View Full Version : Νωε
Στην κιβωτό του Νώε, παρά τον κατακλυσμό, τα ζώα την 3η ημέρα ξεσαλώνουν και το ρίχνουν στο αχαλίνωτο σεξ.
Η κιβωτός κουνιέται επικίνδυνα, ο Νώε τσαντίζεται και παίρνει δραστικά
μέτρα: Το κάθε αρσενικό ζώο παίρνει μια κάρτα στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου και η ημέρα που επιτρέπεται να ζευγαρώσουν. Πάει λοιπόν μετά από 2-3 ημέρες ο πίθηκος στην γυναίκα του και της λέει:
- Ετοιμάσου γιατί την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα.
Η θηλυκιά ψιλογουστάρει, γιατί τον βλέπει φορτωμένο, αλλά ντροπιάζεται γιατί το σκηνικό παίχτηκε μπροστά σε όλα τα ζώα. Την επόμενη, ο πίθηκος ξανασκάει μύτη, και μπροστά σε όλα τα ζώα:
- Ετοιμάσου, την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις απάνθρωπα!
Η φάση επαναλαμβάνεται ακόμα 2-3 φορές και η θηλύκια μέσα στη ρεζίλα το λέει στον Νώε που καλεί τον πίθηκο και του ζητάει εξηγήσεις:
- Εντάξει κυρ πίθηκε, το ξέρουμε όλοι ότι είσαι εραστής μεγάλος και δεν κρατιέσαι από την στέρηση, αλλά δεν είναι σωστό να την ντροπιάζεις μπροστά σε όλους τη γυναίκα σου.
Όποτε και ο πίθηκος:
- Έχεις δίκιο, αλλά αυτό που δεν ξέρει η δικιά μου, είναι ότι έχω χάσει την κάρτα μου στο πόκερ με τον ελέφαντα!!!
costas81
16/06/2006, 10:18
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Της πο####νας έγινε στο πόκερ με τις κάρτες!!!!
51946
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
devil's animal
16/06/2006, 14:03
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
makis206
16/06/2006, 14:04
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FestoNero
16/06/2006, 14:53
Αυτουνου δε θα του βαλει κανεις ανακυκλωση ε;;;;
ΚΟΟΟΟΟΟΟΤ ΚΟΟΟΟΟΟΤ ΚΟΟΟΟΟΟΟΤ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol:
51995
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Αυτουνου δε θα του βαλει κανεις ανακυκλωση ε;;;;
ΚΟΟΟΟΟΟΟΤ ΚΟΟΟΟΟΟΤ ΚΟΟΟΟΟΟΟΤ!!!!!!
:lol: :lol:
γιατι, εχει ΞΑΝΑμπει? :smokin:
FestoNero
16/06/2006, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γιατι, εχει ΞΑΝΑμπει? :smokin: Χμ..
Ερωτηση παγιδα ειναι τουτη;;
:a22: :a22: :a22:
costas81
16/06/2006, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Χμ..
Ερωτηση παγιδα ειναι τουτη;;
:a22: :a22: :a22:
μην του λες μην του λες!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στην κιβωτό του Νώε, παρά τον κατακλυσμό, τα ζώα την 3η ημέρα ξεσαλώνουν και το ρίχνουν στο αχαλίνωτο σεξ.
Η κιβωτός κουνιέται επικίνδυνα, ο Νώε τσαντίζεται και παίρνει δραστικά
μέτρα: Το κάθε αρσενικό ζώο παίρνει μια κάρτα στην οποία αναγράφεται το όνομα της συζύγου και η ημέρα που επιτρέπεται να ζευγαρώσουν. Πάει λοιπόν μετά από 2-3 ημέρες ο πίθηκος στην γυναίκα του και της λέει:
- Ετοιμάσου γιατί την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις βάναυσα.
Η θηλυκιά ψιλογουστάρει, γιατί τον βλέπει φορτωμένο, αλλά ντροπιάζεται γιατί το σκηνικό παίχτηκε μπροστά σε όλα τα ζώα. Την επόμενη, ο πίθηκος ξανασκάει μύτη, και μπροστά σε όλα τα ζώα:
- Ετοιμάσου, την επόμενη Τρίτη θα υποφέρεις απάνθρωπα!
Η φάση επαναλαμβάνεται ακόμα 2-3 φορές και η θηλύκια μέσα στη ρεζίλα το λέει στον Νώε που καλεί τον πίθηκο και του ζητάει εξηγήσεις:
- Εντάξει κυρ πίθηκε, το ξέρουμε όλοι ότι είσαι εραστής μεγάλος και δεν κρατιέσαι από την στέρηση, αλλά δεν είναι σωστό να την ντροπιάζεις μπροστά σε όλους τη γυναίκα σου.
Όποτε και ο πίθηκος:
- Έχεις δίκιο, αλλά αυτό που δεν ξέρει η δικιά μου, είναι ότι έχω χάσει την κάρτα μου στο πόκερ με τον ελέφαντα!!!
Sniper μου, καλε μου φιλε, ποσες μπυρες θελεις να σε κερασω στο αφτεραδικο?
οκ, θα αναρωτηθεις γιατι με πιασαν οι καλες μου με σενα.
γιατι βρε κουτο σου εχω συμπαθεια.
και ας ξαναβαζεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=163258#post163258) τα ανεκδοτα, εγω σε συμπαθω γιατι ξερω οτι εισαι πολυ καλο παιδι και δεν κρατας κακιες!!! :D :D :D
52001
FestoNero
16/06/2006, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Sniper μου, καλε μου φιλε, ποσες μπυρες θελεις να σε κερασω στο αφτεραδικο?
οκ, θα αναρωτηθεις γιατι με πιασαν οι καλες μου με σενα.
γιατι βρε κουτο σου εχω συμπαθεια.
και ας ξαναβαζεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=163258#post163258) τα ανεκδοτα, εγω σε συμπαθω γιατι ξερω οτι εισαι πολυ καλο παιδι και δεν κρατας κακιες!!! :D :D :D ΒΑΝ!!
ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!
ΒΑΝ ΒΑΝ ΒΑΝ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: