View Full Version : cbr 600 rr 2007
dirtbird
21/06/2006, 23:11
Ξέρω ...... φαίνεται η ηλικία μου αλλά ειδικά τα 4 εξατμισάκια του Ζ1000 όταν τα πρωτοείδα .. με χαλάσαν πάαααρα πολύ.
κοιτα να δεις.... δεν εισαι τοσο παλιομοδιτης οσο νομιζεις... και εγω τα ιδια γουστα εχω :smokin:
και το zrx μαρεσει και ... http://img.photobucket.com/albums/v444/idi/DSC00648.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
λέω παιδιά να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος οδηγός και πιο γληγολος...
μιας και αυτό με τα μηχανάκια έχει καταντήσει μαλακία.
κάθε χρόνο και με τους ρυθμούς που αλλάζουνε μοντέλα οι κατασκευαστές κάνουμε την ίδια διαμάχη...
και λέμε τα ίδια πράματα ακριβώς.
επίσης δε μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο ακριβώς ...το τι λένε τα περιοδικά..
είναι νόμος.
άποψη εκφέρουν και τα περιοδικα.. προσωπική νομίζω..και το καλύτερο τεστ που έγινε και πήρε μέρος και το μοτό...
την άποψη του καθενός την αντιπαράθεσε με άλλες 10 για να βγάλει το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με πολλές ακόμα παραμέτρους ώστε να γίνει πιο σωστή αξιολόγηση.
αυτό που είδα σε αυτό το τεστ...
είναι ΕΝΑ ΑΠΡΙΛΙΑ..ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...
όχι γιατί ήταν καλύτερο σε όλα αλλά μάλλον γιατί ήταν πιο εύκολο να κάνει τα πάντα σχετικά καλά.
το μεγάλο μείον του το είδα όταν έψαξα για τη τιμή του..
ρε μλκ τι ειναι αυτα τα gayλικια?
τστστσ παει ο κοσμος χαλασε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ετσι ειναι και τα εχουμε πει τοσες φορες ... απλα kawa rules και ας ειναι ιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κοιτα να δεις.... δεν εισαι τοσο παλιομοδιτης οσο νομιζεις... και εγω τα ιδια γουστα εχω :smokin:
και το zrx μαρεσει και ... http://img.photobucket.com/albums/v444/idi/DSC00648.jpg
Το ξερεις πως για αυτο θα αναφερθεις στο ιδιο το εργοστασιο του Akashi παιδι μου :mad:
:rotflmao:
ρε μλκ τι ειναι αυτα τα gayλικια?
τστστσ παει ο κοσμος χαλασε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ετσι ειναι και τα εχουμε πει τοσες φορες ... απλα kawa rules και ας ειναι ιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) TΕΣΠΑ...
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
ΟΤΙ ..
ΤΙ ΤΑ ΘΕΤΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΡΕ ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ??ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ....
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΤΕ...ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 675 ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΜΠΑΙΚ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΤΟ ΖΧ...
:smokin: :smokin:
το διαβασα και δε μου κανει εντυπωση (αλλωστε το εχω πει οτι τα 1000ρια ειναι πολυ τουμπανα πια και δυσκολα τα "κανεις καλα" ακομα και σε πιστα)
αλλα το κειμενο ανεφερε συχνα και το γεγονος οτι δεν υπηρχε προσφυση πραγμα που δυσκολευε το τερας να τα βαλει κατω τα αλογατα
το διαβασα και δε μου κανει εντυπωση (αλλωστε το εχω πει οτι τα 1000ρια ειναι πολυ τουμπανα πια και δυσκολα τα "κανεις καλα" ακομα και σε πιστα)
αλλα το κειμενο ανεφερε συχνα και το γεγονος οτι δεν υπηρχε προσφυση πραγμα που δυσκολευε το τερας να τα βαλει κατω τα αλογατα Οπου και με λάστιχα αγωνιάρικα το zx-κτήνος ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΝΕ ΟΛΑ...
δε διαφωνούμε ιντι..:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ξέρω ...... φαίνεται η ηλικία μου αλλά ειδικά τα 4 εξατμισάκια του Ζ1000 όταν τα πρωτοείδα .. με χαλάσαν πάαααρα πολύ.
Αντίθετα με εμένα που τρελαίνομαι για το Ζ1000, αλλά το ZRX δε μου αρέσει καθόλου. άν ήταν στρογκυλοφάναρο θα ήταν καλύτερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
αλλά το ZRX δε μου αρέσει καθόλου. άν ήταν στρογκυλοφάναρο θα ήταν καλύτερο.
βγαινει και ετσι οπως το θες.... θα το παρεις? :wave2:
52760
μιλάγαμε για την κορυφή της τεχνολογίας και το μηχανάκι που σάρωσε τα παγκόσμια στα WSBK (600)....
Τα κουρδιστά μηχανάκια τώρα τι τα αναφέρετε;
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μιλάγαμε για την κορυφή της τεχνολογίας και το μηχανάκι που σάρωσε τα παγκόσμια στα WSBK (600)....
Τα κουρδιστά μηχανάκια τώρα τι τα αναφέρετε;
:smokin: κάνεις μεγάλο λάθος..μιλάγαμε για το μηχανάκι ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ..
οχι για αυτο που νικά στους αγώνες..οπου δεν έχει και καμια σχέση με αυτο που λέμε.
οποτε εισαι εκτος θέματος φιλε.
πάρε πουλο.
κάνεις μεγάλο λάθος..μιλάγαμε για το μηχανάκι ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ..
......
τα οποία οδηγούν οι συντάκτες περιοδικών (συνήθως αγωνιζόμενοι) και βλέπουμε διαφορές δεκάτων (ή εκατοστών) του δευτερολέπτου....
και μετά τα παίρνουμε εμείς και στην καλύτερη μπαίνουμε στην πίστα με το σουπερ μηχανάκι της χρονιάς 2018 (γιατί είπαμε είναι χρόοοοονια μπροστά) και τρώμε κάτι πίπες από κάτι χρέπια του 92....
Οπότε.... τι να λέμε.....
τα οποία οδηγούν οι συντάκτες περιοδικών (συνήθως αγωνιζόμενοι) και βλέπουμε διαφορές δεκάτων του δευτερολέπτου....
και μετά τα παίρνουμε εμείς και στην καλύτερη μπάινουμε στην πίστα με το σουπερ μηχανάκι της χρονιάς 2018 (γιατί είπαμε είναι χρόοοοονια μπροστά) και τρώμε κάτι πίπες από κάτι χρέπια του 92....
Οπότε.... τι να λέμε.....
ασχετο αυτό με το θέμα μας..
αλλα έχεις δίκιο..το 92 η Honda είχε κανει καλά μηχανακια.
το πρωτο blade τοτε δε βγήκε?:wave2:
devil's animal
22/06/2006, 12:03
TΕΣΠΑ...
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
ΟΤΙ ..
ΤΙ ΤΑ ΘΕΤΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΡΕ ΚΟΥΛΑΤΖΕΣ??ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ....
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΤΕ...ΑΙΝΤΕ ΛΕΜΕ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 675 ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΜΠΑΙΚ..ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΤΟ ΖΧ...
:smokin: :smokin:
1) το 675 ειναι ολοκαινουργιο μηχανακι ενω το zx636 μοντελο '05
2) το 675 ειναι τρικυλινδρο, οποτε ειναι λογικο να εχει καλυτερες εξοδους στις στροφες της πιστας και σε οποιεσδηποτε στροφες μη ανοιχτες...(το zx εχει μεγαλυτερη ιπποδυναμη, που την βγαζει ψηλα, καθότι τετρακυλινδρο)
3) το 675 το εχουν φτιαξει ΜΟΝΟ για πιστα (ειναι εντελως αβολο για μια βολτα 200 χλμ και για συνεπιβατη ουτε να το σκεφτεστε...)
4) τελος ειναι triumph...(να δω οι ιδιοκτητες του οταν το βαρεθουν σε 3,4,5 χρονια ποσο θα τους το παρει η ιδια η αντιπροσωπεια....δεν μιλαω για ιδιωτες γιατι εκει θα κλαψουν απο τωρα)
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
......
4) τελος ειναι triumph...(να δω οι ιδιοκτητες του οταν το βαρεθουν σε 3,4,5 χρονια ποσο θα τους το παρει η ιδια η αντιπροσωπεια....δεν μιλαω για ιδιωτες γιατι εκει θα κλαψουν απο τωρα)
Ενώ στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά οι αγοραστές έρχονται απο τα χαράματα έξω απο το σπίτι σου να πάρουν καλή σειρά.... Ντυμένοι, ξυρισμένοι, καινουργια δερμάτινα για να προτιμήσεις εσύ κάποιον.. Κανένας δεν θα σου κάνει παζάρι ή δεν θα στην πει για το χρώμα και όλοι θ ασου δώσουν και 50Ε παραπάνω για να πιείς μια μπύρα που τους έκανες την χάρη να τους πουλήσεις το Kawa σου....
Σόρρυ αλλά.... δεν πάει έτσι.... πλέον....
dirtbird
22/06/2006, 12:12
2) το 675 ειναι τρικυλινδρο, οποτε ειναι λογικο να εχει καλυτερες εξοδους στις στροφες της πιστας και σε οποιεσδηποτε στροφες μη ανοιχτες...(το zx εχει μεγαλυτερη ιπποδυναμη, που την βγαζει ψηλα, καθότι τετρακυλινδρο)
3) το 675 το εχουν φτιαξει ΜΟΝΟ για πιστα (ειναι εντελως αβολο για μια βολτα 200 χλμ και για συνεπιβατη ουτε να το σκεφτεστε...)
1) από αυτά που είναι διαθέσιμα τώρα διαλέγεις
2)και το 636 έχει 36cc παραπάνω από τα άλλα γιαπωνέζικα....
3) τώρα πλάκα μας κάνεις (εκτός αν είσαι 1.60 πάνω σε εφημερίδα)
4) μεταπώληση ΔΕΝ υπάρχει για τίποτα πια, αλλά εδώ μάλλον έχεις δίκιο
:wave2: to 675 φίλε..εκανε στο τελικο του ΜΑΣΤΕΡ ΜΠΑΙΚ ΛΕΩ...
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΤΟ ΖΧ-10 RR ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ...:rotflmao: :lol:
βγαινει και ετσι οπως το θες.... θα το παρεις? :wave2:
έτσι είναι πολύ καλύτερο!!!:D :D :D
adam_tsouk
22/06/2006, 14:04
Ενώ στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά οι αγοραστές έρχονται απο τα χαράματα έξω απο το σπίτι σου να πάρουν καλή σειρά.... Ντυμένοι, ξυρισμένοι, καινουργια δερμάτινα για να προτιμήσεις εσύ κάποιον.. Κανένας δεν θα σου κάνει παζάρι ή δεν θα στην πει για το χρώμα και όλοι θ ασου δώσουν και 50Ε παραπάνω για να πιείς μια μπύρα που τους έκανες την χάρη να τους πουλήσεις το Kawa σου....
Σόρρυ αλλά.... δεν πάει έτσι.... πλέον....
τι σχεσει εχουν τα ευρωπαικα με τη kawa?
αλλα στανταρ το μεταχειρισμενο πεθανε... δυστυχως...
ολοι αγοραζουν με 7662729 ατοκες δοσεις...:rolleyes:
http://www.dailymotion.com/relevance/search/kawasaki/video/153113
λατρευω το image που φτιαχνει η kawa... και τα βιντεακια της
http://www.dailymotion.com/relevance/search/kawasaki/video/159839
:smokin: :beer:
Αυτο ακριβως ειναι το καλο μαρκετινγκ!
Σχεδον ζηλευω που δεν εχω Καβασακι.
MIKE_16V
22/06/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Θα παρεις και εσυ μια μερα:a9:
Μην μου στεναχωριεσαι:smokin:
adam_tsouk
22/06/2006, 14:16
εγω παλι γιατι το βλεπω τελειως χιουμοριστικα;
τι σχεσει εχουν οι διαφημισεις με τη ποιοτιτα του προιοντος;
πχ το βιντεακι του ΚΤΜ 950adv εδειχνε τις "ικανοτητες" της μηχανης. και εκει δεν σε κανει να θες εκεινο το σουπερ οχημα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πχ το βιντεακι του ΚΤΜ 950adv εδειχνε τις "ικανοτητες" της μηχανης. και εκει δεν σε κανει να θες εκεινο το σουπερ οχημα;
ποιος ειπε οτι δε το θελουμε? :smokin: :lol:
MIKE_16V
22/06/2006, 14:18
ποιος ειπε οτι δε το θελουμε? :smokin: :lol:
Με προλαβες:lol:
έχει ποιότητα το 950 το αdv???????
MIKE_16V
22/06/2006, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγω παλι γιατι το βλεπω τελειως χιουμοριστικα;
τι σχεσει εχουν οι διαφημισεις με τη ποιοτιτα του προιοντος;
Οι ικανοτητες τους σουπερ αναβατων σε συνδιασμο με το προιον σε κανουν να το θες..........
για φαντασου να σε τραβαγα βιντεο οταν πηρες το κτμ του Bad:smilea:
ποσοι θα ηθελαν να αγορασουν κτμ μετα:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
22/06/2006, 14:22
ωπα! η απαντηση του κρουκ μου φανηκε ως "μας πουλανε μια γαμω τις διαφημισεις για πιπες.." ε, τεςπα καπως ετσι:lol:
και απλα αναφερθηκα στου ΚΤΜ γιατι ηταν ενα πραγματικα αψογο βιντεακι! ηθελα να αναφερθω στο μαρκετιν και οχι στο προιον.
(οχι πως δε θελω κ γω ενα 950):lol: :lol:
tassosrr
22/06/2006, 19:54
orea...afou loipon ola ta sigritika sta pertiodika kai tis elladas alla kai tou eksoterikou(gia opoionj diabazei) einai kathara marketing....kai opos lete ta maroulia einai kalitera mixanakia...
tote giati stis poliseis ta honda exoun tin protia??????oeo????
(edo kai xronia)...kai gia opoion apisto exo kai katastatika me akribi arithmo poliseon!
exei kati aloga parapano kai nomizete oti piasate ton papa apo ta ar...dia!!!!!stin pista na sas do....!
ta suzuki nai....ta yamaha nai...alla ta oporokipeutika pou den exoun ston ilio mira pou pane re!!!!!
tassosrr
22/06/2006, 20:00
ante kai gia na min baloun ta klamata ta maroulakia.....
52816
tsiros_temp
22/06/2006, 20:06
οπα... αυτό είναι ΟΜΟΡΦΟ... κοίτα απλές γραμμές κοίτα δυναμισμό καθαρό σχέδιο
υπέροχο είναι
πόδι η στήριξη της πινακίδας και είναι τέλειο
Παρε ενα κρουκη !! Ελα στη παρεα !
Ασε τους αλλους να ξυριζονται !
:beer: :beer: :evil:
adam_tsouk
23/06/2006, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
orea...afou loipon ola ta sigritika sta pertiodika kai tis elladas alla kai tou eksoterikou(gia opoionj diabazei) einai kathara marketing....kai opos lete ta maroulia einai kalitera mixanakia...
(edo kai xronia)...kai gia opoion apisto exo kai katastatika me akribi arithmo poliseon!
exei kati aloga parapano kai nomizete oti piasate ton papa apo ta ar...dia!!!!!stin pista na sas do....!
ta suzuki nai....ta yamaha nai...alla ta oporokipeutika pou den exoun ston ilio mira pou pane re!!!!!
εγω τους χοντακιδες τους ονομαζω ΘΥΜΑΤΑ....
και εμενα ατυχο που θα λειπω το ΣΚ κ θα χασω τη συνεχεια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
23/06/2006, 15:18
μα δεν καταλαβες καλα...
εμεις λεμε οτι τα kawasaki ειναι τα καλυτερα μηχανακια....απλα η Η κανει καλο μαρκετινγκ και αγοραζουν οι περισσοτεροι τις user frindly μ@λακιες τις....βλ. fmx, deauville, cbr600rr, cbr1000rr και παει λεγοντας...
εκτος των αλλων εχει την φημη της αξιοπιστης,,(μη χεσω:yuck: ) και τα παιρνουν γι'αυτο πιο πολυ...
επιασε με το c50 ....με το 929 ...με το astrea ...και απο τοτε εχετε πεσει ολοι στον λακκο!!!
ακουτε τους μπαμπαδες σας και τους παππουδες σας για να ψωνισετε:lol: :lol:
οταν τα παιρνετε βεβαια και γινετε κατι (χτυπηστε ξυλο...αλλα και τα κεφαλια σας) ....γλυφετε τα @ρχιδια του Σαρακακη για να σας φερει αυτη την βιδα που σας την χρωσταει απο τον περασμενο Μαϊο και να πατε βολτα...
:wave2: :wave2:
επισης επαναλαμβανω οτι δεν εχω προβλημα να καβαλατε τα παρταλια σας και να σας κανουμε πλακα στον δρομο!!
:rotflmao: :rotflmao:
biglebowski
23/06/2006, 16:01
Eχετε καταντησει μεγαλοι γραφικουλες οι kawasakηδες..
Μηπως σας χαριζουν τπτ μετοχες με την αγορα καθε πρασινοχουρντα για να σας τονωσουν το φρονημα?
Απ'την αλλη βεβαια παντα ο ουραγος εχει το προβλημα και κανει τον κοκορικο μπας και τον προσεξουν οι υπολοιποι..Οι οποιοι υπολοιποι βεβαια δεν εχουν τετοιες ανασφαλειες και ειναι cool..
Μαγκες προσεξτε το αυτο,πειρατε ενα μηχανακι να γουσταρετε,ωρα ειναι τωρα,μια χαρα παιδια,επειδη η κακια η στιγμη σας εριξε στην τελευταια των τελευταιων να τρεχεται σε ψυχολογους με πασης φυσεως συμπλεγματα..
Συγγνωμη κιολας,αλλα αυτα που διαβασα στο συγκεκριμενο thread,στον kawasaki τον ιδιο να τα λεγατε θα ξεραινοταν ο ανθρωπος,θα παθαινε ταραχη λεμε,θα γελουσαν και τα φρυδια του αναρωτομενος βεβαια πως γινεται να εμπνευσουν τα προιοντα του τετοια συναισθηματα στους μακρινους ιθαγενεις..
Αυτα λοιπον,συνεχιστε απτοητοι,μας διασκεδαζετε πιο πολυ και απ'τις ταινιες του Βεγγου..
χαλαρωσε και απολαυσε την μοναξια του πατου καθε κατηγοριας χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προσοχη, δεν εχω kawasaki.
Πωλησεις στην Γαλλια το 2005
52925
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Αυτα λοιπον,συνεχιστε απτοητοι,μας διασκεδαζετε πιο πολυ και απ'τις ταινιες του Βεγγου..
Και εσεις μας διασκεδαζετε!!!
Με το FUN MOTO μπαϊ χονδα:
LADYS & GENTLEMEN
EF EM EX SIX HUNDRED FIFTY!!!!!
YEAAAHHHH!!!!!
TAKE ONE YOU TOO, YOU CAN!!!!
devil's animal
23/06/2006, 17:40
χαλαρωσε και απολαυσε την μοναξια του πατου καθε κατηγοριας χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
biglebowski
23/06/2006, 18:07
Ωχ-ωχ-ωχ,πλακωσε το team με τα z-750!!
Τα hyundai των 2 τροχων!
Που σαν φυλακες-αγγελοι του σιδερικου τους εμφανιζονται σε χρονο ρεκορ να τσακισουν καθε αντιδραση!
Ταραμ-ταραμ,ορματε γενναιοι ζιτοκαβαλαρηδες που θα σας ξηγηθουν εσας ετσι..
Τς-τς,δυσκολοι καιροι για τους απιστους μα απ'την αλλη παλι καλα να λεμε που δεν υπαρχουν και αλλοι τετοιοι συλλογοι αναξιοπαθουντων κατοχων mainstream μοτο..
Ευτυχως που οι κατοχοι transalp-innova125-kle500 κτλ δεν συνδικαλιζονται-κολαση θα'χαμε γινει!!!
Αντε,και καλο Σ-Κ..μα κυριως καλα μυαλα!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Ωχ-ωχ-ωχ,πλακωσε το team με τα z-750!!
Τα hyundai των 2 τροχων!
Που σαν φυλακες-αγγελοι του σιδερικου τους εμφανιζονται σε χρονο ρεκορ να τσακισουν καθε αντιδραση!
Ταραμ-ταραμ,ορματε γενναιοι ζιτοκαβαλαρηδες που θα σας ξηγηθουν εσας ετσι..
Τς-τς,δυσκολοι καιροι για τους απιστους μα απ'την αλλη παλι καλα να λεμε που δεν υπαρχουν και αλλοι τετοιοι συλλογοι αναξιοπαθουντων κατοχων mainstream μοτο..
Ευτυχως που οι κατοχοι transalp-innova125-kle500 κτλ δεν συνδικαλιζονται-κολαση θα'χαμε γινει!!!
Αντε,και καλο Σ-Κ..μα κυριως καλα μυαλα!!
Οι κατοχοι των trans(sexual)lap συνδικαλιζονται
Το μεγαλυτερο ποσοστο κανουν καθημερινες διαληλωσεις στους αστικους δρομους ακρανωτοι και αγερωχοι!!!
hyundai των 2 τροχων? :rotflmao: ,αυτο απο που?
Το 99,9% των ανθρωπων που ευχονται ''καλα μυαλα'', ειναι επειδη ζηλευουν, και βριζουν τον εαυτο τους που δεν μπορεσαν να εχουνε ποτε εκεινα τα μυαλα ωστε να πετυχουν οτι πετυχε και ο ''αλλος''! Κοινως: Οσα δεν πιανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια!!---AFTER
dirtbird
23/06/2006, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
hyundai των 2 τροχων? :rotflmao: ,αυτο απο που?
Οσα δεν πιανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια!!---AFTER
Ok, chevrolet των 2 τροχών ;) (αν και μένα μου'ρχεται στο μυαλο Kia, Kia είναι σαν !@#ακία).
Όσα δεν φτάνει η αλεπου...κ.τ.λ., κ.τ.λ., .
Έτσι όπως το πάτε θα με κάνετε να μην πάρω 14
Ok, chevrolet των 2 τροχών ;) (αν και μένα μου'ρχεται στο μυαλο Kia, Kia είναι σαν !@#ακία).
Όσα δεν φτάνει η αλεπου...κ.τ.λ., κ.τ.λ., .
Έτσι όπως το πάτε θα με κάνετε να μην πάρω 14
Παρε και μετα θα γραφεις χειροτερα απο μενα :rotflmao:
dirtbird
23/06/2006, 19:09
Παρε και μετα θα γραφεις χειροτερα απο μενα :rotflmao:
Είχα (όχι Ζ, original Ninja) και δεν γράφω
και μακάρι να είχα την δυνατότητα να το κρατήσω (το κατάφερα για 1 χρόνο).
Πάντως επιμένω ότι την αίσθηση δεν σπάει-δεν χαλάει (κι ας χαλάει) που σου δίνει η Honda, δεν στη δίνουν άλλες μάρκες. Και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Kawa μερικές φορές πλησιάζει (όχι με το Ζ βέβαια, μοτό για low budget κατηγορία είναι).
Quote από φίλο λαστιχά (που του πάνε τα περιοδικά τα μηχανάκια των τεστ για λάστιχα): όλα τα καινούργια έχουν ακτινικές δαγκάνες, αλλά μόνο στο CBR οι βάσεις του πηρουνιού φωλιάζουν μέσα στη δαγκάνα. Αν συμβαίνει και σε άλλα πιο καινούργια διορθώστε με, μιλάω για 2003-4 μοντέλα (όταν πρωτοεμφανίστηκαν)
Πέρα από τα πειράγματα που ρίχνουμε στο φλόρουμ για να βγαίνει καμιά ατάκα με γέλιο, προσωπικά δεν είμαι υπέρ του να μειώνω κάποιον για το όχημα που έχει.
Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι έχετε χάσει λίγο το μέτρο (μπορεί και να κάνω λάθος).:wave2:
Είχα (όχι Ζ, original Ninja) και δεν γράφω
και μακάρι να είχα την δυνατότητα να το κρατήσω (το κατάφερα για 1 χρόνο).
Πάντως επιμένω ότι την αίσθηση δεν σπάει-δεν χαλάει (κι ας χαλάει) που σου δίνει η Honda, δεν στη δίνουν άλλες μάρκες. Και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Kawa μερικές φορές πλησιάζει (όχι με το Ζ βέβαια, μοτό για low budget κατηγορία είναι).
Quote από φίλο λαστιχά (που του πάνε τα περιοδικά τα μηχανάκια των τεστ για λάστιχα): όλα τα καινούργια έχουν ακτινικές δαγκάνες, αλλά μόνο στο CBR οι βάσεις του πηρουνιού φωλιάζουν μέσα στη δαγκάνα. Αν συμβαίνει και σε άλλα πιο καινούργια διορθώστε με, μιλάω για 2003-4 μοντέλα (όταν πρωτοεμφανίστηκαν)
Πέρα από τα πειράγματα που ρίχνουμε στο φλόρουμ για να βγαίνει καμιά ατάκα με γέλιο, προσωπικά δεν είμαι υπέρ του να μειώνω κάποιον για το όχημα που έχει.
Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι έχετε χάσει λίγο το μέτρο (μπορεί και να κάνω λάθος).:wave2:
Eγω λεω οτι πρεπει να παρεις το 14 το συντομοτερο δυνατο γιατι μπερδευεις λιγο την σκεψη σου
Η διαμονη με χονδα βλαπτει σοβαρα την υγεια :rolleyes:
dirtbird
23/06/2006, 19:38
Eγω λεω οτι πρεπει να παρεις το 14 το συντομοτερο δυνατο γιατι μπερδευεις λιγο την σκεψη σου
Η διαμονη με χονδα βλαπτει σοβαρα την υγεια :rolleyes:
Μπορεί, αλλά εσύδεν άλλαζες o-ring στην αντλία νερού ΣΟΥ, εν μέσω των διακοπών ΣΟΥ.
Τώρα που έρχεται και
καινούργιον μπλιμπλίκι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24161) , έχουμε παιχνίδι μπροστά μας.
Αργότερα βλέπουμε.:D
Μπορεί, αλλά εσύδεν άλλαζες o-ring στην αντλία νερού ΣΟΥ, εν μέσω των διακοπών ΣΟΥ.
Τώρα που έρχεται και
καινούργιον μπλιμπλίκι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24161) , έχουμε παιχνίδι μπροστά μας.
Αργότερα βλέπουμε.:D
Hyperpro ε?
Σωστος :a18:
Ρε παιδια, τζαμπα μαλωνετε! :nono: Αφου σε λιγους μηνες θα παρουσιαστουν επισημα τα ΖΧ6 και CBR600 και θα γινουν και δοκιμες!
Παντως πιστευω οτι το μικρο ninja θα ακολουθησει την επιτυχια του μεγαλου (10)!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
25/06/2006, 18:13
χιουνται λεει!
μαγκες τελικα δεν ξερετε τι σας γινεται...
καθιστε και απολαυστε την ασχετοσυνη σας....
να ειστε χαρουμενοι που ειστε ασχετοι με αυτα που καβαλατε....
vassilis88
26/06/2006, 01:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Ρε παιδια, τζαμπα μαλωνετε! :nono: Αφου σε λιγους μηνες θα παρουσιαστουν επισημα τα ΖΧ6 και CBR600 και θα γινουν και δοκιμες!
Παντως πιστευω οτι το μικρο ninja θα ακολουθησει την επιτυχια του μεγαλου (10)!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
to megalo apo piso to gamisane,polu ogkodes.eisai sigouros oti tha ta allaksoune,ti diaolo den prolabainoune na bgoune exoume xasei ti mpala me ta nea montela.de symferei pia na pareis mixanaki pou exei bgei ena xrono prin.tha antikatastathei amesa!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
to megalo apo piso to gamisane,polu ogkodes.eisai sigouros oti tha ta allaksoune,ti diaolo den prolabainoune na bgoune exoume xasei ti mpala me ta nea montela.de symferei pia na pareis mixanaki pou exei bgei ena xrono prin.tha antikatastathei amesa!
ZX6R & CBR600RR θα αλλαξουν πιστευω, εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που βγηκαν που ειναι ο μεσος ορος ζωης ενος μοντελου σε αυτη την κατηγορια οταν θελει να μεινει ανταγωνιστικο.
Για το ΖΧ εννοουσα οτι θα ακολουθησει το μεγαλο οσο αφορα την επιτυχια στα συγκριτικα τεστ των περιοδικων, ελπιζω στην εμφανιση και ειδικα απο πισω, απο μπροστα δεν ειναι μαυρο χαλι, οπως και να χει θα τον εξελιξουν τον σχεδιασμο του 10 και στο τελος μπορει να γινει και αντικειμενικα ομορφο.
το νεο zx6 θα ειναι 599 cc, τo 636 Τελος! (παιζει ολο και περισσοτερο να βγαλει η kawa zx8!!!!!!!):wave2: :beer: :smokin:
το νεο zx6 θα ειναι 599 cc, τo 636 Τελος! (παιζει ολο και περισσοτερο να βγαλει η kawa zx8!!!!!!!):wave2: :beer: :smokin:
ΖΧ8? καλη φαση! motogp replica? Ετσι οπως πανε θα τα βγαλουν απ το παιχνιδι τα 1000αρια...
vassilis88
26/06/2006, 13:03
κανα 250 2Τ κι ας μην ειναι ιδιο το αγωνιστικο γιατι δεν βγαζουν ρε παιδια??:bigcry: :bigcry: εχουμε πηξει στα καινουρια τετραχρονα..........
κανα 250 2Τ κι ας μην ειναι ιδιο το αγωνιστικο γιατι δεν βγαζουν ρε παιδια??:bigcry: :bigcry: εχουμε πηξει στα καινουρια τετραχρονα..........
Οι προδιαγραφες της Ε.Ε. ... Θελει πολλη δουλεια για να περασει ενα 250 2Τ τις euro3... Απ αυτα που εχω ακουσει για αυτα τα μηχανακια το μονο που μπορω να πω ειναι: ΚΡΙΜΑ...:sad:
tassosrr
27/06/2006, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
ZX6R & CBR600RR θα αλλαξουν πιστευω, εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που βγηκαν που ειναι ο μεσος ορος ζωης ενος μοντελου σε αυτη την κατηγορια οταν θελει να μεινει ανταγωνιστικο.
Για το ΖΧ εννοουσα οτι θα ακολουθησει το μεγαλο οσο αφορα την επιτυχια στα συγκριτικα τεστ των περιοδικων, ελπιζω στην εμφανιση και ειδικα απο πισω, απο μπροστα δεν ειναι μαυρο χαλι, οπως και να χει θα τον εξελιξουν τον σχεδιασμο του 10 και στο τελος μπορει να γινει και αντικειμενικα ομορφο.
koitakste....to cbr 600rr apo to 2003 pou protoemfanistike den exei allaksei rizika tin emfanisi tou. einai poli mikres oi allages pou exei kanei(siga siga bebea) opos kai tha einai kai to 2007 se sxesi me to 05-06! to 2008 apo oti grafete kai akougete tha allaksoun rizika kai to 600 kai to 1000 kai tha bgei kai to polianamenomeno v5 se limited edition(gia auto den perno orko)!!
koitakste....to cbr 600rr apo to 2003 pou protoemfanistike den exei allaksei rizika tin emfanisi tou. einai poli mikres oi allages pou exei kanei(siga siga bebea) opos kai tha einai kai to 2007 se sxesi me to 05-06! to 2008 apo oti grafete kai akougete tha allaksoun rizika kai to 600 kai to 1000 kai tha bgei kai to polianamenomeno v5 se limited edition(gia auto den perno orko)!!
Για εμφανιση δεν ξερω, αλλα ο κινητηρας θα βελτιωθει πιστευω αφου εχει μεινει πισω... Το ΖΧ κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξει και εμφανιση, ειδικα αν καταργησουν το 636 ,και εχουν μονο 600, δε μπορουν να αφησουν την εμφανιση ιδια.
tassosrr
29/06/2006, 17:54
po pooooo.......edo +36 kivika apo ta alla montela kai den paei bima pou na to kanoun kai 600:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
po pooooo.......edo +36 kivika apo ta alla montela kai den paei bima pou na to kanoun kai 600:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επειδη ουτε για χαβαλε δεν ειναι αυτο, απλως σου λεω οτι το 636 ειναι το πρωτο ss600 το οποιο ''χτυπησε'' 299 στο κοντερ
Τωρα διαλεξε το μερος που θελεις να κρεμαστεις :a29:
marmel.gr
29/06/2006, 21:24
μωρε παει αλλα τι να το κανεις? αν το ακουσεις ζεστο ρελαντι κανει λες και δουλευουν αλβανοι μεσα.σε γενικες γραμμες οσες βολτες εκανα ενα τετοιο ενος φιλου μου ειδα οτι δεν ειναι καθολου μα καθολου φιλικο. και στα απο μεσα η ποιοτητα κατασκευης τα βιδακια κατι λαμακια ακομα και οι πισω μαρσπιεςδες για να γινουν οπως ειναι απο παντα σε ενα honda θα πρεπει να περασουν πολλα χρονια!!!!!:beer:
vassilis88
29/06/2006, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
αν το ακουσεις ζεστο ρελαντι κανει λες και δουλευουν αλβανοι μεσα.
μα ελεος ρε παιδια,αμα ειναι να κρινουμε τα μηχανακια απο τον ηχο που κανουν στο ρελαντι!ξεκολλατε με τις κωλοεταιριες κ παρτε αυτο που σας αρεσει!κι ας κανει σαν καβουρντηστηρι για τους αλλους αμα εισαι ερωτευμενος με ενα μηχανακι θα σου αρεσουν τα παντα πανω του κ ο ηχος του κ η εμφανιση του(κ οι ζημιες του,που λεει ο λογος)
:D :D :D
για το φιλο μου το τιγκα
54024
σσ αυτο το R6 εχει ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΤΣΟ μοτερ.... χειροτερο και απο της honda....
ειναι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ μηχανακι.... ελεος... ειναι ομορφο γμτ αλλα.... κριμα κριμα κριμα!
Runner Ducati
04/07/2006, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
και μαλιστα νικητες ακομα και στην F1
(spamer)
Για τιμωρια και αυθαδια προς τους Ιταλους (αλλα και υπολοιπους Ευρωπαιους), θα ξεκινησεις Παρασκευη βραδυ γονατιστος, και μεσω Κακαβιας-Κοσοβου-Τεργεστης θα φτασεις στο ΦΙΟΡΑΝΟ οπου θα αναψεις 12 λαμπαδες 2m75cm υψους στον ταφο του Εντζο, μετα θα συνεχισεις μεσω Αλπεων παλι γονατιστος και αφου περασεις την κεντρικη Ευρωπη, μην ξεχασεις να παρεις και μπρατσακια μαζι, θα περασεις κολυμπωντας την Μαχη και θα βγεις στην Αγγλια... εκει μπορεις πρωτα να προσκυνησεις στον ταφο του Bruce McLaren, λογικα πρεπει να εχει πεθανει, αναψε εσυ ενα κερι καλου κακου (ΝεοΖηλανδος στην κανονικη καταγωγη)... μετα με σειρα θα πας να προσκυνησεις... Williams (ριχτου ενα φτυσιμο γιατι ειναι καθικι)... Lotus... Brabham... και μετα ετοιμασε τα γονατα σου γιατι σε περιμενει καθοδο... κολυμπι στην Μαχη παλι και βουρ για την Γαλλια... Renault ... μετα απο ολα αυτα και ολες αυτες τις μαρκες, εχει μερικες ακομα ξεκαρφωτες οπως Cooper - AlfaRomeo-Maserati κλπ...
αφου περασεις και απο αυτες θα ανεβοκακατεβεις μερικες φορες και θα βρεις κατι Watson, March, Wolf, Epperly κλπ, κανε και κει μερικους τεμεναδες... και μετα μπορεις με ενα φορτηγοποσταλι που μεταφερει λαθρομεταναστες και που κανει 52 μερες το ταξιδι μεσω ΚειπΤαουν Ιταλια-Ιαπωνια να επισκευτεις και τον Σοιχιρο... βρισκεται μετα απο ολα αυτα...
ΣΕΒΑΑΑΣΜΟΟΟΟΟ στην Ευρωπηηηηη...
μπορει στα μηχανακια να εχετε χοντακηδες τα περισσοτερα φραγκα οποτε να ριχνετε στην μαχη τις 12 απο τις 22 μοτο που τρεχουν στα GP, και με το φυτοριο απο 2 δικες σας κατηγοριες (125-250) να βγαζετε αναβατες, και στην μοτοσυκλετα που ακομα σε σχεση με την F1 βρισκεται επι τουρκοκρατιας τεχνολογικα να μετραει ο αναβατης κυριως (λεγε με μαμια της χοντα Ροσσι) να εχετε κατι να πειτε, αλλα εκει που η τεχνολογια, οι ανακαλυψεις και τα πανεπιστημια παιζουν τον πρωτο ρολο... εχετε το ρεκορ σπασμενων και αποτυχημενων κινητηρων ειδικα τα τελευταια χρονια, αν και τα προηγουμενα μονο μερικα μοτερια εφτιαχνε και οχι μονοθεσια... στα δεντρα εισαστε ακομα, ας οψετε η παγκοσμιοποιηση και τα εργοστασια-κεντρα εξελιξης που εχετε στην ευρωπη με ευρωπαικο προσωπικο, (καλα αυτη η Toyota το μαμησε ειδικα)...
για το μονο κυριως που μπορειτε να μιλατε ειναι στην μοτοσυκλετα για τα χρονια που ετρεχαν τα GP500 τα διχρονα 500ρια δηλαδη (καμια σχεση με την πραγματικοτητα), που ηταν υποθεση των 4 japan εργοστασιων (χωρις σημετοχη απο αλλη ηπειρο, παρολα αυτα ακομα και εκει τα μισα τα εχει η Agusta εδω και δεκαετιες)...
γιατι στα SBK ειναι βαρια η φουτσα του τσολια απο την βιοτεχνια εδω και χροοονια........
πλεροφοριε εδω...
http://www.motorsportsetc.com/stats/st_f1win.htm
ΑΝΤΕ γιατι εχει χαθει εντελως ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς Φιορανο-Μπολωνια...
:lol: :lol: :lol:
:beer:
dirtbird
04/07/2006, 15:18
Τα'χετε παίξει εντελώς με φΑίνετΑι.
Quiz: μήπως ξέρει κανείς τι μεταγραφή έπαιξε όταν η Ferrari ετοίμαζε τον πρώτο της V10 (early Schumacher days) και αντιμετώπιζε ανυπέρβλητα προβλήματα κραδασμών (hint: ιστορία στυλ Walter Kaaden αλλά από την ανάποδη).
εγω δε το ξερα οτι τρεχουνε και φορμουλα ενα οι γιαπωνεζοι...
μωρε μπραβο..
Runner Ducati
04/07/2006, 16:55
εγω δε το ξερα οτι τρεχουνε και φορμουλα ενα οι γιαπωνεζοι...
μωρε μπραβο..
Γιατι το ξερουν οι ιδιοι οι γιαπωνεζοι? οι πολιτες εννοω της χωρας...
εδω επροχτες ελεγε στoν αγωνα MotoGP στην ΕΤ3 σε συνεντευξη του Νακανο οτι δεν τον ξερουν λεει στην Ιαπωνια (τον Νακανο), μα καλα ρωταει ο Διατσιδης... δεν σε ξερουν στην Ιαπωνια? οχι βεβαια απανταει, αφου οι γιαπωνεζοι δεν παρακολουθουν και τοσο MotoGP, μαλιστα στα παγκοσμια νουμερα τηλεθεασης η ET3 ειχε περισσοτερη τηλεθεαση απο το Ιαπωνικο καναλι μεταδοσης...
μπιζνες κανουν οι ανθρωποι, ποιο πολυ με την δουλεια ασχολουνται, για την πρασσιναδα ($) οχι οτι εχουν και τοσο παθος οπως οι Ευρωπαιοι και ειδικα οι Ιταλοι... πιο πολυ ασχολουνται με φασεις τυπου Fast and Furius με τουμπανα Skyline και NSX για dragracing κυριως, ααντε και κανα drift challenges....
ΟΛΑ για την ΕΥΘΕΙΑ...
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
μπιζνες κανουν οι ανθρωποι, ποιο πολυ με την δουλεια ασχολουνται, για την πρασσιναδα ($) οχι οτι εχουν και τοσο παθος οπως οι Ευρωπαιοι και ειδικα οι Ιταλοι... πιο πολυ ασχολουνται με φασεις τυπου Fast and Furius με τουμπανα Skyline και NSX για dragracing κυριως, ααντε και κανα drift challenges....
ΟΛΑ για την ΕΥΘΕΙΑ...
:lol:
Αι καλα το εχεις χασει τελειως εσυ λεμε:sad:
Ενω οι φιλοι σου οι Ιταλοι καθε φορα που βγαζουν ενα "κομψοτεχνημα" κοιτανε ψηλα στον ουρανο και κλαιγοντας δινουν ορκο οτι δεν θα βγαλουν αλλα κομματια για το εμποριο.
Αλλωστε τα εργα ειναι μοναδικα και κοπιες δεν υφιστανται.
Οι Ιαπωνες δεν ενδιαφερονται τοσο για τις παγκοσμιες διοργανωσεις γιατι εχουν και τις δικες τους οι οποιες γινονται με αλλου ειδους μοτοσυκλετες(και αυτοκινητα).
Και στην τελικη στα απαυταρια τους, αλλωστε ειναι οι μεγαλυτεροι τεχνοκρατες της ανθρωποτητας και δεν εχουν τετοιου ειδους συναισθηματισμους, (οχι σαν τα κουμασια τους Ιταλους τα κολληταρια σου παντως).
Σε λιγο θα μας πεις οτι μονο στη Ιταλια εχουν στροφες οι δρομοι ρε.....
Runner Ducati
04/07/2006, 20:49
Αι καλα το εχεις χασει τελειως εσυ λεμε:sad:
Ενω οι φιλοι σου οι Ιταλοι καθε φορα που βγαζουν ενα "κομψοτεχνημα" κοιτανε ψηλα στον ουρανο και κλαιγοντας δινουν ορκο οτι δεν θα βγαλουν αλλα κομματια για το εμποριο.
Αλλωστε τα εργα ειναι μοναδικα και κοπιες δεν υφιστανται.
Οι Ιαπωνες δεν ενδιαφερονται τοσο για τις παγκοσμιες διοργανωσεις γιατι εχουν και τις δικες τους οι οποιες γινονται με αλλου ειδους μοτοσυκλετες(και αυτοκινητα).
Και στην τελικη στα απαυταρια τους, αλλωστε ειναι οι μεγαλυτεροι τεχνοκρατες της ανθρωποτητας και δεν εχουν τετοιου ειδους συναισθηματισμους, (οχι σαν τα κουμασια τους Ιταλους τα κολληταρια σου παντως).
Σε λιγο θα μας πεις οτι μονο στη Ιταλια εχουν στροφες οι δρομοι ρε.....
Σαφεστατα το κερδος κοιτανε ολοι, με μια διαφορα, πως και με τι νοοτροποια το προσεγγιζει και το αντιμετωπιζει η καθε κουλτουρα λαου που την συνοδευει αυτο που προσφερει, και ποσο την επηρεαζει η ΙΣΤΟΡΙΑ της και ποια ειναι αυτη στις πωλησεις (πχ βλεπε αγωνες και νοοτροποια πωλησεων) ωστε να συνεχισει να εχει καποια γραμμη, και η γραμμη αυτη καθοριζει και τι υπαλληλους, μηχανικους, σχεδιαστες θα εχει και τι στοχους εχουν αυτοι, σε τι πανεπιστημια και περιβαλλον μεγαλωσαν κλπ... επισης η κουλτουρα και νοοτροπια ενος εθνους και μιας ηπειρου ειναι εντελως διαφορετικες απο αλλες, και επειδη εχω ταξιδεψει και ταξιδευω ΟΛΟ τον κοσμο λογο επαγγελματος απο τα 15 μου μεχρι προτεινως, γνωριζω πολλα νασαι σιγουρος... η νοοτροποια των Ιταλων και των Ιαπωνων το 1950-1960-1970 καθορισε τις εξελιξεις των πωλησεων σημερα, εκεινες τις εποχες ο Ιταλος και ο Ευρωπαιος γενικοτερα ειχε αυτοκινητα και μοτοσυκλετες που για τα δεδομενα τους ηταν εκπληκτικες, στριφτερες, με χαρακτηρα, desing κλπ, ολη η προσπαθεια του επικεντρωνωταν εκει, απεκτησε τεχνογνωσια και εγινε η ΙΣΤΟΡΙΑ του αυτο, δεν ειχε και ιδιαιτερο ανταγωνισμο τοτε, δεν εδωσε σε αυτο και την απαιτουμενη προσοχη, του την εφερε με τα παραπατω στις πωλησεις ο σχιστοματης... αλλωστε ο φτωχος τι γνωσεις και υπαθρο εχει, ειδικα εκεινες τις εποχες, και ειδικα η Αμερικανικη αγορα που ηταν η μεγαλυτερη μετα για τον ιαπωνα... ο Ιαπωνας για να πιασει εδωσε βαρος στο φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο, δεν μπορουσε ετσι και αλλιως να πιασει στα παραπανω τους Ευρωπαιους, ασχοληθηκε με τα μεταλα και με σχολες κινητηρων που θα μπορουσαν να προσφερουν φθηνη δυναμη στην μαζα αξιοπιστα, αυτο επιασε την μαζα και τα πολυ κατωτερα οικονομικα στρωματα, αυτος ηταν και ο σκοπος, μεσω της ποσοτητας εβγαλε περισσοτερα και εγινε γιγαντας, εδωσε βαρος στην γραμμη παραγωγης παλιοτερα φτιαχνοντας αυτοματοποιημενα εργοστασια τοτε που το κοστος ηταν μικροτερο και που του κοστιζει και λιγοτερο το προιον (σκοπος ηταν ειπαμε απο αρχαιοτατων χρωνων η μαζα και η φθηνια, αρα και η μετριοτητα)... σε αυτο τους βοηθησε πολυ η Αμερικανικη αγορα... τωρα μπορει και παραγει κατι καλυτερο απο το 1980, γρηγοροτερο, αλλα παλι επειδη απευθυνεται στην μαζα και στο δυνατον κατωτερα οικονομικα στρωματα και τους εχει βαλει και στο τρυπακι, φθηνο (αλλα καθε 6μηνες και αλλο) αυτο καθοριζει και το αποτελεσμα του προιοντος και εχει και εναν αυτοσκοπο, γιατι και να θελει να βγαλει κατι πολυ καλο στην μαζα δεν γινεται, διοτι μετα το επομενο 6μηνο δεν θα περναει το νεο μοντελο που θα θελει να πουλησει, πρεπει λοιπον το προηγουμενο να μελετημενο ωστε να ειναι λιγο μαπα και σχεδιαστικα και τεχνολογικα απο το "νεοτερο", για να πουλησει το νεο... οποτε φατην μαγκα μου...
με ολα τα παραπανω καθοριζεται και η ψυχη που εχει ενα προιον μια και απευθυνεται σε καποιο κοινο που ειτε ξερει, ειτε δεν ξερει και δεν μπορει να ξεχωρισει....
αυτες λοιπον οι πωλησεις, το κοινο απο ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (τεχνιτη η μη) καθοριζουν το σημερα... μπορει λοιπον και ενα Χιουνται να εχει 300 αλογα και να κανει 0-100Km το ιδιο η γρηγοροτερα, και να ψιλοκραταει, και να πουλαει πολυ και να το εχουν ολοι γιατι κανει 20.000 ευρω, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να γινει μια Alfa GT3.2 η μια Maserati ουτε στην αισθηση της οδηγησης ουτε στην αισθητικη και την αντοχη στον χρονο (δεν λεω για Ferrari να μην σας πληγωσω), επειδη ομως η Alfa αξιζει και κοστιζει 35.000 ευρω, απευθυνεται σε μικροτερο κοινο που εχει και την οικονομικη δυνατοτητα, η εστω το τσαγανο να ριξει για την καυλα του, και πιο συνειδητοποιημενο πολλες φορες...
ολα αυτα ομως καθοριζονται απο την ιστορια, αλλαγες γινοντε και ερχοντε, αλλα σιγα σιγα, εμεις μιλαμε για το τωρα...
οι Ευρωπαιοι με την κατασταση οπως διαμορφωθηκε εχουν 2 επιλογες τωρα για να επιβιωσουν, η να "Γιαπωνεζοποιηθουν" αρα αντε να ξεχωρισεις και συ πτωχε, και να πουλανε στην μαζα ποσοτητα καθε 6μηνο με παραμυθια...
η περιορισμενη παραγωγη ποιοτικων ξεχωριστων οχηματων ακριβοτερων ομως για πιο συγκεκριμενο κοινο που ξερει τι θελει και μπορει να το αποκτησει...
Runner Ducati
04/07/2006, 21:34
αα και καντε ησυχια παρακαλω γιατι παιζει η Ιταλια με τους Γερμαναραδες...
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
vassilis88
05/07/2006, 11:56
runner........:a23: :a23: ......respect......
χαιρομαι να σε διαβαζω...!
54194
vassilis88
05/07/2006, 11:59
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
54197
dirtbird
05/07/2006, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Σαφεστατα το κερδος κοιτανε ολοι, με μια διαφορα, πως και με τι νοοτροποια το προσεγγιζει και το αντιμετωπιζει η καθε κουλτουρα λαου που την συνοδευει αυτο που προσφερει, και ποσο την επηρεαζει η ΙΣΤΟΡΙΑ της και ποια ειναι αυτη στις πωλησεις (πχ βλεπε αγωνες και νοοτροποια πωλησεων) ωστε να συνεχισει να εχει καποια γραμμη, και η γραμμη αυτη καθοριζει και τι υπαλληλους, μηχανικους, σχεδιαστες θα εχει και τι στοχους εχουν αυτοι, σε τι πανεπιστημια και περιβαλλον μεγαλωσαν κλπ... επισης η κουλτουρα και νοοτροπια ενος εθνους και μιας ηπειρου ειναι εντελως διαφορετικες απο αλλες, και επειδη εχω ταξιδεψει και ταξιδευω ΟΛΟ τον κοσμο λογο επαγγελματος απο τα 15 μου μεχρι προτεινως, γνωριζω πολλα νασαι σιγουρος... η νοοτροποια των Ιταλων και των Ιαπωνων το 1950-1960-1970 καθορισε τις εξελιξεις των πωλησεων σημερα, εκεινες τις εποχες ο Ιταλος και ο Ευρωπαιος γενικοτερα ειχε αυτοκινητα και μοτοσυκλετες που για τα δεδομενα τους ηταν εκπληκτικες, στριφτερες, με χαρακτηρα, desing κλπ, ολη η προσπαθεια του επικεντρωνωταν εκει, απεκτησε τεχνογνωσια και εγινε η ΙΣΤΟΡΙΑ του αυτο, δεν ειχε και ιδιαιτερο ανταγωνισμο τοτε, δεν εδωσε σε αυτο και την απαιτουμενη προσοχη, του την εφερε με τα παραπατω στις πωλησεις ο σχιστοματης... αλλωστε ο φτωχος τι γνωσεις και υπαθρο εχει, ειδικα εκεινες τις εποχες, και ειδικα η Αμερικανικη αγορα που ηταν η μεγαλυτερη μετα για τον ιαπωνα... ο Ιαπωνας για να πιασει εδωσε βαρος στο φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο, δεν μπορουσε ετσι και αλλιως να πιασει στα παραπανω τους Ευρωπαιους, ασχοληθηκε με τα μεταλα και με σχολες κινητηρων που θα μπορουσαν να προσφερουν φθηνη δυναμη στην μαζα αξιοπιστα, αυτο επιασε την μαζα και τα πολυ κατωτερα οικονομικα στρωματα, αυτος ηταν και ο σκοπος, μεσω της ποσοτητας εβγαλε περισσοτερα και εγινε γιγαντας, εδωσε βαρος στην γραμμη παραγωγης παλιοτερα φτιαχνοντας αυτοματοποιημενα εργοστασια τοτε που το κοστος ηταν μικροτερο και που του κοστιζει και λιγοτερο το προιον (σκοπος ηταν ειπαμε απο αρχαιοτατων χρωνων η μαζα και η φθηνια, αρα και η μετριοτητα)... σε αυτο τους βοηθησε πολυ η Αμερικανικη αγορα... τωρα μπορει και παραγει κατι καλυτερο απο το 1980, γρηγοροτερο, αλλα παλι επειδη απευθυνεται στην μαζα και στο δυνατον κατωτερα οικονομικα στρωματα και τους εχει βαλει και στο τρυπακι, φθηνο (αλλα καθε 6μηνες και αλλο) αυτο καθοριζει και το αποτελεσμα του προιοντος και εχει και εναν αυτοσκοπο, γιατι και να θελει να βγαλει κατι πολυ καλο στην μαζα δεν γινεται, διοτι μετα το επομενο 6μηνο δεν θα περναει το νεο μοντελο που θα θελει να πουλησει, πρεπει λοιπον το προηγουμενο να μελετημενο ωστε να ειναι λιγο μαπα και σχεδιαστικα και τεχνολογικα απο το "νεοτερο", για να πουλησει το νεο... οποτε φατην μαγκα μου...
με ολα τα παραπανω καθοριζεται και η ψυχη που εχει ενα προιον μια και απευθυνεται σε καποιο κοινο που ειτε ξερει, ειτε δεν ξερει και δεν μπορει να ξεχωρισει....
αυτες λοιπον οι πωλησεις, το κοινο απο ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (τεχνιτη η μη) καθοριζουν το σημερα... μπορει λοιπον και ενα Χιουνται να εχει 300 αλογα και να κανει 0-100Km το ιδιο η γρηγοροτερα, και να ψιλοκραταει, και να πουλαει πολυ και να το εχουν ολοι γιατι κανει 20.000 ευρω, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να γινει μια Alfa GT3.2 η μια Maserati ουτε στην αισθηση της οδηγησης ουτε στην αισθητικη και την αντοχη στον χρονο (δεν λεω για Ferrari να μην σας πληγωσω), επειδη ομως η Alfa αξιζει και κοστιζει 35.000 ευρω, απευθυνεται σε μικροτερο κοινο που εχει και την οικονομικη δυνατοτητα, η εστω το τσαγανο να ριξει για την καυλα του, και πιο συνειδητοποιημενο πολλες φορες...
ολα αυτα ομως καθοριζονται απο την ιστορια, αλλαγες γινοντε και ερχοντε, αλλα σιγα σιγα, εμεις μιλαμε για το τωρα...
οι Ευρωπαιοι με την κατασταση οπως διαμορφωθηκε εχουν 2 επιλογες τωρα για να επιβιωσουν, η να "Γιαπωνεζοποιηθουν" αρα αντε να ξεχωρισεις και συ πτωχε, και να πουλανε στην μαζα ποσοτητα καθε 6μηνο με παραμυθια...
η περιορισμενη παραγωγη ποιοτικων ξεχωριστων οχηματων ακριβοτερων ομως για πιο συγκεκριμενο κοινο που ξερει τι θελει και μπορει να το αποκτησει...
Vasilis88 μπας και έχεις πρόβλημα?
Ρε runner ή copy-paste το έκανες το κείμενο ή βρίσκεσαι σε ντελίριο.
Καλά-καλά είναι ζήτημα αν έχει 2 τελείες.
Επιεικώς σκανάρισα αυτά που γράφεις, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ.
Πάντως και εγώ ευχαριστήθηκα για την νίκη των Ιταλών..... που όμως βγάζει ένα συμπέρασμα.
Ότι όταν σοβαρεύουν τα πράγματα φέρονται αναλόγως των περιστάσεων.
Παρομοίως και για την αυτοκινητοβιομηχανία, όταν αποφασίζουν ότι η Ferrari θα βγάζει τα πιο σωστά και προηγμένα αυτοκίνητα, το κάνουν. (μην ακούσω για Veyron γιατί είναι γεμάτη συμβιβασμούς και μηχανολογικές ακρότητες εξαιτίας του αρχικού προορισμού των 1000 ίππων).
Απο εκεί και πέρα όμως είναι χαβαλέδες εκ φύσης και ανα πάσα στιγμή μπορεί να το μαλακίσουν και ταυτόχρονα να στο πασάρουν σαν ... baby Ferrari.
vassilis88
05/07/2006, 12:37
Vasilis88 μπας και έχεις πρόβλημα?
γιατι?:confused:
απλα συμφωνω με το runner.τοσο παραξενο ειναι?
dirtbird
05/07/2006, 13:01
γιατι?:confused:
απλα συμφωνω με το runner.τοσο παραξενο ειναι?
εννοώ την δυσκολία ανάγνωσης :eyepop:
tassosrr
06/07/2006, 18:19
εννοώ την δυσκολία ανάγνωσης :eyepop: :beer: :beer: :beer:
pes ta pes ta!!!!:beer:
devil's animal
13/07/2006, 12:50
απο αλλου αρχισε....
αλλου κατεληξε...:rolleyes:
και επειδη θελω να επαναφερω λιγο το αρχικο ζητημα...
ο καθενας πρεπει να περνει αυτο που γουσταρει, αυτο που εχει ερωτευθει και αυτο που θα τον κανει να περναει καλα πανω στην σελα του!!
ασχετως αν εχει ακουσει καλα ή κακα λογια για κατι ...θα το παρει....θα το δει...θα καβαλησει αλλα...αν δεν τον ικανοποιει θα το αλλαξει ή αντιστοιχα αν ειναι απολυτα ικανοποιημενος θα το κρατησει για παντα ή θα το κανει streetfighter ή θα παρει το ιδιο καινουργιο μοντελο ή.....ή....
οι διαφορες που παιζονται σχεδον σε ολες τις κατηγοριες, ανεξαρτητων κυβικων ειναι μικρες....τοσο μικρες που αμφιβαλω αν υπαρχουν πανω απο 500 ατομα σε ολη την Ελλαδα για να τις ξεχωρισουν (και βαζω μεσα και τους επαγγελματιες οδηγους και τους συντακτες των περιοδικων)....
αλλωστε εχουμε δει ουκ ολιγες φορες ατομα με "παλια" μηχανακια να "τσαγιωνουν" ή να πηγαινουν πραγματικα γρηγορα σε καποιες διαδρομες ή στην πιστα...
αυτο συμβαινει γιατι ξερουν καλα τα μηχανακια τους και εχουν δεθει μαζι τους...
συμπερασμα 1: ο οδηγος κανει το 80% και το μηχανακι το 20%.
συμπερασμα 2: αγαπηστε το μηχανακι σας, οδηγηστε το και μαθετε το οσο καλυτερα γινεται...και τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα νοιωθετε (και θα ειστε!!) και ασφαλεις και γρηγοροι.
:a3:
GIXXERAKIAS
13/07/2006, 13:27
:beer: :beer: :beer: :beer: +100000:wave2:
tassosrr
18/07/2006, 17:59
απο αλλου αρχισε....
αλλου κατεληξε...:rolleyes:
και επειδη θελω να επαναφερω λιγο το αρχικο ζητημα...
ο καθενας πρεπει να περνει αυτο που γουσταρει, αυτο που εχει ερωτευθει και αυτο που θα τον κανει να περναει καλα πανω στην σελα του!!
ασχετως αν εχει ακουσει καλα ή κακα λογια για κατι ...θα το παρει....θα το δει...θα καβαλησει αλλα...αν δεν τον ικανοποιει θα το αλλαξει ή αντιστοιχα αν ειναι απολυτα ικανοποιημενος θα το κρατησει για παντα ή θα το κανει streetfighter ή θα παρει το ιδιο καινουργιο μοντελο ή.....ή....
οι διαφορες που παιζονται σχεδον σε ολες τις κατηγοριες, ανεξαρτητων κυβικων ειναι μικρες....τοσο μικρες που αμφιβαλω αν υπαρχουν πανω απο 500 ατομα σε ολη την Ελλαδα για να τις ξεχωρισουν (και βαζω μεσα και τους επαγγελματιες οδηγους και τους συντακτες των περιοδικων)....
αλλωστε εχουμε δει ουκ ολιγες φορες ατομα με "παλια" μηχανακια να "τσαγιωνουν" ή να πηγαινουν πραγματικα γρηγορα σε καποιες διαδρομες ή στην πιστα...
αυτο συμβαινει γιατι ξερουν καλα τα μηχανακια τους και εχουν δεθει μαζι τους...
συμπερασμα 1: ο οδηγος κανει το 80% και το μηχανακι το 20%.
συμπερασμα 2: αγαπηστε το μηχανακι σας, οδηγηστε το και μαθετε το οσο καλυτερα γινεται...και τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα νοιωθετε (και θα ειστε!!) και ασφαλεις και γρηγοροι.
:a3:
:beer: :beer: :beer: mprabo re!!!!