PDA

View Full Version : @@αμω τη τυχη μου...

beholder
20/06/2006, 16:15
Τριτη Βασ Σοφιας 12.00 μεσημερι Μολις εχει αναψει το φαναρι της ρηγιλλης πρασινο και ξεκιναω προς Συνταγμα
Τα αυτοκινητα λογω κινησης πανε με 10 Εχω ξεκινησει και περναω απο αριστερα ευτυχως σιγα με καμμια 30αρια οταν το παλληκαρι αποφασιζει και κοβει επιτοπου το τιμονι αριστερα και γκαζωνει για να κανει αναστροφη
Επειδη η μηχανη ειναι ηδη στο πισω φτερο του αυτοκινητου οταν ξεκιναει η φαση, το μονο που προλαβαινω ειναι να τη κοψω αριστερα και να συγκρουστουμε σχεδον πλαγια.

Ευτυχως ηταν μικρες οι ταχυτητες και σχετικα λιγη η ζημια ενα αιματωμα στο ποδι και σκισμενο παντελονι απο πανω μεχρι κατω
Ευτυχως φορουσα κρανος
και ευτυχως ο τυπος (νεαρος) παραδεχετε απο τη πρωτη στιγμη τη μαλακια που εκανε και δεν προσπαθει να το παιξει κινεζος Εκανε και τη δηλωση κανονικα στο ΤΟΤΑ που ηρθε οτι φταιει και πιστευω να μην αντιμετωπισω προβλημα.
Η Μοτο με τη πρωτη ματια εχει σπασμενο φεριγκ γδαρμενο καγκελο προστατευτικο εξατμισης και κατι αλλα.

Δυστυχως η Μοτο ητανε 2 ημερων (πηγαινα να τις βαλω τις πινακιδες μαλιστα εκεινη την ωρα)

Αυτη κι αν ειναι πικρα.... :a018:

Και δυστυχως για καμμια 10-15 μερες γιοκ μηχανη μεχρι να περασει εμπειρογνομονας να παραγγελθουν ανταλλακτικα κλπ

Η Μαλακια τωρα (γιατι παντα υπαρχει και μια τετοια σε καθε υποθεση)
Το ποδι εχει πρηστει αρκετα και αφου συννενοουμε με την ασφαλεια μου πηγαινω με το μοτορι στο "Ερρικος Ντυναν"
Εκει δεν θελουν να με αφησουν να παρκαρω το Μοτο μεσα στο παρκινγκ γιατι "απαγορευονται οι μηχανες "
Τους εξηγω οτι εχω χτυπησει και παω στα επειγοντα εξωτερικα (φαινετε αλλωστε γιατι η μπλουζα εχει γινει μαυρη το παντελονι σχισμενο ολη η δεξια πλευρα ) αλλα ο secutiyas στα @ρχιδι@ του τα δικα του.
Απλα για να μην τον αρπάξω, παω και τη παρκαρω σε μια θεση που ειναι για ΙΧ και τον αφηνω να ουρλιαζει και παω κουτσαινοντας μεχρι το γιατρο για τα πeραιτερω.

Αυτο το "Απαγορευονται οι μηχανες με χαλασε πολυ ρε παιδια.
Δηλαδη εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι ? δεν χτυπαμε ?
Τι να πω τωρα..

bartlal
20/06/2006, 16:21
1) σε πρωτη και κυριοτερη φαση, περαστικα να σου ειναι, χωρις κανενα στιγμα να σου αφησει στο ποδι...:beer: :beer: :beer:
2) ειναι κριμα για την all brand new μηχανη σου να σου συμβαινει κατι. πιστευω οτι πρεπει να κρατηθηκες μετα κοπων και βασανων να μην τον... πιασεις απο το λαιμο... :D
3) οσο για την απορια που εξεφρασες, ε, βλεπεις τετοια ωρα, η standard πελατεια του εν λογω μαγαζιου (γιατι στη δικη μου συνειδηση το Ερρικος Ντυναν μαγαζι ειναι....) με αυτοκινητα θα ερθει, οχι με μηχανες... :sick: :(

OldMan
20/06/2006, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
χωρις κανενα στιγμα να σου αφησει στο ποδι...:beer: :beer: :beer:

Λες να είναι πρόβλημα στην φωτογράφιση για την καλοκαιρινή Collectione (Γαλλιστί..) ???

beholder
20/06/2006, 16:27
Ευχαριστω bart Μαλλον ετσι ειναι

Ξεχασα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αγγελο Παντελιδη που ητανε ο μονος που σταματησε και ενδιαφερθηκε το παιδι και μου αφησε και τα στοιχεια του

bartlal
20/06/2006, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λες να είναι πρόβλημα στην φωτογράφιση για την καλοκαιρινή Collectione (Γαλλιστί..) ???

απο κεκτημενη ταχυτητα ηθελα να γραψω στιγμα στην υγεια! :D :smilea: :D :smilea: :D

devil's animal
20/06/2006, 17:14
περαστικα αδερφε!!!

γνωριστηκαμε εχθες στο Δελεαρ (καθομασταν διπλα) αλλα δεν ανεφερεσ το περιστατικο!!!

καλα ξεμπερδεματα με την ασφαλιστικη και περαστικα για το ποδι ....αυτα ουσιαστικα ειναι πταισματα!!:winka: :beer: :beer:

bartlal
20/06/2006, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
περαστικα αδερφε!!!

γνωριστηκαμε εχθες στο Δελεαρ (καθομασταν διπλα) αλλα δεν ανεφερεσ το περιστατικο!!!

καλα ξεμπερδεματα με την ασφαλιστικη και περαστικα για το ποδι ....αυτα ουσιαστικα ειναι πταισματα!!:winka: :beer: :beer:

to oti ξεκιναει το κειμενο του με: "Τριτη Βασ Σοφιας 12.00 μεσημερι" δεν σου λεει τιποτα ε? :a24:

:lol: :lol: :lol:

Nik0s
20/06/2006, 17:34
Στη Βασιλίσσης Σοφίας, και συγκεκριμένα στο ύψος της Βουλής, παρατηρείται πολύ συχνά το εξής φαινόμενο, και θέλει πάρα μα πάρα πολύ προσοχή...:

Τα αυτοκίνητα που σκοπεύουν να μπουν στη Βουλή (είτε είναι προσωπικό, είτε βουλευτές, είτε οποιοσδήποτε έχει δουλειά και μια θέση στο parking της Βουλής) κάθονται στο αριστερό ρεύμα από πολύ πριν (μιλάμε πάντα για τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν με κατεύθυνση Σύνταγμα) και βγάζουν αριστερό φλασ. Έτσι, τους βλέπει ο τροχονόμος της διασταύρωσης της Βουλής ο οποίος, πριν επιτρέψει στο φανάρι της Ακαδημίας να ξεκινήσει, κάνει νόημα στα αυτοκίνητα αυτά τα οποία και μπαίνουν κανονικότατα στο αντίθετο ρεύμα της Β. Σοφίας, κατεβαίνουν πατημένα μέχρι τη Βουλή (όλα αυτά για να γλυτώσουν 5 λεπτά στην κίνηση) και στρίβουν αριστερά στη Βουλή...

Γι'αυτό λοιπόν, ειδικά για όσους κινούνται πάνω στην διαχωριστική, μεγάλη προσοχή γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα πεταχτεί ο επόμενος.....

:wave2:

Anritsu
20/06/2006, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
Εχω ξεκινησει και περναω απο αριστερα ευτυχως σιγα με καμμια 30αρια οταν το παλληκαρι αποφασιζει και κοβει επιτοπου το τιμονι αριστερα και γκαζωνει για να κανει αναστροφη

ΑΝ καταλάβα καλά προσπερνούσες σταματημενα στην κίνηση αυτοκίνητα απο αριστέρα κατι που κάνουμε όλλοι άλλωστε) πανώ ουσιαστικά στην διαχωριστική η οποια εκει υποθέτω θα είναι και διπλή ??? Αν είναι ετσι όπως τα λέω πες και ευχαριστώ γιατι αν ήταν κανας ποιος πονήρος μπορει να σε κινήγαγε και απο πάνω για αντικανονικό προσπέρασμα .....

Περαστικά και καλή επανένταξη

:smilea: :rotflmao:

beholder
20/06/2006, 20:09
---------------------------------------------------------
ΑΝ καταλάβα καλά προσπερνούσες σταματημενα στην κίνηση αυτοκίνητα απο αριστέρα κατι που κάνουμε όλλοι άλλωστε) πανώ ουσιαστικά στην διαχωριστική η οποια εκει υποθέτω θα είναι και διπλή ??? Αν είναι ετσι όπως τα λέω πες και ευχαριστώ γιατι αν ήταν κανας ποιος πονήρος μπορει να σε κινήγαγε και απο πάνω για αντικανονικό προσπέρασμα .....
---------------------------------------------------------

Ακριβως ετσι εγινε απλα δεν ητανε σταματημενα κινιοντουσταν με λιγη ταχυτητα 10-15 κλμ (και οπως ειπες όλοι το κανουμε καθημερινα αυτο) απλα τα ματια μας εκατονδεκατεσσερα γιατι επειδη περναω καθε μερα επι 5 χρονια απο αυτο το σημειο το εχω δει το ιδιο εργο 2-3 φορες ακομα και θα επρεπε να ημουνα λιγο πιο πονηρεμενος

Αλλα τι να πω ρε παιδια Οσα φερνει η ωρα κλπ κλπ..

Αλλα εκτιμησα το γεγονος οτι το παληκαρι απο τη πρωτη στιγμη ζητησε συγνωμη παραδεχτηκε το λαθος του και εκανε οτι μπορουσε να βοηθησει τη κατασταση.

Γι αυτο δεν δηλωσα τραυματισμο για να μην τρεχει δικαστηρια και τετοια Πιστευω να μην το μετανιωσω

Το μεγαλο γαμωτο ειναι οτι το ατυχημα εγινε 12.05 και η ασφαλεια ειχε αρχισει να ισχυει πριν 5' λεπτα !!! (την ειχα κανει την προηγουμενη μερα άλλα η τυπισσα την ειχε βγαλει να ισχυει απο την επομενη μερα 12.00 μεσημερι κι εγω δεν το ειχα δει μεχρι τοτε Εφαγα φρικη μολις το ειδα. Φανταστειτε να ειχε γινει καμμια ωρα νωριτερα)

Σας ευχαριστω όλους για τα μηνυματα

odt
20/06/2006, 22:01
Αφού λοιπόν δεν έπαθες τίποτα σοβαρό μπορώ πλέον να πω μακάρι να επισπευστούν οι επισκευές της μηχανής σου

zolotas
20/06/2006, 22:27
γκαντεμια ........πολυ μεγαλη ,κανα παπα ειδες μηπως ???
Η μεγαλυτερη στραβη ειναι μολις βγεις απο το μαγαζι με το νεο μοτορι να πας και να τρακαρεις ...........και συνεβη σ εσενα:bigcry:

tati
21/06/2006, 08:37
Καταρχας περαστικά σου και γρηγορα να παρεις πισω τη μηχανή σου!!!

¨οσο για την Βασ. Σοφίας......όπως προανέφεραν και αλλοι.....σχεδόν όλα τα μηχανάκια πατανε τη διπλή γραμμη.....και μπαινουν στο αντίθετο ....πραγμα που απαγορεύεται και το ξερουμε. Και εγώ η ίδια τό έκανα αλλά πλεον εχω πει στον εαυτο μου...ποτε ξανα και όντως το κραταω αυτο.......και παω κανονικά στις λωρίδες..και ας πηζει απο κίνηση.......

δεν είναι μονο τα αυτοκίνητα που κανουν την αναστροφή ή πανε για τη Βουλή αλλά και κλασικά οι ΠΕΖΟΙ που περνανε απο οπου να ναι, κρυμμένοι αρχικά πισω απο τα αυτοκίνητα και μετα τσουπ!!!!!!! εμφανίζονται απο το πουθενα στη διαχωριστική.......

και επίσης κατι αλλο.....για το σημείο αυτο΄...στο φαναρι περιμένωντας να περασουμε με κατεύθυνση προς Σύνταγμα....απεναντι απο τη Βουλή .............μαζευονται όλα τα μηχανακια ......καταλαμβάνοντας τη διαβαση των πεζων (και εγώ μαζί..) αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά γιατί οι ερχόμενοι απο Ακαδημίας καθώς στριβουν να μπουν Βασ. Σοφίας ειδικά τα λεωφορεία κόβουν για να μπουν και ετσι όπως έχουν μαζευτεί τοσες μηχανες στο φαναρι..υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να γινει κατι δυσαρεστο....

την προηγούμεμη βδομαδα μαλιστα, ενα λεωφορείο έριξε μια μηχανή καθώς ήταν στασιμος περιμένοντας σε αυτο το φαναρι....νομίζω οτι ουτε καν το καταλαβε ο οδηγός....του λεωφορείου..... και φυσικά δεν εφταιγε αυτος...
αλλά εμεις..τα μηχανακια που εχουμε βγει τοσο εξω.(ευτυχως δε χτυπησε καθόλου)

Μικρα πραγματα που κανουμε καθε μερα (και ενω ξερουμε οτι είμαστε "λαθος" ..σε καθημερινες διαδρομές....που μπορούν ευκολα να οδηγήσουν σε δυσαρεστα αποτελέσματα.....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ......:wave2:

x-rider
21/06/2006, 08:45
περαστικα ,

γεροπιτσιρικος
21/06/2006, 09:14
Περαστικά και πάντα όρθιος.

Μια μικρή συμβουλή.

Τσέκαρε καλά ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν άλλαξε την δήλωση του (κατόπιν παρότρυνσης της ασφαλιστικής), γιατί από την στιγμή που και εσύ οδηγούσες παράνομα (πάνω στην διαχωριστική), μπορεί η ασφάλεια του να πει ότι ευθύνεσαι και εσύ και ουσιαστικά να μην σε πληρώσει (50%- 50% ευθύνη τροχαίου). Αυτό σώζεται, αν στην περιγραφή ατυχήματος, εσύ δήλωσες ότι οδηγούσες στην αριστερή λωρίδα, πίσω του δηλαδή, και όταν αυτός έκανε την αναστροφή σε παρέσυρε.

Σου εύχομαι γΛήγορη ανάρωση...:beer:

cityfly
21/06/2006, 11:12
περαστικά σου

:wave2:

devil's animal
21/06/2006, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
to oti ξεκιναει το κειμενο του με: "Τριτη Βασ Σοφιας 12.00 μεσημερι" δεν σου λεει τιποτα ε? :a24:

:lol: :lol: :lol:

εσυ εισαι κακεντρεχης και...

και...:rolleyes:

και...:rolleyes:

καραφλος!!!:lol: :lol: :lol:

Alx 84
23/06/2006, 12:35
περαστικά σου!! κρίμα για το μοτόρι σου. αυτό θα πεί γκαντεμιά!:sad: :sad: