PDA

View Full Version : Που σε βρήκαμε...εσένα?

bartlal
14/06/2006, 15:19
Ο φιλτατος κατα τ'αλλα powerphot ζητηΞε να ανεβει αυτη η δημοσκοπηση, μιας και ως user δεν μπορουσε να δημιουργησει τη δημοσκοπηση αυτη. Μιας και την βρηκα ενδιαφερουσα, ας παμε λοιπον:

Διαβάζοντας εδώ και καιρό διάφορα θέματα στο φόρουμ, και βλέποντας την διαρκή αύξηση των μελών απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη, (του κόσμου θα τολμήσω να πω), μου δημιουργήθηκε η εξής απορία για το πώς βρεθήκαμε όλοι εδώ.

1) Πόσοι από σας βρήκαν το moto.gr και μετά ανέβηκαν στην μοτοσυκλέτα ως οδηγοι?

2) Πόσοι από σας ανέβηκαν στην μοτοσυκλέτα και μετά βρήκαν το moto.gr ?

περαστε, ψηφιστε, και, αν θελετε, προσθεστε και το λιθαρακι σας στη συζητηση! :wave2:

byron
14/06/2006, 15:32
τώρα να πω το άσχετο;;;;;;,;;;;;

το κουμπι που λέει ¨ψηφήστε¨.....είναι λάθος

Nik0s
14/06/2006, 15:35
Θα πρόσθετα μια επιλογή (γιατί το είχα απορία) αν υπάρχουν φίλοι που είδαν το αυτοκόλλητο κάπου και είπαν να μπουν να δουν τι είναι.....

:wave2:

GIXXERAKIAS
14/06/2006, 15:45
Εγω βασικα περαστικος ειμαι απο ντο ντεν εχει μηχανακι καρντια μου!!!:D :D :D Ηταν ακριβως πριν ενα χρονο (και 7μερες:D )οταν περναγα εξω απο το μαγαζι το βραδυ και ηταν κλειστο!την κοιταξα,με κοιταξε,ε αυτο ηταν ολο το βραδυ σαλιαριζα κολλημενος στην τζαμαρια της εκθεσης(τα σαλια ετρεχαν στην κυριολεξια)και φανταζομουν την στιγμη που θα την ειχα αναμεσα στα ποδια μου (γιατι μου ακουγεται προστυχο αυτο:look: )και θα εκανα τα πρωτα ονειρα διαδρομων εκτος αθηνας με απιστευτη αισθηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!Την επομενη μερα αφου δεν ειχα κοιμηθει ολο το βραδυ ξεκινησαν τα διαδικαστικα για να γινει ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!Οταν τελικα τα καταφερα δεν το πιστευα!την ειχα παρκαρει εξω απο το σπιτι και συνεχεια την κοιταζα και τα βλεματα μας διασταυρωνονταν συνεχεια,σαν να μου ελεγε ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑ!!!!Εγω φυσικα δεν τις χαλαγα ποτε χατηρι:D !!!ετσι μεσα απο τις βολτες μας πριν λιγο καιρο ειδα ενα παληκαρι με μπλουζακι μοτο.gr και μπηκα στο τρυπακι:a21: :a24: ξερετε την τρελα μας και απο τοτε που μπηκα στο site ειμαι ετσι:a54: :a54: :a54: :a54: τελος ευχαριστω πολυ τα παιδια για την παρεα που μου κανουν καθε μερα μεσα απο το site,πραγματικα παιδια,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!:wave2: :wave2: :wave2:

angels_gr
14/06/2006, 15:51
Έψαχνα να βρω πληροφορίες για την μηχανή των ονείρων μου και έπεσα κατά τύχη στο moto.gr. Από τότε το παρακολουθώ... :sun:

bartlal
14/06/2006, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
τώρα να πω το άσχετο;;;;;;,;;;;;

το κουμπι που λέει ¨ψηφήστε¨.....είναι λάθος

@srx6: για αυτο δεν εχω ψηφισει ακομα γιατι δεν ξερω τι εννοει το κουμπι! :lol: :lol: :lol: περα απο την πλακα, θα πμ-αρω τον webmaster μηπως μπορεσει να το διορθωσει! :D

@Nik0s: για να μην γινει complicated η δημοσκοπηση, στη περιπτωση σου η απαντηση #2 ειναι που καλυπτει. μπορει ανετα μετα να το αναφερει στη συζητηση, οπως ο GIXXERAKIAS εγραψε οτι του συνεβη! :winka:

sniper
14/06/2006, 16:03
Ποιο κουμπί δεν δουλεύει ρε παιδιά;

byron
14/06/2006, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιο κουμπί δεν δουλεύει ρε παιδιά;

Το κουμπί που πρέπει να πατήσεις για να ψηφίσεις είναι ανορθόγραφο.... ¨Ψηφήστε¨:smokin:

tifoefs
14/06/2006, 16:11
Εμενα με παρασυρανε κατι αλητες με Αφρικα και ηρθα εδω !

Δε το μετανοιωσα γιατι βρηκα κι' αλλους αλητες και αλητευουμε ολοι παρεα !!

