδόσεων-τιμής)..
Kortenaer
18/06/2006, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
ακριβώς.Για να σε πηγαίνει απο το ένα σημείο στο άλλο καλό είναι κι εγώ το χαίρομαι στην πόλη.Το πρόβλημα είναι όταν πρέπει να φρενάρεις και να στρίψεις.
Το οτι ειναι ασχημο οκ να το δεχτω, αλλα το οτι δεν στριβει και δεν φρεναρει ειναι λιγο δυσκολο να το δεχτω, τουλαχιστον το scraver εχει και ABS, για το αν στριβει μια δοκιμη θα σε πεισει. Το μηχανακι ειναι αψογο, το οτι οι γερμαναραδες το προικισανε με μια τοσο ασχημη φατσα ειναι κατι που με τσαντιζει και με κανει να απορω.
Βεβαια ποτε δεν ξερεις μπορει στο μελλον να ειναι και συλλεκτικο οπως τα στραβοτυπωμενα γραμματοσημα..;)
:beer:
Γιατί το βρίσκετε όλοι άσχημο; (ΟΚ ίσως απο μπροστά να είναι.. :D)
Πάντως είχε πρωτότυπα χρώματα και ήταν διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια που κυκλοφορούν.
52232
Το οτι ειναι ασχημο οκ να το δεχτω, αλλα το οτι δεν στριβει και δεν φρεναρει ειναι λιγο δυσκολο να το δεχτω, τουλαχιστον το scraver εχει και ABS, για το αν στριβει μια δοκιμη θα σε πεισει. Το μηχανακι ειναι αψογο,
Διαφωνώ.Το μηχανάκι το χει η αδερφη μου και έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα.Η γεωμετρία είναι χάλια και τα φρένα πολύ μέτρια για τόσο δυνατό κινητήρα.Φυσικά μπορείς να πας γρήγορα αλλά με την ψυχή στο στόμα.Και ότι γίνει θα γίνει απότομα και θα σε τρομάξει.Λάστιχα έχουμε αλλάξει 2 μάρκες,αναρτήσεις δεν είναι τέλειες αλλά όχι και σούπα.Δεν ξέρω πιστεύω φταιει το γενικό στήσιμό του.Τεπόζιτο κάτω απο τη σέλα,μακρυ και πισώβαρο,λάθος διαστάσεις ελαστικών π.χ στη στροφή πάντα πρώτο χάνω το μπροστινό και μετά το πίσω ή τελειώνει σχεδόν το μπροστινό σε καλή άσφαλτο και το πίσω μιλάμε έχει μισό δάχτυλο να πατήσει και ας έχουν βρει μαρσπιε και λοιπά.Ξέρω γω παντου θα βρεις μειονεκτηματα σε τέτοιου είδους μηχανάκια άμα τα πιέσεις αλλά εδώ μιλάμε για επικίνδυνες καταστάσεις.
Εκτός απ αυτά οι κραδασμοί παραείναι έντονοι για υποτίθεται στρεετ μηχανάκι.
Αυτά..
Κατα τ άλλα πιστεύω είνια ΤΕΛΕΙΟ για την πόλη και κάθε φορά το χαίρομαι όποτε το παίρνω να κάνω δουλειές και τέτοια..αλλά μέχρι εκεί.