View Full Version : ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ??
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ??
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ (ΜΙΡΜΙΓΚΙΑΖΕΙ) ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ . ΤΟ ΠΑΘΕΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ?? ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ!!
:cry: :cry: :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickpar
ΤΟ ΠΑΘΕΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
ΟΧΙ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21376)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΟΧΙ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21376)
Άλλο ένα χαρακτηριστικό των V-strom.... :smokin:
PortisHead
19/06/2006, 11:51
Και που να δεις τι γίνεται στο δικό μου TDM.
Ρουλεμαν λαιμου κ.λπ. που μου λεγαν δεν εχουν κανενα πρόβλημα.
Τωρα ή οι δονήσεις απο τις εξατμίσεις ειναι τοσο μεγάλες :D ή κάτι παίζει με τα αντίβαρα.
Εθνική οδό......μετά την Ελευσίνα...δε νιώθω τίποτα...και τα 2 χέρια...αρχιζω και τα κατεβάζω εναλλάξ για να ξεμουδιάζουν.
Βρηκα και σκεφτηκα να βάλω αλλα αντίβαρα....500γρ.(τα μαμήσια ειναι δεν ειναι 250γρ.)
:wave2:
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ !!:rotflmao:
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΟ ΕΤΣΙ?
ΛΥΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η" ΟΧΙ....
:confused: :confused:
costas81
19/06/2006, 17:41
πριν το στρώμα είχες άλλη μηχανή?
εγω δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα!
στο πρώτο ταξίδι που είχα κάνει και είχα πάει πάτρα προε το τέλος είχα νιώσε μια μικ΄ρη κούραση στο χέρι όντως αλλά λογικό για μένα πιστεύω μιας και τον έιχα σπάσει τον καρπό σε τρία σημεία
Αλλα΄από τότε τίποτα άλλο!!!!
Μήπως έισαι πολύ σφιγμένος πάνω στην μηχανή και γι αυτό και πιάνετε ο καρπός σου?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
πριν το στρώμα είχες άλλη μηχανή?
εγω δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα!
στο πρώτο ταξίδι που είχα κάνει και είχα πάει πάτρα προε το τέλος είχα νιώσε μια μικ΄ρη κούραση στο χέρι όντως αλλά λογικό για μένα πιστεύω μιας και τον έιχα σπάσει τον καρπό σε τρία σημεία
Αλλα΄από τότε τίποτα άλλο!!!!
Μήπως έισαι πολύ σφιγμένος πάνω στην μηχανή και γι αυτό και πιάνετε ο καρπός σου?
Η ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ??:rotflmao: :rotflmao:
ΟΧΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ.. ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΕΙΜΑΙ??:smilea: :smilea:
:beer:
Vstrommer71
19/06/2006, 23:25
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ??
ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ (ΜΙΡΜΙΓΚΙΑΖΕΙ) ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ . ΤΟ ΠΑΘΕΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Η" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ?? ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ?? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ!!
Φιλε Νικπαρ,
Σε δινω φιλικη συμβουλη:Βαλε ενα ζευγαρι
χωματινα λαστιχα και πηγαινε μια βολτα 100 χλμ.Μετα δεν θα μυρμηγκιαζει ΤΙΠΟΤΑ:D
Εσυ κυριε Παλιανθρωπα τι ανακατευεσαι με τα Vstromακια μας?Εχεις καμμια περιεργεια ή μυρμηγκιαζουν και σενα τα χερακια σου στο παλιοκατεμ' σου α?
makaronachis
20/06/2006, 00:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ??
Δεν είναι τίποτα.Το πάθαινα κι εγώ αλλά μετά τράβηξα μια γερή γυμναστική στο χέρι και σταμάτησε το μούδιασμα.:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kakofonixx
20/06/2006, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
Δεν είναι τίποτα.Το πάθαινα κι εγώ αλλά μετά τράβηξα μια γερή....
εε?? :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
...γυμναστική στο χέρι και σταμάτησε το μούδιασμα.:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αααα! :D :D
costas81
20/06/2006, 08:16
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
Δεν είναι τίποτα.Το πάθαινα κι εγώ αλλά μετά τράβηξα μια γερή....
εε??
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
...γυμναστική στο χέρι και σταμάτησε το μούδιασμα.
αααα!
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!:rotflmao: :rotflmao:
ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩ???:rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
20/06/2006, 09:19
ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΙΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!:rotflmao: :rotflmao:
ΠΕΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩ???:rotflmao: :rotflmao:
Εκτος απο τα αντιβαρα που προτεινα παραπανω...κυκλοφορουν και αυτά τα κιτακια για αυξηση του υψους του τιμονιου.
Μπαινουν σφήνα στα καβαλέτα που ειναι ήδη το τιμόνι.
Εχω ακουσει οτι απορροφουν το 50% των κραδασμών.
Δες ΑΥΤΟ (http://img92.imageshack.us/img92/5733/kit0wf.jpg) για να πάρεις μια ιδεα για τι μιλάω.
:wave2:
mykoniatis
20/06/2006, 21:53
Η ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ??:rotflmao: :rotflmao:
ΟΧΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ.. ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΣΤΡΩΜΑ ΕΙΜΑΙ??:smilea: :smilea:
πιστευω απο δικη μου πρωσοπικη εμπειρια με διαφορες μηχανες τεσταρισε της ρυθμισεις του τιμονιου ! αποκλειστικα στα δικα σου μετρα! και ολα οκ.;)
ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΤΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΑΡΑ ΕΣΦΙΞΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!!!!