Υ.Γ. Sniper το κουμπι "ΨΗΦΗΣΤΕ" δε γραφεται ετσι !!

"ΨΗΦΙΣΤΕ" γραφεται ! Αυτη η ορθογραφια εδω μεσα ειναι ψοφια προ καιρου !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
14/06/2006, 16:19
οταν ανεβηκα πρωτη φορα σε μηχαν(ακι) δεν υπηρχε το νετ στην ελλαδα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

naxiotis
14/06/2006, 16:21
ΧΜ!!!!!!
έχουμε και λέμε
39 χρονών
οδηγάω μηχανή από τα 12(η πρώτη αγάπη RD 50cc YAMAHA)
κατέχω PC εδώ και 8 μήνες
σας έμαθα από το africa twin club και αμέσως σας ερωτεύθηκα
ελπίζω το αίσθημα να αντέξει στο χρόνο
:lol: :beer: :beer: :beer: :beer:

sniper
14/06/2006, 16:21
@ τιφο & srx : So noted...

Θα προωθηθεί η αιτησή σας στο αρμόδιο τμήμα ορθογραφίας.... στα @@ μας μάλλον εννοώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Το κοιτάμε:wave2:

FestoNero
14/06/2006, 16:39
Εγω θα βαλω τη πρωτη επιλογη, γιατι δε μπορει να θεωρηθει οτι εχω οδηγησει μηχανακι στην ερημια για 30 μετρα εμπειρια οδηγησης..
:D :D

tifoefs
14/06/2006, 16:47
@ τιφο & srx : So noted...

Θα προωθηθεί η αιτησή σας στο αρμόδιο τμήμα ορθογραφίας.... στα @@ μας μάλλον εννοώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Το κοιτάμε:wave2:

Το ξερουμε ΠΩΣ το κοιτατε !!

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
14/06/2006, 17:05
:a54: :a54: :a54: :a54:

Είμαι με την πλειοψηφία !!:a25: :a25:

jimmis77
14/06/2006, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Έψαχνα να βρω πληροφορίες για την μηχανή των ονείρων μου και έπεσα κατά τύχη στο moto.gr. Από τότε το παρακολουθώ... :sun:

το ιδιο και εγω:sun: :beer:

makis206
14/06/2006, 18:21
Εγώ έψαχνα το περιοδικό !

Μοto.gr έβαλα πρώτα ! Τι άλλο θα έβαζα ;:lol:

Άσε που το περιοδικό δεν το βρήκα ακόμα.. έχω κολλήσει για τα καλά εδώ μέσα !

:lol: :lol: :beer: :beer:

DimChios
14/06/2006, 19:09
Όταν καβαλήσα (και σύντομα μετά είχα) μηχανή-άκι όχι απλά το νετ δεν είχε βρεθεί (που λέει ο adam), αλλά και οι υπολογιστές ήταν σαν το σαλόνι μου ένα πράμα! :smokin:

:lol: :lol: :lol:

Πάντως το moto.gr το ανακάλυψα όταν περίπου ένα χρόνο αφού πήρα το Africa είδα ένα link στο africatwinclub.gr και μπήκα...

Έκτοτε με "λούζεστε" καθημερινώς! :lol: :lol:

:smokin:

kostisthegreek
14/06/2006, 20:43
Είναι και θέμα ηλικίας...είμαι και 38 χρονών...φυσικά στη δεύτερη κατηγορία.

Giorgos19
15/06/2006, 00:03
O μοναδικος στην παρεα που ασχολειται με μηχανες ειμαι εγω.Και οπως καταλαβαινετε "ενιωθα" πολυ μονος.Σας βρηκα υστερα απο μια προσπαθεια προσεγγισης ατομων της ιδιας ρατσας με τη δικη μου!
;)

tati
15/06/2006, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
O μοναδικος στην παρεα που ασχολειται με μηχανες ειμαι εγω.Και οπως καταλαβαινετε "ενιωθα" πολυ μονος.Σας βρηκα υστερα απο μια προσπαθεια προσεγγισης ατομων της ιδιας ρατσας με τη δικη μου!
;)

και εγώ ίδια περίπτωση περίπου......η μόνη που είναι για τις δυο ρόδες στην παρέα.....

καταλαβαίνω απόλυτα το "μονος" όπως το λες...και εγώ το ίδιο....και ξαφνικά μια μέρα..βαζοντας λέξεις στο νετ όπως moto....με έβγαλε εδώ σε εσάς.......:) :) στους χωματινους και ασφάλτινους μηχανόβιους (με ενα "τσικ" παραπάνω αδυναμίας προς τους χωματινους.....
:lol: τι να κάνω? αν δε παινέψουμε το σπίτι μας......)

Ειλικρινά θα ήθελα να πω οτι η αγάπη μου για τις μηχανές εχει παραμείνει σταθερή όπως και πριν γνωρίσω το μοτο....αλλά έχει γίνει πλεον πιο ουσιαστική....πιο συνειδητοποιημένη....και πιο υπεύθυνη προς όλα τα θεματα που αφορούν το μοτοσυκλετισμό.........και αυτό που μου αρέσει και με ικανοποιεί είναι οτι μαθαίνω ολοένα και περισστότερα και εμπλουτίζεται και ενισχύεται το παθος μου......

:beer: :beer: :beer: :beer:

kachius
15/06/2006, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ έψαχνα το περιοδικό !

Μοto.gr έβαλα πρώτα ! Τι άλλο θα έβαζα ;:lol:

Άσε που το περιοδικό δεν το βρήκα ακόμα.. έχω κολλήσει για τα καλά εδώ μέσα !

:lol: :lol: :beer: :beer:

Ακριβώς το ίδιο!!!

παρεπιπτώντος...το άλλο είναι motomag.gr και είναι ψιλοχοντροχάλια...

Alx 84
15/06/2006, 10:56
χεχε, εγώ έψαχνα κάτι άρθρα του περιοδικού μοτό κ έσκασα εδω πέρα. τί το ήθελα...:rolleyes: :lol: :lol: :lol:

Μοτό ντεν έχει ακόμα ,αλλά οδήγησα αφού είχα γραφτεί εδώ μέσα!!!
:beer:

blueblack
16/06/2006, 07:36
AMA.......

Πώ ρέ παιδιά πότε πρωτοοδήγησα μοτό.......μπορεί καί νά μέ διώξετε...........!!!!!!!!!!!!
Πρώτη φορά μπήκα άπό τύχη πρίν λίγο καιρό ψάχνοντας γιά τό v-strom 650......
Πάντως μού άρέσει πολύ τό site.......
Έχει........ΚΑΙ.....πάρα πολύ......ΣΟΒΑΡΟ........ΚΟΣΜΟ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καί σίγουρα γερνάω άεί διδασκόμενος......
ΜΑΘΑΙΝΩ.......!!!!!!!!!!
Γιαυτό λοιπόν ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......όλους τούς φίλους τού forum.....
Kαί μέ τά καλά τους καί μέ τά λάθη τους........
Μέσα άπό όλα αύτά.......ΜΑΘΑΙΝΩ.....!!!!!!!!!!!!!

Leipsippos
16/06/2006, 14:10
Εγω μπηκα απο σποντα, με κολλησε ο wiredgr, που ειναι πιο πολυ του κυβερνοχωρου, γιατι εψαχνε κρανος για την κεφαλα του και μου λεει "ελα να δεις κατι τυπους και τι απαντησεις μου δωσαν" και ετσι το ειδα το φορουμ, ειχα ξαναμπει πολυ πιο παλια αλλα δεν ειχα δωσει σημασια πιστευοντας οτι ειναι κακγουρικο το θεμα. Ουτε γραφτηκα αμεσως, μου πηρε καιρο να το παρω αποφαση, λογω δουλειας, και μια αλλαγη μηχανης για να καταλαβω τι εστι η χαρα του παιδιου!

zolotas
16/06/2006, 21:54
moto.gr ........εγραψα απο περιεργεια να δω τι σκ@τα θα βγαλει στην οθονη .......:D

και απο τοτε εχω μπει και σε αλλα φορουμ να δω τι παιζει αλλα ....1.θεωρω βαρετο και ανουσιο να μπαινω και σε αλλα φορουμ και να γραφω ενα θεμα 2 και 3 φορες
2.το "περιβαλλον " του φορουμ ειναι πολυ καλο και ευχαριστο για μενα..........γιατι σε αλλο φορουμ ,σε σελιδα διαλογου ο αλλος εχει την ιστορια της ζωης του απο κατω ,μπανερς ......τυπου διαφημιστικης ταμπελας που αναβοσβηνει και ενα σωρο φωτο απο μωρο που ηταν, πως ψηνονται τα σουβλακια.......... μεχρι καλλιτεχνικες ανησυχιες.......ΕΛΕΟΣ δλδ.

μεχρι και φωτο 1024χ 860 και μεχρι να κατεβει η σελιδα ....καληνυχτα

moto.gr is the best .........fuck the rest :beer:

Dodok edessa
16/06/2006, 22:07
πρωτα καβαλησα Μοτοσυκλετα :p

μετα καβαλησα την γυναικα μου :p

μετα καβαλησα το moto.gr:p

σε ολα οσα καβαλησα κολλησα μαζι τους και περναω μαζι τους την Μίζερη ζωη μου .:p

τωρα θα καβαλησω και τον Old για να σπασω την παράδοση :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :lol: :rotflmao:

52026

sniper
16/06/2006, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
......
τωρα θα καβαλησω και τον Old για να σπασω την παράδοση :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :lol: :rotflmao:

Μπορούμε να βλέπουμε;

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

Dodok edessa
16/06/2006, 22:29
Μπορούμε να βλέπουμε;

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

5 ευρω το λεπτο....θα εξαντλήσω το ρεπερτόριο μου :rotflmao: :lol: :rotflmao:

tifoefs
17/06/2006, 15:24
Θα γεμισετε το ντοπο σκουληκακια !!

:yuck: