View Full Version : Gsr600...!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
240 το εξαμηνο και κοιμαμαι ησυχος :)
και εγώ το ίδιο με 243.... θα τους ζητήσω τα 3 ευρώ πίσω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikmak3
μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το μηχανακι για τεστ drive; καπου στην αθηνα......
Εγώ το είχα πάρει τεστ ντραιβ από κηφησίας (επίσημο)... και εκεί έγινε και η ζημιά!
mats8282
24/05/2007, 00:08
Ηρθε η ανανεωση 259........Και εγω test ride απο την Suzuki στην Κηφισιας το πηρα...και εγω εκει την πατησα :beer:
παιδιά εγω την πάτησα πρίν καν κάνω το τεστ drive!!!:wave2: :sun:
Giannis24
24/05/2007, 17:27
den antexw allo agoria k koritsia prepei na pw k egw ton pono mou edw mesa:smilea:
exw plhrwsei ap thn deytera to magazi h mhxanh exei erthei k akoma na bgei h adia ths!!:bawl: den antexw allo bohthia:rotflmao:
apo ayrio to apogeyma omws akoma ena gsr mayro sthn parea
tha steilw gia na pw thn trela mou mwlis to xarw k ligo !!
sas xeretw olous
Giorgos19
24/05/2007, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis24
den antexw allo agoria k koritsia prepei na pw k egw ton pono mou edw mesa:smilea:
exw plhrwsei ap thn deytera to magazi h mhxanh exei erthei k akoma na bgei h adia ths!!:bawl: den antexw allo bohthia:rotflmao:
apo ayrio to apogeyma omws akoma ena gsr mayro sthn parea
tha steilw gia na pw thn trela mou mwlis to xarw k ligo !!
sas xeretw olous
Καλοταξιδος!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Giannis24
24/05/2007, 17:36
na se kala file mou
pantws to exw kanei test ride to kooukli k einai fovero thyrio!(teras) me thn kalh thn enoia:D
thelw na dw siga siga ta oria tou an k kati mou leei pws einai polyyyyyyyy psyla...
Giorgos19
24/05/2007, 17:38
na se kala file mou
pantws to exw kanei test ride to kooukli k einai fovero thyrio!(teras) me thn kalh thn enoia:D
thelw na dw siga siga ta oria tou an k kati mou leei pws einai polyyyyyyyy psyla...
Τι καβαλουσες πριν?
Giannis24
24/05/2007, 17:41
gia ligo ena v strom k prin apo ayto ena tdm 850
Giorgos19
25/05/2007, 09:59
gia ligo ena v strom k prin apo ayto ena tdm 850
Απλα ρωταω γιατι εχουμε γραψει πραγματα εδω μεσα που μπορει να κανουν καποιον να νομιζει οτι το GSR ειναι απο αποψη στησιματος κλπ.Ειναι πολυ καλο για εναν αρχαριο οχι στην οδηγηση μηχανης αλλα στην σπορ οδηγηση.Για καποιον εμπειρο (που πχ ειχε καποιο ss μηχανακι,και γενικοτερα μηχανες που ειναι σε πιο ακριβη κατηγορια τιμης απο το GSR) θα του φανει πολυ μαλακο,ειδικα το μπροστα.
Οντως θα δεις μεγαλη διαφορα σε σχεση με το strom k tdm.Ναι τα ορια του θα ειναι πιο ψηλα απο τα αντιστοιχα των παραπανω μηχανων,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι ποοοολυ ψηλα!:winka:
Για να μην παρεξηγηθω,ολα τα παραπανω τα λεω εντελως φιλικα!
:beer: :beer: :beer:
90141
Giannis24
25/05/2007, 13:46
to katalavenw apolyta ayto pou les exw diavasei edw k merikes meres olo to forum.to exw kanei tst ride k exw dei ti mporei na kanei entaksi einai k o analogos enthousiasmos tou kainouriou opote katalaveneis me poion tropo to lew:) siga siga pernane k oi wres :lol:
sygnwmh gia ta greeklisk alla yparxei kapoio provlhma sto pc edw to opoio tha lythei amesa evelpistw
Ειναι ιδεα μου η τις τελευταιες μερες βλεπω ολο και περισσοτερες ομορφες μηχανες στην Θεσσαλονικη?
Εννοω τις ομορφες GSR και οχι την γνωστη σουπα με τον ασχημο πισινο.
Giorgos19
26/05/2007, 13:35
Ισως επειδη ανοιγει ο καιρος και αρχιζουν να κυκλοφορουν πιο πολλοι
Εδω παλι (Αθηνα) κανω μαυρα ματια για να δω αλλο GSR στον δρομο.
Αλλα αυτο δεν με χαλαει ιδιαιτερα...:winka:
Δε με καταλαβες.
Και εγω δεν το λεω για καλο. Μακαρι να μη γεμισει η πολη με GSR οπως με την γνωστη με τον ασχημο πισινο η ακομα χειροτερα οπως με τα V-strom.
Αν γινει κατι τετοιο θα την πουλησω
Και θα παρω μια σε μπλε με ABS:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Giorgos19
26/05/2007, 21:26
:rotflmao: :rotflmao:
Να ρωτηΞω κατι που δεν καταλαβαινω???Ποια ειναι η γνωστη με τον ασχημο πισινο???
:confused:
Εγω να το πω αλλα θα με φανε αυτοι που εχουν Ζ
ουπς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ειπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Zanzibar
28/05/2007, 20:33
ΠΩΛΕΙΤΑΙ το δικό μου αν ενδιαφέρεται κανένας 6.000 ευρό με 3.000 χλμ περίπου
90434
modelo?kai giati to deineis?
Zanzibar
28/05/2007, 21:54
Πωλείται για προσωπικούς λόγους, τα παρατάω, έχει φίλτρο DNA ρυθμισμένο σε όργανο Yoshimura εντός Σφακιανάκη, εγγύηση 2ετή μιας και το μηχανάκι αγοράστηκε τον Μάρτιο του 2007, μανιτάρια και ράουλα R & G.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Εγω να το πω αλλα θα με φανε αυτοι που εχουν Ζ
ουπς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ειπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ολο τον πισινο του Ζ βλεπετε στο δρομο γιαυτο κ καλα δεν σας αρεσει! :rotflmao: :rotflmao:
Πηρες κανα καλο κρανακι κ μπουφαν?
Καλοταξιδο κ γραπτως
Γεια σου ρε σειρα!!!!!
Με τοση ασχημια που εχει ο κολος σας κλεινω τα ματια αν ακολουθω κανενα και καμια φορα θα φουνταρω :beer: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου ρε σειρα!!!!!
Με τοση ασχημια που εχει ο κολος σας κλεινω τα ματια αν ακολουθω κανενα και καμια φορα θα φουνταρω :beer: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε nickald μην είσαι εμπαθής:nono:
Όλοι μπορεί να κάνουν κάποιο λάθος στη ζωή τους ακομά και να αγοράσουν ένα Ζ:lol:
Τι να κάνουμε να τους κρεμάσουμε.... δεν κάνει
Εξάλλου αν δεν ήταν και αυτοί πως θα εκτιμούσαμε την ομορφιά και την αρμονία στη σχεδίαση του GSR μας.
ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:rotflmao: :lol: :beer:
Εχεις δικιο ρε stef
Ρε παλικάρια πήρα το τελευταίο τεύχος του Power Bikes που έχει συγκριτικό το GSR me Hornet kai Fazer. Με λίγα λόγια το Gsr το βγάζει ούτε λίγο ούτε πολύ το χειρότερο από τα 3. Και τι δε λέει... είναι λεει το πιο αργό με 98 άλογα, κάνει κοιλιά το διάγραμμα υποδύναμης, είναι λέει απελπιστικά μαλακο ειδικά μέτα τα 10.000χλμ. Το πιρούνι λεει τερματίζει εν σταση αν το πιέσεις. χάνει σε πληροφόρηση "δεν ξέρεις αν πατάς καλά ή οχι και εν τέλει δεν το εμπιστέυεσαι. ". Το μόνο θετικό που λέει είναι για την πίσω ανάρτηση και οτι είναι πολυ ευκολοδήγητο!
Εν το μεταξύ έχει κάνει θεο το hornet! Για πείτε ρε παιδια κι εσεις γιατί όπως σας έχω πει τον άλλον μήνα, αν τα οικονομικά πανε οπως τα έχω υπολογίσει, θα το πάρω. Ομως με προβλημάτησάν πολύ αυτά που έγραψε το περιοδικό!
GATOYLHS
31/05/2007, 21:01
AN ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ GSR ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris
Ρε παλικάρια πήρα το τελευταίο τεύχος του Power Bikes που έχει συγκριτικό το GSR me Hornet kai Fazer. Με λίγα λόγια το Gsr το βγάζει ούτε λίγο ούτε πολύ το χειρότερο από τα 3. Και τι δε λέει... είναι λεει το πιο αργό με 98 άλογα, κάνει κοιλιά το διάγραμμα υποδύναμης, είναι λέει απελπιστικά μαλακο ειδικά μέτα τα 10.000χλμ. Το πιρούνι λεει τερματίζει εν σταση αν το πιέσεις. χάνει σε πληροφόρηση "δεν ξέρεις αν πατάς καλά ή οχι και εν τέλει δεν το εμπιστέυεσαι. ". Το μόνο θετικό που λέει είναι για την πίσω ανάρτηση και οτι είναι πολυ ευκολοδήγητο!
Εν το μεταξύ έχει κάνει θεο το hornet! Για πείτε ρε παιδια κι εσεις γιατί όπως σας έχω πει τον άλλον μήνα, αν τα οικονομικά πανε οπως τα έχω υπολογίσει, θα το πάρω. Ομως με προβλημάτησάν πολύ αυτά που έγραψε το περιοδικό!
ayto den to diabasa...alla skepsou perysi poy bgazane to gsr 600 to kalytero...bres pws allazoun ta pragmata ston entypo logo meta thn eleysh..toy new hornet..:uplate: :lol: :confused: :smilea:
Καλα τα περιοδικα γραφουν παντα τα καλυτερα για αυτους που τους τα χωνουν περισσοτερο. Αν προσεξεις στα περιοδικα το νεο hornet εχει τις περισσοτερες διαφημησεις τι περιμενεις να το θαψουν?
Τεσπα οπως ειπε και το φιλαρακι παραπανω πριν απο 8 μηνες το ειχαν για θεο το εργαλειο μας και τωρα το θαβουν.
Υ.Γ.
Ειδα το νεο χορνετ απο κοντα και με χαλαει παρα πολυ η εξατμιση του. Τελικα σχεδιο σαν το δικο μας δεν υπαρχει
Ποιοι απο σας το έχετε βάλει στην πιστα? Πως τα πάει εκει? Μπαινει σε πίστα ρε παιδί μου, το οδηγάς και κ@υλώνεις ή είναι τόσο μαλακο πια που δε το ευχαριστιέσαι και σε φοβίζει? Είπε ο Giorgos πιο πάνω οτι αυτό εξαρτάται και απο το τί οδηγούσες πιο πρίν κ έτσι είναι αλλά τελως πάντων κατα πόσο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων από μόνο του σαν μια street naked 600αρα!!
Πάντως εγω fazer ή hornet δε παίρνω:nono: :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
AN ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ GSR ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
+600RR:winka: :winka:
Giorgos19
01/06/2007, 09:30
Τι να λεμε ρε παιδια......Για τον φουτσο ειναι τελειως ολοι.
Περισυ,ειχε τον καλυτερο στησιμο απο τα ta naked 600
Ειχε το καλυτερο γκαζι
ειχε ειχει ειχε.....
Φετος το βγαζουν για τα μπαζα...
Ο,τι να 'ναι λεμε.
Δεν ξερω αν πρεπει να :lol: η να :bawl: .
Τι εγινε ξαφνικα??Το καινουργιο hornet και Fazer βελτιωθηκαν τοοοοοοσο πολυ???
Πιστα δεν το εχω βαλει (δεν εχω τα λ7 για παντελοοοοοονι :bawl: :bawl: :bawl: )
Ναι το μπροστινο ειναι μαλακο,πιο σκληρο ομως απο το προηγουμενο Hornet.ΚΑι στ κατω κατω ρε παιδια αν καποιος θελει μπροστινο απο μπετον χωνει 4 χιλιαρικα παραπανω παιρνει ενα ss600 η 1000
ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ NAKED 600 ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ αλλα οχι ρε πουστη μου να τερματιζει η αναρτηση αν την πιεσεις ακομα και σταματημενος!
Το μηχανακι κανει για πιστα...ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ειναι ο,τι πρεπει για να μπεις στο νοημα την γρηγορης οδηγησης.Ακομα και οταν θα αρχισει να σου φαινεται λιγο για τον ρυθμο τον οποιο θα εχεις αποκτησει καποτε,του αλλαζεις λαδια-ελατηρια μπροστα αντε και την αναρτηση πισο και ερχεσαι στα ισια σου.
Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οπως ειπανε και η απο πανω (γεια σου ρε Alx κουλαδι που μου θες και rr :lol: ) πηγαινε κανε ενα τεστ ride τα naked 600 kai θα δεις απο μονος σου τι ισχυει.ΟΙ μαλακιες που γραφουν αυτοι εκει η οχι....
Giorgos19
01/06/2007, 09:33
Να ρωτησω και κατι αλλο?
Φιλαρακι ειχε αγορασει το ιδιο τευχος του εν λογω περιοδικου και μου ειχε πει οτι το GSR to bgazoyn 2o,poly κοντα μαλιστα στο hornet.Τωρα ποιος απο τους 2 σας δεν καταλαβε καλα???? :lol: :confused:
mats8282
01/06/2007, 11:04
Το εχω το τευχος και μπορω να πω τα εξης...
1ον) Δεν θαψανε το GSR απλα βγαλανε το μπροστινο βουτυρο και το μοτερ πιο αδυνατο απο 2-4 αλογα απο τα αλλα...Σιγα τα αυγα....
2ον) Εμενα μου εβγαλε την αισθηση οτι καταταξη δεν υπηρχε....Απλα εμμεσως βγαλανε το Hornet οτι μαμαει....
3ον) Αυτο που δεν ειπανε για το GSR ειναι τα γαματα φρενα....Με αισθηση και δυναμη....Τα θαψανε παρεα με το μπροστινο...Οτι δηλαδη εχει δυνατα φρενα αλλα με τοσο μαλακο μπροστινο χανουν κτλ κτλ....
4ον) Ρε δεν πανε να κουμπουριαστουνε....Δεν ξερω για το Hornet αλλα με τα FZ6 δεν νομιζω να υπαρχει συγκριση περα απο το μοτερ και αυτο πανω απο τις 12000σαλ :wave2:
Ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα...... :winka:
Για την ιστορία και μόνο αναφέρω ότι έτυχε να διαβάσω αρκετά τεύχη πρίν το συγκρητικό/παρουσίαση του νέου τότε GSR με τα υπόλοιπα 600 γυμνά της αγοράς δλδ hornet/fazer/Z750 (:look:750?)
Προσπερνώντας το γεγονός ότι άλλο 750 και άλλο 600 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΓΜΤΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
Έβγαζε καλύτερο το GSR με δέυτερο το Ζ (το οποίο έχανε πόντους μόνο απο το design σε σχέση με το GSR - και άλλα χαριτωμένα που δέν θυμάμαι περί επιταχύνσεως με 5η μέσα κλπ κλπ) τρίτο το FZn και τελευταίο το hornet. :p
Τεσπά δέν ασχολούμαι με τι γράφουν τα περιοδικά αλλά θυμήθηκα (στο περίπου) τι είχα διαβάσει τότε και μου έκανε εντύπωση σε σχέση με αυτά που γράφετε τώρα.
:wave2:
Καλές βόλτες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Τι εγινε ξαφνικα??Το καινουργιο hornet και Fazer βελτιωθηκαν τοοοοοοσο πολυ???
Είναι ολοκαίνουριο το Hornet. Και ναι, έχει βελτιωθεί τρελά. άν είναι καλύτερο από το gsr δε ξέρω, δε το έχω οδηγήσει(το hornet λέω)
Πιστα δεν το εχω βαλει (δεν εχω τα λ7 για παντελοοοοοονι :bawl: :bawl: :bawl: )
Το μηχανακι κανει για πιστα...ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ειναι ο,τι πρεπει για να μπεις στο νοημα την γρηγορης οδηγηση.
Αφού ρε μπάρμπα δεν έχεις μπεί πίστα! το λές και μόνος σου. πώς λοιπόν υποστηρίζεις ότι κάνει για πίστα;;;; :sick: :sick: :look: :look:
άντε να σε δώ τι δικαιολογία θα βρείς!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40753
:(
Έχω μπει εγώ σε πίστα και κάνει. Να ρίξω ξανα τις φωτογραφίες μήπως; :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40753
:(
:sad: :sad::sad: :sad: :( :( :yuck: :yuck: :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Έχω μπει εγώ σε πίστα και κάνει. Να ρίξω ξανα τις φωτογραφίες μήπως; :rolleyes:
κάνε την πάπια! άσε να τον πειράξω λίγο!:p
Giorgos19
01/06/2007, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Αφού ρε μπάρμπα δεν έχεις μπεί πίστα! το λές και μόνος σου. πώς λοιπόν υποστηρίζεις ότι κάνει για πίστα;;;; :sick: :sick: :look: :look:
άντε να σε δώ τι δικαιολογία θα βρείς!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ειμαστε γρηγοροι σαν εσενα φιλος....Διαβασε τι γραφω ξανα...κανει για πιστα....ειναι ο,τι πρεπει για να σε μυησει στην γρηγορη οδηγηση....Τωρα αν θες εσυ να κυνηγησεις χρονους και βεβαια δεν κανει....
ΚΑι στο κατω κατω τις γραφης,δεν μπορεις να κρινεις αν το μηχανακι σου κανει για πιστα εστω και δεν εχεις μπει?Ολο και καποια στριφτερη διαδρομη θα εχεις κανει,ολο και καποια αποψη θα εχεις σχηματισει.Ποσο πλεον να απεχει η πραγματικοτητα της πιστας?
Γενικοτερα η κατηγορια στην οποια ανηκουν τα μηχανακια μας,ειναι κατα τη γνωμη μου ο,τι πρεπει για να ξεκινησει καποιος...Ειτε σαν πρωτη μηχανη ειτε σαν μηχανη που θα του μαθει καποια βασικα πραματα αν θελει να ασχοληθει με το κεφαλαιο "στροφη".
Και στο αλλο που λες οτι το hornet ειναι ολοκαινουργιο...οk παω πασσο.
Ποσο ομως να εχει βελτιωθει στο μοτερ πχ σε σχεση με το δικο σου μοντελο ωστε να θεωριεται το GSR ταφος?
Ποσο να εχει βελτιωθει το μπροστινο του σε σχεση με το δικο σου ωστε του GSR να ειναι βουτηρο?(και εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι το μπροστινο του GSR ειναι πιο σκληρο σε σχεση με του hornet σου)
Ποσο,ποσο,ποσο,ποσο,ποσο................
Αν ειχε υπαρξει τετοια βελτιωση πολυ απλα δεν θα επαιζε σε αυτην την κατηγορια τιμης και θα πηγαινε πιο πανω.
Τελος παντων,να πανε να κουμπουριαστουνε οπως λενε και στο χωριο μου.
Αφου το γουσταρω εγω ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΤΟ GSR ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ@ΥΛΑ
Δεν ειμαστε γρηγοροι σαν εσενα φιλος
Επιτέλους το παραδέχηκες!!!
ΚΑι στο κατω κατω τις γραφης,δεν μπορεις να κρινεις αν το μηχανακι σου κανει για πιστα εστω και δεν εχεις μπει?Ολο και καποια στριφτερη διαδρομη θα εχεις κανει,ολο και καποια αποψη θα εχεις σχηματισει.
εγώ ναι, μπορώ! εσύ όχι γιατί είσαι κουλός!! :lol:
Γενικοτερα η κατηγορια στην οποια ανηκουν τα μηχανακια μας,ειναι κατα τη γνωμη μου ο,τι πρεπει για να ξεκινησει καποιος...Ειτε σαν πρωτη μηχανη ειτε σαν μηχανη που θα του μαθει καποια βασικα πραματα αν θελει να ασχοληθει με το κεφαλαιο "στροφη".
θα σου την έλεγα κ εδώ αλλά συμφωνώ!
Και στο αλλο που λες οτι το hornet ειναι ολοκαινουργιο...οk παω πασσο.
Ποσο ομως να εχει βελτιωθει στο μοτερ πχ σε σχεση με το δικο σου μοντελο ωστε να θεωριεται το GSR ταφος?
έν είπα τέτοι πράγμα bro. μπορεί να περνάει το hornet μπροστά αλλά δε μπορούν να χαντακώνουν το GSR. δεν υποστηρίζω τα περιοδικά!
Ποσο να εχει βελτιωθει το μπροστινο του σε σχεση με το δικο σου ωστε του GSR να ειναι βουτηρο?(και εσυ ο ιδιος εχεις πει οτι το μπροστινο του GSR ειναι πιο σκληρο σε σχεση με του hornet σου)
πολύ/αρκετά/καθόλου... δε ξέρω. αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορούν να βγάζουν το hornet σούπερ κ το GSR πατάτα κ μαλακό! κ τα 2 πάνω κάτω τα ίδια χάλια απο αναρτήσεις είναι! (αν κ το καινούριο δε το έχω οδηγήσει)
Τελος παντων,να πανε να κουμπουριαστουνε οπως λενε και στο χωριο μου.
Αφου το γουσταρω εγω ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες.
ίσα ρε βλάχοο!!! :lol: :lol:
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ,ΤΟ GSR ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ@ΥΛΑ
πάσο, εμένα εκτός απο τον φανταστικό ήχο εν με τρελαίνει. ωραίο, αλλα προτιμώ το δικό μου!:p :p
Υ.Γ. Πάμε διαμάχες;;;;:evil: :evil:
Giorgos19
01/06/2007, 14:10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχε χαρη που ηρεμησα τωρα αλλιως θα σου ελεγα.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Εγω θα πω παλι αυτο που ειπα και πιο πανω.
Μακαρι να το θαβουν και να το βγαζουν μαπα (εγω το πηρα και ειμαι 1000% ευχαριστιμενος) για να μη γεμισει η πολη με GSR και γινει σουπα σαν το Ζ και το V-strom.
Δεν θα το αντεξω!!
Μαπα το καρπουζι λεμεεεεεεεε μακρια απο GSR σερνεται ειναι ασχημο πινει πολυ και κατουραει στο κρεβατι του:rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
01/06/2007, 14:43
Εγω θα πω παλι αυτο που ειπα και πιο πανω.
Μακαρι να το θαβουν και να το βγαζουν μαπα (εγω το πηρα και ειμαι 1000% ευχαριστιμενος) για να μη γεμισει η πολη με GSR και γινει σουπα σαν το Ζ και το V-strom.
Δεν θα το αντεξω!!
Μαπα το καρπουζι λεμεεεεεεεε μακρια απο GSR σερνεται ειναι ασχημο πινει πολυ και κατουραει στο κρεβατι του:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοστ!
Zanzibar
01/06/2007, 20:19
Kάντε μου τη χάρη και διαβάστε το Ediotrial του 0-300 που κυκλοφορεί τώρα, επίσης διαβάστε και το τεστ του GSR με ABS και καλά.
Οσο για αυτούς που ρωτάνε λοιπόν, δεν είναι το τέλειο για πίστα ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ...? ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚ...? ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...?
Για φρόνιμα γιατί μπερδεύετε τον αμπέρδευτο. Ένα τίμιοτατο μηχανάκι με ένα μοτέρ που δίνει 87 στη ρόδα κι αν νομίζει κανένας ότι είναι λίγα τον προκαλώ να πεταχτούμε μια ως τη... Λάρισα να γουστάρει ακόμη κι αν έχει εκείνη την πατάτα το Ζ750***.
Αν νομίζετε ότι τα άλογα σας λύνουν προβλήματα γιατί δεν αγοράζετε όλοι από ένα Tuono ή κάτι παρεμφερές με 119 ρόδα μιας και απ'ότι βλέπω πουλιούνται φθηνότερα από GSR μεταχειρισμένα....!!!
Και μην ακούσω καμιά μαλακία του τύπου τα Ιταλικά χαλάνε, φέρτε μου Γιαπωνέζικο να το πάρετε βίδες σε... 3- 4 ώρες.
*** Ζ750
Το πιο στοκ των στοκ μηχανάκι Ω ΣΤΟΚ, υποκυβισμένο μοτέρ του ΖΧ900 του 199...φεύγα, παλιά φρένα, χαίρεται πλαίσιο, μπροστινό ΗΜΑΡΤΟΝ, οδική συμπεριφορά... ας ρωτήσουμε κανά συντάκτη μοτοπεριοδικού που δεν τον ήθελαν ούτε για τεστ, ΣΤις ΣΕΡΡΕΣ ΑΦΑΝΤΟ εδώ και 4 χρόνια, κανά 1000 βλέπω και μόνο,ε και μην συνεχίσω θα γράψω κανά σεντόνι. ΟΜΩΣ καλό μηχανάκι φτηνό για τη δουλειά κάποιου που δεν γουστάρει βρε αδερφέ σπορ καταβολές στο πράμα που καβαλάει καθημερινά για να κάνει τις δουλειές του.
Δεν τρέφω κακά βλέμματα για την Kawasaki ίσα ίσα είμαι ο μόνος ανώμαλος που μου αρέσει το νέο ΖΧ 600:look: παρότι είναι το χειρότερο όλων στην κατηγορία του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Kάντε μου τη χάρη και διαβάστε το Ediotrial του 0-300 που κυκλοφορεί τώρα, επίσης διαβάστε και το τεστ του GSR με ABS και καλά.
Οσο για αυτούς που ρωτάνε λοιπόν, δεν είναι το τέλειο για πίστα ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ...? ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚ...? ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...?
Για φρόνιμα γιατί μπερδεύετε τον αμπέρδευτο. Ένα τίμιοτατο μηχανάκι με ένα μοτέρ που δίνει 87 στη ρόδα κι αν νομίζει κανένας ότι είναι λίγα τον προκαλώ να πεταχτούμε μια ως τη... Λάρισα να γουστάρει ακόμη κι αν έχει εκείνη την πατάτα το Ζ750***.
Αν νομίζετε ότι τα άλογα σας λύνουν προβλήματα γιατί δεν αγοράζετε όλοι από ένα Tuono ή κάτι παρεμφερές με 119 ρόδα μιας και απ'ότι βλέπω πουλιούνται φθηνότερα από GSR μεταχειρισμένα....!!!
Και μην ακούσω καμιά μαλακία του τύπου τα Ιταλικά χαλάνε, φέρτε μου Γιαπωνέζικο να το πάρετε βίδες σε... 3- 4 ώρες.
Πολύ σωστά τα λες
Συμφωνώ απόλυτα
Και να και μερικές φωτο από τη μηχανή μου
91181
siakattackj
02/06/2007, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
ti na po..kenourgio ergalio k arxise na me anisixi...
mou etixe idi 3fores pou de perni (nektra) dld de apomonomi o simplektis...
i lisi ine na prepi na to sbiso sti psixra k na to perptiso ligo oste na magkosi k pali to granazi...epita ola meli gala...
8a prepi na anisixo i oxi...?:confused:
Κοίταξε.... ως καινούριο όχημα, όλα τα εξαρτήματα "πάνω" του "στρώνουν".......
οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα... είναι μέρος του στρωσήματος και αυτό..
απλά σφίξε λίγο το ρεγουλατόρο του συμπλέκτη ώστε να απομονώνει καλύτερα...
αν δεις και το βιβλιαράκι του στο πρώτο σέρβις λέει να κάνεις όλες τις βίδες ένα τσεκάρισμα...
νο πρόμπλεμ δηλαδή..... το μηχανάκι σου είναι και γαμώ παρεπιπτώντος... καλά χιλιόμεττρα και με προσοχή....
Λοιπον μαγκες ηρθε η ωρα να τα ξερασετε ολα!!!!!!
Τι εξτρα εχετε βαλει στην μηχανη?
Ποσο πηγε το μαλι?
Απο που?
Τι αποτελεσματα? (Στην περιπτωση ξελατινας π.χ.)
Φωτογραφιες αν υπαρχουν.
Stef εσυ μου εδωσες την αφορμη
Λοιπον μαγκες ηρθε η ωρα να τα ξερασετε ολα!!!!!!
Τι εξτρα εχετε βαλει στην μηχανη?
Ποσο πηγε το μαλι?
Απο που?
Τι αποτελεσματα? (Στην περιπτωση ξελατινας π.χ.)
Φωτογραφιες αν υπαρχουν.
Stef εσυ μου εδωσες την αφορμη
Εγώ δεν μπορώ να σου πω πόσο κάνουν τα εξτρα γιατί απλά εγώ το πήρα όπως το βλέπεις.
Με τη ζελατίνα, το κάλυμα, το προστατευτικό στο ψυγείο. Πλήρωσα λοιπόν 6000€ και πήρα τη μηχανή όπως τη βλέπεις με 5000km. Πάντος εμένα μου φαίνεται ότι η ζελατίνα κάνει δουλειά.
Θα σου πω πάντως περισσότερα όταν κάνω ταξίδι
Giorgos19
02/06/2007, 18:26
Σωστος ο Γιαννης...Χωσε και αλλα για το Z man :lol: :lol:
ΛΕπον για τα extras,εχομεν και λεμε
1ον)Μανιταρια R&G,στα 112 ευρα
2ον)Σωληνακια υψηλης μπροστα-πισω,στα 130 ευρα αν θυμαμαι καλα
3ον)Καθρευτες aftermarket απο e-bay,στα 32 ευρα.
Οταν και αμα βρεθουν $$$ τακακια,ελατηρια και λαδια μπροστα...
Με τα σωληνακια μου ειχε φανει οτι ειχε αυξηθει λιγο το αρχικο δαγκωμα αλλα μαλλον δεν εχει συμβει κατι τετοιο (μικρος ειμαι ακομα,μαθαινω... :p ),σιγουρα ομως τα φρενα δεν κουραζονται οπως πριν
(αυτος ειναι και ο ρολος των υψηλης αλλωστε)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ, εμένα είχε:
Πλαινά προστατευτικά σαν της φωτογραφίας πάνω: 270?
Σίτα ψυγείου μπροστά: 75?
Μεγάλη ζελατίνα που δε φορούσα :300?
Όποιος ενδιαφέρεται τη ζελατίνα την δίνω ένα κατοστάρικο (δεν την έχω βάλει ποτέ, μία φορά αποπειράθηκα)
Όλα είναι suzuki και τα πήρα με τη μηχανή από Σφακιανάκη
Ποσο ειπες τα πλαινα? 270??????
ΕΛΕΟΣ
Εγω λεω να παρω κατι μανιταρια της TOPBLOCK αλλα δεν μπορω να τα βρω στο ελλαντα και ο σκ@ατογαλλος δεν τα στελνει με παραγγελια απο νετ. Μονο χοντρικη λεει ο λακαμας.
Λοιπον σημερα εβαλα το bagster (115e με τα μεταφορικα απο motoraid.eu) ψιλο-παιδευτικα να το βαλω.
Περιμενω το προστατευτικο του ψυγειου 50ε απο Γερμανια (ebay)
Εχω βαλιτσακια της Colori (δεν τρελλαθηκα εδω που τα λεμε) δεν θυμαμαι ποσο πηγε
Παντως τα πλαινα της φωτο μαμανε.
Τελικα μου φενεται την καλυτερη αγορα εκανες αδερφε!!!!
...
Όποιος ενδιαφέρεται τη ζελατίνα την δίνω ένα κατοστάρικο (δεν την έχω βάλει ποτέ, μία φορά αποπειράθηκα)
...
Nα ένας που ενδιαφέρεται ..:) στείλε κάνα π.μ. για επικοινώνια..
Να κανουμε ενα μιτινγκ εμεις της Θεσσαλονικης???
Εβαλα και ποστ στις συναντησεις
Οσοι πιστοι................................................
CPANTELO
06/06/2007, 08:36
Καλησπέρα παιδιά
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αλλάζει η ψυχολογία σας με ότι γράφει το κάθε περιοδικό.Πρέπει να θυμάστε ότι τα περιοδικά έχουν σαν στόχο να μας κάνουν να αγοράσουμε μηχανές και εξοπλισμό.Είναι λογικό λοιπόν ότι όταν βγαίνει κάτι καινούριο να υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός και θριαμβολογία.Δεν λέω ότι το gsr είναι το καλύτερο και τα άλλα είναι πατάτα προς θεού.Το κάθε μηχανάκι έχει την χάρη του και ο καθένας αγοράζει αυτό που του κάνει κλικ.Εγώ οδήγησα το fz2 και δεν λέω σιγά τις διαφορές που είχε από το δικό μας , η εμφάνισή του όμως εμένα δεν μου αρέσει.Επίσης με 7695 ευρά τι περιμένατε να πάρετε? Τον απίστευτο κινητήρα?Τισ μ@μ@τες αναρτήσεις?Το πλαίσιο από το διάστημα? Εγώ ξέρω ότι έχω σκάσει 1500 ευρά στο μηχανάκι για το φέρω πιο κοντά στα μέτρα μου... Ναι το μπροστινό είναι πολύ μαλακό.Φαντάζομαι ότι το καταλάβατε όλοι όταν το βάλατε πρώτη φόρα σε στροφιλίκια και αρχίσατε τις καγκουρίες. Από την άλλη όμως έχω μιλήσει με ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει να τρέχουν στα βουνά και δεν μου είπαν τίποτα για το μπροστινό.Οπότε σημασία έχει ΕΜΕΙΣ πως βλέπουμε/οδηγάμε το κάθε όχημα και όχι η συμπεριφορά του στο απόλυτο όριο!!!
Giorgos19
06/06/2007, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
....
Βασικα καλημερα (Ψαλτης speaking ) :lol:
Πολυ σωστα αυτα που εγραψες.Απλα εγω βασιζομαι στο εξης.Σε καποιον σαν εμενα πχ,που δεν ειχε αναλογη εμπειρια απο στροφιλικι-πιστα και γενικοτερα να πιεζει το μηχανακι του,αυτο το μειονεκτημα θα αργησει να σε απασχολησει!Αργοτερα,οταν ο ρυθμος σου ανβει,μαζι με την εμπειρια σου τοτε σιγουρα θα σε προβληματισει και θα κανεις αλλαγες για να το 'στανιαρεις' οσο ειναι δυνατον
Τι αλλαγες εχεις κανει??Φανταζομαι λαδια-ελατηρια μπροστα και αναρτηση πισω?Μπορεις να γραψεις εντυπωσεις?
CPANTELO
07/06/2007, 12:53
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ.ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ/ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΞΩΔΕΨΩ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ USD ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ ( ΑΠΟ 8 ΣΕ 10 ).ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΤΗΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΚΛΙΚ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ. ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ-ΦΙΛΤΡΟ-ΡΥΘΜΙΣΗ,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ( ΑΝΑΓΚΑΙΑ ) ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟ ΦΕΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΩΛΟ ( ΟΧΙ SUZUKI ).
ΕΛΑΤΗΡΙΑ WIRTH FEDERN
ΛΑΔΙΑ ΜΑΜΑ SUZUKI
ΕΞΑΤΜΙΣΗ YOSHIMURA TRIOVAL
ΦΙΛΤΡΟ BNC
MANITAΡΙΑ B&G ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ
ΚΩΛΟΣ,ΦΛΑΣ MOTAX
ΦΕΡΙΝΓΚ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ (EIXE ENA KOMATI O ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΘΕΣ
Giorgos19
07/06/2007, 14:30
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Με βρησκεις απολυτα συμφωνο σε ολα οσα εγραψες.
Μπορεις να βαλεις φωτο απο την ουρα?Καποιο λινκ ισως?
Σκεφτομαι και γω να κανω μια τετοια αλλαγη και ψαχνομαι!
Athkatla
08/06/2007, 12:48
Χαιρετω την παρεα!
εχω τη μηχανη εδω και 1 χρονο περιπου 6500 χλμ.
Τις τελευταιες 2 εβδομαδες οταν αλλαζω ταχυτητα απο 1η σε 2α ή 2α σε 3η το μηχανακι
σταματει να αποκρινεται για 1-2 δευτερολεπτα, κατι σαν να πιανει κοφτη. Αφου το κανει 1 φορα αυτο μετα ολα ειναι κανονικα και κυλουν ομαλα.
Αυτο δεν συμβαινει παντα και μονο οταν παω να ξεκινησω μετα απο καποιες ωρες μη χρησης της μηχανης. πχ το πρωι οταν ξεκιναω να παω δουλεια ή το μεσημερι στην επιστροφη.
Το πηγα στο μηχανικο ο οποιος ελεγξε με το λαπτοπ τον εγκεφαλο και μου ειπε οτι ολα δειχνουν ενταξει. Μπορει λεει να ειναι απο κακης ποιοτητας βενζινη και να εχει παει νερο στο μπεκ και να μπουκώνει. Μου ειπε να το αφησουμε λιγο ακομα και αν συνεχισει να συμβαινει θα μου κανει καθαρισμο του μπεκ με ειδικο μηχανημα το οποιο κατεχει και θα μου στοιχισει γυρω στα 240 Ευρω.
θα ηθελα τη γνωμη σας
:)
η εγγυση δεν καλυπτει τετοια;:mad:
CPANTELO
11/06/2007, 09:39
Αν ψαξεις στο google για motax θα βρεις αρκετά πράγματα.Επίσημος αντιπρόσωπος είναι ο Σπηλιωτης οπότε και το www.spiliotis.gr σου κάνει.Περίμενε και φωτο.
Giorgos19
11/06/2007, 10:02
Ωραια η ουρα!Μονο που στο site του Σπηλιωτη δεν λεει τιμη!
Giorgos19
11/06/2007, 10:31
Εγω εχω παθει πλακα με το παρακατω.....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
92582
Giorgos19
11/06/2007, 10:31
:bigcry:
92586
Πολύ καλό!!!!!!!!!!! :look: :beer:
Θέλω και έγω:bigcry:
Πόσο πάει το μάλι?
Giorgos19
11/06/2007, 11:24
Δεν ξερω....και να σου πω την αληθεια δεν θελω να μαθω γιατι αυτη την περιοδο δεν παιζουν λ7 και θα παθω τρομερη ζημεια...
Αν θες να το ψαξεις εδω (http://www.freestreetdesign.com/catalog/product_info.php?cPath=23_103&products_id=335&osCsid=517a26b374e824ce47649164719ba61f)
ειναι το λινκ...
Ο μονος λογος που γραφω ειναι για να μπει το τοπικ παλι στην πρωτη σελιδα
:rotflmao: :rotflmao:
overclocker
15/06/2007, 08:30
Allos ena tyxeros katoxos GSR!!!!!!(nai kala katalabate egw eimai)
Thn exw peripou 2 mhnes...
Thn phra metaxeirw me 3500 xlm kai spyball sunagermo manitaria evotech sita sto psugeio mikro fering 5300 AGRATZOUNISTH kai 1 xrono egguhsh akoma!!!!!!!
93227
overclocker
15/06/2007, 08:31
h sita
93228
overclocker
15/06/2007, 08:32
to manitari
93229
overclocker
15/06/2007, 08:33
To diakritiko fering
93230
overclocker
15/06/2007, 08:34
Prostateutiko sto ntepozito
93231
overclocker
15/06/2007, 08:35
Kai autokolhto sta lastixa (tou paei POLU to kokkino)
93232
overclocker
15/06/2007, 08:36
Kai to mprosta
overclocker
15/06/2007, 08:48
Oupssss
93235
Giorgos19
15/06/2007, 10:25
Kαλοταξιδοι να ειστε,με πολλα ορθια και ασφαλη χιλιομετρα!
Μηπως γνωριζουμε τη μαρκα ειναι η ζελατινουλα??
overclocker
15/06/2007, 10:55
Δεν ξερω γιατι την ειχε πανω....
Kαλοταξιδοι να ειστε,με πολλα ορθια και ασφαλη χιλιομετρα!
Μηπως γνωριζουμε τη μαρκα ειναι η ζελατινουλα??
Meter visor λέγεται...
Περισσότερα στο www.gsr-suzuki.com
Επειδή το έχω βάλει, η τιμή του είναι 100 ευρώ από την αντιπροσωπεία...
Αποκλειστικά αισθητικής φύσης παρέμβαση, αλλά δείχνει πολύ όμορφα πάνω στη μοτοσυκλέτα μας...
:wave2: :wave2: :wave2:
Giorgos19
15/06/2007, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
Meter visor λέγεται...
Περισσότερα στο www.gsr-suzuki.com
Επειδή το έχω βάλει, η τιμή του είναι 100 ευρώ από την αντιπροσωπεία...
Αποκλειστικά αισθητικής φύσης παρέμβαση, αλλά δείχνει πολύ όμορφα πάνω στη μοτοσυκλέτα μας...
:wave2: :wave2: :wave2:
Αλλη μια ερωτηξη.Δεν κοβει καθολου αερα δηλαδη??
Αλλη μια ερωτηξη.Δεν κοβει καθολου αερα δηλαδη??
Τη μηχανή την πήρα έτσι από το 1ο χιλιόμετρο και δε μπορώ να κρίνω, νομίζω όμως ότι η διαφορά είναι αμελητέα.
Η κάλυψη από τον αέρα πρέπει να βελτιώνεται αισθητά μόνο με τη μεγάλη ζελατίνα που δίνει η Suzuki, αλλά προτιμώ να πιάνεται λίγο ο σβέρκος μου!!!
Μέχρι τα 160 με καλές συνθήκες εγώ τουλάχιστον ταξιδεύω άνετα... Μετά... απλά δεν ανεβαίνω παραπάνω...
Βέβαια, όταν έχει αέρα δυσκολεύουν τα πράγματα... Σε ΠΟΛΥ αέρα :hypnotize :uplate: δε την παλεύω πάνω από τα 110 αν θέλω να αισθάνομαι ασφαλής... :a7:
:smokin:
Giorgos19
15/06/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
Τη μηχανή την πήρα έτσι από το 1ο χιλιόμετρο και δε μπορώ να κρίνω, νομίζω όμως ότι η διαφορά είναι αμελητέα.
Η κάλυψη από τον αέρα πρέπει να βελτιώνεται αισθητά μόνο με τη μεγάλη ζελατίνα που δίνει η Suzuki, αλλά προτιμώ να πιάνεται λίγο ο σβέρκος μου!!!
Μέχρι τα 160 με καλές συνθήκες εγώ τουλάχιστον ταξιδεύω άνετα... Μετά... απλά δεν ανεβαίνω παραπάνω...
Βέβαια, όταν έχει αέρα δυσκολεύουν τα πράγματα... Σε ΠΟΛΥ αέρα :hypnotize :uplate: δε την παλεύω πάνω από τα 110 αν θέλω να αισθάνομαι ασφαλής... :a7:
:smokin:
Και γω που το δεν εχω βαλει καποια ζελατινα,ταξιδυευω ανετα μεχρι τα 160.
Μια φορα προσπαθησα να κρατησω σταθερα και συνεχομενα 220 αλλα μεσα σε 3λεπτα επαθα κραμπα στον σβερκο :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε εμας γιατι δεν μας βαζουν πανω με τα αλλα μοντελα?
Τι ρατσιστικη αντιμετωπιση ειναι αυτη?
Σας καταγγελω ολους κυριοι μοντς αντμινς κλπ:rotflmao: :rotflmao:
H.A.Balafoutre
18/06/2007, 22:03
Δείτε ρε παίδες τι κάνει το εργαλείο σας στη Monza.
Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=uM0SF5rRSlE
Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=wb1Y9eZ5rxE
Άντε ντε, εσείς τι κάνετε?
Giorgos19
19/06/2007, 08:53
Ρε εμας γιατι δεν μας βαζουν πανω με τα αλλα μοντελα?
Τι ρατσιστικη αντιμετωπιση ειναι αυτη?
Σας καταγγελω ολους κυριοι μοντς αντμινς κλπ:rotflmao: :rotflmao:
Δικιο εχεις.Ισως θα πρεπει να να ξανασυζητησουμε την δημιουργια κατηγοριας GSR...
:beer:
Giorgos19
19/06/2007, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δείτε ρε παίδες τι κάνει το εργαλείο σας στη Monza.
Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=uM0SF5rRSlE
Part 2
http://www.youtube.com/watch?v=wb1Y9eZ5rxE
Άντε ντε, εσείς τι κάνετε?
Εμεις τι κανουμε???Περιμενουμε να μας καλυψει το διπλωμα ενω ταυτοχρονα αναζητουμε Λ7 για δερματινο παντελονι. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλημέρα. Μήπως κάποιος από εσάς έχει αλλάξει δισκόφρενα στο GSR, και συγκεκριμένα το πίσω, με τύπου «μαργαρίτα» ? Επειδή μου έχει στραβώσει η πίσω δισκόπλακα σκέφτομαι να βάλω «μαργαρίτα».
Αρχικά δημιουργήθηκε από tomd
Καλημέρα. Μήπως κάποιος από εσάς έχει αλλάξει δισκόφρενα στο GSR, και συγκεκριμένα το πίσω, με τύπου «μαργαρίτα» ? Επειδή μου έχει στραβώσει η πίσω δισκόπλακα σκέφτομαι να βάλω «μαργαρίτα».
Πώς το κατάφερες αυτό ρε θηρίο;
Το πιθανότερο από υπερβολική χρήση υπερθερμάνθηκε.
Σαν νέος δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στα φρένα και χρησιμοποιώ το πίσω υπερβολικά μάλλον. Έτσι μετά από μια βόλτα / ταξίδι τριών ημερών που έκανα και σε μια κλειστή διαδρομή μάλλον την έκανα την ζημία.... μαθαίνω όμως... ;)
Δικιο εχεις.Ισως θα πρεπει να να ξανασυζητησουμε την δημιουργια κατηγοριας GSR...
:beer:
Βασικα τι χρειαζεται για να ανοιξει κατηγορια?
Ειναι σπαστικο γιατι αν καποιος δεν κανει ποστ περναει το τοπικ στην 2η σελιδα και επισης ειναι υποτιμητικο για την κουκλα να μην εχει κατηγορια και να εχουν γνωστα ασχημα μηχανακια σουπες (οχι καρφι προκα:rotflmao: :rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigris
M' αρεσε όπως το είπες.... αυτό που γουστάρεις να βλέπεις κάθε μέρα....
Παμε για GSR:D :beer: :beer: :D
Όσο αναφορά την πονεμένη ιστορία των λ7ων... Πώς την παλεύετε ρε? Όταν άρχισα να ρωτάω για τα κόστη συντηρησης και γενικώς τα έξοδά της "έπεσα από τα σύννεφα"....κι ακόμα ν' αναίβω δηλαδη!!
-Σερβις 6.000Κμ = 150€
-Σερβις 12.000Κμ = 300€
-Λαστιχο πίσω = 300€
-Βενζήνες/μήνα = 80-100€
-Ασφάλεια = Δε θυμάμαι αλλά δεν είναι και 60€ που δίνω για το παπάκι μου, που στόμα έχει και μιλια δεν έχει ( για να ζητάει εννοω :a48: )
Το πρώτο σοκ βέβαια το έχω περάσει και έχω αρχίσει να το βάζω καλά στο μυαλό μου :bigcry:
Αχ.... Αντίο γεμισμα ρεζερβουάρ με 3€ την εβδομάδα... Αντίο σέρβις των 20€....
Αλλά μετά πάλι, όταν σκευτομαι οτι θα τα δίνω για μία τόσο ωραία γυναίκα τα ξεχναω όλα!!!
Ο έρωτας τσέπες δε κοιτά... χαλάλι. Και άλλα τόσα να ζήταγε πάλι θα τα έδινα!!
:a34:
Που ακριβώς τα άκουσες αυτά?
Το service των 6.000 είναι αλλαγή λαδιών ΜΟΝΟ και το έκανα την περασμένη βδομάδα με 38 ολόκληρα ευρώ! Το πρώτο είχε παέι 52 γιατί άλλαξε και φίλτρο!
ωραια εργαλεια εχεται παιδια
σελω και γω :a7: :a7:
Giorgos19
20/06/2007, 10:04
Βασικα τι χρειαζεται για να ανοιξει κατηγορια?
Ειναι σπαστικο γιατι αν καποιος δεν κανει ποστ περναει το τοπικ στην 2η σελιδα και επισης ειναι υποτιμητικο για την κουκλα να μην εχει κατηγορια και να εχουν γνωστα ασχημα μηχανακια σουπες (οχι καρφι προκα:rotflmao: :rotflmao: )
Πρεπει να παρουμε αδεια απο τα υψηλα κλιμακια του φορουμ.
Γενικοτερα αυτο που γνωριζω ειναι οτι η κατηγορια πρεπει να εχει "κινηση" και μας γενικοτερα μας πιανουν κατι ληθαργοι.:lol: :lol: :lol:
Επισης,απο οσα γνωριζω καποιος απο εμας μαλλον θα χρειαστει να μπει ως μοντ.
Θα ρωτηξω τα υψηλα στελεχη του moto.gr στο Δελεαρ και θα ενημερωσω.
:beer: :beer:
Giorgos19
20/06/2007, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ωραια εργαλεια εχεται παιδια
σελω και γω :a7: :a7:
:a8: :a8: :a9: :a9: :a9: :a22: :a22: :a22: :a22:
CPANTELO
20/06/2007, 10:13
ΠΑΜΕ ΠΙΣΤΑ?
93761
Giorgos19
20/06/2007, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
ΠΑΜΕ ΠΙΣΤΑ?
:confused: :confused: :confused: Που ειναι η φωτο οεο???
Πρεπει να παρουμε αδεια απο τα υψηλα κλιμακια του φορουμ.
Γενικοτερα αυτο που γνωριζω ειναι οτι η κατηγορια πρεπει να εχει "κινηση" και μας γενικοτερα μας πιανουν κατι ληθαργοι.:lol: :lol: :lol:
Επισης,απο οσα γνωριζω καποιος απο εμας μαλλον θα χρειαστει να μπει ως μοντ.
Θα ρωτηξω τα υψηλα στελεχη του moto.gr στο Δελεαρ και θα ενημερωσω.
:beer: :beer:
Κανε μια ερωτηξης ποτε δεν ξερεις και ολο και καποιος απο εμας θα μπορει να βοηθησει σε οτι χρειαζεται.
re παιδες απο ποια χρονια βγαινει το gsr 600
ποσο παει το μαλλι περιπου στα μεταχειρισμενα :confused:
Giorgos19
20/06/2007, 14:51
Apo to 2006 βγαινει.
Μεταχειρο να μην παιζει καπου στα 5 χιλιαρικα?
Αν ανατραξεις σε προηγουμενες σελιδες,θα δεις οτι πουλαει ενα ο Zanzibar.Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα ομως.
Σκεφτεσαι να ερθεις και συ στην παρεα?:smilea: