View Full Version : Καλοκαιρινο γαντακι
Παιδια πηγα σημερα στο moto market για να δω τι παιζει με καλοκαιρινα γαντακια.
Βρηκα κατι σωστα που κατα κυριο υλικο εχουν δερμα και στα σημεια που -λογικα- δεν κανει επαφη σε περιπτωση πτωσης εχει υφασμα για αερισμο.Ακομη εχει carbon στο πανω μερος του χεριου και ενισχυμενο δερμα στα δαχτυλα.Το δοκιμασα λιγο στο δρομο και εν κινηση αεριζετε καλα.
Δυστηχως δεν εχω τροπο να σας δωσω φοτο ουτε βρηκα αντιστοιχο site της εταιριας στο νετ.
Η μαρκα λεγεται nordcap και το γαντακι στοιχιζει 25 εουρα!!!
Οποιος ψαχνετε ας περασει απο ενα moto market να του ριξει μια ματια.
Πιστευω για τα λεφτα του αξιζει.
Μπες λιγακι ΕΔΩ (http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_subcat.xml&catid=35) να δεις ποιο ειναι και να μας πεις
Ο τυπας μολις πηγα τα εβγαζε απο τη σακουλά,μου ειπε οτι του τα φερανε το πρωι.Το site μαλλον δεν εχει ενημερωθει ακομη γιατι δεν εχει ακομη κανενα κομματι αυτης της μαρκας και εκει ειδα 2-3.. παντως αν εχεισ το καταλογακι της moto market το εχει, ο μαγαζατορας εκει ειδε την τιμη και μαλιστα αναρωτιοταν αν ειναι σωστο γιατι του φανηκε χαμηλη...
Η λογικη του γαντιου ειναι η ιδια ακριβως με αυτου εδω http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=183
Φανταζομαι οχι και η ποιοτητα κατασκευης γιατι αυτο ειναι spidi και δεν κανει 25 ευρω...
ThanQ για την αμεση αποντηση
:beer:
Sorry για την... νεκρανάσταση του post, αλλά επειδή κοιτούσα τα γάντια Nordcap του motomarket στην σελίδα του, μου άρεσαν τα "tech" & "smart". Από εσάς που έχετε πάρει, τελικά μείνατε ευχαριστημένοι;
amyroukai
22/03/2007, 14:37
Ωραία φαίνονται αλλά όταν διάβασα το "κατασκευασμένο απο clarino" έλιωσα στο γέλιο και ακόμα γελάω μόνο που το σκέφτομαι! Τι'ν'τούτο πάλι;;;
http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=clothing_product.xml&id=661#
εγω εχω αυτο εδω κ κανα χρονο κ ειμαι υπερ ευπχαριστημενος...
η τιμη τσιμπαει λιγο , αλλα μου εκατσε πολυ καλα στο χερι, ειναι πολυ ανετο κ εφαρμοστο, εχει κ τις προστασιες του, αεριζεται πολυ καλα...
hornetakias
22/03/2007, 20:25
Τα nordcap φαινονται ωραια γαντακια και εφαρμοζουν καλα αλλα απο ποιοτητα αστα.....!!!!
Αν ειναι να θελουμε ενα ζευγαρι το τριμηνο δεν μας κανει.:hypnotize Εχω παρει δυο φορες και απλα δεν ξαναπαιρνω:nono: .Καλυτερα κατι επωνυμο, ακριβο και αποδεδειγμενα καλο παρα να δινω καθε τοσο 20αευρα...
Giorgos19
22/03/2007, 20:52
Alpinestars Octane S-moto..Απλα κορυφη!
Δερματινο,διατρητο κορυφαιο!
70 ευρα αν θυμαμαι καλα,απο on line ελληνικο μαγαζι (ουτε αυτο το θυμαμαι) :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hornetakias
23/03/2007, 12:04
Πρεπει να εννοεις αυτο....
Οντως ειναι καλο και θα το "χτυπησω" σε λιγο καιρο...
81684
amyroukai
23/03/2007, 12:08
Μαγαζί να το δοκιμάσουμε; Τιμή; Το είχα δει σε ελληνικό ιντερνετομάγαζο 65-70 περίπου, αλλά χωρίς δοκιμή τι να παραγγείλεις... Νομίζω τα alpinestars τα φέρνει η μοτοδυναμική πλέον επίσημα.
hornetakias
23/03/2007, 12:17
Το δοκιμασα σε μαγαζι στην μιχαλακοπουλου.Στην αρχη της στο δεξι σου χερι.Δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα εχει κρανη arai και suomy.Νομιζω ειναι ο γνωστος ως ιταλος (:confused: ).
Απο τιμη εκει στα 70 παιζει.Επισης μπορεις να το βρεις και εδω...
http://www.moto-outlet.gr/Alpinestars-OCTANE-SUPERMOTO-BLACK_p_6-435.html
Giorgos19
27/03/2007, 10:14
Nαι απο το Μοτο outlet το ειχα παρει και γω!
Μαζι με τα εξοδα αποστολης μου ειχε παρει 73 ευρα.
Ειναι πολυ καλο γαντακι,και το ειχα δοκιμασει στην Dainese στην ΜΙχαλακοπουλου.
Edit: ναι Hornetakias αυτο ειναι το μαγαζι.
70 ευρα παιζει μονο απο το ιντερνετ!Στον αποπανω που ειχα ρωτηΞει (που ειναι και πανακριβος) μου ειχε πει 89 αν θυμαμαι καλα!
amyroukai
27/03/2007, 14:19
Πήρα τα Alpinestars Octane από την "αποθήκη" στην Ηλιούπολη τελικά, 65?. Είναι αυτά που έχει ο Hornetakias φωτογραφία, σε δέρμα διάτρητο. Τα είχε και σε ύφασμα, αλλά κάτι δε μου έκανε το πανί... Το γαμώτο με το δέρμα είναι ότι στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού μου έπεσε κομματάκι κοντό, αλλά θα ανοίξει υποθέτω. Το κατάλαβα λίγη ώρα αφού καβάλησα... :) Και πήρα και XL! Πάντως μου αρέσουν πολύ σαν εφαρμογή (ενός δαχτύλου εξαιρουμένου) και δεν με ενοχλούν όπως κάτι χειμωνιάτικα που είχα δοκιμάσει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Πήρα τα Alpinestars Octane από την "αποθήκη" στην Ηλιούπολη τελικά, 65?. Είναι αυτά που έχει ο Hornetakias φωτογραφία, σε δέρμα διάτρητο. Τα είχε και σε ύφασμα, αλλά κάτι δε μου έκανε το πανί... Το γαμώτο με το δέρμα είναι ότι στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού μου έπεσε κομματάκι κοντό, αλλά θα ανοίξει υποθέτω. Το κατάλαβα λίγη ώρα αφού καβάλησα... :) Και πήρα και XL! Πάντως μου αρέσουν πολύ σαν εφαρμογή (ενός δαχτύλου εξαιρουμένου) και δεν με ενοχλούν όπως κάτι χειμωνιάτικα που είχα δοκιμάσει.
ΚΩΨΕ ΤΟ ΝΥΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
amyroukai
29/03/2007, 10:24
Όχι ρε γμτ λες να αναγκαστώ να κάνω τέτοια ακραία πράγματα; Πως θα εμφανιστώ στην κενωνία έτσι; Θα με δουλεύουν όλοι στο σκυλάδικο... Εκτός αν ανοίξω τις ραφές και βγαίνει έξω το νυχάκι το μακρύ, για να καταλαβαίνει και ο κόσμος ποιός οδηγεί :rotflmao:
thanos_trikala
29/03/2007, 21:28
egw pedia pira ena bering sta 35 eyro alla distixos den thimame to mentelo! exei kai derma sta daxtila arketa kalo mou fanike
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Όχι ρε γμτ λες να αναγκαστώ να κάνω τέτοια ακραία πράγματα; Πως θα εμφανιστώ στην κενωνία έτσι; Θα με δουλεύουν όλοι στο σκυλάδικο... Εκτός αν ανοίξω τις ραφές και βγαίνει έξω το νυχάκι το μακρύ, για να καταλαβαίνει και ο κόσμος ποιός οδηγεί :rotflmao:
Μπορείς πάντα να φοράς το ωραίο κόκκινο ρουμπινί δαχτυλίδαρο ......... πάνω από τα γάντια !!!!!!
:wave2: :lol: :rotflmao: :beer: