View Full Version : internet και απατεώνες
Μαζί με την εξάπλωση του internet, έχει εξαπλωθεί και η απάτη μέσω αυτού.
Παιδιά, τα μάτια μας 14. Κυρίως πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλ. κτλ καλό είναι να μην είναι διαθέσιμο στο internet.
Σήμερα άρχισε να μου μιλάει κάποιος στο messenger ότι είναι Αμερικάνος, μένει στην Ελλάδα και θέλει να αγοράσει R1 του 2002. Το υπόλοιπο της συζήτησης το έχω στο αρχειάκι. Έψαχνε να μάθει ένα αριθμό πλαισίου για να εξαπατήσει τον πιθανό αγοραστή στο ebay.
Cpt. Haddock
16/06/2006, 14:24
"rickpolsted47: on google i have find you"
@@@@@@ αμερικάνος είναι....
adam_tsouk
16/06/2006, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sapila racing
16/06/2006, 14:37
Φαινόταν απ τη αρχή η δουλεια.....
Αν θέλετε νά γελάσετε ρίξτε μια ματιά εδώ:
http://www.amirtofangsazan.blogspot.com/
Πρόκειται περι εκδίκησης ενός θύματος scam.
Αφού παρέλαβε χαλασμένο laptop και δεν μπορεσε να πάρει τα χρήματα του η άλλο laptop, κατάφερε να πάρει τα data του πω΄λητη από τον σκληρό και τον έχει κάνει ρόμπα σε όλο το νετ :eyepop: :lol:
sub_zero
16/06/2006, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Μαζί με την εξάπλωση του internet, έχει εξαπλωθεί και η απάτη μέσω αυτού.
Παιδιά, τα μάτια μας 14. Κυρίως πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλ. κτλ καλό είναι να μην είναι διαθέσιμο στο internet.
Σήμερα άρχισε να μου μιλάει κάποιος στο messenger ότι είναι Αμερικάνος, μένει στην Ελλάδα και θέλει να αγοράσει R1 του 2002. Το υπόλοιπο της συζήτησης το έχω στο αρχειάκι. Έψαχνε να μάθει ένα αριθμό πλαισίου για να εξαπατήσει τον πιθανό αγοραστή στο ebay.
...
rickpolsted47: do you spek english?
alexk_64: of course :)....
...
alexk_64: oh really?....
Οξφόρδη παιδί μου... Οξφόρδη... φαίνετε καθαρα....
Καλά του έκανες του παλιοπ@π@ρα... του παλιομ@λ@κοπίτουρα....
Το τέλος ήταν πάντως όλα τα λεφτα... Ελιωσα στο γέλιο...
Για να σοβαρευτούμε... θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε αγορές απο το WEB. Πληρωμές μόνο μέσω PAY-PAL ή άλλου εγκεκριμένου φορέα... ή ακόμα καλύτερα με αντικαταβολή... κυκλοφορούν πολλά λαμόγια εκεί "έξω"...
:wave2: :wave2:
Υ.Γ. Πόσο μ@λ@κας πρέπει να είναι κανείς για να αγοράσει μηχανή από το ebay???? (Οι απαντήσεις να είναι εκφρασμένες σε κιλά παρακαλώ).
alexk_64: as we say in our country "ante kai gamisou, paliolamogio, gamimene pousti tou kerata pou koroideyeis ton kosmo"
banditgr
16/06/2006, 14:49
Υ.Γ. Πόσο μ@λ@κας πρέπει να είναι κανείς για να αγοράσει μηχανή από το ebay???? (Οι απαντήσεις να είναι εκφρασμένες σε κιλά παρακαλώ). [/B][/QUOTE]
...katholou isos?
An exeis dei times tote tha katalaveis ti les.
Gia tous amerikanous einai kathimerinotita ayto...kai fisika einai poli asfales...exo kamia 40ria agores apo ebay,ameriki kai kina kai POTE den exo xasei cent.
sub_zero
16/06/2006, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
Υ.Γ. Πόσο μ@λ@κας πρέπει να είναι κανείς για να αγοράσει μηχανή από το ebay???? (Οι απαντήσεις να είναι εκφρασμένες σε κιλά παρακαλώ).
...katholou isos?
An exeis dei times tote tha katalaveis ti les.
Gia tous amerikanous einai kathimerinotita ayto...kai fisika einai poli asfales...exo kamia 40ria agores apo ebay,ameriki kai kina kai POTE den exo xasei cent. [/B]
Μαλλον δε με κατάλαβες....
Ομιλώ για αγορά μηχανής από το ebay... δεν αναφέρωμαι σε αγορά ενός αντικειμένου (κάτι το οποίο κάνω και εγώ συχνά) αλλά σε αγορά ενός προιόντος το οποίο έχει μια ιδιαιτερότητα (δε συμφωνείς?).. θες να δείς σε τί κατάσταση είναι... να το ακούσεις πώς δουλεύει... (δύσκολο να καταλάβεις από mp3 :) )...
Αντε και πές ότι σου "κάνει".... αν δείς ότι τελικά είναι μούφα, τί κάνεις??? "συγνώμη λάθος????"..
Αντε και αυτός δέχεται να το επιστρέψεις... και σου λέει:
"ΟΚ man... send it back" (σημ. τα έξοδα βέβαια δικά σου) τι κάνεις εν τοιαύτη περιπτώση??
Στέλνεις το μηχανάκι πίσω στην Κολοπετινίτσα του TEXAS πληρώνωντας τα έξοδα???
Αν μετά από όλα αυτά δε σε έπεισα έχω δεί ένα R1 στα 3500.. αν σε ενδιαφέρει (δές τα προηγούμενα post)...
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αφού παρέλαβε χαλασμένο laptop και δεν μπορεσε να πάρει τα χρήματα του η άλλο laptop, κατάφερε να πάρει τα data του πω΄λητη από τον σκληρό και τον έχει κάνει ρόμπα σε όλο το νετ :eyepop: :lol:
Χαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: π0υτ@ν@ τον έκανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Μαλλον δε με κατάλαβες....
Ομιλώ για αγορά μηχανής από το ebay... δεν αναφέρωμαι σε αγορά ενός αντικειμένου (κάτι το οποίο κάνω και εγώ συχνά) αλλά σε αγορά ενός προιόντος το οποίο έχει μια ιδιαιτερότητα (δε συμφωνείς?).. θες να δείς σε τί κατάσταση είναι... να το ακούσεις πώς δουλεύει... (δύσκολο να καταλάβεις από mp3 :) )...
Αντε και πές ότι σου "κάνει".... αν δείς ότι τελικά είναι μούφα, τί κάνεις??? "συγνώμη λάθος????"..
Αντε και αυτός δέχεται να το επιστρέψεις... και σου λέει:
"ΟΚ man... send it back" (σημ. τα έξοδα βέβαια δικά σου) τι κάνεις εν τοιαύτη περιπτώση??
Στέλνεις το μηχανάκι πίσω στην Κολοπετινίτσα του TEXAS πληρώνωντας τα έξοδα???
Αν μετά από όλα αυτά δε σε έπεισα έχω δεί ένα R1 στα 3500.. αν σε ενδιαφέρει (δές τα προηγούμενα post)...
:beer: :beer: :beer:
στο ebay εκτός από τους ιδιώτες - των οποίων φυσικά μπορείς να τσεκάρεις το feed back για να δεις κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι οι αγοραστές - υπάρχουν και ebay stores τα οποία είναι κανονικά καταστήματα πώλησης μοτοσυκλετών μόνο που δραστηριοπόιούνται κ στο net...
τώρα συνήθως οι πωλητές εξ αμερικής απευθύνονται σε αγοραστές στη χώρα τους γιατί τα μεταφορικά και η ασφάλεια μεταφοράς καθιστούν ασύμφορο να μεταφερθεί Ευρώπη...ως εκ τούτου ο αγοραστής έχει δυνατότητα με ένα ταξιδάκι να τη δει τη μηχανή...
το σίγουρο είναι ότι μπορείς εύκολα να ελέγξεις την αξιοπιστία του πωλητή στο ebay...αν έβρισκα φτηνό τρόπο μεταφοράς σίγουρα θα το ρίσκαρα γιατί και αν είχε ακόμα κάποιο μηχανικό πρόβλημα η διαφορά τιμής είναι τόσο μεγάλη που εύκολα θα μπορέσεις να την σπρώξες σε κάποιον έμποσο πέρνωντας μια άλλη μηχανή....τσεκαρε στο ebay πόσο πουλάνε ένα zx636 του 2005 και θα καταλάβεις
Desperado
20/06/2006, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Καλά μιλάμε έχω κλ@σει στα γέλια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τον έκανε εντελώς ρόμπα!!!! αλλά οι φωτό είναι όλα τα λέφτά!!!:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι ο Master Yoda ο ιδιος:rotflmao:
Corner as good as me you will not, my young apprentice.
Difficult to counter-steer it is, yessss.
Eλεος:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
alexk_64: as we say in our country "ante kai gamisou, paliolamogio, gamimene pousti tou kerata pou koroideyeis ton kosmo"
alexk έγραψες εδώ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όσο για τον άλλο με το lapton , τον ξεφτύλισε κανονικά!!!!:D :lol: :lol: