PDA

View Full Version : Προσοχή στης αναστροφές!!!!!!!!!!!!

KLX
17/06/2006, 09:53
Ρε Παιδιά γυρνούσα 'χθές απο Ν Ηράκλειο ρεύμα προς αθήνα απο την Λ. Ηρακλειου και κάπου στο ύψος τις Ν.Ιωνίας (Νομίζω) και μετά απο μία στροφή βλέπω μπροστά μου ενα αμάξι σταματημένο μεσα στην λεωφορο να θέλει να κάνει αναστροφή .
Εγώ μία που βγαίνω απο την στροφή μία που των βλέπω και μία που τον φιλάω. . .

Ερ. Σε αυτή την περίπτωση ποιος πληρώνει ποιον???
λαμβάνοντας υποψην οτι ήμουν πίσω του . . .

Για την ιστορία εγω το μόνο που έπαθα ειναι μερικές γρατζουνιές στο δεξί χέρι (μίας και άφησα την μηχανή να φύγη και δέν εκατσα πάνω της μέχρι να τρακάρει)
Οσο για την μηχανή θα ξέρω την τρίτη πόσο θα πάει η ζημιά. . .

catmaster
17/06/2006, 10:11
Περαστικα σε σενα και τη μηχανη σου..

Τι ρωτας ποιος πληρωνει??
Αν καταλαβα καλα απο τις συνθηκες αυτος ειναι σταματημενος πανω σε κεντρικο δρομο (στην αριστερη λωριδα η ακρη στην δεξια??) και θελει να κανει αναστροφη..

Εχει βγαλει φλας??
Εχει σιγουρευτει για την μη διελευση αλλων οχηματων??
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ??

:wave2:

Tropeas
17/06/2006, 10:25
Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς αλλά το βασικό είναι να κάλεσες αστυνομία να κατέγραψε που βρισκόντουσταν τα οχήματα γιατί αλλιώς... και δίκιο να έχεις πρέπει να μπορείς να το αποδείξης...

KLX
17/06/2006, 10:54
Αστυνομία ήρθε και κατέγραψε το συμβαν ο άνθρωπος ήταν αριστερά αλλα αυτο δεν λέει και πολλα γιατι ο δρόμος είναι πολύ στενός σε εκείνο το σημείο μια λορίδα ανόδου και μια καθόδου. . . .

KLX
17/06/2006, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Περαστικα σε σενα και τη μηχανη σου..

Τι ρωτας ποιος πληρωνει??
Αν καταλαβα καλα απο τις συνθηκες αυτος ειναι σταματημενος πανω σε κεντρικο δρομο (στην αριστερη λωριδα η ακρη στην δεξια??) και θελει να κανει αναστροφη..

Εχει βγαλει φλας??
Εχει σιγουρευτει για την μη διελευση αλλων οχηματων??
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ??

:wave2:

είχε απογορευτικό
δύο μαλιστα

odt
17/06/2006, 11:25
Βασικά πως ξέρεις πως ήθελε να κάνει αναστροφή; Μήπως σε εκείνο το σημείο επιτρέπεται η αριστερή στροφή; Όπως και να'χει, το ευτυχές της υπόθεσης είναι που δεν χτύπησες

KLX
17/06/2006, 11:45
το είπε ο ίδιος οτι πήγαινε για αναστροφη

Giorgos19
17/06/2006, 18:28
Ελα ρε Γιωργη!!!Τι επαθες ρε!Το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν χτυπησες εσυ!ΠΕραστικα στη καλη σου ρε φιλαρακι!

odt
17/06/2006, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από KLX
το είπε ο ίδιος οτι πήγαινε για αναστροφη

Τότε πρέπει να τον μαμήσεις, άμα αποδεικνύεται αυτό και μετά, γιατί αργότερα αυτός μπορεί να πει ό,τι θέλει...δεν ξέρω πάντως αν τελικά θα σου καταλογίσουν κι εσένα ευθύνες που τον χτύπησες από πίσω άσχετα αν αυτός έκανε παράβαση...για κοίταξέ το:wave2:

KLX
18/06/2006, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ελα ρε Γιωργη!!!Τι επαθες ρε!Το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν χτυπησες εσυ!ΠΕραστικα στη καλη σου ρε φιλαρακι!

Thnx

mats8282
21/06/2006, 12:35
Εγω το μοναδικο τρακαρισμα που εχω στο παθητικο μου το εχω απο αναστροφη(απο δεξια λωριδα αναστροφη στο φαναρι αριστερα που απαγορευοτανε)....Να ειναι καλα το κρανος....Το Rev'it και η κωλοφαρδια μου που δεν ερχοτανε κανενας απο το αντιθετο που διεσχισα πετωντας και την γλυτωσα με θλαση στον αυχενα....

γεροπιτσιρικος
21/06/2006, 13:39
Περαστικά κατ' αρχήν.

Αν έπεσες στο πλάϊ του (έστω και στο πίσω φτερό) τότε ευθύνεται αυτός, μιας και προσπαθεί να προβεί σε παράνομη ενέργεια. Αν απλά ήταν σταματημένος, και έπεσες πίσω του, τότε πολύ πιθανόν η ασφάλεια να σου δημιουργίσει θέμα. Τσέκαρε καλά την δήλωση ατυχήματος.

Alx 84
23/06/2006, 12:32
περαστικά κ καλά ξεμπερδέματα!

KLX
23/06/2006, 12:46
Θα την πάρω σήμερα κόστος επισκευής 350ευρώ