View Full Version : Honda Cb450 Dohc
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΥΘΙΚΗ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΗ ΑΥΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ?ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗ 750.Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ HONDA.HTAN ΤΟ ΠΡΩΤΟ DOHC ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!
52645
Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ1 ΤΟΥ 1968.
Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ 1965 Κ0
52646
road spirit
22/06/2006, 10:17
εκπληκτικό μηχανακι! θέλω ενα τωρα!
Η μοναδική μοτοσυκλέτα στην ιστορία με ράβδους στρέψης αντί για ελατήρια βαλβίδων.
53204
kai ομως φιλε μου υπαρχει!!ο πατερας μου εχει ενα cb450 dohc του 1971 1ο χερι με την original πινακιδα[εξαψηφιο αριθμο!]ενοηται οτι δουλέυει ρολοι μεχρι σημερα.και δηστυχως την πουλαει λογω εληψης γκαραζ.οποιος ενδιαφερεται στελνει mail.επισυναπτω και φωτο:confused:
55691
FILE jkkaa OMORFO TO CB TOY PATERA SOY.APO TO DISKOFRENO MPROSTA BLEPW OTI PREPEI NA ENAI K3-K4.HTAN TA MOTER THS HONDA POY AFHSAN EPOXH.ALLWSTE HTAN KAI H PRWTH MEGALWN KYBIKWN MOTOSYKLETA THS HONDA STHN SKIA THS 750 FOUR POU IRTHE SXEDON TAYTOXRONA ME TO 450.TO MANUAL THS PANTWS YPARXEI STO MANYALCLUB.COM
GIATI DEN THN KRATAS ESY?DISTYXWS K EGW DEN EXW PIA XWRO STO GARAZ MOY.ALLA PSAXNW PANTA GIA ENA KO!:cool: :sun:
O IDIOS O HONDA STO 450!
55752
Πολυ ομορφη κ καλοδιατηρημενη(μπαμπας μερακλης).Δεν πιστευω να εχεις κανενα μανυαλ στα ελληνικα για αυτο το μοντελο?
δυστηχως μετα απο 25 χρονια φιλε μου ηρθε η ωρα του αποχορισμου...!!λογω ελειψης γκαραζ και με την υπαρξη μιας ακομη μοτο[cb400sf] αλλαξε χερια πριν απο κανενα μηνα.ακομα την σκεφτομαστε.τουλαχιστον την πηρε ενας ανθροπος που την αγαπα[ελπιζω]....