Nikoskazer2000
23/06/2006, 02:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μπορώ να καταλάβω τι ζορι τραβάτε με τα γουστα του καθενος στις μηχανες ...
αν ειναι ζ...
αν ειναι βαραντερο....
γιατι φορα κουστουμι...
γιατι δεν εχει καθρεπτες..
γιατι κανει παντιλικια..
γιατι δεν με θελει η Δήμητρα και θελει τον αλλον με τον μπεβερλι...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΤΜ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ???:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ξεκιναω χειροκροτοντας το φιλο μου για τη σωστη προταση:
Παρτε ενα ΚΤΜ να βρειτε την υγεια σας!!!
Φοραω και γραβατα πανω στο κτηνος(τι να κανω ρε παιδια,ενας παλιοπωλητακος ειμαι),δε μπορω να κουβαλαω κουστουμια μαζι μου,δε νιωθω καθολου ανετα βεβαια,κραζω χαλαρα τους χαιστες(οπως μπορει να κραζουν κι εμενα,αν και δε φαινεται η γραβατα μεσα απ’τη cordura),οχι απαραιτητα με Varadero,μα πασης φυσεως μηχανοκινητο,ξεχωριζουν ευκολα,οχι μονο απο τις γραβατες μα απ’το υφος,με κοιτανε,τι γινεται,με αναγνωριζουν;;;
Οτι μηχανη κι αν καβαλας,ειτε ειναι varadero,ειτε z750,ειτε hayabusa,αν το κουβαλας μεσα σου το δειχνεις!
Εχω φιλο με Varadero(πρωην Transalpας) που του εχει ξεφτισει το χρωμα απο το πλυσιμο,κουκουλα μεσα στο παρκινκ,και τετοια,κυκλοφορει με ηλεκτρικο ολη τη βδομαδα και το σαββατο βγαινει για επιβεβαιωση,ψεματα,σκαει και τις Τριτες στη ΣΥΜΟΦΕ να συζητησει τις εμπειριες του στο τρενο(με επιασε ελεγκτης και τετοια)
Οπως εχω και φιλο παλι με Varadero(πρωην TDMας),o οποιος ειναι μαχημος,ετοιμοπολεμος,λατρευει το μηχανακι του,κουρδιζουμε ο ενας τον αλλον με συνεχεις βολτες,μινι ταξιδια,περα απο κομπλεξισμους και αλλα!
Οπως και ναχει αν βλεπεις τη μηχανη σου σα προεκταση του ... σου
σιγουρα εχεις προβλημα!
BELZEBOYLIS
24/06/2006, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
...ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ;;;
ΟΧΙ !!!
bonepeeler
24/06/2006, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ΟΧΙ !!!
Συμφωνώ.