PDA

View Full Version : για όσους έχουν μικρά παιδιά

cityfly
18/06/2006, 21:20
και ανησυχούν τι κάνουν τόσες ώρες στο διαδίκτυο

μερικοί κανόνες που καλό είναι να ακολουθούν (http://www.safekids.com/kidsrules.htm)

tsiros_temp
18/06/2006, 21:38
Τα παιδάκια δεν ακουμπάνε υπολογιστή. Τελείωσε.

Για πάρα πολλούς και διάφορους λόγους.

cityfly
18/06/2006, 21:46
παιδάκια δεν είναι μόνο τα 5χρονα
είναι και τα13χρονα και τα 15χρονα
κι αυτά εν τέλει είναι που κινδυνεύουν περισσότερο από διάφορους ανώμαλους πυο κυκλοφορούν

tsiros_temp
18/06/2006, 23:08
Τους έφηβους θα τους κάνει καλό στο σώμα και στο νου να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο πρώτα, και μετά με το κλίκι-κλίκι.
Υπάρχουν μυριάδες ασχολίες, απείρως ουσιαστικότερες ακόμα και απο τα πιο σοβαρά κομπιουτερίστικα. (τάδε έφη 26άχρονος με 20ετή εμπειρία με κουμπάκια... ζωή πού ήσουνα; σε έχασα... )

adam_tsouk
18/06/2006, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
(τάδε έφη 26άχρονος με 20ετή εμπειρία με κουμπάκια... ζωή πού ήσουνα; σε έχασα... )

ετσι εξηγειται..... :rolleyes:

tsiros_temp
18/06/2006, 23:19
Και εδώ παρατηρούμε τη συμπεριφορά που είχε η συντριπτική πλειοψηφία των συνομήλικών μου, και η οποία με απομάκρυνε προκειμένου να μη νοιώθω άσχημα με τις μαλακίες τους.

(- Γειά παιδιά!
- Ρε! ο μαλάκας ο τσίρος!
- ...)

adam_tsouk
18/06/2006, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
Και εδώ παρατηρούμε τη συμπεριφορά που είχε η συντριπτική πλειοψηφία των συνομήλικών μου, και η οποία με απομάκρυνε προκειμένου να μη νοιώθω άσχημα με τις μαλακίες τους.

(- Γειά παιδιά!
- Ρε! ο μαλάκας ο τσίρος!
- ...)

δεν φταιει η συντριπτικη πλειοψηφια.....

tsiros_temp
19/06/2006, 01:07
Ρε το μαλάκα τον adamtsouk!

Δεν έχεις καταλάβει με τι σόι άτομα είχα τύχει.

-ο ένας με κλώτσησε στ'αρχίδια επειδή του είπα "καλά ρε μαλάκα, πας να κάνεις εντύπωση στην <<τάδε>> ρίχνωντας σφαλιάρες στον <<δείνα>>"? τί νομίζεις ότι θα πετύχεις;

-ο άλλος πήρε τη μάνα μου τηλέφωνο και της έλεγε χυδαίότητες

-ο άλλος έφαγε πόρτα από καθηγητή που μου έκανε μάθημα, όταν του ζήτησε να του κάνει και αυτουνού μάθημα και μετά έλεγε μαλακίες στους άλλους δήθεν ότι κάνω ιδιαίτερα κτλ κτλ

-ο άλλος μου έφτυσε ροχάλα στην πλάτη (και σε καθηγητές... κτλ)

-κτλ κτλ κτλ

Nikoskazer2000
19/06/2006, 01:11
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: