PDA

View Full Version : 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

koursaros7
20/06/2006, 06:54
ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ.ΨΗΛΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.

ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.

airamhag
20/06/2006, 07:50
Εχουμε αρκετους αγγελους εκει πανω..

μας λειπουν..

catmaster
20/06/2006, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

μας λειπουν..

+1

νυχτερινος
20/06/2006, 23:00
Ειναι πολυ δυσκολο να συνηθισεις την απουσια αγαπημενου προσωπου.Καμια φορα εχεις την αισθηση οτι βρισκεται απεναντι σου,κοντα σου,πανω στη μηχανη σου στις μοναχικες βολτες,διπλα σου σ`ενα ηλιοβασιλεμα..................Η πραγματικοτητα ειναι ομως σκληρη.Ποια ειναι η πραγματικοτητα?Η απολυτη σιωπη...........

Tropeas
20/06/2006, 23:16

μας λειπουν..
+2
:sad:
δεν έχει υπάρξει μια παραμικρή στιγμή που να μην μου τον θυμίζει καθημερινά... :(

blueblack
21/06/2006, 07:12
ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ.......

Τό μήνυμα σου......ΦΟΡΟΣ...ΤΙΜΗΣ....
γιά όσους ......ΕΦΥΓΑΝ.....
Τριανταπέντε χρόνια......κουράστηκα πιά....νά άκούω καί νά βλέπω.....
Άν δέν είχα αύτό τό ίδιαίτερο μέ τή μοτοσυκλέττα πού λές.....θά τά................παρατούσα......

airamhag
21/06/2006, 10:20
Ειμαι στο λεωφορειο, μια μερα βαρετη , απο αυτεσ που δεν θες ουτε να σκεφτεσαι..χαζευοντας εξω απο το παραθυρο , παρατηρω ανθρωπους σε μικρες στιγμες...εργατες , μητερες με καροτσια ,γεροι ανυμποροι,νεοι στην κοσμαρα κ στα αγχη τους..ειναι ολοι εδω...κ εσυ λειπεις..

τοσες λιγες στιγμες..τοσο λιγο...

nimbus
22/06/2006, 19:57
Ειμαι στο λεωφορειο, μια μερα βαρετη , απο αυτεσ που δεν θες ουτε να σκεφτεσαι..χαζευοντας εξω απο το παραθυρο , παρατηρω ανθρωπους σε μικρες στιγμες...εργατες , μητερες με καροτσια ,γεροι ανυμποροι,νεοι στην κοσμαρα κ στα αγχη τους..ειναι ολοι εδω...κ εσυ λειπεις..

τοσες λιγες στιγμες..τοσο λιγο...

τόσο λίγο και τόσο πολύ ταυτόχρονα, να ανακαλύπτει εκείνη την αγέρωχη απουσία...τυλιγμένη με την μοναξιά, ενός άδηλου πλανήτη...

:sad:

koursaros7
23/06/2006, 06:58
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΞΙΤΙΛΗ.

nimbus
23/06/2006, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από koursaros7
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΞΙΤΙΛΗ.

τις απουσίες, οι μορφές τις κάνουν, τις δημιουργούν...

koursaros7
23/06/2006, 13:42
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ.......

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ............

ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤO BOLDOR ΣΤΑ 14 ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΥΧΤΩΣΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΨΑΧΝΑΜΕ ΣΕ ΧΑΖΕΥΑΜΕ ΗΣΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΖΕΥΩ ΣΤΙΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΑΛΕΣ.ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

nimbus
25/06/2006, 10:07
είναι εγωιστικό να θέλουμε κάποιους ανθρωπους, να τους εντάξουμε ανάμεσά μας, εφόσων για κάποιους λόγουν, εγίνηκαν άγγελοι. Πάντα θα βρίσκονται κοντά μας και θα μάς προσέχουν...ακόμα κι όταν αυτό φαντάζει αδιανόητο, είναι υπέροχο όταν γνωρίζει κανείς πώς η απουσία δεν είναι απόλυτη...είναι οπτική απουσία...γιατί η συναισθηματική δεν υφίσταται...στις καρδιές τα κενά, είναι μηδαμινά...και....

καλημέρα...

dbandit
25/06/2006, 11:24
Κανενας αγαπημενος δεν φευγει ποτε απο διπλα μας, εμεις μονο αντιλαμβανομαστε διαφορετικα την απουσια-παρουσια του. Παντα θα ειναι στο πλευρο μας να μας υποδειξει με καποιο τροπο το σωστο και το λαθος αρκει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα...
Καλη μερα σε ολους :wave2: